Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Selgros Cash&Carry

Opinie o Selgros Cash&Carry

Pracowałeś w firmie Selgros Cash&Carry i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-06-20 13:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwy - 2015-06-12 11:37:12]:
Siwy ale jak tam będziesz walił konia to cie zamkną
zdjecie uzytkownika
Ciapaty - 2015-06-25 20:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Selgros Zatrudniając bezeee pozbawilł jakąś wioskę lokalnego głupka
zdjecie uzytkownika
Kaz - 2015-06-25 20:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciapaty - 2015-06-25 20:35:53]:
Wnosi dużo radości, kiedy wychodzi z pokoju
zdjecie uzytkownika
MAjinez (kurw.ale nick) - 2015-07-04 10:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wrócił wioskowy głupek. uważajcie !!!!!!!!!!!! sprzeda wszystkich ,żeby tylko go lubić.dupek ,frajer obciagaja.pał.
zdjecie uzytkownika
Bobby - 2015-07-08 22:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna
zdjecie uzytkownika
Bobby - 2015-07-08 22:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna
zdjecie uzytkownika
Bobby - 2015-07-08 22:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są takie dni kiedy Kurw. . Mać to za mało
zdjecie uzytkownika
wesoły - 2015-07-11 09:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wypowiedzi mam wrażenie, że od pracy w Selgrosie można tylko zgłupieć. Pa.
zdjecie uzytkownika
Farfocel - 2015-07-11 21:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wesoły - 2015-07-11 09:36:24]:
Witam ! :)

Jako , że jestem sprzedawcą sprzętów RTV, AGD bardzo często zdarza się trafić na różnych klientów .

Moja praca polega na tym, że nasza sprzedaż jest oceniana przez tajemniczego klienta i trzeba mówić ustalonym przez firmę standardem obsługi itd. - kto pracuje w takiej branży, to wie o co chodzi . No ale do rzeczy :

Stoi dwóch klientów przy aparatach foto i oczywiście podchodzę do nich i standardowa gadka : witam, widzę że zainteresowali się panowie aparatami fotograficznymi blablabla... No i przeszedłem do badania potrzeb

JA: jakie główne przeznaczenie aparatu będzie ? Bardziej uniwersalne czy np fotografowanie martwej natury
KLIENCI : hahahhaha (salwa śmiechu , aż pomyślałem, że mam coś może na ryju i cisną ze mnie bekę) , bardziej martwa natura
J: A mogę wiedzieć z czego panowie tak się śmieją ? :D
K: Bo my z zakładu pogrzebowego jesteśmy .
zdjecie uzytkownika
Figo - 2015-07-29 21:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chwyć go mała w dłonie,
Niech w rączkach twych utonie,
Masuj bejbe bułę,
W tej bule ma parówę!

Zimne ognie twojego języka,
Ślizgają się po skórce pieczywa,
Niech majonez na kiece nie kapnie,
Lepiej będzie jak go na raz chapniesz!

Zawsze w lato pod dyskoteką
ze straganem stoi pan,
Kabanos, serdel, parówka drobiowa
kaszanka zwyczajna,
Co zechcesz wpakuje do buły
a Ty to wpakuj do ust! Uo-o!
zdjecie uzytkownika
Krk - 2015-08-03 11:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heheheh pierd...zwalniam się z tego syfu:-)))))
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-08-04 09:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biedronka walczy o pracowników i daje podwyżki
Nowe sklepy oznaczają kolejne rekrutacje, a przecież konkurencja nie śpi i również Lidl czy Carrefour Market zapowiadają ekspansje. Już teraz, by przyciągnąć tych najbardziej doświadczonych, Lidl oferuje zarządzającym swoimi sklepami samochody firmowe i po dwóch latach pracy 5,9 tys. zł brutto. Odpowiadający za wyniki Biedronki nie mogą nie zauważać tych poczynań i dlatego włączają się do walki płacowej. Szefowie sklepów portugalskiej sieci w zależności od lokalizacji zarabiają od 4 tys. do ponad 5 tys. zł brutto. Można się spodziewać, że teraz będą zarabiać co najmniej tyle samo, co w Lidlu.
zdjecie uzytkownika
kinia85 - 2015-08-18 19:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bolo zgadzam się z tobą, ogólnie zatrudnienie w supermarketach jest na coraz wyższym poziomie i o pracownika się coraz bardziej dba. w tej firmie jest tak samo moim zdaniem a oferty pracy są bardzo różnorodne, ja jakm się postaram to będe startowała na kierownika hali sprzedaży więc proszę trzymajcie kciuki
zdjecie uzytkownika
doda - 2015-08-21 19:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj w knajpie jakiś koleś zaczął zarywać do bezy jak poszedłem do kibla.

Jak to zobaczyłem to podszedłem do niego i mówię:

- Weź gościu wypie**alaj stąd, najlepiej to skocz se z mostu albo pod autobus.

Koleś się stlenił, a beza zachwycona:

- Bardzo mi się podoba jak jesteś o mnie zazdrosny.

a ja do niej

- Nie o to chodzi, po prostu przedstawiłem mu kilka lepszych opcji niż twoje towarzystwo.
zdjecie uzytkownika
Franek dolas - 2015-08-21 19:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pamiętnika krasowego
Moja kierowniczka bezka ostatnio zdała prawo jazdy, więc pojechałem z nią do miasta na "jazdę próbną", żeby sprawdzić jak sobie radzi.

Problemy zaczęły się przy próbie zaparkowania samochodu, no to mówię do niej.

- Spokojnie beza, przypomnij sobie jak robiłaś to podczas egzaminu i po prostu powtórz tą czynność.

Ta k***a zgasiła samochód i zaczęła powoli dobierać się do mojego rozporka...
zdjecie uzytkownika
Jadzi palec - 2015-08-25 10:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten sklep schodzi na psy
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-25 10:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jadzi palec - 2015-08-25 10:25:11]:
Masz racje większego syfu nie widziałem
zdjecie uzytkownika
Zyga - 2015-08-25 16:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć, może ktoś pracuje w Selgros jako przedstawiciel/reperezentant firmy i może naświetlić, jak tam jest, jaka forma zatrudnienia, płaca, klimaty, godziny, akcesoria do pracy, no wiecie :) i jeszcze, czy to praca na dłużej? pozdro
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-08-27 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SELGROS - dyrektor hali sprzedaży

Prosze o informację na temat tego stanowiska.
1/ warunki zatrudnienia - czy jest to umowa o pracę?
2/ czy jest odpowiedzialność materialna ew. na jakiej zasadzie?
3/ jak się pracuje (ile dni w tyg, godzin dziennie)?
4/ samochód służbowy?
5/ orientacyjnie ile można zarobić?

dzięki
zdjecie uzytkownika
Mamoń - 2015-08-28 18:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina. A szczególnie nie chodzę na filmy polskie w ogóle. Nudzi mnie to po prostu. Zagraniczny to owszem. Pójdę sobie. Bo fajne są filmy zagraniczne. Jakoś tak można, ja wiem, jakoś tak, no ja wiem no, przeżyć to. Przeżyć. A w filmie polskim to jest tak : nuda, nic się nie dzieje. Nic. Dialogi nie dobre. Bardzo nie dobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Aż dziw bierze, że nie wzorują się na zagranicznych. Weźcie na przykład aktora, zagranicznego. To ten aktor zagraniczny, to jego twarz coś takiego wyraża, jakoś tak, no wiecie o co mi chodzi. A polski aktor to jest pustka. Pustka. Nic ! Absolutnie nic. Załóżmy że jak polski aktor gra nie. Widziałem taką scenę kiedyś, na przykład, no ja wiem, na przykład zapala papierosa nie. Zapala papierosa i wtedy on patrzy tak : w prawo, potem patrzy w lewo, prosto, i nic. Dłużyzna. To jest po prostu dłużyzna. Dłużyzna. Siedzę sobie w kinie i tak patrzę sobie normalnie, patrzę, patrzę na to no i aż mi się chce wyjść z kina. I wychodzę. No i kto za to płaci ? Pan płaci, Pani płaci, My płacimy. To są nasze pieniądze proszę państwa.
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,,,:-))))))) - 2015-08-28 18:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczycie ona jeszcze przyjdzie do mnie na kolanach!
- Skąd wiesz?
Zabrałem jej wózek inwalidzki
zdjecie uzytkownika
//// - 2015-08-28 19:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po całonocnej libacji budzi się dieriektoor, otwiera oczy i widzi jak kierowwnica czyści jego garnitur z wymiocin. Żeby się jakoś wytłumaczyć dieriektoor tako rzecze do niego:
- Bo młodzież dzisiejsza w ogóle nie umie pić. Wczoraj jakas kierowwnica inspektorowa gadzetowa całego mnie zarzygała!
Na to adiutant:
- Rzeczywiście panie direktoorie! Całkiem ją pop***doliło! Nawet w spodnie panu nasrała!
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-09-01 12:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie mam problem z usatysfakcjonowaniem swojej żony.

Proszę sprobowac tego co ja.

A co to takiegoż?

Zacznij zarabiać 100tys na rok.
zdjecie uzytkownika
Honor krew i ojczyzna - 2015-09-01 18:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złoty pociąg obudził demony. Nikt go jeszcze nie widział, nikt nie dotknął łupu, ale już dorobił się swoich moralnych spadkobierców. Im głośniej polski rząd mówi, że skarb należy do państwa, tym głośniej wybrzmiewają echa niemieckich, żydowskich czy rosyjskich stereotypów o Polsce i polskiej nieodkupionej winie.
zdjecie uzytkownika
juszkin - 2015-09-18 04:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają w katowicach widzę pracownika działu obsługi klienta - kierowcę, ciekaw jestem czy faktycznie na tym stanowisku zarabia się atrakcyjnie, czy są fajne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę heh, dobre i ciekawe, nie powiem, że nie, bo pewnie na rozmowie kwalifikacyjnej może okazać się to złudną nadzieją
zdjecie uzytkownika
Tri - 2015-09-19 12:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas w krk jest fajnie zawsze cos z transportu wypadnie,więc lewizna jest, jezdizmy se na laski,w restauracjach też spoko wszystkie kuchareczki juz zaliczone, nasz przełozony tez jest spoczko ,niby jezdi po klintach a jezdi do swojej dziuni.
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2015-09-28 19:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apeluje do was żebyście nie wypisywali głupot, że BMW to samochód dla prymitywów którzy jeżdzą pijani.. Mój narzeczony też jeździ BMW, zawsze jest trzeźwy i nie raz wysiadał na światłach i dawał klapsy kierowcom co nie umieją jeździć. Dodam, że mój narzeczony chodzi na siłownię i waży 120 kg. Często jest po koksie i wtedy dla takich różnych niedorajdów rękę ma ciężką. Mój narzeczony z tyłu w bagażnkiu wozi naszego 50 kilowego Amstafa pies jest super bo mój narzeczony daje mu sterydy, przyciął mu uszy i wystawiał go do walk. Normalnie jest jak baranek do ludzi ale jak dostanie rozkaz to koniec. Gorzej z innymi psami, suk nie zagryza ale wszystkie błąkające się psy w naszej okolicy jak go w porę nie zobaczą, 5 kilowemu kotu jednym gryzem przrewał kręgosłup. Na całej naszej dzielnicy mamy wielki szacun. Te 120 kilo to mięśnie niestety jak pierdnie to jest nieciekawie z poceniem też nie najlepiej. Ale za to super wygląda ma szacunek i kolegów co mają w każdej knajpie układy zawsze mamy najlepszy stolik w każdej knajpie. Nie wiem co robi ale zawsze ma pieniądze i to chyba jest najważniejsze. Jak z nim jestem to niczego się nie boję bo on na telefon ma odrazu kolegów. Kiedyś poprosił jak byliśmy nad morzem jakiś gburów żeby wymienili się stolikami bo ja chciałam patrzeć się na morze. Nie chcieli, mój narzeczony zachował się z klasą poczekał i jak wychodzili to wymierzył im sprawiedliwość dwóch uciekło a taki jeden co się na mnie patrzył dostał wielkiego liścia. Na szacun trzeba sobie zapracować. Mój narzeczony ma BMW z napędem na cztery koła może jeździć po wertepach. Numerek w taki samochodzie to sama rozkosz. Kogoś ktogo stać na BMW stać na wszystko nie musi pracować wystarczy że sprzeda trochę odżywek po których rosną mięśnie ludziom co z chłopców chcą się przemienić w mężczyzn i ma na wszystko a takim co chcą się pobawić do rana na dyskotece sprzeda coś innego. BMW nie tylko kupuje się dla szpanu musi zarabiać na siebie. Osobiście to bardzo lubię jak mój narzeczony i jego koledzy modernizują swoje bmw zakładją szpery i znaczki empałer ,i opony wyścigowe prawie łyse i dodatkowy tłumik obowiązkowy ,Jeszcze do tego wielka butla na gaz w bagażniku 120 litrów z napisem podtlenek azotu, dwie 4 metrowe anteny z tyłu,oraz pokrowce na grubym misiu .antyradar zrobiony z płyty cd dyndający nad lusterkiem. Oh cała jestem mokra nie zapomniane przeżycia. Wszystkie koleżanki z którymi chodziłam do szkoły i te z dzielni bardzo mi zazdroszczą. Jestem dziewczyną sukcesu. Teraz idę na studia bo jak będę miała dyplom to już nikt mi nie powie, że jestem głupia bo będę panią magister od marketingu i zarządzania.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-02 20:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wywoźcie ten towar bo cały magazyn zapierdzielony
tylko wywozić czy coś jeszcze?
W sumie to przyszlibyście jeszcze na roczną.
W takim razie istnieje tylko jedna możliwość, żeby to zrobić.
Jaka?
Znajdźcie sobie jakieś dziecko z rakiem i wyślijcie zgłoszenie do fundacji "Mam marzenie".
Bolki-w buty wsadźcie sobie tą podwyżkę
zdjecie uzytkownika
Jesień - 2015-10-09 20:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesień ledwo się zaczęła, a moja już zbiera liście...
Za brak obiadu, za syf w mieszkaniu, no i dzieciaki darły mordy, gdy wróciłem z pracy.
zdjecie uzytkownika
Baj Baj selgros - 2015-10-09 20:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
18 września informowaliśmy: W londyńskim Lidlu zarobisz minimum 53 złote za godzinę pracy!

Lidl jest pierwszą siecią supermarketów w Wielkiej Brytanii, która wprowadzi u siebie płacę minimalną. Od października br. zatrudnieni w Lidl UK dostawać będą 8,20 funta (46,98 zł) za godzinę pracy (Anglia, Szkocja i Walia) oraz 9,35 funta (53,57 zł) za godzinę pracy w Londynie. W przypadku stolicy królestwa to 428,56 zł za 8-godzinny dzień pracy i 8571,20 zł za 20-dniowy miesiąc pracy.


(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
poka - 2015-10-18 11:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem te niektore komentarze jak czystam to na prawde sa bez sensu. no dowiedziec sie bynajmiej duzo nie moge. ja mimo wszystko polece Selgros Cash&Carry. wiemy ze jest to to ogólnopolska sieć hal handlu hurtowego. i sa idealnym partnerem dla wszystkich, którzy prowadzą działalność gospodarczą – w szczególności dla gastronomii, cateringu, hotelarstwa, handlu detalicznego, a także sklepów, kiosków czy stołówek oraz instytucji opieki społecznej i placówek oświatowo-wychowawczych. cos jak makro. ja osobiscie mam tam karte i czesto jezde na zakupy.
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2015-10-18 21:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef Transeksualnej firmy natknął się na ogłoszenie o sprzedaży takiego towaru, jakim handlowała jego firma - tylko taniej. Zadzwonił. Odezwał się nocny stróż.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-10-24 15:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdziwiony Król. Wszyscy go zapewniali, że lud jest szczęśliwy, majętny i tylko niedorajdy bez ambicji wyjeżdżają z tego kraju, po pięciu latach Król widząc, ze jego doradcy coś przed nim ukrywają, ruszył polami i łąkami swoimi pięknymi rumakami, by zobaczyć jak jego poddanym żyje się w królestwie. Zamiast kwiatów i miłości za swą dobroć jaką wydawało mu się, że okazywał ludowi, spotykały go od ludu gwizdy, krytyka i niemała wrogość. Najchętniej witali go resortowi i partyjni urzędnicy, właśnie to Ci podli nędznicy odpowiadają za to jakie nastroje w terenie zwykli ludzie mają. Król się dowiedział, że jego poborcy podatkowi, komornicy, sędziowie gnębią lud bezkarnie, złośliwie i wszelkie sprawy prowadzą, bardzo ślamazarnie, jednym słowem los Króla przedstawia się marnie. Nic nie pomogła propaganda sukcesu, różnych grup dworskiego interesu, przekupnych gazeciarzy którym w dalszym ciągu, bezkarność i mamona w dużej ilości, po nocach się marzy. Wygrał książę młody który z Królem ruszył ochoczo w zawody. Przez wiele lat dworskie elity z ludu wciąż szydziły, aż poddani Króla, samego Króla za to znienawidziły. Kto się odwraca plecami do swoich poddanych i zdaje się wyłącznie na Dworzan relacje, ten musi się liczyć, że mogą go spotkać, przymusowe i bardzo długie wakacje. Jakiś morał chyba z tego płynie, lepiej mieć przy sobie prawdomówne i prostolinijne dziki, niż kłamliwe i inteligentne świnie
zdjecie uzytkownika
Głupek ze wsi - 2015-11-14 22:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To uczucie, gdy prosisz o kondony przy kasie, a baba patrzy na twój ryj z niekrytym zdziwieniem..
zdjecie uzytkownika
slabo - 2015-11-25 00:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co tu zaczęło wyprawiać w tym roku to porażka..Brak pracowników na każdym dziale .Zarobki śmieszne za wykonywaną pracę i obowiązki. Admosfera porażka panująca na sklepie.Mobbing wszech obecny.Wieczne nie zadowolenie szanownego p.Andrzeja K. Zmiany tragedia . Zwolnienia no stop , odchodzą pracownicy stali a zatrudniani nowi lub przerzucani między działami.Nie dba się o pracownika.Jeden wielki chaos i zamieszanie:( Pomysłów bezsensownych tysiące .Po prostu porażka. Nie warto
zdjecie uzytkownika
jajcarz - 2015-11-29 09:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paczka od Mikołaja - 60 zł. brutto. Bon na święta - 60 zł. brutto.
Czy ja jestem aż takim biedakiem. Żenada.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-11-30 23:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jajcarz - 2015-11-29 09:23:47]:
no, ale masz przynajmniej okazje zobaczyć szczęśliwego najwyższego
zdjecie uzytkownika
sigs - 2015-12-01 21:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie ma co ukrywać, że nie duże są te bony, no ale jednak zawsze to coś, Jakieś podstawowe zakupy na jeden dzień można zrobić. Nie wszystkie firmy dają benefity.
zdjecie uzytkownika
Bezaaaaaaaaaaaaaaaaa - 2015-12-04 22:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj w pracy kiedy weszłam do pokoju mojego szefa ta prawie mi się oświadczył! Właściwie to były tylko w 1/3 oświadczyny. Spojrzał mi prosto w oczy i zapytał: Wyjdziesz?
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-12-12 00:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zastanawiam się na podjęciem pracy w Selgrosie. Kolega kiedyś pracował i poleca. Mówił, że zarobki były dobre i ludzie z którymi pracował fajni. Jednak to było parę lat temu. Dacie znać jak sytuacja z atmosferą i zarobkami wygląda teraz?
zdjecie uzytkownika
maxi - 2016-01-03 20:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie prosze czy istnieje szansa dostac sie do pracy na magazyn,jako logistyk, moj kolega pracuje w jednym ze sklepow w polsce, nie narzeka,mowil ze maja byc jakies przyjecia od nowego roku
zdjecie uzytkownika
Maroszk - 2016-03-20 13:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I właśnie są przyjęcia @maxi tyle, że na pracownika hali, ale to w sumie to samo jest. Widzę, że zarobki to 2000-2100 brutto w okresie próbnym, ale nie wiem ile taki próbny okres trwa.
zdjecie uzytkownika
juszkin - 2016-03-22 15:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to podpisuje się próbną umowę na 3 miesiące, a jeśli się sprawdzisz to dostajesz już normalną umowę o pracę :) oczywiście jest też socjal w firmie
zdjecie uzytkownika
maxi - 2016-03-26 13:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@juszkin chyba już niestety przyjęli kogoś na to stanowisko, bo nie znalazłem tego ogłoszenia. Szkoda, trzeba mieć lepszy refleks i zaglądać częściej na goworka ;)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-03-28 13:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale oferty od nich też czasem an ich stronie mogą się pojawić z tego co wiem, wiec w sumie nie najgorzej to wygląda powiem Wam, bo od nowego miesiąca moze coś bedzie.
zdjecie uzytkownika
ypoa - 2016-03-30 14:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie nie rekrutuje firma, ale można na stanowisko sprzedawcy do nich aplkowac, bo sa oferty, ale w samych salonach bezpośrednio z tego co wiem, a nie przez internet.
zdjecie uzytkownika
45678 - 2016-04-01 14:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale przeciez ejzeli komus bardzo zalezy na pracy u nich to zawsze moze tam do nich zadzownic i napisac czy w najbliszym czasie beda szukac pracownikow
zdjecie uzytkownika
Wej - 2016-05-01 15:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@45678 już nie trzeba do nich dzwonić, bo pojawiło się sporo ofert, m. in. na pracownika działu dostaw - kierowcę. Żeby liczyć na zatrudnienie u nich trzeba mieć wykształcenie min. średnie i prawo jazdy kat. B.
zdjecie uzytkownika
Jankes - 2016-05-14 20:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie tak standardowo jak na kierowcę. Po co wyższe wykształcenie. Ważne, by umieć jeździć i mieć czas.
zdjecie uzytkownika
Seba - 2016-05-25 16:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
serdecznie odradzam każdemu prace w Selgrosie na stanowisku kierowca/pracownik działu Horeca. Początkowa atmosfera nie ma nic wspolnego z codzienna praca. Praca w nadgodzinach niepłatnych, na koniec każdego okresu rozliczeniowego dają do podpisania „twoje oświadczenie” jako że zrzekasz się nadgodzin na poczet przyszłego okresu rozliczeniowego (mega przewał- opowiem jak ktoś chce) Z-ca kierownika działu Horeca, nie mający pojęcia o kierowaniu zespołem ludzi, którego ostatnią pracą była obsługa klienta na stacji benzynowej i tankowanie gazu „rządzi ludźmi”. 2200 brutto jest łatwo przeliczalne na tyranie przez 8 godzin. Po dwóch latach pracy wypowiedzenie bez podania przyczyny… tak chyba nie zachowuje się poważna firma. Jeżeli ktoś szuka prace na 2-3 miesiace i ma szeroki odbyt (bo r**nie w d*pe jest na porządku dziennym) zapraszam serdecznie. Horeca w Selgrosie nadzorowana przez Pana (bez nazwisk), który nie do końca wie co się dzieje w jego dziale i trzyma się kurczowo stołka. Każde auto wyjeżdżające spod firmy przeładowane (zapraszam inspekcję transportu drogowego, do zważenia któregokolwiek auta wyjeżdżającego w godzinach porannych spod siedziby Selgrosu ) Busy 3,5 tony ---- gwarantuje jak PIS 500+ tylko raczej w kilogramach. Proszę przekażcie informację dalej aby nie doszło do kolejnych bezsensownych zwolnień. Jednym słowem jeśli szukasz pracy na stałe Selgros radzę omijać szerokim łukiem.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Selgros Cash&Carry!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert