brak logo

Nivette Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Nivette Sp. z o.o.

insignia 2011-12-26 11:17
witam,

zdziwiona jestem tymi opiniami. robiłam u nich naprawę powypadkową z PZU w tym roku. z wielu salonów opla w wa-wie tym obsłużono mnie naprawdę profesjonalnie. nikt mi nie naskakiwał ale nie było się do czego przyczepić. serwis też tu planuje.
nie radzę 2014-07-15 15:57
Totalna porażka, ja kiedyś chciałem kupić u nich samochód stojący na placu. Umówiłem się z pracownikami na oglądanie, uznałem, że mi odpowiada i kupuję, poniosłem już nawet pewne wydatki w związku z zakupem, po czym okazało się, że jednak samochód jest nie do sprzedania (choć wcześniej był). W takim razie poprosiłem o zwrot poniesionych kosztów, ale gdzie tam, ani żadnego przepraszam ani pocałuj mnie w d...ę. Radzę omijać szerokim łukiem.
Jacek 2014-09-30 08:45
to sa opinie nt pracodawcy i atmosfery pracy w tej firmie a nie oponie klientow.....to nie wiem co cie tu dziwi...
adaś 2015-03-14 19:27
Wracając do opinii o firmie i pracodawcy. Dla większości pracowników jest to praca tymczasowa na umowę zlecenie. Potwierdzam wcześniejsze negatywne opinie.
Omijać szerokim łukiem.
5
ja 2016-04-06 13:30
Nie szukali takiego pracownika.
Gonzo 2016-08-29 14:00
Jestem obecnie pracownikiem Nivette, od razu dostałem umowę o pracę i nie było z tym najmniejszego problemu. Warunki pracy świetne, dodatkowo właściciel współfinansuje obiady.
Firma ma ugruntowaną pozycję na rynku, a większość klientów, to osoby bardzo zadowolone ze świadczonych usług, zapewne wynika to z doświadczenia, które firma zdobywa od 45 lat.
Śmieszne te opinie pisane przez ludzi, którzy nie sprawdzili się na swoich stanowiskach, praca to praca, trzeba sumiennie pracować, a niektórzy chcieliby, aby praca była wakacjami :), czego im życzę, bo też bym tak chciał..
5
JJJ 2016-08-30 15:25
Pracuję w tej firmie kilka miesięcy, owszem czasami jak w każdej firmie ciężko wytrzymać - ale generalnie nie ma się o co przyczepić. Najważniejsze to skupić się na swojej robocie i tyle.
2
Jarek 2016-09-09 14:11
Polecam pracę w firmie Nivette, super ludzie, dobre warunki pracy, będę za nimi tęsknił ;)
3
ok 2016-09-09 19:17
Uważam że obecnie jest dobrze. Fajna ekipa zwłaszcza w salonie Mazdy . W serwisie też widać znaczną poprawę - więc dzieje się tam coś na plus.
zobaczymy jak będzie dalej
1
fiołek 2016-10-05 16:01
Atmosfera pracy w Nivette jest naprawdę fajna, zwłaszcza w salonie Mazda i Nissan.
Pamiętajcie , że za nazwiskiem Nivette nie jedno stoi imię, więc nie powinniście generalizować.
3
wea 2016-10-19 21:23
a nie ejst w ten sposob, że jak zatrudniają to tylko ludzi tych ktorzy maja dosiwadczenie w branży motoryzacyjnej? to nie ejst typowa praca dla mężczyz? czesniej widziałem że poszukiwali specjalsity ds, obsługi klienta,kobieta moze aplikowac?
pracownik 2016-10-20 11:30
Wea - oczywiście , że może aplikować kobieta. W chwili obecnej wśród doradców są kobiety.
Warm 2016-11-14 08:53
Adam nie wydaje mi się aby tu cokolwiek kasowali. Jeżeli nawet to chyba powinni od tych najgorszych opinii które wyświetlają się na początku strony...
1
Anuulka 2017-02-07 09:08
Hej rozpoczęłam dopiero niedawno pracę w tej firmie, jak na razie wszystko OK i pensja na czas a to dla mnie najważniejsze, Pozdr :-)
5
Mateusz 2017-03-17 15:28
Mam pytanie. Dlaczego ze strony zostały usunięte komentarze które obnażały, że pracodawca sam wypisywał sobie po 4 zachwalające siebie samego komentarze na dzień? Chyba warto żeby potencjalni pracownicy wiedzieli, że ma aż taką skłonność do kochania samego siebie. Czy w serwisie gowork wystarczy zapłacić jakąś łapówkę i niewygodne komentarze znikają? Jeśli tak to nie najlepiej świadczy o portalu. Bo kwestię Nivette to już w ogóle pomijam, szkoda gadać.
4
Drugi Adam 2017-06-30 19:49
Najbardziej rozwala mnie "Adam nie wydaje mi się aby tu cokolwiek kasowali". Ja już nie widzę tu żadnego Adama :P
1
Marta 2017-08-23 12:16
@Mateusz - jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że naruszał on zasady regulaminu serwisu GoWork.pl. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu. Jeśli uważasz, że Twój komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl
hkwdwe 2017-09-05 22:15
Pod skrzydłami Pani B. prędzej czy później ta firma upadnie.
TomJerry94 2017-09-08 13:01
Hej,
zostałem umowiony na spotaknie rekutacyjne w salonie Nissana, jako handlowiec.
Czego powinnien sie tam spodziewać?
Byłe już wśrodku miesjce spoko, ludzie młodzi, uśmiechnięci no, podałem się za klienta to i kawę zaproponowali do picia i nawet chcieli aby przejachał się samochodem ale niamiałe czasu... spoatkanie mam dopierow przyszłym tygodniu.
Ile można zarobić i czy są duże wymagania? Ktos? Cos ?
Zostaw swoją opinię o Nivette Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nivette Sp. z o.o.