logo Metrohouse S.A.

Metrohouse S.A.

Toruń

Opinie o Metrohouse S.A.

Otwarte Oczy 2014-05-30 14:11:51
Pani A. buduje tylko i wyłącznie swoją pozycję, i nic oprócz tej pozycji i górnolotnych frazesów nie gwarantuje. To co pięknie wygląda z początku, to tylko tyle. Pięknie słowa i obietnice, zero konkretów. Nie szanuje twojej pracy i wkładu. Z wszystkimi się "zaprzyjaźnia", ale ta przyjaźń jest fałszem przykryta. Zwłaszcza jeśli chodzi o pieniądze. Bo w rezultacie okazuje się że nie zasłużyłeś na nie (oczywiście wg. Pani Prezes). Jest ok dopóki siedzisz cicho i zbierasz ochłapy.
3
warszafffka 2014-07-09 21:19:04
Zadzieranie nosa i pokazywanie 'kim to ja nie jestem' jest na porządku dziennym. Zwykły agent nic nie znaczy, chyba że awansujesz na dyrektora. (usunięte przez administratora)
anonim 2014-07-11 21:04:29
Zatrudnia jeśli można to tak nazwać w swojej spółce. Właściwie lepsze jest określenie pracują dla niej agenci bo te umowy to szkoda gadać...
anonimowy 2014-07-26 19:25:26
A jak to jest z podstawami?(usunięte przez administratora) Napiszcie w którym oddziale są podstawy i jakie?
meer 2014-10-27 21:41:49
wszystkie opinie negatywne z dwóch miesięcy... konkurencja nie śpi i bzdury pisze.
Niekonsekwencja postów poprzedników, przekłamania. reszty nie trzeba komentować. Czarny PR.
Moja ocena to 4 - zawsze można się poprawić. Wymagająca, ale można się czegoś nauczyć.
agent 2014-10-29 16:59:12
Nie kumam dlaczego miałaby sobie w stopę strzelać rozwalając w rok to co zostało zbudowane. Przecież to wbrew rozsądkowi. I kasie. Czy to jest problem metro czy jakiś inny ?
1
agent 2014-10-29 21:08:33
Dzięki Agentka! Mam jeszcze pytanie o samo metro. Ktoś może się wypowiedzieć jakie wady i jakie zalety ???? kasa, szkolenia, jak klienci odbierają. Chodzi mi o to jak to wygląda od środka ewentualnie jakie polecacie biura
agent 2014-10-29 21:25:40
jestem byłym agentem i przez długi czas pracowałem u Ani w biurze. Takich niepochlebnych opinii na jej temat nigdy nie słyszałem ani w biurze ani poza nim. Odnoszę wrażenie, że skupia się tu konkurencja, która Ania wyszkoliła przez wiele lat. Nie znam pośrednika z tak dużą wiedzą i umiejętnościami jej przekazania innym.
1
Arabeska 2014-10-29 22:55:47
Nie przejmujcie się tymi bzdurnymi komentarzami :-) biednemu zawsze wiatr w oczy. Zwycięzcy nigdy nie rezygnują. A skoro Aston to byli agenci to ich opinia jest nieobiektywna i wynika z zawiści. Internet anonimowy wszystko przyjmie
2
Hahahaha 2014-10-30 11:49:53
Nie ma to jak wpisywać sobie samej pozytywne opinie. :) Różnica jest taka, że Aston już ma więcej agentów, niż ta pani. Nikt nie ucieka z miejsca, gdzie jest mu dobrze, a tym bardziej hurtem.
znawca 2014-10-30 13:00:58
ostatni komentarz tylko potwierdza, iż komentarze na temat Metrohouse oraz pani Ani piszą ludzie prowadzący małe agencyjki, które powstały po deregulacji. Proponuję zająć się pracą i dokształcaniem a nie wypisywaniem zmyślonych historii i szkalowaniem doświadczonego pośrednika...
znawczyni 2014-11-05 15:03:03
Wiem swoje zdania nie zmienię. nie polecam
1
agent 2014-11-07 16:36:56
obiektywnie mogę napisać, że opinie piszą wciąż te same osoby. Znam (usunięte przez administratora) osobiście od wielu miesięcy jako świetnego pośrednika a jeszcze lepszego właściciela biura. Wystarczy z boku spojrzeć co robią ludzie, którzy już tam nie pracują. Myślę, że wypowiedzi mocno nie prawdziwe, przesadzone a ich ilość w tak zaledwie krótkim czasie powołuje tylko jedno na myśl, że pisze to konkurencja, która zwyczajnie szkaluje dobre imię tej osoby.
1
zaciekawiony 2014-11-09 11:12:52
poważnie nie ma już franczyzy ? a biuro chyba dalej działa
Rabatka 2014-11-19 16:12:12
o jezu jaka porażka!! dzięki !!!
Rogal 2014-11-20 17:11:34
Prowizja zależy od tego gdzie pracujesz. Nie mogli napisać konkretnej liczby, bo taka nie istnieje, są biura franczyzowe, mają też swoje. Pójdź na spotkanie, dowiesz się więcej, przecież nie musisz od razu rozpoczynać pracy.
1
szukajacy 2015-01-12 11:51:43
tam jest chyba rzeczywiście problem. Odbyłem z tę panią rozmowę o pracę -nie zdecydowałem się (opatrzność czuwała). Potem co tydzień miałem telefony nagabujące,czy może jednak. Aż przykro było słuchać i poraz kolejny tłumaczyć że nie jestem zainteresowany.
1
Odp. na ogłoszenie 2015-02-03 12:06:15
To ogłoszenie pasuje tu jak jakiś żart. Po zapoznaniu się z historią wpisów wszyscy będą omijać firmę szerokim łukiem.
franczyza? 2015-02-03 15:06:34
To chyba nie franczyza, bo ani siedziby nie ma na ich stronie ani jej kontaktu. Tyle co pod ofertami, zresztą tymi z metro. Wiec jest chyba zwykłym agentem, z jakich się śmiała.
jaaa 2015-02-05 16:29:35
Nawet biura nie ma... Normalnie firma-krzak.
agent 2015-02-27 16:21:14
Na fb są informacje że zarówno na Ursynowie jak i w Płocku biura zmieniają swoją siedzibę. To daje do myślenia. Chyba chcą całkowicie odciąć się od historii z nią. O Katowicach cisza ale to od początku była porażka i jej chore ambicje. Chciała pokazać że jest tak rewelacyjna że ma aż trzy oddziały a nie utrzymała żadnego. Nie wiem po co jej następna firma. Nikt nie bierze tego co robi poważnie.
była agentka 2015-03-02 14:11:46
Na gowork w wyszukiwarce jest jeszcze Pośrednictwo w obrocie nieruchomościami ( usunięte przez administratora ) i kilka pozycji firmy s-ka nier bez żadnej opinii.
lolek 2015-03-09 19:42:18
Szukam informacji o pracy a tu taki bełkot. Mam wrażenie jakby dyskutowała ze sobą ta sama osoba. Weź zadzwoń do tej kobiety i tyle. Co to da, że tu piszesz?
1
byli agenci 2015-03-10 09:48:36
najlepiej będzie jak się u niej zatrudnisz. Cały czas kogoś szuka. Wtedy zrozumiesz.
Dzwoń pod nr ( usunięte przez administratora )i już masz pracę ;)
aro 2016-02-03 12:31:29
No ja własnie ciomek zastanawiam się, czy nie skorzystać z tej oferty. Dają tu telefon, czy aparat fotograficzny nawet, ale wynagrodzenie to podstawa (zależna od wyników pracy)/premia lub prowizja, także zarobki bardzo zróżnicowane.
Zostaw swoją opinię o Metrohouse S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metrohouse S.A.