logo Selgros Cash&Carry

Selgros Cash&Carry

Poznań

Opinie o Selgros Cash&Carry

Piotr 2017-02-16 17:22
Brak nowych ofert pracy czyli ludzie nie odchodzą bo jest dobrze,tzn dobra firma! Tylko pozazdrościć.
1
greg 2017-02-19 17:44
"Studia to nie wszystko aby moc awansować - trzeba tez miec cos w głowie.."

Skończ jakiekolwiek studia i zobacz ile to kosztuje wysiłku, czasu i być może rozumu którego twoim zdaniem taka osoba nie posiada a potem dyskutuj.
3
Filip 2017-02-25 18:39
Pracuję w Selgrosie już dość długo i mogę powiedzieć, że firma stara się dbać o pracowników. Zarobki są na normalnym poziomie i jak ktoś dobrze pracuje to może liczyć na podwyżkę. Fajni ludzie ze mną pracują.
1
Józek 2017-02-27 16:51
Nie trzeba być mądrym by być inteligentnym
4
Nowy 2017-03-02 13:51
Znalazłem ogłoszenie na stanowisko Dyrektora Hali Sprzedaży na różne miasta w Polsce na pracuj.
Proszę o kilka informacji dotyczące stanowiska wynagrodzenie dodatki itp. ?
Czy jest to praca stała i w nowych punktach czy zmiana kadry ?
Juri 2017-03-04 20:02
Proszę sprawdza. wagę zakupionego mięsa w selgros POZNAN ,kantują na wadze
6
Ewelina 2017-03-12 23:20
Witam,

Czy ktoś ma informacje ile zarabia kierownik działu np. spożywczego, widzę, że są ogłoszenia na stronie Selgrosu, tylko, czy możecie coś więcej powiedzieć o tym stanowisku pracy
6
WALDEK123 2017-03-16 21:01
PH w Warszawa-Wawer (Ul.Marsa) jest tu ktoś? Potrzebuję poznać opinie o tej hali.
es 2017-03-17 20:29
odradzam , szkoda czasu - byłem , podziekowałem rotacja non stop
5
Lidl 2017-03-18 12:16
Lidl - 3800 zł b. na start opieka medyczna dla rodziny, bony, premie, paczki.
Tak jak w Biedronce i Kauflandzie.
3
Un 2017-03-26 23:53
I jak byłeś na rozmowie?
były pracownik 2017-03-27 12:48
Co w Lublinie ( jak na działach ? jak inwentaryzacja? , jak dalej ''rządzą'' kierownicy ? co na to dyrektor?).Napiszcie parę zdań .
Uno 2017-03-28 13:19
Byłem na rozmowie na Kierownika Horeca do Wrocławia a zaproponowano Kierownika biura obsługi w Długołęce ?
O co chodzi ?
Roger 2017-04-09 20:14
Podpowiedzcie proszę coś o pracy dla "Technical Sales Representative " w Krakowie. Jakie firma ma wymagania na początku? Selgros Cash&Carry to duża firma a ja takie lubię.
1
GM27 2017-04-16 17:28
"Skończ jakiekolwiek studia", kwintesencja całego nieporozumienia między oczekiwaniami, a rzeczywistością. Właśnie problem "ludzi ze studiami" polega na fakcie, że kończą pedagogikę i uważają, że im się stanowiska w handlu należą, bo oni "studia skończyli. To wcale tak nie działa. Kończysz prawo - idź i wymagaj awansu w firmie prawniczej, bo jesteś w jakiś sposób atrakcyjny. Natomiast w gastronomi, czy handlu nie jesteś już w żaden sposób atrakcyjny. Jak Ci się stanowisko nie podoba, to po co aplikujesz na pracownika? Aplikuj na dyrektora i skończ głupią gadkę w postaci "skończ studia". Po studiach prawniczych jesteś w handlu tak atrakcyjny jak kulawa, bezzębna k..wa w domu publicznym i nie kończ jakichkolwiek studiów, tylko zarządź swoim życiem i wykształceniem, tak , żeby Cię na tym i tym podobnych forach z podobnymi tematami nie było. Potwierdza się również, że ukończenie studiów nie zmieniło Twojej świadomości o tym co dzieje się wokół Ciebie i Twojej dojrzałości , skoro masz do kogoś pretensje o to, że Ci w życiu nie wyszło. Do siebie miej , sam podejmowałeś decyzje.
2
Maniek 2017-04-20 23:06
Selgros Cash&Carry jest spoko firmą, przynajmniej takie opinie o nich słyszałem. Może ktoś dodać cos więcej? Jaka jest atmosfera w firmie? Czy zarobki są godziwe? Każda informacja może się przydać w trakcie rekrutacji! Firma ostatnio ostro stawia na jakość
1
Dk 2017-04-22 00:38
2400/2600 pln + premia uznanoowa za dobre wyniki do 300pln
minn 2017-04-23 19:38
ile zarabia kierowca?
4
Zenek 2017-04-25 14:11
Jestem pracownikiem Selgros Cash&Carry i potwierdzam, że mamy całkiem spoko zarobki. Z całą pewnością trzeba się napracować ale przynajmniej wiemy za ile.
qwerty 2017-04-26 18:28
Witam ile zarabia kierownik działu w selgros?
7
Nina 2017-05-02 22:39
Czy jest prawdą , że mają otwierać nowy sklep? Może ktoś słyszał?
Qwerty 2017-05-05 16:55
Otwieraja przy Pulawskiej w strone Piaseczna. Czy ktos jest mi w stanie cos pow o stanowisku Kierownika w skepie selgros, kierownika dzialu.
1
Karol 2017-05-09 19:14
Selgros Cash&Carry firma rozwija się dość szybko, to dobrze!.
Radom 2017-05-13 00:10
Radom pracownik z 15letnim stażem 2000zl brutto nowy pracownik 2100.Gdzie sprawiedliwość??
2
KlieKaśka 2017-05-16 14:35
Mam nadzieję, że Selgros poradzi sobie z tak olbrzymia konkurencją? Czy ktoś wie jakie akcje promocyjne planowane są w nowym sklepie? Chociaż klienci podzielili się sklepami i każdy ma swój ulubiony to i tak się jest dość silna. Zresztą słaba nie poradziłaby sobie.
front 2017-05-28 13:02
Te wszystkie hipki, kolosy, to przechowalnia osób bez ambicji, edukacji, nieustannie utyskujących na swój zły los, wypakowujących towar na półki i siedzących na kasie.
2
nnnn 2017-05-29 10:02
jak by było ok to co tydz nie zwalniali by się ludzie Julka pewnie się nieżle( usunięte przez administratora ) skoro tak chwalisz największe ułomy robią na napojach w selgrosie nawet głusi jeżdzą na wózku np Andzej
2
selgrossros 2017-05-29 14:45
Szkoda tracic czad w tej firmie Selgros Warszawa.Nie idzcie na zadne stanowisko w tej firmie to jedt banda oszustow i nacuagaczy.Nie dosc ze kaza robic to co nie jest napisane w umowie,oczywiscie umowa z firma zewnetrzna transgourmet to zwalniaja z byle powodu. Wielkie oczekuwania od pracownikow w zamuan 0.Cala ekipa poczawszy od kierownikow konczacac na szeregowcach prezentuje poziom wiezienny.Zero kultury i szacunku.Wyrzywanie sie na kimkolwiek za byle co. Klimat jak z obozu koncentracyjnego.Jedyny blad jaki nozecie w zyciu popelnic to praca w tej firmie.Robic zakupow tez tam nie polecam,bo obsluga nawet do klienta nie ma szacunku.Pozdrawiam wsxystkuch czytelnikiow.A dla Selgrosa jak sie nie podoba to nie czytaj.
1
Smierdzacadupakierownika 2017-05-29 14:54
Fitma nadaje sie do zgloszenia do PIP za naruszenia i mobbing.Odradzam wszystkim.Ul Polvzynska wejdzcie do pokoju dyspizytorow zeby piznac obraz tego miejsca.Smierdzi jak w toalecie.Czyli tu przydala by sie interwencja Sanepidu.Odradzam
stara pracownica 2017-06-01 00:54
Witam pracuje w Radomiu i jest żenada nowy pracownik ma więcej niż z 10 letni stażem i jak to kierownik hali mówi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa' bo dają 2000zł brutto czyli 1500 na rękę i operatorem wózka widłowego jestem a jak jest' zatwardzenie na kasach 'jak to kierownik mówi to muszę iść na kasę bo kolejki i też zero dodatku bo pracownikiem hali jestem.Odradzam pracę w Radomiu bo który operator wózka widłowego w hurtowni zarabia 1650 zł na rękę masakra ludzie obudzcie się zacznijcie się cenić
5
Misziu 2017-06-01 10:28
Selgros Cash&Carry to normalna, prężna firma, która radzi sobie przy takiej konkurencji. W kwestii tego ubolewania na forum mogę powiedzieć jedno- ludzie weźcie się za pracę!!!!!
Rysiek 2017-06-01 22:33
A ty Selgros weź się za płacę!!!
6
Taka sobie 2017-06-02 20:39
I co to da.
Przyzwalacie na ten cyrk i nic z tym nie robicie. Nie wiem czy pracuje na PT jeszcze Edyta, ale na pewno tak. Wiem jednak , że Mirka i Gośka nadal na dziale kas pomiatają kasjerami.
Rok 2011 otwarcie hali Wrocław. Rewidentem kas była Beata, fajna kobitka,ale ewidentnie początki miała trudne, nie radziła sobie z tym cyrkiem. Kierownik hali Piotruś S ( chyba wszyscy pamiętają tą osobę bez krzty kultury) tak załatwił ,że Mireczka przejeła rządy. W skarbcu pracowały osoby po bankowości i wszystkich pozwalniała, bo według niej się nie nadawali. Potem upychała tam osoby które podlizywały się jej lub takie które będą posłuszne jak baranki. Potem wzieła się za swoich zastępców, pozwalniała dziewczyny i Gośkę mianowała na swojego zastępcę( żenada) bo baba nadaje się tylko do tarcia chrzanu. I tak rządzą obie, poniżając pracowników, obrażając, podwyżki dostają Ci co się podlizują jak np. Ula ze skarbca ( następny oszołom). Pytanie do Was i co z tym zrobiliście nic, pozwalacie na to, tyle lat . Przecież to widać gołym okiem , rotacja na kasach masakryczna, gdyby było tak cacy to by ludzie pracy się trzymali .
Teraz macie szczęście, bo za wschodniej granicy ludzi do pracy najmujecie.... hala wrocław to syf który nikomu nie polecam
6
niezadowolony 2017-06-03 07:58
Widzę, że wzbudziłem sporą agresje w Tobie. Miło mi że odnajdujesz się w szeregach selgrosa. Oni potrzebują takich zdeterminowanych osób do pracy. Dzięki Tobie możemy nadal robić tam tanie zakup. Nie wiem skąd wziełaś to ze pracuje tam 7 lat. Pracowałem może max 5 miesięcy i zrezygnowałem bo znalazłem prace adekwatną do mojego wykształcenia.
Do selgrosa poszedłem bo myślałem że to duża firma i będe mógł piąć sie w jakiś stopniach po szczebalkach kariery. No ale nic z tego, oni nie widzą żadnego potencjału w młodych wykształconych osobach. Nawet to żeby załatwić pozwolenie na jazde wózkiem widłowym było utrudniane i opóźniane przez kierownika (papiery do jazdy wózkiem miałem juz wcześniej). Wiec jesli ktos kiedykolwiek pomyślał podobnie to stanowczo odradzam takie posunięcie. Może w centrali było by lepiej ale tak sie zraziłem do tej firmy że nie chce mieć z nią nic wspólnego.

aaa i jeszcze sprostowanie dla kolegi @greg i tematu "skończ jakiekolwiek studia"
Skończyłem logistykę wiec wszytko to co sie dzieje w takiej firmie( handel, transport, magazynowanie,zarządzanie takich rzeczy sie tam uczyliśmy)

Pozdrawiam ;)
1
Jerzy 2017-06-05 14:37
Witam. Selgros Wroclaw to zero profesionalizmu, na hali ciagke czegoś brakuje w dodatku z kierowniczka p.Kamila nie można robić interesów bo nie odbiera telefonów i zapomina o rabatach. Jestem niezadowolony ze współpracy
2
bbn 2017-06-12 15:07
Czy pani kierowniczka Mira ma wyzsze studia? A odnośnie Gosi, to w tym wypadku dowcip o blondynkach idealnie pasuje.:)
1
Poszukiwacz 2017-06-12 15:28
Witam. Poszukuje pracy w tej firmie na stanowiski magazyniera. Jak wyglądają płace, dodatki, atmosfera na magazynie? Pytam o rzeczywistość, nie o fikcję.

Jest sens?
Sonia 2017-06-20 09:13
Selgros Cash&Carry dla osób niezbyt przykładających się do pracy to nie jest dobra firma. Tu płaca i wymagają , trzeba zmienić podejście do pracy i będzie ok.
ola boga 2017-06-27 22:06
To chyba nienajlepszy pomysł, aby na takie stanowisko sięgać opinii wśród sfrustrownych często jak widać? Aż martwie się co by było, gdyby ...
Ostrzegający 2017-06-29 22:34
Bardzo słabe zarobki jak na Warszawę, nowi mają prawie tyle samo co pracownicy po 10 latach pracy albo i więcej ( tych to jest mało bo awans w tej firmie to fikcja), w Warszawie wolą zatrudniać kolegów i koleżanki z Makro ( czyli dzisiejsi kierownicy i dyrektorzy, którzy pracowali wcześniej w Makro ).
3
Alik 2017-06-29 22:40
Podwyżki nie widziałem od 7 lat, byłem u kierownika, dyrektora i tylko obiecywali i nic. Dla nowych - szkoda czasu.
3
Dysponent Lublin 2017-07-02 02:01
Witam Was a ja Dyspo z Lublina jestem i doszły mnie słuchy ze w Radomiu wałek na alkoholach poszedł i że z hali wyjechało wódy na kilkanaście tysiaków jak z chemii z pewnej hali.hihi.Ciekawe czy Poznań już wie?Trzeba tam maila wysłać a jak wam tak Dyro mało płaci to pewnie musi dziure na dziale załatać. Jest tu ktoś z Radomia?
brunetka100 2017-07-12 00:10
Jak sie tak czyta te opinie to rece opadaja.Dobry pracownik tu nie zaglada.Ja kiedys pracowalam w selgrosie urodzilam dziecko nie pracuje,czytam co ludzie pisza to po prostu bzdury!!!!W handlu praca jest ciezka a malo platna jest i na kazdym sklepie wykorzystuja pracownikow.Jak chcesz pracowac w handlu to idz i pracuj i zobacz jak to sie pracuje z ludzmi jeszcze nikt sie nie narodzil aby jemu dogodzic.Czy to selgros czy biedronka wszystko zalezy na jakiego czlowieka sie trafi pracowac.Jest jedna zasada zloz Cv i jak ciebie poprosza na rozmowe to idz i pytaj o wszystko bo tu kazdy pisze co chce i nie jest to zrodlo realne.
1
Mańka 2017-07-13 13:42
@brunetka100 Zgadzam się z Tobą w zupełności. Każdy doskonale wie, że praca w handlu nie należy do lekkich ale ludzie chyba tak lubią marudzić więc piszą!
1
.@selgros piaseczno 2017-08-09 09:08
Umowa na 3 mc później niby na dwa lata szkolenie na polczynskiej jeden wielki bałagan nikt nic nie wie działasz na wytyczonym dziale po omacku nie ma kto szkolić . Zarobki hm szału nie ma oszukanstwo umawaja się n kwotę brutto podstawy I mówią że do tego 10% premia a okazuje się że manewr jest na podstawie na - tak żeby wyszła kwota brutto z 10% .. to jest myk z ich strony ..
1
Dominika 2017-08-10 15:43
@selgros piaseczno - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Selgros Cash&Carry? Rozumiem, że na start jest podpisywana umowa o pracę - czy pracodawca zapewnia też dodatkowe benefity, np. pakiet medyczny?
Karol 2017-08-16 12:43
Jeśli ktoś podejmuje decyzję o pracy w firmie handlowej to pewnie ma świadomość , że nie będzie lekko. Jeśli już mamy dość to chyba najłatwiej jest zwolnić się tym bardziej, że teraz można firmę zmienić bez problemu.
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ 2017-09-11 05:39
jeśli myślisz że w handlu jest ciężko to idz na produkcje np whirpool zobaczysz co to ciężko praca na akord w selgrosie praca nie jest zła kwestią jest złe zarządzanie przez idiotów i kolesiostwo
Dominika 2017-09-11 12:29
@[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Selgros Cash&Carry? Jak oceniasz warunki zatrudnienia na swoim stanowisku? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
GALL ANONIM 2017-09-14 23:49
PANIE JARKU Z HALI 120 ZAMIAST ODPOCZYWAĆ NA URLOPIE NIECH PAN MYSLI JAK WÓDA Z HALI WYJECHAŁA BO JESZCZE TROCHE TO CAŁKIEM PANA Z TORBAMI PUSZCZĄ I ZWOLNIENIA I DEGRADACJE I PRZESUNIECIA NIC PANU NIE POMOGĄ.MIŁEGO MYŚLENIA ŻYCZE
1
Zostaw swoją opinię o Selgros Cash&Carry - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry