Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z

Pracowałeś w firmie BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lila - 2014-12-30 23:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie .Widziałam ogłoszenie do Pracy W berlin chemie.Proszę o szczegłowe info jak mam sie przygotować Plis bo bardzo chcę pracować w firmie farmaceutycznej.
zdjecie uzytkownika
lun - 2015-01-01 02:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lila Daj Sobie Spokój. Szkoda abyś się wkrecała w tę firmę.NAprawde.
zdjecie uzytkownika
giga - 2015-01-05 23:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie.Proszę o info jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna,jakie zadają pytania,jaka kase mam powiedzieć itp.Dzięki
zdjecie uzytkownika
rr - 2015-01-06 21:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZeść.Nie Polecam.Z resztą do zobaczenia na cyklówce.
zdjecie uzytkownika
ad - 2015-01-08 00:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie ,Szukam Roboty w farmacji prosze o wskazówki.
zdjecie uzytkownika
pomoc - 2015-01-08 22:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część AD.Jak Szukasz Pracy w farmacji to szukaj w małych firmach farmaceutycznych a nie w koncernach.To moja rada dla ciebie.
zdjecie uzytkownika
Obecny - 2015-01-09 22:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć i jak po najlepszym świątecznym szkoleniu pod słońcem?
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-01-12 00:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZeść.Proszę o Kilka wskazówek jak dostać się do Berlin Chemie?Dziękuję dobrym duszkom za ewentualne podpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-12 13:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dymaj-podaj znaczenie i forme tego wyrazu bo o 22 to chyba do innej roboty z dymaniem ma to coś wspólnego,a Srak to z czym to jest związane lecisz w perwersje?Piesku patrz na daty i godziny bo coś ci się chyba pomyliło każdy ma prawo do opini swojej i innych kolegów dzielmy się swoimi odczuciami wedle zaleceń BC w pracy i po niej AMEN/to do pieska znaczenie tego słowa w języku Hebrajskim to koniec jak byś nie wiedział ograniczony człowieczku.
zdjecie uzytkownika
asss5 - 2015-01-15 18:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 dni temu otrzymałam telefon w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej w Sopocie, ale po przeczytaniu tego forum i paru innych zrezygnowałam i nie pojechałam...nie wiem czy dobrze zrobiłam ale szukam pracy stabilnej na dłużej, a z komentarzy wynika, że Berlin Chemie nie jest stabilną firmą, może polecicie jakieś lepsze stabilniejsze firmy, chodzi o pracę jako przedstawiciel medyczny/farmaceutyczny bądz handlowy????
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-01-16 00:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj.To twoja decyzja ,która jest naprawdę dojrzała.Trudno doradzić ci jakąś firmę farmaceutyczną bo na rynku jest niestety tanio i ciężko.Warto brać pod uwagę firmy z lekami orginalnymi badz firmy z trenu skandynawi gdzie kultura pracy jest naprawdę wysoka.Pozrawiam
zdjecie uzytkownika
asss5 - 2015-01-16 12:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuś dzięki za podpowiedż, a mógłbyś napisać jakie to firmy z terenu skandynawi? tylko wiem, że będę miała problem dostać się do jakieś lepszej firmy bo niestety nie mam jeszcze doświadczenia jako przedstawiciel medyczny, więc pewnie i tak będę musiała zacząć od firm typu Berlin Chemie ;/
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-16 16:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuś - 2015-01-16 00:03:58]:
pracuś masz racje ale bc chwali się na wskroś orginalnymi lekami,a koleżanka brawa za mądrą decyzje firmy skandynawskie ile ich jest na rynku moim zdaniem sztuk dwie orginalne firmy to teraz zwalniają taki mały przykład AZ,GSK,NCH,ND,SERVIER,BIH redukcje na 30-40% bo taki jest spadek sprzedaży orginałów na rzecz generyków naszemu państwu nie zależy na leczeniu pacjentów dobrymi medykamentami bo są za drogie dla NFZ dlatego rynek lubi chłam a chłam trzeba pchać tak jak w bc nogą głową a co poniektóre panienki inną częscią ciała taki los,ładne i mądre dziewczyny jak najdalej od bc bo to bydło was zeżre i mózgi wam uszami wypłyną.
zdjecie uzytkownika
szczęśliwa - 2015-01-17 17:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co ja mam teraz zrobić w poniedziałek mam rozmowę do BCH a po przeczytaniu tych wszystkich opinii widzę marność nad marnościami. Mam zatem pytanie ile na rozmowie może zawołać rep z 10letnim doświadczeniem i bardzo dobry wynikami żeby tyrając w takim środowisku po miesiącu mu się rzygać nie chciało, może kasa choć trochę zrekompensuje. Bo tak między bogiem a prawdą to obecnie wszędzie ten sam syf, w trakcie trwania "kryzysu" ilu repów poszło na bruk? Z ręki licząc same zwolnienia grupowe w 2013 wyszło mi z 1500 a jak wiadomo zwolnienie grupowe dla pracodawcy jest nie opłacalne i lepiej zwalniać jak jaszczur za krzaka na maku. Taa ale robić trza więc ile mogą mi zapłacić maksymalnie za tą przyjemność?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-19 10:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wjakim regionie
zdjecie uzytkownika
dok - 2015-01-19 17:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj.Obawiam się Szcześliwa ,że cię nie zatrudnia bo masz zbyt duże doświadczenie i nie wpasujesz się już w "standardy firmy" Ty pewnie min zaządasz 5 tyś brutto a młody dostanie 4200 brutto i łatwo go przystosować.Jest to przykre ale niestety w BC tak to działa.
zdjecie uzytkownika
szczęśliwa - 2015-01-19 19:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jaka jest średnia na start dla repa z doświadczeniem w firmach obecnie?
zdjecie uzytkownika
pracuj - 2015-01-20 15:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie .Widziałem na Pracuj pl ogłoszenia do tej firmy do lecznictwa zamkniętego.Proszę o info jak wygląda Praca na tym stanowisku?Jaki jest teren?Ile płacą podstawa plus premia? Sposób naliczania Premi?Ile Wizyt.Dziękuję
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-21 12:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczęśliwa - 2015-01-19 19:04:56]:
Taka sama jak i bez doświadczenia z doświadczeniem trudno urobić REPA a młodemu można Mózg wyprać za mniejszą kase taki schemat jest w BC.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-01-22 18:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczęśliwa - 2015-01-17 17:02:02]:
Młodemu nie tylko można Mózg wyprać, ale przede wszystkim nie ma takich dużych oczekiwań finansowych.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-23 13:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-01-22 18:34:07]:
A kasa w BC Aniu ważna oj Ważna zagadka ile przedstawicielek zmieści się w łóżku szefa-ile chce
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-01-23 17:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, byłam na 2 etapie był to AC w Warszawie , po jakim czasie można się spodziewac odp? Możliwe jest ,że nikogo nie wybrali bo znow sa ogłoszenia..? Szkolenie jest rzeczywiście bezpłatne?
zdjecie uzytkownika
szczęśliwa - 2015-01-30 16:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no wiadomo takie czasy w których w firmach pracuje się dla idei a nie dla kasy ;) niedługo będą na staże na repa przyjmować.
Pytanie z rozmowy rekrutacyjnej - czy motywuje mnie samochód i tablet :) :) ciekawe czy na rozmowach do pracy w biurach pytają - co Pani na to że będzie pani miała fajne biurko i wypaśny komputerek :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nudy,sztampa,bajzel,chaos
Pytania: czy myjesz nogi? Ile masz włosów na plecach? Kto to jest mr.proper?
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-01-30 21:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak i olo skoro pracujecie i jednocześnie szukacie czegoś nowego i nie znajdujące nic lepszego to musi Wam być dobrze! Więc po co narzekanie? Jak mi jest źle to zmieniam odrazu!! Na cokolwiek
zdjecie uzytkownika
kropka - 2015-01-31 11:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaa - 2015-01-30 21:46:11]:
Bo mogą :) bo im jeszcze nikt gpsa na mózg nie zainstalował, bo wolność słowa i prawo do swobodnego wyrażania opinii nawet jak inni z tego powodu na ból dupy cierpią.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z?
Zadaj pytanie
x