brak logo

BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z

Toruń

Opinie o BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z

Jak 2016-01-06 10:08:27
Jakie regiony sa najlepsze?
supeł 2016-01-08 01:09:06
teraz szukają we wrocławiu i okolicach kogoś na stanowisko przedstawiciela medycznego, wydaje mi się, że warunki całkiem ok i po okresie próbnym możliwość zatrudnienia na umowę o pracę
DVD 2016-01-10 15:23:27
Umowę o pracę to masz też na okresie próbnym, a po nim ew. na czas nieokreślony. Ale wcale to nie oznacza podwyżki, a wywalić Cię i tak mogą z dnia na dzień jak tylko będą chcieli, powód się zawsze znajdzie...
kris 2016-01-11 00:21:15
w wiekszosci firmach tak jest ze na poczatek jest umowa na okres probny i jest to uzasadniona decyzja poniewaz w taki sposob praktyczny mozna sprawdzic kandydata
Anonymus 2016-01-20 15:30:29
Jaki samochód w bc?
On 2016-01-20 17:36:22
Zalezy jakie stanowisko
ASM - Passat, octawia, superb, budżet okolo 140k
FF - Olek ma A4
Prodact - pociąg :P a tak serio to klasa Passat
PM - golf 7
Melod 2016-01-20 18:21:03
@On o kurczę, a właśnie szukają przedstawicieli medycznych do siebie. No cóż, golf 7 to nie jest takie złe auto :) Nie oczekują wiele, bo trzeba mieć wyższe wykształcenie i prawo jazdy. Ciekawe jak wyglądają zarobki i czy jest możliwość awansu.
DVD 2016-01-22 18:15:46
Awansu ciekawe na co? Chyba, że do biura w Warszawie, ale to nie każdego interesuje... Ale żeby tam iść to trzeba ładnie włazić w d...
polkg 2016-01-22 18:50:58
oj chyba przesadzasz, wydaje mi się, ze jakoś bez układów tez nie było by tak najgorzej. No i jest oferta pracy jako przedstawiciel medyczny nadal ale stawki nie podane niestety.
była 2016-01-28 00:43:00
Teraz wiem dlaczego nie szanują ludzi i zmiany są co chwila, po ostatnich postach widać ilu jeszcze naiwnych chętnych jest na ich "obiecanki cacanki"
DVD 2016-01-28 09:18:13
polkg - Ty chyba nie pracowałeś w takiej firmie nigdy... na jaki Ty awans liczysz, tam możesz być repem całe życie. Awans do biura mało realny a innych opcji nie ma. Chyba że chcesz awansować na bezrobotnego :)
jajko 2016-01-28 11:43:25
A mozecie cos napisać o Krakowie i okolicach ? jakie plany ? mozliwe do zrobienia ? ASM do pogadania ? ile faktycznie sie pracuje H ?
3
Xxxx 2016-01-29 11:57:08
Krakowa nie polecam, ani w jednym ani drugim zespole........
Jajko 2016-01-29 20:26:07
Dlaczego nie Kraków ? Co jest nie dobrze ?
Kant 2016-01-31 15:50:31
Kraków jest super, swietna szefowa na jednej stronie i Jureczek na drugiej :) większość ludzi, którzy zadają tu pytania nadają sie do BC! Berlin kocha takie cielęta! Polacam, zrobią z Was nareszcie ludzi!
dodo 2016-02-01 14:09:14
kant - proszę powiedz mi na jakim stanowisku w tym momencie pracujesz ? Czy pracujesz może jako przedstawiciel medyczny bo z początku miesiąca firma rozpoczęła duże rekrutacje..
Kant 2016-02-01 21:12:10
Kant to REP. Na ta chwile wolne miejsce jest tylko do małopolskiego zach. do Olgi. Jurek ma juz cały harem. Olga super ASM, robic do każe, dobrze lizać d, i bedzie ok. Nie ważny wynik, KAM sam Ci sprzeda, wazne jak głęboko wejdziesz.
3456 2016-02-03 16:22:39
na chwile obecna poszukuja do zatrudnienia przedstawiceila medycznego..wiaodmo ze trzeba miec odpowiednie kompetenacje i wyksztalcenie zeby aplikowac..
Oooo 2016-02-13 14:08:58
Widzę ze Dobre stosunki z PO to nadal podstawa bycia i wyniku w Berlinie. Buhhhhhaaaaa
Ona 2016-02-18 00:49:42
Jak tam Warszawa ? Dalej czarna szaleje i co rok ma nowy zespół ? Podobno przez jej region przepuściło się juz z 30 ludzi, a ona dalej jak zabłąkana owieczka w tym BCH. Podobno jej układy sie już miały skończyć? W każdej firmie sie o niej mówi jest taka znana, ja wytrzymałam pół roku! Firma bardzo fajna, dobre leki i ciekawi ludzie, ale ona porażka.!
Lala 2016-02-18 15:05:53
Dobre to mało powiedziane,sypialniane to dobre określenie.
Hejt 2016-02-20 07:42:29
Widzę, że fala hejtu zalewa również forum dyskusyjne BC. To siła słabych ludzi.
Rege 2016-02-21 07:14:36
@hejt- mozesz jesniej powiedziec, ktore wypowiedzi sa hejtem i mijają sie z prawda, czy tylko tak potrafisz wyrazić swoja opinie na temat BC.
nowa 2016-02-29 09:13:37
Cześć. Jest nowe ogłoszenie: poszukują przedstawiciela medycznego na suwałkach. Ktos cos wie o tym terenie? Nie mam doświadczenia jako przedstawiciel, ale chciałabym spróbować tu swoich sił.
Zosia 2016-03-02 11:16:20
Mógłby ktoś napisać jak teren w kujawsko-pomorskie?
basia 2016-03-11 10:01:57
warto zajrzeć na ich stronę @zosia też się staram o podobne stanowisko ale akurat w innej lokalizacji ale pamiętam, że ogłoszeń było sporo więc może w twoim rejonie też :)
??? 2016-03-15 19:58:18
Mam pytanie, dlaczego PRAWDZIWE opinie, czyli wg firmy niepochlebne są wyczyszczane przez gowork???????? czyżby cenzura dotarła ąz tutaj????
Maki 2016-03-15 20:20:12
Jakie tutaj są zasady dla przedstawiciela medycznego, jakieś podwyzki po 3 miesiącach, a może jakieś dobre i fajnie rozwiązane premie są? Wiadomo coś koledzy?
arsen lupin 2016-03-21 22:52:53
Co ty za bzdury piszesz? 1500-3000 to jest ogon końcówka rankingu. Premia jest średnio na poziomie 5000 -8000 netto na rękę
norbert 2016-03-22 08:27:46
na jakim stanowisku w BERLIN CHEMIE/MENARINI pracujesz @arsen lupin skoro Twoje premie są w tak dobrym poziomie, ciekawi mnie również jakie masz wykształcenie i doświdczenie skoro taki jesteś doceniany
Magda 2016-03-30 00:09:33
Po przeczytaniu tego forum, nie mam ochoty pracować jako ph/pm. Rynsztok i sort to mało powiedziane. Wstyd mi, ze szukam pracy na takim "poziomie" :(

(moje obecne warunki to 5 tys netto, samochod sreniej klasy, pelen socjal)
emikal 2016-03-30 12:03:53
faktycznie kolego jak szukasz pracy za 5 tys to nie wiem czy łatwo będzie Ci znaleźć, ale mają teraz oferte pracy jako Przedstawiciel Medyczny z tego co widziałem.
rita 2016-04-05 12:49:29
jakie 5000 do 8000 tyś gdzie tak premiują proszę podpowiedz to może tam będę pracować,średnia premia od środka stawki w dół to 1500 do 4800 netto.
alek 2016-04-05 15:36:41
na pewno jest nowa oferta od nich jako Przedstawiciel Medyczny, a można też na premiach zarobić na pewno sporo tylko nie wiem jak konkretnie u nich z atmosferą.
DVD 2016-04-05 20:02:50
Atmosferą? Gorzej niż źle. Dużo by opowiadać ale wszystko co najgorsze odnośnie pracy, szefostwa, wymagań i właśnie atmosfery znajdziesz w BC...
Jak 2016-04-10 16:44:20
Działalnośc czy umowa o pracę?
Joo 2016-04-18 09:28:40
Gdzie cyklowka w tym roku? Jaki land?
Zośka 2016-04-26 14:42:19
Mógłby ktoś napisać konkretnie ile wynosi podstawa? I co ile przyznawana jest premia i w jakich kwotach? Z powyższych komentarzy trudno stwierdzić jakie sa zarobki w bc
2
Repka 2016-05-03 22:45:51
Hej Cukrówka była na wyspach kanaryjskich:)))) pięknie........a premie faktycznie od 11 tys na gorze do 1000 na dole.....
majka 2016-05-05 12:24:44
Premie pewnie zależą od tego ile jesteś w stanie zrobić Zośka' jakie masz predyspozycje osobowosciowe i czy jestes przekonujaca, mają teraz jakieś ogłsozenia na Przedstawiciela Medycznego
xcxcxc 2016-05-06 14:47:38
na kanarach teraz mieliście spęd??pewnie ściema, standardowo jachranka :)
Repka 2016-05-15 18:51:01
Byliśmy na Lanzarotte:))))))))))
Oponi 2016-05-17 12:54:07
Mógłby ktoś podać zarobki ile wynosi podstawa? A ile premia?
1
olsztyniak 2016-05-19 10:16:32
witam, czy ktos z forumowiczow moglby napisac cos o terenie warmii i mazur.
jakie relacje z przelozonym? jakie plany (do zrealizowania)?
jaka atmosfara?

pzdr
zainteresowany
pracująca w BC 2016-05-20 23:17:06
Olsztyniaku, Warmii i Mazurom szefuje bardzo równy gość, nie słyszałam, żeby ktoś na niego narzekał. A jest na tym stanowisku od kilku lat. Ale jeśli ktoś szuka pracy, żeby zarobić ale się nie narobić, to nie jest to miejsce dla niego, ani na Warmii i Mazurach, ani w innym regionie, ani w biurze :-)
duduś 2016-06-04 19:38:07
no ja też słyszałam że tutaj na kadrę kierownicza się nie narzeka bo jest na wysokim poziomie. dlatwego bardzo chętnie się uwas zatrudnię do pracy jako Przedstawiciel Medyczny - ciekawi mnie tylko jak to jest u was z system prowizyjnym - premiowym, jakieś konkrety?
zenada 2016-06-15 14:18:36
Co wy w ogole piszecie, jaka kadra kierownicza Ok, gdzie?! W BC to najgorszy sort, co drugi to mober/moberka i tzw mordyści- tak w BC określa sie tych ASMow którzy trzymają ludzi za mordy. Jesli macie słaba psyche to w BC skończy sie to na środkach uspokajających. Tyle w temacie!
miko 2016-06-15 16:05:35
ale słuchajcie, co teraz z tą pracą jako Przedstawiciel Medyczny? Oferują sporo, bo dużą samodzielność w działaniach, stabilną pracę w elitarnej firmie, atrakcyjne wynagrodzenie no i też możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rosnącej firmie, a to bardzo wazne.
DVD 2016-06-17 16:37:19
Brawo! Wyjąłeś mi to z ust :)
A co do opinii wyrażonej przez "miko" to chyba pierwszy raz widziała ogłoszenie o pracę. Tam się pisze zawsze same piękne słowa, albo jesteś naiwna, albo napisał to ktoś z BC, kto chce poprawić wizerunek tej "firmy"...
majka 2016-06-17 16:40:29
DVD' bo to wszystko nie powinno tak wygladac, w ofertach pracy brzmi wszystko pieknie przychodzisz na rozmowe i co tez cie oszukują już prosto w twarz? przeciez jak komus cos nie odpowiada to sie nie godzi
Zostaw swoją opinię o BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BERLIN CHEMIE/MENARINI POLSKA SP. Z