brak logo

Windplast

Malbork

Opinie o Windplast

anonim 2010-03-23 16:37:03
anonim - 2010-01-14 12:08:17

Dodaj opinie o Windplast - Malbork. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

super
xx 2010-12-02 12:35:39
potwierdzam opinie, od prawie roku nie moge doprosic sie o przyjecie reklamacji. Zglosilem problem bezposrednio do produceta, ktory bez problemu przyjal reklamacje, ( usunięte przez administratora ) Nie polecma firmy.( usunięte przez administratora ) Jesli ktos chce ich wziac niech sie dobrze zatsanowi.
1
Adam 2011-05-12 18:25:36
ogólna wielka porażka nie polecam a nawet szczerze odradzam w żadnym wypadku proszę nie wpłacać zaliczek pan od pomiarów nie zna się na rzeczy( usunięte przez administratora )
1
Klakier 2011-11-15 11:26:10
Firma tragiczna! Pracodawca zatrudnia co chwilee nowych pracownikow.Nikt tam nie wytrzymuje i nikt nie bedzie pracowal za takie grosze. Premia...?- jaka premia?w tej firmie nikt premii na oczy nie widzial.( usunięte przez administratora ).Pozdrawiam.
1
Przekazowy Człowiek 2011-11-16 18:38:16
P O R A Ż K A !!! OMIJAJCIE TA FIRME SZEROKIM ŁUKIEM. DOBRZE RADZE.( usunięte przez administratora )
1
klient 2013-03-20 20:58:12
POD ZADNYM POZOREM NIE WPŁACAĆ ZALICZEK, OGÓLNIE UNIKAĆ FIRMY. FACET BIERZE ZALICZKI ŻEBY MIEĆ NA ZLECENIA, [usunięte przez moderatora] . ODRADZAM WSZYSTKIM KTÓRZY MOGĄ SIĘ JESZCZE WYCOFAĆ LUB ROZMYŚLIĆ
1
okbyz 2014-01-21 19:52:57
Jestem zadowolony z usług tej firmy. MOntażysta świetnie poprawił niedoróbki po poprzedniej firmie. Szczerze polecam .
Nunka 2014-03-10 10:22:08
Odradzam szczerze , zaliczka wpłacona termin minął ,towaru brak.Właściciel Irek Wiktorczyk kłamca i krętacz -do dziś nie jest w stanie mi podać terminu dostawy i montażu drzwi .Poszłam dziś zanieść wypowiedzenie , powiedział mi w oczy że nie przyjmie..(usunięte przez administratora)
2
Paweł 2014-10-24 20:35:18
To jest jakaś pomyłka a nie firma. Ten Pan to kłamca.szczery oszust. to jest jakiś dramat. słodki głosik a ch..a robi. ściemnia na każdym kroku.Zgłoszone usterki do poprawy już 2 lata się ciągną. życzę temu Panu upadłości firmy i oby nigdy się nie podniósł w biznesie po tym jak traktuje konsumentów.
1
franiu 2015-02-08 13:25:46
też mi wielka renoma. Co to za zaszczyt dla pracownika fizycznego pracować w Windplaście czy w innej tego typu firmie , skoro czy tu czy tu będzie robił to samo tymi samymi narzędziami. Ważne dla takiego pracownika są inne sprawy, takie jak umowa, wynagrodzenie czy też atmosfera w pracy. To się dla nich liczy
lajko 2015-11-24 09:23:17
Pracowałem tam dwa dni ze starymi pracownikami ale tyle co się nasłuchałem od klientów i pracowników to dziękuje bardzo nigdy nie widziałem takiego cyrku na kółkach teraz podobno jest już 4 brygada po naszej więc...
1
bagira 2016-05-14 11:57:41
a możecie mi powiedzieć dokładniej o co chodzi z tą "stroną klientów windplast"? to nie jest tak naprawde prowadzone oficjalnie przez firmę czy jak to wygląda?
Zostaw swoją opinię o Windplast - Malbork
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Windplast