Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Selgros Cash&Carry

zdjecie uzytkownika
bob - 2014-10-24 14:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest kto kompetentny, zeby mi w koncu odpisal? Przeciez to olbrzymia firma i nie wierze, ze nikt tu nie wchodzi. Jak sie szuka pracy, to kazda opinia będzie przydatna, uwierzcie mi. Tylko nie piszcie od czapy, bądźcie poważni i nie utrudniajcie i tak kiepskiej sytuacji. Ile osób ma pod sobą kierownik działu w Selgrosie?
zdjecie uzytkownika
Dział słodycze - 2014-10-26 19:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zgadzam się z kolegą! we Wrocławiu wyrzucą cię za byle co a najgorsza jest ta mała rozwódkamalgorzata.piekarz@mikolow.ka.policja.gov.pl przyplątała się z drugiego końca Polski(Międzyzdroje)strasznie się wszystkiego boi i jeszcze będzie namawiała aby dać pracownikowi naganę.I to mają być kierownicy hali !!!!!!!!!!! totalna kpina,dno i wodorosty.
zdjecie uzytkownika
Wrocław-Krakowska 71 - 2014-11-04 00:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mati - 2012-10-13 23:01:13]:
Widzę i oczom nie wierzę że wszystkie wpisy które są z Wrocławia są usuwane przez administratora albo celowo fałszowane,pracowałem tam i z tego co wiem od swoich kolegów jest gorzej niż poprzednio.Nie polecam pracy we Wrocku np;dział wędliny tragedia !!!dział słodycze masakra!!! a przyjęcie towaru (PT)katastrofa !!! Selgros zwolnił jakieś 40% pracowników drugie 20% się zwolniła,zostali ludzie z orzeczeniem niepełnosprawności i nieudacznicy.Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-11-07 19:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kupujjcie w Selgros w Lublinie ponieważ naciągają ceny tj inne ceny sa przy art. a inne przy kasie jedynyym wyjściem jest szczegółowe liczenie art. przy kasie prosze śledzić uważznie co pani kasjerka nabija na kasę i ile razy skanuje kod art, Nigdy więcej nie zrobię tam zakupów sa TO POPROSTU oszuści
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-11-08 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Szczecinie pracuje Marcinek taki debil ze wsi. Zawistny i msciwy drań. Wiem, bo miałem do czynienia, Nieudacznik pełna gębą.
zdjecie uzytkownika
Wrocław Krakowska 71 - 2014-11-10 21:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na OLX znalazłem ogłoszenie Selgros przyjmie pracownika do wykładania napoi stawka 900 złotych miesięcznie !!! strona 72 kto nie wierzy niech sam zobaczy.Cholera jakich żeśmy się czasów doczekali,niech Kierownicy hali za te ochłapy wykładają,,,,,,,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
Wrocław - 2014-11-11 07:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wrocław Krakowska 71 - 2014-11-10 21:14:53]:
Tak, za 3 x w tygodniu po 7 godzin jako serwisant, należy czytać ze zrozumieniem.
Lepiej założyć własną działalność zarobki od 0 zł.
zdjecie uzytkownika
Wrocław Krakowska 71 - 2014-11-12 01:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam źle doczytałem mam lepszy pomysł niech(usunięte przez administratora)wykłada za 900 zł albo jeszcze inaczej może(usunięte przez administratora)wykłada,dam mu 1000 zł zamiast 12,000 tysięcy.Co wy na to ?
zdjecie uzytkownika
77 - 2014-11-13 16:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra ale ta stawka tych wykłądaczy napoi to jest za cały etat czy jak to ? bo moze to jest tylko pare godzin tygodniowo.... ale jesli to sie okaze ze to jest taka placa za caly etat pracy to powiem wam szczerze ze nie spodziealem sie ze takich rzeczy mozna sie spodziewac teraz w polsce. masakta by to byla, ale piszcie jak to jest naprawdde
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-11-14 08:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [77 - 2014-11-13 16:56:03]:
Jeśli chodzi o to, to przeczytaj DOKŁADNIE ogłoszenie, a sam dojdziesz do wniosku czy to jest cały etat

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wrocław - 2014-11-14 17:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chłopaki dajcie sobie spokój z tą pracą robiłem w selgrosie ściek........i nic poza tym....
zdjecie uzytkownika
Bastek - 2014-11-15 14:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2014-11-14 08:16:22]:
Praca 3*w tygodniu po 7 godzin
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2014-11-19 11:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Selgros kraków zarobki:
Pracownik: 1300-1600 na rękę (tylko na to stanowisko Cię przyjmą)
Zastępca kierownika działu: 2000-2500 na rękę
Kierownik działu: 2500-3200 na rękę
Kierownik marketu: nie wiem, pewnie koło 5000
Dyrektor: powyżej średniej krajowej :) koło 12000

Tyle wiem, info dla szukających pracy w tej wylęgarni paniki ;)
zdjecie uzytkownika
Jo - 2014-11-25 00:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może ile zarobi operator wózka widłowego w Selgrosie :)?
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-11-27 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz napisane wyżej.
zdjecie uzytkownika
samochodziarz - 2014-11-27 20:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja to mam wrażenie że ludzie w ogóle nie czytają albo nie czytaja ze zrozumieniem. bo nie ma to jak pytać o coś gdy odpowiedź znajduje się powyżej... trochę zaangażowania ludzie jeśli czegoś szukacie i wszystkim będzie żyło się lepiej. nie zawsze musicie mieć podane wszystko na tacy, peace i trzymajcie się ciepło
zdjecie uzytkownika
bikb - 2014-12-13 16:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jaki sposób pracownicy są rozliczani za wykonane zadania? jakie kompetencje wymaga pracodawca od przyszłego pracownika czy istnieją szanse rozwoju? jak przebiega rekrutacja do tej firmy? czy dokumenty aplikacyjne mozna wysłac email czy osobiscie nalezy dostarczyc? z góry dziekuje za odpowedz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-27 21:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, praca w markecie selgros cash and carry nie należy do prac, które wymagają wielkich kwalifikacji, ukończonych super studiów, czy nawet wykształcenia wyższego. Biora raczej wiekszośc chętnych i wcale nie tak trudno się dostac. Za to płaca i to podobno prawie 2 z przodu na wypłacie. Może warto docenić, zamiast narzekać.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-27 21:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, praca w markecie selgros cash and carry nie należy do prac, które wymagają wielkich kwalifikacji, ukończonych super studiów, czy nawet wykształcenia wyższego. Biora raczej wiekszośc chętnych i wcale nie tak trudno się dostac. Za to płaca i to podobno prawie 2 z przodu na wypłacie. Może warto docenić, zamiast narzekać.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-27 21:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, praca w markecie selgros cash and carry nie należy do prac, które wymagają wielkich kwalifikacji, ukończonych super studiów, czy nawet wykształcenia wyższego. Biora raczej wiekszośc chętnych i wcale nie tak trudno się dostac. Za to płaca i to podobno prawie 2 z przodu na wypłacie. Może warto docenić, zamiast narzekać.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-27 21:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie, praca w markecie selgros cash and carry nie należy do prac, które wymagają wielkich kwalifikacji, ukończonych super studiów, czy nawet wykształcenia wyższego. Biora raczej wiekszośc chętnych i wcale nie tak trudno się dostac. Za to płaca i to podobno prawie 2 z przodu na wypłacie. Może warto docenić, zamiast narzekać.
zdjecie uzytkownika
zołza - 2014-12-31 13:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Jo - 2014-11-25 00:19:50]:
bzdury piszesz jeśli chodzi o płace .... lublin
wszyscy najniższa krajowa + 10 % premii za brak L4
zastępcy 1700 na rękę no poza wyjątkami co mają niewiele więcej
kierownicy całe g... koło 2 na rękę
zdjecie uzytkownika
kacha - 2015-01-02 10:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
to co piszecie to pikuś w lublinie to dopiero syf po pierwsze nie jestem już pracownikiem i nie obowiązuje mnie klauzura poufności i tajności a po drugie potrzebowałam kilka dni aby dojść do siebie,bo z chwalonego pracownika stałam się nagle najgorszym ,ale do rzeczy mnie zwolnili dwa dni przed wigilią. do wieczora pracowaliśmy wszyscy razem pracownicy działu,kierowniki Pan dyrektor jak równi wszystkim zależało na utargu a wieczorem kierowniczka oświadczyła że nie przedłużają ze mną umowy,nie chcą ze mną dalej współpracować i że nigdy nie powinnam dostać tej pracy a przy tym miała taki uśmiech że gdyby nie uszy to miała bygo na około głowy,mało tego na drugi dzień wziełam sobie urlop na żądanie aby wykorzystać bony pracownicze bo za jeden dzień przestawałam być pracownikiem mieli prawo je zablokować i usłyszałam jak ja śmiałam to zrobić przecież przez jeden dzień powinnam jeszcze wykładać towar anie już świętować i dokonywać zakupów.planowali to od dwóch tygodni i wszystko już ustalili zatrudnili nawet kasjerkę na moje miejsce o takiej samej sylwetce,wadze,wyglądzie,długości włosów nawet kolorze po prostu mojego Klona a ja dowiedziałam się jeden dzień przed Wigilią to dopiero świństwo
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-28
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W POZNANIU NA STANOWISKO     PRACWONIK DZIAŁU MIĘSO - PAKOWACZ / KA Wymagania: -    Znajomość branży mięsnej, -    Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, -    Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid),   Oferujemy:
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-01-13 12:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wrocław-Krakowska 71 - 2014-11-04 00:24:02]:
w Lublinie to też nie lepiej na warzywach to jest kierowniczka pupilek dyrektora pod każdym względem ale od otwarcia Selgrosa w Lublinie nie wyłożyła żadnego towaru męczy się nawet trzymając fakturę przyjmując towar ,a o wyłożeniu nie ma mowy ,na warzywach nigdy nie pracowała wcześniej jedynie co to kupowała w sklepie
i taka osoba rządzi innymi .TO SIĘ NAZYWA PROFESJONALIZM.!!!!!!
zdjecie uzytkownika
venomofnerub - 2015-01-31 14:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Selgros Wrocław-Krakowska - nie polecam. Jak to ktoś ładnie określił: wylęgarnia paniki. Niedostateczna liczba pracowników hali przez co pracujący są ciągle ponaglani. Firma oszczędza na czym się da: pracownicy, sprzęt a nawet papier toaletowy. Niskie zarobki - po kilku latach pracy wraz z dodatkiem chłodniczym: 1520 na łape. Nikt nie docenia pracowników za ich dobrowolne nadgodziny czy chociażby pomysły w usprawnieniu pracy. Firma nie płaci za nagdodziny; jakiekolwiek premie noszą status legendy - zdarzają się dosłownie raz na ruski rok (nawet rzadziej). W Selgrosie jest się poprostu szarym robolem bez możliwości rozwoju. Kierownicy działów i dysponenci często też nie mają lekko co ostatecznie odbija się na pracownikach. Ogólny chaos w całym sklepie - wyraźny spadek jakości i warunków pracy z każdym rokiem spowodowany rotacją kierowników działów na całej hali oraz dziwacznymi wymysłami zarządu.
Jeśli masz coś innego na oku to nie decyduj się na Selgros jeśli ci zdrowie miłe.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Selgros Cash&Carry?
Zadaj pytanie
x