Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SELGROS

zdjecie uzytkownika
Bobik - 2011-12-09 15:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bob dobrze napisane tylko nikt z imienia i nazwiska nikogo nie obraził, więc nie ma obrażonego są tylko domysły kogo to mogło dotyczyć ale są to tylko domysły.
Obserwuję to co się tu dzieje i jedynie co mi się nasuwa to "jedna wielka dziecinada" śmiech na sali, Najlepiej nie czytać nie komentować nie wchodzić a samo umrze śmiercią naturalną.
Pozdro
zdjecie uzytkownika
bob - 2011-12-09 17:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, nikt z imienia i nazwiska, ale nick poprzez zapisane dane naszego systemu oraz IP i poprzez operatora identyfikuje naszą tożsamość.To są sprawy marginalne, ale wszystko można ustalić. Wystaczy w uzasadnionej sytuacji zwrócić się do administratora forum o udostępnienie - na podstawie art. 29 ustawy o ochronie danych osobowych - danych autora tych wypowiedzi celem pozwania go z tytułu naruszenia dóbr osobistych (23, 24 KC). I mając dane - złożyć przeciwko osobie pozew cywilny.
zdjecie uzytkownika
Bobik - 2011-12-09 18:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bob źle mnie zrozumiałeś chodziło mi że nikt nikogo z imienia i nazwiska nie obraził są to tylko domysły, a jedynie każdy dobrze zorientowany wie o kogo chodzi, a to że można każdego sprawdzić po ip. komputera to każdy wie. Gorzej jak ktoś korzysta z nie swojego kompa, np siedzi pisze z DOK-u.
Pzdr
zdjecie uzytkownika
bob - 2011-12-09 19:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bobik, a jak się odniesiesz do posta Talikosa. Czy w tym poście jest zawarte stanowisko, nazwisko oraz stwierdzenie o czynie karalnym? Czy ja tu czegoś nie rozumiem ! I czy uważasz, że większość piszących choć jest taka możliwość, używa cudzych komputerów i telefonów!!!
zdjecie uzytkownika
Bobik - 2011-12-09 19:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To forum miało służyć dla ludzi którzy chcą się czegoś dowiedzieć o pracodawcy, w tym momencie forum to służy tylko i wyłącznie grupie ludzi która, próbuje kogoś obrazić i która próbuje się dowartościować pisząc durne posty.
pzdr.
zdjecie uzytkownika
bob - 2011-12-09 19:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu Masz rację! Zamykamy temat.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Encepencechytajhuja - 2012-02-22 14:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uzasadnione sytuacje :
Imie i Nazwisko PESEL IDENTYFIKATOR
obraza publiczna
osmieszanie publiczne
upokarzanie na forum publicznym
dwa ostatnie punkty to stale sytuacje w selgrosie w krakowie ! jak czytam na forum to nawet i zastraszanie oraz cenzura :]

Kierowniku po pracy jestes PIONEM I ZWYKLYM ZEREM ! :)
zdjecie uzytkownika
jasio - 2012-03-25 00:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Encepencechytajhuja - 2012-02-22 14:39:41

Uzasadnione sytuacje :

Imie i Nazwisko PESEL IDENTYFIKATOR

obraza publiczna

osmieszanie publiczne

upokarzanie na forum publicznym

dwa ostatnie punkty to stale sytuacje w selgrosie w krakowie ! jak czytam na forum to nawet i zastraszanie oraz cenzura :]



Kierowniku po pracy jestes PIONEM I ZWYKLYM ZEREM ! :)
Encepencechytajhuja wiesz że to pisał kier. skąd masz takie info, może też jesteś jednym z nich ćwoku. Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e co za menda, najlepiej idź do przyjaciółki i pożal się
zdjecie uzytkownika
Smakija - 2012-04-12 21:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na 100% i to kierownik z nonfoodu slyszlam na przerwie jak gadali !
zdjecie uzytkownika
Anonymous - 2012-12-22 08:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możemy się założyć ?:) Nie obrażę Pana ponieważ nie leży to w mojej naturze, natomiast biegle posługuje sie pewnymi programami uniemożliwiającymi zidentyfikowanie moich danych osobowych. Jeżeli uda się to Panu to uścisnę dłoń i złożę wypowiedzenie. Nie wszyscy potrzebują status kierownika żeby znać polskie prawo a przede wszystkim umiejętnie je wykorzystywać. Komputer ma w dzisiejszym świecie wiele ciekawych i jakże istotnych funkcji dla ludzi "inteligentnych" a przede wszystkim daje nieograniczoną władzę. Jak już mnie Pan zidentyfikuje proszę zapisać drukowanymi literami moje imie i nazwisko tak żeby wszyscy widzieli. Myśli Pan że sobie żartuje? Ma Pan wątpliwości? Nalegam proszę sprawdzić, do wygrania dodatkowy etat. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 20:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dawno nikt nic nie napisał więc zapytam. Jak obecnie wygląda sytuacja w Selgros. Chodzi mi o atmosferę w pracy, zarobki i takie tam :)
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2014-01-04 21:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czemu to Selgros szuka kierownika Hali sprzedaży ?! ( ogłoszenie z 03.01.2014 )
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-01-05 17:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a może ktos napisac jakie warunki sa teraz w selgrosie? Pracujecie po 8h, czy wiecej? Jakieś bony, zniżki macie?
zdjecie uzytkownika
Krasula - 2014-05-03 15:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA:
Pan Jacek zabierze premię wszystkim dysponentom, ponieważ pracownicy dymają w pocie czoła, po spodniach leje się pot, ale Pan Jacek uważa, że jest źle hihi

Brawo Jacek, pracowac sie odechciewa, gdy sie pracuje na zmianie z Panem Jackiem, głupie decyzje, głupie pytania, źalPL
zdjecie uzytkownika
Co mamy - 2014-05-03 15:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie mamy, podwyżek nie ma od 3 lat
1300 się wyciąga

męczą psychicznie w dodatku,
tzn jedna osoba męczy psychicznie,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jacek N - 2014-05-03 16:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spotkamy się w piekle, za męczenie psychiczne :))
Lubie męczyć ludzi, sprawia to, że mi staje wypłata w bankomacie
A Wy się męczcie za 1300 nieroby :))
zdjecie uzytkownika
zeman - 2014-05-03 18:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wspominany wyżej Pan ładnie Was ciśnie. Czy tylko z nim jest taka robota w Selgrosie czy z innymi też?
zdjecie uzytkownika
gepard - 2014-05-03 18:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to się uwzięliście na tego gościa. choć jeżeli on uwziął się także tak i na Was to się w sumie nie dziwię
zdjecie uzytkownika
Andrzej Krasy - 2014-07-21 17:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mam jedynkę z przodu i nie narzekam hihi

13.000 mam przecież tylko, to za mało, aby godnie żyć w PL
a Wy macie 1.300 i jakoś chodzicie jeszcze, nawet przed wypłatą
SZACUN
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-01
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W WARSZAWIE NA STANOWISKU:     PRACOWNIK DZIAŁU TECHNICZNEGO Wymagania: -    Wykształcenie średnie techniczne o profilu elektrycznym lub elektromechanicznym (lub ewentualnie zawodowe), -    Uprawnienia SEP do 1kV, -    Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, -  
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-08-14 14:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem że na hali w krakowie nie gra muzyka, ponoć jest żałoba że odszedł Pan (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lidiiiiaaaaaaaaaaaaaa - 2014-08-14 14:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ręczniki zabrał mokre czy suche
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SELGROS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski