brak logo

INTERACTIVE INDEX POLSKA sp.z.o.o.

Wrocław

Opinie o INTERACTIVE INDEX POLSKA sp.z.o.o.

prawnik internetowy 2010-01-18 08:21:38
UWAGA UWAGA !
UWAŻAJCIE NA TYCH INTERNETOWYCH [usunięte przez moderatora]
Do grona [usunięte przez moderatora] firm działających w nieuczciwy sposób pretenduje Interactive Index Polska ze swoim katalogiem firm umieszczonym pod adresem iindex.pl. Chesz mieć kłopoty trzymaj się od tej firmy daleko, Nie odpisuj na żadne e-maile od nich Nie daj się wciągnąć na [usunięte przez moderatora] przez nich pieniędzy !!
NICK 2010-01-18 13:35:12
OSTRZEGAM PRZED TĄ "FIRMĄ" !!!
[usunięte przez moderatora]
grzes 2010-01-18 18:30:12
Czy jako jeden z [usunięte przez moderatora] prowadzacych jednoosobowa działanosc gospodarcza tez powinieniem czyc sie bezsilny wobec potegi Interaktive indeks POlska sp z oo dysponujacej sztabem prawników doradców windykatorów....
[usunięte przez moderatora]
BASIA 2010-01-18 20:25:47
ta pani "presesuje" jeszcze fundacji, zbierającej pieniądze dla chorych dzieci :D, poza tym we Wrocławiu pod podanym adresem firmy nie ma :( a więc UWAŻAĆ!!!!!!
emka 2010-01-19 16:46:37
Firma istnieje, ale do odbierania przesyłek wynajęła inną firmę, stąd firmy tej nie można odnaleźć pod wskazanym na fakturze adresem. [usunięte przez moderatora]
grzchu 2010-01-21 11:53:31
Powyższe opinie są w 100% trafne i słuszne, takie [usunięte przez moderatora] na szybką kasę jakie stosuję Interactive Index Polska należy tępić we wszelki możliwy sposób !
ped 2010-02-17 12:34:39
Jak sie od tych [usunięte przez moderatora] uwolnić
iindex 2010-02-27 17:11:18
Zwrócić fakturę. Napisać, że usługi nie zamawiałeś/aś.
anonim 2010-03-03 12:40:02
Ja też dostałem od nich jakieś drugie wezwanie do zapłaty / kwota poprzednia powiększona o 61- wezwanie do zapłaty / pomimo, że nie nic u nich nie zamawiałem jak i nie otrzymałem od nich faktury za rzekomą
usługę.
[usunięte przez moderatora]
mały 2015-01-14 17:58:00
Co obecnie dzieje się z INTERACTIVE INDEX POLSKA, bo jak sprawdzałem w krajowym rejestrze sądowym, to nadal funkcjonują http://www.krs-online.com.pl/interactive-index-polska-sp-z-o-o-krs-353322.html jednak informacje z 2010 roku mnie przerażają i tu na forum to jeszcze nic, na wielu forach w tym prawnych ludzie przed nimi ostrzegali.
Weed 2015-03-18 07:27:59
Najważniejsze jednak pytanie jest takie czy we Wrocławiu można liczyć na w miarę normalne warunki pracy i atmosferę, bo to dla znacznej ilości osób jest najważniejszą kwestią w całym problemie podjęcia pracy u odpowiedniego pracodawcy. Zastanawiam się więc jakie macie doświadczenia związane z pracą u tego pracodawcy.
ikona 2016-05-20 21:17:53
zależy to chyba od stanowiska @łysy.. nie sądzę, by tak duża firma wypłacała na wszystkich stanowiskach na start takie wynagrodzenia. Trzeba dowiedzieć się u źródła.
Zostaw swoją opinię o INTERACTIVE INDEX POLSKA sp.z.o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTERACTIVE INDEX POLSKA sp.z.o.o.