Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z

Pracowałeś w firmie BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lil - 2015-02-26 22:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaprys - 2015-02-18 15:14:48]:
Nie wiem Kaprys co to za wynurzenia ale jako potencjalny pracownik zainteresowany pracą w firmie BCH odnieść mogę wrażenie tylko takie, że w tej firmie raczej Repowie mądrzy nie pracują. Błędy aż wylewają się z twojej wypowiedzi nie mówiąc o treści pisanej tylko dla wtajemniczonych bo ja jako nie mająca nic wspólnego z firmą mało z tego rozumiem, a jeśli tak pracowałeś z lekarzami to się nie dziwię, że wyników nie było. W ogóle mam wrażenie że to forum to jakieś towarzystwo krzykaczy i płaczków, jakichś wypalonych Repów, którzy w styczności z młodymi walecznymi średnio wypadają albo nie wypadają wcale. O własną nieudolność można obwinąć wszystkich, szefów, kamów, asm-ów, wszelkiej maści "towarzystwa wzajemnej adoracji" byle nie siebie i nie to, że mi się najzwyczajniej nie chce albo nie myślę o tym co robię i jak to robię:). No cóż musiałam to napisać bo jak czytam takie brednie to mi się śmiać chce: "To Ty jesteś Bogiem uświadom to sobie sobie..."
zdjecie uzytkownika
kaprys - 2015-02-27 09:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lil - 2015-02-26 22:33:54]:
Lil, trochę więcej uwagi bo w zdaniu: "Niestety to wszystko jest prawdą."nie ma błędu, a w ramach ścisłości to była moja jedyna wypowiedź na forum.
zdjecie uzytkownika
Lil - 2015-02-27 09:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaprys - 2015-02-27 09:24:07]:
Kaprys ja nie piszę tylko o Twojej wypowiedzi tylko ogólnie o piszących na tym forum, weź prześledź. Co do Twojego tekstu to sam poczytaj i o ile akurat ostatnie zdanie błędów nie zawiera to cała reszta...no cóż. W dodatku ja osobiście nic z tekstu nie rozumiem. Niby kogoś przed czymś ostrzegasz ale w sumie nie wiadomo przed czym.
zdjecie uzytkownika
kaprys - 2015-02-28 05:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lil - 2015-02-27 09:54:13]:
Wiesz co oznacza, cudzysłów w języku Polskim? Otóż usiłuję Ci wyjaśnić,że to cytat wypowiedzi jednego z użytkowników,który dla mnie jest jasny...Jeśli chcesz to skorzystaj z rady, jeśli nie to doświadcz na własnej skórze. To koniec mojej dyskusji z Twoja osobą, nie mam zamiaru obrażać nikogo na tym forum, czy też komentować rażące błędy bo to nie jest celem tego forum.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2015-03-02 20:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć.Ja z musu jestem repem w Bc udało mi się dostać do firmy farmaceutycznej i tyram od rana do wieczora.Rodzina i znajomi to widzą .Niestety rankingi i podział kasy jest tak zrobiony ,że nic się nie da uciułać .Szukam innej roboty bo tu to jest jakiś amwey. Ludzie zastanówcie się czy chcecie pracować w bardzo trudnych warunkach za pensje -niestety marne.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-03 21:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. JAk Praca w terenie?
zdjecie uzytkownika
x - 2015-03-10 20:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej słuchajcie mam prośbę. Jestem zaproszony na II etap do Warszawy może ktoś napisać jak to wygląda, podobno trzeba zaplanować sobie cały dzień PLISSSS
Dzięki
zdjecie uzytkownika
gol - 2015-03-10 21:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj.Szkoda twojego czasu i kasy na przejazdy.Lepiej Znajdz sobie mądrzejszą firmę.
zdjecie uzytkownika
Błędny z Lamanczy - 2015-03-11 19:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do wrzucania kolegom i koleżankom w teren i polityce rabatowej, norma każdego dnia, kto pierwszy ten lepszy, wystarczy sprawdzić ceny w sieciówkach w terenie, sieć Sokrates, centrala w Olsztynie, apteki w warmińsko mazurskim i mazowieckim, cena MIG-a dla pacjenta 1,99 - KAM z Olsztyna. Walczcie dalej, nadzieja umiera ostatnia
zdjecie uzytkownika
x - 2015-03-16 20:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gol/ Miałeś racje cały dzień pranie mózgu po czym się okazuje ze nikogo nie przyjęli i na nowo kolejna rekrutacja dla osób rozdających karty to pestka lecz dla osób szukających -wydana kasa, stracony dzień a co najgorsze nic z takiego spotkania się nie wyciąga żadne wnioski.
Powinni przyjechać na miejscu gdzie jest wakat poświęcić 2-3 doby- i znaleźć odpowiednią osobę i tak nie ponoszą żądnych kosztów.
Najgorsze jest w tym wszystkim to że na rozmowie nie mówi się o swoich sukcesach, osiągnięciach tylko jest milion pytań np. jaki jesteś? i od razu drugie pytanie- A dlaczego? a po co? a jak? a z kim ? a na co ? aż człowiek się gotuje... a na drugi dzień jest informacja zwrotna ze człowiek nie posiada jakieś cechy której oni szukali..........szkoda prądu
zdjecie uzytkownika
wuj zbój - 2015-04-11 20:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Turcji wypowiedzenia umów dla około 40-50 osób...
zdjecie uzytkownika
oh!!!lala - 2015-04-11 22:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wuj zbój - 2015-04-11 20:28:11]:
ha ha ha ale suchar
zdjecie uzytkownika
natalia - 2015-04-20 13:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gg - 2015-02-18 23:59:57]:
Hej:) mozesz mi dokladnie napisać jak jest z tym wynagrodzeniem(chodzi mi o netto) i jak wyglada sprawa z flota? ( jakie auta i czy mozna korzystac prywatnie) oraz i le dzienie trzeba oidbyc wizyt u lekarzy?
dzieki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
beary - 2015-04-21 10:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W zależności od doświadczenia nie mniej niż 3 netto, obecnie golfy można wykorzystywać placu sie niewielki ryczałt. Co do wizyt to minimum 14 i tak juz od wielu lat sie nie zmienia.
zdjecie uzytkownika
ojoj - 2015-04-22 10:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były te zwolnienia w Turcji?
zdjecie uzytkownika
papuga - 2015-05-15 15:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety...12 osób poszło out...
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-05-28 14:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [papuga - 2015-05-15 15:04:36]:
12 osób nie płynie z prądem BC i to jakich osób popytajcie to wam włosy dęba staną nie z poza 90 niżej tylko co mądrość i doświadczenie ich zgubiło.
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-07-01 20:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wyglądają pierwsze dni pracy i ile zarobie za pierwszy miesiąc?
zdjecie uzytkownika
dick - 2015-07-04 10:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsze dni pracy to prawdziwa orka na ugorze .
A co do płacy to przytną ci za spóźnienia, zły strój brak wiedzy itd. Ogarnij się dostaniesz tyle co w umowie!!!
zdjecie uzytkownika
magister - 2015-07-08 12:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile wynosi podstawa? A ile moge wyciągnąć najwięcej? Zaprosili mnie na drugi etap i nie wiem co robić. ..
zdjecie uzytkownika
Szzz - 2015-07-17 11:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie idź na 2 etap, tak zrób, bądź hardcorem ;)
zdjecie uzytkownika
DVD - 2015-07-17 18:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co robić? Uciekać.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-07-21 19:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka kasa?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: nudy,sztampa,bajzel,chaos
Pytania: czy myjesz nogi? Ile masz włosów na plecach? Kto to jest mr.proper?
zdjecie uzytkownika
Opty - 2015-07-22 23:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że same zafrasowane głowy tutaj na forum przesiadują i nic tylko narzekają. W Polsce źle, w Niemczech jeszcze gorzej. Ludzie !!! Zastanówcie się więc gdzie by wam było najlepiej i tam jedźcie - nie lubię takiej męczliwości, która nie jest w stanie zaproponować czegoś w zamian. Tym bardziej, że i tak jakiś mega złych warunków nie dają.
zdjecie uzytkownika
DE - 2015-07-24 23:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Opty - 2015-07-22 23:39:12]:
W niemczech wcale nie jest tak źle - przyjedźcie to sami się przekonacie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z?
Zadaj pytanie
alert