brak logo

HYBNER

Środa Śląska

Opinie o HYBNER

aLKXDNJK 2010-01-21 19:33:53
NIE PŁACĄ NA CZAS!!!!!!! PLAJTA
mika 2011-01-11 22:51:23
praca na dwoch a wykonuje ja jedna osoba pyly male zarobki placone w ratach wyzysk pracownika,nie polecam nikomu tam pracowac,dyskryminacja drugiej osoby!!!!
tarkan 2011-01-11 23:00:16
nie placa na czas ciezka praca jak w obozie koncentracyjnym nie polecam tego oswiecimia nikomu!!!!!!
fragles 2011-01-11 23:02:36
nie mila atmosfera wyzysk pracownika !!!!
taboo 2011-01-11 23:05:20
prawie wszystkie soboty pracujace a nie placa za nie!!!!
gizmo 2011-05-18 09:41:32
Straszny syf! W ciągu 3 tygodni odchodzi 8 pracowników i szefostwo udaje że niewie dlaczego! BRAK KASY NA CZAS.Normalką jest 2-3 tygodnie po terminie.Dziś jest 18 i nic.SZAMBO!!!!!!!!!
ziomek 2012-01-26 20:05:39
Nie placa na czas! NIe polecam. Plajt! [usunięte przez admina]
Kancler 2012-03-05 12:27:37
Wyzysk pracownika. Tak jak wcześniej ktoś napisał jedna osoba wykonuje pracę za dwóch. Praca ciężka, problemy z wypłatami. Jeżeli chodzi o kierownictwo to nie byłoby najgorzej gdyby nie[usunięte przez admina], który zachowuje się i uważa, że ta firma jest jego. Jednym słowem [usunięte przez admina]
Anonim 2012-03-05 12:39:12
Warunki tragiczne ! ! ! Gorączka, kurz, pył, ciężka praca i hałas. Na dodatek [usunięte przez admina] choć będzie 45stopni nie zostawi uchylonej bramy. Ludzie odradzam pracę w takich warunkach za takie grosze.
liroy 2012-03-06 10:08:34
obcinaja podstawy znowu chca oszukiwac ludzi wyzysk i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo
ja 2012-03-07 19:13:59
chca wprowadzic nowy system płac obciac ludziom wynagrodzenie zasadnicze a dac dodatekktory zawsze moga zabrac!! pan kucharczyk to cwany lis ale niech sie buja, Panie dimitrios to nie grecja!!!
bellla 2012-05-19 10:13:54
e dimitrios to nie grecja!!! hehe -dobre,gdzie kucharczyków 6 nie zarobisz-nie masz co jeść.Ani jednej pozytywnej opini, o rany! ale niestety ludzie mają rację,kwestią czasu jest tylko jak ten niby kolos na glinianych (ceramika) nogach runie w gruzach,a zarządzających ludzie z produkcji wywiozą na taczkach pełnych gnojowicy.amen
bercik h u j :) 2012-06-14 16:52:27
SZambo jakich mało :) dziś aby się przebrać w pracy musiałem podkładac styropiam pod giry:p dach przecieka i w szatni i całym korytarzu jedna wielka powódz! co to jest to uja wacka! aż nie zdziwie sie jak jutwo grzyb wyjdzie na girach od tego chodzenia w tej gnojowicy:P
jan 2012-10-19 22:55:13
Zgadzam się , dodzwoń się do jakiegoś biura chyba ciągle lunche tam mają!!!! Jakie kible taka obsługa a jak juz się dodzwonisz to niemiłe baby się odzywaja jakby z łaską siedziały. no skoro taka ekipa pracuje nie dziwię się takich opinii. Kadra niedoszkolona hhahah
ja 2012-12-04 18:25:05
jeden wielki mobbing! nowe umowy od najnizeszej krajowej majace na celu oszczednosci firmy wzgledem pracownikow ktorzy robia jak murzyni a bede oszukani przez[usunięte przez admina] zasiadajacych w zarzadzie! ciekawe jak[usunięte przez admina] i reszta bandy madrzy beda w sadzie bo pojdzie tam niejeden pracownik po zwrot swoich 15% potracanej wypłaty w latach poprzednich! jedno wielkie bagno!!!
1
kj 2012-12-11 19:35:53
OSZUŚCI!!!!!!!!!! kłamia obiecuja czesc wypłaty 11 grudnia a na kontach pusto!!! STADO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!! powinien ktos im wszystkim skopac dupe szczegolnie ta grecka
laki 2013-05-14 11:00:50
No chyba coś w tym jest co piszą. ja jako zainteresowany jestem zignorowany przez blondynki siedzące w sekretariacie czy biurze bo już sam nie wiem, nie potrafią wstać tylko zza biurka coś mamrotaną byle im chyba robota nie spadła na ręce a im dalej się idzie tym większa ignorancja. Jak to firma jeszcze funkcjonuje jak dyrektor dostępny jak na lekarstwo!!!
Kiblarz 2013-09-27 16:17:47
Stenka tam tylko jest porządnym pracownikiem
Muszlowy 2013-09-27 16:24:28
Do Kiblarz- Panie Damianie gdyby nie Pan juz dawno by tam bylo "nasrane" i pozamykane:D
Paka 2013-12-12 15:18:36
Niestety wypłaty często zamiast 10-go wypłacane są ok dnia 20 a nawet zdarzają się osoby które dostają 30-go(!!!) i poźniej. Gdyby nie konieczność już dawno bym tu nie pracował.
lary 2014-03-15 12:26:43
Również prosiłbym o komentarz w sprawie hybner, no i czy aby oni nie zakończyli działalności, bo w krs widnieje data wykreślenia z rejestru.
szyna 2014-03-15 13:45:12
z tego co się doczytałem to HYBNER nadal normalnie prowadzi swoją działalność. pomimo kłopotów o których pisano powyżej
jarek 2014-03-27 15:41:29
Może problemy w hybner były tylko plotką, jaką rozsiewała konkurencja lub coś w tym stylu, niech któryś z pracowników to zweryfikuje najlepiej.
furgot 2014-04-06 13:23:27
też wydaję mi się, że to były tylko plotki, bo o ile mi wiadomo to w Hybnerze wszystko kręci się dobrze
Małyk 2014-04-08 01:18:54
Zależy dla kogo dobrze, bo nie wiem czy dla pracowników, którzy pewnie tyrają za najniższą krajową, ale reszta wygląda ok.
hint 2014-04-13 13:05:38
No pewne jest, że dobrze i dla Hybner, bo uzyskali sporo nagród, jakieś złota roku ostatnio, ogółem pokaźna lista na ich stronie.
drabik 2014-04-29 18:55:52
nagrody dla firmy często nie mają odzwierciedlenia w sytuacji pracowników. Choć może jeden z nich to potwierdzi?
mariola 2014-06-04 16:41:43
plotki własnie najszybciej się rozchodzą, dlatego warto weryfikować takie informacje, bo potem wychodzą niezłe nieporozumienia. za co dokładnie firma miała te wzystkie nagrody i z którego one były roku, bo to wazne czy nadal utrzymuja tak wysoki poziom czy to są stare nagrody z kiedyś kiedys z lat świetności
Karamba 2014-08-12 20:46:10
Witam wszystkich piszących czy coś się zmieniło w firmie Hybner .czy warto podjąć tam prace . Czy przełożeni są ok.
beniaminek 2014-11-19 18:47:30
Jeżeli ktoś chce pracować w firmie to lepiej niech się zastanowi dwa razy.Hibner lata świetności ma już za sobą teraz to tylko wegetacji lub agonia.
fff 2014-11-21 17:21:34
nie polecam zero sprzedazy ,zero kasy ,zero perspektyw.
Dm 2014-11-24 16:20:17
Kolego Dzisiaj oskarzono mnie o ten komentarz ze to ja napisalem .
1
szymon 2014-12-12 21:03:38
witam lemingi .takiego KIBLA w całej okazałości słowa i przekroju produkcyjnego jak w hybner nie widziałem nigdy.Wypłata widmo min krajowe, pył kurz i smród, dobrze jedynie że pozbyli sie gejostwa z kucykami bo wstyd na polskę, ogólnie firma choć wielka to toy toy przy nich to pałac elizejski,co ty dużo pisać... typowy moloch gdzie traktują pracownika jak wyrobnika, żadnych praw same obowiązki, pod..lanie, latryniarskie odzywki, zero powtarzam ZERO szacunku dla gatunku ludzkiego, jestes tam tylko po to żeby być pachołem i robić, nie myśleć nic nie mówić. jak by mogli to wogóle by nie płacili ludziom, aktyalnie opóżnienia sięgają 60 dni, sypną po 500 złotych a reszta ?... dowiaduj się a jak nie pasi to won. praca dla spadochroniarzy lub takich co to dopiero wyszli z kryminału i gdziekolwiek na przeczekanie ale nie wiem na co, bo większość manufaktur w tym poj..nym kraju jest taka sama. HYBNER ? nie polecam, chyba, że narobić kupę w biurze tam gdzie stoją kible i inne akcesoria tego typu.dno
PIP 2015-01-21 22:36:10
Dziś 21 a kasy niema ani centa. Prezes tylko obiecuje że dostaniemy np 20 ale pi 500 zł. Reszta Bóg wie kiedy????W grudniu kasę dał na 3dni przed świętami i jeszcze prosił o wyrozumiałość- śmiech na sali!!!!!!żadnej premi na święta, żadnych paczek dla dzieciaków!!!!Social ogólnie leży- wody do picia to od grudnia nie ma,bo kto im da na kreche jak wokoło same długi!!!!!tylko patrzeć jak ten wielki kolos padnie i się nie podniesie!!!!szkoda tylko Stacha bo pewnie krew go zalewa jak na to patrzy jak można popieprzyć to co stworzył od podstaw!!!
1
marcin 2015-02-03 09:13:15
Jeszcze nie ma kasy za grudzień a nie długo już powinni płacić za styczeń to co tu się dzieje To jakaś parodia ludzie odchodzą. Jeśli nic się nie zmieni to nie będzie dobrze
karamba 2015-02-05 21:45:52
Czytam te wasze opinie oczywiscie zmalazlam prace w innym zakladzie w Srodzie gdzie pracujà byli pracownicy hybner i wyciągam wnioski..Zaklad nie ma dobrej opini moze jest zle zarządzany .Wasi koledzy pracujacy ze mna twierdza ze zaloga teź przyczynia sie do calej sytuacji w zakladzi.
Ze w calym procesie produkcji nie ma sumiennosci i starannosci uzyskania pelnowartosciowych produktów.Moze warto porozmawiac z osoba kierujaca tym zakładem i znalez jakies wyjscie
(usunięte przez administratora) Piszecie o najnizszych krajowych,z relacji moich kolegów wynika ze zarobki sa tam bardzo dobre ale nie w czasie.Przegladajac internet w branzy ceramicznej wiele firm ma klopoty lub ogasza upadlosc.Hybner to Polska firma lokalna i jednak zatrudniajaca z tego co wiem ponad 100 osób .Morze to wiele malych problemow które da sie rozwiazac i w tym zakladzie bedzie ok.Trzymam za was kciuki troszke optymizmu.
ZWOLNIONY 2015-04-20 19:10:11
Pracowałem w tej firmie kilkanaście lat,(usunięte przez administratora) Powiem tak gdy szefował Senior było naprawdę ok, były godziwe zarobki, poszanowanie człowieka, każdy wiedział co ma robić, ile zarobi i czuł że jest potrzebny.Po zmianie władzy i ich dziwnych pomysłach bardzo wyuczonych ludzi było coraz gorzej, starzy doświadczeni pracownicy odchodzili(usunięte przez administratora) Jestem pewien że gdyby Senior nie odpuścił to firma wyglądała by inaczej. Ale niestety jak to w przysłowiu bywa GDZIE KOTA NIE MA (CZYTAJ SZEFA) TAM MYSZY HARCUJĄ.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH WYTRWAŁYCH
Zwolniony
ZWOLNIONY 2015-05-14 23:48:55
Pieniaźki były bardzo dobre.Praca lekka mozna było sie poobijac .
(usunięte przez administratora)
nina 2015-05-18 18:08:18
ZWOLNIONY
Masz racje prawie cała firma wiedziała co i jak wyjezdza bokami i nikt z tym nic nie zrobił a ci ludzie dalej jeszcze podobno pracuja i a juz nie mój ogródek.
janusz szkliwierni 2015-06-04 01:23:18
Odlewnik płakał jak sie zwalniał
skrapi 2015-06-28 14:13:20
Takie śmieci wychodzą jak się pisze przez translator...polsko-grecki....
GANDALF 2015-06-28 14:18:26
Ta "firma" jeszcze istnieje?????
stretchman 2015-11-18 14:05:44
pozostawiając już śp. SA Hybner, wie ktoś co dalej? "Na mieście mówią" - a o hybnerze cała środa zawsze wszystko wiedziała(usunięte przez administratora_ Prawda to? Ma ktoś jakieś źródła? Internety niestety milczą a z chęcią wróciłbym pracować przy ceramice. Było minęło, zakład wspominam dobrze. Pozdrawiam
bob kanciastoporty 2015-11-26 19:15:13
Generalnie kazdy kto rozgarniety ma juz inna prace i watpie by ktokolwiek wrocil do ceramiki!!
hihihihik 2016-02-29 23:24:45
Jakies dziwne wiesci słyszałem ostatnio czy to prawda ?
Danuta 2016-07-08 11:20:21
Witam , czy ktos mi moze odpowiedziec czy ta firma jeszcze istnieje ? od roku probuje sie skontaktowac mailowo , telefonicznie ...bez skutku!
Dzisiaj sie dodzwonilam pod podany w internecie numer tel. i sie okazalo ze pod tym numeren jest zupelnie inna firma produkcyjna w Srodzie Wielkopolskiej
Danuta 2016-07-08 11:20:50
Witam , czy ktos mi moze odpowiedziec czy ta firma jeszcze istnieje ? od roku probuje sie skontaktowac mailowo , telefonicznie ...bez skutku!
Dzisiaj sie dodzwonilam pod podany w internecie numer tel. i sie okazalo ze pod tym numeren jest zupelnie inna firma produkcyjna w Srodzie Wielkopolskiej
iluzja 2016-07-09 22:20:37
Hej, jakich zarobków może się spodziewać kierownik działu sprzedaży? Widocznie zarobki są tutaj adekwatne do powierzanych obowiązków, a pewnie są do tego jeszcze jakieś premie. Ciekawe że nawet relacje między pracownikami również są całkiem dobre. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o HYBNER - Środa Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYBNER