brak logo

Magropol sp z o.o.

Kraków

Opinie o Magropol sp z o.o.

g 2014-10-14 16:04:20
podobno brak pracy zsylka do domu norma w magropolu
2
żona 2014-10-19 19:04:25
Jest OK
buła 2014-11-28 01:47:03
no co ty tylko 10 euro u NIEMCA masz?.To cieniutko kochany JA MAM u JUGOLA 12 euro
byly 2014-12-12 21:15:12
Niewiem ktorego pracownika zona pisze ze jest ok chyba sie naogladala reklam podpasek ok obej zenada kobieto siedzisz w Polsce i piszesz pierdoly a twoj maz pewno lezy nawalony w sobote albo zalicza kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowalem i wiem jak tam jest na tym eksporcie teraz robie w Norwegi i wiem co to znaczy praca i placa
3
prezes 2015-01-15 19:46:21
Firma chyba upada nie mają pracy w Polsce i w Niemczech....w Polsce zimą obcinają na stawce bo nie ma przerobu a przerób jest!!! każdy robi a nie wie do końca ile ma na godzinę zawsze brakuje godzin albo kasy!!!!! kierownik obiecuje że wyrówna a z miesiąca na miesiąc i tak brakuje.... Rysiu majster z Orawy kawał buca reszta dziada prawdziwy Orawiak daleko na takim koniu nie pojedzie bo nie będzie miał ludzi do pracy...a jego fuszerę którą prezentuje będzie dużo kosztować firmę przy wykończeniu.... na rysiu wyznali się już poprzedniej firmie
4
szef 2015-01-20 19:49:00
szczera prawda firma dla prostakow
1
seru 2015-03-20 19:49:29
Witam nid poldcam banda oszustow i zlodieji majstrowie maja sie h wie za co a to najwieksze tempaki i jeszcze ta stawka 6.50. A pan jach.. to buc i wiesniak dziwie sie ze kto kolwiek tam robi jak mozna byc w robocie a majster wyskakuje. Haslem 3 godIny robimy za darmo a co najlepsze kazdy milczy tym samym pozwala na taka patologie ja po tyg podIekowalem
1
JANUSZ 2015-03-29 14:11:17
kolego jak robisz u jugola za 12E to dokończ że jesteś ubezpieczony na 1/4 etatu
nick 2015-04-03 21:47:59
Tam jest tak jak pijesz ogromne ilości alkoholu z niektórymi kierownikami co przyszli z Polbau to jesteś super fachowcem masz stawkę dobrą i możesz udawać że pracujesz pozdro
edzio 2015-04-26 10:28:44
a w kraju majster Sadows.... to dopiero tempak nic nie robi na niczym się niezna kto takich ludzi zatrudnia
2
pracus 2015-04-28 20:22:21
Powiem wam panowie że idzie sie przyzwyczaic. Pozdrawiam
bongo 2015-04-28 20:49:04
najwiecej wkurzaja te pocioty co uważaja sie za super asiorów a sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warci bo tylko trzeba poprawiac za nimi. Mówie tu o braciach R....k. Szkoda ze z 4 tylko jeden jest porządny. pozdrawiam
1
jojo 2015-05-04 09:33:00
znam tych gości R...ków zwłaszcza najmłodszego gamonia jedzie na plecach braci a tak ogólnie to pozdrawiam reszte
3
Normalny 2015-07-19 15:30:51
Miałem nieprzyjemności pracować z braćmi r i trzeba uważać żeby się nic nikomu nie stało bo praktycznie codziennie są nawaleni opr ucz najstarszego ale tu można pić
1
rudy lis 2015-08-08 13:27:32
tak narzekacie na magropol to moze podajcie nazwe innej firmy co lepiej placi to sam sie tam wybiore
Były pracownik 2015-08-18 13:26:35
Agitujesz bo na stołku siedzisz a nie na budowie.
Były podnóżek Jahera 2015-08-28 10:07:55
jest taka firma za 190 godzin 1700 euro Polbau ciołku ja pracowałem w tym syfie Magropoloskim i za 270 godzin miałem 1800 chyba jest różnica nie
ok polska 2015-08-29 17:44:46
u nas pełno w firmie z polbau robi i ci powiem że to sami łaziory miotła i jedzie rejony bo tylko do tego sie nadają jak i pracownicy tak i majstry i powiedz mi JAHERA czemu tyle sie zwolniło skoro tak tam dobrze jest ?
Były podnóżek Jahera 2015-08-30 12:52:51
A co w Magropolu same orły hehehehe pracowałem z jednym z braćmi najmłodszym i śmiem stwierdzić że to on do miotły się nadaje i nie tylko on A ja nie twierdze że jest tak dobrze w polbale ale przynajmniej na godzinach nie oszukują i na stawkach
Nowy 2015-09-01 14:08:24
Teraz sie przyjołem do magropolu na budowe w krakowie Pan Franek mówił o 15 zł(na ręke) a jak dostałem umowe do wyszło ze mam 11(brutto)czyli 7,7zł (netto).I jak mi mówili goscie ze za tydien pracy wzieli mniej niz 550 zł jeszcze w delegacji.
Anonimek05 2015-09-01 16:43:18
Złożyłem CV do magropolu do pracy w Niemczech, chciałbym dowiedzieć się czy warto angażować się i dowiedzieć się o zarobki. pozdro :D
4
j27 2015-12-10 15:14:37
w polbau działsz na dzialalności, a tu na umowe robisz, na szefa majstra kadrowom któże w dup.. mają kadre roboczą
stefan 2016-01-09 11:24:10
nie ma lepszej firmy na rynku pracy 12 brutto kraków więcej 10 lat temu zarabiali
1
olo 2016-02-03 11:39:01
witam do pana stefana czy pracuje pan w tej firmie i jak tam jest
olo 2016-02-03 12:32:47
ok a pan tam pracuje chodzi mi o prace w niemczech czy jest to firma godna uwagi
pracownik 2016-02-06 08:18:55
ja praracowałem w KRAKOWIe.FIRMA POWIEDZIAŁBYM DO DUPY .MÓWIA ZE JEST OD 13-15ZŁ A TAK NIEJEST LEDWO 9ZŁ. OBCINAJ CI PÓŁ GODZINY NA OBIEDZIE.ONI NA TYM ZARABIAJA.DO NIEMIEC WAM NIE POLECAM JESZCZE PODOBNO GORZEJ NIZ W POLSCE.RACZEJ TEJ FIMY NIE POLECAM
olo 2016-02-10 16:02:49
a czy pan tam pracuje
Buldog 2016-02-10 21:33:43
Firma jest ok dostajesz umowę polską na 1850,zł i aneks eksportowy, bilet na sindbada .W biurze słodzą jak jest cudownie i wspaniale.Jak się zajedzie do Niemiec na budowę i przepracuje jeden dzień prawda wychodzi na jaw.Znam się na budowlance ale takich cyrków dawno nie widziałem.Zero BHP byle do przodu i beton .pracujesz od 7-19 masz pisane 9,5 godz,stawkę ustala kierownik dowiesz się za miesiąc na więcej niż 7 euro nie ma co liczyć. Pracownicy są sami sobie winni,że dają się tak wykorzystywać. Przyjeżdżają i po tyg odjeżdżają na swój koszt.Na kontrakcie pisze pomocnik cieśli po to by mieli mniej podatku do odprowadzenia.Omijajcie tą firmę dalekim łukiem....../
1
janek78 2016-02-12 10:45:23
to dlatego tak szukają ciesli szalunkowych,duża rotacja ludzi.
Co głupi straci, tym się mądry wzbogaci
******** 2016-03-27 17:48:49
Magropol hmm szczerze polecam wszystkim którzy mają problem z alkoholem tu macie raj można pić do bólu a nawet jest to wskazane.Praca godna uwagi dla cieśli na dorobku którym brakuje stażu w tym fachu i zależy im na papierach bez ambicji i lubiących być popychadłem na budowach.To wprost wymarzona oferta pieniądze na poziomie 0 odpowiedzialności i inwencji wystarczy tylko flaszke z kadrą wypić i już jesteś fachura nie z tej ziemi kwalifikacje rosną w miare konsumpcji. ps.ALKOHOLICY LIZODUPY I PODPIER .... przyjmowani są z otwartymi rękami.....
znajomy 2016-04-11 18:57:58
tam pracuje pan jach.... pozdrowienia ciekawe czy pamieta jak go koledzy z polbau zalatwili i widze ze z tego co piszecie to go nic nie nauczyli musicie to powtórzyć na karzdego przyjdzie pora
to ja 2016-05-08 19:35:30
Witam. Panowie magropol to porażka. Obóz pracy u małego konusa małego. Tylko pocioty tam pracują i mają dobrze. Nie liczą sie z człowiekiem. Tylko do przodu żeby premie mogli na koniec roku zgarnąc. Ofert pracy na niemieckim rynku jest Bardzo dużo napewno nie magropol.
Aaadd 2016-05-18 10:59:38
Witam chcialbym sie dowiedziec czy warto jest sie zatrudnic w magropolu ??jakie stawki sa tam naprawde?
Kopia z innego forum. 2016-05-19 17:46:23
Witam,chcialabym podzielic sie z panstwem krotka refleksja na temat opinii zamieszczonych na forum.Po pierwsze nic z nich nie wynika, nie ma konkretnych i rzetelnych informacji na temat warunków pracy nie mowiac juz o placy .Dobre wychowanie nakazuje udzielic konkretnej spojnej odpowiedzi nie pozostawiajacej rzadnych watpliwosci ani niedomowien.Sama jestem osoba poszukujaca pracy i jestem zawiedziona poniewaz opinie zamieszczone na forum nie udzielaja rzadnych odpowiedzi nawet podstawowych. Po drugie dlaczego wystepuje tyle nienawisci i pogardy dla drugiego czlowieka?Mam wrazenie ze panstwa opinie sa podyktowane zloscia i zawiscia.Nikt tak jak Polak nie potrafi obrazic i upodlic swojego rodaka.I nie mowie tego aby sie wywyzszac przed panstwem ale po to by zwrocic uwage na brak tolerancji na drugiego czlowieka,zawisc i pyche.Jestesny narodem zawistnym,zakompleksionym i wielce nietolerancyjnym wobec samych siebie rodakow a coz dopiero mowic o innych narodach.Nie potrafimy z soba prowadzic rzetelnej konkretnej rozmowy opartej na faktach.
Wstyd.
Zawisc i zlosc odbiera rozum.A konktretow jak nie bylo tak nie ma.Po co odpowiadac konkretnie i rzetelnie na proste zadawane pytania?Jesli nie chcecie udzielic istotnych i konkretnych informacji nie umieszczajcie na forum niedorzecznych wpisow - farmazonow/ bedziemy wdzieczni za poprawna postawe i kulture osobista/.Od tyle.Pozdrawiam Panstwa i zycze wiecej kontretow,pokory i tolerancji wobec samych siebie i innych...Bo ktoz bedzie nas szanowal jako narod jesli my sami siebie nie szanujemy?
ludwik 2016-06-03 16:25:37
Czy ktoś z was pracuje na prefabrykacji Magropolu w Kolonii?

dostałęm ofertę pracy
Bardzo proszę o opinie !! zależy mi
jak atmosfera zarobki?? ile godzin tyracie???
Rocco 2016-06-09 21:52:58
Tak zarobisz tyle ile piszesz jak przerobisz 240godzin
1
Rocco 2016-06-09 22:01:43
Nie polecam terror kierownik kutas jakich malo rotacja ludzi straszna. Tam robia same tepaki w pizde i na gaz.
szef.. 2016-06-11 19:30:12
Witam paly .Pracuje 10 lat i jak to czytam to fakt, jahe...., i inni kierownicy zryte lby

majstry? o to dopiero temat
uli....
staszek...
mlody gnoin....sory kierownik ....20,,pare lat
tadek ....www .wielki wies
OK.niech bedzie
firma ok .kasa na czas ,max 15 lat pracy stawka 8 euro max .to jest 9 grupa zaszeregowania i ju nic po za tym.ja pracowalem 15 lat i powiem ok a jak szukacie kokosow czemu jedziecie do niemiec po co nas tam jest za duzo ,jedzdo afryki dostaniesz wielblada i rusztowanie bedziesz robil z bambusa pozdzrawiam
2
greg 2016-06-13 22:30:10
Czy kos wie moze jak pracuje sie w Holandii z tej firmy? Jakie sa wasze uwagi? Dostalem propozycje pracy i szczerze czytajac te opinie zastanawiam sie co robic.
robol15 2016-06-23 16:49:55
hmm...moze w informacji podaja, ze maja kontrakty w Holandii...ciekawe jakie? Ciekawe jak dlugo pociagna...celnicy maja ich juz na celowniku za oszukiwanie pracownikow
gosc 2016-07-07 14:23:15
Witam mam pytanie odnoscie pracy jako operator? Warto? Jaka stawka i ile godzin. Wie moze ktos cos?
jerry 2016-08-18 15:12:24
Ja pracuje pszeszlo 8 lat w Magropolu i zdanie mam takie, ze jak ktos uczciwie pracuje to i uczciwie zarobi. Niektorzy mysla ze pojada srac po krzakach i dostana za to worek euro, ale nie ma tak latwo bo trzeba pracowac.
Mowicie ze trzeba pic z kierownictwem? moze dawniej bo teraz nawet jak nie wypijesz tylko jestes wczorajszy to dostajesz dyscyplinarke bezprawa powrotu i nasrane w papiery.

Pieniadze zawsze na czas na koncie, mieszkanie i transporty na budowe placi firma, ubrania narzedzia, zwrot za urlop i wszystko sie zgadza.

Mozesz jechac do Norwegii i dostaniesz wiecej ale po 3 miesiacach konczy sie robota, a w Magropolu robota na caly rok.

A takie opinie ze niby hlanie i nie placa to pisza tacy co ich zwolnili za picie albo sie do roboty nie nadaja, bo fachowcy na to czasu nie maja. I tyle w tym temacie.
4
jerry 2016-08-23 09:26:43
Jutro wracam do roboty do niemiec bo konczy mi sie urlop wiec napisze jeszcze jedno dla wszystkich co nie wieza jak jest naprawde.
Sam pracuje pod panem J.... i faktycznie kiedys byl nie do zniesienia a teraz niektorzy nawet mowia ze najlepszy kierownik. Dla jest ok ma lepsze i gorsze dni jak to czlowiek na budowie, czasem ok, czasem sie drze ale mi to nie pszeszkadza bo slubu z nim nie bralem.
Robota nie jest lekka bo to budowa i czasem goroco a czasem leje ale na to nie masz wplywu.

Ja magropol polecam bo zawsze kasa jest, zaliczki daja i na urlopy mozna jechac i zadnyh bezplatnych nie wypisuja wtedy.

Kazdy sam podejmuje decyzje. jak chcesz miec umowe i skladki placone i wsystko legalnie to polecam, a jak chcesz myslec ze duzo zarabiasz to idz do jugola tylko lepiej nie choruj bo sie mozesz zdziwic u lekarza.

pozdrawiam magropol!
1
cezar 2016-09-10 14:56:38
Witam,może ktoś wie jak się pracuje w Kolonii na prefabrykacji,jaka atmosfera ,socjal,stawki-czy warto jechać.Pozdrawiam.
tommmm 2016-10-04 10:11:59
Witam pracowalem w magropolu i jestem z tego bardzo dumny dostalem 15 zl na reke a po miesiacu pracy sam kierownik podwyzszyl mi na 16 . To co tu piszecie to jakies brednie trzeba troche popracowac a nie glupoty pisac .
1
dd 2016-10-04 19:19:09
@tommm hej no to calkiem spoko powiem Ci najważniejsze tak na prawde ze jesteś z pracy zadwolony w dzisijeiszych czasach tak na prawde mało jest osob które będą ze swojej pracy zadwolone tak na prawd ei które jeszcze ja potrafią doenic niestety ..
jurecki 2016-11-02 20:39:14
Ja tez jestem zadowolony z pracy w magropolu. moze nie zarobisz kokosów ale i tak zarobki są uczciwe i lepsze niz u konkurencji. robota zapewniona, kasa na koncie zawsze na czas a nie jakieś wyplacanie połowy albo po terminie.
wszystko jest tak jak było umówione i nie trzeba sie prosic bo co zarobisz to twoje i tyle.
dają zaliczki, ubrania, mieszkanie, woza z mieszkania na budowe bez gadania i nic cie nie obchodzi jezyka znac nie trzba.
kto nie wierzy niech sam sprawdzi bo roboty teraz tyle ze la kazdego starczy
1
Klinton 2016-11-24 14:06:14
Witam,otrzymałem propozycję do Kolonii na prefabrykację-stawka 6,70 i zadaję sobie pytanie:Czy takie firmy już całkiem popi-liło?.Byłe wcześniej przez polską firmę w Niemczech na prefabrykacji i dawali 8 euro na wejsciu.Szkoda tylko że zmuszony byłem wracać.Pozdrawiam.
2
zbrojarz 2016-12-05 20:51:32
Pracuje w Koloni na hali i mozna wyrobic godziny a stawka jak sie robi to jest w porzadku. nie wiem ile teraz daja na poczatek ale jak sie cos potrafi to podnosza szybko.
Klinton 2016-12-07 21:33:55
Napisz ile lat pracujesz i jaką masz obecnie stawkę tylko bez farmazonów a okaże się czy jest w porządku.Jak tak szybko podnoszą to super bo mają z czego -po 0,50e na rok.Bez urazy...
Zostaw swoją opinię o Magropol sp z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magropol sp z o.o.