brak logo

VIZ-ART AUTOMATION

Warszawa

Opinie o VIZ-ART AUTOMATION

pracownik 2010-11-09 12:21
Firma jak każda. Jak pracujesz to zarobisz, jak nie chcesz robić to lepiej posiedziec w domu. A jak ktoś znajdzie prace gdzie niczego nie chca to prosze o info :) Raczej czasy nicnierobienia mineły.
1
miki 2011-01-20 12:57
witam ! byłem dzisiaj na rozmowie i mie wiem o co chodzi czy ktoś kto tam pracuje może coś napisać o tej firmie????? proszę o odzew!!!
Informacja 2013-07-03 17:19
Informujemy, że firma zatrudnia wyłącznie pracowników chętnych do pracy, odpowiedzialnych i poważnie podchodzących do wykonywanych zadań. Oferty pracy w VIZ-ART są skierowane dla osób wolnych od uzależnień i zdrowo podchodzących do życia. Wszelkie negatywne opinie będą usuwane przez Administratora, dlatego szkoda czasu na wyżywanie się. Dziękujemy za zajęcie się swoimi sprawami i powodzenia. Konkurencji również dziękujemy.
Miki 2013-07-19 08:03
No wreszcie! Brawo!
anonim 2013-07-31 09:36
no ale jesli zobacza ze ktos sie stara i jest poswiecony swojej pracy to napewno docenia jesli mozna zrobic premie to ktos ja napewno dostaje czyz nie???
biuro 2013-07-31 11:54
Premia jest, a kwota zależna od ilości wykonanych zadań
biuro 2013-09-18 09:18
Niezdrowa aktywność konkurencji nakazuje monitorowanie wpisów.
anonim 2013-09-18 21:25
Czy ktoś pracuje w tej chwili w tej firmie i wie mniej wiecej ile sie obecnie tam zarabia czy jest to temat tabu objęty podpisem o nie wyjawianiu informacji poufnych i nie mozna udzielac takich informacji
2013-09-19 10:05
Pracownicy nie podają swoich wynagrodzeń, objęte jest to tajemnicą przedsiębiorstwa. Podczas spotkań rekrutacyjnych temat zarobków jest omawiany, zatem należy wysłać CV i oczekiwać zaproszenia na spotkanie.
anonim 2013-09-22 16:32
Ludzie są zadowoleni z jakości projektorów?Zastanwiam się na d zamówieniem ale czy nie lepiej jechać osobiście czy nic się nie stanie podczas transportu???
her 2014-02-27 11:20
Pewnie klienci jak zawsze, czasem słońce, czasem deszcz, ale nie wiem, bo tez się interesuje praca w VIZ-ART AUTOMATION, tylko nie maja tutaj za dobrej oceny.
2
rutko 2014-03-12 13:34
akurat jeśli chodzi o ekrany to ludziom czasami ciężko dogodzić. Każdy chcę mieć to co najlepsze, ale za grosze
kon 2014-05-06 16:41
firma zmienia pracownikow jak rekawiczki
3
boka 2014-05-06 19:58
a Ty @kon, piszesz tak znając całą sytuację z autopsji? czy komuś z Twoich znajomych przydarzyło się zwolnienie z Viz-Art?
ON 2014-05-06 23:47
SĄ PRZYJECIA NA PRODUKCJE JAKA JEST PODSTAWA I PREMIA ??? WIE KTOS???
radzę 2014-05-07 09:08
jakie zarobki? a może sam dopytaj na rozmowie, jak masz doświadczenie i spełniasz oczekiwania to spróbuj.
ON 2014-05-07 18:50
PO TO PYTAM JAKIE ZAROBKI ZEBY SPRAWDZIC CZY JEST SENS WOGOLE TAM JECHAC I SKŁADAC CV. WIE KTOS CO I JAK JESLI CHODZI O ZAROBKI???
honk 2014-05-08 21:52
Podbijam pytanie, w ogóle ktos ostatnio wysyłał im CV, po jakim czasie viz-art automation się odezwał?
praca 2014-05-09 09:39
to już sobie daj spokój z tym CV, już po temacie. Ja będę przyjęty.
Mati 2014-05-09 16:25
Możecie chociaż powiedzieć jakie warunki oferowali, bo w razie czego w przyszłości będzie wiadomo czego się spodziewać
max 2014-05-26 16:39
hej, ludzie w wątku. odświeżam temat, bo chce aplikować do viz-art? ktoś, coś może napisać o wadach/zaletach?
1
kamil 2014-08-07 10:06
dobra firma polecam
max 2014-08-25 14:57
siemanko, a coś więcej napisz bo teraz to nawet mocniej szukam pracy niż wtedy w maju. siedze na bezrobociu od połowy czerwca i jakoś nie mogie znalezc zatrudnienia w naj blizszej okolicy. do viz-artu moge isc do biura bo troche mam doswiadczenia, papierkowej roboty sie nie boje. albo mogie isc na linie jak trza.
tomasz 2014-10-27 12:42
wiecie czy aktualnie szukają kogoś na produkcję? bardzo mnie też interesuj a inne stanowisko, wszelkie spokojne worki za biurkiem jak najbardziej wskazane.skąd takie plotki o dużej rotacji? jeśli są prawdziwe a wy wiecie to może napiszcie skąd taka rotacja w viz-art automation wynika.będę wdzięczny za wszelkie rzetelne odpowiedzi
biuro 2014-10-27 13:15
obecnie nie ma aktywnego naboru.
byly pracownik 2014-11-22 17:48
rotacja moze jest zerowa ale to moze byc tylko chwilowe , (usunięte przez administratora) bo swego czasu to rotacja byla mega ,mnie akurat niezwolnili sam odeszlem jak wiekszasc ekipy z ktora w tym czasie pracowalem tam
1
zadowolony 2014-12-11 13:23
Kilka miesięcy temu była rekrutacja. Teraz już od dawna nie szukają nowych pracowników. Stały zespół jest i polecam szukać pracy raczej w innym miejscu. Powodzenia.
BIURO 2015-01-19 13:10
nie ma przyjęć, dziękujemy za zainteresowanie
byly pracownik 2015-03-14 16:14
z ta miedzynarodowa firma to naprawde odfrunoles w kosmos , niestety nmoge ci szczerze odpowiedziec ze akurat tej firmie to niegrozi
filutek 2015-08-13 10:15
Dział PR mocno pracuje patrząc po sztucznie pozytywnych wpisach. DNO
3
IKS 2016-06-24 09:06
WIDZE ZE W FIRMIE SIE NIC NIEZMIENILO BO CO CHWILA UKAZUJA SIE OLOSZENIA W SPRAWIE PRACY TERAZ SZUKAJA SLUSARZA TYM RAZEM , A JAK BYLA ZGRANA EKIPA KIEDYS TO Adas WLASCICIEL SIE WSZYSTKICH POZBYL
1
miły :) 2016-07-19 08:48
Firma w której można spokojnie pracować :) bez stresu. Ustalenia/ rozliczenia są na papierze podpisane przez szefa firmy. Wypłata na czas. Polecam :)
Wariat 2016-07-19 09:50
No ja też uważam, że można spokojnie pracować, dobra firma, niesie dużo nadziei i radości, generalnie polecam.
gornik 2017-02-13 10:44
Witam.Pracowalem kiedys w tej firmie,czasy gdzie bylo sie od wszystkiego i szefa nie interesowalo o ktorej skonczysz i czy bedziesz mial czym wrocic do domu.Liczyl sie montaz i ciagle klepanie montow w pracowni.Nie polecam ,sadzac po wpisach nic sie nie zmienilo.
2
Joanna 2017-03-15 10:00
@gornik jak dawno pracowałeś w firmie? Możesz powiedzieć więcej o warunkach zatrudnienia w firmie? Jakie benefity zapewnia pracodawca?
Zostaw swoją opinię o VIZ-ART AUTOMATION - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIZ-ART AUTOMATION