BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.

Rabka-Zdrój

Opinie o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.

Slązaczka 2016-05-16 21:50
Ale co ma się zmienić? Jakieś duże zmiany?
Gotowy 2016-06-05 18:31
Hej planuje złożyć aplikacje. Jak atmosfera w pracy i kierownictwo? Widze ze firma rzetelna, ale mnie interesuje jak sie tam pracuje. Dzięki
Musashi 2016-06-05 20:29
Wiesz co ? Myślę , że jedynym sposobem aby się przekonać - trzeba się zatrudnić.
Po prostu usłyszysz na tym forum dwie opinie :

1) Atmosfera pracy i kierownictwo jest SUUUUPER !
2) Atmosfera pracy i kierownictwo to pomyłka.

Poczytaj co wcześniej pisano na forum.

Z mojego punktu widzenia na podstawie wieloletnich obserwacji stwierdzam , że :

Punkt 1 - To opinia wszelkiej maści "dupowłazów" i kombinatorów.
Punkt 2 - Hmm... Jak to powiedzieć... Zacni i uczciwi ludzie to już w większości odeszli z tej firmy a ci z nich którzy zostali to frustraci , i to będzie w zasadzie ich opinia.
Więc najpierw stań przed lustrem i zadaj sobie pytanie kim naprawdę jesteś , do której grupy możesz się zaliczyć.
To będzie odpowiedź na Twoje pytanie.

Sayonara .
1
Yasiu 2016-06-07 22:11
Musashi nie wygaduj takich rzeczy . Nie wiesz ze prawda w oczy kole.
Zaraz cie tu zakrakaja te klakiery czy inne barany.
Daj se na luz z tym doradzaniem bo to nic nie da. Niech sie mlody sam przekona
Potur 2016-06-07 23:15
Myślę, że bezrobocie odcisnęło piętno na Twoim "zacnym" mózgu. :D
Atena 2016-06-08 20:56
HaHa Musashi !!! Dobra cięta riposta ! Aleś toporka przyszlifował !
Makczu 2016-06-09 21:56
A ja tu pracuję już czwarty rok i nigdzie tyle nie zarabialem. Jasne, że jest orka i to konkretna ale przynajmniej u mnie w dziale jest atmosfera niezła I ludzie fajni. Tak po ludzku patrzac to tym co odeszli pewnie trochę żal bo w niewielu miejscach tak placa jak tu i coby nie mówić to taka jest prawda. A szefostwo, no cóż, można się dogadać i jak jesteś normalny to traktują cie normalnie. Także jesli ktos chce powalczyć to może spróbować
Mr. Eco 2016-06-10 23:29
Makczu Pikczu !
U Ciebie w dziale !? Może w dziale managerów ?
Echh... Coś mi tu śmierdzi.
No dobra ! Ale jak to ? Z szefostwem można się dogadać ?
Ciekawe .
To jakim to trzeba być aby byc normalnym ?
Wiechu 2016-06-18 00:00
Jeśli po przeczytaniu kilku postów i to w dodatku od sfrustrowanych ludzi, ktorzy juz nie pracują, wyciągasz wniosek, że w klikuset osobowej firmie większość nie dogaduje się z kierownictwem, to jest to żelazna logika, nie ma żartów....brawo! ;)
Zagórski 2016-06-19 23:55
He he ! "Odnoszę sukces" , dobre ! Nawet bardzo !
Jeżeli ktoś odnosi sukces w takich firmach , to na pewno nie pracownik. Chociaż to pojęcie względne.
No dobra młody ! Dawaj ! Zasmakuj w "sukcesie" i wuala świecie biznesu !
Po kilku latach zrozumiesz o czym mówię.
Tylko uważaj na WILKI na górze .

Good luck !
2
Tomek 2016-08-23 19:40
A tam pracował Pan Andrzej koordynator ds detalu na całą Polskę , jeden z lepszych menedzerów. Ale chyba ktoś go teraz zastąpił
Patrice 2016-08-29 11:34
Pracuje tu 6 lat i w końcu widać swiatleko w tunelu. NARESZCIE!. Moze skonczy sie kolesiostwo i zacznie sie normalnie tak jak powinno być w firmie. Pozostaje miec nadzieje, bo firma zaj...bista
kozibobek 2016-10-14 21:53
W tej chwili w firmie jeżeli chodzi o detal spore zmiany, nawet mała rewolucja. Płace oki jeżeli ktoś zapie... ma farta i placówkę w dobrym miejscu. Dodatkowe premie za sprzedaż dla najlepszych placówek. Główne nastawienie w tej chwili na marże , przez co ciężej handlowcom sprzedać dany produkt. Jesteś gorolem? Już masz plusa :) 3maj się Bolek. Zwalniał, zwalniał i .....Miło? :)
2
danse 2016-10-14 22:02
Na pewno taki doradca handlowo-techniczny ma szansę oprócz premii jeszcze na jakieś beenfity socjalne, a to dobrze, bo odpowiednie ubezpieczenie zawsze jest potrzebne każdemu pracownikowi. A wypłata jaka?
Zaba 2016-10-31 18:06
Nooo zmiamy i to konkretne, a jesli o mnie chodzi to na koncie bardzo mi sie zmienilo na plus, hahaa.
1
Kozibobek 2016-11-05 10:20
No to zabka tylko pozazdroscic :) Dalszych sukcesow ... Buziaki
Krakusek 2016-11-10 06:58
Zakupiłem blachę na podsiubitkę w kolorze złoty dąb w oddziale Blachotrapez a dostałem ją naklejką Supertrapez o co chodzi? Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
Dan by Dan 2016-11-11 12:11
Materiał jest najwyższej jakości ?
- Jest !
- A więc SUPER !

Podsufitka jest w kształcie trapezu ?
- Jest !
- A więc TRAPEZ !

SUPER + TRAPEZ = SUPERTRAPEZ ! ;-) ;-) ;-)

Bingo !!!!
Adam 2016-11-22 18:38
Mam pewien problem... zakupiłem blachę dachowkową z firmy blachotrapez i rdzewieje mi na przegieciach już po 3 latach. Firma mi gwarancji nie uwzględniła bo nie mam nigdzie druku gwarancji. Sprzedawca twierdził że faktura jest gwarancją. Co prawda dostałem 30 puszek farby w sprayu ale czy to starczy na pomalowanie dachu 200m? Pomocy co mam robić?
2
Wrona 2016-11-25 08:07
A ja mam taki problem ze niektorzg ludzie nie mysla tylko piszą gdzie popadnie i co popadnie i przez to nie moge sie niczego o firmie dowiedziec.. gosciu masz problem z ich blacha to pisz gdzir indziej. czy ktoś moze mi powiedziec zwyczajnie jak tam sie pracuje? Jaka jest atmosfera? Czy szanuja czlowieka? Jak z szefostwem? Ciagle daja ogloszenia wiec pewnie cos sie dzieje.
1
kozibobek 2016-12-03 20:16
Jak jesteś słabym PH/menagerem, nie masz wyników i nie dajesz rady to jest rotacja :) Większość handlowców pracuje dobrych kilka lat, więc chyba nie jest tak źle jak niektórzy tu piszą. Na 140 placówek co najmniej na kilku muszą być jakieś ruchy ( chciał nie chciał ). Praca w Blachotrapezie ma swój specyficzny urok, myślę jednak że warto spróbować.
1
Wrona 2016-12-04 09:50
Dzieki, a jak szefowstwo i stosunek dp pracownika? Szanuja ludzi? Dla mnie to wazne bo mam lrzykre doświadczenia
#niebzykamsiezkolegami 2016-12-13 21:09
Kto mieczem wojuje od miecza ginie
9
Malwina 2016-12-13 21:22
Chciałbym się przyjąć jako doradca techniczny. Jakie sa tam warunki i co to za stanowisko? Bardzij kontakt z klientem czy praca w biurze?
Dziewiątka 2016-12-13 23:53
pozew. ...powiem tak, weź się w garść zacznij pracować, skup się na sprzedaży i jakości pracy i nie roń łez. Podejmując pracę wiesz jakie są zasady i tak grasz. Jak jesteś indywiduum to zakładaj własną działalność i zobaczysz jaki to miód. Znam tą firmę i jest jak większość pracodawców wymaga ale też daje.
Jak powiedział filmowy Pawlak,, poszukaj głupszego od siebie''.
4
RenataDyzma 2016-12-14 08:23
Pracowałam kilka lat w Blachotrapezie. Bywało różnie. Raz lepiej raz gorzej. Jednak można dobrze zarobić. Ogólnie atmosfera dobra, przełożony fajny facet, szkolenia, wyjazdy.
4
Renia(dyz) 2016-12-14 09:00
Piszę jeszcze raz, ponieważ nie ukazał się mój post. Pracowałem kilka lat i jestem z firmy zadowolona. Raz było lepiej raz gorzej, jednak trzeba podkreślić, że Blachotrapez dba o pracowników (szkolenia, konkursy, nagrody, wyjazdy). Polecam :)
6
DoN PeDrO 2016-12-14 09:07
Życzę powodzenia w sprawie sądowej ale na cuda nie liczcie byłem świadkiem w takim procesie i wie jak to wygląda, jedna wielka żenada. Solidarność koleżeńska kończy się na gadaniu, a jak przychodzi do sprawy to nikt nie chce włóczyć się po sądach... Kolega akurat przegrał swoją sprawę, a jak przyszło mu zapłacić wszystkie koszty to stwierdził, że ostatni raz szukał sprawiedliwości w sądzie...
2
pozewblachotrapez 2017-01-03 20:02
Cześć kolegom i koleżankom...
przypominam mail pozew.blachotrapez@onet.pl gdyż został usunięty.
gdyby ktoś sie czuł pokrzywdzony przez przełożonych mobbingiem lub nadgodzinami,
gdyby ktoś miał problem z uzyskaniem reklamacji - to pisać!
14
zadowolony 2017-01-03 20:47
Pracuję w tej firmie od 6 lat i przez ten okres nie spotkało mnie nic złego z jej strony, wręcz przeciwnie - bardzo dobre wynagrodzenie oraz szansa rozwoju własnych umiejętności. Nie rozumiem ludzi którzy chcą składać jakieś pozwy w stosunku do firmy, która daje możliwość godnych zarobków. Oczywiście aby zarobić trzeba dać też coś od siebie.
7
Łukasz zza Wody 2017-01-07 06:05
Jako pracodawca, Blachotrapez to pozytywny wyjątek. Przez własną głupotę już tam nie pracuję. Ważne, to oddzielenie życia prywatnego od zawodowego.
10
Alicja 2017-03-07 12:29
Miło czytać takie pozytywne opinie :)
4
Piasek 2017-04-08 09:45
Witam, czy ktoś z was mógłby coś powiedzieć na temat punktu w świdniku? Czy może ktoś wie dlaczego tam nie pracuje poprzedni handlowiec- słaby teren czy coś innego?
Alicja 2017-04-10 12:35
@Piasek, myślisz o aplikowaniu właśnie na to stanowisko?
Kazio 2017-04-11 08:13
@Piasek Poprzedni handlowiec znalazł prace bliżej miejsca zamieszkania. Przez blisko trzy lata dojeżdżał blisko 60km, a teraz ma prace na miejscu w swoim mieście.
dekarz 2017-04-15 11:37
Rodzinka majaca firme Supertrapez.wpisz w Googlach.
1
Funky Dart 2017-05-24 23:38
Znowu nic się nie ukazuje ze złych opinii. Ciekawe czemu tu same pozytywy a 2/5 ocena. Troszkę nie fair ze blokujecie niepszychylne wpisy a może było by warto wyciągnąć wnioski. Łączy nas piłka bądźcie fair... Panie prezesie szacunek do pracownika artykuł Forbes toż to stek bzdur, lubi Pan dupowłazów a nie dobrych pracowników.
5
Ar2b2 2017-05-25 09:35
Rzadko udzielam się w takich sytuacjach, ale nie mogę już wytrzymać poziomu malkontenctwa i zawiści. Pracowałem w Firmie kilka lat i jasne, że są rzeczy, które można by zmienić. Tak jest wszędzie. Ale tutaj jak pracujesz dobrze, to nikt Ci ręki nie wykręca, pieniądz jest na koncie na czas itd.. W ilu firmach pracowałeś w życiu? Czy teraz Twój pracodawca za sam fakt przychodzenia do pracy wypisuje Ci laurki? I jeszcze te personalne wrzutki, śmieszne. Pewnie na oczy nie widziałeś człowieka.
3
Alicja 2017-05-25 10:56
@Funky Dart, jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany, to musiał być on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl
Dana 2017-05-26 17:31
Niektórzy mają problem z tym, że w pracy trzeba po prostu pracować ;)
5
Jan III Sobieski 2017-05-30 22:11
Psy szczekają karawana jedzie dalej.
1
BYŁY PRACOWNIK 2017-06-03 22:38
Ale permanentna ściema z tymi dobrymi opiniami !!!!!
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ, TE DOBRE PISZE PARU KOLESI Z KIEROWNICTWA A WY NIE ŁYKAJCIE TEGO - TAK DLA OSOBISTEGO DOBRA

WIEM BO PRACOWAŁEM
7
Alicja 2017-06-06 15:46
@BYŁY PRACOWNIK piszesz, że pracowałeś w Blachotrapez Sp.z o.o. Czy możesz napisać nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą? W jakim dziale byłeś zatrudniony? Co możesz napisać o plusach pracy w tym miejscu, a co według Ciebie wymaga zmiany?
Twój Mistrz 2017-06-06 20:10
Pewnie byłeś zwykłym nierobem i stąd to wszystko, ale nie martw się, może ktoś gdzieś da Ci szansę.
3
BYŁY PRACOWNIK - i całe szczęście 2017-07-15 13:53
Ludzie - nie dajcie sobie wciskać tego steku bzdur.
Wszystkie te "achy", "ochy" i jaki to nie super pracodawca pisze paru kierowników dla podniesienia oceny firmy. Rzeczywistość jest zgoła zupełnie inna, już na początku miesiąca dostaniecie do obowiązkowego podpisu papier na którym widnieje że przepracowaliście jedynie 8h dziennie. A w rzeczywistości będzie ich po 10, jak szybko można policzyć 1/4 etatu pracujecie w systemie "obowiązkowej daniny na rzecz firmy".
Zamiennie można to nazwać ZŁODZIEJSTWEM. Lepiej poszukać chwilę dłużej i znaleźć uczciwszego pracodawcę.
4
Andrzej 2017-07-16 09:03
Totalne dno! Odszedlem z pcacy po 9 latach! To chyba cos znaczy... Wyzysk pracownikow!
2
Baron 2017-07-16 09:11
Lepiej szukaj innej pracy kolego...
1
Grzechu 2017-07-25 14:04
To jakieś szaleństwo, co piszesz. Ja nigdy żadnego papieru nie podpisywałem, wychodzę normalnie o czasie i zarabiam sobie przyzwoicie tak że mi starcza żeby z żona sobie pozwolić na fajne wakacje i dziecku na zachcianki też starcza. Jeśli ktoś sobie ceni stabilizacje i godne warunki, to śmiało. Przy czym co charakter to opinia. Jeśli komuś się nie chce pracować i tylko brać pieniądze, to nigdzie nie będzie zadowolony. Ja polecam blachotrapez a wiem co mówię bo już tam jestem od 4 lat a szwagier od 7.
4
Alicja 2017-09-05 00:09
@Grzechu dość długo pracujesz w firmie BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o. Co najbardziej podoba Ci się w firmie? Powiesz na nam coś więcej o warunkach pracy? @Poeata na forum nie można nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum przed przystąpieniem do wystawienia komentarza http://www.gowork.pl/regulamin.
Metall 2017-09-15 15:21
Są moze przyjęcia na produkcji w zakładzie w Rabce? Jakie stanowisko polecacie? Jakie +i - pracy w B.T? Jakich zarobków się spodziewać ? Ktoś ,coś ;-) ?
Zostaw swoją opinię o BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o. - Rabka-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BLACHOTRAPEZ Sp. z o.o.