brak logo

Modi Sp. z o.o.

Konstantynów Łódzki

Opinie o Modi Sp. z o.o.

Gość 2010-03-12 19:38:29
wszystko ładnie wygląda na początku a potem jest z dnia na dzien coraz gorzej trzeba mieć mocne nerwy żeby tam pracować!!!
artur.m7@onet.eu 2010-04-26 15:49:06
Cześć Pyskata. Jeśli byś była tak uprzejma to odezwij się do mnie, bo bardzo bym chciał pogadać o tej firmie i pracy w niej.
[usunięte przez moderatora] Pozdrawiam. Marcin.
Zbychu 2010-04-29 17:04:34
Kobiety autentycznie mają nieciekawie !
Najlżej z męszczyzn mają ci na rozprężalni , a najgorzej ci na magazynie, mechanicy srednio.
Edi 2010-05-04 09:54:58
Słyszałem ,że właśnie przyjmują kogoś na magazyn ciekawe jak długo wytrzyma ? Poprzednio przyszło 20-stu został z nich jeden i wytrzymał 8 godzin ! Więcej już go nie widzieli ! Powiedział ,że taką prace za takie pieniądze to [usunięte przez moderatora] . , bo przez pośrednictwo lepiej płacą a napracuje się mniej !
Ewa 2010-09-18 00:08:27
Chcem pracowac jako pakowaczka ale tak się zastanawiam jakie sa tam brygady tzn jakie sa brygadzistki i na którą zmiane się najlepiej dostac jeśli ktoś może mi coś powiedzieć czekam na odp
spokojna 2010-12-12 23:16:34
dla nowych, praca jest cięzka ale kasa pewna i niezła, pakowaczka zaczyna od 1,300zł na rękę, mechanicy duzo więcej, wszystkie socjalne sprawy załatwione, firma kupuje maszyny i robota jest pewna,
2
GOSIA 2011-02-17 17:58:21
WITAJ CZY MOZESZ PODAC ADRES GDZIE ZNAJDUJE SIE TA FIRMA.
jescze pracownik dawniej wincup teraz modi 2011-06-02 09:20:03
Zarobki marne i te dwa dni wolnego po nockach to jakaś pomyłka.
Sporo osób kręciło się po firmie i nikt nie chciał podjąć się tej pracy.
Jak będą przyjęcia to negocjować wynagrodzenie od 1700 minimum.
Za 1400 to już nikt nie chce pracować.
1
git 2012-04-21 14:54:09
jest git
niemamnicku 2012-12-05 17:48:44
Witam.
Bardzo proszę o informacje na temat zarobków w tej firmie na chwilę obecną tj. 2012r.
Zastanawiam się nad podjęciem w niej pracy.
brak nicka 2013-12-07 23:10:03
Podstawa to min a reszta premia ! Socjalnego nie ma już od 2-ch lat z powodu braku pieniędzy, mimo ze zakład przynosi kilka milionów zysku rocznie !
Wniosek taki, że obecny właściciel olewa pracowników !
Jak to zwykle bywa, kiedy Polak przejmuje firmę musi się pogorszyć !
jula12345 2014-02-04 18:59:00
pracowałam tam i masakra.tam jest wykorzystywanie przez innych osób.ciągle trzeba zapie..... jak na zwolnienie idziesz albo wolne za żądanie jesteś najgorsza.Wszystkie brygadzistki ganiają i taak naprawde za swoją brygadą nie są wogóle.Właściciel ma ludzi głęboko gdzieś.a kasa 1500 minimum no chyba że na nadgodziny chodzisz.wiecznie tam jakiś problem jest.Nie jedna tam płakała przez wredote innych osób!!!Dł€go tam wytrzymać się nie da!!
Palpol 2014-02-16 20:51:06
A najgorsze, to, że nie płacą swoim kontrahentom i podwykonawcom, chodzi o transport i zamawianie w małych firmach produktów o mniejszej wadze dla firmy. W ten sposób mają za darmo kredyt, a co gorsza wykańczają, tą małą firmę. (usunięte przez administratora) Ostrzegam inne firmy przed współpracą z nimi.
ewka 2014-03-23 19:01:59
Ja pracowałam tam dawniej i umieszczałam swoją opinię oczywiście negatywną którą usunięto jak inne niewygodne dla tego zakładu opinie co i tak nic nie da bo każdy kto tam przyjdzie widzi jak jest -masakra jak napisała Palpol prymitywne baby i brak dbałości o pracownika tyle w temacie. Pozdrawiam zainteresowanych i radzę omijać z daleka ten zakład.
4
ewka 2014-10-05 14:20:11
Nic wulgarnego w moim poście nie było tylko dokładnie opisana sytuacja w tym
zakładzie poza tym nie należę do osób wulgarnych prędzej bym taką się stała gdybym dalej pracowała w tym zakładzie. Ewka
Boziuk 2015-01-27 02:28:50
Witam, chciałem się dowiedzieć czy warto podjąć u nich pracę. Mam parę możliwości i rozpatruję każdą ewentualność. Słyszałem, że wincup oferuje całkiem niezłe pieniądze przy słabej atmosferze czy ta opinia jest nadal aktualna? Prosiłbym o jakąś konkretną opinię bo ze słabą atmosferą jestem w stanie sobie poradzić, ale w zamian mam nadzieję na dobre zarobki ..
xxx 2015-02-09 19:41:43
Należy pamiętać, że naruszenie obowiązku prawidłowej i terminowej wypłaty wynagrodzenia, jak również naruszenie świadczenie pracy nie objętej umową determinuje powołanie art. 55 § 11 kp, przewidującego możliwość rozwiązania przez pracownika stosunku pracy w trybie natychmiastowym, jeżeli pracodawca dopuścił się wobec niego ciężkiego naruszenia podstawowych obowiązków (np. wypłaty wynagrodzenia będącego przedmiotem umowy).
1
ewelina 2015-08-14 21:49:27
Jeśli jesteś odporny na wysokie temperatury i masz szybki refleks i końskie zdrowie a poza tym jesteś odporny na ewentualne wyzwiska ze strony innych jeżeli z czymś nie nadążasz chociaż pot leje się z ciebie ciurkiem i nie zrażasz się niską pensją oraz pracą w ,, świątek i piątek,,(4-ro brygadówka) to możesz spróbować ja długo tam nie wytrzymałam ale teraz mam o wiele lżejszą pracę i nawet trochę więcej pieniędzy niż w tym zakładzie. Ja osobiście radzę się chętnym dobrze zastanowić przed podjęciem tej pracy . Tyle w temacie pozdrawiam!
ewelina 2015-08-14 21:50:36
Jeśli jesteś odporny na wysokie temperatury i masz szybki refleks i końskie zdrowie a poza tym jesteś odporny na ewentualne wyzwiska ze strony innych jeżeli z czymś nie nadążasz chociaż pot leje się z ciebie ciurkiem i nie zrażasz się niską pensją oraz pracą w ,, świątek i piątek,,(4-ro brygadówka) to możesz spróbować ja długo tam nie wytrzymałam ale teraz mam o wiele lżejszą pracę i nawet trochę więcej pieniędzy niż w tym zakładzie. Ja osobiście radzę się chętnym dobrze zastanowić przed podjęciem tej pracy . Tyle w temacie pozdrawiam!
ewelina 2015-08-14 21:51:16
Jeśli jesteś odporny na wysokie temperatury i masz szybki refleks i końskie zdrowie a poza tym jesteś odporny na ewentualne wyzwiska ze strony innych jeżeli z czymś nie nadążasz chociaż pot leje się z ciebie ciurkiem i nie zrażasz się niską pensją oraz pracą w ,, świątek i piątek,,(4-ro brygadówka) to możesz spróbować ja długo tam nie wytrzymałam ale teraz mam o wiele lżejszą pracę i nawet trochę więcej pieniędzy niż w tym zakładzie. Ja osobiście radzę się chętnym dobrze zastanowić przed podjęciem tej pracy . Tyle w temacie pozdrawiam!
Była pracownica 2015-11-05 15:18:52
Płacą grosze to niby 12 zł to wielka lipa praca ponad normę o urlop musisz się nieźle naprosic brygadzistki to zwykłe wyzyskiwaczki... Jednym słowem omijajcie ten zakład z daleka chyba że lubicie takie klimaty Ps. Wypłaty są po terminie i tylko patrzą jak wam coś urwać z marnej i tak już pensji Pozdrawiam
Pracus 2016-08-01 12:30:16
Modi czyli dawna wincup - nie polecam nic sie nie zmienilo procz nazwy..
ee 2016-08-03 17:25:54
no taak wiadomo ze kazdy czego innego oczeukuje od pracy jeden bedzie z takich zarobków zadowolony inny nie no co poradzic zycie- wszystkim sie nie dogodzi
1
Zostaw swoją opinię o Modi Sp. z o.o. - Konstantynów Łódzki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Modi Sp. z o.o.