brak logo

Komputronik S.A.

Wrocław

Opinie o Komputronik S.A.

Dr Monk 2010-06-25 15:36:33
Szczególnie pan Nowik, który wpadał i rzucał [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak gadałeś z klientem...
kleks 2010-07-01 09:43:21
Jedno z najbardziej aktywnych for internetowych Musi byc cos w tym ja mam wlasna firme i dzialalnosc i moi pracownicy zawsze byli zadowoleni Jeszcze dlugo minie zanim pracodawcy naucza sie ze czlowiek w firmie to najwazniejsza wartosc i nie wolno zatrudniac glabow na stanowiska kierownicze
oski 2010-07-05 11:12:18
pracownik - 2010-06-17 20:32:10

[usunięte przez moderatora] Was :)

To Ty Nowik ? Uspokój się - w pracy sobie dasz czadu. Tu nie warto.
handlowiec123 2010-07-05 15:22:36
Nowik od tematu statku siedzi cicho, szkoda patrzeć jak się meczy
bekart 2010-07-08 14:07:28
Heh . Widzeze w firmie zostali sami ulegli. Cala smietana juz nie pracuje z wlasnego wyboru. Sprawdzmy statystyki a okaze sie ze oddzial Wro jest przyjazny pracownikowi nigdy nie zwolnil nikogo, bo ludzie juz wytrzymac nie mogli. Zatrudniasz sie wchodzisz do rodziny i znajomych ( tzw. kolko wzajemnej adoracji ) , rozpakowujesz sie zostawiasz swoje manele. A po kilku tygodniach uciekasz jak najdalej zostawiajac wszystko. Po jakims czasie w innej fimie w ktorej masz godziwy zarobek i normalnosc zaczyna Cie smieszyc ze rodzinka nieporadnie rzucila sie juz na Twoj kawalek tortu , ktory zostawiles:)
Niezadowolony pracownik 2010-07-13 20:38:15
Ściema wielka jest ! Samym wrażeniem się nie najesz. NIe wiem po co jeszcze ten kanał jest utrzymywany. Zamknąć i zostawić same sklepy.
chyba nowy 2010-07-16 10:42:46
Przed przeczytaniem tego forum byłem skłonny podjąć pracę w szacownej firmie. Widzę jednak, że firma "Komputronikj" jest jak inne tego typu korporacje. Dzieki za opinie.
anonim 2010-07-16 13:17:07
to wracaj kolego do sklepu, nie blokuj miejsca tym co chca pracowac.....
Bękart 2010-07-16 15:53:55
anonim - 2010-07-16 13:17:07

to wracaj kolego do sklepu, nie blokuj miejsca tym co chca pracowac.....

Jakiego sklepu ? ! o co chodzi . Przecież Komputronik to nic innego jak sklep. Oprócz kupienia komputera nic więcej tam nie dostaniesz. Proste jak w spożwce :) lub jak na placu strzeleckim.
no name 2010-07-17 13:50:55
bekart - 2010-07-08 14:07:28

Heh . Widzeze w firmie zostali sami ulegli. Cala smietana juz nie pracuje z wlasnego wyboru. Sprawdzmy statystyki a okaze sie ze oddzial Wro jest przyjazny pracownikowi nigdy nie zwolnil nikogo, bo ludzie juz wytrzymac nie mogli. Zatrudniasz sie wchodzisz do rodziny i znajomych ( tzw. kolko wzajemnej adoracji ) , rozpakowujesz sie zostawiasz swoje manele. A po kilku tygodniach uciekasz jak najdalej zostawiajac wszystko. Po jakims czasie w innej fimie w ktorej masz godziwy zarobek i normalnosc zaczyna Cie smieszyc ze rodzinka nieporadnie rzucila sie juz na Twoj kawalek tortu , ktory zostawiles:)

Masz chyba na myśli okruszki, na waciki z tego nie starcza
no name 2010-07-17 14:14:14
były - 2010-05-31 20:16:20

Oj Panowie, nie widzicie że ranicie Jarosława? bardzo nie ładnie.
wracając do wątku który się przewijał już kilka razy, to proponuje się odczepić od Komputronika, fajnego Dyrektora który wywiązywał się ze swoich obowiązków i kierorwnika którego pamiętam.
Teraz po odejściu wszystkich słabeuszy, zespół nr II robi targety, zdobywają nowych klientów, kolejne segmenty rynku i w ogóle przez nich to się tak ciasno robi że już myszkę ciężko sprzedać klientowi.
Apeluje !
Wszyscy na Pl. Strzeleckim !
Opanujcie się i dajcie żyć słabeuszom !



P.S. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa żartowałem :D

Żałosne baby, tylko jęczycie
a może ktoś sie pochwali swoimi osiągnięciami? , np powie ile zarobił dla swojej firmy w drugim kwartale 2010 albo jaki największy kontrakt zrealizował w tym okresie, opisze jaki był skomplikowany, jakie były trudności do pokonania? A potem udowodni że w Firmie Komputronik nie miał warunków żeby zrealizować taki projekt. Przeglądnołem referencje Komputronika i jestem pod wrażeniem. Pracownicy tej firmy potrafią sprzedawać. Widocznie wy nie potrafilście skoro już tam nie pracujecie.
Czekam na konktertne odpowiedzi bo jak czytam to forum to sie zastanawiam czy to nie jest przypadkiem forum na www.gejowo.pl

anonim 2010-07-21 00:38:31
no name - 2010-07-17 14:14:14

były - 2010-05-31 20:16:20

Oj Panowie, nie widzicie że ranicie Jarosława? bardzo nie ładnie.
wracając do wątku który się przewijał już kilka razy, to proponuje się odczepić od Komputronika, fajnego Dyrektora który wywiązywał się ze swoich obowiązków i kierorwnika którego pamiętam.
Teraz po odejściu wszystkich słabeuszy, zespół nr II robi targety, zdobywają nowych klientów, kolejne segmenty rynku i w ogóle przez nich to się tak ciasno robi że już myszkę ciężko sprzedać klientowi.
Apeluje !
Wszyscy na Pl. Strzeleckim !
Opanujcie się i dajcie żyć słabeuszom !



P.S. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa żartowałem :D

Żałosne baby, tylko jęczycie
a może ktoś sie pochwali swoimi osiągnięciami? , np powie ile zarobił dla swojej firmy w drugim kwartale 2010 albo jaki największy kontrakt zrealizował w tym okresie, opisze jaki był skomplikowany, jakie były trudności do pokonania? A potem udowodni że w Firmie Komputronik nie miał warunków żeby zrealizować taki projekt. Przeglądnołem referencje Komputronika i jestem pod wrażeniem. Pracownicy tej firmy potrafią sprzedawać. Widocznie wy nie potrafilście skoro już tam nie pracujecie.
Czekam na konktertne odpowiedzi bo jak czytam to forum to sie zastanawiam czy to nie jest przypadkiem forum na www.gejowo.pl



Tak jak zwykle - opisz projekt zs szczegolami. A my sie zajmiemy klientem. Po kilku dniach klient przestanie kupowac jakikolwiek sprzet gdziekolwiek i zacznie wariowac. Byc moze przetnie linie telefoniczna i ucieknie w las - oby dalej od szalencow i bulgarow.
dederowiec 2010-07-22 16:21:51
Które referencje te prawdziwe czy lewe ?
Student 2010-07-29 12:01:42
referencje z Politechniki szczególnie mnie interesuja. Albo sam tam pojde i sie spytam o nie :)
obiektywny 2010-08-02 14:13:56
Komuś potrzebny jest dobry psychiatra. Śledzę to forum, bo równiez jestem z branży i ciekawy jestem co u konkurencji, i powiem Wam, że juz wiem dlaczego nie pracujecie juz w Komputroniku....jesteście żałośni!!!!
Trzeba opublikować listę z Waszymi nazwiskami, żeby przestrzec wszystkich pracodawców ....ja na pewno zgłosze sie po taką listę, żeby Broń Boże przypadkiem któregoś z Was nie zatrudnić........
B 2010-08-11 15:46:01
Przygladam sie temu forum i zastanawiam sie czy nie podjac dzialan zwolnieniowych. Panstwo marnujecie moj czas i mojej firmy !
Hoooho 2010-08-18 00:21:17
Przodownicy pracy. Nie robicie planu. Wysoki ale co to dla WAS. zrobcie plan a podziekujemy.
Blob 2010-09-02 16:13:26
Ja nie ufam tej firmie. Za dużo negatywnych opinii. Widzę że we Wrocławiu jest źle. Na rynku mówi się ,że Komputronik nie wywiązuje się z umów biznesowych, a nawet ma opóźnienia w przetargach publicznych. Coś w tym jest bo znajomy z przetargów publicznych na znanej uczelni mówił o jakiś dużych karach. No i koleżanka chciała coś kupić dla swojej firmy to powiedziała , że to już ostatni raz kiedy poczuła się nie jak klient ale dosłownie śmieć.
anonim 2010-09-06 16:42:33
no name - 2010-07-17 14:14:14

były - 2010-05-31 20:16:20

Oj Panowie, nie widzicie że ranicie [usunięte przez administratora]? bardzo nie ładnie.
wracając do wątku który się przewijał już kilka razy, to proponuje się odczepić od Komputronika, fajnego Dyrektora który wywiązywał się ze swoich obowiązków i kierorwnika którego pamiętam.
Teraz po odejściu wszystkich słabeuszy, zespół nr II robi targety, zdobywają nowych klientów, kolejne segmenty rynku i w ogóle przez nich to się tak ciasno robi że już myszkę ciężko sprzedać klientowi.
Apeluje !
Wszyscy na Pl. Strzeleckim !
Opanujcie się i dajcie żyć słabeuszom !



P.S. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa żartowałem :D

Żałosne baby, tylko jęczycie
a może ktoś sie pochwali swoimi osiągnięciami? , np powie ile zarobił dla swojej firmy w drugim kwartale 2010 albo jaki największy kontrakt zrealizował w tym okresie, opisze jaki był skomplikowany, jakie były trudności do pokonania? A potem udowodni że w Firmie Komputronik nie miał warunków żeby zrealizować taki projekt. Przeglądnołem referencje Komputronika i jestem pod wrażeniem. Pracownicy tej firmy potrafią sprzedawać. Widocznie wy nie potrafilście skoro już tam nie pracujecie.
Czekam na konktertne odpowiedzi bo jak czytam to forum to sie zastanawiam czy to nie jest przypadkiem forum na [usunięte przez administratora]



" Przeglądnołem " - co to za słowo. Nie ma w słowniku . Otóż jest to słowo godne analfabety pracującego w szacownej firmie. Tajemnicą poliszynela jest któż to może być. Wystarczy nawiązać do początku istnienia forum aby potwierdzic o kogo chodzi :). Pozdrawiam i zapaszam do KOMPÓTRONIKA wROCŁAW
Nowikus 2010-10-09 15:02:00
Jak tam kopara opadła ? Małe zyski w tym miesiacu co ?
nownow1 2010-10-19 11:31:31
Nowikus - 2010-10-09 15:02:00

Jak tam kopara opadła ? Małe zyski w tym miesiacu co ?

Te wszystkie wypowiedzi są załosne , zapraszamy. Odwiedzcie nas.
Atmosfera w pracy moim zdaniem jest bardzo dobra. Plany sa realizowane na przynamniej w 85 %. Jest swietnie. Myslę, ze na koniec roku dostaniemy bardzo wysokie premie. Naprawdę warto dla nas pracować. Jest jasno zdefiniowana droga kariery. Narzekaja ludzie ktorzy zostali wywaleni z pracy bo nie mieli wynikow i teraz nie radza sobie w zyciu. Siedza na bezrobociu i tylko zastanawiaja się jak zaszkodzic naszej firmie. Hej wy pochwalcie się dla kogo teraz pracujecie? Boicie się ? Zadowolony
Twój ex chłopak 2010-10-20 09:35:24
eh, faktycznie kopara opada czytając te wszystkie komentarze. I nasuwa się od razu na myśl, któż tak sfrustrowany może być, żeby tak się wyżywać na [usunięte przez administratora]. Czy to ktoś z firmy za moich czasów, czy ktoś późniejszy czy jeszcze bardziej opóźniejszy :)
Fakt jest jeden, Pit jest szefem DH tam już od lat. W między czasie wiele różnych osób poleciało, włącznie z zastępcą dyrektora DH ;) Pomimo tych wielu zmian On nadal tam pracuje i jest nadal szefem DH. Ma nad sobą ludzi, którzy czymś się kierując tak a nie inaczej zadecydowali.
Chcielibyście, żeby ktoś Was mieszał z błotem i to pod osłoną anonimowości? Myślę, że to średnia przyjemność.
Niestety prawdą jest, że Ci co tutaj piszą tak piękną poezję od niejednej firmy jeszcze się odbiją...
anonim 2010-10-24 23:05:13
Twój ex chłopak - 2010-10-20 09:35:24

eh, faktycznie kopara opada czytając te wszystkie komentarze. I nasuwa się od razu na myśl, któż tak sfrustrowany może być, żeby tak się wyżywać na[usunięte przez administratora]. Czy to ktoś z firmy za moich czasów, czy ktoś późniejszy czy jeszcze bardziej opóźniejszy :)
Fakt jest jeden, Pit jest szefem DH tam już od lat. W między czasie wiele różnych osób poleciało, włącznie z zastępcą dyrektora DH ;) Pomimo tych wielu zmian On nadal tam pracuje i jest nadal szefem DH. Ma nad sobą ludzi, którzy czymś się kierując tak a nie inaczej zadecydowali.
Chcielibyście, żeby ktoś Was mieszał z błotem i to pod osłoną anonimowości? Myślę, że to średnia przyjemność.
Niestety prawdą jest, że Ci co tutaj piszą tak piękną poezję od niejednej firmy jeszcze się odbiją...

Masz raccje, zgadzam się . W Komputroniku zarabia się duza kase. Młodszy specjalista 2 500 brutto (wypracowany zysk 180000 netto za rok ), specjalista 2 800, starszy specjalista 3 300, brutto (wypracowany zysk 270 000). Kierownik grupy 3500,
Na spotkaniu z wiceprezesem KOMPUTRONIKA Panem [usunięte przez administratora] podobno w historii całej firmy tylko raz handlowiec nie wrobił planu wiec go zwolnili. Firma jest wspaniała . jest bardzo wielu kandydatow do pracy. Kierownictwo oddział Wroclaw choc surowe i wymagajace pomoze w kazdym klopocie. klopocie. Jeszcze nikogo sami nie zwolnili z handlowcow. Uciekali TYLKO NIEROBY JAK ..... itd.
Dzieki ci Panie Nowik za tak wspaniele prowadzenie zespolu.
zawsze wierny.
ale zalecialo grozą 2010-10-25 14:23:05
Ale groznie sie zrobilo. Ktos musial byc naprawde bardzo zadowolony skoro zdradzil tajemnice spolki i zalecial takim pastizem. W pewnym sensie rozumiem ta osobe , ale najwieksza kara da nich jest nie robic z nimi interesu i to wystaczy. Wysylanie takich peanow i pochwal od pracownkow. Komputronika to tez pastiz wziety prosto z Barei. Śmiech na sali :), nadawalo by sie na WYKOP.pl !! Niech cala Polska o tym się dowie !!!
hatkowiec 2010-10-29 09:32:14
Witam ! Nie piszcie juz wiecej. I tak nikt tego nie czyta.
Firma jest naprawde OK. Pewnie w styczniu znow powiedza , ze wszyscy mamy czyste karty i zaczynamy od nowa.
Niech moc Was prowadzi.
A swoją drogą Komptrunik S.A. zrobił interes życia .Za kilkanaście minionów złotych kupił firmę z której po 2 lat po za serwisem nic nie została
Tak naprawde to otworzyli oddzial wrocławski (przeksztalcili dział handlowy KEN na oddzial wroclawski Komputronika)
KOMPUTRONIK TO BARDZO BOGATA FIRMA - w koncu to poznaniacy. NIe marnuja sierodkow swoich - tylko akcjonariuszy.
Hatkowiec
obserwator 2010-11-03 14:04:05
Pracujecie w branży, wiec wiecie, że internet juz dawno przestał być anonimowy i za zdradzanie tejmnicy słuzbowej, obrażanie, ubliżanie, wyśmiewanie, podawanie danych personalnych itp, grozi odpowiedzialnośc karna? Ale pewnie wypisując te wszystkie rzeczy macie tego świadomość......
Agen XxX 2010-11-09 11:33:34
Widzę spore zainteresowanie tym forum. Ken to już żadna tajemnica we Wrocławiu :) . Dużo się mówi w branży, świat jest mały
Pracodawca 2010-11-11 21:07:17
Ja wiem jedno - nie zatrudnię człowieka który zarządza tą firmą. W branży jest skończony.
ex 2010-11-13 09:24:21
Pracodawca - 2010-11-11 21:07:17

Ja wiem jedno - nie zatrudnię człowieka który zarządza tą firmą. W branży jest skończony.

zapewne jakiś szczeniak, który został "pokrzywdzony" w KTR , bo "coś" od niego chcieli. Biedactwo. Myślałeś, żeby pójść na zasiłek ze swoim kalectwem? Zacznij żyć.
gal 2010-12-06 14:42:58
każdy odpowiada za swoją wypowiedz ( kultura osobista oraz zaufanie do autora postu w przyszłości ), można się domyślać kto lub które osoby to robią.......
ocenę tego zachowania trzeba pozostawić odbiorcom , można wyciągnąć z tego jeden wniosek : dziś opisują te zdarzenia , jutro w innym miejscu inne , więc aktulanym pracodowacom tych osób należy życzyć ............
GLACK 2010-12-10 15:13:14
gal - 2010-12-06 14:42:58

każdy odpowiada za swoją wypowiedz ( kultura osobista oraz zaufanie do autora postu w przyszłości ), można się domyślać kto lub które osoby to robią.......
ocenę tego zachowania trzeba pozostawić odbiorcom , można wyciągnąć z tego jeden wniosek : dziś opisują te zdarzenia , jutro w innym miejscu inne , więc aktulanym pracodowacom tych osób należy życzyć ............

Tak , zaufanie jest najważniejsze. Nie potrafią poradzić sobie ludziska po odejściu z firmy i teraz zostaje im jedynie satysfakcja w pisaniu bezpodstawnych paszkwili na była firmę. Cieniasy . Firma naprawde jest OK. Nigdy nie łamie raz danego słowa. Zawsze w terminie rozliczała sie z pracownikami. Pracuja tu tylko "boscy" handlowcy.
Pusty 2010-12-17 12:49:26
Eee tam nie zalewaj . Mi sie tam nie podoba.
2
Cienko 2011-07-11 21:00:59
A komputron cienko stoi . Cala branza co góry , a tam posucha.
trokcik 2012-01-17 14:19:08
Pozdrowienia dla Zawsze wiernych. Panowie i Panie tak dalej trzymać. To najlepsze miejsce we Wrocławiu.
Obserwator 2012-09-30 15:03:35
Wierne pieski. Życie nie kończy się na pracy w cyrku - są inne drogi - tzn mniej upokarzające. Douczcie się i uciekajcie tak jak ja. Pozdrawiam Panią Kierowniczkę i Ojca Dyrektora - którym cyt \\\" wszystko można bo są dyrektorami\\\". Bareja mi się przypomina.
Maciej 2012-11-25 12:29:42
Moim zdaniem w porządku, przede wszystkim zasady są jasne w komputroniku, jak ktoś lubi taką pracę i potrafi ją wykonywać, jak najbardziej polecam.
Lecący Jastrząb 2013-01-24 13:23:45
Hej;
Przypominają mi się czasy pracy w komputronie Wrocław. O rany , bilety do cyrku są stratą czasu przy tym. Popieram to jest komedia nawiązująca do absurdu PRL. W żadnej innej robocie nie nagrałem się tak w gierki flashowe. Wchodzisz i zatykasz uszy , bo inaczej zaczniesz biegać po sali i gadać głupoty jak inni. Zasady ? Hmm tego bym tak nie nazwał - to raczej Kwasy i to mocne. Z perspektywy czasu to śmieszna przygoda !
O..... 2013-08-19 21:54:45
Dajcie sobie spokój najniższa krajowa wyzysk i obiecane premie której jest nie wiele nie polecam szkoda czasu waszego na rozmowy o pracę w tej firmie za takie pieniądze to niech szanowny pan prezesik firmy sobie pracuje bo to co proponują to wielki wstyd dla tej firmy jak i w ogóle moja rada szukajcie sobie czegoś lepszego bo tu nie ma czego MASAKRA.............
Kanadyjek 2013-09-23 21:45:11
Powiedzcie czy w Komputroniku istnieje jakiś system szkoleń dla pracowników? widomo że co jakiś czas pojawia się coś nowego i trzeba być na bieżąco.
Magnolia 2013-11-08 11:48:47
Chcieli mnie zatrudnić, ale jak usłyszałam że z moim doświadczeniem i wiedzą mam mieć podstawę 1600 brutto to po prostu śmiać się chciało. Według kierownika regionalnego śmiało można wypracować ponad 2000 netto ale pond to ile 2001? Bo skoro na rękę dostajesz 1200 to żeby osiągnąć 20% ze zrealizowanych planów to jaka to musi być kwota dodatkowo pamiętając że trzeba to podzielić na "X" pracowników. Praca w galerii handlowej już na sam początek trzeba pamiętać że głównie pracujesz w weekendy może 1 na 4 będziesz mieć wolne. Pracujesz po 8-11h i co z tego że masz wolne w tygodniu kiedy twoja rodzina bliscy są w pracy, a w weekend oni maja wolne.

P.S Za 1600 brutto podstawy to zatrudnijcie sobie kogoś z szkoły średniej, potem zainwestujcie i wyszkolcie. Nie zapominając że jeśli jest osobą rozwojową to odejdzie do lepszej firmy.
3
zdziwiony 2014-07-14 23:40:49
to jest to że firma stosuje jakąś niezrozumiałą politykę zniechęcenia pracowników z dużym doświadczeniem handlowym, z technikami sprzedaży, znajomością sprzętu i specyfiką sprzętu IT, zatrudniają chyba studentów co nie potrafią dobrać myszki w sklepie, potem płacz że nie idzie i zyski małe ...
2
były pracownik KTB 2015-01-22 17:50:00
Darujcie sobie, nie traćcie czasu. Pracowałem tam a dokładnie w Komputronik Biznes na ul. Międzyleskiej . Więcej dyrektorów i kierowników niż pracowników. (usunięte przez administratora)Fatalna atmosfera i wygórowane wymagania w porowaniu z wynagrodzeniem co skutkuje częstymi zmianami personalnymi. W ostanim okresie grudzień-styczeń odeszły 3 osoby.Ulubiny argument w rozmowie jednego z dyrektorów "Nie ma przymusu pracy w tej firmie" . (usunięte przez administratora)Jelśi już się zdecydujecie nie liczcie na wiele i nie miejcie skrupułów oni ich napewnio nie beda mieli.
3
Roots 2015-03-10 09:20:01
Szczerze powiedziawszy to Komputronik mocno się porozwijał na przestrzeni ostatnich lat - i to nawet we Wrocławiu. Może to jest szczątkowa odpowiedź na twoje pytanie, chociaż jak dla mnie ona zupełnie nie wyczerpuje tematu. Swoją drogą zastanawiam się jak wygląda udział w rekrutacji. Wyłania się jednego wśród morza kandydatów?
nikt 2015-08-19 21:18:05
Pytasz co znaczy?
"Atrakcyjne wynagrodzenie, adekwatne do wyników pracy", minimalną krajową?
dopisek "Atrakcyjne wynagrodzenie" - oznacza zawsze atrakcyjne wynagrodzenie dla pracodawcy,
zaś stwierdzenie "adekwatne do wyników pracy" oznacza, że wg pracodawcy nigdy nie będziesz na tyle wydajny, ekonomiczny i dobry by dostać więcej niż "Atrakcyjne wynagrodzenie" :)

A tak na poważnie, to coś w tym jest. Ilekroć ja lub moi znajomi szliśmy na rozmowę w której padało słowo w ogłoszeniu o atrakcyjności wynagrodzenie to albo na rozmowie na siłę było udowadniane, że my czyli pracodawca możemy zapłacić Ci tyle, tylko udowodnij, że jesteś tyle wart, albo od razu było udowadniane, że kandydat ma zbyt małe kompetencje, a co za tym idzie zaproponowane minimalne wynagrodzenie jest jak najbardziej uzasadnione.
To tak statystycznie.

Podobnie jest jak rekruter dzwoni:
zaraz po 8 rano, po 17 i później - zawsze dno wychodzi, lub nic ciekawego

Tak samo zawsze sprawdzają się takie pewniki:
im wyższe wymagania - tym niższa pensja
im bardziej złożony proces rekrutacji - tym większe dno wychodzi
im trudniejsza rozmowa kwalifikacyjna - tym większy zawód na jej końcu po usłyszeniu propozycji zatrudnienia
nn 2015-08-21 12:13:25
nie warto, kiepskie warunki zatrudnienia. Czasem lepsze dostaniesz w osiedlowym warzywniaku, choć wiadomo praca nie będzie tak prestiżowa
6
ali 2015-12-28 22:00:21
kochon - nie wszystkim zależy na znanych nazwach firm w CV, a nn ma rację, że faktycznie czasem lepsze wynagrodzenie dostaje się w nieznanej firmie niż w tej dużej i znanej.
Jestem już jakiś czas po rozmowie i też uważam, że z wynagrodzeniem kombinowali a oddzwaniają tylko do tych co na rozmowie sprawią wrażenie, że im takie warunki odpowiadają - wszystkie osoby zadające o jedno pytanie za dużo lub dające pod wątpliwość są skazane na niepowodzenie
anrejekk 2016-05-28 09:35:05
ja zaczynałem w komputroniku w sumie swoją pracę, w salonie na sprzedaży i dla mnie na plus było to że firma przyjęła w miarę bezproblemowo osobę bez doświadczenia, nareszcie można było gdzieś zacząć, a jeśli chodzi o samą pracę -kwestia nie tyle firmy co np. kierownika sklepu, jak się ludzie dogadują to nie ma takiego problemu a finansowo na pierwszą pracę było ok
PePe 2016-07-07 20:23:29
@anrejekk, co rozumiesz przez "finansowo było ok"? Dało się wyciągnąć 3 tyś. na rękę?
nizoxol 2016-08-02 09:43:39
z kwota to tak wlasnie jest - jeden X drugi Y i nie trafisz, ja tez jestem ciekaw jak to teraz wyglada bo po wakacjach bym sie chetnie gdzies w nowym miejscu zahaczyl - moj qmpel kiedys pracowal to bylo kole roku temu albo 1,5 mniej wiecej jak wroci z wakacji to podpytam o kwoty i moze uda sie czegos dowiedziec bo on akurat byl zadowolony no ale musze wiedziec co i jak dokladniej wychodzilo choc ogolnie znana siec i spora sprzedaz to zawsze in plus dla sprzedawcy w salonie
maja 2016-08-02 09:52:38
jak dla mnie najlepsza obsługa ze sklepów z elektroniką, tylko ceny wysokie
2
Zostaw swoją opinię o Komputronik S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komputronik S.A.