Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Selgros Cash&Carry

zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-02-04 13:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GG - 2015-01-13 12:09:15]:
ta druga kierowniczka nie lepsza wygolona na głowie ,krzyczy na pracowników ,obraża i udaje że nie wie o co chodzi .
przyszła z Auchana i ściagneła po kilku miesiącach podkopywania dolków swojego przyjaciela z którym pracowała w Auchanie na jednym dziale i obiecywała kierownictwo jak się dostanie.

I ściągneła to się nazywa mieć plecy u Dyra aby wywalić jego pupilka a wcisnąć swojego .!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-21 19:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2014-11-08 20:55:05]:
mówisz jak klient detalista - oczywiście spojrzałeś na tą niższą cenę netto a nie brutto która pojawia się na kasie.
zdjecie uzytkownika
fafik - 2015-03-02 18:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na allegro kolezanki i koledzy z krakowa z non fodu handluja sprzecikiem ciekawe pewnie sie na wyprzedazy odkupili albo dostali w wiadomej darowiznie hehe podam kilka kont
zdjecie uzytkownika
Bety - 2015-03-06 08:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kacha - 2015-01-02 10:40:44]:
Masz racje co do zarobkow ale i tak ten Selgros tonie nie ma klientow jak na taki duzy sklep u nas w Lublinie jest sklep na sklepie ludzie tam zarabiaja grosze i nie maja za co robic zakupow
zdjecie uzytkownika
Dobrze zorientowana - 2015-03-06 08:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zarobki w Selgros Lublin: 1. pracownicy- najniższa krajowa 2. zastepcy kierownika dzialu- 1800-2000 na reke 3. kierownicy 2200-2500 na reke zalezy od dzialu (np. kierownicy na nabiale dostaja dodatki za prace w niskich temperaturach itd) Praca 7 dni w tygodniu od 4:40-21:00 (rewidentki kasowe zaczynaja wczesniej) Dochodzą "nocki" przed promocja (jest co 2 tygodnie)+ nocki inwentaryzacyjne (zawsze jest inwentura posrednia co najmniej raz w miesiacu- zalezy od dzialy) Pracy jest duzo, wymagania fizyczne- praca dla osob sprawnych i szybkich, pracownicy maja jezdzic wozkami widlowymi (bez dodatkowego JAKIEGOKOLWIEK bonusu przy wyplacie- dla jasnosci), plus duza presja psychiczna "ma być zrobione"- nieważne czy to jest fizycznie możliwe. Rotacja jest duza- ci ktorzy zobaczyli jak to wyglada i mieli mozliwosci innej pracy sami odeszli (ZAZNACZAM ZE NIE BYLI TO SLABI PRACOWNICY ANI KIEROWNICY- poniewaz znalezli sobie prace za wieksza kase i w lepszych warunkch!!! Czesc oczywiscie zostala zwolniona ze wzgledu ze sie nie nadawali albo byli zaslabi-tych jest niewielu. Mozna tam chwile popracowac jak sie nie ma innych opcji pracy!!! Jezeli macie inne mozliwosci- O D R A D Z A M!!! Jest to praca przejsciowa dla mlodych jako 1 praca albo "taka na chwile" rozgladajac sie za czyms innym!!! Selgros Lublin nie stoi za dobrze- delikatnie mowiac ;) Malo klientow- co widac zreszta w hali i na parkingu przed hala... Pozdrawiam
Oferty Pracy odpowiedz
2015-03-06
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
  POSZUKUJEMY OSÓB DO PRACY W KRAKOWIE NA STANOWISKO     PRZEDSTAWICIEL FIRMY DS. HORECA Wymagania: -    Wykształcenie kierunkowe – gastronomiczne, -    Udokumentowane umiejętności i doświadczenie w branży gastronomicznej, -    Znajomość krakowskiego rynku gastronomicznego, -    
zdjecie uzytkownika
Byly... - 2015-03-12 10:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty ed wlazisz innym z buciorami w zycie a na twoim podworku tez sie dzieje. byly u ciebie tez sie na chacie pojawia i o tym nic nie piszesz....proponuje wszystkim zaczac od swojego zycia.gratuluje wszystkim poziomu a zwłaszcza autorowi który pisze o sobie.
zdjecie uzytkownika
ochocho - 2015-03-12 16:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adwokat diabła a skąd Ty tyle o nich Wiesz ???? czyżbyś była AK ??? Gratulacje.Nie jesteś nic warta.
zdjecie uzytkownika
flachachacha - 2015-03-12 23:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
diablico a skąd ty tak dokładnie wiesz gdzie oni byli, gdzie się bawili, co kupowali? Chodziłaś za nimi? no chyba że jesteś jednym z nich. jeżeli tak to zróbcie ze soba porządek i zamknijcie ludziom gęby
zdjecie uzytkownika
rk - 2015-03-13 10:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich wścibskich którzy pozwolili sobie na komentowanie prywatnego życia innych. Widząc te wpisy powiem to co powtarzam na co dzień "nie ufajcie nikomu".Nie ma w pracy przyjaciół są tylko żerujące hieny.Pozdrawiam r.k
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-13 19:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rk - 2015-03-13 10:56:32]:
... masz rację- pod warunkiem że wpisów tych nie dokonują najbardziej zorientowani czyli R... Wy sami ? Proponuję w porę się wycofać- wykasować ten cały "szajs" i dać na luz..
zdjecie uzytkownika
endriu - 2015-03-13 20:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wiocha, dziewczyny plotkujecie na palarni a później piszecie na forum
super, nadaje się to na wiocha.pl M,E i A co tym chcecie osiągnąć, lajków na tym forum nie ma
zdjecie uzytkownika
Boss Hugo - 2015-03-13 21:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale która więcej napisze,będzie mogła uklęknąć koło mojego miecza i go powąchać
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-14 11:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [endriu - 2015-03-13 20:59:19]:
co racja to racja, siedzą na palarni kłapią ozorami i obrabiają kolegów
zdjecie uzytkownika
Po prostu JA - 2015-03-14 22:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.. a może starczy już tej nienawiści.. dosć już zła dookoła.. nauczmy się żyć ze sobą nie gryząc... weżmy głęboki "wdech i wydech"- każdy ma swoje życie niech się nim zajmie.. "w zaciszu"
zdjecie uzytkownika
Po prostu Ja - 2015-03-16 04:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ak panienka lekkich obyczajów znów nocowala byłego. Podwinela ogonek i wraca, bez honoru
zdjecie uzytkownika
Po prostu JA - 2015-03-16 07:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam Wszystkich
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-16 07:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawa jestem czy ją obiada, może sobie z domu przywozi. A myje się w sadzawce he...jedno warte drugiego
zdjecie uzytkownika
fafarafa - 2015-03-16 14:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie daje raz tu raz tam.
zdjecie uzytkownika
Myszka Mickey - 2015-03-16 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech śpi z kim chce. Czy wy mieszkacie u niej pod łóżkiem że wszystko wiecie co robi?
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-19 13:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No już się do niej wprowadził i gotuje obiadki nie ma godności
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-03-19 14:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do zarobków, to potwierdzam liczby, które były tu podawane. Jeśli ktoś z czytających to forum, aplikuje na stanowisko kierownicze- radzę dobrze to przemyśleć. Wytrzymują tylko znajomi dyrektora. Reszta ma postawione nierealne wymagania. Praca po 10-12 godzin + papiery w domu + telefony od pracowników + w weekendy sprawozdania, analizy sprzedaży itp. To wszystko mało, wg dyrektora kierownik powinien orientować się w cenach u konkurencji, a także jeździć i szukać nowych klientów.
zdjecie uzytkownika
frajer - 2015-03-21 20:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszłałem ze poleciał ten od reczników, jescze niech się zainteresuja foodowcxamijak handlujaa miejscami paletowymi, i wszyscy przymykaja na tooko, niektóerzy nawet sie pobudowalil, anie którzy pokupowali swoim blondi mieszkania
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-25
Żródło: Gowork.pl
Gliwice
(śląskie)
  POSZUKUJEMY OSÓB DO PRACY W GLIWICACH NA STANOWISKO:     KASJER/KASJERKA Wymagania: -    Wykształcenie min. zawodowe (preferowane ekonomiczne), -    Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, -    Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, -    Umiejętność obsługi kasy fiskalne
zdjecie uzytkownika
selgros-wrocław- krakowska - 2015-03-22 10:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co do pracy w selgrosie to ja już cały temat wyczerpałem,błagam was po raz trzeci nie podejmójcie pracy w tych rynsztokach,jest to wyzysk pracownika na maksa za psie pieniądze i co po dwóch latach będziecie zarabiać 1500 zł,w tych dyskątach oni są nastawieni na obrót,ty jako robol się liczysz i nawet nie !!!Główna siedziba jest w Poznaniu oni rozdają karty,kapitał zakładowy wiem że wynosił 310 000 000 wiem że wszystkie sklepy zaliczają padaczkę zbyt duża konkurencja ale do póki mają parobków za 1400zł to jeszcze będą kręcić lody na frajerach !!!! Ludziska opanujcie się wyjeżdżajcie za miedzę za dobrym pieniądzem a nie u żyda we własnym kraju wegetować na granicy ubóstwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
znawca tematu - 2015-03-25 20:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [selgros-wrocław- krakowska - 2015-03-22 10:29:01]:
Stary to nie jest pociąg na Sybir, zawsze możesz nacisnąc przycisk przystanek na żądanie. Widac byłeś słaby i się poddałeś.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Selgros Cash&Carry?
Zadaj pytanie