Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o United Colors of Benetton

Pracowałeś w firmie United Colors of Benetton i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2010-09-27 10:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej firmie awansowałem dosc szybko na sklepie miła atmoswera ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pola - 2012-01-25 09:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie!!!
Nareszcie ktoś napisał prawde jak długo trzeba było czekać żeby ktoś wyciągnął na światło dzienne co dzieje sie w ty sklepie
Zgadzam sie w 100% z tym co tu jest napisane
zdjecie uzytkownika
xyz - 2012-01-25 15:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się w 100% z poprzedniczkami!! Atmosfera w tym sklepie nie do wytrzymania!!
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kalarepa - 2012-02-07 11:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałam okazje pracowac tam dosc krotko i nie polecam tego miejsca bardzo zle traktowani pracownicy
zdjecie uzytkownika
nowiutka:) - 2012-03-11 23:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi jak z wyplatami za pierwszy miesiac pracy badz miesiace dostaliscie wszystko?
zdjecie uzytkownika
Company - 2012-03-26 10:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli chodzi o kwestie finansowe to jest wszystko ok, ale tak jak poprzednie komentarze wskazuja atmosfera jest okropna
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2012-03-26 20:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki ok i to jedyny plus tej pracy, ale i tak nie wynagradzają one potworenej atmosfery i nerwówki,jaka panuje na tym salonie.
zdjecie uzytkownika
kobra - 2012-08-07 18:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy od miesiąca i wchodzę na różne fora o firmach i wszędzie są negatywne opinie o pracodawcach. Mam wrażenie,że na forach siedzą sami furiaci,którzy potrafią tylko obrażać i zniechęcać innych do życia.Robiłam czasami zakupy w Benettonie i nie odniosłam wrażenia,że panuje tam jakaś dziwna atmosfera,a wręcz przeciwnie.
zdjecie uzytkownika
maja - 2012-08-11 17:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To proszę się tam zatrudnić!.
zdjecie uzytkownika
why? - 2012-08-22 11:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to tak w silesi się dzieje?
zdjecie uzytkownika
Benetton - 2012-08-27 21:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalam tam i wszystko jest prawda!!! Tak w silesi tak sie wlasnie dzieje!
zdjecie uzytkownika
bezrobotna - 2012-11-09 17:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ktorych sklepach pracowalyscie?? jezeli chodzi o warszawe (klif, zlote, ursus) na ktos jakies doswiadczenie jaka tam atmosfera panuje?
mozecie konkretnie podac ilie sie zarabia? zatrudniaja na umowe o prace czy zlecenie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-30 12:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
była pracownica- ciekawe, że musiałyście pracować po 14 godzin, skoro większość sklepów zamyka się po 10, 11h. Dlaczego tak długo? piszesz, że codziennie? trudno mi w to uwierzyć, grafiki zakładają dwa dni pracy, dwa dni wolnego. Jaką stawkę Benetton oferuje na okresie próbnym?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-06 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z czasem pracy w United Colors of Benetton sklep odzieżowy?
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-06-08 11:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy naprawdę ta [usunięte przez moderatora] taka zła? I tak zawlniają?
Czy można wiedziec cos wiecej o Benettonie?
zdjecie uzytkownika
Benetton - 2013-06-18 17:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No niestety prawda ;/ atmosfera nie jest idealna wiadomo ze zespol trzyma sie tam dlugo wiec jako nowa osoba bedziesz obgadywana i wszystko inne . . Jesli masz okazje naprawde poszukaj innej pracy ale nie radze iść do United Colors of Benetton w Silesi. Sama wiem jak tam jest wiec nie polecam...
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2013-09-08 21:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A wie ktoś może jak jest w Benettonie w Kielcach w Galerii Echo? Ostatnio widziałam tam ogłoszenie, że szukają pracowników, ale nie chciałabym ryzykować...
zdjecie uzytkownika
Ona - 2013-11-10 08:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałam niecałe 8 miesięcy i to była pierwsza moja poważna praca, którą dobrze wspominam. Zależy na jaki sklep się trafi i jaki zespół i jak tobie samej będzie się chciało pracować. Cudów nie ma, praca sprzedawcy czyli obsługa klienta i magazyn to ciężki orzech.Ja pracowałam w Warszawie i mam pozytywną opinię o tym sklepie, jednakże złote tarasy to koszmar ;p No , ale tam gdzie ruch jest najwiekszy, to jest największa nerwówka i każdy jedzie na siebie, że to tamto. Jeżeli chodzi o wypłatę, to jeżeli chcesz studiować, może i ujedziesz, ale ledwo, ledwo ale to i tak lepsza wypłata niż w innych sklepach. Śmiało możecie podrzucać tam cv :)
zdjecie uzytkownika
zuzanna - 2014-04-21 20:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze mowiac , odradzam.Bardzo duza presja ,(usunięte przez administratora)przynajmniej na region malopolska.Niskie zarobki do tego dochodza dziesiatki nadgodzin za ktore nikt Ci nie zaplaci i jest wielki problem z odebraniem ich.Rekrutacja odbywa sie min raz w miesiacu bo malo kto wytrzymuje psychicznie
zdjecie uzytkownika
zuzanna - 2014-04-21 20:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze mowiac , odradzam.Bardzo duza presja ,mobing przynajmniej na region malopolska.Niskie zarobki do tego dochodza dziesiatki nadgodzin za ktore nikt Ci nie zaplaci i jest wielki problem z odebraniem ich.Rekrutacja odbywa sie min raz w miesiacu bo malo kto wytrzymuje psychicznie
zdjecie uzytkownika
silesia - 2014-05-10 12:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w benettonie w Katowicach (silesiai city center) to jakis koszmar zagwarantowany przez zakompleksionego kierownika (mops). NIE Polecam!!!! T(usunięte przez administratora) brak jakiegokolwiek poszanowania dla pracownikow.
zdjecie uzytkownika
katowiczanka - 2014-08-25 08:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepracowałam w Katowicach w Silesi miesiąc - więcej ani psychicznie ani fizycznie nie dałam rady...Zespół pracowników względny..( usunięte przez administratora ) przy dostawach towaru pracujesz po 14h...Oprócz pół godzinnej przerwy zapomnij o tym aby usiąść czy przykucnąć na minutkę...nogi wchodzą do( usunięte przez administratora )Mało tego nawet na sekundę nie możesz stać bezczynnie - nawet jak nie ma w sklepie ani jednego klienta - musisz mieć non stop zajete ręcę...składach ciuchy,poprawiasz,składasz i tak w kółko - KOSZMAR!!! Podziwiam tych którzy tam wytrzymują - ale to zaledwie 3 laski, reszta cały czas szuka normalnej pracy. Nachalne podejście do kazdego klienta, który przekracza próg sklepu - dostałam niejednokrotnie opieprz,że osoba chce sobie coś w spokoju pooglądać. Teoretycznie po 3 m-cach umowy zlecennia (gdzie zero prowizji) masz umowę o pracę - ale nie wierzę w to...zresztą kto w tym obozie pracy tyle wytrzyma!!! Odradzam!!! Każdy inny sklep (nawet z niższą podstawą) jest lepszy!!!
zdjecie uzytkownika
lubięplacki - 2014-08-28 23:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W United Colors miałam "przyjemność" pracować krótko i faktycznie nie polecam. Zarobki mierne, a zakres obowiązków ogromny. Atmosfera fatalna, pomimo 2-3 osób z którymi można było się dogadać. Chociaż z tego co słyszałam atmosfera zależy od lokalizacji sklepu. Ja nie polecam.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-03
Żródło: Gowork.pl
Katowice
(śląskie)
UNITED COLORS OF BENETTON Sprzedawca/ Doradca Klienta Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna między innymi:•za profesjonalną i kompleksowa - zgodną ze standardami firmy obsługę Klienta; •dbanie o wygląd i wystrój sklepu; •realizację planów sprzedażowych Wymagania:Od Kandydatek / Kandydatów oczekujemy: • zaangazowania w  wykonywana prace, • doswiadczenia na podobnym stanowisku (
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-09-17 21:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy dostaje się tam ciuchy firmowe w czasie pracy??. i czy są znisziski. dla pracowników ??
zdjecie uzytkownika
kumi - 2014-10-16 02:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lubięplacki - 2014-08-28 23:13:48]:
jeżeli chodzi o pracę Benettonie to wszystko zależy tak naprawdę od tego na jakiego kierownika w sklepie się trafi. Oczywiście po za nim liczą się jeszcze współpracownicy. Jeżeli zauwazysz , że i kierownik i reszta ludzi jest w porządku to i praca wydaje się łatwiejsza i mniej męcząca. Gorzej jest jeśli trafisz źle...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie United Colors of Benetton
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x