Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Selgros Cash&Carry

zdjecie uzytkownika
Bobik - 2011-12-09 18:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bob źle mnie zrozumiałeś chodziło mi że nikt nikogo z imienia i nazwiska nie obraził są to tylko domysły, a jedynie każdy dobrze zorientowany wie o kogo chodzi, a to że można każdego sprawdzić po ip. komputera to każdy wie. Gorzej jak ktoś korzysta z nie swojego kompa, np siedzi pisze z DOK-u.
Pzdr
zdjecie uzytkownika
bob - 2011-12-09 19:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bobik, a jak się odniesiesz do posta Talikosa. Czy w tym poście jest zawarte stanowisko, nazwisko oraz stwierdzenie o czynie karalnym? Czy ja tu czegoś nie rozumiem ! I czy uważasz, że większość piszących choć jest taka możliwość, używa cudzych komputerów i telefonów!!!
zdjecie uzytkownika
Bobik - 2011-12-09 19:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To forum miało służyć dla ludzi którzy chcą się czegoś dowiedzieć o pracodawcy, w tym momencie forum to służy tylko i wyłącznie grupie ludzi która, próbuje kogoś obrazić i która próbuje się dowartościować pisząc durne posty.
pzdr.
zdjecie uzytkownika
bob - 2011-12-09 19:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu Masz rację! Zamykamy temat.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Encepencechytajhuja - 2012-02-22 14:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uzasadnione sytuacje :
Imie i Nazwisko PESEL IDENTYFIKATOR
obraza publiczna
osmieszanie publiczne
upokarzanie na forum publicznym
dwa ostatnie punkty to stale sytuacje w selgrosie w krakowie ! jak czytam na forum to nawet i zastraszanie oraz cenzura :]

Kierowniku po pracy jestes PIONEM I ZWYKLYM ZEREM ! :)
zdjecie uzytkownika
jasio - 2012-03-25 00:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Encepencechytajhuja - 2012-02-22 14:39:41

Uzasadnione sytuacje :

Imie i Nazwisko PESEL IDENTYFIKATOR

obraza publiczna

osmieszanie publiczne

upokarzanie na forum publicznym

dwa ostatnie punkty to stale sytuacje w selgrosie w krakowie ! jak czytam na forum to nawet i zastraszanie oraz cenzura :]



Kierowniku po pracy jestes PIONEM I ZWYKLYM ZEREM ! :)
Encepencechytajhuja wiesz że to pisał kier. skąd masz takie info, może też jesteś jednym z nich ćwoku. Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e co za menda, najlepiej idź do przyjaciółki i pożal się
zdjecie uzytkownika
Smakija - 2012-04-12 21:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na 100% i to kierownik z nonfoodu slyszlam na przerwie jak gadali !
zdjecie uzytkownika
Anonymous - 2012-12-22 08:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możemy się założyć ?:) Nie obrażę Pana ponieważ nie leży to w mojej naturze, natomiast biegle posługuje sie pewnymi programami uniemożliwiającymi zidentyfikowanie moich danych osobowych. Jeżeli uda się to Panu to uścisnę dłoń i złożę wypowiedzenie. Nie wszyscy potrzebują status kierownika żeby znać polskie prawo a przede wszystkim umiejętnie je wykorzystywać. Komputer ma w dzisiejszym świecie wiele ciekawych i jakże istotnych funkcji dla ludzi "inteligentnych" a przede wszystkim daje nieograniczoną władzę. Jak już mnie Pan zidentyfikuje proszę zapisać drukowanymi literami moje imie i nazwisko tak żeby wszyscy widzieli. Myśli Pan że sobie żartuje? Ma Pan wątpliwości? Nalegam proszę sprawdzić, do wygrania dodatkowy etat. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 20:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dawno nikt nic nie napisał więc zapytam. Jak obecnie wygląda sytuacja w Selgros. Chodzi mi o atmosferę w pracy, zarobki i takie tam :)
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2014-01-04 21:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czemu to Selgros szuka kierownika Hali sprzedaży ?! ( ogłoszenie z 03.01.2014 )
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-01-05 17:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a może ktos napisac jakie warunki sa teraz w selgrosie? Pracujecie po 8h, czy wiecej? Jakieś bony, zniżki macie?
zdjecie uzytkownika
Krasula - 2014-05-03 15:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA:
Pan Jacek zabierze premię wszystkim dysponentom, ponieważ pracownicy dymają w pocie czoła, po spodniach leje się pot, ale Pan Jacek uważa, że jest źle hihi

Brawo Jacek, pracowac sie odechciewa, gdy sie pracuje na zmianie z Panem Jackiem, głupie decyzje, głupie pytania, źalPL
zdjecie uzytkownika
Co mamy - 2014-05-03 15:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie mamy, podwyżek nie ma od 3 lat
1300 się wyciąga

męczą psychicznie w dodatku,
tzn jedna osoba męczy psychicznie,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jacek N - 2014-05-03 16:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spotkamy się w piekle, za męczenie psychiczne :))
Lubie męczyć ludzi, sprawia to, że mi staje wypłata w bankomacie
A Wy się męczcie za 1300 nieroby :))
zdjecie uzytkownika
zeman - 2014-05-03 18:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wspominany wyżej Pan ładnie Was ciśnie. Czy tylko z nim jest taka robota w Selgrosie czy z innymi też?
zdjecie uzytkownika
gepard - 2014-05-03 18:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to się uwzięliście na tego gościa. choć jeżeli on uwziął się także tak i na Was to się w sumie nie dziwię
zdjecie uzytkownika
Andrzej Krasy - 2014-07-21 17:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mam jedynkę z przodu i nie narzekam hihi

13.000 mam przecież tylko, to za mało, aby godnie żyć w PL
a Wy macie 1.300 i jakoś chodzicie jeszcze, nawet przed wypłatą
SZACUN
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-08-14 14:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem że na hali w krakowie nie gra muzyka, ponoć jest żałoba że odszedł Pan (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lidiiiiaaaaaaaaaaaaaa - 2014-08-14 14:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy ręczniki zabrał mokre czy suche
zdjecie uzytkownika
szejk - 2014-09-30 12:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Selgrosie zasadniczo nie różni się od pracy w innych marketach w których przyszło mi do tej pory pracować. Także czy to Selgros, Leclerc czy Tesco, w kazdym z tych miejsc trzeba swoje odpracować , aby liczyć na w sumie przecież nie tak wysoką pensję. Jeszcze w Biedrze nie próbowałem...może tam jest lepiej ;)
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-12-04 20:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wróciła niezadowolona dominatorka z elektro i już afera 200 ki w półkę bo nic sobie nie kupi. Królowa palarni myśli że wszystkie rozumy zezarla.
zdjecie uzytkownika
JackN - 2014-12-13 00:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś musiał po mnie przejąć ta pałeczkę
zdjecie uzytkownika
dekretargka - 2014-12-19 17:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy was to zainteresuje ale w firmie SELGROS szukają pracowników. Zajrzyjcie na nową ofertę pracy. Nie wiem ile będzie trwała rekrutacja ale ogłoszenie wygląda ciekawie.   POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W ŁODZI NA STANOWISKU:     PRACOWNIK DZIAŁU OBSŁUGI KLIENTA - KIEROWCA W...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5743780?keywords=&region=
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-28
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W POZNANIU NA STANOWISKO     PRACWONIK DZIAŁU MIĘSO - PAKOWACZ / KA Wymagania: -    Znajomość branży mięsnej, -    Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, -    Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid),   Oferujemy:
zdjecie uzytkownika
Fred - 2014-12-26 12:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
K.opiujcie wszędzie gdzie się da ten wpis!!! : Tymczasem w Polsce dzieją się ważne rzeczy o których się nie mówi. W nocy z dnia 17 na 18 grudnia 2014 roku miała miejsce próba zmiany Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej, która umożliwiałaby w przyszłości sprzedaż Lasów Państwowych na zasadach zapisanych w ustawie. Za uchwaleniem zmian głosowało 291 posłów, przeciw było 150 a 2 wstrzymało się od głosu. Do uchwalenia zmian zabrakło zaledwie 5 głosów. W czasie kiedy mainstreamowane media karmiły nas nagonką na jedną z posłanek opozycyjnych, która na sali sejmowej spożywała drugie śniadanie, w sejmie trwała debata o przyszłości polskich Lasów Państwowych i polskiej ziemi. 18 grudnia o godzinie 0:45 obecna koalicja rządząca razem ze swoimi "odnogami" próbowała bez konsultacji ze społeczeństwem zmienić Konstytucję Rzeczypospolitej Polskiej.
zdjecie uzytkownika
Fred - 2014-12-31 13:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam sądy , tu sa kwiatki "Wypłata odszkodowań za pożydowskie mienie za pieniądze ze sprzedaży lasów"link "Według internetowej witryny Wikileaks pieniądze pozyskane ze sprzedaży polskich Lasów Państwowych miały zostać wypłacone w formie odszkodowań osobom, które utraciły swoją własność prywatną w wyniku II wojny światowej oraz w wyniku konfiskaty przez władze komunistyczne." "W styczniu 2009 roku ambasador Stanów Zjednoczonych w Polsce wyslał do Departamentu Stanu USA notatkę, w której zrelacjonował swoje spotkanie z ówczesnym marszałkiem Sejmu Bronisławem Komorowskim. Rozmowy między ambasadorem USA a marszałkiem Sejmu dotyczyły m.in. budowy w Polsce amerykańskiej tarczy antyrakietowej oraz kryzysu gospodarczego. Ale najciekawszą informacją jest tekst oznaczony numerem 6. "Jeśli chodzi o regulację kwestii restytucji mienia odebranego w czasie II wojny światowej i epoce komunizmu, Komorowski wyraził zaniepokojenie związane z kryzysem finansowym, który według niego zmienił nieco okoliczności. Niemniej jednak powiedział, że premier Tusk zmusi niepokornych ministrów, m.in.rolnictwa i ochrony środowiska, do tego by „dołożyli się do rekompensat” sprzedając państwowe lasy i nieruchomości" Tak brzmi relacja z rozmowy ambasadora USA z marszałkiem Sejmu na temat wypłaty odszkodowań za mienie odebrane osobom prywatnym po 1939 roku. Komorowski zapewniał ambasadora USA, że Donald Tusk jest zdeterminowany, aby jak najszybciej uchwalić odpowiednią ustawę. Ówczesny marszałek Sejmu zasugerował, że dziesięcioletni plan wypłaty odszkodowań przewidywany w obecnym projekcie ustawy stanowi "mechanizm bezpieczeństwa" czyli pewien rodzaj gwarancji dla poszkodowanych. Przypomnijmy, że nieco ponad tydzień temu obecna koalicja rządząca próbowała "pod osłoną nocy" dokonać zmian w Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej, które umożliwiłyby sprzedaż Lasów Państwowych, jeżeli wymagałoby tego "dobro publiczne". Jak widać tym "dobrem publicznym" jest według naszego rządu wypłata odszkodowań obywatelom obcego państwa, którzy w wyniku agresji Niemiec na Polskę a następnie kilkudziesięcioletniej okupacji Polski przez Związek Radziecki stracili swoją własność prywatną. Ciekawe dlaczego polska władza nie zainteresuje się wypłaceniem Polsce odszkodowań za II wojnę światową? Przypomnijmy, że według wyliczeń Zarządu Rezerw Federalnych USA Polska może domagać się od Niemców odszkodowań za zniszczenia wojenne wynoszących 845 miliardów dolarów czyli około 2,738 biliona złotych. Za 845 mld dolarów można by spokojnie wypłacić należne odszkodowania nie sprzedając przy tym polskich lasów, które od dziesięcioleci są dobrem wspólnym wszystkich Polaków."

(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Selgros Cash&Carry?
Zadaj pytanie
x