brak logo

grimbud

Nowy Sącz

Opinie o grimbud

Ja! 2010-10-16 19:29:47
Witam, pracuję w tej firmie od ponad dwóch lat i jestem więcej niż zadowolony. Jak na polskie warunki poprostu Super, przez duże S.
luzak 2011-02-09 21:16:34
Pracuje w tej firmie pare lat i nie moge narzekac. Wazna sprawa jest kasa ale nigdy nie zdazylo sie by 10 tego nie bylo na koncie.Ogolnie mowiac wszystko zalezy pod jakiego kierownika budowy trafisz.
toio 2011-09-14 20:43:09
tez pracowalem kilka lat teraz jak slysze co sie dzieje ze ludzie uciekaja to warte zastanowienia co jest chyba nie tak
luzak 2011-10-30 14:03:18
Macie racje cos sie dzieje niedobrego w firmie. Zatrudniają duzo nowych kierownikow. tylko kto na nich zarobi? Zarobki stoją w miejscu od lat. A nowa kadra kierownicza nie liczy sie z pracownikiem.Poprostu pracownika traktuje jak (usunięte przez administratora)... przykład z jednej budowy w KRAKOWIE. PANOWIE PREZESI JAK TAK DALEJ BEDZIE TO ZA NIEDŁUGO LUDZIE SAMI ODEJDĄ.
wyrobnik 2012-01-04 16:12:19
firma spoko kierownictwo z wyjątkami do d. py wiedza pracowników dużo wyższa od kadry kierowniczej rozpad firmy kwestia czasu
1
ktos 2012-01-08 12:25:55
wyrobnik - 2012-01-04 16:12:19

firma spoko kierownictwo z wyjątkami do(usunięte przez administratora)wiedza pracowników dużo wyższa od kadry kierowniczej rozpad firmy kwestia czasu
dokladnie popieram co tydzien zwolnienia malo tego dobrych starych pracownikow,jak sie slyszy zakopane,krakow ale i ludzie sami odchodza nie ma na co czekac,o kierowniku z krakowa tez sie duzo mowi ,ale to jak w naszym rzadzie garnie pod siebie,
1
ktoś 2013-03-30 14:09:29
Obecnie Grimbud to porażka. Synuś prezesa - (usunięte przez administratora) (bardziej znany jako "panicz" albo "pingwin") niszczy firmę, kłamie na każdego i o każdym, na celu ma niszczyć współpracowników i podwykonawców. Wszyscy podwykonawcy rezygnują ze współpracy, a pracownicy firmy...jedyne co ich trzyma to fakt że długo tu pracują. Smarkacz nie zna się na robocie, nie czuje o co chodzi w prowadzeniu inwestycji a udaje mądrego. Zmusił najlepszych pracowników do odejścia, sam się teraz cieszę że juz tu nie pracuję.
Nowi pracownicy przychodzą do firmy tylko na chwilę, co mądrzejszy to zaraz odchodzi. Jeszcze troche to firma padnie bo nie będzie kim pracować
grimbud 2013-06-30 18:49:46
anonim - 2013-05-12 12:40:17

Pracuje może ktoś obecnie, bo przydałaby mi się opinia o grimbud, gdyż te zamieszczone to dla mnie mało i chciałbym przeczytać aktualną. Jak się pracuje, co z atmosferą i kontaktami z szefem? Po ile godzin dziennie (płatne nadgodziny?)? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną? Istnieje jakiś system socjalny?
Pracuje się dość długo - ale skoro płaca wychodzi z akordu, to się nie narzeka że 11-12 (czasem ponad 12) godzin dniówki wychodzą. Jakie kontakty z szefem??? Nie istnieją chyba że jesteś na budowie z synalem prezesa - ale to wtedy cała budowa jest(usunięte przez administratora) przez niego (czytaj wyżej komentaże, wszystkie aktualne). A przywileje???- na co liczysz, na lekarza prywatnego w pracy, albo że ci kawe będą parzyć?? (hahaha).
ostatnii sprawiedliwy podwykonawca 2013-07-06 07:01:39
firma spoko dobry kontakt z współpracownikami i kierownictwem, tylko jak zawsze termin płatności faktury to 30 dni a przelew idzie drugie 30 dni jak zdąży i to jeszcze z łaską, dlaczego zdecydowana większość polskich przedsiębiorców ludzi na stanowiskach, prezesów to zwykłe (usunięte przez administratora)
juzek 2013-09-23 22:05:50
A co ci pisać o zarobkach??? Masz stawke 11-12zł, tyrasz jako cieśla po 11-12godz. dziennie, nieraz wychodzi nawet po 15godz/dzień, tylko w piątek masz 8-9godz bo wyjazd do domu, to możesz wysupłać 230-240zł miesięcznie - to se policz.
U prezesa (usunięte przez administratora) chłopaki mają w miarę spoko, ale u (usunięte przez administratora)to coraz gorzej.
mirek 2013-10-29 18:56:08
Jak wygląda obecnie praca w grimbudzie? Poprawiło się coś, czy jakieś czystki były, że ostatnio szukali ludzi do pracy?
Warto tu przyjść do roboty?
2
józef 2014-07-09 18:15:05
tragedia- firma bierze zlecenia a potem odstawia hałę i nie placi byle tylko do przodu, taki system argentynski, potencjal juz prawie zerowy, o jakosci nie mowiac
2
lok 2014-07-17 19:58:19
Hej Tam Ludzie pracy, niech ktoś napisze co to za firma KG Group dla której buduje Grimbud w Krakowie na ul. Piltza? Szukam mieszkania, ładnie budują tylko czy dobudują? :) Jak się chłopakom na budowie buduje?
2
jonas 2014-09-13 14:03:37
Nie polecam nikomu, niesolidna, nieterminowa, traktują ludzi jak śmiecie. Budowanie to tylko zeby wio do przodu, o jakosci zapomnij, a jak cos spierd... przy okazji ze tempo duze to odpowiedzialnosc robotnikow. NIE PLACA albo jak placa to po 5 miesiacach. Odchodze od nich. Panicz prezes to najgorsza szumowina, a ostatnio to juz biora budowy zeby tylko cos robic, bez kasy. Piramida- dobra nazwa przede mna ktos tak napisal.
1
ktos2 2014-09-13 22:29:52
wszystko mi pasuje, nie jestem pracownikiem a podwykonawcom, mas maja jeszcze bardziej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] placenie to laska prezia i oczywiscie na konie wyjebanie, ze niby kasy nie dostal. ale na fury prezesy i synalki maja, zero szacunku do uczciwie pracujacych, walcie sie na ryj grimbudy
2
ostatnii sprawiedliwy podwykonawca 2014-09-20 13:03:18
do budek- i to i to i jeszcze inne triki, w szczegoly nie bede wchodzil, ale ja to juz z nimi nic nie zrobie na pewno, ja tez bylem w potrzebie, zaczepilem sie i jestem w d.....bez szans, kasy i dla mnie juz tez nikt robic nie chce
2
minet 2014-09-27 16:25:06
u nich to tylko chyba dobrze kierownik budowy zarabia, bo jest od j...nia wszystkich i ciecia kasy podwykonawcom. podchodzac do roboty z gory zakladajcie ze wam 10-20% nie zaplaci za usterki niby, popaprance
1
wyrypany 2014-10-07 18:52:59
firma nieuczciwa... mam dosyc takich firm, odechciewa sie zyc
1
drwal 2014-10-12 14:14:38
zeszli na psy, potwierdzam, kiedys to bla firma porzadna, teraz odradzam
1
Futra 2014-10-16 10:38:50
Dziadostwo
1
serwus 2015-01-23 01:59:25
Właśnie, już nie narzekajmy na kraj, bo totalnie schodzimy z tematu pracy na jakieś niepotrzebne tematy polityczne. Napiszcie lepiej jak tutaj wyglądają rozmowy rekrutacyjne, o co takiego mogą mnie zapytać podczas tych rozmów, jak sprawdzają kwalifikacje i ile jest etapów? Pozdrawiam i dzięki za informacje..
wiktotoria 2015-03-24 16:12:36
nie ma co narzekać na kraj, trzeba po prostu kochać ojczyznę, a co do firmy grimbud to również wiedzą jakiej potrzebuję jest to tak przebiegają rekrutacje w u nich i jak poziom profesjonalizmu mają rozmowy kwalifikacyjne w tejże firmie. bo dla mnie rekrutacja jest momentem oceny pracodawcy w kontekście naszej dalszej współpracy
bolo 2015-09-04 00:16:21
placa slabo tyle w temacie, no ale fury zarzadu swoje kosztuja
majster88 2016-05-10 09:57:39
Szczerze mówiąc atmosfera zalezy od ludzi, na jedej budowie jest lepiej a na drugiej gorzej, zależy na jaką trafisz.. Firma sie nie rozpada jak wiele osób twierdzi nie wiem na jakiej niby podstawie? Prezesi są ludźmi do pogadania i zależy też w jakiej sprawie, na legalu można zarobić ponad 2500 zł netto z umową o prace w pełnym wymiarze godzin, nadgodziny też płatne i co ważne faktycznie odbywa się to terminowo 10go kazdego miesąca. W żadnej firmie niema malinowo zawsze są jakieś krótkie spięcia, ważne że kazdy wychodzi na swoje, ja tam jestem zadowolony.
Zizi 2016-10-13 08:21:42
Trzeba uważać , skoro szukają pracowników za za najniższe stawki i podwykonawcow ,to brac trzeba pod uwagę ze Ci ostatni kasy nie zobaczą , z informacji od podwykonawców wynika i " platek" ze kombinują na odbiorach byle urwać kase za wszytko i kazdego i za wszystko kasuja, więc 5 razy Przemslec trzeba zanim coś pidpiszecie.osobiście Nie polecam
awe 2016-10-13 10:46:29
najniższe stawki? no moze oprócz straszenia napisz o jakich tutaj konkretnie pieniądzach mówimy proszę bo jednak chcę wiedzieć czy na starcie kariery ten pracodawca może być finansowo konkurencyjny. kierując się renomą firmy sama na pewno wybrałabym tego pracodaWCĘ
Zostaw swoją opinię o grimbud - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie grimbud