brak logo

Nivette Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Nivette Sp. z o.o.

insignia 2011-12-26 11:17
witam,

zdziwiona jestem tymi opiniami. robiłam u nich naprawę powypadkową z PZU w tym roku. z wielu salonów opla w wa-wie tym obsłużono mnie naprawdę profesjonalnie. nikt mi nie naskakiwał ale nie było się do czego przyczepić. serwis też tu planuje.
nie radzę 2014-07-15 15:57
Totalna porażka, ja kiedyś chciałem kupić u nich samochód stojący na placu. Umówiłem się z pracownikami na oglądanie, uznałem, że mi odpowiada i kupuję, poniosłem już nawet pewne wydatki w związku z zakupem, po czym okazało się, że jednak samochód jest nie do sprzedania (choć wcześniej był). W takim razie poprosiłem o zwrot poniesionych kosztów, ale gdzie tam, ani żadnego przepraszam ani pocałuj mnie w d...ę. Radzę omijać szerokim łukiem.
Jacek 2014-09-30 08:45
to sa opinie nt pracodawcy i atmosfery pracy w tej firmie a nie oponie klientow.....to nie wiem co cie tu dziwi...
adaś 2015-03-14 19:27
Wracając do opinii o firmie i pracodawcy. Dla większości pracowników jest to praca tymczasowa na umowę zlecenie. Potwierdzam wcześniejsze negatywne opinie.
Omijać szerokim łukiem.
2
ja 2016-04-06 13:30
Nie szukali takiego pracownika.
Gonzo 2016-08-29 14:00
Jestem obecnie pracownikiem Nivette, od razu dostałem umowę o pracę i nie było z tym najmniejszego problemu. Warunki pracy świetne, dodatkowo właściciel współfinansuje obiady.
Firma ma ugruntowaną pozycję na rynku, a większość klientów, to osoby bardzo zadowolone ze świadczonych usług, zapewne wynika to z doświadczenia, które firma zdobywa od 45 lat.
Śmieszne te opinie pisane przez ludzi, którzy nie sprawdzili się na swoich stanowiskach, praca to praca, trzeba sumiennie pracować, a niektórzy chcieliby, aby praca była wakacjami :), czego im życzę, bo też bym tak chciał..
4
JJJ 2016-08-30 15:25
Pracuję w tej firmie kilka miesięcy, owszem czasami jak w każdej firmie ciężko wytrzymać - ale generalnie nie ma się o co przyczepić. Najważniejsze to skupić się na swojej robocie i tyle.
2
Jarek 2016-09-09 14:11
Polecam pracę w firmie Nivette, super ludzie, dobre warunki pracy, będę za nimi tęsknił ;)
3
ok 2016-09-09 19:17
Uważam że obecnie jest dobrze. Fajna ekipa zwłaszcza w salonie Mazdy . W serwisie też widać znaczną poprawę - więc dzieje się tam coś na plus.
zobaczymy jak będzie dalej
1
fiołek 2016-10-05 16:01
Atmosfera pracy w Nivette jest naprawdę fajna, zwłaszcza w salonie Mazda i Nissan.
Pamiętajcie , że za nazwiskiem Nivette nie jedno stoi imię, więc nie powinniście generalizować.
1
wea 2016-10-19 21:23
a nie ejst w ten sposob, że jak zatrudniają to tylko ludzi tych ktorzy maja dosiwadczenie w branży motoryzacyjnej? to nie ejst typowa praca dla mężczyz? czesniej widziałem że poszukiwali specjalsity ds, obsługi klienta,kobieta moze aplikowac?
pracownik 2016-10-20 11:30
Wea - oczywiście , że może aplikować kobieta. W chwili obecnej wśród doradców są kobiety.
Warm 2016-11-14 08:53
Adam nie wydaje mi się aby tu cokolwiek kasowali. Jeżeli nawet to chyba powinni od tych najgorszych opinii które wyświetlają się na początku strony...
1
Anuulka 2017-02-07 09:08
Hej rozpoczęłam dopiero niedawno pracę w tej firmie, jak na razie wszystko OK i pensja na czas a to dla mnie najważniejsze, Pozdr :-)
2
Mateusz 2017-03-17 15:28
Mam pytanie. Dlaczego ze strony zostały usunięte komentarze które obnażały, że pracodawca sam wypisywał sobie po 4 zachwalające siebie samego komentarze na dzień? Chyba warto żeby potencjalni pracownicy wiedzieli, że ma aż taką skłonność do kochania samego siebie. Czy w serwisie gowork wystarczy zapłacić jakąś łapówkę i niewygodne komentarze znikają? Jeśli tak to nie najlepiej świadczy o portalu. Bo kwestię Nivette to już w ogóle pomijam, szkoda gadać.
Zostaw swoją opinię o Nivette Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nivette Sp. z o.o.