brak logo

Podhalański Szpital w Nowym targu

Nowy Targ

Opinie o Podhalański Szpital w Nowym targu

:( 2014-08-14 13:12
Niestety negatyw. Po urazie ręki na wakacjach prześwietlono mi ją w tym szpitalu i stwierdzono iż to tylko stłuczenie,wsadzono w szyne. Ból nie ustępował po kilku dniach trafiłam w rodzinnym mieście Kraków na sor i okazało się że ma kilka złamań głowy łokcia i kości ramienia i przedramienia a także zerwane wiązadła. Długa operacja taki finał. Wiec sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy dobrzy specjaliści tam pracuja. Zapomniałam dodać że słabo z bólu mi się zrobiło w trakcie gipsowania więc nie rozumię dlaczego lekarz nie podał mi zastrzyku przeciwbólowego przed tylko po.
rozczarowani 2015-01-11 23:30
Teraz wróciliśmy z tego szpitala i cdn......
4
tojak 2015-02-13 23:05
Pojechalem do Szpitala Podhalanskiego z dzieckiem odwodnionym z powodu wymiotow. Dziecko przyjete od razu, zadnego czekania na SORze, fachowa obsluga chociaz zabiegana z powodu duzej liczby pacjentow. Warunki naprawde dobre, biorac pod uwage okolicznosci. Czysto, zachowane rozsadne zasady odizolowania dzieci z biegunka/wymioatami, zeby nie zarazily innych i sie nie zarazily innymi chorobami. Szacun dla organizacji i personelu. A patrze z perspektywy pracy w ochronie zdrowia w innym (europejskim) kraju.
Jan 2015-11-09 20:21
Ordynatorowi Oddziału Internistycznego,panu Mariuszowi Gierba, oraz pani doktor Magdalenie Kamińskiej, lekarzom, pielęgniarkom i wszystkim tam pracującym za wspaniałą opiekę, życzliwość, wielkie zaangażowanie, uratowanie zdrowia i życia, kiedy po ciężkim urazie zostałem przywieziony do tego szpitala, serdecznie dziękuje wdzięczny pacjent Jan Tomzik z Radomska.
2
regbo 2016-03-16 17:30
Chciałbym bardzo podziękować personelowi SOR z dr Kucińskim na czele za profesjonalną pomoc medyczną. Trafna diagnoza i ludzkie podejście do człowieka cierpiącego. Przy okazji pozytywne opinie dla pracowni diagnostycznych, oraz poradni urologicznej i chirurgicznej.
Emma 2016-08-12 21:54
Do dupy. Zostalam zatrudniona na 3 miesiace proby i teraz wywalają na bruk. I jak tu ma nie byc bezrobocia? zadnej szansy ani niczego do zaoferowania. Widzialam tam wiele ,,od kuchni,, nie wyglada to tak super wierzcie mi.. lekarze maja gdzies zdrowie pacjentow od,,ebią 7.35h i do domu gnają . Banda kłamcow i oszustow.
M 2016-10-17 22:34
Dajcie spokój, wiadomo nie od dziś, że wszystko jest w firmie tak jak być powinno, pensje sa na czas, ludzie sa w porządku, atmosfera ogólna też jest bardzo dobra, nie ma na co narzekać kochani, polecam
zawiedziona 2016-12-08 11:34
ODDZIAŁ PEDRIATYCZNY
Wylądowaliśmy w tym szpitalu z 4,5 miesięcznym dzieckiem. Podejrzenie anginy. W szpitalu usłyszeliśmy, ze tak male dziecko nie może miec anginy. Dziecko przeplakało 2 dni, jedząc 60ml mleka co 6 godzin! Co bylo zglaszane nie tylko przeze mnie ale także przez rodzinę Pani która leżała ze mną na sali. Usłyszeliśmy, że CRP wskazuje na wirusa i antybiotyku nie dostaniemy. W 2 dobie z łaską wysłano nas do laryngologa i okazalo się ze dziecko ma ostre zapalenie ucha środkowego i gardła. Także dopiero w 2 dobie przyszła pielęgniarka która zainteresowała się czemu dziecko tak płacze. Kiedy zglaszalam ze dziecko zaczyna miec biegunkę (w godzinę 3 płynne stolce) ordynator stwierdził ze mam zmówić paciorek bo dziecko jest grube i nie ma mu się gdzie z kroplówka wkłuć. Stanowczo NIE polecam
Ewelina 2016-12-31 17:13
U dziecka stwierdzono złamanie z niewielkim przemieszczeniem, założono szynę z gipsem i do domu. Dziecko przepłakało całą noc. Zaniepokojona pojechałam do szpitala w Krakowie-Prokocimiu. Okazało się że: nie taki gips założony jak być powinien= nic nie usztywniał=płacz dziecka, przemieszczenia brak, poza tym gips założony krzywo - po ściągnięciu miałby problemy z prawidłowym stawianiem stopy. Masakra i żenada okupiona dobowym cierpieniem sześciolatka :(
Gogus 2017-03-04 08:07
z tego co widze warunki pracy dobre. Dla personelu jest pokoj na posilki. Zawsze tam wesolo. Lekarze dalej od pomocniczego personelu- czyli nie ingeruja w dzialalnosc. Na odziale sa ze 2 razy w ciagu dnia. SPOKO!
Zostaw swoją opinię o Podhalański Szpital w Nowym targu - Nowy Targ
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Podhalański Szpital w Nowym targu