brak logo

API Market- Kobyłka

Kobyłka

Opinie o API Market- Kobyłka

gucio 2010-01-18 12:07:46
W Kobyłce jest to samo pracownicy ciężko pracują a kierownictwo się obija.Niepolecam tam pracy
1
franio 2010-01-18 19:58:39
złe warunki pracy. nadgodziny. nieprzyjemna atmosfera. plotki. pomówienia. regularne potrącanie premii. prawie całkowity brak wolnych dni.
franek 2010-01-19 11:53:32
NIE POLECAM TEJ FIRMY.[usunięte przez moderatora]
rozsądna 2010-10-23 09:59:57
jest ok
anetka 2010-10-28 15:04:00
Rozsądna nie chwal dnia przed zachodem słońca.ja pracowałam w tym [usunięte przez moderatora] i wiem jak traktuje się tam pracowników !!!! Jak niewolników jednych,a drugich normalnie-tych co się lubi i szanuje. Ulka jest the best.
klijent 2010-11-03 10:15:18
ludzie nie pracujcie tam !!!!
majka 2010-11-13 21:54:25
złe opinie o api mają zazwyczaj ludzie którzy zostają zwolnieni za złe podejście do pracy nie oszukujmy się nikt nam nie płaci za to że po prostu jesteśmy !!!!!!!!!! hello !!!!!!!!!!!!!! ogarnijcie się , praca w api jest ok i Miss Ula jest the best !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lola 2011-08-07 14:38:17
a ja polecam ale chyba już nie długo, bo niestety zaczyna się robić coraz gorzej niczym w marketach,a ostatnio to już nawet zaczynają wyjmowaś klamki z okien,żebyśmy nie mogli sobie powyglądać za okno,,,niedługo nam dowiozą skafandry i zaczną nas wywozić...żenada...ale ogólnie nie najgorzej...jakby szfowie chcieli to jeszcze mogą sie poprawić :))
Pipek 2015-07-31 07:31:13
Nie polecam. Mobbing, wyzysk, i wszystko co najgorsze. Przyjedzie sJurek w berecie z kontenera PCK i macie pozamiatane.
1
Król Niewolników 2015-07-31 07:45:29
Polityka firmy jest gorsza niż na bazarze. Biali murzyni zaczepiają i nagabują dzień w dzień do zakupu tych samych produktów. Żenada!
1
Pipek 2015-07-31 07:49:39
WHERE ARE YOU SIJUREK?:)
1
apiwarszawa 2015-12-22 15:47:57
Za pralnię nawet spory dodatek 300 zł na miesiąc, więc pensja z tym dodatkiem nawet nie źle wygląda. Na kasie, gdy masz manko: odliczają od pensji każdą kwotę, albo musisz od razu oddać w gotówce. Zasadniczo na początku wszystko dobrze wygląda, a potem się zaczyna po miesiącu, dwóch okazuje się, że plusów w tej pracy mniej niż minusów. Dla mnie największy minus to był kompletny brak wpływu na swój własny grafik: często z czystej złośliwości, bo pracownika trzeba "wychować": raz się zgodzi to potem się nie buntuje. Nie ma równości jednemu wolno, a tobie nie wolno. Zakaz wymieniania się nawet na zmiany między pracownikami. Efekt jest taki, że ludzie przestają się do siebie odzywać.Warto się też przykładać do pracy, bo im więcej zrobisz tym więcej Ci dadzą do zrobienia. Obowiązkowe nieoficjalne(oficjalnie nikt nie ma nadgodzin, więc więcej nie zarobisz) nadgodziny, bo nie musisz się na nie godzić, żeby je mieć "przeważa dobro sklepu". Ogólnie to można wiele wytrzymać jak panuje dobra atmosfera. Niestety atmosfera jest zła.
taka tam 2016-01-04 15:24:20
noiak, skad Ty masz takie informacje, że maja być podwyżki??? Podwyżka może być ale wtedy jak podniosą minimalna krajową. To wtedy będa musieli więcej pracownikowi zapłacić. Jeśli chodzi o rekrutacje i jesteś PEWIEN że chcesz tam pracować, idź do kierownika sklepu lub wyślij CV, tam jest non stop zapotrzebowanie, co daje samo w sobie do myślenia. Serio, wiem co mówię, pracowałam w innych sklepach. Ja jestem troche rozczarowana, ponieważ obiecują dużo, a w praktyce nie dają nic, o wszystko musisz prosić lub nawet się wykłócać, bo "było ustalane inaczej". apiwarszawa ma rację, tu przeważa dobro sklepu i silna orientacja na Klienta, natomiast pracownik tu jest nikim. Kierownik na sklepie moze byc i dobry, ale sama polityka firmy, (z którą kiero musi się zgodzić bo inaczej sajonara) jest mocno do poprawy.
aaa 2016-03-22 13:42:17
hmmm... zarobki Biedronka zarabia więcej, atmosfera zła, traktują Cię jak kogoś kto wynosi co najmniej pół sklepu, szef Jurek przychodzi i myśli że jest nie wiadomo kim, jakby zapierdzielał tak jak inni pracownicy to może by znaczył, że pracownicy pracują ciężko..niskie wynagrodzenie, nie miłe szefostwo, brak zaufania do pracownika, brak możliwości awansu, brak premii,,
straszne.rzeczy 2016-03-24 16:49:16
Ogólnie nie polecam. Firma w której nie szanuje się pracownika (niezależnie od stanowiska). Brak jednoznacznych wytycznych, zaprzeczanie swoim decyzjom, ciągły pośpiech to jedne z niewielu rzeczy z jakimi przychodzi się nam mierzyć za niewielkie pieniądze. Zamiast tworzyć kolejne sklepy warto było by pomyśleć jak usprawnić te które już są, bo mogą mieć naprawdę potencjał, ale nie można się o nic doprosić. Przepływ informacji zero. Możliwość rozwoju/awansu zero. Atmosfera zła i nerwowa. Socjal- zero.
ex-kierownik Api 2016-06-29 23:31:48
Api Market to klasyczny przykład jak właściciel przez własną chciwość sam niszczy swój własny biznes. Począwszy od zarządu ( klanu rodzinnego) jak i również dyrektora i wszystkich jego pomagierów. Udało mi się wymiksować z tego biznesu ,a byłem kierownikiem sklepu i co nie co wiem.

Pracy nie polecam w żadnym wydaniu i na żadnym stanowisku w tej firmie.
Radzę omijać z daleka
3
wow 2016-08-18 18:15:47
nie gadaj głupot kierownictwo też pracuje na równi z pracownikami oprócz tego ma swoje obowiązki
zagubiony 2016-10-08 22:20:45
kto jest teraz kierownikiem w Api w kobyłce?
4edsa 2016-10-09 19:23:17
@aaa no wlasnie to dobrze prawda? ja uważam ze taka atmosfera w firmie jest jednak potrzebna żeby moc na spokojnie z kierownictwem się dogadać jak człowiek z człowiekiem a wiadomo przecież jak to bywa
Zostaw swoją opinię o API Market- Kobyłka - Kobyłka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie API Market- Kobyłka