Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Selgros Cash&Carry

zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-18 16:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jednak jest szansa, że pracując dla Selgrosa mozna natrafić na normalnych ludzi, którzy w razie czego pomoga człowiekowi?
zdjecie uzytkownika
puding - 2014-05-20 22:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mianowicie o Poznań
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-21 18:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
puding, ten selgros na Zamenhofa tak? To tam jest ok, czy o co chodzi, bo juz totalnie sie w tym wszystkim pogubiłem.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-05-26 15:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2014-05-21 18:24:14]:
Na zamenhofa większość ludzi jest ok, ale gorzej z tzw. kadrą kierowniczą, która wyżywa się na pracownikach oraz merchach, kierownicy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzęsą w obawie przed utratą pracy a pracownikom się tylko obrywa...odradzam pracę w tej firmie, łamanie praw pracowniczych na porządku dziennym m.in.przekraczanie norm przewożonych paleciakami towarów, pracowników zatrudnia się często na 3-mce, na okres próbny po czym nie przedłuża umowy, i tak w kółko, ja mam już to za sobą...na szczęście
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-05-30 15:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak taka wielka i znana siec sklepów jak selgros cash&carry może sobie pozwolić na takie rzeczy to nie wiem, może zgłoście pewne rzeczy do góry?
zdjecie uzytkownika
exter - 2014-06-02 11:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2014-05-30 15:15:49]:
wiem coś o tym, nie ma komu zgłosić, kierownictwo hali ma mróweczki w nosie, a jeden to nawet popiera takie praktyki...
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-06-02 15:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej widzielem za poszukuja w selgrosie pracownikow hali. powie ktos cos o tej pracy? ile mozna zarobic, czy ciezko jest i jak kierownicy? proszę o dspowiedz osoby ktore cos wiedza, bo chcialbym u nich sprobowac ;)
zdjecie uzytkownika
Marcin G - 2014-06-02 20:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2014-02-23 14:40:35]:
Odradzam pracy we Wrocławiu(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-06-03 16:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [artur - 2014-06-02 15:57:55]:
jak to mówią jaka płaca taka praca, raczej się nie narobisz, pensja minimalna krajowa, plus ewentualne dodatki np. na wózek ok 100, jak się wkupisz w łaski kierownika to na serwisie jeszcze dorobisz, na niektórych działach możesz to nawet robić w ramach swoich godz więc spoko zawsze trzy, cztery stówy wlecą, co do kierowników odradzam działy spożywcze
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-06-04 12:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ koles, to jakie działy w selgrosie polecasz? rozumiem ze kierownik w porzadku i do dogadania sie ?
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-06-04 17:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym się daje innym się zabiera - wszystko zależy kto i komu .... liże. W Poznaniu jest jeden kieras hali... Gdyby nie spodnie to by świecił hahaha
zdjecie uzytkownika
Mociek - 2014-06-05 02:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie wiadomo o chodzi to chodzi o kasę. Zazdrość oczywiście może się wkradać na widok tego co prezesi mają... ale takie ich święte prawo.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-06-23 12:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nutria - 2014-05-06 19:35:17]:
co to znaczy elitarny?
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-06-23 13:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elitarny kierownik - 2013-07-19 01:03:53]:
a w lublinie 3,000 brutto
zdjecie uzytkownika
Mociek - 2014-06-24 02:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te 3000 to na jakim stanowisku? Kierownika? Według mnie trochę nieadekwatna kasa jak na zakres obowiązków.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-06-26 13:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nutria - 2014-05-06 19:35:17]:
a co to znaczy elitarny kierownik ba ja byłem na rozmowie na kierownika ,i zaproponowałem 2000-2500 na rękę to powiedzieli że tyle to brutto.
zdjecie uzytkownika
Mociek - 2014-06-30 18:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żartujesz sobie? Przecież takie pieniądze to całe nic,przy dzisiejszych cenach i obowiązkach jakie spadają na kierownika...
zdjecie uzytkownika
elitarny kierownik - 2014-07-17 15:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam 10 kafli i pelen social
zdjecie uzytkownika
aggag2 - 2014-07-21 11:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [elitarny kierownik - 2014-07-17 15:31:30]:
Tak socjal i 10 kafli ale do posprzatania ..
zdjecie uzytkownika
elitarny kierownik - 2014-07-22 14:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aggag2 - 2014-07-21 11:38:56]:
widac ze zazdrosc zrzera trzebalo sie uczyc a nie piwsko chlac po bramach. leb w pole i nie bulgotac
zdjecie uzytkownika
jula - 2014-07-23 17:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanko, byłem wczoraj na rozmowie w sprawie pracy w selgrosie w Poznaniu na st. zastepy działu, niby wszystko ok, moje wrazenie pozytywne - analiza CV zadnych wiecej zbednych pytań. Pytanie - ile zarabia taki zastepca działu?
Zgóry dzieki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-25 18:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile zarabia kierownik na rybach?
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-07-31 21:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy ile złowi! :-P
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-20
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W GDAŃSKU NA STANOWISKO:     PRACOWNIK DZIAŁU OBSŁUGI KLIENTA - KIEROWCA Wymagania: -    Wykształcenie min. średnie, -    Prawo jazdy kat. B, -    Doświadczenie w pracy w dziale związanym ze sprzedażą i obsługą klienta na rynku hurtowym, -    Umiejętności negocjac
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-08-01 02:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego atakujecie kierownika? Chyba każdy ma prawo do spędzania wolnego czasu tak jak się podoba. Jak dla mnie Selgros to dobra firma na to, żeby zacząć i ewentualnie kontynuować karierę. Tak spojrzałem po portalach z pracą to w niektórych miastach można aplikować również na staże. To bardzo ciekawy pomysł i według mnie świetny pomysł na rozpoczęcie ścieżki kariery właśnie w Selgrosie. Choć pewnie część forumowiczów będzie pukało się w czoło, uważam, że Selgros ma ugruntowaną markę na polskim rynku więc raczej więcej się zyska niż straci.
zdjecie uzytkownika
WR - 2014-08-01 09:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Selgrosie nie jest taka zła, tylko kasa słaba. Największa wada, przynajmniej jeśli chodzi o Radom to nepotyzm. Zwalniają dobrych pracowników by wsadzać swoich ludzi. I nowa moda, zatrudnianie ludzi z grupą inwalidzką a kto pracuje w Selgrosie wie, że często jest to ciężka praca.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski