logo DHL

DHL

Łódź

Opinie o DHL

anonim 2009-02-17 21:42:01
Ogólnie lipa , straszna konkurencja , częste awarie za co trzeba przepraszać klientów i ogólnie chusteczkowa atmosfera.
anonim 2009-12-16 20:57:56
Na początku było fajnie.[usunięte przez moderatora]. Zarobki jak na Łódź są ok, ale w skali kraju słabo
anonim 2010-02-19 18:26:56
Moze na poczatku istnienia cc w Lodzi bylo ok, ale z czasem coraz gorzej. Generalnie jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne pieniadze.
WIENIO PELE 2011-03-07 20:27:55
JESTEM KURIEREM DHL.CHCECIE ZROBIĆ SWOIM PRACOWNIKOM PREZENT NA DZIEŃ DZIECKA,TO PROSZĘ O ODPOWIEDZ DLA CZEGO BIERZECIE POD UWAGĘ DZIECI URODZONE W 2010R?.UWAŻAM ŻE DZIECI TO PRZYSZŁOŚĆ A WY WPROWADZACIE JAKIEŚ DZIWNE INNOWACJE.ZNAJĄC TAK ZWANE SCHEMATY BIUROWE TO WY NA WYŻSZYCH STOŁKACH NA PEWNO SOBIE PORADZICIE CO?.TO MY NA DOLE ZARABIAMY NA WASZE PENSJE.DAJECIE NAM PĄCZKI,ŚWIECZKI I INNE ZABAWKI,A DZIECI NASZE MACIE GDZIEŚ.UWAŻACIE ŻE TO JEST O.K.MOIM ZDANIEM FUNDUSZ REPREZENTACYJNY JEST W STANIE TO WYTRZYMAĆ.KOLEDZY CO NA TEN TEMAT MYŚLICI.TRZYMAJMY SIĘ RAZEM!
gość 2012-03-27 14:16:53
widzę że wpisy są z dosyć dawna....
Ja pracowałem przez prawie cały 2011r. Szczerze ? POLECAM !
W porównaniu do niektórych CC w Łodzi to jest super ! Gdybym tylko mógł pracowałbym dalej ...

Rozmowa o prace długa i profesjonalna. Na początek umowa zlecenie przez agencje pracy na 1/2 etatu. Po ok. (różnie bywa) pół roku możliwość otrzymania umowy o pracę przez DHL na cały etat, a w tym to nie muszę już mówić że wszystkie ubezpieczenia, premie, bonusy, konkursy i inne ...
Super pomieszczenia, każdy konsultant ma swoje biurko ! Kawa czy herbata jest, na 8h przypada na cały dzien 55min przerwy a to tez dużo!. Ja na cały etat 22dni/mies z (comiesięcznymi) premiami wyciągałem nawet 1700zł ale są lepsi ... Jeśli uważacie że gdzieś dostaniecie bez wysiłku za 8h pracy taką pensje to mi powiedzcie !!!!!
Praca zmianowa na 7,8,9,10,11 i 12 (pół etatu na dodatkowo na 13, 14, 15 i 16) czyli praca zmianowa od 7 do 20. Soboty tez ale tylko jeśli sami to ustalicie w grafiku.
Wypłaty zawsze na czas, super ludzie, superzy (supervisor) też są pilnowani wiec ja się z mobbingiem nie spotkałem ... Jest LEKKIE ciśnienie na sprzedaż ale od tego jesteśmy. Na pewno nie ma na to nagonki i nikt na ciebie nie krzyczy. Nie spotkałem się też z odsyłaniem do domu czy zwolnieniami z powodu braku sprzedaży - bo każdy coś tam sprzeda, a jak mało to cię doszkolą. Możliwości awansu do innych działów, całkiem niezła współpraca miedzy działami, potężna wiedza jaką każdy musi posiąść przydaje się później w życiu.
Jakie ja widzę minusy ?
- rzeczywiście częste awarie potęgują wkurzonymi na linii klientami
- sprzedawać musisz nawet jeśli klienci mają tego już po wyżej
- tygodniowe zmiany
- na umowę zlecenie o urlopie możesz pomarzyć, chyba że szybko dostaniesz umowę o pracę (co też jest możliwe) ...
- poblokowane strony w necie od jakiegoś czasu :P jeśli to można nazwać minusem
on tu i teraz 2012-07-31 00:24:28
Cześć,

Fajnie szczegółowo opisałeś warunki. A jak jest z finansami, bo przecież to jest jedna z ważniejszych kwestii...?.
Jak tu wygląda sprawa?. I co decyduje o tym, że przejdziesz na umowę o pracę, czy też nie?...., czy nie jest to tak jak robi większość firm, czyli do oporu korzystają z agencji i nie mają w zamiarze wcale zatrudniaćpod szyldem DHL?.
Ile połączeń dziennie odbierasz?.
antek 2012-08-02 17:49:05
przecież napisal ze wyciągał 1700 zł, ślepy jesteś czy głupi?
Antek 2012-09-11 16:36:05
Może ktoś napisać jak wygląda rozmowa rekrutacyjna i szkolenia?
Czy dużo materiału jest do nauczenia na szkoleniach?
anonim 2013-01-02 13:31:12
nie ma dużo, dhl ma mało usług, ale warunki z miesiaca na miesiac coraz gorsze
Znajoma 2013-01-08 19:03:43
Witam byłam na rekrutacji jakiś czas temu, niestety podziękowano mi, słabo że od razu wrzucaja człowieka na słuchawke na 1 rozmowie i każą mu kombinować mimo że nie zna oferty ale widać firma stawia na najlepszych, licze że będe mogła jeszcze uczestniczyć w rekrutacji i nastepnym razem sie uda.

Chcialabym by ktoś ze stałych pracowników napisał jak wygląda sprawa z umowami, czy rzeczywiście dhl oferuje umowe o pracę po jakimś czasie czy przedłużanie na pałe przez agencje? Oraz czy często są zwolnienia i z jakiego powodu?
xyz 2013-03-14 10:59:26
Obecnie brak pracowników z agencji, wyczyszczono ludzi, którzy pracowali na zlecenie od połowy 2012 r. Firma jest biedna, nie stać ją na pracownika, nie przedłuża umów stałym a ludzi na zlecenie wykorzystywano, obiecując umowy (zapewniano, że dla najlepszych umowa o pracę a nikt takowej nie otrzymał, wywalili blisko 20 osób).
Przyjdzie połowa roku ponownie będą szukać jeleni w związku ze zbliżającym się szczytem paczkowym czyli grudzień-armagedon.
Praca ok, pion kierowniczy do luftu, banda prostych ludzi, nieprzygotowanych do pracy w takiej korporacji (są wyjątki ale to i tak nie zmienia obrazu sytuacji).
mdm 2013-03-16 16:56:19
xyz mógłbyś mi podać maila? Miałbym kilka pytań odnośnie pracy tam.
Wielka prośba to ważne dla mnie.
sewa 2013-03-18 15:02:13
xyz pacanie piszesz o magazynie a to jest temat o CALL CENTER!
xyz 2013-03-18 21:55:37
piszę o CC, nie mam pojęcia o magazynie
e_nigma 2013-04-05 21:33:13
zgadzam się z xyz. wczesniej praca w CC byla o wiele przyjemniejsza i ludzka. teraz to oboz pracy, pracownicy z dluzszym stazem sa zwalniani (za duze koszty utrzymania?), pozostalym przy pracy doklada sie zadan, przeklada sie to na ogolne zmeczenie, pogarszajaca sie atmosfere miedzy pracownikami, gorsza jakosc obslugi klientow, a wczesniej sprawialo to sporo frajdy. zarobki jak na lodz nie najgorsze, ale w skali kraju jak na korporacje - niskie i nie oddajace ogormu pracy wkladanej przez nas.
pracujacy 2013-04-06 23:45:40
Pracuję tutaj od początku i nie do końca jest tak jak piszecie,
naprawdę uważacie ze niemiecka potęga jaką jest DHL jest biedna?

bzdury, nie mylcie biedy z formą oszczędności jaką jest przykładowo
zatrudnianie przez agencje zarówno na contact center jak i na magazyn.

Słabe jest natomiast to że rzeczywiście ta firma nie daje stabilności nawet stałym pracownikom aczkolwiek pracuje ładnych pare lat, zarabiam dużo ponad średnią krajową podstawy ale nie wiem czy jutro nie wyrzucą mnie z pracy? lub nie przedłużą mi kończącej się umowy.

Cuda na kiju się dzieją chociaż rzeczywiście sama praca jest bardzo przyjemna , atmosfera również.
Berek 2013-06-27 00:27:07
Jakby ktoś kumaty ze stałych pracowników mógł się wypowiedzieć jak naprawdę jest z firmie i czy warto aplikować? Czy są szanse na umowe i rzeczywiście na stabilność i rozwój w łódzkim Contact Center DHLu.
katep 2013-06-28 11:05:52
Umowa jest przez Agencje Pracy Tymczasowej. Nie wiem jak teraz kształtuje się stawka godzinowa. Co do samej pracy ludzie mili fajnie się pracuje. Minus to nigdy nie wiesz czy będziesz pracować 8 godzin czy krócej bo np. odbieralność tel jest tak duża że pracownicy na umowę zlecenie idą do domu wcześniej o czym dowiadują się chwilę przed wyjściem.Umowa 3 miesięczna się kończyła i trzeba było sobie przedłużyć z agencją na kolejny okres.
Z poprzedniego roku z bodajże 3 rekrutacji zostały 3 osoby na umowę o pracę reszcie podziękowali.
skarpetka 2013-08-05 20:54:49
(usunięte przez administratora) omijajcie tą firmę z daleka pan (usunięte przez administratora)jest arogancki i pozbawiony wszelkich zasad moralnych . Jeżeli nie chcecie miedź koszmarów nocnych to omijajcei ta firme
anonim 2013-08-07 22:09:31
od poczatku istnienia CC w Lodzi, nigdy nie bylo opoznienia w wyplacie pensji.
skarpetka 2013-08-08 20:37:23
1300 na reke(usunięte przez administratora)
boberek 2013-08-08 20:44:17
lepiej omijac z daleka ten syf same uklady kolezensko towarzyskie (usunięte przez administratora)
nocnymarek 2013-08-08 22:36:03
Witam wszystkich. Zgadzam się w 100% z opiniami przedmówców odnośnie pogarszających się warunków i sytuacji w CC. Pensje głodowe - większość dodatków poucinali i czyhają na więcej. Pracy coraz więcej, a pracownicy wciąż się wykruszają. Część ludzi ucieka przez brak kasy (co to w dzisiejszych czasach przy obowiązujących cenach jest wspomniane 1300 zł), a reszta nie wyrabia psychicznie terroru przełożonych (np. wspomniany wcześniej (usunięte przez administratora). siejący ponoć niezły popłoch wśród swojej załogi). Reszta superów też nie jest lepsza i daje dużo do życzenia. Część załogi już jest na lekach uspokajających albo posiada głęboką depresję. Kierownictwo doszło już do perfekcyjnego wykorzystania wspomnianych 55 min przysługującej przerwy wtedy gdy oni sobie tego życzą, a nie wtedy kiedy pracownik jej naprawdę potrzebuje. (usunięte przez administratora). Dochodzi jeszcze odmóżdżający schemat prowadzenia rozmów co strasznie poniża pracownika i jego wysiłki w walce o być albo nie być w DHL CC. NIE POLECAM , WRĘCZ ODRADZAM no chyba, że ktoś jest kamikadze :P
1
pluskwa 2013-08-10 21:18:48
witam wszystkich wspomniany pan(usunięte przez administratora) celowo pisze jego inicjaly z malej litery stosuje wobec swoich podwladnych polityke prania mozgow non stop odsluchy debilne programy naprawcze ktore sam tworzy jednym slowem len (usunięte przez administratora)i karierowicz bioracy za darmo nie mala kase omijajcie(usunięte przez administratora) tego czlowieka szerokim lukiem
iza 2013-08-19 04:44:02
Jak sie z kims ma problem(usunięte przez administratora) to sie skrzykuje chłopaków po pracy(usunięte przez administratora) aby wiecej tego nie robił. Ale ty tylko żale potrafisz wylewac na forum prawda ? Mocni w gębie, cienki w reszcie. Banda tchórzy. (usunięte przez administratora)
1
cybus 2013-09-18 21:52:52
dla czego panu(usunięte przez administratora)wreczajac mi swoj slawetny plan naprawczy a te jego tandetne perfumy z baluckiego rozlewane gdzies w garazu pod lodzia mowie wam cos pieknego pozdrawiam cie moj krolu twoj oddany pracownik (usunięte przez administratora)
2013-10-12 11:46:41
Czytając opinie tak zwanych "stałych poracowników" można być szczerze zaskoczonym jak to możliwe że jeszcze tam pracują skoro są tam uciśnieni i poniżani w pracy. Czyżby tak świetni i wykwalifikowani pracownicy nie mogli znaleźć pracy lepszej niż opisany wyżej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proponuję przyjrzeć się pracy w zakładach produkcyjnych takich jak na przykład indesit gdzie pracownikowi przysługuje 15 minut przerwy a nie 55 lub też supermarketach i dopiero wtedy wypowiadać się na temat noszenia pampersów. Myślę że nie jedna osoba pracująca tam i czytająca o tym jak strasznie traktowani są pracownicy infolinii uśmiałaby się do łez. Dziwi również fakt że osoby które na codzień obsługują klientów cechuje kultura wypowiedzi na poziomie co najwyżej pracownika budowy. Ciekaw jestem dlaczego Pan (usunięte przez administratora)nadal pracuje skoro mobbing w pracy jest karalny, chyba że wypociny pracowników na forum są tylko formą wyładowania frustracji zawodowej spowodowanej włsnymi porażkami (z tego co kojarzę plany naprawcze raczej nie są przeznaczone dla wybitnych jednostek ani dla dobrych pracowników). Obrażanie kogoś personalnie na ogólnopolskim forum jest co najmniej żenujące. A patrząć z drugiej strony skoro Pan (usunięte przez administratora) tak terroryzuje swoich pracowników dziwne że żaden z piszących tutaj nie obawia się że przypadkiem trafi na wpis tutaj i zacznie w pracy prawdziwą "rzeź niewiniątek"?
blondyna 2013-10-15 20:50:53
jest ok
2
xxxNB 2013-11-03 22:21:11
zatrudnienie przez agencję, mówiono, że szkolenie na pół etatu później cały. No niestety prawda jest inna. Dziwię się osobą, które zostały, ale zawsze jest to 600-700 złotych. Szkoda tylko, że przez to wszystko straciłem zasiłek dla bezrobotnych, który miałem taki sam jak wynagrodzenie za pracę w tej firmie. Oszczędności oszczędnościami, ale wydaję mi się, że takie postępowanie nie jest fer. Cóż, wszyscy tłumaczą się kryzysem
Paola 2013-12-05 21:06:19
Chcesz wiedzieć jak jest naprawdę ?Otóż w CC pracuję od samego początku istnienia w Łodzi. Jestem stała. Na początku było super,może czasem za dużo swobody ale z szacunkiem. Z czasem niestety, nie było już tak fajnie. Owszem zasady muszą być ale ze zdrowym rozsądkiem. Teraz jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psie pieniądze,bo obowiązki 2-3 osób wykonuje jedna za tę samą kasę, bo są wskaźniki,na danym stanowisku do "wyrobienia", a jak nie daje rady to słyszy,że powinno jej zależeć bo to jej pieniądze(usunięte przez administratora)kogo obchodzi, że nie wiesz w co łapy wsadzić.Infolinia to już tylko dział sprzedaży, operacyjny raczej tylko z nazwy a tu są właśnie ludzie,którym należy się ogromny szacun za pracę z trudnym klientem ,którą przypłacają w najlepszym wypadku nerwicą. Ktoś powie-"można zmienić pracę "albo "nie podoba się?na twoje miejsce jest wielu innych". To prawda , ale większość przychodzi tam dla swoich kolegów ,ludzie tam są ( oczywiście są wyjątki ) fantastyczni. Podsumowując, to praca dla ludzi o silnym charakterze ,bez problemów lekko szurniętych.Zarobki -szał d... nie urywa trzeba się natyrać , godziny pracy w sumie ok, i najważniejsze ...zaklepać wizytę u dobrego psychiatry żeby raz na jakiś czas podleczyć nerwy.Pozdrawiam
1
aAa 2014-10-10 11:53:46
Jezu ! czytam to i nie wierzę ! pracuję w CC od ponad 3 lat. Sam byłem zatrudniany początkowo przez agencję.
1) Płaca:
Przez agencję na 1/2 etatu to 500-700zł. Przy zatrudnieniu na umowę o pracę 1/2 etatu to 700-950zł. Nie muszę chyba pisać że wszystkie benefity dostajecie od firmy ? Przy zatrudnieniu na umowę o pracę cały etat to kwestia 1600zł-2050zł.
Każda kwota podana jest w cenie netto. min (wynikające z umowy) - max (minimum z umowy + możliwa wyrobiona premia). W każdym przypadku możliwość otrzymania nadgodzin w przypadku kiedy firma tego potrzebuje (sam decydujesz czy bierzesz)
2.Umowy:
Z umowami jest tak,że dostajesz ją lub masz ją przedłużaną jak firma ma na pracownika lub zwolni się etat. Od czego zależy czy właśnie TY na 15 czekających osób ją dostanie ? Od wyników sprzedaży ! Jak każda korporacja mają narzuconą ilość możliwych etatów i nie mogą ich przekroczyć. Może być tak że (jak w moim przypadku) rok będziecie czekać na umowę o pracę, a może być tak że dostaniecie ją po 3 miesiącach. Oczywiście możliwość wskoczenia na etat zależy tylko od PRACOWNIKA czyli jego wyrabianych sprzedaży (tutaj ktoś wcześniej dobrze napisał - To wasze pieniądze !) więc korzyści są podwójne przy wyrabianiu norm.
PS> umowy obiecuje podnajmowana agencja pracy a nie DHL ! pamiętajcie o tym!
3. atmosfera:
Supervisorzy mają obowiązek naciskać na sprzedaż ponieważ nie pracujecie tam dla idei tylko po to by firma zarabiała ! Nie robią tego tak ostentacyjnie jak w przypadku innych Łódzkich infolinii (z jakimi miałem nieprzyjemność). Powiedziałbym że atmosferę złą lub dobrą robią pracownicy obsługujący infolinię. Tylko od nich zależy czy będziecie sobie zazdrościć sprzedaży i zarobków czy będziecie się dobrze bawić miedzy telefonami i wspierać. Co grupa (jest ich ok 8-9) to obyczaj !
4. zwolnienia
Jeśli jesteś pracownikiem na umowę nie masz się czego bać. Nie zwalniają nagle przez słabe wyniki. Robią to tylko nie przedłużając umowy. Mi się jakoś udało dobrnąć do umowy na czas nieokreślony więc można! Gorzej jeśli jesteś pracownikiem na zlecenie. Tutaj liczy się tylko ilość etatów które przypadkowo się zwolnią abyś mógł na niego wskoczyć oraz pierwszeństwo do takiego etatu czym jest wysoka sprzedaż
5. praca-sprzedaż
Odbieram średni 80-100 połączeń dziennie. To nie jest dużo w porównaniu do innych infolinii. Przypominam że to tylko połączenia przychodzące. Niektóre wymagają infolinie wymagają połączeń wychodzących w takiej ilości, które niestety są trudniejsze i bardziej czasochłonne. Warunki czyli zmiany(czas) i benefity opisałem w poście na 1 str 2012-03-27 14:16:53

Powodzenia ! Ja jestem zachwycony i nie zamierzam rezygnować przez długi czas. Pamiętajcie jednak że każda korporacja to wyścig szczurów i to się nie zmieni!
weropcg 2015-01-24 22:00:27
weryfikując powyższe opinie nie wiem czy dobrze zrobiłem wysyłając swoje zgłoszenie do pracy do tej firmy ..wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy i dlatego proszę o te info.
mem 2015-02-03 09:02:03
A ja nadal i nadal i nadal bez umowy...a slupki juz na zielono...powodzenia w sprzedazy "mlodziaki"..trzymam kciuki...byscie tylko nie byli tak naiwni, jak ja, ze to obsluga Klienta, a nie stanowisko sprzedazowe;)
kandydat 2015-03-19 18:37:54
jak wygląda sytuacja na stanowisku specjalista ds. handlowych? jaka podstawa? Jakie premie? plany realne? z góry dzięki za info. pozdr.
wystraszona 2015-04-05 22:34:40
hej teraz po świętach idę pierwszy dzień do DHL CONTACT CENTER przez agencje pracy, bardzo się boje , chciałabym się dowiedzieć czy duza rotacja??? czy osoby z agencji są przyjmowane na etat??
ja 2015-04-12 01:37:51
Wiecie, wszystko zależy, gdzie aplikujecie. CC ma 2 działy krajowy i międzynarodowy. W DHL już nie pracuje, ale miałam okazji pracować w obu działach. Z krajówki uciekłam po 3 miesiącach, monotonia i wqrwieni Klienci na codzień W INT było fajnie, trzeba było dużo myśleć, szukać w przepisach, Klienci też bardziej Kulturalni (wariat to tak raz na miesiąc się zdarzał, a najczęściej zdarzała Paniusia, co sobie ciuszki z Włochów zamówiła:P). Kasa tyłka nie urwała, ale złodziejska nie była, na APT ca. 10zł/h a potem z premią to czasem 2500 netto miałam:) Także wszystkim lubiącym odpowiedzialność i umiejącym czytać ze zrozumieniem szczerze polecam dział międzynarodowy!:)
3
ja12345 2015-04-29 11:46:47
hejka. też po świętach zaczynam pracę w dhl - infolinia krajowa. mam kilka pytań: jak wygląda sprawa z elastycznością pracy? czy trzeba być codziennie w pracy czy są elastyczne godziny dla studentów? jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem za 3 dniowe szkolenie? czy otrzymam tę kaskę przy 1 wypłacie? i czy rzeczywiście są to tylko połączenia przychodzące, gdyż wiele osób pisze, iż jest to praca nastawiona na sprzedaż...:) pozdrawiam
ja12345 2015-04-29 11:49:34
jeszcze takie pytanie jak wygląda sprawa z tymi dodatkami np. OK system, czy to rzeczywiście funkcjonuje i kiedy dostanę taką kartę?
2
lena 2015-05-02 21:34:56
ja - a powiedz jak przeszłaś do działu międzynarodowego? pojawiło się ogłoszenie i odpowiedziałaś na nie, czy udało Ci się jakoś wewnątrz z kimś dogadać? będę wdzięczna za odpowiedż
zainteresowany 2016-03-04 11:21:32
Jestem zainteresowany złożeniem CV na stanowisko specjalisty ds. windykacji. Wiadomo jakie są pensje? Oraz czy są premie?
mrrrr 2016-05-15 21:05:50
w DHL pracuje od listopada 2015r. Na początku miałam 3 umowy zlecenie. W tym czasie brałam udział w dwóch rekrutacjach. Za drugim razem mi się udało, dostałam umowę o pracę jeszcze w trakcie trwania umowy zlecenie. Warunki są świetne jak na CC. Obecnie DHL bardzo dba o rozwój swoich pracowników( zatrudnieniowych na agencję pracy czy umowę) Ktoś tu pisał bzdury, że zwalniali ludzi z długim stażem. W mojej grupie tych z długim stażem powyżej 5 lat jest ok 5 osób. Jak dla mnie bomba, zarobki też dają radę skoro dojeżdżam i jeszcze mi się to opłaca.
zalamana8989 2016-06-17 06:52:53
Ja powiem tak. Chcialam przez agencje na infolinie. Dali mnie na inny dzial ktory komoletnie mi sie nie podoba. Przez ta prace stracilam prace w pgf
wqrwiony 2016-08-26 14:53:28
WITAM
Żałosna firma. sms z informacją dostawa 12-14. mija 14 dzwonię do biura, wysłuchuję komunikatów przez kilka minut, dyspozytor nie potrafi połączyć się kurierem, mam czekać, dlaczego mam tracić czas przez nieudaczników. Nigdy więcej.
jasiek 2016-08-30 14:21:26
Ile może wyciągnąć miesięcznie Asystent Spedytora Lotniczego w DHLu?
Hania 2016-11-08 14:03:55
to prawda, że proponują...12,80 brutto na umowie zlecenie przez pierwsze 2 miesiące? toż to miska ryżu
Zostaw swoją opinię o DHL - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL