Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
me - 2009-09-07 16:13:55 odpowiedz | cytuj
jak to jest z tą firmą? chciala bym wiedziec, wyslałam cv, zaprosili mnie na rozmowe, ale nei chce sie przejechac, wiec jesli ktos mi może powiedziec na prawde jak to jest z ta firmą była bym wdzięczna...
zenek - 2009-09-10 17:56:52 odpowiedz | cytuj
pracuje w tej firmie od prawie pół roku jako przedstawiciel handlowy i czytajac wasze opinie zastanawiam sie kto to pisze....
bo mi sie dobrze pracuje, mam umowione spotkania, pakiet szkolen, caly czas sie doksztalcam i rozwijam w innej firmie musialem sam pozyskiwac klientow, tutaj mam podane na tacy! oby wiecej takich pracodawcow bylo
gowork - 2009-09-16 08:38:30 odpowiedz | cytuj
śpiwór? ja właśnie jestem po szkoleniu , świetnie było, miałem własny pokój, normalne łóżko i pościel. nikt mi żadnego śpiworu nie kazał brać. Atmosfera bardzo miła, każdy każdemu pomagał by tylko przejść szkolenie. teraz będę sprzedawał i się rozwijał pozdro
:) - 2009-09-19 13:48:53 odpowiedz | cytuj
Jak ktoś przychodzi do pracy aby sobie posiedzieć i po ściemniać do niech nie liczy na dobrą wypłatę. Studenci dzienni którzy pracują na weekendzie mogą zarobić spokojnie 700 netto w dziale telemarketingu. A tym którym się nie chce serdecznie dziękujemy.
EX - 2009-09-23 14:44:25 odpowiedz | cytuj
Pracowałam w tej firmie w weekendy ponad pół roku. Każdy weekend był beznadziejny. Nie macie pojęcia jaka byłam szczęśliwa jak po raz ostatni opuszczałam mury tej firmy. Nikt z wyjątkiem szefów nie pracował tam tak długo jak ja. A jak odchodziłam, to szef nawet nie zapytał jaki jest powód mojego odejścia. Tak się tam traktuje pracownika. Ale najgorsze było to, że trzeba było dzwonić do ludzi w niedzielę i kłamać im przez słuchawkę milutkim głosikiem, że np. wygrała Pani ametystowe kolczyki, wystarczy tylko przyjść na pokaz... Wielu klientów skarżyło się na tę firmę. Szczególnie nie polecam!!!
AO - 2009-09-25 21:13:05 odpowiedz | cytuj
Jak można pracować w firmie aż pół roku kiedy było tam takie piekło?? To bardzo nielogiczne.
przesada - 2009-09-30 09:47:59 odpowiedz | cytuj
jaka by kaja nie byla to co napisane powyzej to klamstwo. nie mowie ze ta firma jest super bo nie jest ale umow na ktorych stawka jest 100 zl nie ma i nigdy nie bylo.. bez przesady... ;/
kkk - 2009-10-02 06:40:55 odpowiedz | cytuj
Hallo, Mam jechac za tydz na szkolenie, czy rzeczywiscie jest tak zle ?? Ile wychodza przedstawiciele? Pozdr czekam na odp osob tam pracujacych
anonim - 2009-10-08 00:26:29 odpowiedz | cytuj
jezeli jestescie przegranymi osobami i nie widzicie perspektyw dla siebie to nie dziwie sie ze takie opinie.. polecam prace na kasie za 800zl, siedzisz, opierdzielasz sie i masz kase.. wiadomo, zeby zarobic 2tys., 3tys, 4tys musisz sie troche nameczyc i popracowac.. ja pracuje juz od dluzszego czasu jako handlowiec, jest mi dobrze i nie mam zamiaru tej pracy zmieniac. zarobki dobre, szefostwo w porzadku wiec nie wiem na co narzekac.
pozdrawiam
:) - 2009-10-16 14:09:11 odpowiedz | cytuj
hmmm to Wy chyba pracowaliście nie w tej firmie, pracuję tu od 4 miesięcy, na początku w tygodniu teraz od dwóch miesięcy na weekendy i jest super, spoko ludzie co Wy chcecie? a co do kasy jestem bardzo zadowolony, tylko trzeba chcieć, a jak ktoś nie ma siły przebicia i zero wiedzy na temat psychologii marketingu albo pracy z klientem to wypisuje takie bzdury, jak ktoś nie ma zapału i myśli, że za siedzenie dostanie kasę to owszem nie ma co tu szukać, wystarczy tylko chcieć i wykazać troszeczkę zaangażowania, co do umowy, dostaje się ją zazwyczaj na drugi dzień, więc chyba to nie ta firma kotki :)
anonim - 2009-10-16 14:12:41 odpowiedz | cytuj
jestem ciekaw co na to Pani J.L . i Pan R. jestem ciekaw, obyś nie poelcaiała jak to zobaczą, pewnie pisałać to z firmowego kompa hahaha powodzenia życzę kotku :)
ja - 2009-10-17 16:14:55 odpowiedz | cytuj
prosze prosze forum o kaji powstało na nowo. Tych co nie mieli okazji spotkac sie ze wczensiejszym forum pragne pinformowac ze liczyło ponad 1000 wpisów 99%negatywnych. BYły na nim wywlekane najwieksze brudy z firmy ktore ukazywały cala prawde o tej firemce i i ch pseudo kierowcziczkacz z [usunięte przez admina] na czele i wieloma innymi ktorzy zwyklych pracowników trakttowali jak szmaty.Ponizanie zastraszanie krzyki były na pożądku dziennym oszystwa na pokazach z podpisywaniem umów z klientami, dwie rózne kopie umowy inna dla pracownika inna dla firmy,matactwa z poscielami niby leczniczymi. za kazdym razem jak widze samochód kaji nóz mi sie w kieszeni otwiera a czas jaki spedziłem tam uwazam za zmarnowany a byłem u [usunięte przez admina] na domówkach.
ja - 2009-10-17 16:21:15 odpowiedz | cytuj
w tej pracy nie potrzebna jest znajomosc psychologii marketingu zeby klamac przez telefon emerytów i rencistow.
ehmm - 2009-10-21 13:32:00 odpowiedz | cytuj
witam. pracuje w tej firmie ponad rok jako handlowiec i nie zamierzam jej zmieniac. wystarczy chciec a naprawde da siezarobic. to prawda, ze praca zajmuje duzo czasu, ale bez przesady. jezelijest sie czlowiekem to przelozeni rowniezsa ludzmi. nie demonizujcie i nie przesadzajcie. nawasze miejsce jesttysiac innych osob
iwo - 2009-10-21 20:51:28 odpowiedz | cytuj
Przeczytałam wszystkie Wasze wypowiedzi, łosy mi sie zjerzyły, a jutro mam isc na rozmowe i powiem jedno POJDE i sie sama przekonam, bo jakosc trudno jest mi uwierzyyc ze dorosły człowiek pozwoli soba pomiatac mimo ze przed soba ma przelozonego ?????? Przeciez to sieszne!!!!!!!!!!! jak było na spotkaniu opisze pozdrawiam
jaaa - 2009-10-21 23:18:28 odpowiedz | cytuj
Witam! Pracowałam tam przez pól roku i bardzo dobrze sie tam pracowało! miła atmosfera, płacili tak jak było mówione. Chętnie bym tam wróciła!
mimi - 2009-10-22 10:57:24 odpowiedz | cytuj
Bylam ostatnio na rozmowie na stanowisko telemarketerki.Oferuja podstawe od 1100 do 1500,praca od pon do piatku w godzinach od 10.00- 17.40.Umowa na 6 miesiecy a po 4 mozesz dostac umowe o prace.Czytajac te wszystkie posty nie wiem w koncu ile tak naprawde zarabia poczatkujaca telemarketerka w tej firmie.Ponoc kiedys bylo lepiej-umowa o prace po 3 miesiacach i zwrot kosztow dojazdu.A teraz jak to jest?Ile w koncu mozna zarobic na tym stanowisku.Kto mi powie?>
mimi - 2009-10-24 11:03:24 odpowiedz | cytuj
Bylam na szkoleniu na stanowisku telemarketerki.Tam sie dopiero dowiedzialam ze podstawa to 700 zl! jezeli namowisz odpowiednia ilosc staruszek na przyjscie na pokaz to masz prowizje.Prowizja liczy sie dopiero wtedy gdy ta staruszka przyjdzie na spotkanie.Nadal nie wiem jak wychodza z wyplata poczatkujacy.Boje sie.Chcialabym zaczac tam pracowac ale boje sie ze po odliczeniu kosztow dojazdu zostanie mi 500 zl
Kamil26 - 2009-10-30 14:24:02 odpowiedz | cytuj
Mam takie pytanie do pracowników firmy Kaja (przedstawicieli handlowych) Jak wyglada kwestia szkolenia tego 2 tygodniowego ? Mieszkam w Krakowie mam jechac do Poznania na szkolenie. Gdzie bedzie zakwaterowanie (czytalem o jakis spiworach na podlodze) i co z tymi 500 zl "na zycie" (podobno nie ma) Szkolenie kosztuje ok 4000 podpisuje sie jakas umowe ze jak zrezyknuje sie wczesniej niz 12 miesiecy to wraca sie koszty tego szkolenie. Pytam dlatego bo to jednak szmat drogi od Krakowa i obce miasto - nie chce wyladowac w jakims rynsztoku z pustym portfelem ;) O sama prace nie pytam bo to dowiem sie sam. A tak wogole to jakimi samochodami "bujaja sie" przedstawiciele w tej firmie ?
sidus - 2009-10-30 16:42:44 odpowiedz | cytuj
ale wy jestescie glupi, ja pracowalem tam cale wakacje (3miesiace) i bylem zadowolony, ludzie na prawde spoko, kierowniczki tez, wiadomo ze byly dni lepsze i gorsze kiedy wysylalo sie mniej lub wiecej zaproszen ale nie narzekalem. kasa jak kasa, jak pracowales dobrze to kase miales ladna a jak nie to nie logika tu wchodzi w gre. moim zdaniem kazdy powinien sprobowac, jest szkolenie po szkoleniu idzie sie dzwonic i sie decyduje na prace albo nie, koniec kropka.
crack09 - 2009-11-04 17:14:15 odpowiedz | cytuj
Witam na forum Kaja Sp.Zo.o
Wypowiedz swa kieruje do wszystkich osob ktore chca rozpoczac prace w tej firmie. Niestety ja tak samo jak wiekszosc ludzi na tym forum pracowalem w tej firmie przez rok czasu i z wielkim zalem i smutkiem musze odradzic Ci drogi internauto wspolprace z ta firma.
Kiedys myslalem dokladnie tak jak Ty. Chcialem przede wszystkim zaczac zarabiac SWOJE pieniadze. Tak samo jak Ty bylem ambitny i gotowy na ciezka prace ktora z czasem przyniesie mi zyski. Bylem gotowy na poswiecenia do tego stopnia ze zrezygnowalem z zycia prywatnego co nie okazalo sie dla mnie korzystne. Z domu wychodzilem w poniedzialek z samego rana, a wracalem w piatek w nocy czy w sobote nad ranem. Zastanow sie kiedy znajdziesz czas na sprawy osobiste czy urzedowe. Przemysl ta kwestkie przez chwile bo ja tego niestety nie zrobilem a po roku okazalo sie ze moje finanse dalej sa w punkcie wyjscia a nawet gorzej, zycia prywatnego nie mam (a o dziewczynie juz nie wspomne). Jedyne co mi pozostalo to bajzel w glowie i ogromne poczucie winy ze dalem sie wykorzystac.
pepe81 - 2009-11-05 14:03:17 odpowiedz | cytuj
Faktycznie dają po kursie służbowy samochód?? Ile trzeba sprzedać aby zarobić ok 2000zł?? Proszę o pomoc bo zastanawiam się nad pracą w tej firmie
myksiu - 2009-11-05 18:29:39 odpowiedz | cytuj
No właśnie jakie są progi w tej firmie. Lokal
NiuX - 2009-11-09 11:37:23 odpowiedz | cytuj
wszyscy tak gadacie , jak nie ma gdzie inndziej pracy to sie bierze co sie ma , ja szukam od ponad 2 miechow pracy w poznaniu i nic nie ma ciekawego ... jak ktos cos wie niech napisze
Zmieszany - 2009-11-28 11:14:07 odpowiedz | cytuj
Witam!
Dostałem właśnie propozycje pracy w tej firmie jako Handlowiec i po przeczytaniu tego wszystkiego zaczynam się zastanawiać choć bardzo chciałem podjać pracę właśnie w tym kierunku ponieważ chce być handlowcem a od czegoś trzeba zacząć..Jak sprawa wygląda na spotkaniach zorganizowanych , jacy są ludzie jeżdzacy tam w team-ach? Czy da się coś zarobić..? Z góry dziękuję za odpowiedzieć i POZDRAWIAM SERDECZNIE
x