brak logo

ALBATERM

Staw

Opinie o ALBATERM

Tomek 2010-01-15 22:59
Bardzo solidny pracodawca. Uczciwe zarobki dobrze rozliczane.
2
anonim 2011-01-19 12:54
Tomek - 2010-01-15 22:59:16

Bardzo solidny pracodawca. Uczciwe zarobki dobrze rozliczane.

HEHE bardzo smieszne ogolnie szkola zycia
maken 2016-04-29 17:45
Nie wiem za bardzo o co wam chodzi z tą szkołą życia @xxc, ponieważ ja większym problemów z firmą nie widziałem, traktują dobrze swoich pracowników, którzy są tak w ogóle zatrudniani na umowę o pracę, dodatkowo też można liczyć na pakiet socjalny co na pewno zachęca
3
Nieznany 2017-03-07 11:19
Gosciu od bhp on chyba nie wie co to znaczy to slowo skoro przychodzisz do pracy to powinienes dostac nowe ciuchy i obuwie a nie buty uzywane helol Higiena cwoku
Anonim 2017-06-07 09:46
W tej firmie to cyrki szczegolnie z bhp. Przyszedł nowy od bhp a tez nie wie co to znaczy. Doczepia sie o kamizelki odblaskowe a wozkowi nie maja odpowiedniego stroju od kiedy dresy to stroj bhp
2
Pracownik 2017-07-15 14:57
Co za "Nieznane" i "Anonimowe" ameby umysłowe z podstawowym wykształceniem pisały te opinie?? Gdzie interpunkcja i zasady pisowni??
Firma bardzo rzetelna, umowa o pracę, wszystkie zarobki wykazywane i odprowadzane składki jak się należy.
Jedna z lepiej płacących firm w regionie. Starsi starzem i doświadczeniem pracownicy zarabiają z nadgodzinami pod 6 tys. Więc czego chcieć więcej??
Pozdrawiam.
4
Pracownik 2017-07-15 14:58
Oczywiście netto (do ręki) z doprowadzonym podatkiem.
4
Zostaw swoją opinię o ALBATERM - Staw
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALBATERM