Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Selgros Cash&Carry

Opinie o Selgros Cash&Carry

Pracowałeś w firmie Selgros Cash&Carry i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były - 2015-05-01 19:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spotykają się dwaj dyrektorzy selgrochłamu
- Słuchaj, ty swoim pracownikom jeszcze wypłacasz pensję?
- Nie.
- I ja też nie.
- A oni i tak przychodzą do pracy?
- No przychodzą.
- U mnie też.
- Słuchaj, a może by tak pobierać opłaty za wejście?
zdjecie uzytkownika
Były Wrocław-KRAKOWSKA 71 - 2015-05-06 11:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były - 2015-05-01 19:22:13]:
Dobre o to idealnie pasuje do niewolników z wrocławia,róbcie i jeszcze płaćcie może wtedy nie mieli by białych murzynów.Ha ,ha ,ha
zdjecie uzytkownika
Ochrona ULTRA-Wrocław - 2015-05-07 23:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŚĆ - 2015-02-04 13:22:02]:
Święte słowa kolego piszesz,jestem pracownikiem ochrony w tym sklepie i wszyscy wiemy co się tu dzieje,jeżeli chcesz podjąć pracę w tej firmie musisz się dobrze zastanowić ,bo faktycznie jest tu wylęgarnia paniki ,plotki,donosicielstwo 1 klasa.Stałem w różnych miejscach na ochronie ale ten sklep pobił wszystko; z tymi pracownikami ! Nie mogę tego zrozumieć do czego człowiek może się posunąć aby zachować stanowisko i drugiego wygryść,jest mi przykro z tego powodu,ale z drugiej strony nie żałuję was,kto brat za brata kto k.... i sz.... !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
hmm - 2015-05-08 00:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w selgros-oddział wrocław, jako ochroniarz, atmosfera fatalna, kasjerki niepełnosprawne,które cię obgadują i plotkują, sprawdzanie ludziom koszyków-to już zakrawa o absurd-klienta sprawa co kupuję, ogólnie syf, kiła i mogiła
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-05-21 22:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich czy pamiętacie (usunięte przez administratora) możecie coś o nich napisać bo przyleżli teraz do naszej firmy i się mondrują a może wiecie za co wylecieli z selgrosu
zdjecie uzytkownika
Do ciekawskiego - 2015-05-27 13:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam o pracy we Wrocławiu mogę opowiedzieć bo przerobiłem temat,i znam ludzi ! ale nie wiem dokładnie o co pytasz ? bo częściowo zostałeś usunięty przez administratora.
zdjecie uzytkownika
solid - 2015-06-06 00:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były - 2015-05-01 19:22:13]:
Smutne ale prawdziwe:-( spokojnie zaczynamy powoli to zmieniac dla was. Jest nas kilku ktorzy nie mają nic do stracenia bo nie mają zobowiązań i nie godzą sie na jawne powtarzam jawne łamanie kodeksu pracy bo sobie tak dyrektor tak zazyczył. Prosty przykład z zeszłego tygodnia : blagamy podpisz te nadgodziny do ktorych zostales zmuszony bo nas zwolnią nie mamy na to wplywu wiemy ze poswiadasz nie prawde za co moze ci grozić odpowiedzialnosc karna ale to jest polecenie dyrektora i nic nie mozemy bo nas zwolnią.Podpisalem tylko dlatego zeby kobiety z personalnego nie mialy nie przyjemnosci bo nie są niczemu winne . Ludzie musicie znać kodeks pracy zeby nie byc wykorzystywanym i kilka tysiecy ludzi nie potrafi sobie poradzic z jednostkami nie rozumiem skoro ja jestem wstanie wywalczyc wszystko co chcialem wy też mozecie. Polecam placówkę Boleslawa Prusa chłopki zeby otworzyly sie wam oczy:-)
zdjecie uzytkownika
bhpowiec - 2015-06-11 22:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solid - 2015-06-06 00:54:24]:
fajnie że zaczynacie coś zmieniać. Tylko co? Podpisałes nadgodziny, czyli wg. tego co piszesz złamałes prawo. Więc co tak naprawdę wywalczyłeś? To że panie z personalnego sie przed Toba kajały? Dziekuję za taka walkę. Duzo mówisz a robisz co innego żeby Cię czasem nie zwolnili. Więc nie strzelaj tu frazesami tylko obejrzyj film Ludzie honoru. Zobaczysz co to jest walka o innych i o swój honor.
zdjecie uzytkownika
fuck selgros - 2015-06-18 15:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FUCK SELGROS - wyzysk za minimalną krajowa :) FUCK , kadra dyrektorska żałosna , kierownicy działów dostają nierealne cele , ALE otrzymują sowite wynagrodzenie BUHHAAAA , a !! jeszcze szkolenia np. k..rwa w Łodzi , lepiej zapłacić za drogi hotel niż dać ludziom stawki uczciwe :) jak tylko znajdę inną prace zaraz zmykam :) :) żal mi wszystkich którzy musza tam zapie....ć :")
zdjecie uzytkownika
Leokadia - 2015-06-18 20:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie troche od podszewki , placa minimalna + 10 procent premii , za wozkowego nie dostajesz nic (w umowie masz pracownik hali-kasjer) , robisz na hali , zbierasz palety z PT , osblugujesz wielmoznych klientow , sluchasz kierwoniczek co sciagnac co zaladowac itd. robisz kontrole brakow , użerasz sie z serwisantami regalowymi, zaladowujesz klienta, odpracowujesz przerwe (przychodzisz na 5:00 konczysz 13:20 ) nocki sa ale sa smiesznie platne , nie opalaca sie na nockach robic , chyba ze niechcesz użerać sie z kierownikami i z klientelią dyrektor ma wszystko w d**** wychodzi sobie na spacerniak i tylko mowi co mu sie nie podoba do kierownika hali :D ogolnie to jest tak :) dyrek am cos to mowi to do kierownika hali , potem on wqrwiony mowi to kierownikowi dzialu , potem on opierdziela ciebie , ty jedynie mozesz sie wyzyc na serwisantach albo sprzataczkach :) i to wszystko za niecale 1500 na reke .... pomyslcie 3 razy zanim podejmiecie tam prace :) no chyba ze to bedzie selgros ale za granica za 1300 euro z dodatkami :)
zdjecie uzytkownika
Kasierka Selgros - 2015-06-27 10:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O wreście ktoś napisał prawdę,jeszcze miesiąc i uciekam z tąd tak jak kierownik hali miał już dosyć .To dyrektor wprowadza taką kiepską atmosferę,jest pamiętliwy i nie zapomina,a to buć.
zdjecie uzytkownika
Klątwa - 2015-07-09 20:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bhpowiec - 2015-06-11 22:53:38]:
Rzucam klątwę na mojego byłego przełożonego w Selgrosie: niech ma wielotygodniowe zaparcia do końca swoich dni, a w przyszłym życiu odrodzi się glistą.
zdjecie uzytkownika
dla mnie jest nierozumna - 2015-07-13 10:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy sie boja tego Żuczka jak ma przyjechac to najlepiej jeszcze jakby mu czerwony dywan wylozyli xD smiac mi sie chce z nich prawie nic nie robia a maja pensje ponad 10 klockow ciekawe jestem czy kiedykolwiek pracowal na hali .... i jeszcze nagdodziny nie sa platne ....
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-07-22 02:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, ze jednak bardzo wiele zależy od tego na jakiego Selgrosa sie trafi, dlatego może piszcie w jakim to sklepie Wam się pracowało, by nie było potem niespodzianek i aby ostrzec, tych, którzy dopiero mają aplikować. Wiem, ze sa i dobre selgrosy, gdzie szefostwo jest bardzo miłe i chętnie pomaga. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-07-22 09:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy jest we Wrocławiu,nie aplikujcie tam!
zdjecie uzytkownika
Leokadia - 2015-07-22 20:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w szczecinie lipa , nie pchaj sie tam kierownicy hali sa smieszni szczegolnie pan buraczek , zero podwyzek zero jakichkolwiek perspektyw dla nich jestes zwyklym robolem
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2015-07-23 12:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Karkowie kierki. pracowników maja za nic za to niezadowolonych klientów rozpieszczają winem.
Najwyższy z najwyższych obtacza się nimi, żeby wśród nich brylować mądrością
zdjecie uzytkownika
Wojtas - 2015-07-23 20:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem za tym aby spalić wszystkie Selgrosy w Polsce co wy na to?
zdjecie uzytkownika
Mariusz Mandau - 2015-07-24 20:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonzo - 2015-07-23 12:33:00]:
W każdym selgrosie wciskają bełty za 30zł żeby tylko klient się nie obrazil,włażą w dupę bez wazeliny,już niżej nie można upaść.
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2015-07-28 16:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można niżej upaść: Pracując tam dla nich
zdjecie uzytkownika
Mariusz Mandau - 2015-07-28 21:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonzo - 2015-07-28 16:07:08]:
Jest to najgorsze miejsce pracy ! istny ściek,rynsztok,kanał,szambo ale jak naczelny przyjeżdża z Poznania to srają po gaciach ależ to są prymitywy.
zdjecie uzytkownika
gros - 2015-07-30 22:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie odnośnie pracy jako PH HORECA. Interesuję mnie wynagrodzenie, auto i użytkowanie, atmosfera itp. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Do dupy Selgros - 2015-07-30 22:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gros - 2015-07-30 22:15:47]:
Co to jest PH HOREKA
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-17
Żródło: Gowork.pl
Radom
(mazowieckie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W RADOMIU NA STANOWISKO:     PRACOWNIK DZIAŁU OBSŁUGI KLIENTA - KIEROWCA Wymagania: -    Wykształcenie min. średnie, -    Prawo jazdy kat. B i doświadczenie w prowadzeniu samochodów dostawczych do 3,5 t., -    Doświadczenie w pracy w dziale związanym ze sprzedażą i ob
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Stro - 2015-07-31 09:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do dupy Selgros - 2015-07-30 22:28:42]:
Horeca to skrót od hotel,restauracje, catering czyli ogólnie gastronomia.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Do dupy Selgros - 2015-07-31 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stro - 2015-07-31 09:31:26]:
OK.Dzięki.Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Selgros Cash&Carry?
Zadaj pytanie
alert