Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AR-CIF GDS

Pracowałeś w firmie AR-CIF GDS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GDS - 2010-06-18 12:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I NIKT TAM NIE PRACUJE 3 LATA Jest taki jeden co pracuje 2 lata i montuje wuzek jak by nie wiadomo kim był ......
zdjecie uzytkownika
Grzegorz Sieczka - 2010-08-20 10:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie tak nadawalas sie do pracy ze nie pracujesz rzenujace te twoje opisy najlepiej niszczyc sprzet i sciemniac Wez sie do pracy to nie bedzie Ci sie nudzic a z reszta kto zatrudni takiego sciemniacza Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-30 13:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejscie do pracowników jest nie na miejscu po prostu ze str osoby która tak na prawde nie jest szefem jest kategoryczna co do szefowej to nie miałam zastrzazen zaliczki śmieszne wieczne problemy chodzic i sie upominac o wypracowane pieniadze,godz pracy zajechac człowieka ile sie da latasz z obiektu na obiekt jak głupi stawiaja cie przed faktem dokonanym po prostu szkoda słow.Szkoda ze nikt nie zrobi z takimi firmami porzadku
zdjecie uzytkownika
MAL - 2010-10-16 17:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ar-cif GDS jest OK a szeostwo spoko jak nie walicie w jajo a wypłaty są na czas [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2010-11-15 18:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MASZ RACIE W TEJ FIRMIE ZOSTAJA [usunięte przez moderatora] KTÓRZY DAJA SIE ROBIC W [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Anna - 2010-11-15 18:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie jest reszta komentarzy bo widze ze duzo pousówaliście zreszta tu można znaleść same negatywy w których jest sama prawda a komentarze pozytywne wystawiaja właściciele firmy ludzie strzescie sie tej firmy
zdjecie uzytkownika
asia - 2010-11-27 13:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kim jestes ze tak sadzisz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-08 16:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym zdaniem! Praca do [usunięte przez moderatora],nie wyplacalni,nikomu nie polecam tam pracowac.Omijajcie ta firme szerokim lukiem!!!! pracowalem tam 1 rok i do dzisiaj nie odzyskalem pieniedzy za 2 miesiace!!!!!!
zdjecie uzytkownika
PODGLĄDACZ - 2011-01-10 21:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troszkę to dziwne że piszecie że za dwa miesiące wam nie zapłacili,to za co żyłeś człowieku jak nie zapłacili za jeden miesiąc to po co pracowałeś dalej?Trochę to dziwne i chyba jest w tym kłamstwo?!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-30 15:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich nie rozumiem dlaczego wypisujecie takie rzeczy na ta firme ja ostatnio mialam okazje pracowac i nawet mnie rozliczono po wykonaniu pracy
zdjecie uzytkownika
bryś - 2011-03-16 14:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie maco się sugerować wpisami na firme pracuję i jest ok prosiłem o zaliczkę bo miałem problem i na drugi dzień szef dał .Zależy to zawsze od człowieka jak ty fer to i szef fer
zdjecie uzytkownika
Zadowolony były pracownik - 2011-04-25 15:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super te komentarze Wszyscy tak wychwalaja ta firme jaka dobra jak swietnie placi.Tylko czemu maja tak czesto zmieniany personel w Warszawie stale pracuje 2 ludzi (na czarno oczywiscie) od lutego 2011 przewineło sie ok 20 osób.Może tak odchodzą bo pan [usunięte przez moderatora] jest ZAJEBISTYM [usunięte przez moderatora] bez szkoły który boi się żony i wyżywa na pracownikach?Ciekawe czy będzie tak kłapał pyskiem jak odwiedzi go PiP,NIK i inne dociekliwe instytucje.POZDROWIENIA GRUBA [usunięte przez moderatora] robi sie ciepło :))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-09 15:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już się ubezpiecz !!! Niech się wypowie na temat czyjejś szkoły ktoś kto ja ukończył a nie studiuje przez 40 lat i nadal ma wykształcenie PODSTAWOWE. A co do samochodów to Ty musiałbyś następne 40 lat pracować jako najemnik w Hiszpanii
zdjecie uzytkownika
NICK - 2011-05-10 12:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyżby chodziło o tego [usunięte przez moderatora] co zdradza żonę na śląsku?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-15 13:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM KILKA DNI ALE PAN [usunięte przez moderatora] KTÓRY NIBY PRACOWAŁ A TAK NAPRAWDĘ NIC NIE WIEDZIAŁ NIE POTRAFIŁ NAWET PRZEKAZAĆ CO W DANYM DNIU KARZĄ ROBIĆ MAJSTROWIE ,A POTEM SZEF MA PRETENSJĘ DO ZWYKŁEGO PRACOWNIKA
zdjecie uzytkownika
arek - 2011-05-17 21:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM TAKIE SAMO ZDANIE JAK POPRZEDNIK GOSC DO NICZEGO SIE NIE NADAJE CIAGLE TYLKO HISZPANIA I JAK TAM FAJNIE BYLO TO PO CO WRACAL?
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-20 11:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak teraz pracuje sięw AR-CIF GDS. Bardzo proszę o pomoc o jakieś aktualne informację ponieważ za parę dni mam tam rozmowę w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej. Ile średnio miesięcznie się zarabia? Jaką dają umowę i socjal?
zdjecie uzytkownika
katamaran - 2014-04-08 12:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy AR-CIF właściwie jeszcze funkcjonuje? czy po ilości komentarzy mam wnioskować, że już przepadli?
zdjecie uzytkownika
Jozin - 2014-04-09 06:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnie prawie sprzed roku są, ale żeby stwierdzić czy działają czy nie, trzeba sprawdzić w KRSie albo liczyć na jakiegoś pracownika.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-06-20 09:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w KRSie są niby nadal, to możliwe, żeby tak fikcyjnie trwali tylko na papierze? a wypłaty, a składki?
zdjecie uzytkownika
malwina - 2014-12-18 12:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nikomu nie zabronisz być aktualnym na papierze czy w jakimś rejestrze, ale trzeba wtedy spełnić kilka wymagań i dopóki firma się tego trzyma, jest moim zdaniem wszystko w porządku, wiec nie widzę tutaj żadnych przeciwwskazań na pewno do tego.. a jak macie inne informacje, cos aktualnego to dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
katrina - 2015-02-19 22:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie złożyłem cv i zostałem zaproszony na rozmowę. Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą dlatego prosiłbym o porady co do tego/ktoś z pracowników tej firmy może podzielić się swoimi doświadczeniami
zdjecie uzytkownika
muniu72 - 2015-02-26 10:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest beznadziejna jako jedyna im się postawiłam nawet inspektora pracy sciagnelam bo nie chcą płacić ten tlumok niby szef lubi z kochankami. Wyjedzac za pieniadze pracowników na wczasy a ona lubi od niego dostawać po ryju chorzy ludzie
zdjecie uzytkownika
oscar - 2015-02-27 21:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mąz szefowej to kawał chama. prostak sam sie zawsze chwalił innym że trzeba sie umieć urządzic np. ożenic sie nawet z tak brzydka kobietą jak jego żona ważne żeby on fizycznie nie robił tylko rządził.
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-02-27 21:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK CHCESZ PRACOWAĆ W TEJ FIRMIE MUSISZ MIEĆ WSZYSTKO SWOJE PLYNY SZMATY ITD. A NAJLEPIEJ JAK BYŚ ROBIŁ ZA DARMO BO POJEBY MUSZĄ SOBIE POSTAWIĆ DOMEK GRZESIEK JESTEŚ BEZNADZIEJNYM DAMSKIM BOKSEREM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AR-CIF GDS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AR-CIF GDS?
Zadaj pytanie