brak logo

BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z

Toruń

Opinie o BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z

Zośka 2016-04-26 14:42
Mógłby ktoś napisać konkretnie ile wynosi podstawa? I co ile przyznawana jest premia i w jakich kwotach? Z powyższych komentarzy trudno stwierdzić jakie sa zarobki w bc
12
Repka 2016-05-03 22:45
Hej Cukrówka była na wyspach kanaryjskich:)))) pięknie........a premie faktycznie od 11 tys na gorze do 1000 na dole.....
1
xcxcxc 2016-05-06 14:47
na kanarach teraz mieliście spęd??pewnie ściema, standardowo jachranka :)
1
Repka 2016-05-15 18:51
Byliśmy na Lanzarotte:))))))))))
3
Oponi 2016-05-17 12:54
Mógłby ktoś podać zarobki ile wynosi podstawa? A ile premia?
3
olsztyniak 2016-05-19 10:16
witam, czy ktos z forumowiczow moglby napisac cos o terenie warmii i mazur.
jakie relacje z przelozonym? jakie plany (do zrealizowania)?
jaka atmosfara?

pzdr
zainteresowany
pracująca w BC 2016-05-20 23:17
Olsztyniaku, Warmii i Mazurom szefuje bardzo równy gość, nie słyszałam, żeby ktoś na niego narzekał. A jest na tym stanowisku od kilku lat. Ale jeśli ktoś szuka pracy, żeby zarobić ale się nie narobić, to nie jest to miejsce dla niego, ani na Warmii i Mazurach, ani w innym regionie, ani w biurze :-)
2
zenada 2016-06-15 14:18
Co wy w ogole piszecie, jaka kadra kierownicza Ok, gdzie?! W BC to najgorszy sort, co drugi to mober/moberka i tzw mordyści- tak w BC określa sie tych ASMow którzy trzymają ludzi za mordy. Jesli macie słaba psyche to w BC skończy sie to na środkach uspokajających. Tyle w temacie!
6
DVD 2016-06-17 16:37
Brawo! Wyjąłeś mi to z ust :)
A co do opinii wyrażonej przez "miko" to chyba pierwszy raz widziała ogłoszenie o pracę. Tam się pisze zawsze same piękne słowa, albo jesteś naiwna, albo napisał to ktoś z BC, kto chce poprawić wizerunek tej "firmy"...
2
ania 2016-09-30 10:20
jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? ile jest etapów? czy jest szansa po fmcg? na jakie zarobki jako przedstawiciel medyczny moze liczyc mlody?
gość 2016-09-30 22:20
Plany nie mają znaczenia. Są tylko po to by ASM mial o czym rozmawiać na podsumowaniu. Jesteś rozliczany z wzoru pomnóż, podziel, dodaj do kwadratu i dodaj wszystko to co nie jest wynikiem Twojej rzetelnej pracy. Jeśli masz wrzuty konkurencji -lezysz, jesli apteki które gonią w swiat towar i mielą tysięczne zamówienia- masz sporą szansę zabłysnąć, jesli teren mały -nie licz na sprawiedliwość bo w tej firmie liczy się kasa, kasa tworzy rynek a Ty nawet jak byś nie wiem jak się gimnastykowal -na małym terenie będziesz zamykać ranking. Jak wejdziesz na samograja i duży teren z relacjami - jesteś farciarzem. Wystarczy wtedy ciężko pracować. W innym wypadku sama ciężka praca nie wystarczy ;)
2
słona 2016-10-02 08:46
Najbardziej mobbingowa firma jaką znam. ASM - mi są jak kapo w obozie. Masakra. Premie przyznawane wg widzimisię, wyniki przy premii nie mają znaczenia. Jak masz teren w Warszawie to masz przerąbane. ASM to lenie którym nie chce się jeździć, więc są non stop w Warszawie. Nie wspomnę o namowach do łamania prawa (alkohole, kolacje).
5
pablo 2016-10-07 18:58
Czytaj ze zrozumieniem.. masakra
słona 2016-10-07 22:33
Hubert (a może Bogdan, czy inny z BC) idź tam, przecież nikt nikomu nie broni, to wtedy porozmawiamy o faktach. Jak widzisz nikt nikogo tu nie przekonuje do swoich poglądów, każdy przedstawia swoje doświadczenia z tej firmy. W BC była już nie raz zamieciona afera z mobbingiem.
5
słona 2016-10-08 21:18
Ha ha ha ha ha........
słona 2016-10-11 22:53
tak, tak, najlepsze pieniądze ...... co za bajki, już trzeba uprawiać propagandę. Widzę, że firma idzie torem powiedzenia: "kłamstwo często powtarzane staje się prawdą...
W i Maj ujawnijcie się kim jesteście, napiszcie prawdę o mobingu, ciekawe czy będziecie tak samo mówić jak Włosi przeczytają list zbiorowy od pracowników (a taki powstaje).
czy 3200 na rękę i praca po 12-14h to takie dobre zarobki???????
Nie wspomnę o środkach na uspokojenie.
1
DVD 2016-10-12 18:04
Nie wierzę, w to co czytam... Jakie 3 dwunastki i dzień wolnego? Pracujesz od rana w terenie (czyli niby 8h) ale potem jesteś zasypany robotą biurową, której już nikt nie liczy, bo robisz to w domu... Nie mówię już o wieczornych spotkaniach, które tak naprawdę musisz organizować we własnym czasie. Ludzie, którzy tu piszą chyba nie znają specyfiki pracy w "zawodzie" przedstawiciela medycznego...
Głupotą jest porównywanie zarobków do innych pracowników firmy, bo przecież nikt np. w szkole nie porównuje sprzątaczki do dyrektora...
A jeśli chodzi o pracę jako PM, to wszędzie jest podobnie, jednak BC najbardziej niszczy psychicznie.
Słona - chętnie pomogę w tym liście.
4
PM 2016-10-12 20:22
Bardzo mnie dziwi, że ludzie wylewają te gorzkie żale... Nikt przecież nie trzyma nikogo na siłę,można iść do urzędu za 1,5 tyś,siedzieć 8h i po zamknięciu drzwi pracy mieć czas dla siebie. Jest tyle firm, tyle możliwości, po co się męczyć i użalać nad sobą w internecie?
1
majka 2016-10-12 20:26
No widzisz niekotrzy tak po prsotu chyba lubia, to jest forum pracownicze wiec wszyscy dziela sie chyba ze soba wszystkim nawet ze sfery prywatnej swego życia, mi jaby cos nie odpowiadalo to sie zwalniam i nie rozpaczam
1
ft40 2016-10-26 10:44
Ludzie piszą o mobbingu. To nie gorzkie żale, tylko próba reakcji na robienie z nich niewolników. Na to jest paragraph i życze im, żeby znalezli dobrego adwokata, który im pomoże zmienić te stosunki w pracy. Pracodawca, to nie karbowy, a pracownicy to nie chłopi pańszyźniani. Jest XXI wiek. Pracować trzeba, ale zamordyzm i mobbing, to nie są metody do stosowania w pracy.
ALAN 2016-11-03 12:07
Witajcie

Ukazało się ogłoszenie na stanowisko PM region Skierniewice, Rawa Maz. Tomaszów Maz.
Czy orientuje się ktoś jak ten teren wygląda ze sprzedażą?
Może przeczyta to osoba która pracowała na tym terenie to proszę o szczerą informację.
Jakie zarobki?
Umowa o pracę czy działalność?
ASM O.K.?

pozdrawiam
A.
X 2016-11-03 16:37
"paragraf" się inaczej pisze...
X 2016-11-03 16:39
w BC nie ma pracowników "na działalności". Wyłącznie umowy o pracę
4
Rep 2016-11-03 20:02
Jak piszecie ten list do Włochów to musi być podpisany konkretnymi imionami i nazwiskami, im więcej tym lepiej. Anonimy nie działają. A list z podpisami jak najbardziej tak. Mówię z doświadczenia z BC.
exrep 2016-11-04 12:23
Kolego,
jeżeli będziesz jako alternatywę dla pracy repa podawał pracę w urzędzie za 1,5 tys. PLN, to do emerytury będziesz wycierał ławki w przychodniach. Jeżeli komuś nie pasuje praca repa to może sobie założyć firmę i zarabiać 20-30 tys. miesięcznie. Nie lepsza alternatywa? Doradzam Ci taki sposób myślenia, to może jeszcze z Ciebie coś będzie.
1
Anulka 2016-11-08 14:20
Zatem może chociaż ty @Exrep powiesz mi jakie są zarobki w firmie?
Jaka podstawa netto + ile można wyciągnąć premii?
Jakie auta mają PM i czy mają gps?
ALAN 2016-11-09 14:16
ciekawa czy gdyby ktoś chciał pracować na działalności to pozwalają?
Olek 2016-11-10 06:37
Zarobki w BC na start bez doświadczenia 3250 netto z doświadczeniem max 3800 netto
1
Olo 2016-11-11 18:40
A premie w jakich kwotach i co ile?
Ania 2016-11-13 00:40
Co prawda już nie pracuję, ale pensje były 3000-4000 brutto na start, średnio 5000-6000, a Ci najlepsi po 7000-8000 tys. brutto. Premie dostawało ok. 80% repów (ci najgorsi z rankingu nie dostawali) i były to kwoty od 1 tys brutto do bodajże 13 albo 14 tys. brutto na kwartał. Samochody Vw Golf VII, GPS-ów nie było i wydaje mi się, że nadal nie ma, jeżeli rządzi E. Jeżeli coś się zmieniło, to myślę, że ktoś z aktualnie zatrudnionych mnie poprawi. Firma dość dobrze ogarnięta pod kątem strategii, przekazu, celów itd. Cała góra i większość asm-ów to nieźli handlowcy i tego wymagają od repów. Raczej praca dla pistoletów, co jak go drzwiami wyrzucą to oknem wejdzie, niż dla romantycznych intelektualistów lub leserów. Jak ktoś lubi takie klimaty, to myślę, że się w BC odnajdzie. Dużo zależy od terenu, za moich czasów mocno kulały największe miasta czyli Warszawa i Kraków. Na pewno bez problemu znajdzie się wiele lepszych firm od BC, ale ze znalezieniem gorszych też nie będzie problemu. Moim zdaniem BC jest raczej w górnej połówce rankingu firm, a przynajmniej była za moich czasów.
19
Ola 2016-12-04 00:26
Warszawa?
Tam to dopiero teren do gier i zabaw i ustawek z zaloga z biura. Pracowałam tam ponad 2 lata. Nigdy nie spotkałam takiego lizodupstawa. Pani E. położyła polowe stolicy na dno i wielu osoba wytarła sobie twarz w biurze, bo nie potrafiąc nic szukała baranów którymi sie bawiła. Współczuje ludzia którzy musieli na nią trafić. Nie ma hejtu, i przestańcie czytać połowe komentarzy tutaj bo co drugi to od ludzi z biura z BC. Pozdrawiam i trzymam kciuki za firme bo sama w sobie ma świetne produkty i dobre leki, ale prawdziwych porządnych ASMow na palcach jednej ręki mozna wyliczyć! Kraków i Częstochowa super dziewczyny jesteście niezastąpione!
boc 2016-12-06 18:30
Jedzie ktoś na 3 etap rozmowy do Warszawy, i był na 2 etapie rozmowy w Brzesku końcem listopada?
1
Wieli zwisający kutas 2016-12-09 11:45
Po to ludzie tutaj wylewają żale żeby taki człowiek jak ja który szuka pracy nie marnował swojego czasu i nerwów. I właśnie po to jest gowork. J
Gyk 2016-12-09 17:17
Widzę, że oferta pracy na teren malopolski dalej aktualna. Ludzie szkoda nawet czasu na rozmowe przez telefon. 3 etap w Warszawie podobno, kto dłużej bedzie stal na glowie i chodzil na rekach. Cyrk, żenada, wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Ania 2016-12-14 14:57
Kraków i Częstochowa super dziewczyny, niezastąpione???!!!
Olga i Marta???
Proszę Cię...
Jeżeli byś znała BC od kuchni, nie pisałabyś takich rzeczy:-)
8
grzech 2016-12-19 15:17
Patrząc na temat "od kuchni" to one faktycznie są niezastąpione
10
Ola la 2017-01-04 10:15
No niezastąpione szczególnie Olga w zaspokajaniu potrzeb wielkiego O
Chi chi chi
8
Obrońca 2017-01-24 10:24
Firma BC super i chce trzymać wysokie standardy ale niestety tyle hejtu wylewa się, że nie można czytać spokojnie. Nieudacznicy wypisują swoje żale i tylko szkodzą firmie, w której można mieć super pracę!
6
Anna 2017-01-25 20:53
z tego typu wpisami proponuję na Pudelek - tam jest dokładnie taki poziom, w jakim się wypowiadasz. No i wiadomości z tej samej półki.
Anna 2017-01-25 20:57
Może w takim razie poszukaj szczęścia w innej branży? Może np. w filmowej? Z takim nickiem może masz jakiś cień szansy... No i pewno rekrutacja tylko jeden etap, godziny pracy inne, zarobki większe...
Asia 2017-01-26 19:57
Hej, tez jestem zainteresowana praca na tym terenie, dostałeś jakaś odpowiedz, na swoje pytania?
Pozdrawiam
Kropek 2017-01-27 15:47
Mam szczęście , że dostałem się tu do pracy. Jako przedstawiciel medyczny dużo czasu spędzam w terenie w słyszę jak ludzie chwalą ich.
ktoś 2017-02-01 19:17
czy ktoś może z samej firmy jakiś pracownik działu HR może odpowiedzieć czy trzymanie w pracy chamów, damskich bokserów to jest norma? taki kierownik z Białegostoku JG gotów jest bić kobiety, to norma w waszej firmie???
11
Amator 2017-02-04 16:08
Super firma tylko nie mogę się dostać do pracy, brak miejsc.
KorpoAnna 2017-02-22 14:14
Witam Serdecznie!
Postaram się w miarę dokładnie opisać proces rekrutacji do BC. W szczególności assessment center.
W moim wypadku były to dwa etapy:
1) Rozmowa z kierownikiem naszego rejonu. Na początku jest prezentacja o sobie w Power poincie.Pytania które padną: co powiedziałby o Tobie najlepszy przyjaciel? Co powiedziałaby o Tobie matka/mąż/dziecko etc. Gdybyś miała wybrać miedzy dobrem pacjenta a zyskami firmy to co byś wybrała? ( nie wolno 50/50 a oficjalna wersja brzmi, że dla firmy najważniejsi są ludzie, więc tak odpowiadacie).
a)Padnie pytanie o pasje/ulubiną muzykę etc ale to jest haczyk - każą Ci ją sprzedać/ przekonać do niej. Wymyślcie wcześniej co odpowiecie i przygotujcie scenariusz sprzedaży:
- Pytania otwarte badające potrzeby klienta, cechy swojej pasji i przedstawcie je językiem korzyści. Mówcie o korzyściach, które które zaspokoją potrzeby ujawnione podczas badania potrzeb.
-Pracujcie z obiekcjami typu "zastanowię się", "tak, ale" jest o tym napisane dużo w internecie.
b) zadanie w którym macie 10 000zł na promocje i macie je rozplanować. Macie wykresy, że w czterch miastach sprzedała się dana ilość leku np. 200, 400,600, 100. I kolejno stanowi to 1% rynku, 4% itd.
-obliczacie potencjał kolejnych rynków: jeżeli 1% wynosi 100 opakowań to 100%= 10 000. Tak dla każdego miasta.
- kolejnie dodajecie wszystkie te rynki
-pierwszy rynek (cegłe) dzielicie przez sume rynków i macie, że np rynek pierwszy stanowi 1/15 całości.
-10 000 zł razy np. ta wyliczona 1/15 i macie ile kasy wydacie na ten rynek.
- później działania na które wydacie kasę (konkurs dla farmaceutów, merchandising, reklama itp)
Ogólna zasada dla odpowiedzi to "ogień w oczach", zapał i nastawienie na rozwój. Rodziną się nie chwalcie za dużo.

Jak zrobicie tak jak powiedziałam, to was zaproszą do Warszawy na Assessment Center i tu się zacznie jazda.
Plan Assesment Center:
1. Prezentacja"dlaczego jestem idealną kandydatką na to stanowisko" przed assessorami i grupą. Będą was rozliczać i sprawdzać z tego co powiecie w prezentacji. SKUTECZNIE! Więc jak nie jesteście pewni swojej umiejętności czy cechy, to jej nie umieszczajcie w prezentacji. Lepiej już dodać dwa slajdy o dzieciństwie :)
2. Po prezentacji dostaniecie zadanie do rozwiązania: podobne do tego na pierwszej rozmowie, ale nie do końca. Wrócę do tego później.
3. Po wykonaniu zadania, będziecie odbywać rozmowy, każdy osobno i omawia c wyniki zadania.
4. Grupowa dyskusja/negocjacje. Macie ugrać dla siebie jak najwięcej kasy, dla wszystkich nie starczy i macie ograniczony czas.
5. Na koniec pojedyncze rozmowy i przesłuchanie jak przez UB.
Teraz doprecyzuję:
ad.1
No prezentacja jak prezentacja. Dobrze się przygotujcie i starajcie się nie spinać.
ad.2
. Zadanie jest podobne, ale macie podane więcej zmiennych i trochę w innej formie.
-Powiedzą wam jak policzyć potencjał ( 3 leki podane w ilościach sprzedanych w danej cegle, dodajcie, amen). Zmianą jest to, że nie macie kasy do dyspozycji tylko wizyty u lekarzy i w aptekach.
-Oddzielnie sumujecie ilość odwiedzanych aptek i oddzielnie lekarzy.
-Robicie tą samą proporcję co na pierwszym spotkaniu, czyli potencjał cegły dzielicie przez sume potencjałów.
-Mnożycie przez sumę lekarzy i macie ilu lekarzy będziecie odwiedzać w danej cegle.
-Mnożycie przez sumę aptek i macie ile aptek będziecie odwiedzać w danej cegle.
- Kto jest największym konkurentem? ten kto ma największy udział w rynku (bedziecie mieli wykres)
-Podać działania jakie podejmiecie na danym terenie i na którym się skupicie. Skupiacie się na tym który ma największy potencjał. Amen
ad.3
Zacznę do tego jak powinniście się nastawić. Oni nigdy nie badają tego co myślicie, w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają czy umiesz liczyć potencjał rynku- badają jak pracujesz pod presją czasu i w stresie.
Tu będą kazali wam omówić wyniki. Zaczną pytać o tok rozumowania, o to czemu tak sądzimy, czemu nie inaczej, mogą powiedzieć, ze źle myślimy. Może być bardzo ostro, ale pamiętajcie TO GRA! Nie dajcie do zrozumienia, że to nie realna sytuacja, grajcie swoją rolę. Bądźcie spokojni, spodziewjcie się ciosu. Nie sprzeczajcie się. Jak się nie zgadzacie to delikatnie" rozumiem Pana zdanie, ale uważam trochę inaczej" Albo zadawajcie pytania. Asertywnie- nie agresywnie.
ad.4
Dyskusja grupowa. Pierwsza i zasadnicza sprawa: POLECENIE TO SCIEMA. Nie ma możliwości tak skomplikowanych negocjacji przeprowadzić w tak krótkim czasie. Będą badać jak budujesz argumenty, jak na nie odpowiadasz i nadal jak reagujesz na stres. czy uważnie słuchasz itp. Nikogo nie obchodzi zarządzanie czy rzeczywisty wynik. Pamiętajcie o dążeniu do sytuacji wygrana-wygrana (opisane w necie i w ksi
PM 2017-02-22 22:59
KorpoAnna, pracujesz jeszcze?
Obrończyni 2017-02-23 10:36
Pracuję u nich już dość długo i jestem zadowolona z pracy oraz z ogólnej atmosfery w firmie przynajmniej tam gdzie ja pracuję. Zarobki mam całkiem przyzwoite, jak ktoś pracuje z zaangażowaniem to z pewnością będzie zauważony i doceniony. Zapraszamy.!!
KorpoAnna 2017-02-23 12:47
Chciałbym nadmienić, że to nie jest negatywna opinia. Po prostu opisuje przebieg rekrutacji. To , że komuś dokręcają śrubę, znaczy tylko tyle że chcą sprawdzić nasze kompetencje miękkie i odporność psychiczną.
1
JG 2017-02-23 21:47
Uderzyłem to uderzyłem, po co drążyć temat
2
KorpoAnna 2017-02-24 08:12
Widzę, że nie zmieścił się mój cały opis Assessment Center więc wklejam resztę;

Tu nie chodzi o umiejętności lidera itp. Wy robicie jedno co ma was np. wkręcić w nastój walki i zapomnieć o tym, że jesteście obserwowani, a oni obserwują zupełnie co innego.
-wypisz cechy swojej oferty, znajdź zalety, podaj korzyści. SKUP SIĘ NA TYM! TO JEST DEFINICJA PREZENTACJI SPRZEDAŻOWEJ!
-dawaj feedback przed krytyką propozycji konkurenta " nie można przecenić zalet czegoś tam, ale są rzeczy pilniejsze jak np. moja propozycja". itp.
Ad.5
Tu się trzeba skupić. Będzie ciężko, nieprzyjemnie, przenikliwie, i bardzo agresywnie.
Na początku jedna z osób wyjdzie, zaczną zadawać pytania, wyda się przyjemnie.
-Zapytają o pasję/ulubiony film/ muzykę to będziesz musiała to sprzedać.
-Co byś robiła gdybyś nie pracowała w sprzedaży i milion innych znanych z rozmów.
Później wróci zły glina.
Zacznie zadawać agresywne pytania, a wszyscy zaczną mu pomagać.
Będą ataki ad persona: To co mówisz jest nieszczere, Nie umiesz formułować przekazu sprzedażowego, nie dasz rady połączyć pracy z rodziną, nie zależy Ci na tej pracy. Będą mówić irracjonalnie, budować nielogiczne argumenty- czyli wszystko co wyprowadza ludzi z równowagi. Uwierzcie, że po kilku godzinach stresu, wysiłku intelektualnego, przeplatanego niepewnością i stresem, nie zauważycie, że to gra. Chcą Cie wyprowadzić z równowagi, sprowokować do kłótni. Nie możecie się dać. Musicie być asertywni- nie agresywni. Ja przez tydzień sobie układałam w głowie po spotkaniu, to co właściwie się tam działo.
Opisałem kolejne punkty w skrócie. Na każde z zdań, poza drugim są obszerne opracowania w necie. Najlepiej szukać po angielsku bo w Polsce to nowość i jest tylko kilka bzdur w necie. Powodzenia :)
Zostaw swoją opinię o BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z