brak logo

zib kazimierz michalak

Poznań

Opinie o zib kazimierz michalak

obecny pracownik 2010-01-16 18:33:15
Jeśli chcesz być pomiatanym pracownikiem pozbawionym godności i na każdym kroku poganianym a ponadto pracować w smrodzie to zapraszam do tej firmy na wołczyńską 37.
3
kropka 2010-02-04 20:43:45
Praca jak kazda inna, ale pensja na czas.
3
aaa 2010-02-09 12:37:43
Ja tam też jestem zadowolony, wypłatę mam(czasami nawet przed czasem), premię też i to nie najgorszą! a pracować trzeba wszędzie...
Uważam że nie ma co narzekać.
2
Zanm cie 2014-11-23 21:01:18
Firma jak Firma Kasa jednym słowem do kitu !! Pomiataja ludzmi jak świniami... ogolnie nie polecam tej firmy nikomu .. a wrecz odradzam !!! Wole siedziec w domu niz pracowac dla tej Firmy !! Jestem człowiekiem jak kazdy z nas ale tak jak w tej Firmie nikt nigdy mnie nie upokorzył.... Ogolnie wobec tej Firmy jest w prawa w Sądzie !!! LUDZIE OMIJACIE TA FIRME JAK NAJDALEJ.......
1
alfabet 2015-01-08 18:46:11
To może napisz coś konkretnego co jest nie tak. Co jakiś czas pojawiają się oferty pracy i osobom zainteresowanym taka opinia może pomóc aby nie wejść na mine.
Może ktoś inny się wypowie odnośnie zarobków i umów , atmosfery itd. Oferty na pewne stanowiska powtarzają się co kilka miesięcy. Nie wiadomo co o tym myśleć - czy jest taka rotacja? Czym jest spowodowana?
1
G 2015-02-16 18:04:41
Pracowałem w tej pseudo firmie i co dowiedziałem się od współpracowników i co zaobserwowałem to woła o pomstę. Pracujesz w smrodzie i zimnie (na stwierdzenie pracownika że jest na hali zimno czyli około 4 stopnie, szef odpowiedział UMÓWMY SIĘ ŻE JEST CIEPŁO). Jak przepracujesz 230 godzin to otrzymasz wynagrodzenie mniejsze o 50 godzin które dostaniesz jak będzie przestój. Jesteś ciągle poganiany i zastraszany że za bramą czekają następni (niewolnicy). Nie polecam, chyba że jesteś zdesperowany. Krótko mówiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] choć kasa na czas.
pracownica 2015-06-15 08:45:42
Pracowałam w tej firmie i mogę powiedzieć że pensja jest na czas i na pewno nie jest niska, umowa o pracę. A powyższe opinie na pewno nie należą do pracowników, którzy wywiązywali się ze swoich obowiązków. Rotacja jak w każdej firmie budowlanej pracownicy lubią zmieniać pracę. Są tacy co pracują po 10 lat i tacy co wracali już 4 razy.
1
s 2015-06-25 15:04:09
pensja jest na czas to jest fakt na jej wysokość oczywiście wpływa czas jaki musisz spędzić w zakładzie czyli około 250 godzin przy stawce od 10 do 16 zł. więc można sobie przeliczyć no i oczywiście umowa o dzieło lub o pracę lecz śmieciówka. Rotacja jest wynikiem traktowania pracownika a to że wracają po 4 razy nadto dowodzi temu iż jest coś nie tak. Ocena moja jest mierna
polus 2016-04-07 15:27:36
Pracuje w tej firmie 5 lat. Jśli chodzi o rotację to pracownicy się zmieniają, moim zdaniem dlatego że nie dają rady i to nie z zimna czy smrodu tylko po prostu nie znają się na fachu. Przychodzą tacy co myślą że będą ciastka kleić a nie spawać duże elementy. Pensja dobra, nie wiem skąd info ze 10 do 16 jak nikt tu nie mówi ile ma . to prawda ze atmosfera czasem nieciekawa ale to przez innych z nami pracujących. Ja nie wiem jak inni ale na początku miałem śmieciówkę a potem umowę o pracę i ci co tu pracują na stałe też tak mają.
najlepiej się samemu przekonać i tyle ale jeśli nie roboiles w konstrukcjach to nie ma sensu się pchac bo nie zostaniesz długo.
dark knight 2016-10-23 11:18:09
wracali ??? na głupote nie ma tabletek pracowałem tam krótko bardzo krótko stawka umówiona z włascicielem a to co zarobiłem 2 różne tematy nie polecam prawda co pisza inni jestes pionkiem zatrudnionym w syfie bez narzedzi takich jak kątownik ja swoje z domu przynosiłem żenada na porshe jest ale na narzędzia nie minimum wsadu maximum profitu plus stanowiska u góry obstawione rodzinka pełna inwigilacja ogólnie poszukuje monterów nie spawaczy uważać
prezes 2016-11-02 23:12:17
12zl brutto.. reszta pod stolem. Ludzie wciaz oszukiwani. Praca pod czujnym okiem big brothera...na kazdym kroku kamery. stan na moment i odezwij sie do kolegi to juz sluga tzw. "kierownik" przy tobie i opierd. Pan wlasciciel karze sie tytulowac "prezesem" nie wie co to rodzinna i zycie prywatne. Praca przymusowa po 10h... poniewaz u niego sie tak pracuje... chcesz wyjsc wczesniej? Boj sie boga.. prezes i pogrzeb ci najblizszego na inna h przesunie. Eh. Brak slow na temat traktowania ludzi... pomiata nimi niczym bydlo. Brak zrozumienia i empati. Zero szacunku. Prezes szuka malpek do cyrku, na swoich warunkach pomijajc kodeks karny. Szacunek dla ludzi ktorzy pozwalaja sobie na to wszystko. Bog z wami.... amen
Zostaw swoją opinię o zib kazimierz michalak - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zib kazimierz michalak