Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AR-CIF GDS

Pracowałeś w firmie AR-CIF GDS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gal anonim... - 2010-01-29 11:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym słowem firma ar-cif gds jest beznadziejna nie szanuja ludzi nie wyplacaja na czas wyplat poprostu tragedia odradzam tam pracowac tyle mam na ich temat do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
admin - 2010-02-02 15:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a ja pracuje ponad 3 lata i nie narzekam .Jaka praca taka płaca
zdjecie uzytkownika
bialek - 2010-02-02 18:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz rację ja pracowałem dość długo w tej firmie i było wszystko ok ,nikt nigdy mnie nie zmuszał do pracy , po prostu w każdej pracy trzeba pracować a co do płacenia nigdy nie było problemu nawet zaliczki często były jak się poprosiło.Pozdrowienia dla szefostwa
zdjecie uzytkownika
KAROL - 2010-02-03 22:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich ja tez pracowałem w tej firmie i nie było rzadnych problemów nawet wypłata była czasami wczesniej nawet byly paczki pod choinke wspaniała wigilia nie wiem co chcecie od tej firmy bardzo polecam ludzia ktorzy lubia pracowac i byc godnie wynagradzani pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
GDS - 2010-06-18 12:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki białek haha nie znam tych ludzi chyba sobie sama dopisuje zeby ludzi do pracy zmnalesc samo dno troche tam pracowałem i sa poprostu smieszni jak cchecie byc traktowani jak psy to w sam raz dla was pozdrawiam pff ha
zdjecie uzytkownika
GDS - 2010-06-18 12:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I NIKT TAM NIE PRACUJE 3 LATA Jest taki jeden co pracuje 2 lata i montuje wuzek jak by nie wiadomo kim był ......
zdjecie uzytkownika
Grzegorz Sieczka - 2010-08-20 10:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie tak nadawalas sie do pracy ze nie pracujesz rzenujace te twoje opisy najlepiej niszczyc sprzet i sciemniac Wez sie do pracy to nie bedzie Ci sie nudzic a z reszta kto zatrudni takiego sciemniacza Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-30 13:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejscie do pracowników jest nie na miejscu po prostu ze str osoby która tak na prawde nie jest szefem jest kategoryczna co do szefowej to nie miałam zastrzazen zaliczki śmieszne wieczne problemy chodzic i sie upominac o wypracowane pieniadze,godz pracy zajechac człowieka ile sie da latasz z obiektu na obiekt jak głupi stawiaja cie przed faktem dokonanym po prostu szkoda słow.Szkoda ze nikt nie zrobi z takimi firmami porzadku
zdjecie uzytkownika
MAL - 2010-10-16 17:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ar-cif GDS jest OK a szeostwo spoko jak nie walicie w jajo a wypłaty są na czas [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2010-11-15 18:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MASZ RACIE W TEJ FIRMIE ZOSTAJA [usunięte przez moderatora] KTÓRZY DAJA SIE ROBIC W [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Anna - 2010-11-15 18:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie jest reszta komentarzy bo widze ze duzo pousówaliście zreszta tu można znaleść same negatywy w których jest sama prawda a komentarze pozytywne wystawiaja właściciele firmy ludzie strzescie sie tej firmy
zdjecie uzytkownika
asia - 2010-11-27 13:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kim jestes ze tak sadzisz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-08 16:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym zdaniem! Praca do [usunięte przez moderatora],nie wyplacalni,nikomu nie polecam tam pracowac.Omijajcie ta firme szerokim lukiem!!!! pracowalem tam 1 rok i do dzisiaj nie odzyskalem pieniedzy za 2 miesiace!!!!!!
zdjecie uzytkownika
PODGLĄDACZ - 2011-01-10 21:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troszkę to dziwne że piszecie że za dwa miesiące wam nie zapłacili,to za co żyłeś człowieku jak nie zapłacili za jeden miesiąc to po co pracowałeś dalej?Trochę to dziwne i chyba jest w tym kłamstwo?!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-30 15:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich nie rozumiem dlaczego wypisujecie takie rzeczy na ta firme ja ostatnio mialam okazje pracowac i nawet mnie rozliczono po wykonaniu pracy
zdjecie uzytkownika
bryś - 2011-03-16 14:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie maco się sugerować wpisami na firme pracuję i jest ok prosiłem o zaliczkę bo miałem problem i na drugi dzień szef dał .Zależy to zawsze od człowieka jak ty fer to i szef fer
zdjecie uzytkownika
Zadowolony były pracownik - 2011-04-25 15:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super te komentarze Wszyscy tak wychwalaja ta firme jaka dobra jak swietnie placi.Tylko czemu maja tak czesto zmieniany personel w Warszawie stale pracuje 2 ludzi (na czarno oczywiscie) od lutego 2011 przewineło sie ok 20 osób.Może tak odchodzą bo pan [usunięte przez moderatora] jest ZAJEBISTYM [usunięte przez moderatora] bez szkoły który boi się żony i wyżywa na pracownikach?Ciekawe czy będzie tak kłapał pyskiem jak odwiedzi go PiP,NIK i inne dociekliwe instytucje.POZDROWIENIA GRUBA [usunięte przez moderatora] robi sie ciepło :))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-09 15:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już się ubezpiecz !!! Niech się wypowie na temat czyjejś szkoły ktoś kto ja ukończył a nie studiuje przez 40 lat i nadal ma wykształcenie PODSTAWOWE. A co do samochodów to Ty musiałbyś następne 40 lat pracować jako najemnik w Hiszpanii
zdjecie uzytkownika
NICK - 2011-05-10 12:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyżby chodziło o tego [usunięte przez moderatora] co zdradza żonę na śląsku?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-15 13:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM KILKA DNI ALE PAN [usunięte przez moderatora] KTÓRY NIBY PRACOWAŁ A TAK NAPRAWDĘ NIC NIE WIEDZIAŁ NIE POTRAFIŁ NAWET PRZEKAZAĆ CO W DANYM DNIU KARZĄ ROBIĆ MAJSTROWIE ,A POTEM SZEF MA PRETENSJĘ DO ZWYKŁEGO PRACOWNIKA
zdjecie uzytkownika
arek - 2011-05-17 21:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM TAKIE SAMO ZDANIE JAK POPRZEDNIK GOSC DO NICZEGO SIE NIE NADAJE CIAGLE TYLKO HISZPANIA I JAK TAM FAJNIE BYLO TO PO CO WRACAL?
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-20 11:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak teraz pracuje sięw AR-CIF GDS. Bardzo proszę o pomoc o jakieś aktualne informację ponieważ za parę dni mam tam rozmowę w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej. Ile średnio miesięcznie się zarabia? Jaką dają umowę i socjal?
zdjecie uzytkownika
katamaran - 2014-04-08 12:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy AR-CIF właściwie jeszcze funkcjonuje? czy po ilości komentarzy mam wnioskować, że już przepadli?
zdjecie uzytkownika
Jozin - 2014-04-09 06:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnie prawie sprzed roku są, ale żeby stwierdzić czy działają czy nie, trzeba sprawdzić w KRSie albo liczyć na jakiegoś pracownika.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-06-20 09:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w KRSie są niby nadal, to możliwe, żeby tak fikcyjnie trwali tylko na papierze? a wypłaty, a składki?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AR-CIF GDS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski