brak logo

KMG Stolarka sp. z o.o.

Czechowice-Dziedzice

Opinie o KMG Stolarka sp. z o.o.

były pracownik produkcji 2010-11-12 18:21:20
Ludzie unikajcie tej firmy, bo to nic ciekawego, niepoważna firma i jej właściciele, szkoda czasu na takie "przygody" i takie firmy, totalny bałagan[usunięte przez moderatora] na każdym kroku, do tego cwaniactwo właścicieli firmy i nierealne obietnice. Dajcie sobie spokój z KMG Stolarka, dobrze Wam radzę.
znawca byznesmena 2010-11-12 20:00:25
rec - 2010-10-07 10:19:14

3 prezesów - bezczelnych, strugających kozaków, w różowych koszulkach. Pracownikami wycierają podłogi.. Firma drucik

jaka firma tacy i jej prezesi i vice versa buahahahaha
anonim 2011-03-03 15:16:38
A co myślą o firmie pracownicy umysłowi?? Moja koleżanka tam rozpoczyna pracę, a słyszała że podobno nie najgorzej, moze coś wiecie na ten temat?/
czechowice dziedzice 2011-03-03 17:20:48
to nieżle wdepnęła, gorszej firmy do pracy w biurze nie znam, fatalna atmosfera, zarobki i szefostwo, nabawi się tylko nerwicy i nic więcej, tam rotacja w biurze jest dość spora to raczej długo nie popracuje,
monique 2011-03-04 08:49:31
A na jakiej podstawie tak mówisz ?? Ja tez słyszałam, że aż takiej tragedii nie ma. Nerwówka jak to w każdej pracy. A zarobki myslę, że nie aż takie najgorsze....
anonim 2011-03-04 08:57:05
Hmm, to ja już nie wiem, pewnie będzie musiała sama zobaczyć żeby się przekonać, tylko ma inna ofertę pracy również , no i się zastanawia, chciałabym jej pomóc, tylko nie wiem na ile te opinie są prawdziwe....trudna decyzja...
Bielsko 2011-03-04 19:01:31
zapytajcie kilku dziewczyn które stamtąd w ciągu 2 lat odeszły to się dowiecie jaka to cudowna firma i jej szefowie oraz jak wspaniale płacą
anonim 2011-03-15 13:24:33
Ale tu nie chodzi tak do końca o opinie klientów tej firmy (choc to tez jest jak najbardziej przydatne) , aczkolwiek jest to jakby druga strona medalu. Tu chodzi o opinie pracowników - tych byłych i tych aktualnych!!! O to jak jest traktowany pracownik, jaka atmosfera itd.
nieznajomy 2011-04-13 09:52:03
Wiem, ze były tam przyjęcia w ostatnim czasie do biura. Może kolezanki nowo zatrudnione się wypowiedzą....
UFOJUDEK 2012-06-21 08:09:48
Witam jakie sa zarobki w tej firmie??Oplaca sie tam isc do roboty??
Joannette 2012-12-07 15:53:07
Witam serdecznie, tak czytam te wszystkie wpisy i napewde nie Polecam. Tej firmy .( usunięte przez administratora )Wspolczuje wszystkim co musza tam pracowac .
łuki 2013-07-31 16:20:00
A jak się jest monterem to na wyjazdy się swoim autem jeździ???Czy to trudne te ścianki do budowania są wie ktoś pracował???
pusia 2013-08-24 09:08:07
W tym roku poszły do góry zarobki czy bez zmian został system płac czy więcej niż w tamtym roku ktoś pracuje w biurze wie jaka tam atmosfera jest obecnie czy można się odnaleść w KMG?
kobitki 2013-09-07 11:51:21
hej a co Panowie z kobietami ?jakie warunki w tej firmie dużo kobiet pracuje w KMG Stolarka sp. z o.o jakie płace cieżka praca czy nie?
anonim 2013-09-09 22:36:24
a co z tymi kobietami czy pracuje ich nadal taka duza losc czy juz nie w tej chwili ciezka robota duzo jest ludu na zmianie ciezko psychicznie wytrzymac jakis nowy kiero
ADAM 2014-03-01 11:38:50
Pracowałem tam
kilka miesięcy nie polecam najniższa krajowa praca po 8 - 16 godzin praktycznie za darmo zero socjalu. Bardzo niepewna firma. Omijać z daleka szerokim łukiem.
znawca 2014-03-10 01:17:57
akurat w tej firmie jest możliwe i 16 godzin haha
amanda 2014-04-07 22:14:20
ciekawe, czy z tych 16 godzin 8 liczone i placone jest jako nadgodziny.. powinno tak być, ale czy jest..
1
Robco 2014-04-16 09:16:56
Szczerze w to wątpię. Raczej wszystko opiera się o argument dużej ilości zleceń. Chociaż lepiej by wypowiedział się jakiś pracownik...
1
jędrek 2014-05-21 20:39:18
Jak dla mnie to nie istnieje coś takiego jak argument dużej ilości zleceń, jak jeden pracownik się nie wyrabia, to się zatrudnia drugiego... Nie wiem co robi KMG Stolarka.
vv 2014-07-29 11:23:54
Nie polecam pracy w firmie KMG Stolarka. Prezesi w ogóle nie szanują swoich pracowników. Wyzwiska i poniewieranie to codzienność w tej firmie.
Z resztą już to jak traktuje się klientów powinno mi szybciej otworzyć oczy. Ale cóż Polak mądry po szkodzie.
killer 2014-07-29 14:23:11
to ci trzej leszcze jeszcze istnieją na rynku?
znawca 2014-07-31 15:11:42
monterów stolarki to oni caly czas poszukuja w sezonie bo nikt tam nie chce pracowac tak dobrze placa buahaha, a u ciebie jedrek calkiem rowno pod sufitem bo takie pierdy wstawiasz ze az glowa boli aa? haha
bolo 2014-09-28 19:06:32
Prezesi dobrze zarabiają. Wożą się furami, używają w stosunku do pracowników wulgaryzmów. Socjalnego nie płacą, ubrań roboczych nie dają, ludzie dorabiają w soboty (wypłata do kieszeni i po czasie),ubezpieczenia grupowego NIE MA.
1
jaja 2014-10-02 19:52:49
a ja tam pracuje jakis czas i jest tak jak wszedzie przynajmniej wyplata jest na czas a ty bolo dorabiasz sobie w inny sposob ale kiedys wpadniesz ha ha ha
Dzimi 2015-01-13 02:46:46
Nie wiem jak tam jest, ale podejrzewam, że żeby pracować jako specjalista to trzeba odpowiednie kwalifikacje przedstawić. A jeżeli ktoś będzie kręcił na lewo i prawo to i tak życie zweryfikuje szybko jego umiejętności. Zastanawiające jest tylko to ,czy i jak można liczyć na dobre warunki i przy okazji jak przebiega rekrutacja.
konrad 2015-03-20 12:25:27
na pewno trzeba mić odpowiednie kwalifikacje, wydaje mi się, że nawet może być tak, że konkretnie tzreba mieć dane kursy skończone. Poza tym wydaje mi się, że nie każdy nada się do tej pracy jednak. Dajcie znać proszę jak wszystko się prezentuje jeszcze, bo sam już nie wiem co mam zrobić i czekam na opinie.
Jesera 2015-03-29 11:35:06
KMG Stolarka się rozwija... w KRD wpis o zadłużeniu tej firmy na ponad 100 000 zł
Skoro nie płacą innym za towar to można inwestować w firmę albo wyjazdy w Himalaje... Chociaż oni to zapewne w te Himalaje ;)
ekonom 2015-03-29 15:49:34
od kilku lat maja juz zalożona nowa spółke z o o kmg aluminium wiec te stara moga polozyc razem z dlugami a majatek trafi do nowej i dzialamy dalej hehe
2
sprawiedliwy 2015-09-22 21:16:16
Witajcie niestety nie są to partnerzy w biznesie nie mylić z pracownikami którzy nie mają wyjścia. Pan D. G. porażka burak . Pan J. K. księgowy tej mafii niezrównoważony, szkoda gadać niesłowni , niekonkretni wszystkich traktują jak oszustów bo sami takim są.
kololo 2015-09-25 12:15:33
a moze ktoś napisać jakie zarobki jako handlowiec i wymagania socjal umowa coś o tym zostalem zaproszony na rozmowe i zastanawiam sie czy jest sens jechać tak daleko
miejscowy 2015-09-25 12:25:17
daj sobie spokój kolego, rotacja ph jak na karuzeli, zatrudniaja chyba za wlasna firme albo etat za jakies marne pieniadze i lubia zmieniac umowy w trakcie, szczerze nie polecam tych partyzantów, popytaj w branzy stolarki aluminiowej to bedziesz mial jasnosc z kim masz przyjemnosc a raczej nieprzyjemnosc
miejscowy 2015-09-25 12:39:35
kolego zobacz na ten adres:
(usunięte przez administratora) jak ktoś nie płaci długów na śmieszne 7 tys. zł to już raczej koniec tej firmy!
poza tym zniknęła ich strona netowa, wiec cos jest na rzeczy!
ciekawa 2015-09-26 21:53:32
marus dziobiesz jeszcze?
1
goral 2015-09-29 09:06:48
jak jestes dobry, to jedź, co za różnica czy jest socjal czy nie
1
Epson 2015-12-14 22:04:56
Wiszą ponad 100 tyś zł swojemu dostawcy. Wystarczy mieć dostęp do KRD i sprawdzić ich po numerze NIP. Wiszą cały czas i skoro nie wypłacają to coś jest na rzeczy.
THE END 2016-01-19 15:02:36
FINITO??
gamer 2016-02-15 20:52:12
Jak mają jakieś długi, to tego nie widać. Wypłaty są zawsze na czas, kupują ciągle nowy sprzęt i maszyny. Nie mają problemów, kiedy pracownik przyjdzie i powie, że czegoś mu brakuje/coś się zepsuło. Zarobki takie jak wszędzie- cudów nie ma, ale od razu umowa o pracę, a nie jakieś kombinacje. Spokojnie można awansować i dostawać podwyżki, jak się człowiek wykazuje. Wiem, że sporo ich klientów zalega z zapłatą, a mimo to firma ma pieniądze na zakup tego i owego i wciąż pnie się w górę. Dobra opcja dla ludzi, którzy mają dość umów miesięcznych bądź zleceniówek.
kolega robka nierobka 2016-03-30 21:40:48
robek ale z ciebie grafoman hehe
ppp 2016-04-07 21:27:01
Hm, ale z czego, ze nie można wynosic okien jak kiedyś bo pilnują
1
baca 2016-05-06 22:58:10
Nie przychodźcie do tej firmy!!! Łysy to fałszywa szuja, gruby to wyzyskiwacz, a bereta tratktuje pracowników w zaleznosci od humoru. Ok umowa umowa, ale najnizsza krajowa przez x lat pracy jest niedopuszczalna. tu chyba nieliczni wyjda wiecej niz w innych zakladach produkucyjnych z premiami nizaleznie od stanowiska. chrzanic prywaciarzy. nie ma sensu, bo nikt tam dlugo nie zostaje. powodzenia kazdemu ktory sie tam przyjmuje. powyzej 2tys to moze brutto ew zobaczysz
lol 2016-05-11 22:10:01
Ty tak powaznie :O Jak Tobie wystarczy najnizsza krajowa i praca w zaleznosci od tego jaki humor ma szef to gratuluje. mobing, molestowanie, oszustwa to jest norma. dlaczego jest taka rotacja pracownikow? to sa pojeby nie ludzie! zwalaniaja z powodow takich jak "to wina tuska" badz "pis wygral wiec tak". dziwie sie ze cala trojka jeszcze za kratami nie siedzi
znam temat 2016-05-11 22:37:43
jakbys wiedział jak weszli kiedyś w posiadanie tego zakładu to byś wszystko zrozumiał ;-)
praca? 2016-05-17 10:54:59
zastanawialo kogos kiedys dlaczego jak wrzucaja ogloszenia o prace nigdy sie nie przyznaja z jakiej sa firmy? xd samo za siebie mowi :P
taka sobie 2016-05-18 07:14:36
To akurat normalna praktyka w firmach
A tak nawiasem mówiąc to nie są tacy zli ja bym chciała być trochę pomolestowana a tu nic a tak się staram
czarna 2016-05-18 15:22:42
Chciałam się przenieść do tej firmy bo miałabym bliżej. Na rozmowie kwalifikacyjnej powiedzieli mi, żebym się nie przenosiła, bo na hali nie dostanę więcej niż najniższa krajowa niezależnie od stażu pracy.
Ktoś wcześniej powiedział, że te opinie są chyba opiniami niezadowolonych pracowników. Na pewno ma racje. Ale przeraża ilu jest tych pracowników. Nie ma dymu bez ognia. Z doświadczenia widzę, że im mniej opinii ma firma/pracodawca tym lepiej się tam pracuje. Bo żaden pracownik raczej pozytywnych opinii nie wystawia, bo nie odczuwa takiej potrzeby. Jak już to woli raczej przestrzec innych.
Najlepszym wyjściem chyba wszędzie jest przyjść na dzień próbny i osobiście porozmawiać z pracownikami :)
anonim 2016-05-18 21:49:59
no fakt konkretów to tu nie ma anonimowo morzesz pisać co chcieć, polska
aS 2016-06-19 20:58:57
Rekrutacje są profesjonalne, ale i tak nie pokazało się teraz żadne ogłoszenie pracy. Trzeba czekać.
oszukana 2016-11-15 13:48:04
Poszukuje osób oszukanych/poszkodowanych przez firmę KMG.Pilne!
samo sedno 2016-11-22 15:25:02
Pani, toż to bedzie kilka autobusów ludzi, gdzie ich Pani wszystkich pomieści?? ;-)
Zostaw swoją opinię o KMG Stolarka sp. z o.o. - Czechowice-Dziedzice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KMG Stolarka sp. z o.o.