brak logo

POMKOL

Kolbudy

Opinie o POMKOL

KUSY 2012-09-08 22:51:06
operator były PRASY KRAWĘDZIOWEJ.(usunięte przez administratora) na akord.szef ma swoich pupilków,jednym wypłaca premię drugim nie,niska wypłata,płaca poza godzinami.dno.OBECNIEPRACUJE W JUSZKOWIE,TAM MAM STABILIZACJĘ I KUPIŁEM MIESZKANIE
kusy 2013-05-02 19:56:47
Ty lepiej nie (usunięte przez administratora).kolego z jnvestpol(usunięte przez administratora)
mkolowiec 2013-05-06 20:38:11
Jnvestpol jest na terenie pomkolu,u nas zarabiaja więcej
1
z pomkolu 2013-05-06 21:29:13
Czytaj ze zrozumieniem te zarobki dotyczą jnvestpol colsulting
pracownik magazanu 2013-06-08 13:20:34
Jestem białorusinem,pracuje w magazynie,w jnvestpol mam dobrze płacą mi 6 zl na godzine,,[usunięte przez moderatora]
pracownik magazynu 2013-06-08 19:40:26
Słyszałem,że w lipcu mają przyjmować nowych pracowników,przestrzegam nowych przed [usunięte przez moderatora]mechanikiem,[usunięte przez moderatora]
koniuszy 2013-06-20 14:38:41
Największym cyrkiem w tej firmi, jest wysyłanie na serwis za granicę człowieka -co wogóle nie zna języka angielskiego,nawet kaleczy język polski/szkoła zawodowa -typ hydrauliczny/'chodzi oczywiście o konfidenta [usunięte przez moderatora]
koniuszy 2013-06-21 14:27:36
Stawka 15 zł.na godzin,i nic nie robiąc'wystarczy być tokarzem,albo znajomym [usunięte przez moderatora],oni toczą parę godzin ,a pózniej się swendają po całym zakładzie,ze 2 godz.[usunięte przez moderatora]
hohoho 2013-06-21 19:27:05
za 16 zł to [usunięte przez moderatora] cały się trzęsie z radości jak ma spawać ,ale jest z Kościerzyny to wszystko tłumaczy jakby dostał 20 zł to by zwariował
pracow 2013-07-05 19:25:11
Ale zarobki 2.500,człowiek brudny jak [usunięto przez moderatora] od czarnej stali...
pracow 2013-07-06 11:28:50
2,500 brutto,lepiej się przejść do jnvestpol,jako mechanik dadzą-tyle że neetto,chcą tych pozwalniać chorujących po parę miesięcy
tryk 2013-07-06 20:13:53
W pomkolu jest nadgodzin dużo,a dzwonił do mnie kumpel i mówił,że w jnvestpol też są nadgodziny,tyle że ciasno,hałas i wszędobylski stres ,ale wybiorę się tam ,tylko nie wiem czy trzeba dużo kłapać i na gębe patrzyć i potakiwać
pomkolowiec 2013-07-07 09:04:43
U nich zapylenie jak w kopalni,ciasnota powoduje stres,a u nas w pomkolu dużo miejsca,z nadgodzinami wyciągniesz pona 2 na ręke,fajowe chłopaki,najlepiej osobiście iść do kierownika
absolwent 2013-07-11 19:41:20
Uff !przeszedłem próbki w Jnvestpolu,ciężko było.Praca od poniedziałku,sezon urlopowy-to przyjmują,stawka nie zła.Firma odbiła się.Pracuje od poniedziałku 7.00 ,juuuuuuuuuu !!!!


gryzl 2013-08-20 21:34:43
Pełen monitoring,robi się z fają w gębie
gryzli 2013-08-24 21:38:27
Pomkol to dobry zakład
mariusz 2013-10-26 18:56:49
ostatnio spotkałem Łukasza w tramwaju pracuje na terenie ZNTK w Gdańsku, tam pracują więźniowie, ślusarka spawanie,robią skrzynki,był zadowolony........,o koludach mówi horror, lepiej z więźniami pracować
blondynka 2013-12-30 22:34:02
Napisałeś 2,5 k nett,chyba pracowałeś w sklepie-to jako pomocnik,fachowiec to operator krawędziarki,spawacz.W tej branży trzeba znać rysunek techniczny i odróżniać milimetr od centymetra...a kwik
blondynka,świnbia 2013-12-31 18:02:10
Zarobisz 5 tys
blondynka świnia 2013-12-31 18:05:10
(usunięte przez administratora),zapomniałem dodać,ty jako pomocnik to 1,500
emanuel 2013-12-31 20:41:31
dostawałem 2 torby miesa
emanuel 2014-01-02 16:53:54
Na terenie omkolu jest firma jnvestpol,tam placą lepiej,robią w nierdzewce i na święta dają zawsze 2 torby węlin,własnej roboty,tam też jest osoba co zajmune się hodowlą świn i ludzie kwiczą w trakcie pracy,żeby się przypodobać i mieć wysoką stawkęrr
emanuel 2014-01-02 23:51:27
Ta firma dzierżawi pomieszczenia od pomkolu i tam płacą nadgodziny 50 procent,stawka uzależniona od hrumkania i głośności kwiczenia, to dostaniesz pwięcej niż w pomkolu,,.....a kwik
1
emanuel 2014-01-04 11:55:14
Mało lotny jesteś i lepiej pracuj w pomkolu i skladaj pługi ,jnvestpol sklada maszyny dla przemysłu mięsnego,odnośnie hrumk''',kwicze...,pryncypał-osoba hodująca swinie -musi być zadowolona w pracy i w domu/czytaj chlewie/ i słyszeć przyjemną dla uszu muzykę,....a kwik
emanuel 2014-01-04 23:08:44
W jnvestpol dla spawacza, tig w pomkolu 2500 brutto od razu
emanuel 2014-01-08 17:52:58
A po co chcialeś tam wchodzić,maszynę rolniczą zobaczyć,jesteś jeszcze młody,chyba nie muszę mówić na jakie strony powinnej wchodzić, twój świat to spawanie,informatyka to poziom wyżej i nie musisz tego rozumieć
Emanuel Zieliński 2014-01-19 17:27:25
Osobe podajacą sie za mnie uprzedzam ,że można łatwo sprawdzic IP i jeżeli będzie sie dalej wypowiadać. Zgłoszę to Adminowi.Co do mnie to pracę W Kolbudach polecam Młodym można sie tam podszkolić,warunki pracy mogły by być lepsze.Prezes to uczciwy człowiek,kierownikowi brakuje trochę manier- delikatnie mówiąc,ale sam sobie wystawia tym opinie.Ja zmieniłem branże i mam znowu swoje pięć minut.Tyle w temacie.
1
kolo 2014-03-05 13:21:48
potrzebują może spawaczy w nierdzewce lub alu? jakie mają stawki spawacze w nierdzewce?
Matias 2014-03-25 21:27:23
Na moje oko firma ma jakiś dołek - może brak zleceń albo co gorsza zwijają interes. Kto to raczy wiedzieć.
soda 2014-04-30 20:18:29
@Matias, a po czym wnioskujesz, bo piszesz, że na Twoje oko, to chyba na jakiejś podstawie wyciągnąłeś te wnioski.
pomoc 2014-05-20 15:03:56
no właśnie, napiszcie więcej o tej firmie (atmosfera, benefity, typ umowy), bo chcę mieć AKTUALNE info przez aplikowaniem. Dzięki!
nindzia 2014-05-30 20:32:43
W pomkolu spawacz dostanie 2500 brutto warunki pracy to nadgodziny i soboty czystość pracy prawie jak w stoczni. W zimę nogi zamarzają a w lato skarpety capią
co do organizacji pracy robić wszystko co podrzucą potem sprawdzą albo nie i reklamacja. Co do kierownika ma swój humor potrafi robić sobie bekę z ludzi słowem zostajesz dłużej bez pytania, co dobija psychicznie zwłaszcza przed sobotą. Zakład nieco zacofany technologicznie no i dyrektor lubi przeklinać.
1
brzoskwinek 2015-01-13 09:32:31
Może dobrym rozwiązaniem byłoby udanie się do firmy, dowiedzenie potrzebnych rzeczy a potem w miarę możliwości udzielenie ich również i tutaj? Sam się zastanawiam czy warto podejmować pracę. Najgorsze jest to, że pracownicy pomkola wcale nie chcą być pomocni przy podejmowaniu decyzji. Mam nadzieję, że firma wewnątrz dobrze funkcjonuje...
roman 2015-03-19 14:54:56
@brzoskwinek, a Ty jeste,s kandydatem do nich do pracy czy po prostu już maiłęś jakaś styczność z tą firma w inny spsób? szukam włąśnie kompetentnych osób, które chciałby mi powiedzieć jak u nich wyglda praca zeregowego pracownika. Mam nadzieje, ze bede mógł zarobić ok 1800 zł u nich w firmie na rękę?
tunl 2016-05-19 12:42:37
dziwne, że mówiliście o mistrzu wydziału na początku maja, a teraz mamy połowę i ogłoszenie kolejne pojawiło się na to stanowisko. Dla mnie to fajna sprawa, praca w Gdańsku, dobre warunki zatrudnienia i co najważniejsze, szkolenia oraz umowa o pracę.
Zostaw swoją opinię o POMKOL - Kolbudy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POMKOL