Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Selgros Cash&Carry

zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-02-04 13:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GG - 2015-01-13 12:09:15]:
ta druga kierowniczka nie lepsza wygolona na głowie ,krzyczy na pracowników ,obraża i udaje że nie wie o co chodzi .
przyszła z Auchana i ściagneła po kilku miesiącach podkopywania dolków swojego przyjaciela z którym pracowała w Auchanie na jednym dziale i obiecywała kierownictwo jak się dostanie.

I ściągneła to się nazywa mieć plecy u Dyra aby wywalić jego pupilka a wcisnąć swojego .!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-21 19:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2014-11-08 20:55:05]:
mówisz jak klient detalista - oczywiście spojrzałeś na tą niższą cenę netto a nie brutto która pojawia się na kasie.
zdjecie uzytkownika
fafik - 2015-03-02 18:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na allegro kolezanki i koledzy z krakowa z non fodu handluja sprzecikiem ciekawe pewnie sie na wyprzedazy odkupili albo dostali w wiadomej darowiznie hehe podam kilka kont
zdjecie uzytkownika
Bety - 2015-03-06 08:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kacha - 2015-01-02 10:40:44]:
Masz racje co do zarobkow ale i tak ten Selgros tonie nie ma klientow jak na taki duzy sklep u nas w Lublinie jest sklep na sklepie ludzie tam zarabiaja grosze i nie maja za co robic zakupow
zdjecie uzytkownika
Dobrze zorientowana - 2015-03-06 08:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zarobki w Selgros Lublin: 1. pracownicy- najniższa krajowa 2. zastepcy kierownika dzialu- 1800-2000 na reke 3. kierownicy 2200-2500 na reke zalezy od dzialu (np. kierownicy na nabiale dostaja dodatki za prace w niskich temperaturach itd) Praca 7 dni w tygodniu od 4:40-21:00 (rewidentki kasowe zaczynaja wczesniej) Dochodzą "nocki" przed promocja (jest co 2 tygodnie)+ nocki inwentaryzacyjne (zawsze jest inwentura posrednia co najmniej raz w miesiacu- zalezy od dzialy) Pracy jest duzo, wymagania fizyczne- praca dla osob sprawnych i szybkich, pracownicy maja jezdzic wozkami widlowymi (bez dodatkowego JAKIEGOKOLWIEK bonusu przy wyplacie- dla jasnosci), plus duza presja psychiczna "ma być zrobione"- nieważne czy to jest fizycznie możliwe. Rotacja jest duza- ci ktorzy zobaczyli jak to wyglada i mieli mozliwosci innej pracy sami odeszli (ZAZNACZAM ZE NIE BYLI TO SLABI PRACOWNICY ANI KIEROWNICY- poniewaz znalezli sobie prace za wieksza kase i w lepszych warunkch!!! Czesc oczywiscie zostala zwolniona ze wzgledu ze sie nie nadawali albo byli zaslabi-tych jest niewielu. Mozna tam chwile popracowac jak sie nie ma innych opcji pracy!!! Jezeli macie inne mozliwosci- O D R A D Z A M!!! Jest to praca przejsciowa dla mlodych jako 1 praca albo "taka na chwile" rozgladajac sie za czyms innym!!! Selgros Lublin nie stoi za dobrze- delikatnie mowiac ;) Malo klientow- co widac zreszta w hali i na parkingu przed hala... Pozdrawiam
Oferty Pracy odpowiedz
2015-03-06
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
  POSZUKUJEMY OSÓB DO PRACY W KRAKOWIE NA STANOWISKO     PRZEDSTAWICIEL FIRMY DS. HORECA Wymagania: -    Wykształcenie kierunkowe – gastronomiczne, -    Udokumentowane umiejętności i doświadczenie w branży gastronomicznej, -    Znajomość krakowskiego rynku gastronomicznego, -    
zdjecie uzytkownika
Byly... - 2015-03-12 10:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty ed wlazisz innym z buciorami w zycie a na twoim podworku tez sie dzieje. byly u ciebie tez sie na chacie pojawia i o tym nic nie piszesz....proponuje wszystkim zaczac od swojego zycia.gratuluje wszystkim poziomu a zwłaszcza autorowi który pisze o sobie.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-03-19 14:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do zarobków, to potwierdzam liczby, które były tu podawane. Jeśli ktoś z czytających to forum, aplikuje na stanowisko kierownicze- radzę dobrze to przemyśleć. Wytrzymują tylko znajomi dyrektora. Reszta ma postawione nierealne wymagania. Praca po 10-12 godzin + papiery w domu + telefony od pracowników + w weekendy sprawozdania, analizy sprzedaży itp. To wszystko mało, wg dyrektora kierownik powinien orientować się w cenach u konkurencji, a także jeździć i szukać nowych klientów.
zdjecie uzytkownika
frajer - 2015-03-21 20:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszłałem ze poleciał ten od reczników, jescze niech się zainteresuja foodowcxamijak handlujaa miejscami paletowymi, i wszyscy przymykaja na tooko, niektóerzy nawet sie pobudowalil, anie którzy pokupowali swoim blondi mieszkania
zdjecie uzytkownika
selgros-wrocław- krakowska - 2015-03-22 10:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co do pracy w selgrosie to ja już cały temat wyczerpałem,błagam was po raz trzeci nie podejmójcie pracy w tych rynsztokach,jest to wyzysk pracownika na maksa za psie pieniądze i co po dwóch latach będziecie zarabiać 1500 zł,w tych dyskątach oni są nastawieni na obrót,ty jako robol się liczysz i nawet nie !!!Główna siedziba jest w Poznaniu oni rozdają karty,kapitał zakładowy wiem że wynosił 310 000 000 wiem że wszystkie sklepy zaliczają padaczkę zbyt duża konkurencja ale do póki mają parobków za 1400zł to jeszcze będą kręcić lody na frajerach !!!! Ludziska opanujcie się wyjeżdżajcie za miedzę za dobrym pieniądzem a nie u żyda we własnym kraju wegetować na granicy ubóstwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
znawca tematu - 2015-03-25 20:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [selgros-wrocław- krakowska - 2015-03-22 10:29:01]:
Stary to nie jest pociąg na Sybir, zawsze możesz nacisnąc przycisk przystanek na żądanie. Widac byłeś słaby i się poddałeś.
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2015-03-27 19:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znawca tematu - 2015-03-25 20:20:43]:
Ale jesteś głąb jeżeli nie czaisz tematu. Niektórzy nie mają wyboru ale co ty o tym możesz wiedzieć, jeżeli smród własnej skarpetki wąchasz
zdjecie uzytkownika
Szlachcic - 2015-03-27 19:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.Dziś oczymałem mnustwo prezentuw od swoich szlachcianek.Oto niekture:
- smycz i pasze dla surikatek
- wianki zapaone na falujoncej wodzie
- kołpaki brylantowe do Audi Q7
- przyczłapę do buldystora
- bumbulator turystyczny
- wycinankę i plastelinę
- pojemnik na slinę dla lamy - 250 ml
- kadzidło i mirrę, złota mam w brut
- nową zbroję z wizerunkiem pelikana szarżujoncego
- batonik Princessa
W dowód wdzięczności urzondzam bal i turniej na którym o laury każdy szlachcic pokusic sie może..
zdjecie uzytkownika
Mam SE. w pupci - 2015-03-27 20:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktura by se chciała zrobic zdjecie z borzyszczem kobiet czyli ze mną? Pewnie karzda co nie? Potem byście sie chwaliły waszym kolerzanką i muwiły - zobaczcie z jakim ciachem se zrobiłam zdjęcie albo muwiły byście do waszych menuw tak - zobacz jak on wygląda a jak ty i dalej byście mu muwiły - ale wiesz co? nie wymieniła bym cie na niego bo ciebie kocham mimo że jestes ryży( tu w zalerzności jak kto wygląda). Takrze podejrzewam że 99,9 internałtek chciało by miec ze mna fotke.
zdjecie uzytkownika
Jasiek smietana - 2015-03-27 20:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś nie tak dawno bardzo temu gdy przechadzałem się po własnej alei gwiazd podjechał małym kokardem do mnie dzieciaczek i zapytał:
– Która godzina, Sir? Bo muszę jechać do domu i odrabiać lekcje..
Widać było isz mu się nie przelewa wienc bez wachania zdjołem z renki swój szlachecki zegarek z brylantami od Svaroskiego.. bystry chłopak nie chciał przyjonć prezentu poniewasz stwierdził isz nie zna się na zegarku.. Wienc bez ogrudek napisałem mu instrukcję jak odczytywać godziny na małej luźnej karteczce..
Wtedy dopiero wzioł prezent i odjechał szybko z piskiem kół...
Jakiesz jest moje zdziwienie gdy widzę teraz to zdjeńcie Roberta Kubickiego...
zdjecie uzytkownika
Wojtek czuły - 2015-03-30 17:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno DODA ma najwięcej fanuw na świecie lub bardzo durzo.U mnie wystempuje podobny problem. Opedzić się nie moge. Codziennie maile z ofertami matrymonialnymi a pod oknami pielgżymki wielbicielek. Pięć razy na dzień zżucam z okna swej willi kartki z autografami albo musze przemawiać bo mi żyć nie dadzom i skandujom moje imie. Zdeptali mi cały ogrudek gdzie sadziłem brukiew i storczyki a ostatnio potprowadzili nawet krasnala z przed domu. Pomiedzy tymi fanami krąrzom tesz miejscowe rzule, bo w takim tłumie łatwiej nazbierać na korbola za 3,20 czy inne wypiteczności. Musiałem dom zabarykadować jak i kupić kilka pit bóli. Ale to nie pomaga, bo się dostajom na balkon z chelikoptera. Teraz sie sądze z jednym fanklubem, bo mi chelikopterem uszkodzili całom dachufke. Ostatnio mi jedna fanka napisała że jak się z nią orzenie to mi zapisze dom i 40 chektaruw pod lasem i nad jeziorem. I jusz bym się zgodził tylko jak obliczyłem to mi poczeba 75 chektaruw bo se maże tak by hodować owce na pszyszłość. Inna fanka chciała mi pszepisać swuj wypasiony rojs rojs pojechany hromem i niklem, rocznik 1966. ale ten rojs rojs miał starty bieżnik na przednich oponach wiec jej odmuwiłem. A kiedyś jeden ojciec jakiś biznesmen to był, chciał mnie wydać za swojom curkę. Była nawet ładna ale ja tu po Jale tak jak Clinton i oba Busze a ona tylko jakiś kolecz we Włochach czy Niemczech skączyla. Fakt że 3 fakultety ma i 4 języki biegle znała, ale na mnie to nie robi wrarzenia, gdysz ja muwie w 6 jezykach a po niedzieli bede muwił w 7 bo się szypko ucze. No to muwie do niego tego ojca jej: panie biznesmen, przyjć pan z tą curką za 5 lat to morze się dogadamy. A on na to: a wiesz jaki ty morzesz po mnie dostać spadek? A ja mu: a pokazać panu moje wyciongi z kąt? A on mi muwi, ze ma tyle i tyle. Tam było 7 albo 8 zer na końcu. To ja mu muwie: panie biznesmen. Tyle co pan ma, to ja na miesiąc robie takie bilingi. To on wtedy zabrał tą cure i muwi: Idziemy Lukrecja, tu są za wysokie progi. A że przyleciał do mnie prywatnym chelikopterem, to mi jeszcze na starcie uszkodził dachuwke i komin. No i tak to jest widzicie z tymi fanami. Tylko wieczne problemy z dachuwkom mam i nie tylko.
zdjecie uzytkownika
Wojtek czuły - 2015-03-30 17:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie obejrzalem rzadnego reality szoł. Muj poziom i klasa mi nie pozwala. W życiu nie obejzałem takrze rzadnego odcinka jakiegoś serialu. Nawet jeden informatyk skonstruował mi taki program że blokuje mi wszystkie seriale i reality. Jak byłem studentem w Jale to oglądałem tylko ambitne filmy gdzie się nie szczelali. Chodziłem tesz do opery ale tylko w lorzy tam mialem miejsce. Jak ide gdzieś na imieniny i ludzie zaczynajom muwić o serialach, to ja muwię na głos: przepraszam ale wychodze! I wykreślam taki adres. Mam za to w paluszku historie filozofi, literatury, sztuki no i prawa, bo żem je przeciesz skończył w tym Jale. Umiem omuwić wszystkie najwarzniejsze bitwy w histori i znam wszystkich afrykańskich premieruw. Mugłbym wygrać karzdy teleturniej ale duma mi nie pozwala tam wystąpić. Ale jak wy oglądacie to nie mam nic przeciwko. Jak się chcecie odmurzdżać to proszę bardzo. Wy tylko żyjecie serialami, teleturniejami, tokszołami i filmami karate. Ale w opeże to rzadnego nie widziałem. No i potem jest tak ze nie ma o czym z wami gadać. Jakbym zapodał temat z teori państwa Makiaweljego albo dziejuw komedi starorzytnej toby mi rzaden nie odpisał. A dlaczego? Bo pojęcia nie macie. Ale M jak miłość to macie w paluszku co nie?
zdjecie uzytkownika
Wojtek czuły - 2015-03-30 17:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktura by chciala byc moją sąsiadkom? Mogły byście wtedy mnie podgladac jak sie kapie i to nie koniecznie sam w aromatycznych olejkach o zapachu kiwi. Widziały byście tesz jak mi swiece gasnom nad ranem kiedy kączy sie u mnie impra ( dla bladynek wyjasniam że impra to impreza) Wiem że karzda by chciala być moją sąsiadkom. Wiedzialy byście jakie se lale sprowadzam na noc i takie tam. Moi sasiedzi są dumni że widzom z kim sie prowadzam. Wy tesz były byscie zadowolone. Dla was bym nawet firanek nie zacłaniał. Mogły byście stac pod moim oknem wtedy i sie dialektowac moimi wymiarami i budowom ciała. Pewnie byscie wtedy na noc nie wracały do męrza a na mnie sie gapiły co nie? Dla serialuwek mugł bym nawet całą noc nie wyłączać telewizora(42 cale ale nie warzne). Mogły byscie wtedy w przerwie jak jestem w WC obejrzec se swoje ulubione seriale. Takrze reasumując. Masz mnie za sasiada to tak jak bys miała wygrane zycie!
zdjecie uzytkownika
Prawda w oczy kole - 2015-03-31 19:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyro nie zna angielskiego, ale wie jak zjebac komuś dzień, bo sam wstał lewa noga lub sobie nie zakisił a dla sprzataczki to CV z wyksztalceniem srednim i znajomoscia jezyka angielskiego !!! BEL nie zna podstaw obyczaju, ciagle posranyyyyyyyyyyyyy!!! Dyrooooo bez znajomosci angielskiego a byle kasjerka ma wieksze kwalifikacje od dyraaaaaaaaaaa , belaaaaaaaaaa czy innej bezyyy !!! Wjakim kraju my zyjemy heheh

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
siro - 2015-04-06 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik po 6 latach pracy ma takie samo wynagrodzenie co pracownik nowoprzyjęty czyli minimalna krajowa+premia motywacyjna 10%.zero szans na podwyżki czy jakieś inne premie. nieważne czy jesteś na sezonie, chemii czy innym dziale jak jest potrzeba lądujesz na pT i ładujesz towar na tir klienta lub na słodyczach dowalać w póły lub kasujesz na kasie głównej. stara ekipa spoko (hala Bytom) nowi którzy przychodzą wiadomo, że chcą jak najmniej się narobić więc lecą w kule albo od razu biorą L4 kiedy jest wiecej roboty. kierownicy zakładu konkurują między sobą kto mądrzejszy i pokazują się przed dyrem na obchodach.dysponenci latają jak zaganiane kury. personalne powinny byc do wymiany za każdym razem traktują cie jak glupka a one wielkie paniusie.to samo rewidentki kasowe. pozdrowienia dla kier zakładu która dwa lata temu zbierała na hali podpisy na swojej liście wyborczej wsród pracowników (google- wybory 2012 bytom). teraz żaluje ze się podpisałem...ale kierownikowi sie nie odmawia.w szczegolnosci tej. podsumowujac prace - nie polecam lepiej iść na magazyn
zdjecie uzytkownika
Zarząd - 2015-04-17 09:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. Sposób ubierania się w pracy
Wskazane jest, abyś przychodził do pracy ubrany zgodnie z wysokością swojej płacy. Jeżeli przychodzisz w butach Prady za 350 i z torbą Gucci za 600 to zakładamy, że powodzi ci się dobrze i nie potrzebujesz podwyżki. Jeżeli ubierasz się skromnie, to znaczy, że powinieneś nauczyć się lepiej dysponować swoimi pieniędzmi żeby kupić sobie lepsze ubranie. Dlatego też nie potrzebujesz podwyżki. Jeżeli twój strój jest średniej klasy to znaczy, że twoja płaca jest na odpowiednim poziomie i nie potrzebujesz podwyżki.

2. Zwolnienia chorobowe
Nie honorujemy już zwolnień lekarskich. Jeżeli byłeś w stanie pójść do lekarza, to równie dobrze mogłeś przyjść do pracy.

3. Urlopy
Każdy pracownik dostanie 104 dni urlopu w roku. Terminy zostały już ustalone: są to soboty i niedziele.

4. Zwolnienia na wypadek pogrzebu
Nie ma żadnego usprawiedliwienia nie stawienia się do pracy. Nie możecie już nic zrobić dla zmarłych kolegów, członków rodziny czy współpracowników. W rzadkich przypadkach, kiedy pracownik MUSI wziąć udział w pogrzebie, ceremonia powinna odbywać się późnym wieczorem. Wtedy pracownik może pracować w przerwie na lunch, aby wyjść godzinę wcześniej.

5. Korzystanie z toalety
W toalecie spędza się stanowczo za dużo czasu. Dlatego też wprowadzono 3-minutowy limit użytkowania toalety. Po tym czasie włączy się syrena alarmowa, papier toaletowy zostanie schowany, drzwi od kabiny zostaną otworzone i zostanie zrobione zdjęcie. Jeżeli przekroczenie czasu zdarzy ci się dwukrotnie, twoje zdjęcie zostanie umieszczone w biuletynie firmowym w rubryce "Recydywiści".

6. Przerwa na lunch
Wychudzeni na zjedzenie lunchu mają 30 minut, żeby mogli zjeść więcej i nabrać zdrowego wyglądu. Pracownicy z normalną wagą mają na zjedzenia lunchu 15 minut. Tyle akurat wystarczy, aby zjeść posiłek pozwalający utrzymać stałą wagę. Otyli mają 5 minut. Akurat tyle zajmuje wypicie Slim Fasta.

Dziękujemy za lojalność wobec naszej firmy. Jesteśmy tutaj, aby zapewnić dobre samopoczucie wynikające z pracy dla nas. Dlatego też wszystkie pytania, komentarze, uwagi, skargi, insynuacje, oskarżenia i wyzwiska powinny być kierowane gdzie indziej.

Udanego tygodnia życzy,
KIEROWNICTWO
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-26 07:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mogę prosić jaka jest firma do sprzątania i jak się nazywa?? i jaki kierownik??
zdjecie uzytkownika
król julian - 2015-04-26 09:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poniżej krytyki jest pewna pani na połczyńskiej która uważa sie za kierowniczkę na pt.jej smiech obudził by misia polarnego w środku zimy nie wspominając o jej kulturze osobistej której u niej po prostu brak.ta praca tam to jest po prostu dno .niżej juz sie upaść nie da.z całym szacunkiem dla pracowników mpo ale oni już mają lepiej.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-03
Żródło: Gowork.pl
Żabia Wola
(mazowieckie)
  POSZUKUJEMY OSÓB DO PRACY W ŻABIEJ WOLI (OK. GRODZISKA MAZOWIECKIEGO) NA STANOWISKU:     KONTROLER JAKOŚCI MIĘSO / RYBY Wymagania: -    Min. wykształcenie średnie, preferowane kierunkowe (technologia żywności, technologia mięsa, technologia przetwórstwa rybnego), -    Doświadczenie w pracy na podobnym stan
zdjecie uzytkownika
przetargani - 2015-04-26 18:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie uciekajcie wyzysk człowieka przez człowieka pracuje tam 9 lat odkąd przyszedł nowy dyrektor to pracuje się tam za czterech bo prawie cała stara ekipa poszła w długą a chętnych na szczęście nie ma bo za 1500 zł na rękę nikt nie chce pracować zamiast szukać pretekstów do premii szukają pretekstów do nagan aby premie zabrać 1 osoba na dziale urobiona po łokcie, ledwo dychasz, suchota w gardle bo pić się chce ale nie ma jak i czego się napić pot po plecach leci ale dyro wpada i..... jedna dziura w półce mu przeszkadza lub zakurzone półki a jak klient poszedł pochwalić pracownika to beszczelnie w twarz mu się zapytał `` a co to pana rodzina że pan tak chwali`` żenada ale góra tego nie widzi w końcu lepsze efekty widzą bo kasa za etaty zostaje w firmie robole robią za czterech, półki zrobione bo nagonka na szarych roboli działa premie nie są dawane a zabierane, a to że ludzią na życie nie starcza to kogo to obchodzi oni maja za co żyć trzynastka raz na 10 lat nie nie pomyliłam się raz na 10 lat!!! dodatek za urlop dla niektórych 400 zł dla innych już tylko 250 i jeszcze podatek z tego zabierają święta Bożego narodzenia to bon do zrealizowania w firmie 300 na wielkanocne to 100 w gotówce tak na jajka i kawałek szynki bo za 100 to nie poszalejesz i na więcej nie można liczyć więc ja szukam pracy bo w TYRALNI tyrać za pół darmo nie będę
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-05-01 19:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spotykają się dwaj dyrektorzy selgrochłamu
- Słuchaj, ty swoim pracownikom jeszcze wypłacasz pensję?
- Nie.
- I ja też nie.
- A oni i tak przychodzą do pracy?
- No przychodzą.
- U mnie też.
- Słuchaj, a może by tak pobierać opłaty za wejście?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Selgros Cash&Carry?
Zadaj pytanie