logo PIKA Sp. z o.o.

PIKA Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o PIKA Sp. z o.o.

pytka 2014-11-14 15:05:47
Zwolnią wszystkich bo zamkną te magazyny. Iron ma własnych ludzi i hale. Atmosfera narazie ok. Kasa bardzo nie ok.
pikpuja 2014-11-29 20:00:46
W oltarzewie to doprowadził kierownik do bankructwa agencji. Nie placil ani ludzie ani agencji. To jest karygodne
6 miesieczny pracownik 2014-12-07 12:25:16
Nic takiego nie ma miejsca. skąd wy takie info bierzecie?
1
byłem 2014-12-08 06:27:09
Za krótko pracujesz....żeby coś wiedzieć
byla 2014-12-17 22:31:03
Poszukuja na pracuj.pl SPECJALISTA DS SPRZEDAZY - jakie glupoty o sobie piszą! Zenada
pracownik tadmowy 2014-12-25 16:30:47
Mądrości rozwagi sprawiedliwości uczciwosci do zarządu i dyrekcji!
paaaa 2014-12-26 23:32:26
Ksiegowa zwolnili
2 dziewczyny z recepcji zwolnili
Dyrektorke zwolnili
Kordynatorke relacji biznesowych zwolnili
Dziewczynę handlowca z Katowic zwolnili
Dziewczynę handlowca z warszawy zwolnili
Jest suuuuper!
pracowałem 2014-12-31 06:37:50
Taka polityka tej firmy
miki 2014-12-31 13:27:17
Ha! Nie ma polityki! Raczej brodzenie w mule i szukanie trufli. Piczka
skandal 2015-01-13 18:15:00
Dlatego właśnie wszyscy szanujący się stamtąd odeszli , co do klimatu jaki tam panuje , no pozostawię to bez komentarza ...
1
oleee 2015-01-20 07:12:13
Tak tak zgadzam sie z przedmówca.
1
działo. się 2015-01-29 06:35:07
Nie polecam pracy w Pika za dużo układów które narażają dobro spółki na dziwne Kocie ruchy. Pracownicy traktowani jak przedmioty.Dużo się mówi a mało robi.Warunki pracy w okresie zimowym to skandal 10 stopni na halach produkcyjnych.
1
anonim 2015-01-30 12:12:44
ale ta firma konsekwentnie idzie do przodu, większe przychody , nowe kontrakty... to się nie bierze z powietrza
1
lolo 2015-02-02 13:15:53
To cud w Ożarowie
1
Pracownik 2015-02-06 23:09:30
won opowiadać takie ckliwe bajeczki gdzie indziej. Nikt nie kupuje Piki. Jak nie wierzysz to porozmawiaj z prezesem.
2
6 miesięczny 2015-02-06 23:13:01
Tak za krótko hahahah Sam prezes zdementował te plotki. Ach zapomniałem że jako 6 miesięczny pracownik nie ma dojścia do prezesa hHAHA Głupku ludzie po 6 miesiącach już awansują. Widzę że wypowiadają się tu osoby które do niczego nie doszły bo są kiepskimi pracownikami i wylewają swoje żale.
2
oleg 2015-02-08 10:59:06
Dokładnie tak
2
olee 2015-02-08 11:42:31
Nie jedno dementował i wyszło jak zwykle.
1
mimo 2015-02-12 01:12:19
Po 6 miesiącach to możesz awansować na starszego ciecia. Nie znasz tego biznesu to zamilcz! Postukaj na f-sie bo tylko to potrafisz. Teraz to nikt nie chce kupic ani piczki ani prezia. Haha
1
opus 2015-04-03 08:39:51
Jak wspominacie (usunięte przez administratora).? Waszego byłego szefa, bo w nowej firmie bardzo go kochamy (usunięte przez administratora)
pikuś 2015-04-03 13:08:54
Pana Ad.. Z Gdańska
... 2015-04-09 17:57:00
Czy ktos udzieli nam informacji jaki byl wasz szef Pan Adam, ktory przeniosl sie do Torunia? U nas wszystko zniszczyl, chcemy znac wasze opinie.
Katka 2015-04-09 19:17:49
Mnie osobiście współpracowało się z nim bardzo dobrze. Bardzo sympatyczny, uprzejmy i dowcipny. Zawsze chętnie odpowiadał na pytania, jeśli był problem, można było pójść i pogadać. Jeśli o mnie chodzi nie miałam żadnych zastrzeżeń do niego, ale wiadomo, że każdy ze współpracowników ocenia szefa indywidualnie.
... 2015-04-09 20:18:50
Rozumiem, a ile osób pracuje u was w firmie i na ilu z was jego decyzje dotykały bezpośrednio, jaką miał tam "władzę". Bo u nas 95% z około 250 pracowników jakby mogło, to by go z miejsca wyrzuciło. Swoimi decyzjami niszczy nie tylko nas jako pracowników, ale tez jest na bardzo dobrej drodze do upadku firmy, ale pewnie ucieknie z okrętu jak już będzie zupełnie tonąć.
1
pikus 2015-04-11 07:31:18
A co takiego wyprawia?
byłam tam 2015-07-23 08:19:06
Leepiej poszukaj zajecia gdzie indziej. Szkoda czasu
3
Pika klika 2015-07-23 15:01:08
Po dzisiejszej rozmowie o prace(Gdańsk-"pracownik biurowy") mogę stwierdzić ze jest to drańska firma i tylko idiota może się zgodzić na takie warunki(wyzysk) jakie powyższa nieszanowana firma proponuje, to jest 8 zł netto/h na umowę o dzieło bez składek zus i zdrowotnych(stawka przez 6 miesięcy "okresu próbnego" plus jakieś śmieszne ewentualne + 15% za "jakość pracy"). Na rozmowie spodziewajcie się kretyńskich pytań w stylu "jakby się Pan/Pani zachował gdyby się spóźnił/a do pracy"- pieprzeni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szukajcie frajera dalej powodzenia.
2
Pika klika 2015-07-23 15:13:08
juz nie wpsominajac ze rekruter nie jest absolutnie przygotowany, a cv widzial chyba przez sekunde jak drukowal, nie polecam nie marnujcie swojego czasu
1
lato 2015-07-24 06:04:51
A kto to był
pika klika 2015-07-24 11:57:20
Szanowny adminie nie wiedzialem ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to cenzuralne slowo?
1
Liiii 2015-07-28 19:11:15
Kierownik z Wrocławia niech się lepiej do logopedy wybierze bo nie można go zrozumieć. Firma nie szanuje swoich pracowników w ogóle.
alee 2015-07-29 13:45:52
Ojeju kto tam teraz panuje..
pikacz 2015-09-30 15:23:13
wie ktoś co się dzieję w Pice na BIELANACH WROCLAWSKICH?
( usunięte przez administratora ) i jakie stawki??
pika 2015-10-16 12:38:51
A kto teraz tam miesza w DMSie
ciekawska 2016-02-26 00:50:35
A w Warszawie dwóch łysych jeszcze przewodniczy?
było 2016-03-16 07:26:46
Kto jest teraz D.Operacyjnym ?
janek 2016-06-15 22:06:16
pika w gdańsku
jak ktoś chce zarobić na na kawałek kiełbasy i bułkę to polecam
w przeciwnym wypadku radze nawet nie zawracać sobie głowy
co moge powiedzieć?
zarząd oszczędza na pracownikach jak tylko może o umowie o prace nawet po kilku miesiącach pracy można zapomnieć
rotacja ludzi jak na lotnisku w modlinie
szczerze nie polecam
8
janek 2016-06-15 22:10:15
zapomniałem dodać że zatrudniają tylko i wyłącznie prze biuro pracy
także wypłaty można się spodziewać do 25 każdego miesiąca
3
uki 2016-07-24 15:09:53
zależy
Jeżeli dla Ciebie 1600zł i umowa zlecenie to dobre pieniądze to się dużo nie pomyliłaś
5
d 2016-07-27 22:01:09
na start ? tam ludzie którzy pracują kilka lat tyle mają , na początek to dostaniesz zlecenie i 10zl/h
a gdybyś kiedykolwiek dostał umowę , bo o bajkach że po 3 miesiącach nawet nie słuchaj
to finalnie progu 1900 nie przeskoczysz
każdy kto coś się nauczył/coś umie więcej to odchodzi
szczerze najgorsza firma w jakiej pracowałem
2
dfe 2016-07-29 13:03:12
" Wiedzą jak zadbać o zadowolenie wśród pracowników"
kto takie brednie piszę
nawet nie dają stroju roboczego na magazyn więc o czym ty gadasz
1
student 2016-08-22 17:35:55
Praca sama w sobie dosyć dobra. Ale towarzystwo wyrzej postawione od normalnych osób okropne. Młode osoby a wymadrzajave się jak by niewiadomo ile czasu pracowały. Po prostu pracowników traktują jak śmieci, a większość wyżej postawionych nie nadaje się na swoje stanowisko. Pika w Olivia Business center Gdańsk
2
zawiedziona firmą 2016-09-06 18:08:01
Siema! masz racje d. Najgorsza firma. Człowiek sie naharuje,sprawdzą prace człowieka,zamiast wyjaśnić gdzie coś jest źle zrobione to patrzą na własne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i stanowiska i zwalniają bez żadnego ale. Duża presja stres. Jedyny plus to wygodne miejsce do pracy i mili współpracownicy w pokoju,do którego cię przydzielają i kuchnia,w której na przerwie można coś spokojnie zjeść. w toalecie papieru nikt nie wiesza tylko leży na podłodze i często brakuje mydła do rąk. Nic nie chce mieć z tą firmą wspólnego. NIE PLECAM TAM PRACY. Dają umowę zlecenie,stawka niby dobra ale o umowie o pracę MOZECIE LUDZIE ZAPOMNIEĆ.
3
ktoś 2016-09-23 12:12:39
Pracowałem w tej firmie Praca nawet spoko kartony przerzucasz albo jak sie los uśmiechnie to pojedziesz na odbiór z kurierem albo pójdziesz na wsparcie na przeciwko.Sytuacja przedstawia się następująco jeśli chcesz klepać biedę i żyć od 25 do 25 nast miesiąca to droga wolna nie liczą się z waszym zdaniem jesteście jak śmiecie a i oczywiście można pomarzyć o umowie o pracę.KASZANA !!!
Kierownik Artur S to totalny gbur ponieważ się rozporządza na lewo i prawo wprowadza jakieś chore pomysły i tylko trzyma sztame z prezesem oraz szefem magazynu Marcinem T który nic nie robi i tylko patrzy czy się nie opierdzielasz w pracy wiec wniosek jest jeden i dobrze znany jesli chcesz życ na kocia lape to zapraszam !!!
4
Asik 2016-09-29 20:20:15
Np praca gdzie nie można się opierniczać... coś nowego Geniuszu.
1
Maya 2016-09-29 21:55:22
Praca sama w sobie przyjemna, ale osoby z którymi się pracuje żenada, więcej romansów i gadania o pierdołach niż rzetelnej pracy ( później zdziwienie GÓRY, że są zaległości !) Kierownicy w Gdańsku-chyba nie trzeba tu dużo mówić jeden gorszy od drugiego zresztą kto tam pracował i pracuje (na swoje nieszczęście) ten wie!!! A no i najważniejsze trzeba wystrzegać się piątków lubią wtedy zwalniać ludzi :D hehe
5
Mariusz P 2016-09-30 12:52:12
To prawda I duzo islamofobow
5
noaka 2016-09-30 14:36:56
ale sa tez inne oferty od nich na przyklad na stanowisko kierownika sklpeu w Warszawie oferuja stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełen etat atrakcyjne wynagrodzenie mzoe warto sprobowac?
były dawny pracownik 2016-10-26 20:35:17
Jak tam sytuacja w Pice Ołtarzew ? jeszcze jej nie zamkneli? Pracuje jeszcze ktoś ze starej ekipy co przeszła z Piaseczna czy już się poddali. pozdro. niech moc będzie z wami
nor 2016-11-26 11:15:46
Co slychac we wrocławiu?
Zostaw swoją opinię o PIKA Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PIKA Sp. z o.o.