Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-18 13:51:52 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o United Colors of Benetton - sklep odzieżowy. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-02-26 00:16:09 odpowiedz | cytuj

Możliwość rozwoju i szkoleń zależy od indywidualnego zaangażowania pracownika;
Atmosfera i ludzie tam pracujący są jak wszędzie różni,jednak poza okresowymi zawirowaniami nie mam nic do zarzucenia;
Od jakiej stawki można negocjować pensję?Zawsze warto powiedzieć swoje,a co z tego wyjdzie...to już zależy:)
Najbardziej podobało mi się w United Colors of Benetton:nieskomplikowana i dość sprawna organizacja wewnętrzna,brak ścisłej schematyzacji, otwartość i uważność na indywidualne zdolności i aspiracje personelu,kontakt z nowymi tendencjami;kontrowersyjność w akcjach reklamowych;
Najbardziej nie podobało mi się w United Colors of Benetton:brak akcji i działalności motywujących i integrujących pracowników
mała - 2010-09-26 20:16:41 odpowiedz | cytuj
zarobki marne jak na zaskes obowiazków atmosfera roznie
brak czynników motywujacych zero szans rozwoju w tej firmie
Były pracownik - 2010-09-27 10:31:25 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w tej firmie awansowałem dosc szybko na sklepie miła atmoswera ( usunięte przez administratora )
anonim - 2010-12-08 18:29:58 odpowiedz | cytuj
Ogolnie to jedno wielkie zaklamanie. Brak szacunku dla pracownika. zadnej mozliwosci rozwoju, zero szkolen. Nadgodziny nie sa wyplacane. Pensja jest nieadekwatna do przepracowanych godzin i do wyznaczonych obowiazkow. W goracych okresach pracy, nie jest to wazne czy jestes osoba studiujaca czy masz obowiazki zwiazane z domem, pracujesz 24h bez zadnego podziekowania, ani to w pensji, ani w slowie. Jedynym plusem sa stali klienci, ktorzy potrafia poprawic humor.
pola - 2012-01-25 09:54:05 odpowiedz | cytuj
nareszcie!!!
Nareszcie ktoś napisał prawde jak długo trzeba było czekać żeby ktoś wyciągnął na światło dzienne co dzieje sie w ty sklepie
Zgadzam sie w 100% z tym co tu jest napisane
xyz - 2012-01-25 15:27:18 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się w 100% z poprzedniczkami!! Atmosfera w tym sklepie nie do wytrzymania!!
( usunięte przez administratora )
kalarepa - 2012-02-07 11:48:19 odpowiedz | cytuj
miałam okazje pracowac tam dosc krotko i nie polecam tego miejsca bardzo zle traktowani pracownicy
Była pracownica - 2012-02-08 22:22:10 odpowiedz | cytuj
Zakład pracy tymczasowej. Przyjmują pracowników na kilka miesięcy, po czym( usunięte przez administratora )byle pretekstem-czasem wystarczy podrapać się po głowie w godzinach pracy. Inwigilacja na każdym kroku, kamery nie służą jako straszak na ( usunięte przez administratora ) tylko do obserwacji pracowników. Poświęca się stanowisku wszystko, pracuje ponad siły po kilkadziesiąt godzin dziennie, a zarobki zupełnie nieadekwatne do wkładanej pracy. Na każdym kroku łamane podstawowe prawa pracowników-nieopłacane nadgodziny, praca czasem po 14 godzin, często kilka dni z rzędu( usunięte przez administratora ) na każdym kroku. Osoba na stanowisku kierowniczym bez jakich jakichkolwiek kwalifikacji i obycia zarówno z klientem, jak i z pracownikami. Każą wciskać klientom ciemnotę, byle tylko sprzedać i generować zyski. Za kulisami poniżanie i poniewieranie pracownikami, a właściciel tylko spokojnie się temu przygląda i wszystko obraca w żart. Spróbuj tylko się przeciwstawić, a masz gwarantowaną zemstę w postaci plot na swój temat i obgadanie u wszystkich znajomych na pasażu ( usunięte przez administratora ). co równoznaczne jest z brakiem zaproszenia na jakąkolwiek rozmowę kwalifikacyjną. W skrócie-szkoda czasu i nerwów, praca dla desperatów i masochistów.
benetton w silesi - 2012-02-17 16:02:10 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się,
Porzuciłam dobrą pracę dla Benettonu (skusiłam się lepszym zarobkiem) po czym po miesiącu nie przedłużono mi umowy. (na moje szczeście).
Kierowniczka mi osobiscie nie przeszkadzała tak bardzo jak pracownice. Wszystkie z minimalnym doswiadczeniem nie maja zielonego pojecia o załatwianiu reklamacji lub obsłudze klienta. Jedna dziewczyna po roku pracy tam nie wiedziała jak obsługuje się terminal .
Porażka. Zero podziału obowiązkow . Jedna kierowniczka i 8 osob do sprzedazy czyli jeden wielki haos. Dziewczyny pracują i starają się tylko jak jest w pracy kierownik a gdy jej nie ma snują różne intrygi itp.
Najgorsza praca jaką kiedykolwiek miałam
nowiutka:) - 2012-03-11 23:03:06 odpowiedz | cytuj
A powiedzcie mi jak z wyplatami za pierwszy miesiac pracy badz miesiace dostaliscie wszystko?
Company - 2012-03-26 10:43:34 odpowiedz | cytuj
jezeli chodzi o kwestie finansowe to jest wszystko ok, ale tak jak poprzednie komentarze wskazuja atmosfera jest okropna
Była pracownica - 2012-03-26 20:36:36 odpowiedz | cytuj
Zarobki ok i to jedyny plus tej pracy, ale i tak nie wynagradzają one potworenej atmosfery i nerwówki,jaka panuje na tym salonie.
x