Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Selgros Cash&Carry

Opinie o Selgros Cash&Carry

Pracowałeś w firmie Selgros Cash&Carry i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
blondyna - 2015-06-01 22:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1. Zwiazek – tzw. wyzwolone kobiety, niezależne, dobrze zarabiające, wykształcone i inteligentne, choć Bóg raczy wiedzieć, co to znaczy nie nadają się kompletnie do uczciwych związków chociaz cześć nich jest idealna na jednorazową przygodę:))) Jak ktoś już kiedyś napisał ideałami są wyłącznie w własnej opinii i w artykułach w „She” …

2. Egoizm – no wlasnie egoizm tych panienek nie zna granic. Wszystko zawsze musi być tak ja one chcą, mężczyzna ma wyłącznie spełniać ich zachcianki bo w przeciwnym razie czują się nie rozumiane albo uciskane przez męski szowinizm i wpadają w dziecinną złość:) Rozmawiać z taką histerią się oczywiście nie da, a facet z kulturą pięści wobec kobiety używać nie musi. Pisane że każdy związek nawet koleżeński wymaga współpracy i kompromisów jest truizmem który do ich inteligentnych emocjonalnie inaczej umysłów nie dociera…

3. Feminizm – większość rad dla wyzwolonych kobiet w głupawych, feministycznych mediach sprowadza sie tylko do jednej: dogadzaj sobie kochaniutka ile tylko można we wszystkim bo jesteś tego warta, a jak ktoś Cię skrytykuje to się wypieraj i oburzaj, a jak dowody są niepodważalne to wypieraj się jeszcze bardziej albo najlepiej się obraź, bo ten ktoś Cię nie docenia:)) Pisze to ze smutkiem ale nawołują one do intelektualnego prymitywizmu i moralnej niedojrzałości, a większość wyzwolonych kobiet jest tym po prostu zachwycona. Reasumując zachowują sie po takich lekturach jak wyemancypowane idiotki z serialu „Sex w wielkim miescie”. I biegaja z tymi torebeczkami i szpileczkach miedzy jedna restauracja a druga, machajac przed nosem Visa Gold warcząc i ujadajac na facetów jak oszalałe, napalone, wsciekle suczki :)))

4. Wyzwolenie – podwójna moralność jaka idzie za wyzwoleniem jest wprost rozbrajająca:)) Okazuje się zawsze że to mężczyzna ma chodzić za taką kobietą jak wierny pies, ma zrezygnować ze wszystkiego co tylko może się wydać podejrzane, nawet z chodzenia na piwo ze złymi kolegami. Kobieta tym czasem będzie bronić jak lwica prawa do: kawki z przyjaciólkami, wychodzenia na dyskoteki ze znajomymi (obydwu płci i oczywiści bez faceta bo musi od niego odpocząć hahaha), spotykania się ze swoimi byłymi żeby powspominać (bardzo czesto to „wspominanie” konczy sie zwyklym pieprzeniem w domu byłego). Jedną ręka będzie sprawdzać ci komórkę i paranoidalnie wypytywać się o każde napotkanie żeńskie imię, a drugą będzie do końca zaprzeczać ze miała seksualną przygodę na boku, nawet gdy jest to oczywiste bo każdy o tym juz dawno wie (oczywiście Ty jako jej facet nie dowiesz się wcale albo w najlepszym wypadku ktos sie zlituje i powie Ci na szarym koncu) :)))

5. Pieniadze – mimo że wyzwolone kobiety są na ogół niezależne finansowo, dziwnym nie wyzwolonym trafem interesują się zawsze pieniędzmi i pozycją mężczyzny na miarę prowincjonalnej dziewuchy która przyjechala do Warszawy i na szybko szuka sponsora:) Oczekują że mężczyzna będzie wydawał te pieniądze na nie albo przynajmniej się pieniędzmi przed nimi popisywał, a gdy słyszą w końcu z jego ust „moje pieniądze więc ja decyduję”, czują się ofiarą męskiej dominacji. A kto decyduje o pieniądzach które one zarabiają? Z pewnoscia koleżanki na zakupach i kochankowie w sypialni:)

Stara prawdą jest, że każda kobieta, która odebrała solidne wykształcenie i dzięki swojemu urokowi osobistemu osiagnela dobra pozycję finansową jest jednocześnie chciwa, fałszywa i podejrzliwa we wszystkim co dotyczy pieniedzy. Widzac dodatkowo ze prawie wszystkie maja braki w umiejętnościach budowania silnych więzi emocjonalnych między partnerami mozna byc pewnym na 100% ze taka panienka bardziej pokocha Twoje pieniadze nic Ciebie, przyjacielu…

6. Rywalizacja – powszechna propaganda podpuszcza kobiety do bycia lepszymi na każdym polu od mężczyzny. Kończy się to tak że taka panienka nieustannie udowadnia mężczyźnie ze jest inteligentniejsza, bystrzejsza i w ogóle lepsza. Oczywiście finał jest taki że jeśli już sprowokowany napuszonymi tyradami podejmiesz rywalizację i podasz kilka trafniejszych argumentów na jakiś temat mądralińska kobieta wpada w szał że nie jest najmądrzejsza:)) Czasem jest pod wrażeniem (do takich można miec jeszcze nadzieje!) ale generalnie zaczyna się bardzo źle czuć z tego powodu ze nie może dominować, jak na wyzwoloną przystało i z reguły jest obrażona i niedowartościowana! Oczywiści jak mężczyzna za głupi to podobno też źle bo nie jest różnorzędnym partnerem :))

7. Zainteresowania – można spotkać wiele wykształconych, niezaleznych i niby inteligentnych kobiet. Ale do kur… nedzy, rozmowa z nimi jest tak płytka i nudna że od razu traci się ochotę na kontynuowanie znajomości! Tematy takich rozmów sa niestety zawsze takie same. Najbardziej interesuje ich gdzie pracujesz, ile zarabiasz, kim jest twoja rodzina, kogo prestiżowego znasz i do jakich snobistycznych lokali chodzisz. Czym lepszy lokal odwiedzasz tym latwiej i szybciej zaciagnies
zdjecie uzytkownika
kto cie dyma - 2015-06-01 22:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaciagniesz taka wyzwolona szmatke do łóżeczka:) Za to jeśli chcesz sobie pogadać o czymś abstrakcyjnym, o czym nie pisano w ostatnim wydaniu Cosmo, inteligentną inaczej nagle ogarnia znudzenie, rozczarowanie (ach misiu jaki Ty jestes niepraktyczny :))) a i czasami irytacja bo … i tak nie masz racji, nawet jeśli o racje nie chodziło :)))

8. Oczekiwania – juz łatwiej pogodzic Zyda z Arabem niz dogodzić takiej wyzwolonej babie. Chociaz, co trzeba nadmienic, zdarzają się idioci ktorzy sie na to porywaja ale takie przypadki są z góry skazane na porażke. Dlaczego? Bo oczekiwania takiej ladacznicy są calkowicie skrajne, z jednej strony masz być potulnym i wiernym miskiem-fajtłapą który ignoruje jej kochanków (misiu, to tylko kolega z pracy:) ), rozrzutność w sklepie (jak mnie kochasz to mi to kupisz) i arogancję w dniu codziennym, a z drugiej brutalnym macho z pozycją która wywołuje zwierzęce podniecenie (kochanie, jakim Ty sie cieszysz autorytetem u innych) kiedy przelecisz ja w toalecie podczas zakupów w Tesco…

9. Nawyki – wielu psychologów pisze o tym wyraźnie ze to bardzo trudno zmienić, tym bardziej nawyki u wyzwolonych, niezaleznych kobiet. Z alkoholizmu podobno nie można się wyleczyć, z erotomanii rowniez nie (cholera, a juz sie łudzilem ze bede kiedys zdrowy:))). Problem polega na tym że facet szczególnie młody nie ma aż tylu okazji do swobody seksualnej co młoda niezalezna. Wiadomo z jakich przyczyn, nie ma sensu żebym robił o tym wykład. Większość mężczyzn to tylko macho-gawędziarze, natomiast gdy przestaje się szanować taka wyzwolona to bardzo szybko i łatwo się stacza oraz gruntownie deprawuje. Potem z wiekiem jej atrakcyjność spada i na szybko pragnie stałego, uczciwego związku. Uczciwego w jej mniemaniu i oczywiscie do czasu kiedy nie znudzi sie jej codzienne zycie bez imprez i ciaglej meskiej adoracji. Niestety, w wiekszosci wypadkow jest juz za pozno bo przeciez nikt nie bedzie chcial wyklepanej przez połowe miasta szmatki. Jest wówczas obrażona i krytycznie ocenia mężczyzn, czesto pod kierunkiem „alez mamusiu, zaden nie byl dla mnie dość dobry” :))) I wchodzi pozniej taka niezalezna lafirynda na internetowe randki Sympatii z nadzieja ze w koncu znajdzie naiwniaka (koniecznie z innych okolic) ktory nie bedzie mial pojecia o wczesniejszych numerach jakie odstawiala puszczajac sie z chłopakami „z miasta” (pozdrawiam chlopakow) lub podczas wycieczki w slonecznej Italii (pozdrawiam wlochow)

Dlatego tez właśnie to wstrzemięźliwości młodych kobiet jest tu elementem krytycznym i stąd owa szkodliwość puszczalstwa. Złe nawyki łatwo nabyć ale ekstremalnie trudno zmienić, a nierówność w związku zawsze mu szkodzi, a szczególnie tak drażliwa dla mężczyzna nierówność w doświadczeniach seksualnych…

10. Miłość – mówiac najprościej wyzwolone panienki to zwykle dziwki z popsutym hamulcem przyzwoitości i szacunkiem do samej siebie. Od tych normalnych rozni ich to ze dziewczyny z ulicy bardzo czesto nie maja wyboru (niska pozycja społeczna, brak pieniedzy oraz pomocy od rodziny) zas wyzwolone po prostu to lubia i maja ten luksus ze pieniadze ułatwiaja wieksza dyskrecje i mozliwosc selekcji partnerów. Kobieta która sprzedaje swoje ciało z musu moze z tym zerwac w oka mgnieniu i naprawde wlozyc do zwiazku ile tylko moze. Dziwki które robia to z przyjemnosci nigdy nie przestana, mało tego, nigdy nie pojmna co tak naprawde traca. Cofajac sie do starozytnosci najlepiej przypomniec słowa Caliguli ktory okreslał juz takie kobiety mianem ladacznic o nieposzlakowanej opini:)))

Dzisiaj, mimo że czasy podobno się zmieniają to spotykanie się z kobietą która miało wiecej niz pieciu innych facetow jest upokarzające dla mężczyzny i zmienić tego nie sposób. Człowiek musi żyć wobec ludzi a oni zawsze mają jakieś opinie i stosunek do jednostki. Można by było napisać że jest to niesprawiedliwa stereotypowa ocena, ale niestety gdy swoboda obyczajowa idzie w parze z brakiem zasad, głębszych uczuć i samodyscypliny, a tak jest zawsze w przypadku wyzwolonych panienek to praktycznie można być pewnym że taka kobieta w nowym i poważnym związku nie zerwie ze starymi nawykami, a nawet nie będzie próbowała. Mężczyzna o bujnej przeszłości z reguły kiedy naprawdę się zaangażuje emocjonalnie, albo dodatkowo poczuje się ojcem potrafi zmienić się diametralnie, czasami nawet w pantoflarza. Kobieta tymczasem instruowana regularnie przez „dobre i szczere” kolezanki oraz głupawe pisemka kontrolować swoich zachcianek zamiaru nie ma, bo jest wyzwolona (chyba od emocjonalnej i intelektualnej dojrzałości).

11. Zdrada – Powiadaja ze rozum ma ograniczenia, wyzwolona kobieta żadnych.

Nie ma co sie oklamywac, placz nie pomoze. Przykladowa wyzwolona idze do łóżka z kazdym kto się jej spodoba zawsze gdy ma zachciankę i własnie dlatego ma taka zachcianke, bo czuje sie, jak to ktos powiedzial, podziwianym pepkiem świata ktoremu wszystko wolno i ktorego kazdy powin
zdjecie uzytkownika
były - 2015-06-01 22:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
usprawiedliwic. Nie obchodzi ją ze sprawi tym przykrość swojemu mężczyźnie, nie przejmuje się tym że popsuje sobie reputacje i zaden poważnie myślący facet nie będzie chciał budować z nią poważnego związku, że rozbije czyjeś małżeństwo lub rodzinę, że może zajść w ciąże i mieć z tym kłopot, ze zwiększając przypadkowości i częstotliwość kontaktów seksualnych gra w ruletkę z chorobami wenerycznymi w tym z chorobą śmiertelną czyli AIDS. Robi tak bo ma taką zachciankę a do tego jeszcze wokoło wszystkie kolezanki zachęcają ją żeby nigdy w niczym się nie ograniczała i przede wszystkim zeby nie załowała niczego co zrobila, w puszczaniu sie włącznie. Bo jest wyzwolona i jest taka wspaniałą że wszyscy powinni jej wszystko wybaczyć i zawsze pomagać jak wpakuje się w kłopoty.

Klasyczna wymówką wyzwolonych szmatek kiedy facet zapyta „dlaczego To zrobiłaś?” jest a co, nie moge?/bo mi sie nalezy/bo chce sie wyszalec/bo i tak Cie nie kochałam. Te mniej wygadane i zakompleksione w tej sytulacji zrobia niewinna minke, nie wydujaka ani słowa i beda czekac na reakcje faceta. Oczywiscie czym bardziej zakochany facet tym bardziej nerwowy i tym bardziej ostrzejsze srodki. Jedni bija i krzycza inni zas milcza i od razu ucinaja znajomosc. Pierwsze boli fizycznie drugie boli jeszcze bardziej. Chociaz jesli o to chodzi zauwazylem dziwaczna niescisłość. Z jednej strony wyzwolone uwazaja ze jak facet nie przylał to znaczy ze fajtłapa a nie mezczyzna i co za tym idzie nie jest godnym partnerem prawdziwej, niezaleznej kobiety :)) Z drugiej zas strony spokój i zimne wyrachowanie faceta doprowadza taka puszczalska to niekontrolowanej dziecinnej wscieklosci, piany na wylipstikowanych ustach i słownictwa rodem chlopakow spod monopolu(swoja droga, gdzie one tego sie ucza?). W koncu to ja powinnam byc góra i to on ma wyć i żałowac ze sie puszczałam:)))

„Inteligentny facet nie wiąże się uczuciowo zbyt pochopnie lub z kimś kto budzi moralne i etyczne wątpliwości” wpajał i powtarzal mi w młodosci pan Marian – moj mentor i nauczyciel prawdziwego życia. Dla czystej higieny psychicznej, nie marnowania uczuc, czasu i pieknego zycia lepiej od razu taka wyzwolona zignorować lub w ostatecznosci na koniec porzadnie wyp… z satysfakcja ze jeszcze bedzie ta jazde dlugo pamietac, rzucic zaskórniaka na taxi oraz stwierdzic „kotku, raczej szybko sie znowu nie spotkamy”. Bedzie miała co wspominac przy kawce z kolezankami, oj bedzie. Pozatym ma nic bardziej pobudzajacego meskie ego jak taka zalewajaca się rumiencem wyzwolona szmatka kiedy mijasz ja na ulicy (oczywiscie idzie juz ze swoja nowa „wielka miloscia”) :)))

Niestety ci ktorzy nie mieli dość szczescia lub sił powinni przetrawic żal do takiej puszczalskiej, z minionych zdarzeń wyciągnąć wnioski, odrzucić uproszczone uogólnienia i wyjść do ludzi z większym optymizmem. Zycie jest naprawde piekne. Wyjście z takiego stanu wymaga impulsu, wyjścia z zamkniętego kręgu trawienia tych samych myśli, a jeśli to się uda potem beda się sami dziwić „Boze, dlaczego tak sie przejmowałem jakas nic nie znacząca zdzirą skoro jest na tym swiecie tyle innych i normalnych kobiet”. Prawda że proste ?:)))

12. Zło – kiedys słowa Franca Maurera „bo to zla kobieta byla” pasowały jak ulał. dzisiaj uwazam ze nie należy uznawać wyzwolonych kobiet za coś złego. Bardziej za kobiety upadłe, słabe które uległy komercyjnemu i feministycznemu bełkotowi zachęcającemu do łatwizny i zmarnowania sobie życia. Osobiście to jest mi nawet takich kobiet zal. Zostaną same bo przecwaniakowały swoje życie, bo mają fatalny charakter i złe nie reformowane nawyki, bo wiązanie się z nimi oznacza statystycznie skazywanie się na tyranię emocjonalnej 12latki, finansową i emocjonalną ruinę oraz psychiczne cierpienie miłości do niewiernej ladacznicy.

13. Wybór jest celem – dokładnie dlatego a nie z powodu czesto sugerowanego strachu przed „niezależnymi, atrakcyjnymi i inteligentnymi” kobietami tacy faceci jak ja nie uważają tych wyzwolonych puszczalskich za ideały a nawet omijają je szerokim łukiem. Dla nas takie panienki są po prostu bez zadnej wartości…

pozdrawiam prawdziwych i inteligentnych facetow ;)

dziwki są wśród Nas palarnia pl.
zdjecie uzytkownika
Carter - 2015-06-03 14:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mógłbyś chociaż coś napisać od siebie a nie wklejać czyiś postów, jeszcze tekst skopiowany z pewnej strony rozbity na trzy części i każda podpisana innym nickiem, jeżeli zostałeś zraniony przez kobietę, to chłopie weź się w garść i nie użalaj nad sobą, solarka też nie pomoże, trudno było mineło, kasę straciłeś ale mam nadzieję że chociaż sobie zamoczyłeś, a i jeszcze jedno nie patrz tak na nią bo ona już innemu kabanosa wciąga.

''Mężczyzna kocha nie samą kobietę, a swój stan przy niej. Dlatego Prawdziwa Kobieta nie musi być najładniejsza, najinteligentniejsza i odnosząca sukcesy w życiu społecznym. Prawdziwa Kobieta obdarowuje mężczyznę przede wszystkim stanem, a nie mądrością, nie pięknem, nie ciałem, nie sukcesami. Kobieta, która stwarza u mężczyzny szczególny stan – męski, zawsze będzie kochana. Stwarza ten stan, rozkoszując się towarzystwem swojego mężczyzny i podziwiając go. Ten szczególny stan zawsze będzie przyciągał go jak magnes.''
zdjecie uzytkownika
Carter - 2015-06-03 14:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to ci poprawi humor
- Dlaczego kobiety tak kochają buty?
- Bo bez względu na to ile kobieta przytyje, to buty i tak będą pasować.

zdjecie uzytkownika
laska - 2015-06-03 14:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Carter - 2015-06-03 14:28:15]:
Miałam do lata zrzucić pięć kilo. Zostało mi jeszcze osiem.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-06-04 18:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szefie chciałbym podwyżkę
podoba wam się praca w naszej firmie
tak
i ja mam płacić za wasze przyjemności
zdjecie uzytkownika
faful - 2015-06-11 22:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja, niektóre muszą o tym pomyśleć, a w szczególności ta z zamówień z głową w chmurach, co próbuję wcisnąć swój wielki celulit w zielone spodnie, wygląda jak ten stwór z reklamy opon michelin wszędzie opona he a dpa jak szafa trójka he he i w głowie też nasr.ne
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-06-12 11:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie gdzie dorabia? Przy a4 czy w centrum?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-06-20 13:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwy - 2015-06-12 11:37:12]:
Siwy ale jak tam będziesz walił konia to cie zamkną
zdjecie uzytkownika
Ciapaty - 2015-06-25 20:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Selgros Zatrudniając bezeee pozbawilł jakąś wioskę lokalnego głupka
zdjecie uzytkownika
Kaz - 2015-06-25 20:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciapaty - 2015-06-25 20:35:53]:
Wnosi dużo radości, kiedy wychodzi z pokoju
zdjecie uzytkownika
MAjinez (kurw.ale nick) - 2015-07-04 10:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wrócił wioskowy głupek. uważajcie !!!!!!!!!!!! sprzeda wszystkich ,żeby tylko go lubić.dupek ,frajer obciagaja.pał.
zdjecie uzytkownika
Bobby - 2015-07-08 22:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna
zdjecie uzytkownika
Bobby - 2015-07-08 22:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna
zdjecie uzytkownika
Bobby - 2015-07-08 22:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są takie dni kiedy Kurw. . Mać to za mało
zdjecie uzytkownika
wesoły - 2015-07-11 09:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wypowiedzi mam wrażenie, że od pracy w Selgrosie można tylko zgłupieć. Pa.
zdjecie uzytkownika
Farfocel - 2015-07-11 21:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wesoły - 2015-07-11 09:36:24]:
Witam ! :)

Jako , że jestem sprzedawcą sprzętów RTV, AGD bardzo często zdarza się trafić na różnych klientów .

Moja praca polega na tym, że nasza sprzedaż jest oceniana przez tajemniczego klienta i trzeba mówić ustalonym przez firmę standardem obsługi itd. - kto pracuje w takiej branży, to wie o co chodzi . No ale do rzeczy :

Stoi dwóch klientów przy aparatach foto i oczywiście podchodzę do nich i standardowa gadka : witam, widzę że zainteresowali się panowie aparatami fotograficznymi blablabla... No i przeszedłem do badania potrzeb

JA: jakie główne przeznaczenie aparatu będzie ? Bardziej uniwersalne czy np fotografowanie martwej natury
KLIENCI : hahahhaha (salwa śmiechu , aż pomyślałem, że mam coś może na ryju i cisną ze mnie bekę) , bardziej martwa natura
J: A mogę wiedzieć z czego panowie tak się śmieją ? :D
K: Bo my z zakładu pogrzebowego jesteśmy .
zdjecie uzytkownika
Figo - 2015-07-29 21:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chwyć go mała w dłonie,
Niech w rączkach twych utonie,
Masuj bejbe bułę,
W tej bule ma parówę!

Zimne ognie twojego języka,
Ślizgają się po skórce pieczywa,
Niech majonez na kiece nie kapnie,
Lepiej będzie jak go na raz chapniesz!

Zawsze w lato pod dyskoteką
ze straganem stoi pan,
Kabanos, serdel, parówka drobiowa
kaszanka zwyczajna,
Co zechcesz wpakuje do buły
a Ty to wpakuj do ust! Uo-o!
zdjecie uzytkownika
Krk - 2015-08-03 11:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heheheh pierd...zwalniam się z tego syfu:-)))))
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-08-04 09:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biedronka walczy o pracowników i daje podwyżki
Nowe sklepy oznaczają kolejne rekrutacje, a przecież konkurencja nie śpi i również Lidl czy Carrefour Market zapowiadają ekspansje. Już teraz, by przyciągnąć tych najbardziej doświadczonych, Lidl oferuje zarządzającym swoimi sklepami samochody firmowe i po dwóch latach pracy 5,9 tys. zł brutto. Odpowiadający za wyniki Biedronki nie mogą nie zauważać tych poczynań i dlatego włączają się do walki płacowej. Szefowie sklepów portugalskiej sieci w zależności od lokalizacji zarabiają od 4 tys. do ponad 5 tys. zł brutto. Można się spodziewać, że teraz będą zarabiać co najmniej tyle samo, co w Lidlu.
zdjecie uzytkownika
kinia85 - 2015-08-18 19:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bolo zgadzam się z tobą, ogólnie zatrudnienie w supermarketach jest na coraz wyższym poziomie i o pracownika się coraz bardziej dba. w tej firmie jest tak samo moim zdaniem a oferty pracy są bardzo różnorodne, ja jakm się postaram to będe startowała na kierownika hali sprzedaży więc proszę trzymajcie kciuki
zdjecie uzytkownika
doda - 2015-08-21 19:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj w knajpie jakiś koleś zaczął zarywać do bezy jak poszedłem do kibla.

Jak to zobaczyłem to podszedłem do niego i mówię:

- Weź gościu wypie**alaj stąd, najlepiej to skocz se z mostu albo pod autobus.

Koleś się stlenił, a beza zachwycona:

- Bardzo mi się podoba jak jesteś o mnie zazdrosny.

a ja do niej

- Nie o to chodzi, po prostu przedstawiłem mu kilka lepszych opcji niż twoje towarzystwo.
zdjecie uzytkownika
Franek dolas - 2015-08-21 19:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pamiętnika krasowego
Moja kierowniczka bezka ostatnio zdała prawo jazdy, więc pojechałem z nią do miasta na "jazdę próbną", żeby sprawdzić jak sobie radzi.

Problemy zaczęły się przy próbie zaparkowania samochodu, no to mówię do niej.

- Spokojnie beza, przypomnij sobie jak robiłaś to podczas egzaminu i po prostu powtórz tą czynność.

Ta k***a zgasiła samochód i zaczęła powoli dobierać się do mojego rozporka...
zdjecie uzytkownika
Jadzi palec - 2015-08-25 10:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten sklep schodzi na psy
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-25 10:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jadzi palec - 2015-08-25 10:25:11]:
Masz racje większego syfu nie widziałem
zdjecie uzytkownika
Zyga - 2015-08-25 16:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć, może ktoś pracuje w Selgros jako przedstawiciel/reperezentant firmy i może naświetlić, jak tam jest, jaka forma zatrudnienia, płaca, klimaty, godziny, akcesoria do pracy, no wiecie :) i jeszcze, czy to praca na dłużej? pozdro
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-08-27 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SELGROS - dyrektor hali sprzedaży

Prosze o informację na temat tego stanowiska.
1/ warunki zatrudnienia - czy jest to umowa o pracę?
2/ czy jest odpowiedzialność materialna ew. na jakiej zasadzie?
3/ jak się pracuje (ile dni w tyg, godzin dziennie)?
4/ samochód służbowy?
5/ orientacyjnie ile można zarobić?

dzięki
zdjecie uzytkownika
Mamoń - 2015-08-28 18:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina. A szczególnie nie chodzę na filmy polskie w ogóle. Nudzi mnie to po prostu. Zagraniczny to owszem. Pójdę sobie. Bo fajne są filmy zagraniczne. Jakoś tak można, ja wiem, jakoś tak, no ja wiem no, przeżyć to. Przeżyć. A w filmie polskim to jest tak : nuda, nic się nie dzieje. Nic. Dialogi nie dobre. Bardzo nie dobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Aż dziw bierze, że nie wzorują się na zagranicznych. Weźcie na przykład aktora, zagranicznego. To ten aktor zagraniczny, to jego twarz coś takiego wyraża, jakoś tak, no wiecie o co mi chodzi. A polski aktor to jest pustka. Pustka. Nic ! Absolutnie nic. Załóżmy że jak polski aktor gra nie. Widziałem taką scenę kiedyś, na przykład, no ja wiem, na przykład zapala papierosa nie. Zapala papierosa i wtedy on patrzy tak : w prawo, potem patrzy w lewo, prosto, i nic. Dłużyzna. To jest po prostu dłużyzna. Dłużyzna. Siedzę sobie w kinie i tak patrzę sobie normalnie, patrzę, patrzę na to no i aż mi się chce wyjść z kina. I wychodzę. No i kto za to płaci ? Pan płaci, Pani płaci, My płacimy. To są nasze pieniądze proszę państwa.
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,,,:-))))))) - 2015-08-28 18:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczycie ona jeszcze przyjdzie do mnie na kolanach!
- Skąd wiesz?
Zabrałem jej wózek inwalidzki
zdjecie uzytkownika
//// - 2015-08-28 19:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po całonocnej libacji budzi się dieriektoor, otwiera oczy i widzi jak kierowwnica czyści jego garnitur z wymiocin. Żeby się jakoś wytłumaczyć dieriektoor tako rzecze do niego:
- Bo młodzież dzisiejsza w ogóle nie umie pić. Wczoraj jakas kierowwnica inspektorowa gadzetowa całego mnie zarzygała!
Na to adiutant:
- Rzeczywiście panie direktoorie! Całkiem ją pop***doliło! Nawet w spodnie panu nasrała!
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-09-01 12:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie mam problem z usatysfakcjonowaniem swojej żony.

Proszę sprobowac tego co ja.

A co to takiegoż?

Zacznij zarabiać 100tys na rok.
zdjecie uzytkownika
Honor krew i ojczyzna - 2015-09-01 18:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złoty pociąg obudził demony. Nikt go jeszcze nie widział, nikt nie dotknął łupu, ale już dorobił się swoich moralnych spadkobierców. Im głośniej polski rząd mówi, że skarb należy do państwa, tym głośniej wybrzmiewają echa niemieckich, żydowskich czy rosyjskich stereotypów o Polsce i polskiej nieodkupionej winie.
zdjecie uzytkownika
juszkin - 2015-09-18 04:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają w katowicach widzę pracownika działu obsługi klienta - kierowcę, ciekaw jestem czy faktycznie na tym stanowisku zarabia się atrakcyjnie, czy są fajne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę heh, dobre i ciekawe, nie powiem, że nie, bo pewnie na rozmowie kwalifikacyjnej może okazać się to złudną nadzieją
zdjecie uzytkownika
Tri - 2015-09-19 12:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas w krk jest fajnie zawsze cos z transportu wypadnie,więc lewizna jest, jezdizmy se na laski,w restauracjach też spoko wszystkie kuchareczki juz zaliczone, nasz przełozony tez jest spoczko ,niby jezdi po klintach a jezdi do swojej dziuni.
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2015-09-28 19:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apeluje do was żebyście nie wypisywali głupot, że BMW to samochód dla prymitywów którzy jeżdzą pijani.. Mój narzeczony też jeździ BMW, zawsze jest trzeźwy i nie raz wysiadał na światłach i dawał klapsy kierowcom co nie umieją jeździć. Dodam, że mój narzeczony chodzi na siłownię i waży 120 kg. Często jest po koksie i wtedy dla takich różnych niedorajdów rękę ma ciężką. Mój narzeczony z tyłu w bagażnkiu wozi naszego 50 kilowego Amstafa pies jest super bo mój narzeczony daje mu sterydy, przyciął mu uszy i wystawiał go do walk. Normalnie jest jak baranek do ludzi ale jak dostanie rozkaz to koniec. Gorzej z innymi psami, suk nie zagryza ale wszystkie błąkające się psy w naszej okolicy jak go w porę nie zobaczą, 5 kilowemu kotu jednym gryzem przrewał kręgosłup. Na całej naszej dzielnicy mamy wielki szacun. Te 120 kilo to mięśnie niestety jak pierdnie to jest nieciekawie z poceniem też nie najlepiej. Ale za to super wygląda ma szacunek i kolegów co mają w każdej knajpie układy zawsze mamy najlepszy stolik w każdej knajpie. Nie wiem co robi ale zawsze ma pieniądze i to chyba jest najważniejsze. Jak z nim jestem to niczego się nie boję bo on na telefon ma odrazu kolegów. Kiedyś poprosił jak byliśmy nad morzem jakiś gburów żeby wymienili się stolikami bo ja chciałam patrzeć się na morze. Nie chcieli, mój narzeczony zachował się z klasą poczekał i jak wychodzili to wymierzył im sprawiedliwość dwóch uciekło a taki jeden co się na mnie patrzył dostał wielkiego liścia. Na szacun trzeba sobie zapracować. Mój narzeczony ma BMW z napędem na cztery koła może jeździć po wertepach. Numerek w taki samochodzie to sama rozkosz. Kogoś ktogo stać na BMW stać na wszystko nie musi pracować wystarczy że sprzeda trochę odżywek po których rosną mięśnie ludziom co z chłopców chcą się przemienić w mężczyzn i ma na wszystko a takim co chcą się pobawić do rana na dyskotece sprzeda coś innego. BMW nie tylko kupuje się dla szpanu musi zarabiać na siebie. Osobiście to bardzo lubię jak mój narzeczony i jego koledzy modernizują swoje bmw zakładją szpery i znaczki empałer ,i opony wyścigowe prawie łyse i dodatkowy tłumik obowiązkowy ,Jeszcze do tego wielka butla na gaz w bagażniku 120 litrów z napisem podtlenek azotu, dwie 4 metrowe anteny z tyłu,oraz pokrowce na grubym misiu .antyradar zrobiony z płyty cd dyndający nad lusterkiem. Oh cała jestem mokra nie zapomniane przeżycia. Wszystkie koleżanki z którymi chodziłam do szkoły i te z dzielni bardzo mi zazdroszczą. Jestem dziewczyną sukcesu. Teraz idę na studia bo jak będę miała dyplom to już nikt mi nie powie, że jestem głupia bo będę panią magister od marketingu i zarządzania.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-02 20:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wywoźcie ten towar bo cały magazyn zapierdzielony
tylko wywozić czy coś jeszcze?
W sumie to przyszlibyście jeszcze na roczną.
W takim razie istnieje tylko jedna możliwość, żeby to zrobić.
Jaka?
Znajdźcie sobie jakieś dziecko z rakiem i wyślijcie zgłoszenie do fundacji "Mam marzenie".
Bolki-w buty wsadźcie sobie tą podwyżkę
zdjecie uzytkownika
Jesień - 2015-10-09 20:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesień ledwo się zaczęła, a moja już zbiera liście...
Za brak obiadu, za syf w mieszkaniu, no i dzieciaki darły mordy, gdy wróciłem z pracy.
zdjecie uzytkownika
Baj Baj selgros - 2015-10-09 20:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
18 września informowaliśmy: W londyńskim Lidlu zarobisz minimum 53 złote za godzinę pracy!

Lidl jest pierwszą siecią supermarketów w Wielkiej Brytanii, która wprowadzi u siebie płacę minimalną. Od października br. zatrudnieni w Lidl UK dostawać będą 8,20 funta (46,98 zł) za godzinę pracy (Anglia, Szkocja i Walia) oraz 9,35 funta (53,57 zł) za godzinę pracy w Londynie. W przypadku stolicy królestwa to 428,56 zł za 8-godzinny dzień pracy i 8571,20 zł za 20-dniowy miesiąc pracy.


(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
poka - 2015-10-18 11:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem te niektore komentarze jak czystam to na prawde sa bez sensu. no dowiedziec sie bynajmiej duzo nie moge. ja mimo wszystko polece Selgros Cash&Carry. wiemy ze jest to to ogólnopolska sieć hal handlu hurtowego. i sa idealnym partnerem dla wszystkich, którzy prowadzą działalność gospodarczą – w szczególności dla gastronomii, cateringu, hotelarstwa, handlu detalicznego, a także sklepów, kiosków czy stołówek oraz instytucji opieki społecznej i placówek oświatowo-wychowawczych. cos jak makro. ja osobiscie mam tam karte i czesto jezde na zakupy.
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2015-10-18 21:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef Transeksualnej firmy natknął się na ogłoszenie o sprzedaży takiego towaru, jakim handlowała jego firma - tylko taniej. Zadzwonił. Odezwał się nocny stróż.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-10-24 15:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdziwiony Król. Wszyscy go zapewniali, że lud jest szczęśliwy, majętny i tylko niedorajdy bez ambicji wyjeżdżają z tego kraju, po pięciu latach Król widząc, ze jego doradcy coś przed nim ukrywają, ruszył polami i łąkami swoimi pięknymi rumakami, by zobaczyć jak jego poddanym żyje się w królestwie. Zamiast kwiatów i miłości za swą dobroć jaką wydawało mu się, że okazywał ludowi, spotykały go od ludu gwizdy, krytyka i niemała wrogość. Najchętniej witali go resortowi i partyjni urzędnicy, właśnie to Ci podli nędznicy odpowiadają za to jakie nastroje w terenie zwykli ludzie mają. Król się dowiedział, że jego poborcy podatkowi, komornicy, sędziowie gnębią lud bezkarnie, złośliwie i wszelkie sprawy prowadzą, bardzo ślamazarnie, jednym słowem los Króla przedstawia się marnie. Nic nie pomogła propaganda sukcesu, różnych grup dworskiego interesu, przekupnych gazeciarzy którym w dalszym ciągu, bezkarność i mamona w dużej ilości, po nocach się marzy. Wygrał książę młody który z Królem ruszył ochoczo w zawody. Przez wiele lat dworskie elity z ludu wciąż szydziły, aż poddani Króla, samego Króla za to znienawidziły. Kto się odwraca plecami do swoich poddanych i zdaje się wyłącznie na Dworzan relacje, ten musi się liczyć, że mogą go spotkać, przymusowe i bardzo długie wakacje. Jakiś morał chyba z tego płynie, lepiej mieć przy sobie prawdomówne i prostolinijne dziki, niż kłamliwe i inteligentne świnie
zdjecie uzytkownika
Głupek ze wsi - 2015-11-14 22:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To uczucie, gdy prosisz o kondony przy kasie, a baba patrzy na twój ryj z niekrytym zdziwieniem..
zdjecie uzytkownika
slabo - 2015-11-25 00:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co tu zaczęło wyprawiać w tym roku to porażka..Brak pracowników na każdym dziale .Zarobki śmieszne za wykonywaną pracę i obowiązki. Admosfera porażka panująca na sklepie.Mobbing wszech obecny.Wieczne nie zadowolenie szanownego p.Andrzeja K. Zmiany tragedia . Zwolnienia no stop , odchodzą pracownicy stali a zatrudniani nowi lub przerzucani między działami.Nie dba się o pracownika.Jeden wielki chaos i zamieszanie:( Pomysłów bezsensownych tysiące .Po prostu porażka. Nie warto
zdjecie uzytkownika
jajcarz - 2015-11-29 09:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paczka od Mikołaja - 60 zł. brutto. Bon na święta - 60 zł. brutto.
Czy ja jestem aż takim biedakiem. Żenada.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-11-30 23:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jajcarz - 2015-11-29 09:23:47]:
no, ale masz przynajmniej okazje zobaczyć szczęśliwego najwyższego
zdjecie uzytkownika
sigs - 2015-12-01 21:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie ma co ukrywać, że nie duże są te bony, no ale jednak zawsze to coś, Jakieś podstawowe zakupy na jeden dzień można zrobić. Nie wszystkie firmy dają benefity.
zdjecie uzytkownika
Bezaaaaaaaaaaaaaaaaa - 2015-12-04 22:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj w pracy kiedy weszłam do pokoju mojego szefa ta prawie mi się oświadczył! Właściwie to były tylko w 1/3 oświadczyny. Spojrzał mi prosto w oczy i zapytał: Wyjdziesz?
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-12-12 00:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zastanawiam się na podjęciem pracy w Selgrosie. Kolega kiedyś pracował i poleca. Mówił, że zarobki były dobre i ludzie z którymi pracował fajni. Jednak to było parę lat temu. Dacie znać jak sytuacja z atmosferą i zarobkami wygląda teraz?
zdjecie uzytkownika
maxi - 2016-01-03 20:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie prosze czy istnieje szansa dostac sie do pracy na magazyn,jako logistyk, moj kolega pracuje w jednym ze sklepow w polsce, nie narzeka,mowil ze maja byc jakies przyjecia od nowego roku

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert