Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tugeb-Polbud Sp.Zo.o

Pracowałeś w firmie Tugeb-Polbud Sp.Zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Malwina - 2011-11-10 07:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to! Są wydawane na pracowników. Przecierz kupili ( usunięte przez administratora ) Zarząd to też prcownicy i też należy im się trochę wsparcia w trudnych warunkach. Poza tym ( usunięte przez administratora )w biurze też są tak specjalnie zmodyfikowane aby poprawić ich ergonomię i( usunięte przez administratora ). Firma się stara jak może a ludzie i tak narzekają.
zdjecie uzytkownika
Dunbar - 2011-11-17 13:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem akurat wątpliwą przyjemność uczestniczyć w rozmowach, potem negocjacjach kontraktu dostawy urządzeń dla Tugeb'u. Przykro mi to pisać, ale się jeszcze nie spotkałem z taką ( usunięte przez administratora )" A ( usunięte przez administratora )choć z pewnością o dobrotliwym wyglądzie i niewątpliwie sympatyczny, ale to niestety wszystko. Umiłowanie nowej ojczyzny i obywatelstwo to zdecydowanie za mało. Osobny temat, to ( usunięte przez administratora ) czyli "sprawiedliwość musi być po naszej stronie". Na dłuższą metę jest to droga do nikąd i do samounicestwienia. Pewne wymagające sektory w branży budowlanej korygują jednak takie ( usunięte przez administratora ) to początek kłopotów dla każdej firmy po każdej stronie. D.
zdjecie uzytkownika
Gruby-a :-))) - 2011-11-20 12:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty pomyliles strony takie poematy to do mam talent ( usunięte przez administratora ) jak tak masz pisac to zmien strone
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2012-09-15 13:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hociasz ja nie praciować jusz w tej firmie , to powiem rze to były muj najlepszi okres w zyciu,mialem duza pieniondza na wyplate a ludzie byli dla mnie upszejmi ...
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2013-05-01 09:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Negatywne opinie o Tugeb Polbud są regularnie usuwane z portalu. Myślałem, że tutaj mogą się swobodnie wypowiadać ludzie, którzy w swojej karierze zawodowej mieli do czynienia z ocenianą firmą. Najwyraźniej jest inaczej. W przypadku Tugeb Polbud niewiele to zmienia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 23:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zenek a jak długo pracowałeś w firmie Tugeb Polbud sp.z.o.o? jak ci się tam pracowało? jaką tam miałeś umowę?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2013-08-03 18:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak biuro się trzyma?
zdjecie uzytkownika
szwarzi - 2013-09-24 19:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arnold, chcą ich ciągać czy ciągają? z takiego straszenia bez czynów przecież nikt sobie nic nie zrobi. ktoś zrobił już jakiś konkretny krok?
zdjecie uzytkownika
monter - 2013-09-28 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej pożal się Boże firmie ponad 4 lata i mógłbym wiele ciekawych oraz bulwersujących historii tutaj przytoczyć! [usunięte przez moderatora] Komuna wraca po latach - jak ludzie mogą się tu dzielić opiniami, gdy zaraz są ukrywane. Czy Tugeb tak bardzo boi się prawdziwej krytyki???
zdjecie uzytkownika
arnold - 2013-10-03 13:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaną wezwanie to będą wiedzieć
zdjecie uzytkownika
domino - 2013-10-07 20:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
monter, możesz powiedzieć coś o uczciwości Tugeb-Polbud? Zawsze wypłacali ci kasę na czas, czy bywały z tym problemy?
zdjecie uzytkownika
monter - 2013-10-09 19:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zawsze dostawałem wypłatę na czas, ale też nie można powiedzieć, żeby ciągle były opóźnienia. Raz, ze dwa razy przegięli mocno, ale najgorsza była radosna improwizacja na niektórych kontraktach, która powodowała potem kłopoty z płynnością i opóźnianie wypłat!
zdjecie uzytkownika
solar - 2013-10-11 11:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monter, tzn. chodzi Ci o jakieś kwoty nie wiadomo tak naprawdę skąd? opowiedz coś o tych radosnych historiach w Tugeb
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-11 14:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sorki Solar, ale jak podam za wiele szczegółów, to się zbyt niebezpiecznie dla mojej aninomowości zawęzi grono możliwych pracowników. Nie wiesz, że Oni są delikatnie mówiąc mściwi i najbardziej nie trawią krytyki pod swoim adresem, a przecież są najlepsi i najmądzejsi!
zdjecie uzytkownika
wieluzWas - 2013-10-29 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dzień dobry wszystkim,

wielu z Was pisze negatywnie o firmie, ale nikt nie zastanawia się nad konsekwencjami. W tym miejscu mam na myśli (stan psychiczny) właściciela firmy. On zatrudniał osoby bez wykształcenia, dawał pracę wielu jednostkom. Jeżeli chcecie miejsca pracy, to zamiast krytykować pomóżcie i wspierajcie tego człowieka. On kiedyś pomógł Wam! Jeżeli ten człowiek kiedyś stworzył tak potężny zakład pracy, to znaczy że nie jest taki beznadziejny (jak go tutaj opisujecie).
zdjecie uzytkownika
czepson - 2013-12-03 18:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
czy tugeb jeszcze funkcjonuje ?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-03 09:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Czy Tudziarz zaczął płacić zaległe wynagrodzenia? 8 miesięcy zaległości w firmie, która przymierza się do upadłości to poważny problem. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wk...y - 2014-02-18 10:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam w tugebie faktur na 100 tys pierwsze z przed 3 lat (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-02-18 14:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [wk...y - 2014-02-18 10:42:22]:
Wobec mojej firmy Tugeb Polbud ma kilka razy większe zobowiązania. Może założymy im stronkę z takim wspólnym info bo to co jest w KRD to tylko część długów. Kilka dni temu Tudziarz sprzedał ponad 5 mln akcji Hotbloka. Może komuś coś zapłaci. Ale najpewniej prawnikom z kancelarii Wiatr & wspólnicy za dalsze (usunięte przez administratora)To granda! Słyszałem, że zwolnili kilku pracowników, którzy się tu wypowiadali.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-02-20 13:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezes, zakładanie stronki o Togeb-polbud to jednak koszta, trzeba opłacić między innymi serwer, domenę, administratora, chyba lepiej będzie jak napiszemy tutaj.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-02-24 10:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zrobił komuś zaległe wypłaty?
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-02-26 20:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [czepson - 2013-12-03 18:06:48]:
A komu ten człowiek pomógł poza sobą i swoją rodziną trzymaną na etatach? Zobacz sobie listę oszukanych firm w KRD i ludzi czekających na zaległe wypłaty, którzy tracą mieszkania, nie mają co do garna włożyć! Jak użyję mocniejszych słów to usuną post, ale to nie tajemnica co ten człowiek wyprawia. Może w końcu ktoś się tym wszystkim zainteresuje zanim uwierzy w piękne słówka i obietnice bez pokrycia. Wszystkiego nie da się pozamiatać pod dywan, nawet pod potężną plandekę. To nie jest pomówienie tylko przykra prawda.
zdjecie uzytkownika
Observ - 2014-03-04 11:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na tej stronie notorycznie usuwane są wypowiedzi informujące o praktykach firmy Tugeb Polbud. Nie zawierają one żadnych treści naruszających regulamin strony.
Zarzucam stronniczość i nieuczciwość administratora strony wobec użytkowników i czytelników tej strony.
zdjecie uzytkownika
byku - 2014-05-04 14:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie wiecie jeszcze może czy przeciw Tugeb-Polbud jest obecnie w sądzie jakaś sprawa? czy dopiero wnioski?
zdjecie uzytkownika
wojci - 2014-05-14 12:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zależy o co pytasz?
Tugeb ma już wyroki nakazujące wypłatę zaległości pracownikom.
Pod koniec miesiąca ma być rozprawa w sprawie upadłości
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tugeb-Polbud Sp.Zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski