logo Galderma Polska Sp. z o.o.

Galderma Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Galderma Polska Sp. z o.o.

Wera 2011-02-15 06:22:17
Odradzam! T[usunięte przez admina]
Viki 2012-01-10 02:03:48
Wiem, że pracuja tam ludzie, którzy dla kasy zrobia wszystko, a ostatnio wiadomo kogo awansowali.
Zosia 2014-06-20 21:59:26
Pracowalam. Uciekajcie! (usunięte przez administratora)
Bratanica 2015-01-22 21:42:03
No nie wiem co napisać...Produkty fajne, firma też w porządku.Problem w PL jednak tkwi w Kimś na górze, a w kimś kto boi się potwornie lepszych od siebie i dlatego innych poniża a potem gdy nie uda się ich złamać..eliminuje. Stres, inwigilacja,brak życia prywatnego, donosicielstwo, lizusy. Chyba już więcej nie trzeba pisać..
Katarzyna 2015-04-22 15:30:04
Galderma szuka KAS na teren zachodniopomorskie jakie macie doswiadczenia z tym pracodawca?? Sama informacja ze to join venture loreal i neste oznacza niezly kociol ale moze ktos ma dobre doswiadczenia?? Pytam jako PF z 10 letnim stazem i wiem ze juz zlote czasy minely w wiekszości firm tzn inwigilicja gps itd to standard :)
B. 2015-06-03 20:17:45
Hej od jakiegoś czasu Galderma rekrutuje na rynek farmaceutyczny przez firmę zewnętrzna.
I etap rozmowa w Wawie, III etap rozmowa z Kierownikiem jakieś zadania,obliczenia,marże, III etap to psycholog a IV i V etap to juz proforma z Zarządza.
Posiadacie jakieś szczegułowe informacje jak wyglądają te poszczególne procesy Plisss....
kkk 2015-07-23 21:34:44
Witam i jak dowiedziałes sie czegoś juz?
Bab1000 2015-07-24 09:58:47
Cześć
Właśnie do mnie zadzwonili. Możecie mi powiedzieć coś więcej o tej rekrutacji ?
Zizi 2015-11-09 18:33:49
Praca bardzo trudna wcale nie łatwo zrobić wynik. Wielu pewnie żałuję przechodząc z dotychczasowej pracy. Produkty super atmosfera tylko napięta, ciśnienie, stres jak ktoś odporny to polecam
Steve 2015-12-22 14:39:49
Chyba wiem o co chodzi ten gośc to totalna pomyłka chyba za bardzo zaczytał się w biografii Jobs a bo wydaje mu się że jest wyjątkowy nawet na tyle że nie ufa internetowi tylko starym wydaniom pharmindexu żart.
ja 2015-12-25 13:45:30
Rekrutują teraz na PM i czy jest ktoś kto konkrety napisze tj. jaka podstawa jakie premie i jakie produkty ? Wszedzień jest presja na wynik i wszędzie jest inwigilacja taka juz branża więc sie z tym liczę ale poproszę o konkrety :-)
Aware 2016-01-20 10:10:01
Pieniądze oraz produkty dobre, ale sposób traktowania pracownika na mizernym poziomie. Jeżeli chcesz dostawać stosunkowo dobre pieniądze a po pracy cały wieczór denerwować się i oczekiwać nieprzyjemnej atmosfery w dniu następnym to jest praca dla ciebie.
5
ewelina 2016-06-02 11:55:10
Galderma to była fajną firmą kiedyś. Dziś główny szef akceptuje tylko lizodupców-nie akceptuje samodzielnie myślących i mających odmienne zdanie. Ale to już jego ostatnie podrygi, może ta firma po jego zwolnieniu wróci do elity bo dziś to dno i odcinanie kuponów z czasów, gdy w firmie pracowali zdolni i mądrzy ludzie, którzy, jeśli sami nie odeszli to zostali zniszczeni pod byle pretekstem i w wyniku intryg. Współpracownicy? Żenada-donisicielstwo, nicnierobienie a przekonanie o swojej swietności. Niektórzy w firmie biora pensję nie za pracę a za donoszenie o każdej rozmowie, co kto powiedział, na kogo, kiedy itp.serdecznie odradzam każdemu kto myśli samodzielnie-tu kariere zrobisz tylko za lizodupstwo lub dajstwo gdy jesteś kobietą i doświadczenie uczy, że nie musisz być lepsza niż 3/10 :) Ci którzy awansowali za umiejętności byli zbyt mądrzy i stanowili zagrożenie dla schizofrenicznego zarządzającego.
1
Zosia 2016-07-08 12:40:53
Zastanawiam się , z której firmy konkurencyjnej są Ci wszyscy ,którzy wypisują takie brednie na temat Galdermy i samego Dyrektora???????
Anita 2016-07-13 10:53:00
Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem fantazji co niektórych osób wypowiadających się na temat pracy w Galdermie. Byłam jej pracownikiem przez dłuższy czas i naprawdę złego słowa na temat ani firmy ani nikogo " na górze" powiedzieć nie mogę. Oczywiście pracować trzeba, bo nikt za obijanie się płacił nam nie będzie, tym bardziej , że mało nie płacą, więc mają prawo wymagać. Żenujące i wyssane z palca historie ludzi, którzy nie wiedzieć czemu piszą takie głupoty, może po prostu z zazdrości, że już ich tam nie ma, że może nie potrafili wykorzystać szansy pracy w tak renomowanej firmie i teraz jedyną rzeczą jaka im pozostała to wymyślanie kolejnych kłamliwych opowieści. Swoją drogą uważam, że jeżeli ktoś jest normalnym człowiekiem, to samo dostaje w zamian od tak zwanej "góry". Ja gdybym była przyszłym pracodawcą, którejkolwiek z tych osób, które piszą te wszystkie "pochlebne" opinie na temat firmy,kilka razy zastanowiła bym się nad zatrudnieniem kogoś takiego- bo to świadczy o poziomie kultury tych ludzi, a raczej o jej kompletnym braku.
Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, iż te wszystkie oszczerstwa piszą byli pracownicy firmy, ludzie którzy pracowali tu przez lata i tak się teraz odwdzięczają, zapominając gdzie zdobyli doświadczenie i kto dał im szansę na jego zdobycie...PRZYKRE
2
yt 2016-07-14 22:37:10
@wer chyba juz nie..wydaje mi sie ze rekrtuacja sie skonczyla
Zostaw swoją opinię o Galderma Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galderma Polska Sp. z o.o.