Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z

Pracowałeś w firmie BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-12-04 23:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszę do osób które tam pracują!

Po jakim czasie od ostatniego etapu rozmowy kwalifikacyjnej w Warszawie dowiedzieliście się, że dostaliście pracę lub też nie?? Po 2ch dniach od ostatniej rozmowy w warszawie mieli się odezwać i mówili ,że tak i tak zadzwonią nawet jeśli nie wezmą do pracy. JAk u was było?
zdjecie uzytkownika
dramat - 2014-12-05 01:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie dzwonia bo maja cie gdzies jakos czlowieka tak samo jak mnie i cala reszte
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-05 08:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dario silva - 2014-12-04 21:11:29]:
Firma zatrudnia pracowników bez doświadczenia, ale nie z tego powodu, że są najtańsi, tylko takim nieopierzonym łatwiej wcisnąć różne "mądrości", które doświadczony rep by wyśmiał.
zdjecie uzytkownika
? - 2014-12-05 10:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonic tam?
zdjecie uzytkownika
dziewczyna - 2014-12-05 11:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dramat - 2014-12-05 01:11:55]:
Czy ty byles 1grudnia na ostatnim etapie w Warszawia?
zdjecie uzytkownika
Just - 2014-12-06 14:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luiza - 2014-12-02 21:44:30]:
Ola ma sie dobrze, mieszka z PO ,wynajmuja razem mieszkanie w Krakowie, i duzo podróżuja po swiecie , bo w Polsce musza byc ukrywać . Jest nie do ruszenia bo sprawa jasna,. jej humory i wyniosłosc do wyzygania ,BC zwalniania bardzo dobrych ludzi szkoda.
zdjecie uzytkownika
lady gaga - 2014-12-07 18:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam po asesmencie z 4 grudnia? ktos sie odezwal?
zdjecie uzytkownika
hf - 2014-12-08 00:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie .Bardzo Dawno nie wchodziłem na tę stronę ,którą pokazała mi śwoetna osoba z Bc-oczywiście robiąca Karierę gdzie indziej. I cóż mogę powiedzić nic się nie zmieniło.Żal mi tylko młodych ,którzy zostaną przyjęci do pracy i po paru miesiącach wywaleni z wilczym biletem bo następna firma bedzie chcieć referenci od poprzedniego pracodawcy a młody mimo zapewnień będzie opisany jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Bo każdy z Bc który odchodzi to przecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszust i nierób a zostają sami świetni najlepsi przedstawiciele gatunku ludzkiego :) tyle w teorii.Każdy może przeczytać między wierszami i zobaczyć jaki gatunek został w Bc -oczywiście ten żądzący z folwarku Orwela.szkoda mi kolegi z odziału szpitalnego -dobry człowiek i ludzki.Pozdrawiam PM
zdjecie uzytkownika
brak szacunku do nas - 2014-12-08 21:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylam 4grudnia na esesmencie i dalej sie do mnie nie odezwali po 3dniach mieli tak i tak zadzwonic a tu cisza! Jak u Was?
zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2014-12-08 21:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylam 4grudnia na esesmencie i dalej sie do mnie nie odezwali po 3dniach mieli tak i tak zadzwonic a tu cisza! Jak u Was?
zdjecie uzytkownika
ghj - 2014-12-09 19:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykre jest złe traktowanie rep w Bc.Przykład z Małopolski i TAk Olga zwolniła Mariusza -super układ na chucie,Zwolniła Madzię super lubiana w skawinie i okolicach,zwoniła Bartka super układ w suchej,wadowicach i chrzanowie,Zwolniła Anetkę lubiana w klinikach,zmusiła do odejścia ewelinkę -ośwęcim,skasowała łukasza z gala,pogoniła Natalię chrzanów.CZyli Olga rozwaliła zespół 7 osób,Zauszników awansowali MArta prawa ręka olka i strasznie w nim zakochana Asm w częstochowie( bardzo łapowkarska robota) Krzysiu Dział Szpitalny.MAgda zaciążyła i urodziła ale pewnie nie wróci.Została Kasia -przyjaciółka olka i Ania .TYle z ekipy .Widać kto współpracował z olgą w wywaleniu Kolegów.
zdjecie uzytkownika
mefisto - 2014-12-10 11:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opis sugeruje, że część regionu współpracowała z olgą w wywaleniu kolegów, a to nieprawda. magda, krzysiu, ania, no proszę cie, nie przesadzaj...
poza tym, wszystkim zwolnionym dobrze się powodzi, tak więc nie ma co płakać
a ci którzy czekają na telefon z warszawy po assessmencie. czekajcie dalej, na pewno się odezwą, w końcu obiecali:-)
zdjecie uzytkownika
mefisto - 2014-12-10 11:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak w ogóle to region napisał list na swojego poprzedniego szefa, po którym jego kariera bardzo szybko się skończyła. olga pierwsze co zrobiła to zwolniła najbardziej prawdopodobnych autorów listu, żeby uniknąć podobnych niespodzianek w przyszłości. ot i cała prawda
zdjecie uzytkownika
Mnia - 2014-12-10 21:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwonili już do Was ? Cały czas czekam.Proszę przyślijcie info o zarobkach -ile można wyciągnąć.
zdjecie uzytkownika
melisa - 2014-12-11 00:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz do Ciebie nie zadzwonia. To jest wkret na odpiernicz. Tydzien czekam na telefon.Powiedzieli ze po 2 dniach zadzwonia do mnie nawet ze zla nowina. Przykre ze nie maja szacunku do 2 czlowieka. Powodzenia w szukaniu pracy.
zdjecie uzytkownika
Mnia - 2014-12-11 17:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka.Nie wierzę ,że to ściema bo mi obiecywali ,że zadzwonią .
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-12-11 20:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj numer to zadzwonię......hihi
zdjecie uzytkownika
Mnia - 2014-12-12 17:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć .Wkurza mnie to że człowiek jedzie na spotkania wydaje pieniądze -nie małe,ładnie się uśmiecha .pięknie odpowiada i oczekuję tylko rzetelnej odpowiedzi TAk czy nie : Skoro firma nie potrafi w sposób godny odpowiedzieć to co to za ludzie tam pracują ? JAk można wiązać przyszłość z takimi ludzmi? Szkoda GAdać .Szukam Dalej i Przestrzegam Przed Ludzmi Z tej Fajnej Firmy.
zdjecie uzytkownika
juka - 2014-12-13 22:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc .Proszę o info na jaką Kwotę netto mogę liczyć na początek? Jestem obecnie pracownikiem firmy spożywczej ?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-12-14 21:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZeść/Proszę o info jak się przygotować na spotkanie o pracę w tej Firmie?
zdjecie uzytkownika
doswiadczony - 2014-12-14 22:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mnia - 2014-12-12 17:35:35]:
Mnia, przeczytaj sobie dwa kolejne posty po Twoim i będziesz miała odpowiedź dlaczego nie odpowiadają. Po prostu kolejka chętnych nigdy nie ma końca...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-15 22:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZeśc. Proszę podeśijcie naprawdę pomocne info co zrobić aby zatrudnić się w tej firmie.Dziękuję
zdjecie uzytkownika
0LO - 2014-12-16 11:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ci tak zależy na tej firmie to żadne miody-syf kiła i mogiła szukaj innej tak jak ja to robie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jag - 2014-12-18 16:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZeść Zgadzam się z OLO .Szukaj innej firmy my takm pracujemy i szukamy codziennie innej firmy aby przejść ale jest problem z dobrymi ofertami.MAsakra
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-18 23:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć.Szukam Firmy farmaceutycznej do Pracy .Z informacji które uzyskałem od was wynika,że lepiej się nie wchodzić do tej firmy.Proszę Was zatem jako doświadczonych kolegów i koleżanki o info w jakiej firmie farmaceutycznej dzisiaj najlepiej szukać pracy aby nie dać się ....Dzięki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z?
Zadaj pytanie
x