Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Selgros Cash&Carry

Opinie o Selgros Cash&Carry

Pracowałeś w firmie Selgros Cash&Carry i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-06-12 11:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie gdzie dorabia? Przy a4 czy w centrum?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-06-20 13:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwy - 2015-06-12 11:37:12]:
Siwy ale jak tam będziesz walił konia to cie zamkną
zdjecie uzytkownika
Ciapaty - 2015-06-25 20:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Selgros Zatrudniając bezeee pozbawilł jakąś wioskę lokalnego głupka
zdjecie uzytkownika
Kaz - 2015-06-25 20:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciapaty - 2015-06-25 20:35:53]:
Wnosi dużo radości, kiedy wychodzi z pokoju
zdjecie uzytkownika
MAjinez (kurw.ale nick) - 2015-07-04 10:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wrócił wioskowy głupek. uważajcie !!!!!!!!!!!! sprzeda wszystkich ,żeby tylko go lubić.dupek ,frajer obciagaja.pał.
zdjecie uzytkownika
Bobby - 2015-07-08 22:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna
zdjecie uzytkownika
Bobby - 2015-07-08 22:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna
zdjecie uzytkownika
Bobby - 2015-07-08 22:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są takie dni kiedy Kurw. . Mać to za mało
zdjecie uzytkownika
wesoły - 2015-07-11 09:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wypowiedzi mam wrażenie, że od pracy w Selgrosie można tylko zgłupieć. Pa.
zdjecie uzytkownika
Farfocel - 2015-07-11 21:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wesoły - 2015-07-11 09:36:24]:
Witam ! :)

Jako , że jestem sprzedawcą sprzętów RTV, AGD bardzo często zdarza się trafić na różnych klientów .

Moja praca polega na tym, że nasza sprzedaż jest oceniana przez tajemniczego klienta i trzeba mówić ustalonym przez firmę standardem obsługi itd. - kto pracuje w takiej branży, to wie o co chodzi . No ale do rzeczy :

Stoi dwóch klientów przy aparatach foto i oczywiście podchodzę do nich i standardowa gadka : witam, widzę że zainteresowali się panowie aparatami fotograficznymi blablabla... No i przeszedłem do badania potrzeb

JA: jakie główne przeznaczenie aparatu będzie ? Bardziej uniwersalne czy np fotografowanie martwej natury
KLIENCI : hahahhaha (salwa śmiechu , aż pomyślałem, że mam coś może na ryju i cisną ze mnie bekę) , bardziej martwa natura
J: A mogę wiedzieć z czego panowie tak się śmieją ? :D
K: Bo my z zakładu pogrzebowego jesteśmy .
zdjecie uzytkownika
Figo - 2015-07-29 21:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chwyć go mała w dłonie,
Niech w rączkach twych utonie,
Masuj bejbe bułę,
W tej bule ma parówę!

Zimne ognie twojego języka,
Ślizgają się po skórce pieczywa,
Niech majonez na kiece nie kapnie,
Lepiej będzie jak go na raz chapniesz!

Zawsze w lato pod dyskoteką
ze straganem stoi pan,
Kabanos, serdel, parówka drobiowa
kaszanka zwyczajna,
Co zechcesz wpakuje do buły
a Ty to wpakuj do ust! Uo-o!
zdjecie uzytkownika
Krk - 2015-08-03 11:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heheheh pierd...zwalniam się z tego syfu:-)))))
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-08-04 09:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biedronka walczy o pracowników i daje podwyżki
Nowe sklepy oznaczają kolejne rekrutacje, a przecież konkurencja nie śpi i również Lidl czy Carrefour Market zapowiadają ekspansje. Już teraz, by przyciągnąć tych najbardziej doświadczonych, Lidl oferuje zarządzającym swoimi sklepami samochody firmowe i po dwóch latach pracy 5,9 tys. zł brutto. Odpowiadający za wyniki Biedronki nie mogą nie zauważać tych poczynań i dlatego włączają się do walki płacowej. Szefowie sklepów portugalskiej sieci w zależności od lokalizacji zarabiają od 4 tys. do ponad 5 tys. zł brutto. Można się spodziewać, że teraz będą zarabiać co najmniej tyle samo, co w Lidlu.
zdjecie uzytkownika
kinia85 - 2015-08-18 19:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bolo zgadzam się z tobą, ogólnie zatrudnienie w supermarketach jest na coraz wyższym poziomie i o pracownika się coraz bardziej dba. w tej firmie jest tak samo moim zdaniem a oferty pracy są bardzo różnorodne, ja jakm się postaram to będe startowała na kierownika hali sprzedaży więc proszę trzymajcie kciuki
zdjecie uzytkownika
doda - 2015-08-21 19:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj w knajpie jakiś koleś zaczął zarywać do bezy jak poszedłem do kibla.

Jak to zobaczyłem to podszedłem do niego i mówię:

- Weź gościu wypie**alaj stąd, najlepiej to skocz se z mostu albo pod autobus.

Koleś się stlenił, a beza zachwycona:

- Bardzo mi się podoba jak jesteś o mnie zazdrosny.

a ja do niej

- Nie o to chodzi, po prostu przedstawiłem mu kilka lepszych opcji niż twoje towarzystwo.
zdjecie uzytkownika
Franek dolas - 2015-08-21 19:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pamiętnika krasowego
Moja kierowniczka bezka ostatnio zdała prawo jazdy, więc pojechałem z nią do miasta na "jazdę próbną", żeby sprawdzić jak sobie radzi.

Problemy zaczęły się przy próbie zaparkowania samochodu, no to mówię do niej.

- Spokojnie beza, przypomnij sobie jak robiłaś to podczas egzaminu i po prostu powtórz tą czynność.

Ta k***a zgasiła samochód i zaczęła powoli dobierać się do mojego rozporka...
zdjecie uzytkownika
Jadzi palec - 2015-08-25 10:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten sklep schodzi na psy
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-25 10:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jadzi palec - 2015-08-25 10:25:11]:
Masz racje większego syfu nie widziałem
zdjecie uzytkownika
Zyga - 2015-08-25 16:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć, może ktoś pracuje w Selgros jako przedstawiciel/reperezentant firmy i może naświetlić, jak tam jest, jaka forma zatrudnienia, płaca, klimaty, godziny, akcesoria do pracy, no wiecie :) i jeszcze, czy to praca na dłużej? pozdro
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 11:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-08-27 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SELGROS - dyrektor hali sprzedaży

Prosze o informację na temat tego stanowiska.
1/ warunki zatrudnienia - czy jest to umowa o pracę?
2/ czy jest odpowiedzialność materialna ew. na jakiej zasadzie?
3/ jak się pracuje (ile dni w tyg, godzin dziennie)?
4/ samochód służbowy?
5/ orientacyjnie ile można zarobić?

dzięki
zdjecie uzytkownika
Mamoń - 2015-08-28 18:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina. A szczególnie nie chodzę na filmy polskie w ogóle. Nudzi mnie to po prostu. Zagraniczny to owszem. Pójdę sobie. Bo fajne są filmy zagraniczne. Jakoś tak można, ja wiem, jakoś tak, no ja wiem no, przeżyć to. Przeżyć. A w filmie polskim to jest tak : nuda, nic się nie dzieje. Nic. Dialogi nie dobre. Bardzo nie dobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Aż dziw bierze, że nie wzorują się na zagranicznych. Weźcie na przykład aktora, zagranicznego. To ten aktor zagraniczny, to jego twarz coś takiego wyraża, jakoś tak, no wiecie o co mi chodzi. A polski aktor to jest pustka. Pustka. Nic ! Absolutnie nic. Załóżmy że jak polski aktor gra nie. Widziałem taką scenę kiedyś, na przykład, no ja wiem, na przykład zapala papierosa nie. Zapala papierosa i wtedy on patrzy tak : w prawo, potem patrzy w lewo, prosto, i nic. Dłużyzna. To jest po prostu dłużyzna. Dłużyzna. Siedzę sobie w kinie i tak patrzę sobie normalnie, patrzę, patrzę na to no i aż mi się chce wyjść z kina. I wychodzę. No i kto za to płaci ? Pan płaci, Pani płaci, My płacimy. To są nasze pieniądze proszę państwa.
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,,,:-))))))) - 2015-08-28 18:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczycie ona jeszcze przyjdzie do mnie na kolanach!
- Skąd wiesz?
Zabrałem jej wózek inwalidzki
zdjecie uzytkownika
//// - 2015-08-28 19:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po całonocnej libacji budzi się dieriektoor, otwiera oczy i widzi jak kierowwnica czyści jego garnitur z wymiocin. Żeby się jakoś wytłumaczyć dieriektoor tako rzecze do niego:
- Bo młodzież dzisiejsza w ogóle nie umie pić. Wczoraj jakas kierowwnica inspektorowa gadzetowa całego mnie zarzygała!
Na to adiutant:
- Rzeczywiście panie direktoorie! Całkiem ją pop***doliło! Nawet w spodnie panu nasrała!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-28
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W SZCZECINIE NA STANOWISKO:     KASJER/KASJERKA Wymagania: -    Wykształcenie min. zawodowe (preferowane ekonomiczne), -    Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, -    Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, -    Książeczka zdrowia dopuszczająca d
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 12:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-09-01 12:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie mam problem z usatysfakcjonowaniem swojej żony.

Proszę sprobowac tego co ja.

A co to takiegoż?

Zacznij zarabiać 100tys na rok.
zdjecie uzytkownika
Honor krew i ojczyzna - 2015-09-01 18:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złoty pociąg obudził demony. Nikt go jeszcze nie widział, nikt nie dotknął łupu, ale już dorobił się swoich moralnych spadkobierców. Im głośniej polski rząd mówi, że skarb należy do państwa, tym głośniej wybrzmiewają echa niemieckich, żydowskich czy rosyjskich stereotypów o Polsce i polskiej nieodkupionej winie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Selgros Cash&Carry?
Zadaj pytanie
alert