logo Galderma Polska Sp. z o.o.

Galderma Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Galderma Polska Sp. z o.o.

Wera 2011-02-15 06:22
Odradzam! T[usunięte przez admina]
Viki 2012-01-10 02:03
Wiem, że pracuja tam ludzie, którzy dla kasy zrobia wszystko, a ostatnio wiadomo kogo awansowali.
Zosia 2014-06-20 21:59
Pracowalam. Uciekajcie! (usunięte przez administratora)
Bratanica 2015-01-22 21:42
No nie wiem co napisać...Produkty fajne, firma też w porządku.Problem w PL jednak tkwi w Kimś na górze, a w kimś kto boi się potwornie lepszych od siebie i dlatego innych poniża a potem gdy nie uda się ich złamać..eliminuje. Stres, inwigilacja,brak życia prywatnego, donosicielstwo, lizusy. Chyba już więcej nie trzeba pisać..
3
Katarzyna 2015-04-22 15:30
Galderma szuka KAS na teren zachodniopomorskie jakie macie doswiadczenia z tym pracodawca?? Sama informacja ze to join venture loreal i neste oznacza niezly kociol ale moze ktos ma dobre doswiadczenia?? Pytam jako PF z 10 letnim stazem i wiem ze juz zlote czasy minely w wiekszości firm tzn inwigilicja gps itd to standard :)
B. 2015-06-03 20:17
Hej od jakiegoś czasu Galderma rekrutuje na rynek farmaceutyczny przez firmę zewnętrzna.
I etap rozmowa w Wawie, III etap rozmowa z Kierownikiem jakieś zadania,obliczenia,marże, III etap to psycholog a IV i V etap to juz proforma z Zarządza.
Posiadacie jakieś szczegułowe informacje jak wyglądają te poszczególne procesy Plisss....
kkk 2015-07-23 21:34
Witam i jak dowiedziałes sie czegoś juz?
Bab1000 2015-07-24 09:58
Cześć
Właśnie do mnie zadzwonili. Możecie mi powiedzieć coś więcej o tej rekrutacji ?
Zizi 2015-11-09 18:33
Praca bardzo trudna wcale nie łatwo zrobić wynik. Wielu pewnie żałuję przechodząc z dotychczasowej pracy. Produkty super atmosfera tylko napięta, ciśnienie, stres jak ktoś odporny to polecam
Steve 2015-12-22 14:39
Chyba wiem o co chodzi ten gośc to totalna pomyłka chyba za bardzo zaczytał się w biografii Jobs a bo wydaje mu się że jest wyjątkowy nawet na tyle że nie ufa internetowi tylko starym wydaniom pharmindexu żart.
1
ja 2015-12-25 13:45
Rekrutują teraz na PM i czy jest ktoś kto konkrety napisze tj. jaka podstawa jakie premie i jakie produkty ? Wszedzień jest presja na wynik i wszędzie jest inwigilacja taka juz branża więc sie z tym liczę ale poproszę o konkrety :-)
1
Aware 2016-01-20 10:10
Pieniądze oraz produkty dobre, ale sposób traktowania pracownika na mizernym poziomie. Jeżeli chcesz dostawać stosunkowo dobre pieniądze a po pracy cały wieczór denerwować się i oczekiwać nieprzyjemnej atmosfery w dniu następnym to jest praca dla ciebie.
9
ewelina 2016-06-02 11:55
Galderma to była fajną firmą kiedyś. Dziś główny szef akceptuje tylko lizodupców-nie akceptuje samodzielnie myślących i mających odmienne zdanie. Ale to już jego ostatnie podrygi, może ta firma po jego zwolnieniu wróci do elity bo dziś to dno i odcinanie kuponów z czasów, gdy w firmie pracowali zdolni i mądrzy ludzie, którzy, jeśli sami nie odeszli to zostali zniszczeni pod byle pretekstem i w wyniku intryg. Współpracownicy? Żenada-donisicielstwo, nicnierobienie a przekonanie o swojej swietności. Niektórzy w firmie biora pensję nie za pracę a za donoszenie o każdej rozmowie, co kto powiedział, na kogo, kiedy itp.serdecznie odradzam każdemu kto myśli samodzielnie-tu kariere zrobisz tylko za lizodupstwo lub dajstwo gdy jesteś kobietą i doświadczenie uczy, że nie musisz być lepsza niż 3/10 :) Ci którzy awansowali za umiejętności byli zbyt mądrzy i stanowili zagrożenie dla schizofrenicznego zarządzającego.
3
Zosia 2016-07-08 12:40
Zastanawiam się , z której firmy konkurencyjnej są Ci wszyscy ,którzy wypisują takie brednie na temat Galdermy i samego Dyrektora???????
Anita 2016-07-13 10:53
Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem fantazji co niektórych osób wypowiadających się na temat pracy w Galdermie. Byłam jej pracownikiem przez dłuższy czas i naprawdę złego słowa na temat ani firmy ani nikogo " na górze" powiedzieć nie mogę. Oczywiście pracować trzeba, bo nikt za obijanie się płacił nam nie będzie, tym bardziej , że mało nie płacą, więc mają prawo wymagać. Żenujące i wyssane z palca historie ludzi, którzy nie wiedzieć czemu piszą takie głupoty, może po prostu z zazdrości, że już ich tam nie ma, że może nie potrafili wykorzystać szansy pracy w tak renomowanej firmie i teraz jedyną rzeczą jaka im pozostała to wymyślanie kolejnych kłamliwych opowieści. Swoją drogą uważam, że jeżeli ktoś jest normalnym człowiekiem, to samo dostaje w zamian od tak zwanej "góry". Ja gdybym była przyszłym pracodawcą, którejkolwiek z tych osób, które piszą te wszystkie "pochlebne" opinie na temat firmy,kilka razy zastanowiła bym się nad zatrudnieniem kogoś takiego- bo to świadczy o poziomie kultury tych ludzi, a raczej o jej kompletnym braku.
Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, iż te wszystkie oszczerstwa piszą byli pracownicy firmy, ludzie którzy pracowali tu przez lata i tak się teraz odwdzięczają, zapominając gdzie zdobyli doświadczenie i kto dał im szansę na jego zdobycie...PRZYKRE
6
yt 2016-07-14 22:37
@wer chyba juz nie..wydaje mi sie ze rekrtuacja sie skonczyla
Seba 2016-12-16 16:07
Zosia i Anita-nigdy osoby o takich imionach nie pracowaly w Galdermie :)
rozumiem, że to nicki tych niewiast, o których wspomniała ewelina, tych w rankingu 3/10 :)
więc wiadomo czemu bronią psychopaty i schizofrenika przy sterach władzy, jeszcze chwilę, niestety :(
1
Grzegorz 2017-01-10 23:04
A ja pracowałem kupe lat w tej firmie i powiem tak:
... jak ktos chce się dowiedzieć jak tu jest niech spróbuje sie tu dostać i będzie sam wiedział :)
Pozdrawiam
Grzegorz
3
Ellee 2017-02-27 10:28
Witam do firmy trwa rekrutacja do medycyny estetycznej czy ktoś coś może o tej rekrutacji wie , czy produkty są rozpoznawalne i jakie warunki pracy ( auto , pensja itd) ??
osa 2017-03-07 22:42
na jaki teren? kiedys sie staralam tam dostac
Marcin 2017-03-21 22:50
Witam serdecznie, czy mógłby ktoś napisać o sytuacji w firmie na chwile obencą?? Zastanawiam sie nad uczestnictwem w dalszej rekrutacji i nie wiem czy warto zmieniać firmę. Będę wdzięczny za każde info.
pytanie 2017-04-24 08:53
Witam czy ktoś się orientuje czy do medycyny estetycznej jest vacat na łódzkie jeszcze ? Czy już kogoś przyjeli może bo ta rekrutacja trwa od chyba roku .
Mark 2017-04-28 19:07
Grzegorz, no uchyl rąbka tajemnicy :)
Grzegorz 2017-07-21 00:34
Panie "mark" tajemnica jest po to aby nie miała rąbków
Julia 2017-07-24 12:42
Witam,jakie jest wynagrodzenie ??
Ile wizyt dziennie ?
Patrycja 2017-08-08 10:44
Aktualnie firma Galderma Polska poszukuje reprezentanta medycznego http://www.gowork.pl/praca/inne;b/wroclaw;l?oferta_opinie=pracuj.pl5436112, czy @Julia właśnie na tym stanowisku interesowały Cie zarobki? Czy może sama się już zdecydowałaś na aplikację i chciałabyś się wypowiedzieć na ten temat? Pewnie są tu osoby, które chcą pracować jako reprezentant medyczny i by chętnie przeczytały taką wypowiedź.
xxxx 2017-08-11 09:58
Zgadzam się 100%
xxx 2017-08-11 10:25
Przykre jest to , ze firmie Galderma pracownicy nie ma się własnego zdania.
Przykre jest to ,że firmie Galderma uważa się iż praca jest zaszczytem i nagrodą i wszyscy powinni zrzec się wynagrodzenia dla dobra firmy.
Przykre jest to że GM mając humory czepia się bzdur takich jak zły klips , kolor spinacza na dokumentach
Przykre jest to ,że GM uważa się za BOGA - a to choroba psychiczna.
2
Patrycja 2017-09-11 13:14
@xxx no rozumiem, że kolor spinacza jest absurdalnym problemem i takie sytuacje psują atmosferę w firmie Galderma Polska. Ale czy Twoim zdaniem nie da się znaleźć żadnych plusów pracy tam? Może możliwość awansu czy benefity? Istnieje taka możliwość czy nie?
Zostaw swoją opinię o Galderma Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galderma Polska Sp. z o.o.