Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Selgros Cash&Carry

zdjecie uzytkownika
Marcin G - 2014-06-02 20:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2014-02-23 14:40:35]:
Odradzam pracy we Wrocławiu(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-06-03 16:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [artur - 2014-06-02 15:57:55]:
jak to mówią jaka płaca taka praca, raczej się nie narobisz, pensja minimalna krajowa, plus ewentualne dodatki np. na wózek ok 100, jak się wkupisz w łaski kierownika to na serwisie jeszcze dorobisz, na niektórych działach możesz to nawet robić w ramach swoich godz więc spoko zawsze trzy, cztery stówy wlecą, co do kierowników odradzam działy spożywcze
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-06-04 12:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ koles, to jakie działy w selgrosie polecasz? rozumiem ze kierownik w porzadku i do dogadania sie ?
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-06-04 17:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym się daje innym się zabiera - wszystko zależy kto i komu .... liże. W Poznaniu jest jeden kieras hali... Gdyby nie spodnie to by świecił hahaha
zdjecie uzytkownika
Mociek - 2014-06-05 02:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie wiadomo o chodzi to chodzi o kasę. Zazdrość oczywiście może się wkradać na widok tego co prezesi mają... ale takie ich święte prawo.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-06-23 12:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nutria - 2014-05-06 19:35:17]:
co to znaczy elitarny?
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-06-23 13:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elitarny kierownik - 2013-07-19 01:03:53]:
a w lublinie 3,000 brutto
zdjecie uzytkownika
Mociek - 2014-06-24 02:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te 3000 to na jakim stanowisku? Kierownika? Według mnie trochę nieadekwatna kasa jak na zakres obowiązków.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-06-26 13:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nutria - 2014-05-06 19:35:17]:
a co to znaczy elitarny kierownik ba ja byłem na rozmowie na kierownika ,i zaproponowałem 2000-2500 na rękę to powiedzieli że tyle to brutto.
zdjecie uzytkownika
Mociek - 2014-06-30 18:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żartujesz sobie? Przecież takie pieniądze to całe nic,przy dzisiejszych cenach i obowiązkach jakie spadają na kierownika...
zdjecie uzytkownika
elitarny kierownik - 2014-07-17 15:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam 10 kafli i pelen social
zdjecie uzytkownika
aggag2 - 2014-07-21 11:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [elitarny kierownik - 2014-07-17 15:31:30]:
Tak socjal i 10 kafli ale do posprzatania ..
zdjecie uzytkownika
elitarny kierownik - 2014-07-22 14:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aggag2 - 2014-07-21 11:38:56]:
widac ze zazdrosc zrzera trzebalo sie uczyc a nie piwsko chlac po bramach. leb w pole i nie bulgotac
zdjecie uzytkownika
jula - 2014-07-23 17:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej mam pytanko, byłem wczoraj na rozmowie w sprawie pracy w selgrosie w Poznaniu na st. zastepy działu, niby wszystko ok, moje wrazenie pozytywne - analiza CV zadnych wiecej zbednych pytań. Pytanie - ile zarabia taki zastepca działu?
Zgóry dzieki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-25 18:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile zarabia kierownik na rybach?
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-07-31 21:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy ile złowi! :-P
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-08-01 02:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego atakujecie kierownika? Chyba każdy ma prawo do spędzania wolnego czasu tak jak się podoba. Jak dla mnie Selgros to dobra firma na to, żeby zacząć i ewentualnie kontynuować karierę. Tak spojrzałem po portalach z pracą to w niektórych miastach można aplikować również na staże. To bardzo ciekawy pomysł i według mnie świetny pomysł na rozpoczęcie ścieżki kariery właśnie w Selgrosie. Choć pewnie część forumowiczów będzie pukało się w czoło, uważam, że Selgros ma ugruntowaną markę na polskim rynku więc raczej więcej się zyska niż straci.
zdjecie uzytkownika
WR - 2014-08-01 09:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w Selgrosie nie jest taka zła, tylko kasa słaba. Największa wada, przynajmniej jeśli chodzi o Radom to nepotyzm. Zwalniają dobrych pracowników by wsadzać swoich ludzi. I nowa moda, zatrudnianie ludzi z grupą inwalidzką a kto pracuje w Selgrosie wie, że często jest to ciężka praca.
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-08-25 19:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w Lublinie wstyd powiedzieć ogłaszają się atrakcyjne wynagrodzenie a dają1680-1700 brutto ,a przy tym ile tajemnicy i zachęty aby zdobyć pracownika (murzyna ) bo lepsze stanowiska dawno obsadzone już w kwietniu przez znajomych ,na otwarciu się wszyscy przekonają jaka jest prawda w tym Lublinie
zdjecie uzytkownika
Kosmyk - 2014-08-25 23:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@fifi Wydaje mi się, że problem z wynagrodzeniami w Selgrosie nie istnieje tylko i wyłącznie w Lublinie. Według mnie niezależnie od miejsca stawki są takie same - w końcu to sieciówka. Teraz jakiś spory nabór rozpoczęli, bo gdzie nie spojrzeć to po całej Polsce szukają pracowników na różne stanowiska ...
zdjecie uzytkownika
Moniskaaa 80 - 2014-09-05 10:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktos cos wie jak wyglada praca przedstawiciela firmy ? Jakie warunki? I najważniejsze czy warto?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mada - 2014-09-15 18:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze tak wszyscy narzekają ,marudzą i krytykują nie patrząc na to jak duże mamy bezrobocie.Wszędzie jest ciężko i moim skromnym zdaniem trzeba się cieszyć że są jakieś perspektywy na zatrudnienie..........a jak komuś nie pasuje to zawsze może pójść na słuchawkę do jakiegoś Contact Center i dopiero zacząć marudzić.
zdjecie uzytkownika
Wół - 2014-09-17 02:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mada To nie chodzi o narzekanie, bo to jest normalna cecha polaków. Bardziej martwiące jest to, że nie wszyscy zarabiają fortuny. Oczywiście swoje doświadczenie zawodowe trzeba też gdzieś zacząć. Ale Po iluś latach pracy ciężko zdobywając doświadczenie można wiele osiągnąć. I Selgros raczej ujmy nie przyniesie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-17
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W ŁODZI NA STANOWISKO:     PRACOWNIK DZIAŁU MIĘSO (ROZBIERACZ-WYKRAWACZ) Wymagania: -    Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek, -    Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, -    Aktualna ks
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-09-23 22:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kompletne załamanie , to mial byc moj azyl...tyle starania ,zaangazowania..( usunięte przez administratora ) moze nie wszyscy ..a jednak.doprowdzili mnie do stanu abstynencji zawodowej na dlugo, co za cholera pozwala zadzic takimi malo alo bardzo malymi kwalifikacjamii, szok
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-10-09 12:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zainteresowala mnie oferta kierownika dzialu spozywczo-przemyslowego. Ma ktos jakies wspomnienia z tej pracy, na tym stanowisku? Moze przynajmniej ktos z pracujacych "na sklepie" powie, jak wyglada to w praktyce, bo kazdy szef sklepu inaczej widzi te funkcje. Interesuje mnie praca w Wwa, ale opinie z calej Polski mile widziane
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x