logo Open-E Poland Sp. z o.o.

Open-E Poland Sp. z o.o.

Bytom

Opinie o Open-E Poland Sp. z o.o.

Były pracownik 2010-03-01 23:43:38
Firma która kiedyś była firmą z bardzo miłym klimatem. Płace były dość niezłe można by się pokusić o stwierdzenie, że firma ma przyszłość. ( usunięte przez administratora )
Aktualny pracownik 2010-05-03 19:00:20
Nie wiem o co chodzi :) W firmie jest OK! Wciąż mamy kilka dodatków z których wiele innych firm już zrezygnowało ( usunięte przez administratora )
Dux29 2010-05-13 17:42:25
Chyba po nicku nie musze sie przedstawiac. Ja nie bede sie wypowiadal na temat pracy w open-e, bylo jak bylo, wzloty upadki. ( usunięte przez administratora )
aktualny 2010-05-14 23:20:46
Firma OK, duże możliwości rozwoju w dziedzinie nowych technologii. Kadra co raz lepsza - jak dla mnie jesteśmy na dobrej drodze. Wprawdzie zarobki mogłyby być większe, no ale... Do powyższych opisów się nie odwołuje - są to sprawy personalne pomiędzy niektórymi z pracowników, jako tako nie wpływające na obraz ogółu.

Pozdrawiam
Były pracownik 2010-05-15 22:10:11
Zgadzam się z Dux29, że to właśnie( usunięte przez administratora ) wprowadziła w firmie fatalną atmosferę. ( usunięte przez administratora ) ( usunięte przez administratora ) Możliwości rozwoju maks przez 5 miesięcy potem nuda, niemożność awansowania i brak możliwości podniesienia wynagrodzenia, a i( usunięte przez administratora )że tylko on ma racje a zdanie, opinia lub argumenty pracownika go nie obchodzą. A swoją drogą to prezes mógłby w końcu wziąść sprawy w swoje ręce i zaprowadzić porządek bo za chwile nie będzie miał tam kto pracować.
pracownik 2010-05-25 17:38:32
Pracując w Open-E miałem okazję poznać sporą ilością ludzi, którzy w tym czasie przewinęli się przez różne działy, a którzy zwalniali się z przyczyn finansowych. Teraz sprawa wygląda inaczej. Zarobki są konkurencyjne w stosunku do firm na rynku lokalnym. Olbrzymim atutem jest także działka, którą się zajmujemy oraz dostęp do nowych technologii. Mój poprzednik napisał "A swoją drogą to prezes mógłby w końcu wziąść sprawy w swoje ręce i zaprowadzić porządek bo za chwile nie będzie miał tam kto pracować." - osobiście uważam, że to właśnie nastąpiło, a przejawiło się w postaci zwolnienia jednego z testerów(DUX29) oraz programisty. Świadczy to o tym, że firma nie będzie utrzymywała więcej "darmozjadów", których działania nie motywują resztę zespołu. Osobiście uważam, że niestety wielu moich kolegów z firmy nie wyrosło jeszcze z pieluszek - przykładem jest sposób złożenia wypowiedzenia przez pracownika działu badań i rozwoju na jednym ze spotkań firmowych. Liczę, że porządek wreszcie zapanuje w naszym oddziale firmy i będziemy wszyscy pracować długo i szczęśliwie, a wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują. Pozdrawiam.
Dux29 2010-05-27 16:02:01
Nie wiem dlaczego tylko ty się wypowiadasz ( usunięte przez administratora )i kogo nazywasz darmozjadem? Pracowałem w tej firmie ponad 4 lata, może przejrzyj najpierw zapisy z testów, moje premie, za co były itd. Później przypomnij sobie jakie miałem funkcje, ( usunięte przez administratora ). Fakt jest taki, że miałem tam sporo kolegów i sporo zaufania, potrafiłem się wypowiedzieć i pracowałem na jak najbardziej zadowalającym poziomie. ( usunięte przez administratora )
anonim 2010-05-27 19:47:47
Faktycznie ( usunięte przez administratora ) nie próżnuje w pisaniu wypatrzonych komentarzy, ale cóż jak bym w mniej niż rok został Kierownikiem to też mógłbym mówić, że w firmie jest super i zarobki konkurencyjne(ale na jakich stanowiskach?!). Sposób mojego wypowiedzenia nie dał wam możliwości tworzenia historii o kolejnym niby pracowniku cyt. "darmozjadzie", wytknąłem wam wasze błędy przy wszystkich i uniemożliwiłem przekręcenia faktów chociaż jak widać dalej próbujecie. A swoją drogą to ciekawe, że liczba ludzi w research zredukowała się dość drastycznie, o czymś to świadczy a przecież to powinna być bardzo ciekawa i dobrze płatna praca w super warunkach, a tak przy okazji szczęśliwie to było zanim pojawiło się stanowisko HR wtedy pamiętam zdrowe relacje i super atmosferę nie to co w czasie gdy się zwalniałem.
Gość 2010-05-28 10:42:44
Aby być docenionym trzeba się starać, samo stawianie się w pracy na 8 i odsiadywanie dniówki nie wystarczy. To już nie te czasy, a wam się wydaje, że byliście jedyni, niezastąpieni, a za największy argument przeciw waszym zwolnieniom uznajecie swój staż pracy i fakt, że może byliście lubiani przez współpracowników. Teraz wylewacie swoje żale bo, życie i rynek pracy szybko zweryfikowały wasze mniemanie o sobie. Ale osoba postronna czytająca komentarze wyrabia sobie zdanie nie o firmie, a o osobach piszących te komentarze i zaczyna rozumieć, czemu osoby te już u nas nie pracują.
Socek 2010-05-28 10:59:06
Sama odrabianie dniówki powiadasz?
A przepraszam, za mechanizm, który przez 1,5 roku próbowałem wprowadzić do produktu, dzięki któremu produkt działałby 2-3 razy szybciej, który pisałem po godzinach, który prawie wszyscy pracownicy chwalili, a kierownictwo nie wprowadziło bo tak i nawet nie usłyszałem głupiego "dobra robota" od kierownictwa, to się już nie pamięta?
pracownik 1 2010-05-28 15:16:08
Czytając te wypowiedzi zastanawiam się czy aby na pewno pracujemy w tej samej firmie. Sam pracuję w niej już ładnych parę lat. Uważam, że atmosfera dawniej była dużo lepsza w firmie i nie dało się zawiesić siekiery. Jej pogorszenie jednak przypisuję nie zatrudnieniu menadżera HR tylko osób które sieją plotki i są zwyczajnymi malkontentami. Od czasu ostatnich zwolnień oraz odejść pracowników mam wrażenie, że atmosfera robi się coraz bardziej przejrzysta, a to oznaczałoby, że to właśnie byli malkontenci ? Nie zauważyłem w firmie atmosfery strachu.
Czytając Wasze posty dochodzę do wniosku, że sami nie wiecie czego chcecie. Jak kierownictwo nie informuje nas w jakiejś sprawie to macie pretensje, że coś przed nami ukrywa. Jak natomiast organizowane są spotkania odnośnie "zmian" personalnych to macie pretensje, że spotkanie jest organizowane ? - to chyba przykład pieluchy.
Ja również boję się podać swojego nazwiska. Nie ze względu na to, że firma rozpocznie batalie przeciwko mnie - zresztą takie praktyki nigdy nie miały miejsca od czasu mojej pracy w firmie (to już prawie 4 lata) - tylko ze względu na agresywne wypowiedzi ze stron niektórych z Was.
Na koniec dodam tylko, że bardzo nieuczciwe jest mieszanie prywatnych historii pracowników w wątkach firmowych. Nie interesuje mnie czy jest to prawda czy nie. Uważam, że nie jest to istotne dla sprawy, a daje tylko zły obraz odnośnie osób wypowiadających się.
byly_pracownik_ 2010-06-29 15:22:31
W firmie pracowało mi się dobrze,odszedłem do innej pracy bo trzeba się rozwijać , zarobki swego czasu były niskie, ale potem się poprawiły. Nie rozumie jak można mieszać sprawy prywatne z służbowymi... Dla mnie to przejaw dziecinady i próby zemsty na odchodne. Ja polecam tą firmę, nie ma rzeczy idealnych... a atmosferę tworzą ludzie, myśle że firmie wyszło na plus, że już są poza nią.
Szukajacy 2010-07-09 22:25:37
Szukam pracy i trafiłem na ten watek... niestety nie można po nim ocenić firmy, chyba ze naprawdę są tam tylko spiski , marna kasa i stres, 0 profesjonalizmu. Ten portal ma chyba służyć do oceny pracodawcy a nie do opisywania plotek jakie są w firmie... Osoba "Dux29" chyba uwielbia plotki ... Dla pracodawcy taki pracownik to prawdziwy skarb !! :)
penetrator666 2010-10-14 14:27:26
czepiacz - 2010-09-28 21:36:55

a co to jest
Ciekawe jak tam oceny pracownicze... Po takim zwolnieniu może jeszcze rok i się uda :D Trzy lata ciężkiego HRowania powinno wystarczyć na te 20 osób...
były 2010-11-03 16:16:38
Szukajacy - 2010-07-09 22:25:37Szukam pracy i trafiłem na ten watek... niestety nie można po nim ocenić firmy, chyba ze naprawdę są tam tylko spiski , marna kasa i stres, 0 profesjonalizmu. Ten portal ma chyba służyć do oceny pracodawcy a nie do opisywania plotek jakie są w firmie... Osoba Do spisków, marnej kasy, stresu i 0 profesjonalizmu należy dodać: obraźliwe zwracanie się do podwładnych, system motywujący oparty na tzw. ( usunięte przez administratora )I dodając jeszcze do innej wypowiedzi ("Teraz wylewacie swoje żale bo, życie i rynek pracy szybko zweryfikowały wasze mniemanie o sobie."): To prawda większość zwolnionych i tych co sami się zwolnili dziś ma przyjemniejszą i lepiej płatną pracę. Ludzie Ci zdołali częściowo otrząsnąć się z traumy, w którą wpędza ta firma. Dla większości ludzi praca w Open-E to pierwsza "poważna" praca i po prostu nie są świadomi tego, że w prawie każdej innej firmie jest lepiej. Naprawdę wolałbym pracować za mniejsze pieniądze w mojej aktualnej firmie niż w Open-E za większe. Plotka w tej firmie to podstawa. Oficjalne informacje są tak bzdurne, że nikt w nie nie wierzy oprócz tych co je wymyślili i wiernych towarzyszy. Dla pozostających w firmie pracowników na pocieszenie pamiętajcie: "Praca czyni wolnym".
obecny 2010-11-08 10:26:31
czytajac Wasze wypowiedzi zastanawiam sie czy aby pracowaliscie w tym samym Open-E w ktorym pracuje ja ? oczywiscie pytanie retoryczne ... za to na drugie dobrze bylo by odpowiedziec: w jakich dzialach pracowaliscie - moze ja nie odczuwam na codzien calej tej presji o ktorej piszecie bo w moim dziale go nie ma ? dodam ze przynaleze do najwiekszego dzialu w polskim oddziale naszej firmy.
somebody 2011-06-13 22:25:14
jak w każdej innej firmie, ktoś przychodzi ktoś odchodzi nic dziwnego.....
kandydat 2012-01-13 22:52:58
Witam. Właśnie zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko programista python w firmie open-e. Zadałem sobie ten trud i przebrnąłem przez kilkadziesiąt postów no i wyłania się niezbyt ciekawy obraz firmy pod względem atmosfery i może zarobków (nie wiem, strzelam). Może od czasu ostatniego posta coś się jednak zmieniło w tej firmie. Z góry dzięki za każda informację.
kandydat 2012-01-18 21:09:36
kandydat - 2012-01-13 22:52:58

Witam. Właśnie zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko programista python w firmie open-e. Zadałem sobie ten trud i przebrnąłem przez kilkadziesiąt postów no i wyłania się niezbyt ciekawy obraz firmy pod względem atmosfery i może zarobków (nie wiem, strzelam). Może od czasu ostatniego posta coś się jednak zmieniło w tej firmie. Z góry dzięki za każda informację.
Proszę napisz jak było na rozmowie kwalifikacyjnej, jak wygląda biuro i jakie wrażenie odniosłeś po rozmowie kwalifikacyjnej. Ostatnio pojawiło się trochę ofert z tej firmy a że mieszkam w Tarnowskich Górach to te oferty też mnie zainteresowały.
ngl 2012-02-06 10:55:06
Co do rekrutacji, to rozmowa w luźnej atmosferze, później rozmowa telefoniczna z USA, później testy wykonywane zdalnie na ich serwerze. Interesuje mnie jak obecnie wygląda sytuacja w firmie, waśnie widzę sprzed półtorej roku. Dalej jest tak nieciekawie?
koszmarek 2012-02-19 17:47:58
Firma swoich najlepszych specjalistów opłaca jak średniaków z branży. Podobno brak podwyżek od paru dobrych lat. Reszta poniżej średniej.
dw 2012-04-24 23:28:29
Nie pracuje w firmie od poltora roku, opowiesci, ze nie ma podwyzek sa z palca wyssane. Jesli ktos sobie zasluzyl i ma odpowiednia wiedz to dostaje odpowiednie wynagrodzenie. Nie ma czegos takiego, ze podwyzki sa obligatoryjne, sa one indywidulane. Z tego co sie obecnie oreintuje to sytuacja sie raczej poprawila i nagorsze firma ma za soba. Ja bylem osoba z osttaniej fali zwolnien, ktorych przyczyna byly trudnosci finansowe spowdowane gleboka recesja. Firma chciala uniknac zwolnien w dziale Polskim odpowiedzialnym za developerka ale niestety mimo zwolnien z dzialow marketingu w USA oraz w Niemczech okazlo sie, ze aby zapewnic plynnosc finansowa koniczene byly ciecia rowiez u nas. Moim zdaniem teraz atmosfera nieco sie w firmie oczyscila. Sa rzeczy, ktorych sie nie zmieni takie jak specyficzny prezes, albo sie czlowiek przyzwyczai i pogodzi albo nie - kwestia indywidualna, jak w zyciu, sa rozni ludzie i rozne charaktery, jednym cos pasuje i potrawia sie dostosowac innym nie i tylko narzekaja zamiast np. zmienic prace na inna. W kwestii wszystkich emocjonalnych komentarz, ktore mialy miejsce dawno temu - fakt byla mala czystka, niektore osoby moze sobie po prostu zpracowaly na zwolnienie, a gdy przyszla potrzeba wybrania kogo zwolnic z powodu problemow finansowych bylo oczywiste, ze latwiej bedzie zwolnic osoby z ktorymi nie ukladalo sie idelanie. Teraz te osoby staraja sie do tego dorobic pewna ideologie. W firmie robione sa benchmarki wynagrodzen na loklanym rynku. Wydaje mi sie ze moze nie dostaje sie w firmie takich wynagrodzen jakie mozna by dostac w duzych miastach typu Warszaw, Krakow, Wroclaw ale sa one zbalansowane z rynkiem lokalnym. Kazdy moze i powinien walczyc o swoje. Nie ma firm idelanych ta jak i inne ma swoje plus i minusy. Wydaje mi sie, ze jedynym sposobe na przekonanie sie jak tam faktycznie jest - jest sprobowanie. Nic sie nie traci bo przynajmniej kiedy jeszcza ja pracowalem to naprawde najwieksza wartoscia firmy byli i pewnie nadal sa spoko - ludzie Ci ktorzy zostali. Nie wiem jacy sa nowi pracownicy ale nie mozna z gory skreslac ofert open-e bo sie naczytalo troche blota ze strony bylych pracownikow. Warto sprobowac i przekonac sie na wlasnej skorze.
uanbator 2012-05-03 19:01:11
@dw
Mało wiarogodny jesteś wypowiadając sie na temat aktualnej sytuacji w firmie nie pracując w niej już od 1,5 roku. O podwyżkach też nie wiem skąd miał byś informacje, jeżeli nikt się do nich nie przyznaje. Proponuję zakmnąć temat przez obydwie strony bo żadna święta nie jest.
jatoja 2012-10-06 17:03:05
Witam, od niedawna w w firmie, w której pracuje zaczęła pracę HR Manager, która pracowała długo na tym stanowisku w firmie Open-E Poland (do 06.2012). Mam pytanie, co udało zmienić się w Open-E gdy ta Pani tam pracowała, zmieniło się coś na lepsze?
Ex 2013-01-03 11:53:03
Wynagrodzenia na rozsadnym poziomie, wartosciowi ludzie, dobra atmosfera. Zlego slowa o firmie powiedziec nie mozna. Wszelkie zle opinie uwazam osobiscie za przesadzone. Ich tlo, to nie sama firma, a sytuacja na rynku pracy - zwolnienia byly, sa i beda - wszedzie. Tak samo jak frustraci, jednostki uczulone na zaangazowanie, wysilek i prace. Inna sprawa, to prezes (nie mylic z jego namiestnikiem w kraju), ojciec zalozyciel - Krol Slonce. Czlowiek nieomylny, specjalista w kazdej dziedzinie, ktory wdeptuje motywacje pracownikow w ziemie.

W kazdym razie, firme moge polecic jako dobrego pracodawce :-)
2
zibi 2013-07-29 23:51:49
uważajcie na tą firmę średnio co dwa lata zwolnienia grupowe.
tere 2013-08-06 20:42:36
zgadzam się....nie polecam
1
Ano 2013-08-09 15:58:10
zibi: Jak to? Znowu były? W tym roku? To kto tam zostanie jak tak zwalniają?
zote 2014-03-15 09:24:20
uważajcie na tę firmę -
tam kablowanie jest na porządku dziennym
a szczególnie uważajcie na jednego z zastepców kierownika
o którym tu już ktoś kiedyś pisał
on jest najgorszy - najwredniejszy
niejednej osobie juz zepsuł opinie - a na codzień udaje takiego niewinnego i zabiedzonego
pracownik 2014-04-01 11:40:57
? W Open-E nie ma zastępców kierowników? Pracuję tu od kilku lat - firmę oceniam pozytywnie, jedynie czego brakuje to multisporta, atmosfera i warunki bardzo w porządku, nie ma na co narzekać (może poza godzinami pracy) - ale maruderzy zawsze znajdą tysiąc powodów
2
eno 2014-04-06 09:28:27
Na stałe zastępców kierowników nie ma - to prawda, ale *czasami* przecież muszą jacyś być jak głównego nie ma z jakiegoś powodu - czyż nie?
To o to tu chodziło.

A co do atmosfery - to jest tak dobra - że jej odzwierciedleniem są porysowane karoserie aut na firmowym parkingu.
To rzeczywiście objaw zdrowej atmosfery w firmie.
eno 2014-04-12 11:24:34
O konsekwecjach nawet nie ma co mówić - nie było żadnych - bo nikt nikogo za rękę nie złapał.

Ale na pewno miło jest pracować w takiej atmosferze gdzie wiesz, że ktoś w firmie rysuje karoserie czymś ostrym - ale wszyscy udają niewinnych. Naprawdę miło.
{5} 2014-04-16 11:00:28
Pracuje tu od jakichs 3 lat i ani kablowania, ani zastepcow kierownikow nie stwierdzilem. Zwolnienia, jak juz ktos napisal, podyktowane byly checia polepszenia plynnosci finansowej. Przykra koniecznosc, nic ponadto. Kazda firma przez to przechodzi.

eno: Trzeba miec nierowno pod sufitem, zeby porownywac atmosfere w firmie do tego, co dzieje sie na publicznym parkingu przyleglym do budynku. Zwlaszcza, ze dostep do niego ma tuzin firm i restauracja. Gratuluje przemyslen. Raduje mnie mysl, ze taki balwan od nas odszedl;)

Zapraszam wszystkich ogarnietych, ktorzy potrafia korzystac ze swojej glowy :)
4
ip 127.0.0.1 2014-04-16 11:11:16
Ciekawa prowokacja :) choć na poziomie gimbazy - nie obrażając nikogo
Małe sprostowanie.
Firma nie posiada własnego parkingu więc nie można mówić o "firmowym parkingu" - chociaż może to być uznane za niedogodność to trzeba wiedzieć, że budynek w którym firma Open-E ma siedzibę posiada spory parking na którym zawsze znajdzie się miejsce, a jeśli nie to możemy pobawić się wspólnie w tetrisa na parkingu zastawiając się wzajemnie.
W temacie kamer - budynek w którym firma Open-E ma siedzibę - posiada własny system monitoringu, który może być wykorzystany do schwytania szaleńca mającego jeden cel w życiu: rysować rysować !
Zatem jeśli prowokacja ma na celu reklamę systemu monitoringu i/lub usług blacharsko lakierniczych to dziękujemy :)
3
ip 127.0.0.1 2014-04-16 12:16:26
Jeśli jest to prowokacja mająca na celu "zachęcić" nas do wykupienia płatnego profilu na tym portalu - również dziękujemy ale nie jesteśmy zainteresowani :)
2
ffff 2014-04-17 15:20:39
Ale płycizna. Toś zabłysnął intelektem. Ktoś pisze o faktach a ty jakieś bzdury o reklamie usług lakierniczych.
e0e0 2014-04-26 10:32:38
parking firmowy: byl specjalnie wydzielona czescia dla open-e
a nie parkingiem publicznym - swiadczyla o tym specjalna tablica z grozba odholowania samochodu,
inni tam NIE mieli wstepu (oficjalnie)
a zarysowanych zostalo kilka samochodow a nie tylko jeden i to nie jeden raz a kilka razy
- nadal twierdzisz ze to nie zrobil nikt z firmy i ma nic wspolnego z relacjami miedzy ludzmi w firmie?


a to ze nie zauwazyles donosicielstwa, to moze swiadczyc o kilku powodach, ale nie bede ich wymieniac,

bylo mi dane byc swiadkiem donosicielstwa i podkladania swin (nie jeden raz), a ty twierdzisz ze nic takiego nie mialo miejsca?
chyba wychodzisz z zalozenia ze jak sam czegos nie zobaczysz to to nie ma prawa istniec
"bo ja nie widzialem tzn. ze to niemozliwe"
pogratulowac myslenia osobo, ktora wyzywasz innych od balwanow

co do zastepcow kierownika to juz o tym napisano wczesniej - ze sa osoby, ktore tymczasowo
pelnia taka funkcje, a nie na stale
jesli nie potrafisz zrozumiec tak prostego zdania to kim tym jestes - skoro innych nazywasz balwanami?
1
guest 2014-08-23 10:29:01
Ta firma to nie miejsce dla ambitnych programistow.

Ta firma w zasadzie zajmuje sie tylko integracja CUDZEGO oprogramowania, dostepnego w sieci dla kazdego, a reszta to po prostu oskryptowanie + gui. Gui co prawda ladne i user-friendly ale to tylko gui - nic zaawansowanego.

Jakichkolwiek perspektyw rozwoju dla ambitnych programistow w tej firmie nie ma.

Firma moze dobra na poczatek jesli nie ma sie zadnego doswiadczenia ale nie dla profesjonalistow.
Ale z kolei firma za poczatkujacymi sie raczej nie rozglada, wiec w sumie to taka przechowalnia, dla tych ktorzy sie tam jakos dostali z naciskiem na "jakos" (firma nie ukrywa ze przez pewien czas zatrudniala ludzi z tzw. "polecenia"). To mowi samo za siebie.

Niektore projekty w kolko wracaja od klientow do poprawy. Rekordzista non-stop przez dwa lata ladowal z powrotem na tablicy skrumowej, a to o czyms swiadczy. W kolko te same bledy.

guest 2014-09-02 16:18:20
Miałem wątpliwą przyjemność być w siedzibie tej firmy. To miejsce, gdzie diabeł mówi dobranoc, okolica jakiś ogródków działkowych - sam budynek to jakiś 'odrestaurowany' hotel, zresztą w środku od razu to widać.
Sama rozmowa kwalifikacyjna to rozwiązywanie testu z programowania na kartce na czas, z tego co pamiętam było na to 30min.
Nie polecam, strasznie dziwna atmosfera.
db 2014-10-03 12:40:21
Pracuje w tej firmie od 6 miesięcy. Jak ktoś powyżej napisał firma znajduję się w budynku w którym niegdyś był hotel, jednak powiedzenie tutaj o niedogodnej lokalizacji jest niepoważne. Budynek znajduję się blisko węzła z autostradą i nawet dojazdy z Katowic nie stwarzają problemu. Dla mnie największy problem to godziny pracy (od 9 do 17), ale poza tym negatywne komentarze nie znajdują odzwierciedlenia w rzeczywistosci. Zarobki i atmosfera są jak najbardziej na plus. Nie zauważyłem też zachowań w stylu wyścigu szczurów... nikt też nie urwał mi lusterka i zawsze znalazłem wolne miejsce na parkingu.

Nie wiem czy firma zmieniła się aż tak bardzo od 2010, ale czuję tu jakiś ból d*py, a z doświadczenia wiem że najwięcej chcą zarabiać Ci co najmniej potrafią :D
3
Guest 2014-10-04 14:23:58
Ale ile firm (ich klientów) chciało im już wytoczyć proces za utratę danych (z powodu bugów w DSS-ie) to już się nie chwalą :)
Dodajmy, że produkt jakim jest DSS, jest co najwyżej w 10% efektem pracy tej firmy - reszta to cudze oprogramowanie ściągnięte z netu :)
Guest 2014-10-17 23:09:22
Bash, powtórzę to co pisali inni tutaj - firma przyjazna, dobra atmosfera, ogromne możliwości rozwoju i wdrażania własnych pomysłów. Duża elastyczność. Aktualnie szukamy Linuxowców/Pytonistów - odezwij się do nas:)
3
Guest 2014-11-18 14:28:58
Stawki są zależne od czynników takich jak posiadane doświadczenie, umiejętności oraz oczekiwania samego kandydata - tak więc ciężko podawać je bez pełnych informacji w tym zakresie. Zachęcam do bezpośredniego kontaktu z działem HR - human.resources.pl@open-e.com - z chęcią odpowiemy szczegółowo na wszelkie nurtujące pytania :)
1
iu 2014-12-21 12:33:22
rekrutacja systemem ciągłym na stanowiska wsparcia. Zastanawiam się czy rzeczywiście szukają kogoś do pracy czy to taka forma marketingu firmy wśród administratorów
Guest 2015-02-09 10:27:01
Z tego co wiem, firma zatrudnia pracowników na cały etat, a w dziale wsparcia wymagany jest dobry angielski. Język + umiejętności techniczne często nie idą w parze, stąd rekrutacja może długo trwać.
2
hugo 2015-03-15 17:03:34
a zdarzały się już nie raz sytuacje , że ludzie przychodzili tutaj na rozmowy i nie wiedzieli o wielu sprawach które zawarte mieli w CV. Oczywiście nie mówię w tej chwili o wszystkich bo jednak większości osób naprawdę na pracy tutaj zależy i również potrafią się rzetelnie przygotować do czekającej ich rozmowy
345t 2016-05-08 17:03:01
@marta no pewnie tez..nie rozumiem wlasnie po co niektorzy pisza w CV nieprawdziwe rzeczy rpzeciez to potem wszystko na prawde łatwo jest sprawdzic/ zweryfikowac i potem moze wyjsc jakas dziwna niezreczna sytuacja przez cos takiego wlasnie niestety..
Zostaw swoją opinię o Open-E Poland Sp. z o.o. - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Open-E Poland Sp. z o.o.