brak logo

DOSSCHE SP. Z O.O.

Maków Mazowiecki

Opinie o DOSSCHE SP. Z O.O.

ANDRZEJ DEREKTOR 2014-08-02 22:52:13
Wszystko jest ok poza tym że sprzątaczka po ogarnięciu całej firmy mopem wrzuca go do prania wraz z ciuchami pracowników za przyzwoleniem kierowniczki jej przełożonej M... gdzie tak robią chyba w izbie Uli dyrektorki?? Gdzie są środki czystości?? raczej nie w dossche. pozdro dla całych Szczuk itp
1
Jola 2014-08-02 22:56:04
Może Szczuki potrzebują odświeżenia posadzek... Ula to BRUDAS
ciekawy 2014-10-31 18:18:22
ojciec
tak napisałeś ,że nie wiadomo o co ci chodziło ,daj wyjaśnienie co chciałeś przekazać ,wyglądasz na takiego ,który bardzo dużo wie .
sylwia 2015-01-12 12:49:45
Firma nie radzi sobie z podstawowymi sprawami takimi jak sprzątanie.
Czy tam obowiązują jakieś procedury?Czy firmą zarządza sprzątaczka?
Niestety chyba to tak wygląda,że firmą zarządza sprzątaczka, bo jakość paszy jest bardzo słaba.
nick 2015-01-14 14:59:28
Firma mocno stawia na konfidentów ,tacy mają tam najlepiej są motywowani przez dyrekcję finansowo,pozostali traktowani jak niewolnicy w dodatku są zastraszani.
przyjaciel 2015-01-22 16:43:05
kradzieże ,wyzysk pracowników,donosicielstwo to charakteryzuje pracę w tej firmie
układy polegają na donoszeniu na współpracowników,ciągłe pomówienia i kłamstwa
firma bardzo brudna i zaniedbana ,dookoła smród brud i robactwo,totalne niedbalstwo
firma bardzo oszczędza zwłaszcza na pracownikach , sprzątaniu oraz jakości
nie polecam
nick 2015-03-26 20:19:54
czy ktoś wie dlaczego rolnicy z okolic Makowa nie kupują paszy dossche?
cargilek 2015-04-12 09:50:37
kupiliśmy was
gość 2015-04-12 11:33:24
Cargill zaprowadzi tam porządek
RolnikKoronowo 2015-04-13 23:25:58
Cargillek, ciesz się, że Dossche zasili szeregi Cargilla.Takiego serwisu terenowego i profesjonalnego doradztwa nie ma żadna firma paszowa w Polsce.Najbardziej zgrana i wysoko wyszkolona kadra, o czym świadczy coroczny wzrost sprzedaży w poszczególnych segmentach. W moim gospodarstwie jest i bydło mleczne i trzoda w cyklu zamkniętym. Do bydła i trzody stosuje żywienie z Dossche już 5 lat. Żaden wcześniej przedstawiciel z okolic Bydgoszczy nie potrafił zrobić porządku z żywieniem.Kiedy chcę jest u mnie chłopaczyna z Dossche i problemu nie mam. Pozdrowienia dla Dossche - niech Was szanują i doceniają na co dzień bo pozazdrościć tak wysokiej wiedzy i doświadczenia!!!
1
Takaprawda 2015-04-13 23:31:18
Popieram Rolnika Koronowo. Ja też jestem zadowolony z produktów i obsługi Dossche. Wcześniej był u mnie przedstawiciel tylko podpisać umowę, potem już się nie pokazywał. Na każdy mój sygnał zjawia się serwis z Dossche i jeśli tylko jest problem, natychmiast go rozwiązujemy. Szacun dla firmy Dossche.
1
OLEK22 2015-04-13 23:34:23
Panowie macie rację.Cargill powinien być bardzo dumny że wzbogaci swój skład o personel Dossche. Przedstawiciele robią co mogą żeby nam było jak najlepiej - znajdźcie drugich takich w kraju??? marzenia ściętej głowy.
1
Dossche 2015-04-14 20:48:04
W imieniu kolegów i koleżanek dziękuję za tak miłe słowa na temat naszej pracy w terenie.
Nadal będziemy się starali wykonywać naszą pracę najlepiej jak potrafimy.
Oczywiście, wierzę w to, że nowy pracodawca poprze nasze działania.

Dossche to przede wszystkim ludzie. Tylko doświadczenie i wiedza kadry zarządzającej pozwoliły na stworzenie firmy, która zrzesza ludzi z pasją i ludzi wierzących w to, że sukces jest w zasięgu ręki każdego z naszych klientów.
W końcu dobre relacje, zaufanie i poczucie bezpieczeństwa we współpracy to najważniejsze cele, które stawialiśmy i stawiamy przed sobą.

Dziękuję również moim hodowcom za tyle ciepłych słów w ostatnich dniach - są tak naprawdę są bezcenne.

Pozdrawiam wszystkich
Przedstawicielka Dossche :)
1
Przedstawiciel z Kuj-Pomorskiego. 2015-04-14 21:21:27
Wybór świadomych hodowców!!!- To mówi samo za siebie.
Również dziękuję za miłe słowa i cieszę się, że to Wy - hodowcy jesteście zadowoleni. To właśnie Wasza satysfakcja dodatkowo mobilizuje nas przedstawicieli do jeszcze lepszej obsługi i jak nic na świecie "ładuje baterie" do dalszych działań. Obiecujemy, że nadal ędziemy robić wszystko, aby nasza współpraca wyglądała wzorowo, a może nawet jeszcze lepiej. Pozdrawiam.
1
pracownik 2015-05-08 18:46:58
a może wypadałoby też podziękować pracownikom produkcji którzy pracują w każde święto żeby ta pasza była zrobiona
dorian 2015-05-23 15:43:29
Jeżeli dobrze rozumiem to Cargill kupuje zakłady produkcyjne a całe wielkie państwo z Kalisza leci na zbity pysk trzeba oddać służbowe auta i iść się zarejestrować w zatrudniaku. Benoit zobaczysz jak fajnie jest w Polsce na bezrobociu.
5
premiks 2015-05-28 16:17:38
no właśnie jak dobrze że ktoś zauważył że to ludzie z produkcji najwięcej zapieprzają a nie przedstawiciele wy sobie ładujcie baterie żeby do pośredniaka trafić wam tylko wycieczki w głowie za pieniądze firmy czy wy kiedyś przedstawiciele pomyśleliście o tym że w weekendy produkcja musiała robić bo wy nie umiecie wcześniej zamówień zrobic chipsy do coca coli do roboty a nie do pasz
janek z brodą 2015-05-30 17:16:10
Sebastian czy twojej babce wystarczy renty żeby płacić raty za twoje kremowe audi, bo z tego co wiem firma Cargill brzydzi się konfidentami i d..owłazami i nie ma tam dla nich miejsca.
9
premiks 2015-06-01 09:00:27
crx ciekawe kto Ci załatwił ta robotę handlowca ale na szczęście Cargill ma swoich wyszkolonych doświadczonych przedstawicieli i WY wreszcie będziecie prawdziwymi handlowcami po szkole NA KASIE W TESCO bo jak byś przyszedł na produkcję to nawet do sprzątania się nie nadajesz tępa strzało Ty musisz być od ANTONIEGO MACIEREWICZA i jak już będziesz na kasie skanował produkty to ja człowiek z produkcji podejdę do Ciebie i powiem CI i po co było się uczyć .A propo to ja jestem po studiach a Ty zetke w rolniczej skonczyłeś taki z Ciebie handlowiec że zamówień DOSSCHE nie ma
1
crx 2015-06-02 01:08:37
Skoro premiks żal ci poślady zaciska, bo piszesz że w weekendy musisz pracować a my na wycieczki jeździmy i tak ci źle i w ogóle masz przenajgorzej na świecie....Chłopie -czy ktoś zabrania tobie wziąć urlop i pojechać na wycieczkę??? Czegoś tu nie rozumiem...Jeśli jesteś po studiach to fajnie ale słabo się starasz albo mało w tobie wiary,że robisz to co robisz...A Dossche zamówień nie ma???? hmmm, ty nawet o tym pojęcia nie masz na bieżąco.I nie bój się, nie zobaczysz mnie na kasie - pozdrawiam studenta premiksa przez "ks."
wieniozłodzi 2015-06-03 23:28:46
Ten premiks to jakiś tempak, z tego co tu czytam.
Chłopak ma problemy z tożsamością widocznie i wierzy w pogańskie wyznania.
Student z niego jak z koziej d.u.p.y trąba.
Dorian Cedrob 2015-06-06 10:37:41
Jeżeli ktoś nie wie jak wygląda lub chce sobie przypomnieć jak wygląda idiota, mlun, matoł omyłkowo nazwany dyrektorem to proszę - link:

(usunięte przez administratora)
:) 2015-06-08 19:52:38
Każdy z nas dokłada cegiełkę aby maszyna się kręciła. Czy to produkcja czy handlowcy. Przypominam kolegom z produkcji, że bez nas nie byłoby Was i odwrotnie. Proste, to co wyprodukujecie my sprzedajemy. Gdyby Nas nie było to kolego szukałbyś sobie innej roboty, bo Twoje stanowisko byłoby zbędne. Z drugiej strony skoro tak Nam zazdrościsz to z wykształceniem możesz poszukać sobie podobnej pracy. Przekonasz się czy to łatwy kawałek chleba. Nikt Cię nie przymusza do tego co robisz i podsumowując, sam chciałeś i zdaje się, że chcesz tu pracować, skoro jeszcze się nie zwolniłeś.


Pozdrawiam.
premiks 2015-06-13 22:03:50
słuchaj wieniozłodzi palancie to TY jesteś TEMPAK i to my dla ciebie produkujemy towar żebyś go sprzedał a TY masz wszystkich w dupie rolnikom w dupe wchodzisz żeby od ciebie tą pasze kupili a reszte masz gdzieś tempaku chodzi oto żem jak byś był dobry przedstawicielm to umiałbyś przewidzieć w środku tygodnia że np. pan kowalski potrzebuje daną pasze i do niego wbijasz i dajesz cynka dalej że mają daną paszę wyprodukować a ty tepaku pasze zamawiasz w piątek o 18tej i oto tu chodzi
wieniozłodzi 2015-06-16 23:57:28
premiks zwal se Qunia x 2
as2 2015-06-16 23:59:47
premiks na pocztę znaczki przyklejać!!!
olgierd ropid 2015-06-17 00:01:04
premiks ty babolu ze wsi!!!
franx 334 2015-06-17 00:04:25
premiks ty jesteś po studiach??? Jakich ???
Studiach produkcji pasz???
Gdzie takie można skończyć??? Pochwal się na forum , bo jestem ciekaw?
Edukuj kolego bo spore braki w twojej łepetynce. :-)
hadesDNA 2015-06-17 00:06:28
Wyrzucić premiksa z forum bo kozak wstyd robi firmie Dossche!!!!!!!!!!!
premiks 2015-06-17 23:28:45
hades,franks334,olgierd to jedna osoba tylko nick zmienia i tak bardzo się denerwuje i dlaczego ubliżasz osobą którzy pracują na poczcie oni tylko uczciwie pracują a może kiedyś będę pracował na poczcie i ja sobie poradzę Ty kolego niestety NIE i na tym kończę swoje wpisy na forum bo żeby Ci wstydu nie przynosić bo i tak się nie rozumiemy a co do studiów kolego zadałeś sobie pytanie i od razu sobie odpowiadasz to poco mam się chwalić jak Ty wiesz wszystko najlepiej .najlepiej pracujesz bez Ciebie by nie było firmy bo Ty wszystko sprzedajesz na razie życze powodzenia
kierownik 2015-07-02 23:10:06
za dużo wolnego czasu macie że na forum piszecie od jutra dokładka roboty przedstawiciele jak i produkcja
kowal 2015-07-03 00:00:08
A Dossche bije rekordy w sprzedaży!!! i tak trzymać!!!
marek 2015-07-03 18:23:34
Ty sie wez za robote lajzo smierdzaca .............................................................itd
pracownik 2015-07-18 01:11:36
W DOSSCHE TO JUŻ PO GŁOWACH ZACZYNAJĄ SIĘ BIĆ BO NIE MA CO ROBIĆ.TACY Z WAS WSPANIALI PRZEDSTAWICIELE
niewolnik 2015-07-19 14:05:48
masz racje pracownik
mareo 2015-08-06 12:44:15
ta firma musiała paść, przerost administracji jak w starostwie powiatowym, dyrektorzy i kierownicy to kanciarze dbający o własny interes, na miejscu cargilla wywalił bym ich na zbity pysk,
maniek 2015-08-30 19:58:42
Najgorsze dziadostwo siedzi w kaliszu, oczywiscie w biurach ,wielkie panie i panowie a gnojem od nich wali z daleka ,wyzej nosza glowy nisz sraja,darmozjady itd,,,,
colo 2015-10-03 09:11:26
cargill czekamy na Ciebie czekamy i czekamy szybciutko bierzcie nas pod swoje skrzydła
PH 2015-10-05 19:43:30
Oj oj... czytając Twoje komentarze na tym forum, zdaje się, że już wiem kto ukrywa się pod tym nickiem.

Ale wstyd nam wszystkim przynosisz. Zwłaszcza żaląc się z tymi zamówieniami spóźnionymi. Wszyscy wiem kto robi nam największe problemy z tego powodu i jest największym jęczydupą. Ale żeby bawić się w hejtera to już dno totalne.

Koledzy i koleżanki, zapewne już też się domyślacie kto i tu próbuje uprzykrzać Nam życie.



Zamiast wypisywać te bzdety byś się zastanowił pięć razy nad sobą.

A jeżeli tak Cię jad zżera to zwolnij się.
I zdradzę Ci sekret. A jeżeli w Cargillu to właśnie Ty nie będziesz potrzebny?
A pisząc tutaj "palisz mosty za sobą ".

I kiedy będziesz potrzebował wsparcia to nikt nie przyjdzie z pomocą. A może się okazać że Twoje informacja o Tobie i tym co tu wyprawiasz wyląduje w odpowiednim czasie na właściwym biurku.

Pozdrawiam
PH 2015-10-05 19:51:56
Timi - oczywiście że jest szansa. Śmiało wysyłaj Cv i list motywacyjny do firmy.

Absolutnie nie sugeruj się wypowiedziami Premiksa i innych hejterów. Niestety w każdej firmie trafi się na takich płytkich ludzi. Ale w sumie można im współczuć. W jakiś sposób los ich skrzywdził i tacy są.

Firma zapewnia dobre warunki pracy i płacy.
Także działaj.

Pozdrawiam Przedstawiciel handlowy. FU
rolnik 2015-10-23 08:50:46
przedstawiciele !!!!do programu ROLNIK SZUKA ŻONY i to wasza cała kariera
S tasiak 2015-11-10 22:10:05
do zobaczednia paa
1
choinka 2015-12-27 11:47:26
wszystkiego dobrego w w 2016r
stonoga 2016-01-22 23:01:33
I co??? Cargilek nie kupi Dossche HaHaHa!!!!!
Za cieńki w uszach!!!
#PH# 2016-01-26 09:38:17
Przyznam się wszystkich komentarzy nie czytałem, więc moja opinia może być pobieżna. Cieszą pozytywne opinie, bo i moja opinia nie może być inna. Dziwię się jednak negatywnym opiniom ludzi, którzy tu pracują. Czy ktoś Was zmusza do pracy w tej firmie. Rozumiem negatywne opinie byłych więźniów politycznych, ludzi represjonowanych przez różne władze. Jak można źle pisać o miejscu, w którym przebywamy dobrowolnie??? Jak mi się źle pracuję to odchodzę. Jak chcę pracować lżej to się uczę. Ludzie jak jesteście mierni w swoim życiu, że nie potraficie nic w nim zmienić. Na koniec moja opinia, wieloletniego pracownika tej firmy. Módlcie się byście dostali możliwość pracowania w podobnej firmie.
Mały 2016-02-04 15:19:07
Najgorszy Makowski burdel smród i robactwo ludzi traktują jak bydło hodowlane robią tam za marny grosz.Nie polecam tam pracy najgorszemu wrogowi Kierownictwo to banda idiotów siedzą tylko i pierdzą w stołki a ludzie na nich robią.
hutnik 2016-02-19 16:37:27
podobno dossche kupuje HUTA SZKŁA
rtv 2016-03-20 10:10:02
witamy w cargillu
bhp 2016-09-29 11:01:24
bezpiecznej pracy
12\ 2016-10-02 15:55:51
skoro to stanwosiko przedsawiciela handlowego to pewnie tak, przeciez tutaj głownie pracujesz z klientem, wiec jak mają kontrakty z kimś z zagranicy to chciał czy nie chciał musisz rozmwiac z klientem w obcy jezyku, wiec koniecznie musisz znac chociazby angielski
Zostaw swoją opinię o DOSSCHE SP. Z O.O. - Maków Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOSSCHE SP. Z O.O.