brak logo

Fabryka kabli Elpar

Parczew

Opinie o Fabryka kabli Elpar

patriota 2016-06-19 08:05:51
Panie kuna pakuj się pan i wracaj do domu daj pan w spokoju ludziom uczciwie zarabiać !
mk 2016-06-19 10:33:58
ciekawa opinia "młotek"-uważasz ze zarobki są godne jeśli wystarcza Ci do kolejnej wypłaty nic nie kupując?Nawet jedzenia...?No jeśli mieszkasz u rodziców to całkiem możliwe.A jak nie daj Boże coś kupisz to co wtedy?Cóż może to i dobry sposób na życie...ale mało ambitny.Pozdrawiam.
castro 2016-06-19 10:48:25
Dokładnie wypłaty wystarcza tylko na rachunki na nic więcej a żeby coś odłożyć to nie ma z czego
turysta 2016-06-19 14:22:36
Na umowie najniższa krajowa
3
mk 2016-06-19 14:37:42
Nie mam pojęcia myślę że najniższa plus jakieś dodatki za pracę w nocy co da w sumie ok.1600-1800zl.
1
młotek 2016-06-20 11:39:00
Chyba nie zrozumiałeś aluzji .
Produkcyjny 2016-06-20 12:57:13
Często zarabia tyle samo osoba zaczynająca prace jak i z kilkuletnim stażem. Miodu niema ale i tragedii też nie. Praca jak każda inna. Rotacja wśród młodych jest dość duża szczególnie przed sezonem ogorkowym.
Bezdomny 2016-06-20 15:30:25
Bo młodzi nie boją się odezwać o swoje pieniądze ale jak za dużo zaczynają się upominać o swoje pieniądze to są sukcesywnie zwalniani i tak w kolko rotacja jest przeogromna
wlad palownik 2016-06-20 15:36:32
Nie jest tak źle jak donosisz na kolegów to zarabiasz więcej nie masz problemu z urlopem itd....
Bezdomny 2016-06-20 16:10:28
To że nie ma ofert w intrenecie to nie znaczy że nie ma przyjęć
ken 2016-06-24 14:11:48
Panu co tam na laskowskiej polna się kłania
mistrz skręcarek 2016-06-27 12:40:44
I co z tym kuną bo jak widać to szanowny dyr. Dalej sieję zamieszanie
Laskowska 2016-06-27 12:56:15
Teraz takie czasy za gnębienie ludzi dobrze płacą
5
pracownik nkt cables 2016-07-06 06:52:23
Ile zarobi operator z 10 letnim stazem?
wyklęty 2016-07-06 11:22:24
Panie z takim stażem to w dolarach placa
Produkcyjny 2016-07-11 16:59:53
Z terminami wypłaty nie ma problemu, 10 zawsze jest na koncie.
modniś 2016-07-11 23:17:49
Co fakt to fakt kasa na czas jest zawsze malo to malo ale zawsze jest
modniś 2016-07-13 17:38:54
Masz to pewniej jak w banku do 10 jest kasa
Mordziaty 2016-07-31 14:19:38
A jak z urlopem w tej firmie?
1
lak 2016-08-11 09:48:53
jakie premie ... premie to są ale dla tych z biura i konfidentów , a robol na początek przez 3 miesiące to najniższa krajowa później może liczyć na więcej jak na maszynie nauczy się robić ... a jeszcze dochodzi praca weekendy lub na 4 zmiany jedynie co dobre że pod dachem wypłata punktualna ...a tka co do kasy później , to też zależy ile godzin czy dniówek bo na każdej maszynie inna stawka ... godzinowa i norma do wykonania ... urlop to sprawa dyskusyjna zawsze jest problem nawet jak go zgłaszasz 2 tygodnie wcześniej to możesz nie dostać nawet dnia lub na żądanie każą brać ...
kotlet 2016-08-13 14:01:49
Żmija ugryzła kunę a to ci dopiero
kolega 2016-08-15 14:37:41
Jak nazywa się pani kierownik Produkcji? Ula, ale jak?
Zapomniałem 2016-08-18 11:07:57
Panowie a na polnej słyszałem że w proszkach się robi.. Guma i tworzywo prawda to?
Gerwazy 2016-08-18 11:48:07
Zdrowo to tam nie jest
fryc 2016-08-18 11:54:36
Cala tablica Mendelejewa ale kasa jest na czas
kruger 2016-08-19 09:25:44
Co do kasy to jest skromnie ale zawsze na czas jest a na polnej to zdrowie bardzo szybko ucieka
Oszołomostrach 2016-09-22 21:17:53
Był taki młody człowiek na laskowskiej co tylko jeden dzień porobił i już więcej nie przyszedł . Spracował się chłopina i zmęczył ;) Musi poodpoczywać z rok bo się narobił ....
wlazłybyśmy 2016-09-24 23:39:10
Podobno co nie które osoby będą mieli sprawy za mobing ... No to będzie się działo
2
gniewny 2016-09-24 23:43:30
No to raczej wiadomo o kogo chodzi...
molesta 2016-09-24 23:49:18
Może w końcu usiądą na pupie bo u mnie na zmianie to już nie ma komu robić i wcale w tym nie ma ani krzty przesady
bochen 2016-09-25 00:25:54
Jak właściciele by wiedzieli co oni wyrabiają to palpitacji serca by dostali
wlazlaby 2016-09-26 10:21:22
No raczej pracownicy niższego szczebla to do siebie nic nie maja
1
Adminadmin 2016-10-03 20:02:56
Hymn elparowca: Przełożonych się nie lękaj, mało pracuj dużo stękaj. Nie przejmuj się swą pracą bo i tak ci gówno płacą, jeśli jesteś w niskiej grupie wolno mieć ci wszystko w dupie.
8
wytrych 2016-10-08 19:57:52
Mam pytanie prawdą jest że na polnej jest dużo chemii?
molesta 2016-10-10 06:31:03
Panie z tego co wiem to mebli się tam nie produkuje
Prod 2016-10-10 12:56:01
Żebyś się nie zdziwił :)
2
olaf 2016-10-11 18:49:47
Atmosfera jak w bajce a zarobki wymarzone praca w tej firmie to zaszczyt
Bolek 2016-10-16 19:27:01
Widziałem że gość ten co Jeepem jeździ spore ilości miedzi laduje do plecaka chyba jakieś układy ma na budzie
8
iskierka 2016-10-23 16:06:57
Panie jeep no wie pan co takie rzeczy wyprawiać
znawca tematu 2016-11-16 23:40:24
Prawda jest taka a nie inna że niema w tej firmie bajki !!!! Ale niema co wariować ,fakt faktem że z niektórymi ciężko tam wytrzymać !!!!! Ale jest ciepło i na głowę się nie leje ,a kasa jak na parczewskie warunki jest w miarę ! A jak się komuś nie podoba to przecież ślubu z nimi nie brał !!!!!! A wracając do tematu pana z jeepa to trzeba być prawdziwym ''chamem'' żeby napisać takie coś na człowieka,bo ja uważam że to jest wpożo gość !!!! i w żadne słowo nie uwierzę !! Ale jeśli kogoś zazdrość w oczy kłuje ,bo sam wpier dala w pracy bułki z marmolado i go nie stać na takie autko to jego problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
Bolek 2016-11-17 16:57:52
Koles a jakie ma tu znaczenie jego samochód ma to ma ! To chodzi o niego
kotlet 2016-11-27 15:52:51
Dajcie spokój z szarymi pracownikami proponowałbym jechać po wyższych stołkach
1
molesta 2016-11-27 16:02:57
Stołkach czy taboretach?
szalona 2016-11-28 15:52:36
No i nadszedł długo oczekiwany dzień wyrzucili kune
4
Fajfus :) 2016-11-29 21:48:36
Bolek jakbyś napisał że aluminium wynosi to może jeszcze by ktoś uwierzył hehe
wytrych 2016-11-30 18:17:28
Amelinium szeleści hahaha
1
Były bananowiec 2016-12-05 01:52:17
Postanowilemcopisac co się dzieje w tym pierdolnik a mianowicie chodzi mi o magazyn jest tam jeden kierownik główny debil i alkoholik który uważa się za króla magazynu wielokrotnie przychodzi do pracy pijany a mało tego wiele razy się tam upija latał za mną i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlaziwlazil jak szukał darmowej wypitki a jak się zorientował ze nie ma na co czekać od razu inny człowiek lata i czepia się za wszystko ma również swoich zastępców idiota z podstawowym wykształceniem pan R W który jak jest trochę więcej roboty od razu dostaję sraki chodzi i udaje wielkiego cwaniaka a i tak każdy ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i też jest alkoholikiem jak jego przełożony następny jest Pan K J niby spoko ale tez się ostro pucuje ostatni to pan D Ł to jest choragiewka jak co popchna tak leci niema swojego zdania i boi się odezwać nie idzie za swoją zmiana i niema nic do powiedzenia jest jeszcze jeden nie pisany kierownik G S opasly nierub i fałszywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawa ręka A P sprzedal by nawet swoją matke aby wejść w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panu A P siedzi przed komputerem i nic nie robi pewnie dlatego że nieda rady się ruszać prosiak teraz opowiem ogólnie o pracy w tym Syfie na szczęście długo się tam nie męczyłem i pizdnelem to w cholerę zarobki 1600-1800 mac jeżeli komuś to wystarcza to spoko za taką charowe no chyba że wlazisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie zchodzis z 2000 i lepiej Ale co kto lubi a są tacy na przykład jeden uchodzca. Latają za Tobą i ganiaja jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pomyślisz się to protokół czyli -100 zł z wypłaty ogólnie nie polecam za takie pieniądze się użerac z debilami zwolnzwolnienie z tamtad też nie jest łatwe na drugi dzień po tym jak powiedziałem że odchodzę musiałem napisać wyjaśnienie bo kiedyś tam coś źle złożyłem a ktoś źle sprawdził i wysłał a co najlepsze ten co to wysłał nie miał nic a ja dostałem upomnienie nie pozdrawiam tej bandy alkoholików i debil i NARA.
11
Ziomek 2016-12-05 23:35:25
Kolego od bananów proponował bym jeszcze coś wspomnieć o urlopach bo to też ciężko wydebic od nich jakby ze swoich dawali
cytrynowy 2016-12-06 20:44:03
Brawo brawo Bananowy. Napisałeś najjaśniejsza prawdę, o tych pożal się boże kierownikach i darmozjadach chociaż można jeszcze wiele wiele opisać jak np ciagłe straszenie premia lub majac nadgodziny nie dostaniesz premii bo masz nadgodziny a nie majac nadgodzin tez nie dostaniesz bo nie starasz sie. Banda patafianów i siersciuchow
1
Produkcyjny 2016-12-06 22:46:34
Hohoho brawo w końcu i o magazynie ktoś opisał co się dzieje widzę że to samo co i na produkcji i bardzo dobrze niech się ludzie dowiedzą jaka jest prawda i co się tam dzieje
1
Zostaw swoją opinię o Fabryka kabli Elpar - Parczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka kabli Elpar