brak logo

ELITA

Toruń

Opinie o ELITA

MICHAL 2010-01-20 14:57:09
TO WIELKA ŚCIEMA MIEŚCI SIE NA ZBOŻOWEJ TAK JAK ATENA TO TA SAMA FIRMA BANDA PRZYGŁUPICH AKWIZYTORÓW NAJPIERW BEZSENSOWNE ROZMOWY WSTEPNE A POTEM NIBY SZKOLENIE A TY DAJESZ PO KLATKACH I WCISKASZ JAKIES BEZNADZIEJNE PERFUMY ZENADA ODRADZAM TO SCIEMA A ZADNYCH STANOWISK BIUROWYCH ANI MAGAZYNU NIE MA I W DODATKU PLACA MARNE GROSZE
dzięki 2010-01-21 13:42:34
dzięki za tą opinię miałem iść tam dziś na rozmowę, domyślałem sie że to gówniana akwizycja ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, dzięki bo zaoszczędziłem czas i nerwy.
Pazdek 2010-01-22 15:54:41
ja również dziękuje bo też się wybierałem na rozmowę a tak przynajmniej oszczędziłem sobie czasu i nie będę musiał słuchać tych banialuków o tym że będe zarabiał 5000 zł netto. Bo pewnie na takich opowiastkach zbudowany jest tam system motywacyjny.
mastafaastaa 2010-02-22 13:46:32
dzieki dzieki nie id ena rozmowe w takim razie :D
kwiatek 2010-05-06 18:13:24
omijajcie tą firme szerokim łukiem!!! byłem tam na szkoleniu i tylko straciłem czas bo [usunięte przez moderatora] po parkingu za gościem który wciskał jakiś marne perfumy!!! Naciągają ludzi i z tego sie utrzymują.
Pozdrawiam i przestrzegam.
anonim 2010-05-16 15:38:50
macie racjeee banda bydlakow co oszukuja mi powiedzieli w piatek na rozmowie ze 1800z� na reke sie zarabia,ze auto firmowe daja itd itp
rob 2010-07-16 09:50:46
Praca niby od 8 do 16,a do domu wracasz o 20!a pracownikom pranie
mózgu robie,wciskanie ściemy wkracza też w życie prywatne.Zastanow sie,czy warto,zanim pójdziesz!
... 2010-08-12 21:44:25
ja pracuje juz długo i nigdy nie było problemu pracuje w młodym zespole zarabiam pieniądze i zawsze mogę liczyc na wsparcie w pracy mam wrażenie ze komentarze piszą osoby które nienadają się do takiej pracy i tak odreagowują niepowodzenie wszystkiego trzeba w życiu spróbować a niekażdy się do wszystkiego nadaje.każdy powinien powinien sam sie sprawdzić bo pisanie ze po komentarzach sobie odpusci jest smieszne i głupie
on 2010-08-12 21:55:08
zadna praca niechanbi a tymbardziej w tych czasach, kazdy chcjałby mieć wszystko odrazu ludzie zamiast pisac komentarze pomyslcie kogo z was stac na otworzenie jakiejkolwiek firmy ja sam prowadze małą firme ale dochodziłem do tego cieżką pracą zero szacunku i tolerancji
kasiaa 2010-09-25 19:07:20
no ja mam dopiero isc na rozmowe ale po tym co tu czytam zaczynam sie zastanawiac..
niewazne 2010-09-28 22:13:21
To co tam się dzieje to jest po prostu masakra jakas, ciekaw jestem jak państwo pozwala działac takim oszustom ;/
po pierwsze to banda amatorów, juz sama ''rozmowa kwalifikacyjna'' jest dziwna, po drugie umawiaja sie z toba na jakies szkolenie- okazuje sie ze łazisz po jakichs blokach od mieszkania do mieszkania i wciskasz przewaznie naiwnym emerytom jakies badziewne perfumy...jak sobie tylko o tym pomysle to mnie szlag trafia, ze stracilem przez nich caly dzien i co gorsza ze wyludzalem od biednych ludzi czesto ostatnie pieniadze!!!!! zwykli oszusci i manipulanci...tyle!
niewazne 2010-09-28 22:23:56
i dodam tylko ze pozytywne opinie na tym forum piszą zapewne sami pracownicy tej ''firmy''... ja nie mam powodów zeby klamac, nie jestem zadnym pokrzywdzonym przez los bezrobotnym jak wyzej ktos napisal. pisze zeby ostrzec innych, sam ciężko pracowalem i wiem jak czasami trzeba sie napracowac zeby cos miec, ale nie bede pracowal u nich jako wyłudzacz i oszust!!!!!!!!
oooo 2010-09-29 22:19:14
ja byłem na dniu szkoleniowym i przyznam ze trzeba miec talent zeby tak rozmawiac z ludzmi jak jeden z przedstawicieli z kturym byłem niestety sie niedostałem a szkoda bo mi sie podobalo
szatek 23 2010-11-29 15:48:33
tez byłem na takim szkoleniu strata czasu sam odszedlem nie bede z ludzi kretynów robil chociaz madrzejsi i tak sie nie nabiora na te sciemy tak pozastaja starsi ludzie którzy daja sie nabrac żałosne siedze na zasiłku i mam w [usunięte przez moderatora] akwizycje ta ich bajera w kółko plecą te same bzudury i wciskają ze to promocja jedyna i ze takiej juz nie bedzie jeśli ktoś nie lubi kłamac i kitu wciskać to stanowczo odradzam prace
omega 2014-12-30 19:40:39
Hej, co tam słychać w elita, funkcjonuja w ogóle jeszcze? szukam obecnie pracy, bo najwyraźniej moja obecna firma długo ni pociągnie, gdyz od stycznia zmieniaja sie prawa konsumenta i będzie trudno. Jak ma sie wobec tego Elita, cos się mówi wewnątrz? Polecacie w ogóle firme, wypłata składa sie z prowizji i podstawy?
karo 2015-02-28 20:46:52
Firma „Elita” Sp z o.o. powstała w grudniu 1998 roku. Od tego czasu rozwinęli się w naprawdę dużym stopniu. Są rozpoznawalni na Polskim rynku mebli łazienkowych. Głównym ich atutem jest stabilność zarówno ta finansowa jak i odnosząca się bezpośrednio do pracowników i ich pewnych umów na dłuższy czas.
jacek 2015-03-16 12:27:54
a ja mam od nich własnie meble od łazienki i powiem Wam, ze jak na razie to spisują się naprawde super. Mam wrażenie jednak, że teraz można spokojnie nadal u nich zamawiać rzeczy, bo spokojnie mozna tez wyrobić tutaj norme, chyba nie jest to aż tak agresywny rynek jak np, sprzedaż samochodów czy inwestycji.
mikos 2015-03-30 21:28:55
elita to firma ktora zajmuje sie wysokiej jakoscia meblami lazienkowymi, czy sa tutaj osoby ktore w sumei moga tam rpacowac i ocenili by te ich produkty ktore posiadaja w swojej ofercie bardzo mi to by pomoglo w decyzji. nie ma niestety najlepszego wyjscia zeby sie dowiedziec przed zakupem ale wybralem taki.
alie 2016-05-14 15:36:11
a co z napiwkami? bo widze że barmanki szukają w dąbrowie
Zostaw swoją opinię o ELITA - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELITA