Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Selgros Cash&Carry

zdjecie uzytkownika
jula - 2014-07-23 17:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej mam pytanko, byłem wczoraj na rozmowie w sprawie pracy w selgrosie w Poznaniu na st. zastepy działu, niby wszystko ok, moje wrazenie pozytywne - analiza CV zadnych wiecej zbednych pytań. Pytanie - ile zarabia taki zastepca działu?
Zgóry dzieki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-25 18:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile zarabia kierownik na rybach?
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-07-31 21:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zależy ile złowi! :-P
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-08-01 02:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego atakujecie kierownika? Chyba każdy ma prawo do spędzania wolnego czasu tak jak się podoba. Jak dla mnie Selgros to dobra firma na to, żeby zacząć i ewentualnie kontynuować karierę. Tak spojrzałem po portalach z pracą to w niektórych miastach można aplikować również na staże. To bardzo ciekawy pomysł i według mnie świetny pomysł na rozpoczęcie ścieżki kariery właśnie w Selgrosie. Choć pewnie część forumowiczów będzie pukało się w czoło, uważam, że Selgros ma ugruntowaną markę na polskim rynku więc raczej więcej się zyska niż straci.
zdjecie uzytkownika
WR - 2014-08-01 09:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w Selgrosie nie jest taka zła, tylko kasa słaba. Największa wada, przynajmniej jeśli chodzi o Radom to nepotyzm. Zwalniają dobrych pracowników by wsadzać swoich ludzi. I nowa moda, zatrudnianie ludzi z grupą inwalidzką a kto pracuje w Selgrosie wie, że często jest to ciężka praca.
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-08-25 19:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w Lublinie wstyd powiedzieć ogłaszają się atrakcyjne wynagrodzenie a dają1680-1700 brutto ,a przy tym ile tajemnicy i zachęty aby zdobyć pracownika (murzyna ) bo lepsze stanowiska dawno obsadzone już w kwietniu przez znajomych ,na otwarciu się wszyscy przekonają jaka jest prawda w tym Lublinie
zdjecie uzytkownika
Kosmyk - 2014-08-25 23:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@fifi Wydaje mi się, że problem z wynagrodzeniami w Selgrosie nie istnieje tylko i wyłącznie w Lublinie. Według mnie niezależnie od miejsca stawki są takie same - w końcu to sieciówka. Teraz jakiś spory nabór rozpoczęli, bo gdzie nie spojrzeć to po całej Polsce szukają pracowników na różne stanowiska ...
zdjecie uzytkownika
Moniskaaa 80 - 2014-09-05 10:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktos cos wie jak wyglada praca przedstawiciela firmy ? Jakie warunki? I najważniejsze czy warto?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mada - 2014-09-15 18:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze tak wszyscy narzekają ,marudzą i krytykują nie patrząc na to jak duże mamy bezrobocie.Wszędzie jest ciężko i moim skromnym zdaniem trzeba się cieszyć że są jakieś perspektywy na zatrudnienie..........a jak komuś nie pasuje to zawsze może pójść na słuchawkę do jakiegoś Contact Center i dopiero zacząć marudzić.
zdjecie uzytkownika
Wół - 2014-09-17 02:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mada To nie chodzi o narzekanie, bo to jest normalna cecha polaków. Bardziej martwiące jest to, że nie wszyscy zarabiają fortuny. Oczywiście swoje doświadczenie zawodowe trzeba też gdzieś zacząć. Ale Po iluś latach pracy ciężko zdobywając doświadczenie można wiele osiągnąć. I Selgros raczej ujmy nie przyniesie.
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-09-23 22:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kompletne załamanie , to mial byc moj azyl...tyle starania ,zaangazowania..( usunięte przez administratora ) moze nie wszyscy ..a jednak.doprowdzili mnie do stanu abstynencji zawodowej na dlugo, co za cholera pozwala zadzic takimi malo alo bardzo malymi kwalifikacjamii, szok
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-10-09 12:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zainteresowala mnie oferta kierownika dzialu spozywczo-przemyslowego. Ma ktos jakies wspomnienia z tej pracy, na tym stanowisku? Moze przynajmniej ktos z pracujacych "na sklepie" powie, jak wyglada to w praktyce, bo kazdy szef sklepu inaczej widzi te funkcje. Interesuje mnie praca w Wwa, ale opinie z calej Polski mile widziane
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-10-24 14:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest kto kompetentny, zeby mi w koncu odpisal? Przeciez to olbrzymia firma i nie wierze, ze nikt tu nie wchodzi. Jak sie szuka pracy, to kazda opinia będzie przydatna, uwierzcie mi. Tylko nie piszcie od czapy, bądźcie poważni i nie utrudniajcie i tak kiepskiej sytuacji. Ile osób ma pod sobą kierownik działu w Selgrosie?
zdjecie uzytkownika
Dział słodycze - 2014-10-26 19:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zgadzam się z kolegą! we Wrocławiu wyrzucą cię za byle co a najgorsza jest ta mała rozwódkamalgorzata.piekarz@mikolow.ka.policja.gov.pl przyplątała się z drugiego końca Polski(Międzyzdroje)strasznie się wszystkiego boi i jeszcze będzie namawiała aby dać pracownikowi naganę.I to mają być kierownicy hali !!!!!!!!!!! totalna kpina,dno i wodorosty.
zdjecie uzytkownika
Wrocław-Krakowska 71 - 2014-11-04 00:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mati - 2012-10-13 23:01:13]:
Widzę i oczom nie wierzę że wszystkie wpisy które są z Wrocławia są usuwane przez administratora albo celowo fałszowane,pracowałem tam i z tego co wiem od swoich kolegów jest gorzej niż poprzednio.Nie polecam pracy we Wrocku np;dział wędliny tragedia !!!dział słodycze masakra!!! a przyjęcie towaru (PT)katastrofa !!! Selgros zwolnił jakieś 40% pracowników drugie 20% się zwolniła,zostali ludzie z orzeczeniem niepełnosprawności i nieudacznicy.Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-11-07 19:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kupujjcie w Selgros w Lublinie ponieważ naciągają ceny tj inne ceny sa przy art. a inne przy kasie jedynyym wyjściem jest szczegółowe liczenie art. przy kasie prosze śledzić uważznie co pani kasjerka nabija na kasę i ile razy skanuje kod art, Nigdy więcej nie zrobię tam zakupów sa TO POPROSTU oszuści
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-11-08 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szczecinie pracuje Marcinek taki debil ze wsi. Zawistny i msciwy drań. Wiem, bo miałem do czynienia, Nieudacznik pełna gębą.
zdjecie uzytkownika
Wrocław Krakowska 71 - 2014-11-10 21:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na OLX znalazłem ogłoszenie Selgros przyjmie pracownika do wykładania napoi stawka 900 złotych miesięcznie !!! strona 72 kto nie wierzy niech sam zobaczy.Cholera jakich żeśmy się czasów doczekali,niech Kierownicy hali za te ochłapy wykładają,,,,,,,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
Wrocław - 2014-11-11 07:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wrocław Krakowska 71 - 2014-11-10 21:14:53]:
Tak, za 3 x w tygodniu po 7 godzin jako serwisant, należy czytać ze zrozumieniem.
Lepiej założyć własną działalność zarobki od 0 zł.
zdjecie uzytkownika
Wrocław Krakowska 71 - 2014-11-12 01:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam źle doczytałem mam lepszy pomysł niech(usunięte przez administratora)wykłada za 900 zł albo jeszcze inaczej może(usunięte przez administratora)wykłada,dam mu 1000 zł zamiast 12,000 tysięcy.Co wy na to ?
zdjecie uzytkownika
77 - 2014-11-13 16:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra ale ta stawka tych wykłądaczy napoi to jest za cały etat czy jak to ? bo moze to jest tylko pare godzin tygodniowo.... ale jesli to sie okaze ze to jest taka placa za caly etat pracy to powiem wam szczerze ze nie spodziealem sie ze takich rzeczy mozna sie spodziewac teraz w polsce. masakta by to byla, ale piszcie jak to jest naprawdde
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-11-14 08:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [77 - 2014-11-13 16:56:03]:
Jeśli chodzi o to, to przeczytaj DOKŁADNIE ogłoszenie, a sam dojdziesz do wniosku czy to jest cały etat

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wrocław - 2014-11-14 17:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chłopaki dajcie sobie spokój z tą pracą robiłem w selgrosie ściek........i nic poza tym....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-20
Żródło: Gowork.pl
Gliwice
(śląskie)
  POSZUKUJEMY OSÓB DO PRACY W GLIWICACH NA STANOWISKO:     PRACOWNIK DZIAŁU MIĘSO (ROZBIERACZ – WYKRAWACZ) Wymagania: -    Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek, -    Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością
zdjecie uzytkownika
Bastek - 2014-11-15 14:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2014-11-14 08:16:22]:
Praca 3*w tygodniu po 7 godzin
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2014-11-19 11:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Selgros kraków zarobki:
Pracownik: 1300-1600 na rękę (tylko na to stanowisko Cię przyjmą)
Zastępca kierownika działu: 2000-2500 na rękę
Kierownik działu: 2500-3200 na rękę
Kierownik marketu: nie wiem, pewnie koło 5000
Dyrektor: powyżej średniej krajowej :) koło 12000

Tyle wiem, info dla szukających pracy w tej wylęgarni paniki ;)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x