Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tugeb-Polbud Sp.Zo.o

Pracowałeś w firmie Tugeb-Polbud Sp.Zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-03 09:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Czy Tudziarz zaczął płacić zaległe wynagrodzenia? 8 miesięcy zaległości w firmie, która przymierza się do upadłości to poważny problem. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wk...y - 2014-02-18 10:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam w tugebie faktur na 100 tys pierwsze z przed 3 lat (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-02-18 14:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [wk...y - 2014-02-18 10:42:22]:
Wobec mojej firmy Tugeb Polbud ma kilka razy większe zobowiązania. Może założymy im stronkę z takim wspólnym info bo to co jest w KRD to tylko część długów. Kilka dni temu Tudziarz sprzedał ponad 5 mln akcji Hotbloka. Może komuś coś zapłaci. Ale najpewniej prawnikom z kancelarii Wiatr & wspólnicy za dalsze (usunięte przez administratora)To granda! Słyszałem, że zwolnili kilku pracowników, którzy się tu wypowiadali.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-02-20 13:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezes, zakładanie stronki o Togeb-polbud to jednak koszta, trzeba opłacić między innymi serwer, domenę, administratora, chyba lepiej będzie jak napiszemy tutaj.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-02-24 10:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zrobił komuś zaległe wypłaty?
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-02-26 20:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [czepson - 2013-12-03 18:06:48]:
A komu ten człowiek pomógł poza sobą i swoją rodziną trzymaną na etatach? Zobacz sobie listę oszukanych firm w KRD i ludzi czekających na zaległe wypłaty, którzy tracą mieszkania, nie mają co do garna włożyć! Jak użyję mocniejszych słów to usuną post, ale to nie tajemnica co ten człowiek wyprawia. Może w końcu ktoś się tym wszystkim zainteresuje zanim uwierzy w piękne słówka i obietnice bez pokrycia. Wszystkiego nie da się pozamiatać pod dywan, nawet pod potężną plandekę. To nie jest pomówienie tylko przykra prawda.
zdjecie uzytkownika
Observ - 2014-03-04 11:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na tej stronie notorycznie usuwane są wypowiedzi informujące o praktykach firmy Tugeb Polbud. Nie zawierają one żadnych treści naruszających regulamin strony.
Zarzucam stronniczość i nieuczciwość administratora strony wobec użytkowników i czytelników tej strony.
zdjecie uzytkownika
byku - 2014-05-04 14:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie wiecie jeszcze może czy przeciw Tugeb-Polbud jest obecnie w sądzie jakaś sprawa? czy dopiero wnioski?
zdjecie uzytkownika
wojci - 2014-05-14 12:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zależy o co pytasz?
Tugeb ma już wyroki nakazujące wypłatę zaległości pracownikom.
Pod koniec miesiąca ma być rozprawa w sprawie upadłości
zdjecie uzytkownika
okradziony - 2014-08-12 05:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy prezes Tugeb Polbud sp. z o.o. pan ( usunięte przez administratora ) będzie odpowiadać własnym majątkiem za działanie na szkodę spółki? Celowo okłamywał pracowników, że dostaną pełne wynagrodzenie, brał zaliczki na nowe kontrakty wiedząc, że ich nie zrealizuje, kupował w ustawionych przetargach na spółkę maszyny, które sam Tugeb produkował i oferował przez podstawione espółki z okolic Milicza. Wiecie jak się sprawy mają obecnie.
zdjecie uzytkownika
werson - 2014-09-29 01:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okradziony - 2014-08-12 05:24:37]:
czy w związku z ogłoszeniem upadłości o której pisaliście już od dłuższego czasu w swoich postach już coś wiadomo? gdyby to była prawda to chyba mozna byłoby już znaleźć informacje o tym, a tak wystarczy wejść na stronę Tugeb-Polbud , aby zauważyć , że w firmie nic się raczej przez ostatnie miesiące nie zmieniło
zdjecie uzytkownika
Matka Teresa - 2014-10-16 12:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [werson - 2014-09-29 01:00:21]:
Żeby takie bzdury pisać trzeba być takim kłamcą i oszustem jak pewien zenuś tudzież inny patafian, a nie jakiś "werson".
Tugeb wobec samego US i ZUS ma kilkadziesiąt milionów zadłużenia i dawno ogłosił upadłość. To, że strona działa to jedynie dowód na głupotę prezesa bo z pewnością będzie odpowiadać za działanie na szkodę spółki.
zdjecie uzytkownika
olgierd - 2014-11-04 15:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ta firma jest aktywna dalej na rynku czy nie? ostatni wpis trzeba przyznać jest nieco mylący.chętnie na wszelką pracę robotoniczo budowlaną się najmę ale nie interesują mnie żadne praktyki ani dzieła tylko konkretna umowa o prace na dłuższy okres. mam już doświadczenie duże w branży i mam swoje wymagania
zdjecie uzytkownika
Matka Teresa - 2014-11-18 13:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sam jesteś mylący. Tugeb Polbud po wielu przekrętach ogłosił upadłość, a jej prezes ma wiele spraw, które będą się ciągnąć latami. Zawsze znajdzie się jakiś matołek, który będzie wpisywać bzdury o rzekomym funkcjonowaniu tej firmy lub jej krzaków. Jeśli masz jakieś dowody, że Tugeb Polbud dalej działa lub występuje pod jakąś inną nazwą to daj znać. Jako wierzyciel tej firmy zajmę się sprawą.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-12-10 10:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szef zrobił wszystkich w bambuko. Oczywiście poza tymi, którzy muszą zeznawać w różnych sprawach prowadzonych przeciw spółce. Ci dalej są zatrudnieni w spółce córce ECODOM SYSTEM albo dostają kasę na lewo. Reszta pracowników i oszukanych przedsiębiorców musi dochodzić swoich praw w sądach. Teraz już wiadomo, że Tudziarz zadłużył spółkę na kilkadziesiąt milionów. Robił to celowo wyprowadzając z niej kapitał tak aby w momencie ogłoszenia upadłości była nic nie warta.
zdjecie uzytkownika
Piczam - 2014-12-31 19:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do czego to doszło, żeby droczyć się w sądach skoro wszyscy pracowali w jednej firmie i na dobrą sprawę chcieli iść w jednym kierunku. Teraz oczywiście firma upadła http://www.krs-online.com.pl/tugeb-polbud-sp-z-o-o-w-upadlosci-krs-77694.html I miejmy nadzieję, że podobne przekręty nie będą miały miejsca w przyszłości.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-01-12 17:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zenon Tudziarz nadal działa tylko za pośrednictwem swoich synów i firm zarejestrowanych za granicą Polski. Kasę ma to już dobrze wiecie. Z tych przekrętów w Miliczu.
zdjecie uzytkownika
maciejko - 2015-01-15 19:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a słuchajcie jak sprawa wygląda odnośnie rekrutacji u nich, jak konkretnie oni zatrudniają ludzi? mam nadzieje, ze jdnak macie tak, że idziecie na rozmowe tylko jeśli faktycznie firma wydaje się być wam ciekawa i projekty jakie ma się przy okazji również.. tylko nie zawsze jest to podane w tych ogłoszeniach niestety.
zdjecie uzytkownika
Donata - 2015-01-21 21:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maciejko - 2015-01-15 19:17:22]:
Nieźle musisz być(usunięte przez administratora) skoro dalej wpisujesz takie bzdury i dalej cie to bawi zenuś.
zdjecie uzytkownika
wojci - 2015-01-22 09:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maria - 2015-01-12 17:56:19]:
Mario możesz podpowiedzieć jak te firmy się nazywają?
Działa pod szyldem Rafała czy pozostałych?
zdjecie uzytkownika
ekstraluks - 2015-01-31 18:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a moze powiecie cos wiecej o tych nowych firmach bo watek jest na tyle ciekawy ze mnie zaciekawil hcociaz trafilem z przyapdku tutaj. widze ze teraz to wiele firm mocno kombinuje zeby sie utrzymac i to juzjest kolejne miesjce i historiai ktora poznalem o statnm okresie czasu. jak ktoś coś więcej wie to piszcie cos
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-02-17 15:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to może kolego zdecyduj się czy trafiłeś na forum przypadkiem, czy śledzis zje od jakiegoś czasu, bo Cię temat zaciekawił. Troche dziwne w sumie, ż enie masz nic wspólnego z firmą, a tyle chcesz się o niej dowiedzieć. Z tego co wiem, to od lat zajmują się budowlanką i nie było wiekszych afer związanych z nimi.
zdjecie uzytkownika
żelly - 2015-03-04 15:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy aktualne zapotrzebowanie pracowników w firmie jest nikłe, ale ze względu na moje doświadczenie w produkcji materiałów i sprzedaży budynków refabrykowanych mam kilka pytań, czy ogłoszenie na stronie jest aktalne, bo jakiś czas temu kontaktowałem się z nimi i nadal szukali projektatna struktur budowlanych, warunki po okresie prónym zmieniając się na korzyść i podlegają renegocjacji ?
zdjecie uzytkownika
Mario - 2015-03-24 18:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przecież Napisali, że spółka upadła, a jej prezes to zło...j, który oszukał wiele firm na grube miliony. Taraz pojawił się wpis zadłużenia w Krajowym Rejestrze Długów na 16 mln wobec Tugeb Polbud. Żeby było ciekawiej to prawdopodobnie Zenon Tudziarz jej prezes sam sobie zatwierdził sądowo taki dług swojej spółki wobec siebie i wpisał go jako anonim. To już jest jawna kpina! Wszystko po to aby rzeczywiści wierzyciele odzyskali od tej złodz...skiej spólki jak nalmniej bo to co pozostanie po zaspokojeniu ZUS i US pochłonie bezsporne zobowiązanie na 16mln złożone przez Zenka T. Inne informacje o tym co dzieje się w Miliczu też mile widziane
zdjecie uzytkownika
Arleta - 2015-06-13 17:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co ten Zenon Tudziarz teraz robi. Prokuratura zajęła się szukaniem pieniędzy czy dalej siedzą u niego w kieszeni?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tugeb-Polbud Sp.Zo.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tugeb-Polbud Sp.Zo.o?
Zadaj pytanie
alert