Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tugeb-Polbud Sp.Zo.o

Pracowałeś w firmie Tugeb-Polbud Sp.Zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2011-08-23 21:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no masz racje , jezeli chodzi o wyplate to zawsze byla na czas , ogolnie ludzie pracujacy spoko z wyjatkami , ale wszystko ma byc na szybko zrobione , a jak jest zle to maja pretensje pozniej , dla ludzi mieszkajacych w miliczu to dobry wybor bo jak na taka wioche to zarobki nawet , nawet ( dojezdzajacym sie nie oplaca ) . I jeszcze jednen wielki plus , po pracy w tugebie odnajdziesz sie w kazdej firmie :D bedziesz twardy jak beton :D , ( usunięte przez administratora )sie zwrocic uwage ( usunięte przez administratora )ze wszystko jest niezgodne ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2011-10-10 16:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytałem wszystkie,,opinie ''-nic się nie doczytałem np.o funduszu socjalnym!.Co roku na konto odprowadza się niezłą sumkę złociszy,ale pracownicy( usunięte przez administratora ).Nie ma w tym zakładzie ( usunięte przez administratora )...Kiedyś były jakieś śmieszne paczki z okazji świąt grudniowych na otarcie łez.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Malwina - 2011-11-10 07:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to! Są wydawane na pracowników. Przecierz kupili ( usunięte przez administratora ) Zarząd to też prcownicy i też należy im się trochę wsparcia w trudnych warunkach. Poza tym ( usunięte przez administratora )w biurze też są tak specjalnie zmodyfikowane aby poprawić ich ergonomię i( usunięte przez administratora ). Firma się stara jak może a ludzie i tak narzekają.
zdjecie uzytkownika
Dunbar - 2011-11-17 13:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem akurat wątpliwą przyjemność uczestniczyć w rozmowach, potem negocjacjach kontraktu dostawy urządzeń dla Tugeb'u. Przykro mi to pisać, ale się jeszcze nie spotkałem z taką ( usunięte przez administratora )" A ( usunięte przez administratora )choć z pewnością o dobrotliwym wyglądzie i niewątpliwie sympatyczny, ale to niestety wszystko. Umiłowanie nowej ojczyzny i obywatelstwo to zdecydowanie za mało. Osobny temat, to ( usunięte przez administratora ) czyli "sprawiedliwość musi być po naszej stronie". Na dłuższą metę jest to droga do nikąd i do samounicestwienia. Pewne wymagające sektory w branży budowlanej korygują jednak takie ( usunięte przez administratora ) to początek kłopotów dla każdej firmy po każdej stronie. D.
zdjecie uzytkownika
Gruby-a :-))) - 2011-11-20 12:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty pomyliles strony takie poematy to do mam talent ( usunięte przez administratora ) jak tak masz pisac to zmien strone
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2012-09-15 13:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hociasz ja nie praciować jusz w tej firmie , to powiem rze to były muj najlepszi okres w zyciu,mialem duza pieniondza na wyplate a ludzie byli dla mnie upszejmi ...
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2013-05-01 09:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Negatywne opinie o Tugeb Polbud są regularnie usuwane z portalu. Myślałem, że tutaj mogą się swobodnie wypowiadać ludzie, którzy w swojej karierze zawodowej mieli do czynienia z ocenianą firmą. Najwyraźniej jest inaczej. W przypadku Tugeb Polbud niewiele to zmienia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 23:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zenek a jak długo pracowałeś w firmie Tugeb Polbud sp.z.o.o? jak ci się tam pracowało? jaką tam miałeś umowę?
zdjecie uzytkownika
zzz - 2013-08-03 18:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak biuro się trzyma?
zdjecie uzytkownika
szwarzi - 2013-09-24 19:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arnold, chcą ich ciągać czy ciągają? z takiego straszenia bez czynów przecież nikt sobie nic nie zrobi. ktoś zrobił już jakiś konkretny krok?
zdjecie uzytkownika
monter - 2013-09-28 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej pożal się Boże firmie ponad 4 lata i mógłbym wiele ciekawych oraz bulwersujących historii tutaj przytoczyć! [usunięte przez moderatora] Komuna wraca po latach - jak ludzie mogą się tu dzielić opiniami, gdy zaraz są ukrywane. Czy Tugeb tak bardzo boi się prawdziwej krytyki???
zdjecie uzytkownika
arnold - 2013-10-03 13:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaną wezwanie to będą wiedzieć
zdjecie uzytkownika
domino - 2013-10-07 20:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
monter, możesz powiedzieć coś o uczciwości Tugeb-Polbud? Zawsze wypłacali ci kasę na czas, czy bywały z tym problemy?
zdjecie uzytkownika
monter - 2013-10-09 19:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zawsze dostawałem wypłatę na czas, ale też nie można powiedzieć, żeby ciągle były opóźnienia. Raz, ze dwa razy przegięli mocno, ale najgorsza była radosna improwizacja na niektórych kontraktach, która powodowała potem kłopoty z płynnością i opóźnianie wypłat!
zdjecie uzytkownika
solar - 2013-10-11 11:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monter, tzn. chodzi Ci o jakieś kwoty nie wiadomo tak naprawdę skąd? opowiedz coś o tych radosnych historiach w Tugeb
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-11 14:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sorki Solar, ale jak podam za wiele szczegółów, to się zbyt niebezpiecznie dla mojej aninomowości zawęzi grono możliwych pracowników. Nie wiesz, że Oni są delikatnie mówiąc mściwi i najbardziej nie trawią krytyki pod swoim adresem, a przecież są najlepsi i najmądzejsi!
zdjecie uzytkownika
wieluzWas - 2013-10-29 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dzień dobry wszystkim,

wielu z Was pisze negatywnie o firmie, ale nikt nie zastanawia się nad konsekwencjami. W tym miejscu mam na myśli (stan psychiczny) właściciela firmy. On zatrudniał osoby bez wykształcenia, dawał pracę wielu jednostkom. Jeżeli chcecie miejsca pracy, to zamiast krytykować pomóżcie i wspierajcie tego człowieka. On kiedyś pomógł Wam! Jeżeli ten człowiek kiedyś stworzył tak potężny zakład pracy, to znaczy że nie jest taki beznadziejny (jak go tutaj opisujecie).
zdjecie uzytkownika
czepson - 2013-12-03 18:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
czy tugeb jeszcze funkcjonuje ?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-03 09:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Czy Tudziarz zaczął płacić zaległe wynagrodzenia? 8 miesięcy zaległości w firmie, która przymierza się do upadłości to poważny problem. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wk...y - 2014-02-18 10:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam w tugebie faktur na 100 tys pierwsze z przed 3 lat (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-02-18 14:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [wk...y - 2014-02-18 10:42:22]:
Wobec mojej firmy Tugeb Polbud ma kilka razy większe zobowiązania. Może założymy im stronkę z takim wspólnym info bo to co jest w KRD to tylko część długów. Kilka dni temu Tudziarz sprzedał ponad 5 mln akcji Hotbloka. Może komuś coś zapłaci. Ale najpewniej prawnikom z kancelarii Wiatr & wspólnicy za dalsze (usunięte przez administratora)To granda! Słyszałem, że zwolnili kilku pracowników, którzy się tu wypowiadali.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-02-20 13:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezes, zakładanie stronki o Togeb-polbud to jednak koszta, trzeba opłacić między innymi serwer, domenę, administratora, chyba lepiej będzie jak napiszemy tutaj.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-02-24 10:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zrobił komuś zaległe wypłaty?
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-02-26 20:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [czepson - 2013-12-03 18:06:48]:
A komu ten człowiek pomógł poza sobą i swoją rodziną trzymaną na etatach? Zobacz sobie listę oszukanych firm w KRD i ludzi czekających na zaległe wypłaty, którzy tracą mieszkania, nie mają co do garna włożyć! Jak użyję mocniejszych słów to usuną post, ale to nie tajemnica co ten człowiek wyprawia. Może w końcu ktoś się tym wszystkim zainteresuje zanim uwierzy w piękne słówka i obietnice bez pokrycia. Wszystkiego nie da się pozamiatać pod dywan, nawet pod potężną plandekę. To nie jest pomówienie tylko przykra prawda.
zdjecie uzytkownika
Observ - 2014-03-04 11:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na tej stronie notorycznie usuwane są wypowiedzi informujące o praktykach firmy Tugeb Polbud. Nie zawierają one żadnych treści naruszających regulamin strony.
Zarzucam stronniczość i nieuczciwość administratora strony wobec użytkowników i czytelników tej strony.
zdjecie uzytkownika
byku - 2014-05-04 14:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie wiecie jeszcze może czy przeciw Tugeb-Polbud jest obecnie w sądzie jakaś sprawa? czy dopiero wnioski?
zdjecie uzytkownika
wojci - 2014-05-14 12:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zależy o co pytasz?
Tugeb ma już wyroki nakazujące wypłatę zaległości pracownikom.
Pod koniec miesiąca ma być rozprawa w sprawie upadłości
zdjecie uzytkownika
okradziony - 2014-08-12 05:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy prezes Tugeb Polbud sp. z o.o. pan ( usunięte przez administratora ) będzie odpowiadać własnym majątkiem za działanie na szkodę spółki? Celowo okłamywał pracowników, że dostaną pełne wynagrodzenie, brał zaliczki na nowe kontrakty wiedząc, że ich nie zrealizuje, kupował w ustawionych przetargach na spółkę maszyny, które sam Tugeb produkował i oferował przez podstawione espółki z okolic Milicza. Wiecie jak się sprawy mają obecnie.
zdjecie uzytkownika
werson - 2014-09-29 01:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okradziony - 2014-08-12 05:24:37]:
czy w związku z ogłoszeniem upadłości o której pisaliście już od dłuższego czasu w swoich postach już coś wiadomo? gdyby to była prawda to chyba mozna byłoby już znaleźć informacje o tym, a tak wystarczy wejść na stronę Tugeb-Polbud , aby zauważyć , że w firmie nic się raczej przez ostatnie miesiące nie zmieniło
zdjecie uzytkownika
Matka Teresa - 2014-10-16 12:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [werson - 2014-09-29 01:00:21]:
Żeby takie bzdury pisać trzeba być takim kłamcą i oszustem jak pewien zenuś tudzież inny patafian, a nie jakiś "werson".
Tugeb wobec samego US i ZUS ma kilkadziesiąt milionów zadłużenia i dawno ogłosił upadłość. To, że strona działa to jedynie dowód na głupotę prezesa bo z pewnością będzie odpowiadać za działanie na szkodę spółki.
zdjecie uzytkownika
olgierd - 2014-11-04 15:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ta firma jest aktywna dalej na rynku czy nie? ostatni wpis trzeba przyznać jest nieco mylący.chętnie na wszelką pracę robotoniczo budowlaną się najmę ale nie interesują mnie żadne praktyki ani dzieła tylko konkretna umowa o prace na dłuższy okres. mam już doświadczenie duże w branży i mam swoje wymagania
zdjecie uzytkownika
Matka Teresa - 2014-11-18 13:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sam jesteś mylący. Tugeb Polbud po wielu przekrętach ogłosił upadłość, a jej prezes ma wiele spraw, które będą się ciągnąć latami. Zawsze znajdzie się jakiś matołek, który będzie wpisywać bzdury o rzekomym funkcjonowaniu tej firmy lub jej krzaków. Jeśli masz jakieś dowody, że Tugeb Polbud dalej działa lub występuje pod jakąś inną nazwą to daj znać. Jako wierzyciel tej firmy zajmę się sprawą.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-12-10 10:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szef zrobił wszystkich w bambuko. Oczywiście poza tymi, którzy muszą zeznawać w różnych sprawach prowadzonych przeciw spółce. Ci dalej są zatrudnieni w spółce córce ECODOM SYSTEM albo dostają kasę na lewo. Reszta pracowników i oszukanych przedsiębiorców musi dochodzić swoich praw w sądach. Teraz już wiadomo, że Tudziarz zadłużył spółkę na kilkadziesiąt milionów. Robił to celowo wyprowadzając z niej kapitał tak aby w momencie ogłoszenia upadłości była nic nie warta.
zdjecie uzytkownika
Piczam - 2014-12-31 19:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do czego to doszło, żeby droczyć się w sądach skoro wszyscy pracowali w jednej firmie i na dobrą sprawę chcieli iść w jednym kierunku. Teraz oczywiście firma upadła http://www.krs-online.com.pl/tugeb-polbud-sp-z-o-o-w-upadlosci-krs-77694.html I miejmy nadzieję, że podobne przekręty nie będą miały miejsca w przyszłości.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-01-12 17:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zenon Tudziarz nadal działa tylko za pośrednictwem swoich synów i firm zarejestrowanych za granicą Polski. Kasę ma to już dobrze wiecie. Z tych przekrętów w Miliczu.
zdjecie uzytkownika
maciejko - 2015-01-15 19:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a słuchajcie jak sprawa wygląda odnośnie rekrutacji u nich, jak konkretnie oni zatrudniają ludzi? mam nadzieje, ze jdnak macie tak, że idziecie na rozmowe tylko jeśli faktycznie firma wydaje się być wam ciekawa i projekty jakie ma się przy okazji również.. tylko nie zawsze jest to podane w tych ogłoszeniach niestety.
zdjecie uzytkownika
Donata - 2015-01-21 21:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maciejko - 2015-01-15 19:17:22]:
Nieźle musisz być(usunięte przez administratora) skoro dalej wpisujesz takie bzdury i dalej cie to bawi zenuś.
zdjecie uzytkownika
wojci - 2015-01-22 09:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maria - 2015-01-12 17:56:19]:
Mario możesz podpowiedzieć jak te firmy się nazywają?
Działa pod szyldem Rafała czy pozostałych?
zdjecie uzytkownika
ekstraluks - 2015-01-31 18:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a moze powiecie cos wiecej o tych nowych firmach bo watek jest na tyle ciekawy ze mnie zaciekawil hcociaz trafilem z przyapdku tutaj. widze ze teraz to wiele firm mocno kombinuje zeby sie utrzymac i to juzjest kolejne miesjce i historiai ktora poznalem o statnm okresie czasu. jak ktoś coś więcej wie to piszcie cos
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-02-17 15:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to może kolego zdecyduj się czy trafiłeś na forum przypadkiem, czy śledzis zje od jakiegoś czasu, bo Cię temat zaciekawił. Troche dziwne w sumie, ż enie masz nic wspólnego z firmą, a tyle chcesz się o niej dowiedzieć. Z tego co wiem, to od lat zajmują się budowlanką i nie było wiekszych afer związanych z nimi.
zdjecie uzytkownika
żelly - 2015-03-04 15:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy aktualne zapotrzebowanie pracowników w firmie jest nikłe, ale ze względu na moje doświadczenie w produkcji materiałów i sprzedaży budynków refabrykowanych mam kilka pytań, czy ogłoszenie na stronie jest aktalne, bo jakiś czas temu kontaktowałem się z nimi i nadal szukali projektatna struktur budowlanych, warunki po okresie prónym zmieniając się na korzyść i podlegają renegocjacji ?
zdjecie uzytkownika
Mario - 2015-03-24 18:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przecież Napisali, że spółka upadła, a jej prezes to zło...j, który oszukał wiele firm na grube miliony. Taraz pojawił się wpis zadłużenia w Krajowym Rejestrze Długów na 16 mln wobec Tugeb Polbud. Żeby było ciekawiej to prawdopodobnie Zenon Tudziarz jej prezes sam sobie zatwierdził sądowo taki dług swojej spółki wobec siebie i wpisał go jako anonim. To już jest jawna kpina! Wszystko po to aby rzeczywiści wierzyciele odzyskali od tej złodz...skiej spólki jak nalmniej bo to co pozostanie po zaspokojeniu ZUS i US pochłonie bezsporne zobowiązanie na 16mln złożone przez Zenka T. Inne informacje o tym co dzieje się w Miliczu też mile widziane
zdjecie uzytkownika
Arleta - 2015-06-13 17:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co ten Zenon Tudziarz teraz robi. Prokuratura zajęła się szukaniem pieniędzy czy dalej siedzą u niego w kieszeni?
zdjecie uzytkownika
werson - 2015-08-30 19:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arleta - 2015-06-13 17:02:17]:
Myślę , że wszelkie kryzysy i gorsze dni firma ma już po prostu za sobą i nie pozostaje im nic innego jak krok po kroku zdobywać wyznaczone cele. A są one dość ambitne. Co do prokuratury @arjeta to skończyłbym ten temat, bo gdyby coś było na rzeczy to już dawno byłoby przecież po firmie, a tak popatrz sama...
zdjecie uzytkownika
werson - 2015-09-25 20:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większej bzdury nie dało się wymyślić. Tugeb Polbud oszukał wiele firm, pracowników i Skarb Państwa łącznie kilkadziesiąt milionów zł. Ogłosił upadłość, a jej prezes dalej z majątku spółki wypłaca sobie sowite wynagrodzenie zamiast spłacić choć częściowo swoje zobowiązania. Wiem, że sprawą działań syndyka i prezesa zajmują się już odpowiednie służby. Mam nadzieję na szybkie efekty z pominięciem miejscowej prokuratury.
zdjecie uzytkownika
ligal - 2015-10-02 02:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedz mi czy masz jakieś potwierdzenie tego wszystkiego, bo przyznam szczerze Twój opis opisuje idealnie działanie nieprawne, a wszelkie tego typu sytuacje powinny być zgłaszane wymiarowi sprawiedliwości, chyba, że ktoś woli temat olać i mieć 'święty spokój' to życzę powodzenia, ale trochę inaczej to powinno się prezentować.
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2015-11-26 23:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten szemrany biznesmen już niedługo będzie siedzieć. Bez obaw zenuś.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-01-07 14:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To że pan właściciel i prezes Tugebu jest zło....jem to każdy, kto miał styczność z tą firmą wie doskonale i nie ma co dalej o tych faktach pisać. Jeśli ktoś coś wie o możliwych wypłatach zaległych wynagrodzeń dla pracowników, bądź tych zasądzonych przez sądy pracy to proszę o info. Słyszałem, że syndyk sprzedał dużą część majątku Tugebu, i że jakieś wypłaty miały od syndyka wyjść pod koniec 2015 roku. Czy to może być prawdą???
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-01-23 22:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś ma aktualny nr tel. do syndyka? Skubaniec skumał się z tudziarzem i stał się nieuchwytny.
zdjecie uzytkownika
wojci - 2016-01-26 09:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dzwoniłem do syndyka bo też jestem byłym pracownikiem czekającym spłatę reszty zadłużenia. Syndyk odebrał. Namiar do niego jest tu: http://www.krpu.pl/lista-syndykow/dolnoslaskie/leszek-waldemar-nowaczyk
oczywiście jak zwykle informacja że coś więcej będzie wiadomo na koniec procedury upadłości jak wszystko będzie podliczone i może wtedy coś zostanie, czyli nie zostanie nic. o!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tugeb-Polbud Sp.Zo.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tugeb-Polbud Sp.Zo.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert