brak logo

Renault Rudnik

Wołomin

Opinie o Renault Rudnik

polo 2010-01-18 11:41
Witam serdecznie chciałbym wszystkich przestrzec przed firma Renault rudnik jest to firma w ktorej szansa na awans jest żadna gdyż wszyskie stanowiska sa obsadzoe przez rodzinke a ludzi z zewnatrz sie [usunięte przez moderatora] wymienia jak skarpetki. co do wypłat to jest to tylko zwodzenie oraz obietnice które nigdy nie zostana dotrzymane...pracowałem tam chwile i przestrzegam wszystkich tylko strata czasu, sił i nerwów....(jedak jezeli ktos sie skusi to przestrzegam zeby wszystko podpisywal na umowie itp.
3
były pracownik Rudnik Renault 2016-03-14 21:31
Witam,
...jeżeli chcesz pracować tej firmie w Wołominie -100 razy się zastanów i przeczytaj Uważnie powyższą opinie(nie będę powielał)-Również pracowałem przez kilka miesięcy i Gorszego "Oszusta" jak sam "Wielki Szef Krzysztof R"-w życiu nie spotkałem,a "wredna kreatura,ze hej"-nie warto szkoda zdrowia i zycia-,ale obiecają Ci wszystko ,co chcesz-na początku :)...serdecznie przestrzegam przed pracą w tej firmie....
pracuś 2016-04-10 22:32
Jestem pracownikiem tej firmy od 10 lat. Zasada jest prosta : ile dajesz z siebie, tyle dostajesz. Mogłoby być lepiej ale nie narzekam.
Trzeba się narobić aby zarobić ale za nic nie robienie to chyba tylko w straży miejskiej płacą :)
ex 2016-04-19 22:02
Pracuś....to co piszesz to g....o prawda! Taką opinię napisze tylko ktoś z rodziny co tam pracuje.
Pracowałem tam przez spory okres czasu. Zasada jest prosta: ile byś z siebie nie dał to i tak nic więcej nie dostaniesz. Narobić się trzeba - to fakt...tylko że nikt tego nie doceni a tym bardziej za to nie zapłaci ale wymagania mają ogromne. Najgorszy jest brak poszanowania pracowników. Warunki socjalne też marne. Zimą temperatura w środku ma może z 5-7 stopni. Kibel śmierdzący i zapleśniały. Prysznica brak. Latem jak się z roboty wychodziło to aż się ludzie oglądali. Stołówka to chlew. Dużo by pisać...!
Wielki szef potrafi tylko wymagać nie dając nic od siebie!

Do wszystkich przyszłych zainteresowanych:
Zastanówcie się milion razy zanim się tam zatrudnicie. Ogłoszenia widzę ciągle w lokalnej gazecie ale nikt tam nie chce pracować - to chyba o czymś świadczy.
2
były 2016-11-23 17:15
Witam,
W Wołominie czy w Ostrołęce jest to samo. Szkoda czasu i nerw przede wszystkim.
Krzysztof R. to stary oszust i złotówa. Ma wszystkich za złodzieja bo sam nim jest! trzeba pilnować urlopów o i z nich cię okradną! Nie Polecam! I kasę ciężko odzyskać z ostatniej wypłaty!!!
3
Exxxxxx 2017-04-04 17:41
Święta prawda krzysiu nie placi za nadgodziny to po pierwsze po drugie racja ile z siebie bus nie dał to grosza ci noe dorzuci to po drugie brak szacunku do prcownikow i wymagania z kosmosu. Mechanicy nie maja narzedzi trzeba robic 100 rzeczy w jednym momencie a i tak prezes przyjdzie i powie ze lezysz. Nie wspomne o synach jeden lepszy od drugiego. Zdecydowanie nie polecam
były z oki 2017-04-07 17:49
Ja też nie polecam tej firmy. Na początku wszyscy mili i ogólnie super ale za chwilę bańka pęka i pokazują swoje prawdziwe oblicze!! Czyli zero szacunku dla ludzi (pracowników i klientów) żadnych płatnych nadgodzin, tłumaczysz się za nich i nawet podziękowania nie usłyszysz. Na każdym kroku chcą cię oszukać na kasie więc lepiej dobrze pilnować wypłat. Zresztą widać jaka jest rotacja w szczególności w Ostrołęce! Naprawdę należy się dwa razy zastanowić zanim się zacznie pracę w takiej firmie(pseudo salon Renault !)
Chogata 2017-04-28 12:48
A ja polecam tą firmę. Pracuje w niej bardzo dużo wartościowych pracowników!!!! To oni tworzą prawdziwą wartość tej firmy. Postawili ją na nogi. Robią sprzedaż i super obsługę klientów.
Te wszystkie komentarze piszą byli pracownicy, którzy albo firmę okradali, albo olewali klienta albo byli tak leniwi i głupi że pomimo szkoleń i tłumaczeń nie potrafili nic zrobić pożytecznego a teraz zjada ich zazdrość, że pracują inni i mają wyniki.
Zostaw swoją opinię o Renault Rudnik - Wołomin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Renault Rudnik