logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Grudziądz

Opinie o Carrefour Polska

dobry pracownik 2012-10-13 18:30:29
I co zdziwieni ???
becia-b5 2012-10-13 19:28:31
hmmm ja bym zadała żeby te cukierkiz robalami (usunięte przez administratora) na smieci,a nie rozwijac i sprawdzac acha tu robala nie widac do spezedazy ,(usunięte przez administratora)
kaczka 2012-10-14 14:00:38
Nie chce nic tu pisać ale tam jest jakiś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie można a za wszystko dostaje się naganny !!!!!!!!!!!
job 2012-10-14 17:17:51
odp. do osoby o niku ;dobry pracownik; ty chyba jestes jednym z bialych kolnierzy a jesli nie jestes jednym z nich to to skoro ci pasi takie traktowanie to szczekaj dalej jak dałes sie za psa i sie lepiej niewypowiadaj na ten temat fałszywy a moze fałszywa MENDO
dobry pracownik 2012-10-14 18:47:02
odp. do JOB chłopcze bo sądzę na 100% że jesteś jakimś chłopcem który dopiero zaczyna zbierać doświadczenie zawodowe . Zobaczysz zmienisz pracę pójdziesz do takiej pracy którą wszyscy chwalą . Ale sam się przekonasz jak w Carrefure było dobrze . Ale to już tak jest z nami POLAKAMI nigdy nie docenią tego co mają (usunięte przez administratora)
1
anonim 2012-10-14 20:37:21
no wlasnie tacy sa wlasnie Polacy jak maja dobrze to zlego slowo nie powiedza ale jakby tak mieli (usunięte przez administratora) 8 godz bez siedzenia tylko ciagle slyszeli szybciej szybciej i ze na ich miejsce mozna przyjac kolejnego to jak mozna nie narzekac???choc czlowiek nie wiadomo jak sie stara i tak cie w tej pracy u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ia a pan m z ochrony jak sie uwezmie na kogos to ten predzej czy pozniej wyleci !!!!choc moze byc jednym z najlepszych pracownikow !!!taka nie stety jest prawda....i ciekawe czy taki \"dobry pracownik\" tak pochlebnie by sie wypowiadal (usunięte przez administratora)
gosc 2012-10-14 20:47:40
Czytam te posty \"dobry pracownik \"to jakis (usunięte przez administratora) zapewne wiec jego w dyskusji nie bierze sie pod uwage!!!!Takich tu nie potrzeba!!!!Na codzien w pracy sie ich widzi!!!!Mnie to gts u szkoda nie maja umowy urlopu niczego i tylko panstwo jest temu winne!!!! Skasowac umowy zlecenia i normalne etety otworzyc wtedy moze by docenili pracownika !!Ale po co lepiej zwalniac bez odpraw i kolejnego nowicjusza przyjmowac ktory zanim zaczai (jezeli w ogole zaczai)o co biega w tym wszystkim to potrwa miesiac albo dluzej.Sa dobrzy pracownicy rowniez GTSowcy jak sie na niektorych patrzy to pracuja za 2 ale tego dyrektor nie widzi a moze czas najwyzszy to zauwazyc?
pracownik 2012-10-14 21:35:33
No ja popieram w 100% dobrego pracownika ale w tym ze(usunięte przez administratora) nic nie robia i to kazdy widzi!!! Nie pisz ze dyro jest zadowolony bo to sciema teraz to dopiero dyro was goni do pracy bo przed to w ogole nic nie robiliscie!!!!A jak sie boicie o posade to latacie i szczekacie !!!!Ostatnio powiedzial (usunięte przez administratora).ze kazdy sie o swoj stolek boi jakby od Carrefoura wasze zycie zalezalo skoro jestescie tacy niezastapieni to o posade nie musicie sie bac-PRAWDA!!!????czego sie boicie ze w innej firmie zobacza jacy z was leserzy czy to ze dyro dojrzy jacy z was naprawde menagerzy???Dobrych rzetelnych pracownikow z waszym doswiadczeniem Wszedzie przyjma z otwartymi ramionami ;)czyz nie mam racji?;)
szczery 2012-10-19 19:53:53
popieram was wszystkich w tym sklepie to jeden wielki syf...ludzi z GTS....traktują jak smieci zero szacunku...ciagle jakes sapy...a co do dobry pracownik to chyba sam jestes dzieciakiem bo w gts pracuja tez starsze osoby..
bizi 2012-11-01 11:15:30
(usunięte przez administratora)to dopiero obłuda i fałsz(usunięte przez administratora)
bibi 2012-11-16 20:52:08
Wszyscy narzekaja ale pracuja bo musza ale(usunięte przez administratora)nie trzeba byc zeby prace utrzymac !!!!A tu kilku takich jest jak sie slucha tych (usunięte przez administratora) to zygac sie chce!!!!Zamiast wspolpracowac ze soba to ochrona tylko biega i szuka czegos na pracownikow a szef ochrony to najgorsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tym calym syfie uwielbia robic z siebie wielkiego PANA i upokarzac pracownikow-nie wazne czy to lider menager czy zwykly .....tok myslenia szefa ochrony \"JA WIEM I PAN (usunięte przez administratora) ZARAZ SIE OTYM DOWIE I MNIE BEDZIE CHWALIL PRZY WSZYSTKICH BEDE TAKI DUMNY Z SIEBIE przeciez kablowanie to moje domena z tego slyne czyz nie ;)\".....gdybym byl taka (usunięte przez administratora) to byloby mnie wstyd w ogole sie odzywac do ludzi.....pluc na takich
ten ktory byl dobry dla wszystkich 2012-11-30 21:38:01
Wszyscy tak zucacie tu mięsem a nikt nnie potrafi sie postawic ja sie postawilem, mimo to ze pan. (usunięte przez administratora) chcial jak najszybciej sie mnje pozbyc i moze chcial zwolnic mnie dyscyplinarnie bie mial za co musial dac 2 tygodniowe wypowiedzenie, a ja powiem szczerze ze nie mam zalu o te zwolnienie a wrecz jestem mu wdzieczny.
Dziwi mie jedynie postawa kadr i menadzerów niektorych oczywiscie, ktorzy sieja ploty po miescie ze robilem cos na lewo , w carrefurze jest tyle (usunięte przez administratora) kamer ze mysz sie nie przecisnie, i jeszcze kilka ukrytych jak nad paniami na miesie przy krajalnicy w czujce ruchu i np. w dpt tez na srodku pomieszczenia w czujce ruchu. Nie czaje ludzi ale jak chca co niekturzy tez mozna o nich powiedziec kilka slow prawdy, a nie wymyslow zeby bylo o czym gadac i plotkowac po calym miescie,

Pozdrawiam zwyklych roboli takich jak ja , jak beda chcieli to i tak was zwolnia bez podania przyczyny ale wszedzie lepiej niz w carrefurze
Pozd
nick 2012-12-13 18:35:09
a co powiecie na temat ochrony w carrefour bo jestem ciekawy i chciałbym coś wiecej wiedzeć kto jest tam szefem jakie zarobki itp czekam na wasze odpowiedzi
dobry pracownik 2012-12-23 18:23:43
Wszystkim pracownikom Carrefour Grudziądz
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia zewsząd,większość życzy świąt wesołych
i podarków znakomitych,a ja życzę, moi drodzy,
byście święta te spędzili tak jak każdy sobie wymarzy.
Może po ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tku bez hałasu idąc na spacer gdzieś do parku,
może w gronie swoich znajomych jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak[usunięte przez administratora] w raju,
może lepiąc gdzieś bałwanka, jeśli dużo śniegu napada.
Wszystkiego Dobrego .
Pracownik CG 2012-12-25 19:16:16
Nie rozumiem was... Dlaczego nie potraficie powiedziec prosto w twarz osobie co myslicie?! Macie pretensje do ochrony, a nie potraficie zrozumiec ze oni tez wykonuja swoje obowiazki nie zawsze z przyjemnosci tylko z przymusu, bo ktos w koncu nimi zarzadza... To jest praca a w pracy nie ma przyjaciol... Kazdy ma swoje obowiazki, stanowiska. Niektorzy tak jak pisza z GTS-u narzekaja ale czego sie spodziewaja?! w kazdym zakladzie panuje hierarchia... zreszta nowa pani zarzadzajaca pani[usunięte przez administratora]. chlapie z ucha do dyra a wy narzekacie na inne dzialy. Zastanowcie sie skoro tak piszecie tutaj na innych a w pracy falszywie sie do nich usmiechacie to kto tu jest bardziej falszywy... Wiem jak jest w carrefourze i nic sie z tym nie zrobi... Tak bylo, jest i bedzie!!!!
salomon 2013-02-03 23:16:14
i co już nic nie piszecie?zaczęło wam się podobać?żadnych komentarzy ? normalnie cód ,miód.to chyba zasługa naszego Pana Dyrektora tak nas wszystkich (oprócz menagerów) docenia że nie mamy już siły aby coś konstruktywnego napisać,bo obrażac to już jakaś mądrala się wykazała.uważam że atrakcji w postaci notatek,upomnień i nagan mamy pod dostatkiem co będzie dalej ,kiedy zwolnienia może p.[usunięte przez administratora] też się przestanie nakręcać i da spokojnie pracować?
Nick 2013-02-21 22:19:09
Tam się nic nie zmieni nawet jakby pisać do samego Pana Boga, każdy chyba już się pogodził z tym, że jest dla zarządu marketu nic nie wartym śmieciem. Tak więc możecie sobie narzekać, mówić, prosić i wyzywać kołnierzyki i dyra a oni i tak mają to gdzieś, bo jesteście na najniższym szczeblu hierarchii i nic im nie zrobicie.
Pozdrawiam cały [usunięte przez administratora]
obcy 2013-04-02 16:28:22
Jeśli chcesz dowiedzieć się wszystkiego co dzieje się w Carrefourze i wszędzie to wystarczy pójść na zakupy i dowiesz sie wszystkiego, po prostu Radio Europa wszyscy o wszystkim wiedza najlepiej.
pracownik 2013-05-01 13:56:51
Nie żebym narzekała, ale ewentualnych chętnych do pracy w Carrefour Grudziądz uprzedzam:
- jeżeli możecie pracować gdzieś indziej, to tam idźcie
- praca w markecie to ostatni kawałek chleba
- popracujecie za najniższa krajowa
- musicie być odporni psychicznie i gruboskurni
- grono idiotów wokoło was gwałtownie wzrośnie
Jeszcze się zastanówcie, żeby nie było " nie wiedziałam"
1
Jola 2013-05-11 16:40:03
Witam, miałam dzisiaj wątpliwą przyjemnośc powrotu z Carrefour do Tarpna Waszym autobusem - kurs o 14.50.Kierowca był mało uprzejmy dla nieznanych sobie pasażerów , bo swoją znajomą witał wylewnie.
Młodą panią na ulicy Włodka potraktował jak powietrze i nie otworzył drzwi, żeby powiedzieć , że ten autobus nie zabiera pasażerów na przystankach pośrednich.Nie musi o tym wiedzieć , ale powinna uzyskać konieczną informację. Podobnie ja nie muszę znać przystanków ( korzystam z tego autobusu sporadycznie- raz do roku pewnie) i nie wiem, że na niektórych trzeba dzwonić. Byłam jedyną pasażerką od Legionów, chciałam wysiąść na Poniatowskiego i stałam przy środkowych drzwiach od minięcia ronda. Pan Kierowca nie raczył jednak zatrzymać autobusu i wywiózł mnie pod Tesco.Świat się nie zawalił - nogi mam zdrowe, zakupy były lekkie , a deszcz tylko kropił. Ale Pan Kierowca tego nie wiedział , skoro nie zauważył mojej gotowości do wysiadania na najbliższym przystanku. Nie dosłyszał również mojego pytania spod środkowych drzwi. Musiałam podejść do Pana Kierowcy, żeby uzyskać odpowiedź na pytanie , czy na Poniatowskiego nie zatrzymuje się ten autobus. Pan Kierowca najpierw się mocno przeciągnąl, po czym stwierdził " nie kochana, tam nie ma przystanku- tam trzeba dzwonić".
Jeśli Firma wychodzi naprzeciw klientom fundując nam darmowy przejazd , to może warto by było zainwestować w jakiś kurs dobrego wychowania dla Pana Kierowcy, bo bez tego psuje się obraz firmy.
Na moim miejscu mogła być dużo starsza Pani z bolącymi nogami i cięższymi zakupami i miałaby dużo większy problem.
Z poważaniem[usunięte przez administratora]( jeśli trzeba podam dane do wiadomości Carrefour)
kk44 2013-05-24 17:14:48
Carrefour Grudziądz to[usunięte przez administratora] pracy tam powinna interweniować inspekcja pracy.
....... 2013-05-31 16:56:17
Jest ciezko i to coraz bardziej zamiast miec motywacje do pracy to przez ciagle narzekanie Pana Dyr,. nic sie nie chce kiedys chodzilem z usmiechem do pracy teraz jak mam tam pojsc to zygac sie chce tak nam Pan Dyrektor umilil zycie
Młoda 2013-12-06 22:14:50
Mam pytanko - na jakim poziomie kształtuje się Lider działu produktów świeżych???
A jak tam z zarobkami???
------ 2014-01-16 20:56:31
Jeżeli chodzi o prace w tym markecie to :(usunięte przez administratora)marne pieniądze a wymagania wielkie kasjerki maja więcej w biedrze niż lider w carrefour.taka prawda
majka 2015-01-13 19:16:45
moze ktosby sie odezwal w tym temacie... ja bym chciala wlasnie dorobic sobie w pracy na kasie. tylko tak patrzac na to wszystko to chyba wydaje sie mi zse sam carrefour nie zatrudnia kasjerow tylko to trzeba przez agencje pracy szukac. chcialabym sie dowiedziec czy jest tak faktycznie czy to ktos po prsotu mi zle powiedzial?
1
marko 2015-03-20 18:53:26
Hej, ja obecnie pracuje u konkurencji - tesco i mamy w ramach socjalu karty zniżkowe clubcard, ale dopiero po roku, także chciałem zapytać jak jest ze znizkami dla pracowników carrefoura? Może macie podobnie i dostajecie podrobiona karte rodzinka, która dopisuje rabat do rachunku? Ewentualnie może sa jakieś bony do pensji?
Zielona 2015-06-04 00:24:16
Wiecie jak z pracą w netto? Ktoś pracuje albo znajomy, rodzina?
1
Bomba 2016-07-03 22:13:12
Praca w carrefour na sklepie do lekkich nie należy a zarobki na etacie to po prostu tragedia.Lepiej pójść do Biedry albo lidl a też ciężko ale przynajmniej wiesz za co pracujesz.
róża 2016-07-11 09:49:02
a co dla ciebie znaczy konkretnie ta "tragedia"? nie musisz przecież na kasie siedzieć, są inne rekrutacje prowadzone na wyższe i lepiej płatne stanowiska - np. Asystentka Dyrekcji Supermarketów albo Menedżer w Dziale Transportu ds. Kontroli Kosztów.
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Grudziądz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska