Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Interesujący profil? Udostępnij!
anonim - 2009-02-17 21:07:07 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o SELGROS - KRAKÓW - KRAKÓW. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-06-19 19:59:54 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z SELGROS - KRAKÓW (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w SELGROS - KRAKÓW:
Najbardziej nie podobało mi się w SELGROS - KRAKÓW:
Lajkonik - 2009-10-08 08:36:14 odpowiedz | cytuj
Firma z mizernymi perespektywami. Wynagrodzenia kiepskie ( dyrektor obiektu to "finansowy sęp"). Sporo nieciekawych typów, bazujących na "kapusiowaniu".
Plus: Dwie imprezy w roku ( dla kadry po rocznej inwenturze, dla gawiedzi późną wiosną ). Aby tam pracować trzeba założyć klapki na oczy niczym koń....
ano - 2010-12-27 23:28:34 odpowiedz | cytuj
zgadzam się z tą opinią cała prawda o pracy w selgrosie dyrekcja wogóle nie szanuje pracownika
anonim - 2011-05-27 20:13:52 odpowiedz | cytuj
może i masz rację
ale nie nadajesz się do tej roboty, od najgorszego z Nas dzieliło Cię lata świetlne, przygniotły Cię światła wielkiego miasta
pozdro
kura i sos - 2011-11-16 19:19:32 odpowiedz | cytuj
eee praccuje przeciez
rrrrrrrr - 2011-11-24 13:02:27 odpowiedz | cytuj
he he drogi anonimku chyba wiem o kogo ci chodzi zreszta ludzie uwazajcie rzeczywiscie na słodycze tam bym nie chciał pracowac nigdy dobrze ze mam swoj dział ( usunięte przez administratora ) chyba wraca na nocki i obyy bedzie porzadeczek i luz bez panki( usunięte przez administratora ),powinien swiecic przykładem przy nim jakos sie wyrabiamy na nockach jest porzadeczek bedzie git.a co do słodyczy uwazajcie ludzie jedna ( usunięte przez administratora ), druga jest tam taka młoda ( usunięte przez administratora )reszta ona z kazdym pozdro
JotEn - 2011-11-25 14:40:18 odpowiedz | cytuj
O jakie miasto chodzi ? moze ktos napisze w Krakowie jest ok . Ludzie sa mili a kierownicy nocni tez .Zmiana dzienna jest ok Pozdrawiam kierowników ! tak trzymac obrót jest b.dobry ale i tak maja( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-11-26 14:11:09 odpowiedz | cytuj
W internecie nikt nie jest anonimowy !.
pppp - 2011-11-26 14:43:50 odpowiedz | cytuj
co tu sie dzieje koszmar zamiast trzymać sie razem wy sie kłócicie ja mam ptanie wiadomo cos o bonach i paczkach w tym roku bo nie było imprezy niewiadomo dlaczego dali nam podwyzki wiec tak mysle ze o bonach i paczkach mozna zapomniec bede wdzięczny za info
Sławek - 2011-11-26 15:10:56 odpowiedz | cytuj
W imieniu dyrekcji oświadczam iz paczki we Wrocławiu będą , a bony nie .
ppppp - 2011-11-26 15:40:13 odpowiedz | cytuj
a w kraku wiadomo cos czy beda
หี - 2011-12-05 11:25:13 odpowiedz | cytuj
Przychodze nie raz na serwis w poznych godzinach i widze co sie wyprawia na działach.Gośc z nabiału jezdzi na wózku i wpieprza ciastka?? tyle co widze ze chemia najwiecej pracuje reszta chodzi po sklepie.
KLaudia - 2011-12-06 11:25:12 odpowiedz | cytuj
Pier. głupoty tam jak pracowałam to kazdy z pełnym brzuszkiem chodzi ! Sa równi i równiejsi !
zarobki max na wstepie ( usunięte przez administratora ) z premia chyba ze na foodzie robisz to masz serwisy w czasie pracy i np chłopaczke z chemi mały obrotny wyciaga ( usunięte przez administratora ) a wszystko praktycznie w pracy robi :)
jjj - 2011-12-06 16:23:31 odpowiedz | cytuj
Głowy w dół! Tyrać i nie gadać, bo po Nowym Roku znowu obroty spadna i zaczną się łowy - kto do zwolnienia :). Poza tym jesli ruszy przebudowa hali to na bank trzeba będzie szukać jakiegoś nowego zajęcia, bo znowu pracowników za dużo...
Lajkonik - 2012-02-05 13:39:13 odpowiedz | cytuj
Co nowego w "firmie" w 2012 ?? Na magazynie panuje już ład ? Hary Potter usunął już łupież ? Jak zdrowie szanownego pana Dyrektora ?
Mateusz - 2012-02-20 10:18:39 odpowiedz | cytuj
Wystarczy jechac na zakopianke do makro, czysto poukładane promocje logiczne ceny produktow tez sa na miejscu.Selgros reprezentuje stara gwardie KZ trzeba zmienic Kierownikow działów tez chyba bo zasiedzialo im sie w pokoju kolo informacji :]

selgros: brud, bałagan, drogo, pochowane jedzenie w pułkach ( na agd w mopach kabanosy )
makro: czysto , kierownicy staraja sie ( swieza krew)
bezrobotnoobrotny - 2012-03-08 11:26:19 odpowiedz | cytuj
A kiedy ma ruszyć przebudowa hali w Krakowie - bo nie wiem czy jest sens żebym w ogóle szukał tam pracy??
ona - 2012-07-18 21:28:52 odpowiedz | cytuj
Dziwię się ludziom którzy pracują w selgrosie.Kiedyś pracowałem tam rok czasu i uważam,że nie ma gorszej pracy na świecie.Jak można pracować za 1700 złotych? Trzeba mieć chyba nie tak w głowie żeby tyle płacić ludziom.I kontrole przez zjebów z poznania cały czas, testy z wiedzy! To są debile żeby za takie pieniądze wymagać czegokolwiek nie polecam nikomu nawet wrogowi tej pracy
on - 2012-07-30 14:02:38 odpowiedz | cytuj
Gdzie ty masz 1700 ? Podstawa to 1500 brutto i 10% premii jak z nockami wyjdziesz 1300 na rękę to szał :) Tak ma większość na hali ewentualnie najstarsi stażem biorą więcej ale też mizerne grosze jak na tą harówę. Ogólnie typowy syf marketowy.
Eks - 2012-07-30 14:50:54 odpowiedz | cytuj
Max. 1700,00 na rękę z premią, to na stanowisku Z-CA KIEROWNIKA DZIAŁU. P-o-r-a-ż-k-a
:) - 2012-08-08 11:47:17 odpowiedz | cytuj
A co nowego, pan panika pracuje, a pan łupież ?
tum - 2012-08-10 14:07:16 odpowiedz | cytuj
łupież dalej się sypie :)
kuras - 2012-10-02 22:02:27 odpowiedz | cytuj
To prawdziwy kołchoz. Bród smród i ubóstwo!!! Ręka ręke myje!!! Złodzieje! Nie kupujcie tam!!!!!!! I z daleka od nich!! Ciekawe ile inspekcja pracy tam bierze łapówek? grafiki pracy nie zgodne z regulaminem pracy i zmieniany co 2 dzien! teraz te rażące lampy w regałach!!!
mati - 2012-10-13 23:01:13 odpowiedz | cytuj
czytam i czytam i oczom nie wierze
brud,smrod ,ubustwo
remont hali--------------
nowe otwarcie za 2 dni oczywiscie wielkie i co

sprrzedaja tym razem z towarem
kurz,opilki,zalane sprzety rtv/agd,itp
bo kto robi remont hali generalny i nie zabezpiecza towaru
to selgros krakow
posoadam zdjecia piszcie jak chcecie wysle na maila
kierownictwo naczelne do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .... i do wymiany
ochrona totalne dno
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: