brak logo

Tulcon S.A.

Ostrzeszów

Opinie o Tulcon S.A.

były pracownik 2013-09-24 09:52:08
Nie pytaj o stawke bo i tak Cię oszukają, to [usunięte przez moderatora] jak potrzebuję to obiecują a potem Cię wywalą i oszukają. biorą inwestycję po kosztach a pużniej podwykonawcy mają [usunięte przez moderatora] ...., tak jak kolega wcześniej napisał, zwlekają z odbiorami i wymyślaja jak ukarać podwykonawcę bo trzeba coś zarobić. [usunięte przez moderatora] Nie życzę nikomu tam pracować.
4
seba 2013-12-02 09:56:46
System wypracowany od lat jedno wielkie(usunięte przez administratora) przewlekanie odbiorów nie odbieranie telefonów kompletna ignorancja po skończonej robocie wszyscy podwykonawcy musza wyciągać należności sądownie,jedna wielka banda (usunięte przez administratora)
1
WALDEK 2013-12-05 12:10:36
ZGADZAM SIĘ KOLEDZY Z WAMI,(usunięte przez administratora).NIE POLECAM PRACOWAĆ(usunięte przez administratora)
2
podwykonawca 2014-03-31 19:48:28
nie polecam nikomu współpracy z tą firmą, ja już się przejechałem.
1
podwykonawca 2014-05-15 14:43:19
dziękuję za informację. Właśnie im odmówiłem
wykonawca 2014-06-26 23:38:39
Ta firma to wielka ściema. Kupa spraw w sądzie, na każdego szukają haka, a jak ktoś normalny to wypad bo nie kreci jak oni. Kadry nie ma, kasa z opóźnieniem miesięcy i to w częsci bo zawsze coś ukręcą dla siebie. Wstyd za roboty, potem ciąganie po naprawach i tylko straty.
bolo 2014-11-03 15:24:40
Chłopaki na bazie w ostrzeszowie nie mają źle.wypłata na czas świadczenia wszystkie.tylko mogliby lepiej zarabiać.
roots-georg 2014-11-24 19:28:21
Jeżeli chodzi o rozliczanie podwykonawców to mam swoje odrębne zdanie zdanie będąc bezpośrednio kierownikiem robót z ramienia Tulcon . Inwestorzy zlecający Tulcon-owi roboty polują tylko na wszelkie potknięcia terminowe i jakościowe . Wybrani przez nas podwykonawcy w znacznej przewadze na samym początku oferują swoje usługi z góry zakładając że " jakość to będzie " . Potem się okazuje się , że potencjał wykonawczy tych firm jest na poziomie co najmniej żenującym [ Zaczynają się problemy z brakiem płynności finansowej i kadrą ] Skutkiem jest szukanie nowych podwykonawców , gdy kończą się terminy zakończenia robót . W efekcie cały ciężar wykonania umowy [ kary za przeterminowania , usterki itp. ] spoczywa na firmie Tulcon. I jak można mówić o nieuczciwości ?
1
byly 2015-01-24 18:42:02
Z daleka od Tulconu co innego w umowie a co innego w rzeczywistosci brak madrego nadzoru
4
obecny pracownik 2015-05-16 10:54:17
Wypłate naliczaja jak chcą majac te same stawki i przepracowane godziny co pozostali pracownicy każdy miał inną
miesieczną kwote wynagrodzenia
2
kama 2015-06-24 13:54:38
Czytajac te opinie zastanawiam sie nad jednym, czy ludzie maja choc troche rozumu? Jesli cos nie pasuje w wyplacie,to pisze sie do Inspekcji Pracy a nie wylewa sie swoje zale na Forum!Zyjemy w XXI WIEKU a nie w XIX.Jestescie doroslymi ludzmi, a zachowujecie sie jak dzieci!
Miśiek 2015-07-10 23:45:23
Jak ktoś lubi cyrk To polecam prace W Tulcon.sa na terenie KGHM Głogów z Panem Wackiem pseudo kierownikiem(kolegą prezesa firmy) co dzień straszącym inną osobę zwolnieniem z pracy nie znającym sie kompletnie na Wykonywanych zawodach ćieśla zbrojarz i Panem Robertem ala kierownikiem nie potrafiacym Rozćiągnąć sznurka UWAGA Praca w warunkach szkodliwych Hałas( krzyk obó panów stres 200%)
4
Andrzej 2015-08-31 11:53:30
Zero szacunku do pracowników.Co z tego ze kierownik na piwko weźmie jak nie zdążysz dopić i juz jesteś zwolniony.
koranaga 2015-10-20 21:59:28
w Tulconie jest tak Kierownik Wacek ma non stop mokre jaja i wiecznie jest nerwowy przez to wyładowuje sie na pracownikach a to wina Roberta jego giermasa co chlapie mu torbe wiec zluzuj kolego bo ci jezor zdretwieje i zostaw tego wariata w spokoju
1
Podwykonawca2 2016-03-17 15:41:40
Witam, rowniez nie polecam tej firmy. Na podstawie formalnego zamowienia dostarczylem material i montaz zrobilismy w gratisie. Mija kolejny miesiac bez platnosci ze strony Tulcon. Oczywiscie zadanie zostalo odebrane przez inwestora. Pisze ze zostalo odebrane bo za chwile jakis pseudoinspektor napisze o potencjalach podwykonawcow i ze wszyscy robia pod gore Tulconowi. Teraz wyslalem przedsadowne wezwanie do zaplaty ale rownolegle zostanie wyslane pismo do KGMU o poczynaniach Tulconu. Bardziej niesolidnej firmy jeszcze nie spotkalem. Ozzywiscie nie dotyczy to brygad bo chlopaki z tulconu na prawde zapier... Tylko wspolczuje im takiego kierownictwa i kadry zarzadzajacej
MiszMasz 2016-06-30 14:00:43
Poszukuję kogoś od kogo tulcon żąda kary finansowej.
1
Xxxxxxxxxxx 2016-09-21 17:25:01
Najlepiej to teraz zaczeli nagradzac biednych kierowcow bo obcieli im delegacje o 20euro. Dzieki panu dyrektorowi A.S.
2
Cycuszek 2016-09-23 21:43:53
Święte słowa Wacek prawdziwy analny zdobywca wiecznie wściekły a Robus no co lata jak buc przy nogawce ale jest wesoło jak się widzi ten cyrk Robson zluzuj faktycznie bo ci jezorek zdretwieje he he
3
song 2016-09-23 23:23:07
a niby dlaczego tym kierowcom te delegacje obcięto? jakoś mi się wierzyć nie chce. a poza tym, Brygad ciesielsko-zbrojarskich z terenu całej Polski poszukują do pracy jak kto,s obecnie szuka zatrudnienia
starydziad 2016-11-21 17:41:41
Łatwo powiedzieć, że zgłoś do Inspekcji Pracy ale trudniej się zdecydować mając na uwadze konsekwencje :(
Zostaw swoją opinię o Tulcon S.A. - Ostrzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tulcon S.A.