brak logo

AR-CIF GDS

Wyszków

Opinie o AR-CIF GDS

anonim 2009-07-01 09:55:59
zgadam sie z porzedniczka
gal anonim... 2010-01-29 11:25:07
Jednym słowem firma ar-cif gds jest beznadziejna nie szanuja ludzi nie wyplacaja na czas wyplat poprostu tragedia odradzam tam pracowac tyle mam na ich temat do powiedzenia
admin 2010-02-02 15:02:53
Witam a ja pracuje ponad 3 lata i nie narzekam .Jaka praca taka płaca
bialek 2010-02-02 18:37:46
masz rację ja pracowałem dość długo w tej firmie i było wszystko ok ,nikt nigdy mnie nie zmuszał do pracy , po prostu w każdej pracy trzeba pracować a co do płacenia nigdy nie było problemu nawet zaliczki często były jak się poprosiło.Pozdrowienia dla szefostwa
KAROL 2010-02-03 22:54:59
witam wszystkich ja tez pracowałem w tej firmie i nie było rzadnych problemów nawet wypłata była czasami wczesniej nawet byly paczki pod choinke wspaniała wigilia nie wiem co chcecie od tej firmy bardzo polecam ludzia ktorzy lubia pracowac i byc godnie wynagradzani pozdrawiam
GDS 2010-06-18 12:19:05
jaki białek haha nie znam tych ludzi chyba sobie sama dopisuje zeby ludzi do pracy zmnalesc samo dno troche tam pracowałem i sa poprostu smieszni jak cchecie byc traktowani jak psy to w sam raz dla was pozdrawiam pff ha
GDS 2010-06-18 12:23:56
I NIKT TAM NIE PRACUJE 3 LATA Jest taki jeden co pracuje 2 lata i montuje wuzek jak by nie wiadomo kim był ......
Grzegorz Sieczka 2010-08-20 10:43:53
Widocznie tak nadawalas sie do pracy ze nie pracujesz rzenujace te twoje opisy najlepiej niszczyc sprzet i sciemniac Wez sie do pracy to nie bedzie Ci sie nudzic a z reszta kto zatrudni takiego sciemniacza Pozdrawiam
anonim 2010-09-30 13:14:50
podejscie do pracowników jest nie na miejscu po prostu ze str osoby która tak na prawde nie jest szefem jest kategoryczna co do szefowej to nie miałam zastrzazen zaliczki śmieszne wieczne problemy chodzic i sie upominac o wypracowane pieniadze,godz pracy zajechac człowieka ile sie da latasz z obiektu na obiekt jak głupi stawiaja cie przed faktem dokonanym po prostu szkoda słow.Szkoda ze nikt nie zrobi z takimi firmami porzadku
MAL 2010-10-16 17:09:54
firma ar-cif GDS jest OK a szeostwo spoko jak nie walicie w jajo a wypłaty są na czas [usunięte przez moderatora]
PIOTR 2010-11-15 18:57:18
MASZ RACIE W TEJ FIRMIE ZOSTAJA [usunięte przez moderatora] KTÓRZY DAJA SIE ROBIC W [usunięte przez moderatora]
Anna 2010-11-15 18:59:31
gdzie jest reszta komentarzy bo widze ze duzo pousówaliście zreszta tu można znaleść same negatywy w których jest sama prawda a komentarze pozytywne wystawiaja właściciele firmy ludzie strzescie sie tej firmy
asia 2010-11-27 13:52:28
kim jestes ze tak sadzisz
anonim 2010-12-08 16:15:25
Jednym zdaniem! Praca do [usunięte przez moderatora],nie wyplacalni,nikomu nie polecam tam pracowac.Omijajcie ta firme szerokim lukiem!!!! pracowalem tam 1 rok i do dzisiaj nie odzyskalem pieniedzy za 2 miesiace!!!!!!
PODGLĄDACZ 2011-01-10 21:22:55
Troszkę to dziwne że piszecie że za dwa miesiące wam nie zapłacili,to za co żyłeś człowieku jak nie zapłacili za jeden miesiąc to po co pracowałeś dalej?Trochę to dziwne i chyba jest w tym kłamstwo?!
anonim 2011-01-30 15:34:09
Witam wszystkich nie rozumiem dlaczego wypisujecie takie rzeczy na ta firme ja ostatnio mialam okazje pracowac i nawet mnie rozliczono po wykonaniu pracy
bryś 2011-03-16 14:24:43
nie maco się sugerować wpisami na firme pracuję i jest ok prosiłem o zaliczkę bo miałem problem i na drugi dzień szef dał .Zależy to zawsze od człowieka jak ty fer to i szef fer
Zadowolony były pracownik 2011-04-25 15:27:33
Super te komentarze Wszyscy tak wychwalaja ta firme jaka dobra jak swietnie placi.Tylko czemu maja tak czesto zmieniany personel w Warszawie stale pracuje 2 ludzi (na czarno oczywiscie) od lutego 2011 przewineło sie ok 20 osób.Może tak odchodzą bo pan [usunięte przez moderatora] jest ZAJEBISTYM [usunięte przez moderatora] bez szkoły który boi się żony i wyżywa na pracownikach?Ciekawe czy będzie tak kłapał pyskiem jak odwiedzi go PiP,NIK i inne dociekliwe instytucje.POZDROWIENIA GRUBA [usunięte przez moderatora] robi sie ciepło :))
anonim 2011-05-09 15:00:23
Już się ubezpiecz !!! Niech się wypowie na temat czyjejś szkoły ktoś kto ja ukończył a nie studiuje przez 40 lat i nadal ma wykształcenie PODSTAWOWE. A co do samochodów to Ty musiałbyś następne 40 lat pracować jako najemnik w Hiszpanii
NICK 2011-05-10 12:58:04
czyżby chodziło o tego [usunięte przez moderatora] co zdradza żonę na śląsku?
anonim 2011-05-15 13:11:17
PRACOWAŁEM KILKA DNI ALE PAN [usunięte przez moderatora] KTÓRY NIBY PRACOWAŁ A TAK NAPRAWDĘ NIC NIE WIEDZIAŁ NIE POTRAFIŁ NAWET PRZEKAZAĆ CO W DANYM DNIU KARZĄ ROBIĆ MAJSTROWIE ,A POTEM SZEF MA PRETENSJĘ DO ZWYKŁEGO PRACOWNIKA
arek 2011-05-17 21:02:37
MAM TAKIE SAMO ZDANIE JAK POPRZEDNIK GOSC DO NICZEGO SIE NIE NADAJE CIAGLE TYLKO HISZPANIA I JAK TAM FAJNIE BYLO TO PO CO WRACAL?
antek 2013-05-20 11:01:12
Witam. Chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak teraz pracuje sięw AR-CIF GDS. Bardzo proszę o pomoc o jakieś aktualne informację ponieważ za parę dni mam tam rozmowę w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej. Ile średnio miesięcznie się zarabia? Jaką dają umowę i socjal?
katamaran 2014-04-08 12:50:31
czy AR-CIF właściwie jeszcze funkcjonuje? czy po ilości komentarzy mam wnioskować, że już przepadli?
Jozin 2014-04-09 06:38:30
Ostatnie prawie sprzed roku są, ale żeby stwierdzić czy działają czy nie, trzeba sprawdzić w KRSie albo liczyć na jakiegoś pracownika.
Irek 2014-06-20 09:04:51
w KRSie są niby nadal, to możliwe, żeby tak fikcyjnie trwali tylko na papierze? a wypłaty, a składki?
malwina 2014-12-18 12:43:20
no nikomu nie zabronisz być aktualnym na papierze czy w jakimś rejestrze, ale trzeba wtedy spełnić kilka wymagań i dopóki firma się tego trzyma, jest moim zdaniem wszystko w porządku, wiec nie widzę tutaj żadnych przeciwwskazań na pewno do tego.. a jak macie inne informacje, cos aktualnego to dajcie znać.
katrina 2015-02-19 22:39:17
Ja właśnie złożyłem cv i zostałem zaproszony na rozmowę. Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą dlatego prosiłbym o porady co do tego/ktoś z pracowników tej firmy może podzielić się swoimi doświadczeniami
muniu72 2015-02-26 10:44:14
Firma jest beznadziejna jako jedyna im się postawiłam nawet inspektora pracy sciagnelam bo nie chcą płacić ten tlumok niby szef lubi z kochankami. Wyjedzac za pieniadze pracowników na wczasy a ona lubi od niego dostawać po ryju chorzy ludzie
oscar 2015-02-27 21:46:50
mąz szefowej to kawał chama. prostak sam sie zawsze chwalił innym że trzeba sie umieć urządzic np. ożenic sie nawet z tak brzydka kobietą jak jego żona ważne żeby on fizycznie nie robił tylko rządził.
roman 2015-02-27 21:50:59
JAK CHCESZ PRACOWAĆ W TEJ FIRMIE MUSISZ MIEĆ WSZYSTKO SWOJE PLYNY SZMATY ITD. A NAJLEPIEJ JAK BYŚ ROBIŁ ZA DARMO BO POJEBY MUSZĄ SOBIE POSTAWIĆ DOMEK GRZESIEK JESTEŚ BEZNADZIEJNYM DAMSKIM BOKSEREM
edyta 2015-08-25 15:36:11
Ej co tak ostro! Możesz opowiedzieć swoją historię pracy w tej firmie tak abyśmy mieli wszyscy wgląd jak to wyglądało w twoim przypadku. Ile zarabiałaś czy umowa była podpisana i w jakiej formie? A może jeszcze tam pracujesz napisz napewno pomożesz komuś kto się wacha przed podjęciem tam pracy jak np. ja.
maja 2016-04-17 15:27:41
Czy ktoś może wie, jak wygląda w tej firmie rozmowa rekrutacyjna?
St 2016-05-20 19:43:52
No powiem Wam, że generalnie jest dużo dobrych emocji w tej firmie, bardzo dobrze rozkładające się siły darmsko-męskie działają chyba całkiem dobrze na firmę i na to jak jest odbierana w środowisku, fantastyczna okazja to wiadomo dla młodych, polecam
Zostaw swoją opinię o AR-CIF GDS - Wyszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AR-CIF GDS