brak logo

Magropol sp z o.o.

Kraków

Opinie o Magropol sp z o.o.

szef 2015-01-20 19:49:00
szczera prawda firma dla prostakow
1
seru 2015-03-20 19:49:29
Witam nid poldcam banda oszustow i zlodieji majstrowie maja sie h wie za co a to najwieksze tempaki i jeszcze ta stawka 6.50. A pan jach.. to buc i wiesniak dziwie sie ze kto kolwiek tam robi jak mozna byc w robocie a majster wyskakuje. Haslem 3 godIny robimy za darmo a co najlepsze kazdy milczy tym samym pozwala na taka patologie ja po tyg podIekowalem
1
JANUSZ 2015-03-29 14:11:17
kolego jak robisz u jugola za 12E to dokończ że jesteś ubezpieczony na 1/4 etatu
nick 2015-04-03 21:47:59
Tam jest tak jak pijesz ogromne ilości alkoholu z niektórymi kierownikami co przyszli z Polbau to jesteś super fachowcem masz stawkę dobrą i możesz udawać że pracujesz pozdro
1
edzio 2015-04-26 10:28:44
a w kraju majster Sadows.... to dopiero tempak nic nie robi na niczym się niezna kto takich ludzi zatrudnia
3
pracus 2015-04-28 20:22:21
Powiem wam panowie że idzie sie przyzwyczaic. Pozdrawiam
bongo 2015-04-28 20:49:04
najwiecej wkurzaja te pocioty co uważaja sie za super asiorów a sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warci bo tylko trzeba poprawiac za nimi. Mówie tu o braciach R....k. Szkoda ze z 4 tylko jeden jest porządny. pozdrawiam
2
jojo 2015-05-04 09:33:00
znam tych gości R...ków zwłaszcza najmłodszego gamonia jedzie na plecach braci a tak ogólnie to pozdrawiam reszte
4
Normalny 2015-07-19 15:30:51
Miałem nieprzyjemności pracować z braćmi r i trzeba uważać żeby się nic nikomu nie stało bo praktycznie codziennie są nawaleni opr ucz najstarszego ale tu można pić
2
rudy lis 2015-08-08 13:27:32
tak narzekacie na magropol to moze podajcie nazwe innej firmy co lepiej placi to sam sie tam wybiore
Były pracownik 2015-08-18 13:26:35
Agitujesz bo na stołku siedzisz a nie na budowie.
Były podnóżek Jahera 2015-08-28 10:07:55
jest taka firma za 190 godzin 1700 euro Polbau ciołku ja pracowałem w tym syfie Magropoloskim i za 270 godzin miałem 1800 chyba jest różnica nie
ok polska 2015-08-29 17:44:46
u nas pełno w firmie z polbau robi i ci powiem że to sami łaziory miotła i jedzie rejony bo tylko do tego sie nadają jak i pracownicy tak i majstry i powiedz mi JAHERA czemu tyle sie zwolniło skoro tak tam dobrze jest ?
1
Były podnóżek Jahera 2015-08-30 12:52:51
A co w Magropolu same orły hehehehe pracowałem z jednym z braćmi najmłodszym i śmiem stwierdzić że to on do miotły się nadaje i nie tylko on A ja nie twierdze że jest tak dobrze w polbale ale przynajmniej na godzinach nie oszukują i na stawkach
Nowy 2015-09-01 14:08:24
Teraz sie przyjołem do magropolu na budowe w krakowie Pan Franek mówił o 15 zł(na ręke) a jak dostałem umowe do wyszło ze mam 11(brutto)czyli 7,7zł (netto).I jak mi mówili goscie ze za tydien pracy wzieli mniej niz 550 zł jeszcze w delegacji.
Anonimek05 2015-09-01 16:43:18
Złożyłem CV do magropolu do pracy w Niemczech, chciałbym dowiedzieć się czy warto angażować się i dowiedzieć się o zarobki. pozdro :D
4
j27 2015-12-10 15:14:37
w polbau działsz na dzialalności, a tu na umowe robisz, na szefa majstra kadrowom któże w dup.. mają kadre roboczą
stefan 2016-01-09 11:24:10
nie ma lepszej firmy na rynku pracy 12 brutto kraków więcej 10 lat temu zarabiali
2
olo 2016-02-03 11:39:01
witam do pana stefana czy pracuje pan w tej firmie i jak tam jest
olo 2016-02-03 12:32:47
ok a pan tam pracuje chodzi mi o prace w niemczech czy jest to firma godna uwagi
pracownik 2016-02-06 08:18:55
ja praracowałem w KRAKOWIe.FIRMA POWIEDZIAŁBYM DO DUPY .MÓWIA ZE JEST OD 13-15ZŁ A TAK NIEJEST LEDWO 9ZŁ. OBCINAJ CI PÓŁ GODZINY NA OBIEDZIE.ONI NA TYM ZARABIAJA.DO NIEMIEC WAM NIE POLECAM JESZCZE PODOBNO GORZEJ NIZ W POLSCE.RACZEJ TEJ FIMY NIE POLECAM
1
olo 2016-02-10 16:02:49
a czy pan tam pracuje
Buldog 2016-02-10 21:33:43
Firma jest ok dostajesz umowę polską na 1850,zł i aneks eksportowy, bilet na sindbada .W biurze słodzą jak jest cudownie i wspaniale.Jak się zajedzie do Niemiec na budowę i przepracuje jeden dzień prawda wychodzi na jaw.Znam się na budowlance ale takich cyrków dawno nie widziałem.Zero BHP byle do przodu i beton .pracujesz od 7-19 masz pisane 9,5 godz,stawkę ustala kierownik dowiesz się za miesiąc na więcej niż 7 euro nie ma co liczyć. Pracownicy są sami sobie winni,że dają się tak wykorzystywać. Przyjeżdżają i po tyg odjeżdżają na swój koszt.Na kontrakcie pisze pomocnik cieśli po to by mieli mniej podatku do odprowadzenia.Omijajcie tą firmę dalekim łukiem....../
3
janek78 2016-02-12 10:45:23
to dlatego tak szukają ciesli szalunkowych,duża rotacja ludzi.
Co głupi straci, tym się mądry wzbogaci
******** 2016-03-27 17:48:49
Magropol hmm szczerze polecam wszystkim którzy mają problem z alkoholem tu macie raj można pić do bólu a nawet jest to wskazane.Praca godna uwagi dla cieśli na dorobku którym brakuje stażu w tym fachu i zależy im na papierach bez ambicji i lubiących być popychadłem na budowach.To wprost wymarzona oferta pieniądze na poziomie 0 odpowiedzialności i inwencji wystarczy tylko flaszke z kadrą wypić i już jesteś fachura nie z tej ziemi kwalifikacje rosną w miare konsumpcji. ps.ALKOHOLICY LIZODUPY I PODPIER .... przyjmowani są z otwartymi rękami.....
1
znajomy 2016-04-11 18:57:58
tam pracuje pan jach.... pozdrowienia ciekawe czy pamieta jak go koledzy z polbau zalatwili i widze ze z tego co piszecie to go nic nie nauczyli musicie to powtórzyć na karzdego przyjdzie pora
to ja 2016-05-08 19:35:30
Witam. Panowie magropol to porażka. Obóz pracy u małego konusa małego. Tylko pocioty tam pracują i mają dobrze. Nie liczą sie z człowiekiem. Tylko do przodu żeby premie mogli na koniec roku zgarnąc. Ofert pracy na niemieckim rynku jest Bardzo dużo napewno nie magropol.
Aaadd 2016-05-18 10:59:38
Witam chcialbym sie dowiedziec czy warto jest sie zatrudnic w magropolu ??jakie stawki sa tam naprawde?
Kopia z innego forum. 2016-05-19 17:46:23
Witam,chcialabym podzielic sie z panstwem krotka refleksja na temat opinii zamieszczonych na forum.Po pierwsze nic z nich nie wynika, nie ma konkretnych i rzetelnych informacji na temat warunków pracy nie mowiac juz o placy .Dobre wychowanie nakazuje udzielic konkretnej spojnej odpowiedzi nie pozostawiajacej rzadnych watpliwosci ani niedomowien.Sama jestem osoba poszukujaca pracy i jestem zawiedziona poniewaz opinie zamieszczone na forum nie udzielaja rzadnych odpowiedzi nawet podstawowych. Po drugie dlaczego wystepuje tyle nienawisci i pogardy dla drugiego czlowieka?Mam wrazenie ze panstwa opinie sa podyktowane zloscia i zawiscia.Nikt tak jak Polak nie potrafi obrazic i upodlic swojego rodaka.I nie mowie tego aby sie wywyzszac przed panstwem ale po to by zwrocic uwage na brak tolerancji na drugiego czlowieka,zawisc i pyche.Jestesny narodem zawistnym,zakompleksionym i wielce nietolerancyjnym wobec samych siebie rodakow a coz dopiero mowic o innych narodach.Nie potrafimy z soba prowadzic rzetelnej konkretnej rozmowy opartej na faktach.
Wstyd.
Zawisc i zlosc odbiera rozum.A konktretow jak nie bylo tak nie ma.Po co odpowiadac konkretnie i rzetelnie na proste zadawane pytania?Jesli nie chcecie udzielic istotnych i konkretnych informacji nie umieszczajcie na forum niedorzecznych wpisow - farmazonow/ bedziemy wdzieczni za poprawna postawe i kulture osobista/.Od tyle.Pozdrawiam Panstwa i zycze wiecej kontretow,pokory i tolerancji wobec samych siebie i innych...Bo ktoz bedzie nas szanowal jako narod jesli my sami siebie nie szanujemy?
ludwik 2016-06-03 16:25:37
Czy ktoś z was pracuje na prefabrykacji Magropolu w Kolonii?

dostałęm ofertę pracy
Bardzo proszę o opinie !! zależy mi
jak atmosfera zarobki?? ile godzin tyracie???
Rocco 2016-06-09 21:52:58
Tak zarobisz tyle ile piszesz jak przerobisz 240godzin
1
Rocco 2016-06-09 22:01:43
Nie polecam terror kierownik kutas jakich malo rotacja ludzi straszna. Tam robia same tepaki w pizde i na gaz.
1
szef.. 2016-06-11 19:30:12
Witam paly .Pracuje 10 lat i jak to czytam to fakt, jahe...., i inni kierownicy zryte lby

majstry? o to dopiero temat
uli....
staszek...
mlody gnoin....sory kierownik ....20,,pare lat
tadek ....www .wielki wies
OK.niech bedzie
firma ok .kasa na czas ,max 15 lat pracy stawka 8 euro max .to jest 9 grupa zaszeregowania i ju nic po za tym.ja pracowalem 15 lat i powiem ok a jak szukacie kokosow czemu jedziecie do niemiec po co nas tam jest za duzo ,jedzdo afryki dostaniesz wielblada i rusztowanie bedziesz robil z bambusa pozdzrawiam
3
greg 2016-06-13 22:30:10
Czy kos wie moze jak pracuje sie w Holandii z tej firmy? Jakie sa wasze uwagi? Dostalem propozycje pracy i szczerze czytajac te opinie zastanawiam sie co robic.
robol15 2016-06-23 16:49:55
hmm...moze w informacji podaja, ze maja kontrakty w Holandii...ciekawe jakie? Ciekawe jak dlugo pociagna...celnicy maja ich juz na celowniku za oszukiwanie pracownikow
1
gosc 2016-07-07 14:23:15
Witam mam pytanie odnoscie pracy jako operator? Warto? Jaka stawka i ile godzin. Wie moze ktos cos?
jerry 2016-08-18 15:12:24
Ja pracuje pszeszlo 8 lat w Magropolu i zdanie mam takie, ze jak ktos uczciwie pracuje to i uczciwie zarobi. Niektorzy mysla ze pojada srac po krzakach i dostana za to worek euro, ale nie ma tak latwo bo trzeba pracowac.
Mowicie ze trzeba pic z kierownictwem? moze dawniej bo teraz nawet jak nie wypijesz tylko jestes wczorajszy to dostajesz dyscyplinarke bezprawa powrotu i nasrane w papiery.

Pieniadze zawsze na czas na koncie, mieszkanie i transporty na budowe placi firma, ubrania narzedzia, zwrot za urlop i wszystko sie zgadza.

Mozesz jechac do Norwegii i dostaniesz wiecej ale po 3 miesiacach konczy sie robota, a w Magropolu robota na caly rok.

A takie opinie ze niby hlanie i nie placa to pisza tacy co ich zwolnili za picie albo sie do roboty nie nadaja, bo fachowcy na to czasu nie maja. I tyle w tym temacie.
6
jerry 2016-08-23 09:26:43
Jutro wracam do roboty do niemiec bo konczy mi sie urlop wiec napisze jeszcze jedno dla wszystkich co nie wieza jak jest naprawde.
Sam pracuje pod panem J.... i faktycznie kiedys byl nie do zniesienia a teraz niektorzy nawet mowia ze najlepszy kierownik. Dla jest ok ma lepsze i gorsze dni jak to czlowiek na budowie, czasem ok, czasem sie drze ale mi to nie pszeszkadza bo slubu z nim nie bralem.
Robota nie jest lekka bo to budowa i czasem goroco a czasem leje ale na to nie masz wplywu.

Ja magropol polecam bo zawsze kasa jest, zaliczki daja i na urlopy mozna jechac i zadnyh bezplatnych nie wypisuja wtedy.

Kazdy sam podejmuje decyzje. jak chcesz miec umowe i skladki placone i wsystko legalnie to polecam, a jak chcesz myslec ze duzo zarabiasz to idz do jugola tylko lepiej nie choruj bo sie mozesz zdziwic u lekarza.

pozdrawiam magropol!
2
cezar 2016-09-10 14:56:38
Witam,może ktoś wie jak się pracuje w Kolonii na prefabrykacji,jaka atmosfera ,socjal,stawki-czy warto jechać.Pozdrawiam.
tommmm 2016-10-04 10:11:59
Witam pracowalem w magropolu i jestem z tego bardzo dumny dostalem 15 zl na reke a po miesiacu pracy sam kierownik podwyzszyl mi na 16 . To co tu piszecie to jakies brednie trzeba troche popracowac a nie glupoty pisac .
2
dd 2016-10-04 19:19:09
@tommm hej no to calkiem spoko powiem Ci najważniejsze tak na prawde ze jesteś z pracy zadwolony w dzisijeiszych czasach tak na prawde mało jest osob które będą ze swojej pracy zadwolone tak na prawd ei które jeszcze ja potrafią doenic niestety ..
1
jurecki 2016-11-02 20:39:14
Ja tez jestem zadowolony z pracy w magropolu. moze nie zarobisz kokosów ale i tak zarobki są uczciwe i lepsze niz u konkurencji. robota zapewniona, kasa na koncie zawsze na czas a nie jakieś wyplacanie połowy albo po terminie.
wszystko jest tak jak było umówione i nie trzeba sie prosic bo co zarobisz to twoje i tyle.
dają zaliczki, ubrania, mieszkanie, woza z mieszkania na budowe bez gadania i nic cie nie obchodzi jezyka znac nie trzba.
kto nie wierzy niech sam sprawdzi bo roboty teraz tyle ze la kazdego starczy
5
Klinton 2016-11-24 14:06:14
Witam,otrzymałem propozycję do Kolonii na prefabrykację-stawka 6,70 i zadaję sobie pytanie:Czy takie firmy już całkiem popi-liło?.Byłe wcześniej przez polską firmę w Niemczech na prefabrykacji i dawali 8 euro na wejsciu.Szkoda tylko że zmuszony byłem wracać.Pozdrawiam.
3
zbrojarz 2016-12-05 20:51:32
Pracuje w Koloni na hali i mozna wyrobic godziny a stawka jak sie robi to jest w porzadku. nie wiem ile teraz daja na poczatek ale jak sie cos potrafi to podnosza szybko.
Klinton 2016-12-07 21:33:55
Napisz ile lat pracujesz i jaką masz obecnie stawkę tylko bez farmazonów a okaże się czy jest w porządku.Jak tak szybko podnoszą to super bo mają z czego -po 0,50e na rok.Bez urazy...
2
all 2016-12-16 19:02:57
A dlaczegogo w magropoluu sie nie dostaje zadnych kwitków z godzinami.i nie pisze farmazonów
3
józek 2017-01-14 19:19:03
Jak by płaciła firma to by ludzie pracowali a kasa słaba w magropolu
2
Niktwazny 2017-01-15 10:02:14
Same problemy w tej firmie tylko chcesz jechac do domu to laske robia bo nie wolno bo nie ma ludzi bo nie ma kto pracowac a co nas to obchodzi jak by dali normalne stawki to by mieli ludziu . Ich nie obchodzi ze masz rodzine w PL i ze masz gdzie wracac masz robic i tyle i sie nie oddzywac najlepiej . A szkoda gadac przerobic do wiosny i trzeba szukac czegos innego bo tutaj tylko POCIOTY i alkocholicy maja zycie
1
józek 2017-01-15 20:01:22
No masz racja kto zatrudnia sadowskiego chyba zeby firmma upadała
Józek M 2017-01-20 19:58:21
ty gupolu robisz 8 lat w magropolu to cud chyba jakies ułady masz .Bo kasa w polsce jest słaba
Zostaw swoją opinię o Magropol sp z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magropol sp z o.o.