brak logo

Wawel Hotel Development - Hotel Sheraton

Kraków

Opinie o Wawel Hotel Development - Hotel Sheraton

Wlod 2010-01-21 09:53:37
Nie polecam pracy w tym miejscu chyba że lubicie zakłamanie,nieuczciwość,nieudolność i totalną nieodpowiedzialność w zasadzie całej kadry "menadżerskiej".
1
Eldy 2010-01-25 21:44:30
w zupełności się zgadzam. Totalna porażka, w takiej firmie tak denne zarządzanie, brak organizacji, obłuda i tylko na wierzchu wszystko cacy. Omijać dalekim łukiem, [usunięte przez moderatora] harówa za marne grosze
... 2010-08-28 16:11:52
nie polecam pracy w tym miejscu!!! jest to jedynie nauka hamstwa i obłudy na przyszłość!!przez tak krótki czas pracy w Hotelu S... miałam możliwość obserwować niezorganizowanie, niewiedzę oraz brak kultury zarowno wiekszości kadry managerskiej jak również pracowników, którzy jak "kurczaki walczą o jajko rzucone na środek"-mowa tu o awansie jesli pojawi się taka możliwość! Jeśli wyprzedzasz kogoś nie tylko w zdobytej życiowej wiedzy lecz również nabytym doświadczeniem oraz głośno mówisz swoje zdanie masz gwarancję że awansu nie dostaniesz! Osoby które wypadły "spod ogona kozie" (nie ubliżając oczywiście osobom pochodzącym ze wsi) nie pozwolą na to ponieważ one tam pracują dłużej skonczyły ledwie liceum i walcza o pozycje przełożonego już kilka lat, więc gotowe "podłożyć świnię" przy każdej Twojej decyzji!
Generalnie nie polecam żadnego działu charakter mojej pracy był taki iż mogłam obserwować każdy dział i wszedzie jest dokładnie tak samo!
najbardziej zabawnie jest gdy tzw. MANAGER nie zna podstaw najprostrzej wiedzy elementarnej....np. (tu cytuje) "a jaki wzór chemiczny ma woda??".
zastanówcie się 2 razy zanim złożycie tam CV!!!
mam nadzieje że ta opinia pomoże komuś w niepopełnieniu ogromnego kroku wstecz w życiowej karierze.
warto przeczytać 2013-03-24 20:20:29
Jakie to typowe. Polskie. Przykre. Dlaczego najwięcej do powiedzenia mają osoby, które zostały zwolnione? Który pracodawca zwalnia dobrych pracowników?! Popatrzcie najpierw na siebie krytycznie, a potem na pracodawców. Weźcie się do pracy i wykonujcie ją rzetelnie, a wtedy awansujecie i będziecie dobrze zarabiać. Nie ma nic za darmo. Łatwo się krytykuje. Radzę założyć własny biznes. Wtedy dacie wszystkim zarobić min. 2000 zł na rękę (koszty pracodawcy to ponad 3 000 zł w tym chorym kraju) i zobaczymy jak długo pociągniecie. Co to za ptak który robi do własnego gniazda? Co to za pies który gryzie rękę, która go karmi? TROCHĘ REFLEKSJI DRODZY PRACOWNICY.
3
hehe 2014-03-24 14:28:41
Nie polecam pracy w tym hotelu złodziejstwo !! harowa za marne grosze. Reka reke myje dramat niewolnictwo
bleee 2014-11-26 12:44:02
Wszystko zalezy od stanowiska.. bo jeśli pracujesz jako casual ( umowa zlecenie) jestes nikim zarabiasz miedzy 7 a 10 zł/h i zadnych benefitow poza stołówka i uniformem przy umowie jest troche lepiej od +/- 1400 w góre w zaleznosci od stanowiska i tego ile sie tam pracuje. Do tego dochodzi dluga lista benefitow. Co do pracy na restauracji w sezonie: tak przyjmuja wszystkich znajacych angielski stawki takie jak wyzej. Co do recepcji pracuja tam osoby tylko na umowe o prace wiec warunki sa niezle.
Wg mnie praca nie jest zła bo jest pewna i konkretna do tego prestiż firmy to tez plus mozna by poprawic pewne zeczy ale to już kwestia menagmentu który powinien sie ogarnąc..
pan pietruszka 2015-02-26 15:51:26
ja również chętny byłbym na zatrudnienie się w restauracji w Sheraton na naukę gotowania bo po szkole chcę się już wdrożyć w zawód. świadomy swojego miejsca w hierarchii tam chętnie się takiej pracy podejmę, nawet za darmo jak będzie trzeba. wie ktoś z was jak się tam dostac do pracy aktualnie choćby na staż?
SMILE 2015-08-12 16:02:11
swego czasu była w hotelu dyskusja o opiniach odn pracy w hotelu na tym portalu (chyba ona od 2 lat w pracy trwa) główny PR Marta K. dwoi się i Troi by.... uzyskać id nośników Nie pochlebne ch opinii. Żenua prawda? ;) śmiech. MARTA aby uzyskać id musisz mieć zgodę.
Swoją drogą serdecznie NIE POLECAM pracy w tym hotelu
Słuchając wystąpień czuje się jak korean czyk na przemawia ni kin dzon una ;)))
Swoją drogą w pracy mówią "jeśli masz wroga poleć mu pracę u nas" stawka 7 zł/h a traktowanie poniżej krytyki
1
erf 2016-05-14 21:53:48
@sen ni wiesz jezeli masz odpowiednie wyksztalcenie i dosiwadcznie w pracy i jestes dobry w tym co robisz to zapewne mozna liczyc na calkiem dobre zarobki
Zostaw swoją opinię o Wawel Hotel Development - Hotel Sheraton - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel Hotel Development - Hotel Sheraton