logo SKOFF Sp. z o.o.

SKOFF Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o SKOFF Sp. z o.o.

Do ehh 2015-02-06 17:43:56
A ty niby jestes taki zdolny?
ssssssss 2015-02-06 19:17:05
tak!wszyscy ci zdolni siędzą w domu i piszą głupoty w sieci..by innym dopiec.zamiast pracować ,czy szukać p"perspektyw"
hh 2015-02-07 10:03:30
Widocznie tak skoro wiekszosć osób tak twierdzi i jakoś niektore osoby te nie zdolne maja teraz tak wysokie stanowiska że skoffie mogly by tylko pomarzyć bo maja swoje zdanie i potrafia powiedziec prezesowi i innym ze cos robi zle
1
Jarek 2015-02-09 14:16:46
:)) czy kogoś coś zabolało, że znów czegoś nie dopatrzył???? ja tylko po raz kolejny proszę aby jednak usunąć moje dane z Państwa strony. Czy może mam oficjalne pismo wystosować? Pozdrawiam wszystkich - gdyż ludzi poznałem tam rewelacyjnych ;)
1
Dyle 2015-02-09 16:04:00
W mojej opinii pozostawienie na stronie firmowej imienia i nazwiska nie pracującego już od pół roku , a zwłaszcza pracownika handlowego odpowiadającego za 20% obszaru Polski nie zdarza się nigdy w zgranym zespole i zorganizowanej firmie za jaką chce uchodzić Skoff ( jak czytamy w wywiadach) .
To zapewne tylko zwykłe niechlujstwo, ale z punktu widzenia ochrony danych jest to praktyka niedozwolona i karalna.
1
Były 2015-02-12 14:54:49
Ja szanuję ludzi i nigdy nikogo na tym forum nie obrażałem. Ale nie lubię jak ktoś mija się z rzeczywistością na tym forum. Sprecyzuj proszę swoją wypowiedź:
"cały sztab dobrze wykształconych, zdolnych i mądrych ludzi w firmie, którzy pracują tutaj od dłuższego czasu". Co do kompetencji ludzi nie będę się wypowiadał. Dłuższy czas jest pojęciem względnym. Według mojej wiedzy na palcach jednej ręki można policzyć ludzi, którzy pracują dłużej niż 4-5 lat. Czy to długo? Na standardy firmy to niestety lata świetlne - oczywiście w dziale handlowym (kluczowym dla firmy) nie ma nikogo o takim stażu. Może napiszesz ilu ludzi "przewinęło" się przez firmę w ostatnich 2-3 latach?
Co do atmosfery - tu niestety też mijasz się z prawdą. Nie chcesz, nie widzisz sytuacji albo nie masz pojęcia o tym, że pracować można inaczej. Oczekujesz kultury wypowiedzi byłych pracowników i masz rację. Szkoda, że tego samego nie wymagasz od właścicieli, którzy kształtują "dobrą" atmosferę. Jeśli np. nie rażą Cię publiczne kłótnie w firmie właścicieli (często o rzeczy prywatne), besztanie pracowników w obecności innych współpracowników, sposób zwalniania pracowników to niestety niewłaściwie rozumiesz słowo kultura.

Pozdrawiam
Zadowolony z rozstania
Były
1
Xela 2015-03-18 11:45:41
Trochę przeraża mnie opinia "Byłego" - czy tak jest? czy odeszłeś na własną prośbę, czy zostałeś zwolniony? jak długo pracowałeś w firmie? czy faktycznie jest duża rotacja pracowników w sprzedaży? czy właściciele szanuja swoich pracowaników ? Czy swój czas pracy tam z perspektywy czasu traktujesz jako stracony? i dlaczego ....... chce zmienic pracę i nie wiem, czy się tam pakować (mam niestety różne doświadczenia z oszołomami - pracodawcami).
Zilustrować 2015-03-18 13:41:09
Xelu , nie rozumiem o co pytasz, chyba chcesz usłyszeć jeszcze raz to samo. Inna rzecz, teoretycznie rzecz biorąc , prawda nie jest prosta - zdarza się, że nawet najlepszy pracownik przy niespójnym zarządzaniu , arbitralnych ocenach i decyzjach gubi się w bałaganie i nie funkcjonuje tak, jak mógłby - a więc z punktu widzenia firmy jest cienki. Żyje z poczuciem krzywdy, które pozostaje na długo po pożegnanie z firmą . A wystarczy uznać prawo firmy za boskie i żyć jak pączek w maśle. Jakiś czas przynajmniej.
Były 2015-03-23 10:12:54
Jeśli zadasz sobie trud i przeczytasz całe forum stwierdzisz, iż moja opinia nie jest jednostkowa. Strata czasu to chyba najmniej bolesna konsekwencja pracy w tej firmie. Niewiele tak małych firm ma tak obszerne forum na tym portalu. Nie zastanawia Cię dlaczego? Odradzam zmianę pracy (trafisz niestety na kolejnego oszołoma).
Jeśli nie masz stałego zatrudnienia a jesteś odporna psychicznie-aplikuj, nic nie tracisz!
Freeman 2015-03-29 12:08:56
Moim największym marzeniem jest praca w firmie, w której pracownik nie jest traktowany jak śmieć, w której panuje szczerość i uczciwe zasady pracy, w której będę partnerem dla pracodawcy i nie będę traktowany jak zakała społeczeństwa "toczona przez zgniliznę". Niestety, z bólem to przyjmuję, ale w firmie Skoff jest dokładnie na odwrót. Firma ta posiada niebywałą zdolność do autodestrukcji, działa w oparciu o metody rodem z połowy lat 90-tych ubiegłego wieku, zarząd i część kadry zarządzającej zachowuje się jakby cierpiało na paranoje lub manię prześladowczą. Ale wybaczam im, mimo że do tej pory czuje się czasami jakbym znienacka dostał od nich obuchem w łeb. Wybaczam, bo wierzę w to, że nic nie dzieje się bez przyczyny, i liczę, że niektórych ludzi z tejże firmy dosięgnie sprawiedliwość. Swego czasu dostali szanse od losu, ale jej nie wykorzystali, teraz czeka ich powolna i bolesna agonia, a "wiatr ze wschodu" tylko ją przyśpieszy.
B. 2015-04-07 21:25:12
Witam serdecznie. Dwa słowa do wszystkich forumowiczów piszących zarówno dobre jak i złe opinie...no może więcej niż dwa.Pracodawcę wspominam dobrze z kilku względów.(podkreślam-to opinia z mojego punktu widzenia)
1) Po pierwsze-niezłe warunki finansowe i terminowość ich dotrzymania;
2) Po drugie - administracja i przestrzeganie prawa pracy na bardzo wysokim poziomie;
3)Po trzecie -moim zdanie;m jest naprawdę spokojnie, czasem jakaś mała aferka aleee gdzież ich nie ma?:)i uwierz mi jeśli sumiennie wypełniasz swoje obowiązki, których z punktu widzenia działu handlowego naprawdę NIE MA DUŻO możesz być spokojny.
4) Po czwarte i chyba najważniejsze-jak chcesz czegoś wymagać daj coś od Siebie- ja dałem..ale d..y zmieniając firmę czego obecnie żałuję, ale coż -uczmy się na własnych błedach i szukajmy aż znajdziemy;:)
5)Po 5te...co Was robaki interesuje co robi Zarząd???to Zarząd jest za swoje decyzje odpowiedzialny zarówno przed Panem Prezesem, Panią Prezes i za to bierze pieniążki 10 każdego Msca.
Zapewne są firmy lepsze, są gorsze ale reasumując nie jest tak źle jak większość tu pisze.
Pozdrawiam wszystkie Koleżanki i Kolegów i cieszę się że mogłem z Wami pracować.
B.
1
Ktoś 2015-04-08 11:04:01
Ad.1 Niezłe warunki finansowe są pojęciem względnym (płacą raczej bardzo słabo ale terminowo).
Ad.2 O przestrzeganiu prawa pracy niech świadczą przegrane przez firmę sprawy w Sądzie Pracy.
Ad.3 No tu już pojechałeś na całego. Obowiązków rzeczywiście nie ma dużo :-) (masz rejon 2-3 województw i do obsługi hurtownie, sklepy, salony,inwestycje itp.) Miałeś chyba na myśli chyba wachlarz działań do jakich jesteś zobligowany? Ale to wynika z braku działań marketingowych firmy. Spokojny?? O co? Biorąc pod uwagę rotację pracowników nikt nie jest spokojny.
Ad.4 Jesteś pierwszą osobą która żałuje odejścia z firmy. Tu niestety w twojej wypowiedzi pojawia się brak logiki. Firma dobrze płaci, przestrzega prawa pracy, pracuje się spokojnie, nie ma dużo obowiązków a Ty zmieniasz pracę? Przecież taki pracodawca to skarb.
Ad. Tutaj piszesz straszne głupoty. Zarząd w tej firmie to "Pan Prezes, Pani Prezes i Pani Córka". Każda decyzja Zarządu wpływa a jakośc pracy osób zatrudnionych dlatego jest to ważne jakie decyzje są podejmowane na najwyższym szczeblu.
2
pracownik 2015-04-08 11:43:19
Chłopie, stajesz się już żenujący, Wylewasz pomyje na firmę w której pracowałeś a nie masz odwagi się nawet podpisać. A najzabawniejsze jest to że wszyscy w firmie wiedzą kto się kryje pod twoim pseudonimem.

Ok nie jest idealnie. Sam już pracowałem w kilku firmach, w lepszych , gorszych ale nigdy nie rozbiłem takiej krucjaty przeciwko którejkolwiek. To też się mieści w pojęciu dobrych manier, których brak w tej firmie aż tak bardzo Ci przeszkadzał.

A zastanowiłeś się przez chwilę dlaczego już Cie nie ma w tej firmie? Wiadomo cały świat był przeciwko Tobie a ty nie masz sobie nic do zarzucenia. I nie dostrzegasz lub nie chcesz dostrzegać, iż nowi przedstawiciele handlowi osiągają dwa razy lepsze wyniki od ciebie pracując w tych samych warunkach?

A negowanie wypowiedzi poprzednika, który pisze szczerze jak postrzegał tą firmę jest wyrazem jakiejś chorej frustracji. Pisał to były pracownik, nikt go do tego nie zmuszał ani nie nakłaniał. I to Cie pewnie boli najbardziej.

Wyobraź też sobie że ja tez pisze dobrowolnie. Zachowaj reszki godności i sobie już odpuść.
Ktoś 2015-04-08 12:09:43
Widzisz-ja nie wylewam pomyj. Napisałem suche fakty, które Cie bardzo widzę zabolały. Napisz proszę, która z moich odpowiedzi na post B. jest kłamliwa? Mam nadzieję, że mój wpis pomoże przyszłym potencjalnym pracownikom w podjęciu decyzji.
Zastanów się czy pisanie na tym forum to dobry sposób na poprawę wizerunku firmy?
Mijanie się z prawdą będzie powodowało reakcję innych osób. I proszę nie podpisuj się "Pracownik" bo to nie jest do końca prawda.
pracownik 2015-04-08 12:39:45
Mówisz że nie pomyje tylko suche fakty... Dziwne. Czyli inny były pracownik ma kompletnie inne zdanie a Ty to nazywasz suchymi faktami? Fakt to fakt, a opinie sfrustrowanego pracownika, który nie może się pogodzić, iż po mimo wielu szans jakie dostał nie skorzystał z nich to co innego.

Pewnie prawda gdzieś leży pośrodku. Jak zawsze.

Nic mnie nie zabolało. Co najwyżej zniesmaczyło.

I nie napisałem posta by poprawiać wizerunek firmy. Po prostu gdy zobaczyłem jak szybko agresywnie zareagowałeś na jakiekolwiek wyważone dobre słowa o tej firmie to się uruchomiłem. To jakaś twoja obsesja? Nowy cel w życiu? Nie widzisz że to jest nienormalne?

A kolejna twoja teoria spiskowa że nie jestem pracownikiem firmy jest kolejnym absurdem.

Nic może kiedyś ochłoniesz czego Ci życzę.
Ktoś 2015-04-08 13:00:04
Polemika z Tobą nie wniesie już nic nowego do tego forum. Byłaby tylko czystym pieniactwem a nie o to mi chodziło. Mądry sam wyciągnie wnioski.
kurczak 2015-04-08 14:33:02
KTO TO PISZE , pewnie jakiś Duszek ?
TO BARDZO ZABAWNE , a jednocześnie szczyt hipokryzji !!!!
Przestrzeganie prawa pracy na wysokim poziomie!!! ha ha ha ha !!
To skąd te sprawy w sądzie ? Z tych które znam i o których słyszałem , to nigdy nie było przegranej przez byłych pracowników .
Swoja drogą ciekawe komu D. dał /dała - jak pisze - d..y i czy było to w godzinach pracy?

Przy okazji spóźnione Życzenia Wielkanocne - zapanowania powszechnej miłości bliźniego .
A także życzę : zarządowi kasy , czyli tanich i wydajnych oraz potulnych pracowników, a wszystkim pracownikom zdrowia , kasy , jeszcze raz kasy , satysfakcji i zadowolonego z nich zarządu.
Nie żartuję.
B 2015-04-09 19:40:31
Cokolwiek by się nie napisalo zawsze znajdzie się stado tzw no name którzy w imię zasady,przekonań hejtuje wszystko i wszystkich którzy mają odmienne zdanie od nich samych.prawda jest natomiast taka , i będę jej bronił jak niepodległości że jak dla mnie praca,warunki oraz zasady współżycia w opisywanym podmiocie byly jak najbardziej ok.powtarzał się nie będę ale jesli masz inne zdanie na ten temat-ok.szanuje to.ale tez szanuj moje bo każdy ma inne spojrzenie,wymagania oraz odczucia a co najwazniejsze-motywy którymi kieruje się podczas podejmowania decyzji zawodowych...i nie zawsze chodzi o pieniądze. A Kurczaczku odnośnie dania d.y mala uwaga.proponuje szybko nauczyć sie czytania Ze ZROZUMIeniem...to strasznie pomaga w życiu.
1
prac 2015-04-17 19:38:21
Nie polecam pracy w tej firmie. Firma dobra tylko na złapanie doświadczenia. Na dłuższą metę to szkoda życia na prace w takich warunkach.
Prezes jest osobą bardzo apodyktyczną.
3
***** 2015-05-08 16:12:50
Firma Skoff - temat rzeka ! Jeżeli ktoś zastanawia się czy iść tutaj do pracy to niech uważnie poczyta te posty wyżej, bo to się sprawdza niestety ;/ Sam jak szedłem tutaj do pracy czytałem różne wpisy i myślałem, że ktoś w złości wypisuje głupoty, lecz 80% się sprawdza. Totalne braki w zarządzaniu firma. Zero nowej myśli technologicznej. Sprzedajesz oprawy trójkątne, prostokątne które były modne ponad 10 lat temu. Wystarczy słuchać klientów, którzy mają kontakt z konsumentami. Dużego pola do popisu nie ma, żeby zrobić plan. Owszem są regiony, które same prawie robią wyniki, lecz zdecydowana większość regionów nawet przy dużym nakładzie pracy nie mają szans na realizację celu, no chyba że wpadnie jakaś inwestycja, ale to szansa minimalna na to. Kolejnym aspektem, który daje do myślenia to rotacja w działe sprzedaży - firma istnieje 18 lat na rynku, a najdłużej stażem PH pracuje 2 lata z haczykiem, zastanawiające prawda? Dodam,że stosunek pensji do wykonywanych obowiązków oraz licznych wyjazdów w delegacje jest po prostu śmieszny. To są tylko wskazówki dla przyszłych "kandydatów na Przedstawiciela", decyzja należy do Ciebie !
1
M.S. 2015-05-17 10:23:46
Jeśli się boisz, że Cię uderzą w twarz, trzymaj się z daleka od SKO..
1
Duży 2015-07-21 15:45:10
Wpis żenada. Te informacje można przeczytać na stronie internetowej. Jena uwaga:
dobra firma aktualizuję stronę internetową częściej niż raz na 2lata!!!
Ostatni zmiana to informacja o rzekomym sukcesie na targach w 2013!!
Może warto w tym wypadku zadbać o siebie (zainwestować) i zaktualizować informacje na stronie?
1
byly 2015-07-22 23:34:24
Bonder ma rację, może powinni się zająć festiwalami i jazzem, bo o handlu to w tej firmie nie mają pojęcia. Najlepszym przykładem jest wizytówka firmy, czytaj strona internetowa, na której brak aktualizacji od 2 lat. Zarządzanie działem sprzedaży to jakaś masakra, produkty od czasów ML nie trafione, zły kierunek rozwoju, no i oczywiście za wszystko winni PH. Bez wyraźnych zmian kiepsko wróżę, acz dobrze życzę.
2
Mandaryn 2015-07-27 21:11:16
A Jurij to jeszcze pracuje, czy już się znudził Prezesowi?
M.S. 2015-07-28 23:42:19
już niestety nie...
Celem wielu liderów jest sprawić, by ludzie mieli o nich jak naj‐lepsze zdanie. Celem wielkiego lidera jest sprawić, by ludzie le‐piej myśleli o sobie.
Odbiegając od wszystkiego kierownik z niego był dobry, dwa razy prosiłem o pomoc i dwa razy ją otrzymałem, nigdy nie odmówił rozmowy, ...
1
Mandaryn 2015-07-30 20:52:12
A cóż się takiego wydarzyło, czyżby wyszły na jaw pewne nieczyste zagrania, niejasne analizy, naciągane wyniki, manipulacje rzeczywistością... czyżby proroctwa z początku roku się spełniły, i kolega zza wschodniej granicy nie dotrwał do końca czerwca?
1
Kawa 2015-07-31 10:00:32
...tak czytam to forum i wydaje mi się,że Ci którzy tak naskakują, albo są bezrobotni i siedzą z nudów i piszą co im wpadnie do głowy, albo mają braki osobowościowe i próbują podnieść własne ego bo inte-ego i ID mają lekko zachwiane. Do tergo żyją historią bo jak wiejskie baki lubią powtarzać to samo setki razy myśląc, że jest to news tygodnia!!!:). To co było to było, proponuję zapytać ludzi pracujących obecnie w dziale handlowym czy coś się zmieniło? Jestem w handlu od kilkunastu dobrych lat, mocno koncernowy i przyzwyczajony do wysokich standardów pracy. Okazuje się,że w Skoff, niczym nie odbiega od owych standardów... Powiem więcej, decyzyjność jest max spłaszczona, co powoduje szybsze reagowanie na pojawiające się problemy na które napotyka, można "otworzyć głowę" i podać własną myśl pod dyskusję, wychodzą daleko poza ramy, kwestia otwartości i odpowiedniego argumentowania.... Jeżeli ktoś ma problem z przełamaniem lęku przed osobami decyzyjnymi, to tylko jego wina, że nie potrafi pójść i normalnie porozmawiać. Tu pracują ludzie, którzy potrafią słuchać i normalnie rozmawiać. Pamiętajcie też o tym, że Firma jest rodzinnym biznesem i jego właściciele mają prawo podejmować decyzje takie, które uważają za stosowne i słuszne. Jeśli ktoś nie potrafi tego zrozumieć i uszanować, proponuję otworzyć własny biznes i kierować nim na zasadach swoich. Przekonamy się jaka to jest prosta sprawa, zarządzać finansami, zakupami, sprzedażą, dać zatrudnienie sporej grupie ludzi i zachować przy tym wszystkim dystans, spokój i stworzyć miłą atmosferę.... Życzę miłego weekendu bo za parę godzin się zaczyna i zastanówcie się ludzie co czasami wypisujecie i czy oby nie jest to nuta już mocno przyprószonej historii... Pozdrawiam Kawa
Kawa 2015-07-31 10:00:45
...tak czytam to forum i wydaje mi się,że Ci którzy tak naskakują, albo są bezrobotni i siedzą z nudów i piszą co im wpadnie do głowy, albo mają braki osobowościowe i próbują podnieść własne ego bo inte-ego i ID mają lekko zachwiane. Do tergo żyją historią bo jak wiejskie baki lubią powtarzać to samo setki razy myśląc, że jest to news tygodnia!!!:). To co było to było, proponuję zapytać ludzi pracujących obecnie w dziale handlowym czy coś się zmieniło? Jestem w handlu od kilkunastu dobrych lat, mocno koncernowy i przyzwyczajony do wysokich standardów pracy. Okazuje się,że w Skoff, niczym nie odbiega od owych standardów... Powiem więcej, decyzyjność jest max spłaszczona, co powoduje szybsze reagowanie na pojawiające się problemy na które napotyka, można "otworzyć głowę" i podać własną myśl pod dyskusję, wychodzą daleko poza ramy, kwestia otwartości i odpowiedniego argumentowania.... Jeżeli ktoś ma problem z przełamaniem lęku przed osobami decyzyjnymi, to tylko jego wina, że nie potrafi pójść i normalnie porozmawiać. Tu pracują ludzie, którzy potrafią słuchać i normalnie rozmawiać. Pamiętajcie też o tym, że Firma jest rodzinnym biznesem i jego właściciele mają prawo podejmować decyzje takie, które uważają za stosowne i słuszne. Jeśli ktoś nie potrafi tego zrozumieć i uszanować, proponuję otworzyć własny biznes i kierować nim na zasadach swoich. Przekonamy się jaka to jest prosta sprawa, zarządzać finansami, zakupami, sprzedażą, dać zatrudnienie sporej grupie ludzi i zachować przy tym wszystkim dystans, spokój i stworzyć miłą atmosferę.... Życzę miłego weekendu bo za parę godzin się zaczyna i zastanówcie się ludzie co czasami wypisujecie i czy oby nie jest to nuta już mocno przyprószonej historii... Pozdrawiam Kawa
Potencjalny pracownik 2015-07-31 12:44:54
Zastanawiam się na aplikacją do firmy Skoff. Napisz proszę co rozumiesz przez wysoki standard pracy?
Jakie narzędzia proponuje firma dla handlowa (czy są: szkolenia,kursy, dofinansowania do wypoczynku, prywatna opieka medyczna itp., materiały marketingowe?).
Ważna dla mnie jest stabilizacja. Jak wygląda rotacja pracowników? Chciałby się rozwijać i uczyć od innych. Czy w firmie są pracownicy z dużym doświadczeniem?
I na koniec: jaka jest pozycja firmy na rynku? Obecnie jest wielu dostawców oświetlenia LED. Jak oceniasz asortyment firmy w stosunku do konkurencji (cenowo i technologicznie). Wolałbym pracować w firmie która jest jednym z liderów rynku i jest dobrze postrzegana w sieci sprzedaży.
Kawa 2015-08-04 08:32:55
Potencjalny pracownik, najlepszym sposobem na sprawdzenie jest rozmowa kwalifikacyjna.
Potencjalny pracownik 2015-08-04 09:25:25
Rozmowa kwalifikacyjna nie jest najlepszym sposobem. Poświęcasz czas i kasę a na miejscu przekonujesz się że masz doczynienia z oszołomami. Kika informacji już udało mi się zdobyć na temat firmy. Zaciekawił mnie głównie Twój wpis o wysokim standardzie pracy. Co masz na myśli?
Pawel 2015-08-09 21:17:36
Ogromna rotacja pracowników. Odradzam!!!
2
szósty od końca 2015-08-09 22:16:53
Potencjalny pracowniku, a czemu szukasz pracy? Czyżby te wymogi nie spełniała Twoja obecna praca? A jeśli byłeś w takiej, a już jej nie masz, to dlaczego?
szósty od końca 2015-08-09 22:34:11
z Twojej wypowiedzi z 17 maja wnioskuję że jesteś byłym pracownikiem. Ciekawe.. Piszesz wierszyki o liderach i że Jurij Ci pomógł? A.. to już nieciekawe!
Potencjalny pracownik 2015-08-10 13:54:05
Bo jestem młodym ambitnym pracownikiem. I szukam lepszego pracodawcy (co nie oznacza, że obecny jest zły). Ale widzisz popytałem parę osób i wiem, że w Skoffie go nie znajdę. Niestety potwierdziły się opinie, które przeczytałem wyżej.
Przytoczę Ci najczęściej słyszną: "wielkie g...no w ładnym sreberku".
2
Ojkawastaryagłupi 2015-08-10 22:38:42
Kawa, krótko pracujesz, pracowałeś w korporacjach - na początku to jeszcze Cię wysłuchają i uśmiechają się - okres narzeczeństwa w pełni. Ale okres ochronny szybko kończy się, a wtedy jeszcze trochę czasu minie i masz dużą szansę uzbierać interesujących materiałów dla sądu pracy, najlepiej w Pszczynie, bo ten niezależny sąd też za nimi nie przepada.
ojnudnetojuz 2015-08-18 11:19:30
jak nie masz co robic to rzeczywiscie odwiedzanie sądów jest dobrym wyjściem. Jakis nowy sport narodowy?
drugiodkonca 2015-08-18 20:50:16
Z tego co wiem to sądy w PL są niezawisle, i nie ma znaczenia czy ktoś za kimś przepada czy nie...być może w innych Krajach jest inaczej? JA TEGO NIE ZNAJU!!!! ale wiem jedno...SKOFF ma tak Zajebistą Ekipę..jakiej nie miał nigdy!I pełen Szacun dla Wszystkich którzy ten Zespół Tworzą i mam Szczęście z Nimi pracować....Krótko mówiąc...80Knots ....V1....ROTATE....
DarkPub 2015-08-18 21:03:40
I tu sie zgadzam...:)) ekipa jest wyborna, zadowolona i majaca swoj cel do zrealizowania. Na szczescie czasy kiedy wyznacznikiem pracy byla ilosc dziennych spotkan juz sie skonczyly. .. jest dobrze a bedz ie jeszcze lepiej...
2.0 TDI 150KM!!! 2015-08-18 21:25:01
Do malkontentów: zobaczycie nasz tył jak damy po garach z robotą;-)
niekawa 2015-08-19 07:18:07
Jurek ogórek? Skoro się podpisałeś Ojkawatyglupi i udzielasz mądrych rad może opowiesz że zostałeś wywalony na zbity pysk bo kręciłeś lody na boku? (jeśli ukraiński słownik to pojmuje), a może opowiesz jak zwolniłeś starych pracowników i tłumaczyłeś ze to nie ty? Może opowiesz jakim byleś nierobem okręcając wokół siebie finanse które robiły ci tabelki a do roboty tak się garnąłeś ze za ciebie ogarniała jedna asystentka i posądzałeś ja ze jej się nie chce pracować? Wracaj do ukrainy albo idź do konkurencji.
Jesteś spalony. Twoja nieskładność gramatyczną będzie czuć z daleka
CoffeeHeaven 2015-08-19 07:25:16
a jak widzę PR konkurentów, którzy jak PISiory pracują na szkodę drugiej strony w internecie i odnoszą sukces.
Nie ma w tej chwili przyjęć. Zastąpienie polskich pracowników przez ukraińskich przez gagarina upadł.
nie_wiem_ktUry_od_konca 2015-08-19 23:52:48
czesc wszystkim, zaczne od poczatku, dziekuje bardzo za świetny klimat w firmie, wsparcie z każdej możliwej strony :) oraz fakt że otaczają mnie tak świetni ludzie, gdzie nie ma wzajemnego podkopywania się itd. doceniam to naprawdę! taką ekipę i taki skład :) żeby tego było mało to dodam iż obecny nasz wodzu to człowiek od rozwiązywania trudnych spraw, dzięki niemu potencjalny problem w kwestii załatwienia czegoś trwa krócej niż kwadrans w zegarku, gość zna się na rzeczy i wie co robi. wie co komu i kiedy powiedzieć, śmiało mogę stwierdzić - świetny pedagog - uczy, pomaga i wspiera jak tylko może. DOCANIAM! bardzo się cieszę iż mam przyjemność pracować z tak kompetentnymi osobami, od niedawna... co do jurka, nie chce chłopakowi robić famy na całą PE EL ale krętactwo z jakąś konkurencyjną działalnością na boku + oszukiwanie, załatwianie bieżących spraw trwało lata świetlne, oczekiwano czegoś ode mnie, ok - ja też oczekiwałem i noooo ze 3 razy dostałem odpowiednie wsparcie... niestety jego karygodne zachowanie przekreśliło go na dobre, szkoda... to po prostu na pozór słodka mordka i nic więcej. polecam zapisać się na loty sputnikiem w przestrzeń. i oczywiście nie wracać. pozdrawiam wilków skoffa ! :)
pracownik 2015-08-20 09:56:37
Jak czytam niektóre komentarze to za niedługo się dowiem że ja też pracuje dla konkurencji choć nawet o tym nie wiem...

Dajcie ludzie na luz...
Reklama 2015-08-20 19:30:19
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
1
Prorok 2015-11-25 20:04:54
i co powiecie na to co się dzieje?....powrót do przeszłości....a tak się tam zachwycaliście i były oChy i aChy a tu STANDARD.....szkoda gadać kurcze....wszystko w powietrze......
pracownik 2015-11-28 10:07:05
Sekretarkę stary też już wywalił?
Ma ktoś jakieś informacje czy firma jeszcze pociągnie trochę czasu, czy się zwija?
pracownik 2015-12-08 19:36:01
Chce się tylko dowiedzieć na ile jest stabilnie. Bo dziwnie jest w firmie od ostatniego roku.
1
LEDLUD 2015-12-12 19:17:31
No tak..podobno nawet nowego Dyr.Hand.mają..jakiś pingwin totalnie bez pojęcia o rynku.jeszcze z miesiąc. I będzie rotacja jak za czasów Pana zza Wschodniej Granicy..a później "okres narzeczeństwa " się skończy i jego też wywalą.zwłaszcza jak wyjdą jego machloje które już ponoć robi...
Tam nigdy nic sie nie zmieni.
Powodzenia.
zxyta 2016-05-07 18:03:33
atmosfera w pracy to sprawa drugorzędna, liczą się pieniądze oraz możliwości moim zdaniem - a tutaj znajdziesz oba te czynniki. w branży elektrotechnicznej i to z taką znaną i silną marką spokojny możesz byc chociaż o dobre warunki zatrudnienia moim zdaniem
Zostaw swoją opinię o SKOFF Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOFF Sp. z o.o.