brak logo

Hendi Polska Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Hendi Polska Sp. z o.o.

anonim 2010-10-01 18:37:18
Uwaga Firma ma stałą załoge a przyjmują tylko wtedy gdy jest więcej pracy potem zwalniają.
Zarobki od 1400 netto do 1600 netto
ja 2010-11-18 15:36:48
Pracowałeś/aś w tej firmie? Jeżeli tak to jak długo i na jakim stanowisku?
ANONIM 2 2011-09-27 16:32:19
Jedno słowo opisuje tę firmę znakomicie "CHAOS". Nieudolność i brak organizacji wychodzą zwłaszcza w momentach ważnych dla firmy. "Spychologia" też wpisana jest na stałe e jej obraz. Istnieją w niej (niestety) jednostki nie do ruszenia - są, nieważne co i ja robią.
1
tojaprzeczytajtoniebadzglupcem!!!!!!!!!!!! 2011-10-18 23:57:44
mam taką samą opinie o tej firmie. Obecnie próbuje zrobić z siebie (na siłę zresztą) wielką korporację co jest bardzo żałosne! wymusza na pracownikach zachowania wręcz nienaturalne! jednym słowem (usunięte przez administratora), który potrzebuje idiotów do pracy. nie poszukują dobrych.. lecz tanich najlepiej bardzo mało wymagających pracowników, którzy godzą się pracować na pięciu stanowiskach naraz za marne pieniądze.. (czyli najpierw kuszą perspektywą zarabiania tysięcy tysięcy..., a kończy się na 1500-1700zł), a najlepiej jeszcze jak okażesz mega wielką wdzięczność za te marne pieniądze!
Jak nie powiem to coś we mnie umrze 2011-10-25 20:40:08
Zgadzam się z w/w opiniami. Nic dodać franczyza w polskim wykonaniu. Nie przeczę, że (usunięte przez administratora) mieli nosa by wejść i zająć niszę obejmującą sprzęt gastronomiczny - ale Hendi prowadzą jak budkę z żarciem. Jak na skalę businessu, którą podobno osiągnęli, zachowują się - jakby to nazwać- zaściankowo...To słowo w pełni ich opisuje.
Zatrudniona zadowolona;) 2013-03-29 09:11:11
Pracuję w Hendi już kilka lat i nie chciałabym zmieniać pracy. Pracują tu świetni ludzie, zawodowo i prywatnie. Od kiedy tu pracuję, to widzę, że firma się rozwija. Wymagania są duże i faktycznie nie każdy potrafi im sprostać. Pracowałam wcześniej w różnych miejscach i nie dam złego słowa powiedzieć ma Hendi. Pracujesz tu w normalnych warunkach, z normalnymi szefami, wiesz czego od ciebie oczekują i albo dajesz radę albo nie. Jest premia świąteczna i paczka dla dziecka na Swieta. Ja doceniam.
1
robert 2013-05-09 20:59:09
hahah normalni kierownicy nie wiem gdzie pracowales czy pracujesz ale magazyn to zenada. Jaki kierownik taki magazyn, praca niby nie na akord a ciagle gonia. Maja stała ekipe zatrudniaja tylko jak jest wiecej pracy a potem zwalniaja z pretekstem, ze nie podolales obowiazka. Atmosfera jest fatalna, kazdy kazdego godni i nie brakuje konfidentow. Jezeli chcesz przezyc niezly cyrk w swoim zyciu zapraszam do wspolpracy z ta firma.
1
cienias 2013-05-10 12:06:16
kolega wyżej ma takie samo zdanie jak ja.
KIEROWNIK MAGAZYNU = ŚMIECH
nieudolność pana (usunięte przez administratora) jest niesamowita, brak jakiejkolwiek wiedzy o prowadzeniu magazynu, wprowadzanie chaosu, rozpoczynaniu konfliktów między pracownikami innych rzeczy już aż nie chce się wypisywać (TOTALNA PORAŻKA)
ojojoj 2013-06-15 00:15:39
było się uczyć, to byś się woził służbową furą ze służbową komórą za 5 netto. a jak się jest matołem, to trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 1700 netto. to i tak nieźle, mogłeś wylądować 3 km dalej na kasie w biedronce. za minimalną krajową i też odpowiedzialność materialną.
realista 2013-06-15 09:54:26
A co ma nauka wspólnego z atmosferą panująca w tej firmie??..!
5 tysięcy chyba zarabiasz ale w dwa miesiące cwaniaku
Komórkę mogę sobie kupić za 1 zł w promocji he he
Szukacie matołów którzy będą (usunięte przez administratora) za 1700 zł
Co do Biedronki to przynajmniej od razu wiadomo jakie warunki pracy a nie ściema na rozmowie ze super fajna praca a w rzeczywistości jest inaczej....
Zastanówcie się czy warto podejmować pracę w HENDI
biedra 2013-06-26 01:43:58
jak widać haha kolega stoi za firma murem. Szkoda ze jedynym porównaniem do hendi jest praca na kasie w biedrze 3 km dalej faktycznie tam jest gorzej ale nie wiele. Wiele podobieństw ( gonienie pracownika, odpowiedzialność materialna, wyzysk pracownika) Tak w sumie dobre porównanie poprzednika hahah pozdrawiam.
Kliczko 2013-09-02 22:44:50
można na rękę dostać 2 tysie jak dobry miesiac to wiecej ale (usunięte przez administratora) to fakt jest Odpowiedzialność materialna jest, w ostatniej robocie tez miałem a kasa była mniejsza. Ten co chce baki zbijac to miejsca nie zagrzeje fakt ale żyć idzie
SZLAPCIO 2014-01-29 18:13:53
HENDI WARSZAWA TEŻ WYGLĄDA NIECIEKAWIE
dexter 2014-03-02 21:13:10
Jeżeli wejdziesz w układ, to się utrzymasz. Dają pracę na stałe, ale wiadomo, że i tak rotuje się częścią załogi. Podstawowe zarobki na poziomie 1600-1700 zł na rękę. Jakiś czas temu dawali tam stałą premię od obrotu i można było się zakręcić w okolicy 2000 zł. Nie wiem jak jest teraz, bo znalazłem sobie coś lepszego i jestem bardzo zadowolony, że opuściłem tą firmę. W nowym miejscu "na dzień dobry" dostałem 2300 zł na rękę, a w Hendi nie chcieli mi dać podwyżki, chociaż za własne pieniądze podniosłem swoje kwalifikacje.
1
ass 2014-04-06 10:12:36
Magazyn tam to kpina. Mie polecam mozna zeswirowac z tymi ludzmi tam.
1
MrDeath 2014-04-24 13:17:04
Totalne dziadostwo , szkoda pieniędzy i nerwów związanych z potencjalną gwarancją ( w większości przypadków zwalą winę za usterkę i tak na nas) nie polecam
2
kiedys tam oralem 2014-10-01 01:23:12
Magazyn- trzeba robic tak jak wszędzie ale jeżeli pracujesz naprawdę pracujesz to i tak robisz to za wolno i sie obijasz.
Mozna tam naprawdę zeswirowac na magazynie są 2 w miarę normalne osoby arek,kuba reszta troche dziwna.
Wieczne kłótnie na magazynie doprowadzają do niechęci do pracy w tym miejscu
kierownik magazynu Robert- brak slów osoba która nie pasuje na kierownika, brak wiedzy wyksztalcenia kultury autorytetu
Właściciel- nie moglem zlego slowa piwiedziec na poziomie kultura
Marek projektant najlepsza osoba w firmie kulturalny pozadny koles
Dzial exportu - kpina totalna wieczne narzekanie i wywyższanie sie
dzial serwisu- fajni panowie mila atmosfera
dzial handlowy- tak samo jak wyzej
warunki typu sztnia stolowka itp bardzo dobre
Magazyn- zarobki typowo polskie 1800 1900 max ale kto szuka pracy bo jej nie ma juz jakis czas to polecam żeby przetrzymać zime
d 2014-10-02 12:54:49
Zgadzam sie z w/w opinia. Tez tam pracowałem wszystko sie zgadza.
do do pana Roberta moze nie ma cech przywódcy i kierownika calego magazynu ale za to umie sie wspinać po regalach jak nikt haha (1,2,3pietro żaden problem) moze pomylił powolania powinien byc akrobata albo za malpe w cyrku robic heh.
wspinając sie liczy towar zamiast sciagac palety wózkiem widlowym bo tak jest szybciej przecież . Zapytajcie sie o bhp tego pana to odpowie co to jest nowy klub piłkarski w ligdze mistrzow?:)
Zosia 2015-01-13 10:21:25
Witam, czy może ktoś ma jakąś opinei na temat działu handlowego w Hendi Polską Gądki ?? Jakie zarobkijak wygląda praca itd. Może ktoś tam pracował? Jaki przełożony i czy warto tam się pchac ?
2
Były pracownik 2015-02-01 10:44:51
Ogólnie nie polecam pracy w tej firemce
Chyba że chcesz być obserwowany z każdej strony i na każdym kroku
Kierownik to pomyłka
Były pracownik 2015-08-27 20:25:14
Dlaczego były???
Odpowiem Tobie
A mianowicie atmosfera panująca w tej pseudo firemce jest nie do wytrzymania
RKS 2016-05-14 16:39:00
Witajcie, ukazało się ogłoszenie na stanowisko regionalnego kierownika sprzedazy na rejon podkarpacia i świętokrzyskiego, ma ktoś informacje na temat działu sprzedazy w tej firmie? jak płacą? jaka atmosfera?
skao 2016-06-11 15:53:20
Dla mnie idealnie jest to, że zapewniona jest u nich umowa o pracę, przecież o taką stabilnosć teraz trudno.
Zdezorientowana 2016-11-18 11:13:42
Masakra,io zwalanie winy jeden na drugiego. Napięcie nie do wytrzymania i łapanka.
Zostaw swoją opinię o Hendi Polska Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hendi Polska Sp. z o.o.