Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Selgros Cash&Carry

Opinie o Selgros Cash&Carry

Pracowałeś w firmie Selgros Cash&Carry i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Artur - 2016-02-13 15:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś pracował może na stanowisku kierowcy/dostawcy? Na jakie zarobki można liczyć? Gdańsk.
zdjecie uzytkownika
kolldo - 2016-02-13 17:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dokładnie, w którym to mieście było @Artur, ale czytałem gdzieś, że 2500 złotych netto jako kierowca/dostawca/zaopatrzeniowiec chyba nawet bez premii.
zdjecie uzytkownika
b.prac. 15 lat pracy - 2016-02-20 18:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeżyłem szok czytając powyższe opinie wiem że większość pisane były subiektywnie i pod wpływem emocji lub niestosownych doświadczeń w danej hali. Szkoda bo ja zacząłem pracę w 97 roku od początku. Kiedy zachorowałem i "podpadłem " za bzdurę wyolbrzymiona przez Dyr. A.K. przy akceptacji "prezesków" wyleciałem w nagrodę został mi srebrny medal i wspaniałe wspomnienia z Selgrosiad a nade wszystko wspomnienia współpracy z koleżankami i kolegami przede wszystkim z hal no i tymi z Centrali ale niektórymi! Żal to się nie wraci choroba pokonana ale "tęsknota" pozostała. Szkoda że na czele firmy nie ma b. Prezesa p. M.Czy on wie o tych opiniach!!
Pozdrawiam wszystkich tych co trwają i pracują dla dobrego imienia Naszej firmy.Znam wspaniałych prac. hali,rzeźników,prac. technicznych, kasjerki,dysponentów ale i BL i co ważne byli za mnie też ludzcy GL-e.
zdjecie uzytkownika
mick jagger - 2016-02-27 20:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czesc 15 lat stracilem w Selgrosie i powiem krotko to agonia jest coraz gorzej.
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2016-03-01 10:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W selgros ul.Przylesie kierownictwo z AGD obniża sobie odłożony towar do minimum,i kupują za grosze.Wiem ,bo sam jestem pracownikiem od kilku lat na tym dziale i zaczynam robić to samo,ale nie na taką skalę,jak to robią inni(trzeba mieć na to kasę).I to jest chore.Nawet podkradają sobie towar na obniżce.Czasami towar leży po 4 miesiące schowany.Przykładowo kupiłem sobie ostatnio żelazko philipsa które kosztuje 100 za 22 złote.Niektórzy to mają całe magazyny towaru za "GROSZE" na paletach(gary,żelazka patelnie itd.)Ciekawe czy kierownictwo zakładu o tym wie.A jak nie wie to czas żeby się dowiedzieli.Normalnie działa na tym dziale"MAFIA CENOWA"
zdjecie uzytkownika
rafi - 2016-03-04 03:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki zajebisty jest kierownik nocny . W-wie ul.przylesie.nic nie robi,tylko siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pół nocy i przegląda internet w biurze..wyjdzie raz na 3 godziny z biura,i na tym polega jego robota.PRACA MARZENIE.
zdjecie uzytkownika
bimber - 2016-03-05 01:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fakt.też tam robię,i jak mam czasami nocke,to faktycznie siedzi zawsze w biurze i popija kawke,a internet chodzi cały czas.jak się przechodzi to wszystko widać.ogólnie mu nie zazdroszczę,NUDY MA JAK CHOLERA.
zdjecie uzytkownika
Roma - 2016-03-07 10:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może pracował na stanowisku zastępcy kierownika, bądź kierownika i podzieli się jakie warunki Selgross oferuje? lub może na kontroli jakości? szanują ludzi po studiach?
zdjecie uzytkownika
Mason - 2016-03-08 04:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz utrzymać się na tych stanowiskach to musiałbyś dać popalić swoim pracownikom.inaczej wejdą ci na głowę.a tak to będą wiedzieli ż z tobą nie ma żartów.
zdjecie uzytkownika
Mason - 2016-03-08 04:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz utrzymać się na tych stanowiskach to musiałbyś dać popalić swoim pracownikom.inaczej wejdą ci na głowę.a tak to będą wiedzieli ż z tobą nie ma żartów.
zdjecie uzytkownika
majonez - 2016-03-09 09:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roma - 2016-03-07 10:36:06]:
nikogo nie interesuje czy jesteś po studiach czy po zawodówce. To jest marketowe korpo - gdzie jesteś kolejnym numerkiem personalnym, który dostanie służbowy mundurek, kartę do odbijania, musi wykonać swoją pracę i odbyć 35 minutową przerwę. Nierzadko ludzie po studiach siedzą na kasie lub przyjmują towar na PT. Jeżeli planujesz swoją karierę w handlu - Selgros to dobry start. Jeżeli jednak Twoja chęć podjęcia pracy w Selgros to rozdział pt "gdzieś przecież muszę zrobić pierwsze szlify na rynku pracy", a planujesz zostać w przyszłości np. specjalistą BHP - szukaj pracy w swoim zawodzie. Bardzo często ludzie, którzy zakotwiczyli w marketowym szajsie "tylko na chwilę" budzą się z ręką w nocniku, że to już 5 lat minęło (a miało być tylko na chwilę). Po tym czasie - ciężko jest się przebranżowić i zazwyczaj albo zostajesz nadal pracując dla Selgros albo zmieniasz tylko flagę na maszcie (inny market, inne barwy=ten sam szajs). PS. Biorąc pod uwagę sytuację na rynku marketowym /cięcia kosztów, konkurencja itp/ plus widoczne na horyzoncie wprowadzenie tzw podatku od marketów - myślę, że w tej branży będzie coraz gorzej
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2016-03-10 07:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję na napojach(S.przylesie).Nigdzie mi się nie śpieszy.posiedzę sobie na wózku,albo pogadam.kierownik żeby do nas przyjść musi pokonać pół hali.zajebista robota
zdjecie uzytkownika
zbyck - 2016-03-11 21:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Adaś czy sądzisz, że pracując w innych działach (ale na hali, nie w biurze) też jest tak luźno? Bo mają dużo ofert pracy, na różne stanowiska, stąd moje pytanie
zdjecie uzytkownika
Jagna - 2016-03-13 01:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na czym polega praca na hali: mięso w Selgros- Poznań?
zdjecie uzytkownika
Jagna - 2016-03-13 01:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na czym polega praca na hali: mięso w Selgros- Poznań?
zdjecie uzytkownika
Jagna - 2016-03-13 02:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze jedno. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tymi trzema miesiącami po zakończeniu umowy ? Czy rzeczywiście nie mogę nigdzie pracować w tym okresie? ;/
zdjecie uzytkownika
yiopa - 2016-03-14 09:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a co powiecie na oferte jako Pracownik Działu Technicznego? bo wydaje mi się, ze można sporo zarobić tutaj do 3, 4 tys nawet, ale to z premiami jest chyba liczone.
zdjecie uzytkownika
Sła - 2016-03-16 23:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam
serdecznie odradzam każdemu prace w Selgrosie w Poznaniu na stanowisku kierowca/pracownik działu Horeca. Początkowa atmosfera nie ma nic wspolnego z codzienna praca. Praca w nadgodzinach niepłatnych, na koniec każdego okresu rozliczeniowego dają do podpisania „twoje oświadczenie” jako że zrzekasz się nadgodzin na poczet przyszłego okresu rozliczeniowego (mega przewał- opowiem jak ktoś chce) Z-ca kierownika działu Horeca, nie mający pojęcia o kierowaniu zespołem ludzi, którego ostatnią pracą była obsługa klienta na stacji benzynowej i tankowanie gazu „rządzi ludźmi” Pan Jakub R… to chyba mówi wszystko o tej pracy. 2200 brutto jest łatwo przeliczalne na tyranie przez 8 godzin. Po dwóch latach pracy wypowiedzenie bez podania przyczyny… tak chyba nie zachowuje się poważna firma. Jeżeli ktoś szuka prace na 2-3 miesiace i ma szeroki odbyt (bo r**nie w d*pe jest na porządku dziennym) zapraszam serdecznie. Horeca w Selgrosie nadzorowana przez Pana Kolase (bez nazwisk), który nie do końca wie co się dzieje w jego dziale i trzyma się kurczowo stołka. Każde auto wyjeżdżające spod firmy przeładowane (zapraszam inspekcję transportu drogowego, do zważenia któregokolwiek auta wyjeżdżającego w godzinach porannych spod siedziby Selgrosu w Poznaniu) Busy 3,5 tony ---- gwarantuje jak PIS 500+ tylko raczej w kilogramach. Proszę przekażcie informację dalej aby nie doszło do kolejnych bezsensownych zwolnień. Jednym słowem jeśli szukasz pracy na stałe Selgros na Zamenhoffa radzę omijać szerokim łukiem. Chętnie udziele więcej informacji osobom niezdecydowanym, chcącym podjąć pracę w tej firmie. Proszę o kontakt slawek_1234@o2 .pl. Pozdrawiam Jakuba R i Kolase którzy nie mają pojęcia o niczym…. Dzińki Panowie za wypowiedzenie bez podania przyczyny zwolnienia. Kirownika nie stać nawet żeby spojrzeć w oczy zwalnianemu pracownikowi.
zdjecie uzytkownika
alycja - 2016-03-17 08:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na pewno znacznie dramatyzujesz. ja i tak wysyłam cv na kierownika działu warzywa owoce w Krakowie więc trochę lepiej będę miała niż ty, skoro zapewniają umowę i pracę i kursy to stratna nie będę
zdjecie uzytkownika
alamo - 2016-03-17 11:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alycjo - jesteś bardzo naiwna, sama zobaczysz.
Sła - żeby być zwolnionym z tego działu, trzeba naprawdę sobie czymś zasłużyć, pochwal się, co się stało :-) Co do przenoszenia nadgodzin na kolejny okres - jeśli były Ci oddane jako czas wolny, to nie jest mega przewał, a tylko zwykłe, codzienne dy.anko. Po prostu planowanie w tej firmie leży i kwiczy, liczy się tu i teraz, nieważne co będzie za 2-3 miesiące, a tym bardziej za rok.
Niestety, nowi wartościowi pracownicy zdarzają się w ostatnich latach bardzo rzadko, po prostu płaca itd. jest za słaba, a jeśli ktoś akceptuje te warunki, to dlatego, że będzie i tak kombinował. I tak wszyscy kombinują, Sransgourmet na pracownikach, a ci na pracodawcy. Życzę sukcesów, i tak najlepiej wyjdą na tym "Mareczek" z "Jackiem"
zdjecie uzytkownika
pablo - 2016-03-17 20:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca kasjerów w selgros ? chodzi o to ,czy siedzą na kasach a klient cały towar wykłada na taśmę jak to bywa w marketach typu biedronka itp, czy może trzeba na stojąco latać wokół jakiegoś dużego wózka klienta z ręcznym skanerem ? Będę wdzięczny za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
alamo - 2016-03-17 22:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
alycjo - jesteś bardzo naiwna, sama zobaczysz.
Sła - żeby być zwolnionym z tego działu, trzeba naprawdę sobie czymś zasłużyć, pochwal się, co się stało :-) Co do przenoszenia nadgodzin na kolejny okres - jeśli były Ci oddane jako czas wolny, to nie jest mega przewał, a tylko zwykłe, codzienne dy.anko. Po prostu planowanie w tej firmie leży i kwiczy, liczy się tu i teraz, nieważne co będzie za 2-3 miesiące, a tym bardziej za rok.
Niestety, nowi wartościowi pracownicy zdarzają się w ostatnich latach bardzo rzadko, po prostu płaca itd. jest za słaba, a jeśli ktoś akceptuje te warunki, to dlatego, że będzie i tak kombinował. I tak wszyscy kombinują, Sransgourmet na pracownikach, a ci na pracodawcy. Życzę sukcesów, i tak najlepiej wyjdą na tym "Mareczek" z "Jackiem"
zdjecie uzytkownika
ququ - 2016-03-18 18:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pablo - 2016-03-17 20:51:14]:
Zależy jaki klient. Detaliści wykładają na taśmę a hurtownicy raczej kasują się z wózka. Kasuje się też towar ułożony na paletach, a tam co klient potrafi upchnąć to tylko on sam wie najlepiej.
zdjecie uzytkownika
Hala 115 warszawa - 2016-03-19 09:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Odradzam wszystkim pracę w selgros nowa hala 115 ul. Marsa Warszawa. Dno kompletne. Obiecują na rozmowach same kokosy. A w rzeczywistości otrzymujesz na stanowisku kierowniczym około 2000 zł brutto plus jakieś obiecane śmieszne premie ktòrych nie ma. Kpina wyzysk i śmiech na sali.
zdjecie uzytkownika
pączek - 2016-03-19 09:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2000 zł brutto jako kierownik to faktycznie- szału nie ma. a próbowałeś sam tam pracować czy znajomy Ci tak opowiadał @Hala 115 warszawa? bo że rzeczywistość jest inna nich obietnice na rozmowie to dziwne.
zdjecie uzytkownika
wrocław - 2016-03-19 10:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mojego postu który napisałem ovtych paniach już nie ma i nie mam pojęcia dlaczego .Mówisz ,że M nie jest prostacka ,bo nie słyszałeś jak odzywa się do kasjerów ,jedej dziewczynie powiedziała np. Że żygać jej się chce jak nią patrzy .To słowa Mirki .Czy tak powinien kierownik się do pracownika odzywać .Małgorzata w doborze słów jest nielepsza .Na szczęście ludzie na kasach zaczeli nagrywać te rozmowy żeby w razie czego w PIP mieć dowody .
Tam niestety nigdy nic się nie zmieni ,bo ogólne jest przyzwolenie na nie szanowanie pracowników
zdjecie uzytkownika
Były pracownik- wrocław - 2016-03-20 00:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wrocław - 2016-03-19 10:55:51]:
Wiem o czym piszesz tak jak mówisz w tym sklepie nic się nie zmieni nigdy ,po pierwsze tam się liczy tylko dzienny obrót ,teraz zacierają ręce bo święta się zbliżają i wydoją od klientów ilę się da,promocje ! tylko ceny są zajebiaszcze,po drugie tam pracownik się nie będzie liczył,prosty przykład kierowniczki magazynu P.Edyta N. traktuje pracownika Przyjęcia Towaru jak materiał odpadowy !!! to jest przecież skandal jak można tak się zachowywać na takim stanowisku,i on ma się za wykształconą.Tam pracują ludzie z przypadku,a najlepsze jest to że wszyscy o tym wiedzą i nic się z tym nie robi .TO JEST CAŁY SELGROS.Zatrudnić,wykorzystać ,zniewolić ,i w.........ć na zbitą mordę.Pozdrowienia dla kierowniczków hali .
zdjecie uzytkownika
quba - 2016-03-21 10:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie też różne opinie o nich słyszałem, ale patrząc na oferte pracy np. jako Zastępca Kierownika Działu Spożywczego / Przemysłowego to nie widze w nich nic dziwnego na pewno.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-03-22 12:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wrocław - 2016-03-19 10:55:51]:
bo zatrudniają kasjerki brudaski, oczywiście nie wszystkie, ale chyba wiadomo o kim mowa;)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-03-22 12:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wrocław - 2016-03-19 10:55:51]:
bo zatrudniają kasjerki brudaski, oczywiście nie wszystkie, ale chyba wiadomo o kim mowa;)
Nie powinna to fakt.
zdjecie uzytkownika
Na wrocław - 2016-03-24 07:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2016-03-22 12:46:24]:
O kim ? pisz imię tylko bez nazwisk !!! bo cię zaraz usuną ... taka polityka selgrosu prawdę napiszesz to cię nie ma ....
zdjecie uzytkownika
Roberto C. - 2016-03-26 16:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alycja - 2016-03-17 08:14:11]:
Jestem w szoku ze cie zwolnili bo ponoć trzeba sie wyjątkowo o to postarać. Musiales srogo podpasc i byc wyjatkowo smierdzącym nygusem.
Przecież to normalne ze w każdym innym selgrosie na świecie pracownik/kierowca pierwsze co robi po przyjściu do pracy to idzie po kawke i następnie na papierosa, a po pół godzinie siada przy kompie i analizuje trasę by po kolejnej pol godzinie iść na stołówkę odebrać przerwe "ktora sie nalezy". Bo w trasie na mieście (czy to mając 2 czy 6-7 punktow) nie ma kiedy zjeść ani się na chwilę zatrzymać... A wieczne marudzenie, jęczenie i narzekanie jest na porządku dziennym.
Gwoli ścisłości mniemam ze miales umowę na czas określony bo wtedy nikt nie musi podawać ci powodów zwolnienia - to wiedzą nawet dzieci :)
PS: Tylko nie mów ze nabijales punkty na swoją prywatną kartę klienta tankujac służbowe auta na stacjach :o
zdjecie uzytkownika
Roberto C. - 2016-03-26 16:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sła - 2016-03-16 23:09:23]:
Jestem w szoku ze cie zwolnili bo ponoć trzeba sie wyjątkowo o to postarać. Musiales srogo podpasc i byc wyjatkowo smierdzącym nygusem.
Przecież to normalne ze w każdym innym selgrosie na świecie pracownik/kierowca pierwsze co robi po przyjściu do pracy to idzie po kawke i następnie na papierosa, a po pół godzinie siada przy kompie i analizuje trasę by po kolejnej pol godzinie iść na stołówkę odebrać przerwe "ktora sie nalezy". Bo w trasie na mieście (czy to mając 2 czy 6-7 punktow) nie ma kiedy zjeść ani się na chwilę zatrzymać... A wieczne marudzenie, jęczenie i narzekanie jest na porządku dziennym.
Gwoli ścisłości mniemam ze miales umowę na czas określony bo wtedy nikt nie musi podawać ci powodów zwolnienia - to wiedzą nawet dzieci :)
PS: Tylko nie mów ze nabijales punkty na swoją prywatną kartę klienta tankujac służbowe auta na stacjach :o
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-03-27 09:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że narzekacie na pracę na niższych stanowiskach polemizowałabym z waszymi wypowiedziami ale sobie daruję, może macie wiedzę nt. pracy w biurze? konkretnie chodzi i o W-wa i dział administracji
zdjecie uzytkownika
Job - 2016-04-02 10:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2016-03-27 09:03:53]:
tylko po znajomosci
zdjecie uzytkownika
tyt - 2016-04-02 10:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@job na pewno przesadzasz, w tak dużej sieciowej hurtowni spożywczej nie ma miejsca na takie zjawiska. poza tym mają oferty na kierowników, można od razu z wysoka zacząć
zdjecie uzytkownika
selgros łódź - 2016-04-04 14:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Selgros łódź - Ja tam pracuje i jestem bardzo zadowolony - tak zgranej ekipy dawno niewidziałem jeden drugiem palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] grzebie byle byc wyzej - wielkie pozdro 126
zdjecie uzytkownika
przemek - 2016-04-04 15:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Selgros Cash&Carry w Łodzi poszukują do pracy na hali, zatrudniają na podstawie umowy o prac i zapewniają szkolenia i kursy podnoszące kwalifikacje zawodowe,nie wiecie jakie sa tam zarobki?
zdjecie uzytkownika
odp - 2016-04-04 20:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przemek - 2016-04-04 15:39:56]:
jak wszedzie indziej na kokosy nie licz
zdjecie uzytkownika
grrr... - 2016-04-05 08:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przemek - 2016-04-04 15:39:56]:
2 tys brutto + do 1 tys rocznie łacznie na swieta i dofin. do urlopu. najlepsza oferta na rynku, super socjał, przyjdz, wykorzystamy cie :P
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-04-08 13:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WItam
Może mi ktoś napisać tak całkiem serio ile się zarabia w selgrosie ? Bo dostałam ofertę pracy na dziale AGD i tak do końca nie wiem jak tam jest .
zdjecie uzytkownika
126 - 2016-04-09 17:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mała - 2016-04-08 13:53:53]:
1,5k
zdjecie uzytkownika
Majeczka - 2016-05-04 16:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówiłam kiedyś że praca tutaj w Selgros Cash&Carry jest niezła i powtarzam to po kilku miesiącach, generalnie da się awansować i spoko żyć, ja bardzo polecam
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-05-05 21:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Majeczka, a jakie masz doświadczenia z awnasami tutaj?
zdjecie uzytkownika
Dział Kas - 2016-05-14 15:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy jest selgros we WROCŁAWIU syf pierwsza l kasa. I najgorsza kierowniczka magazyny Edyta.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 115 - 2016-05-18 19:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o stawkę zastępcy kierownika na hali 115 to jest 2600 brutto + dwie premie także nie mówcie, że gołe 2000zł, bo to nieprawda. Pracuję - wiem.
Szefostwo jak na razie dobre także nie ma co narzekać.
zdjecie uzytkownika
selgrosek - 2016-05-30 16:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik 115 - 2016-05-18 19:43:11]:
jakie 2 dodatkowe premie?
zdjecie uzytkownika
ta] - 2016-06-04 11:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracowni 115 a możesz powiedziec od czego zależne są te dwie premie i czy trudno jest je dostać często?
zdjecie uzytkownika
WROCŁAW -SELGROS - 2016-06-11 21:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie pytania związane z fatalnym traktowaniem pracowników Wrocławskiego Selgrosu przez kierowniczkę ! prosimy o kontakt telefoniczny tel kom.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
amak - 2016-06-11 22:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na inżyniera ds. efektywności? Chciałbym się załapać, bo oprócz odpowiednich benefitów socjalnych zapewniona jest jeszcze umowa o pracę, to i tak już dużo.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Selgros Cash&Carry!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert