brak logo

Petecki P.P.H.U. Ignacy Petecki

Łódź

Opinie o Petecki P.P.H.U. Ignacy Petecki

uyffhkkjh 2016-07-23 09:49
Czy da się zarobić chociaż 3000 na rękę na produkcji lub w biurze?
8
Bogdan 2016-07-24 00:48
W którym zakładzie Płacą bez problemu ponad 3000zł netto, na jakim stanowisku i w jakim wymiarze czasowym, bo z chęcią bym się zatrudnił.
5
Bogdan 2016-08-02 00:39
Lek ? Może podasz szczegóły zarobków ponad 3000zł, zamiast wypisywać farmazony.
4
gfhh 2016-08-02 11:44
Ja też nie wiem gdzie tyle mają wyplaty
4
tre45 2016-08-27 04:33
Ruszył ktoś temat z nadgodzinami?
murzyńskie zombie 2016-08-29 21:25
Czemu ludzie maja po 200 godzin+ przepracowanych a dostają mniejsze pensje niż ci co maja mniej godzin? Mniejsza o wiele premia z jakiej to racji? Pracownik się stara zostaje nadgodziny a premia mniejsza od osób które zostają po 8h? wtf gdzie tu logika.Ostatnio coraz więcej ludzi się zwalnia a pracy więcej
Zobaczymy teraz 10-tego wypłaty będą słabe to teraz już nikt nie zostanie nadgodzin.Nie oszukujmy się za lipcowy miesiąc wypłaty były słabe i ludzie się zniechęcili co do nadgodzin.Nadzieje w tym miesiącu zobaczymy co zdziałacie ...
7
tyyu 2016-08-30 13:59
Czym więcej osób zgłosi do pip brak nadgodzin tym lepiej. Zglaszajcie można anonimowo.
5
tttttt 2016-08-30 19:58
Tomek przestań wklejać jakieś bzduru
jolmadafaka 2016-08-30 20:13
wyplaty sa w terminie za to duzy plus
niuńka 2016-08-31 23:25
Coraz więcej osób w Gostyninie u peteckiego się zwalnia nic dziwnego uciekają do nowo powstałej firmy.
Niedługo sami Ukraińce będą pracować.Zobaczymy 10 tego jak potraktujecie ludzi.Zobaczycie wtedy ile osób odejdzie :)
8
lol 2016-09-01 10:15
zal
6
uguvi 2016-09-02 09:14
Ciekawie to nie jest
jsdxuuu 2016-09-13 17:24
Czy w biurach w łodzi macie płacone nadgodziny?
ttttttttt 2016-09-14 10:15
Nadgodziny są, wszyscy boją się odezwać o zapłatę
3
uytef 2016-09-15 07:53
Walczy i wylecieć ?
porada 2016-09-17 09:49

Pracowałeś po godzinach albo w dni wolne od pracy Wyjaśniamy, co Ci się w zamian za to należy.
Praca w godzinach nadliczbowych łączy się z dodatkowym wynagrodzeniem albo z czasem wolnym. Tego rodzaju robota ma miejsce wówczas, gdy:

jest realizowana ponad obowiązujące nas normy czasu pracy; albo
obowiązki wykonywane są ponad przedłużony dobowy wymiar czasu pracy wynikający z obowiązującego systemu i rozkładu czasu pracy.
Zatem godziny nadliczbowe z przekroczeń dobowych dla zatrudnionego na przykład w systemie podstawowym powstaną po przekroczeniu ośmiu godziny pracy. Do przekroczenia średniotygodniowej normy czasu pracy dochodzi wtedy, gdy pracownik w danym okresie rozliczeniowym przepracuje więcej niż przeciętnie 40 godzin na tydzień - wyjaśnia Łukasz Szpilski, prawnik Okręgowego Inspektoratu Pracy w Zielonej Górze.

Zobacz też: Praca w nadgodzinach - kogo dotyczy i jakie przysługuje wynagrodzenie

Wyjątkowa sytuacja

Praca w godzinach nadliczbowych ma charakter wyjątkowy! Jest dopuszczalna w razie szczególnych potrzeb pracodawcy, usunięcia awarii czy też konieczności prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia, zdrowia ludzkiego lub mienia albo środowiska. Opisany katalog sytuacji - wynikający z art. 151 par. 1 Kodeksu pracy - w których może być ona podejmowana przez pracownika ma charakter zamknięty.

Polecenie pracodawcy wykonywania pracy ponad normę czasu pracy nie musi być wyraźne, nie wymaga szczególnej formy (wyrok SN z dnia 25.08.2004r., I PK 707/03).

Na co możesz liczyć

1. Taka praca wiąże się z dodatkowym wynagrodzeniem. Składa się ono z:

normalnego wynagrodzenia za pracę;
dodatku za pracę w nadgodzinach w wysokości:
a) 100 proc. wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających:
- w nocy, w niedzielę i święta, które nie są dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy,

- w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za pracę w niedzielę lub w święto zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy; oraz_- za każdą godzinę pracy nadliczbowej z tytułu przekroczenia przeciętnej tygodniowej normy czasu pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym;

b) 50 procent wynagrodzenia - za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających w każdym innym dniu.

Warto wiedzieć: normalne wynagrodzenia za pracę to jest to, które otrzymujemy stale i systematycznie.

Obejmuje ono pensję zasadniczą (wynikającą ze stawki osobistego zaszeregowania) i dodatkowe składniki wynagrodzenia o charakterze stałym (jeżeli mamy do nich prawo na podstawie obowiązujących w zakładzie pracy przepisów płacowych).

2. Dodatek za pracę w godzinach nadliczbowych oblicza się biorąc za podstawę wynagrodzenie pracownika wynikające z jego osobistego zaszeregowania określonego stawką godzinową lub miesięczną. Jeżeli taki składnik nie został wyodrębniony, przy określaniu warunków wynagradzania należy się 60 procent wynagrodzenia.

Warto wiedzieć

Godziny nadliczbowe z tytułu przekroczenia przeciętnej tygodniowej normy czasu pracy powstają dopiero z upływem okresu rozliczeniowego. Te z przekroczenia dobowej normy czasu pracy - w dniu, w którym wystąpiły. Wtedy też pracownik nabywa prawo do ich opłacenia, oprócz normalnego wynagrodzenia, stosownym dodatkiem.

Zobacz też: Koniec ery nadgodzin?

Pracodawca może zostać zwolniony z obowiązku finansowej rekompensaty przekroczeń dobowych tylko wtedy, gdy przed terminem płatności wynagrodzenia, przypadającym bezpośrednio po wystąpieniu nadgodzin z przekroczenia normy dobowej, pracownik zawnioskuje o udzielenie czasu wolnego w tym samym wymiarze (1 h za 1h) bądź pracodawca oznaczy w jego grafiku termin udzielenia czasu wolnego w wymiarze o połowę wyższym niż liczba przepracowanych godzin nadliczbowych (1,5 h za 1 h). W zamian za wynagrodzenie wraz z dodatkiem za pracę w godzinach nadliczbowych pracownikowi może być przyznany ryczałt, gdy pracuje on stale poza zakładem, np. jako kierowca. Ryczałt jest ustalony w stawce miesięcznej. Jego istotą jest też to, że bez względu na to, ile godzin nadliczbowych przepracujemy w danym okresie, otrzymamy całą kwotę ryczałtu.

Co ci przysługuje, gdy pracowałeś w wolny dzień?
Pracownikowi, który ze względu na okoliczności przewidziane w art. 151 par 1 Kodeksu pracy (np. ze względu na szczególne potrzeby zatrudniającego) wykonywał swoje obowiązki w dniu wolnym, wynikającym z rozkładu czasu pracy w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy (np. w sobotę), przysługuje mu w zamian inny dzień wolny od pracy. Udziela się go pracownikowi do końca okresu rozliczeniowego - w terminie z nim uzgodnionym. Uwaga! Uprawnienie to powstaje niezależnie od liczby godzin zatrudnienia w dniu wolnym wynikającym z rozkładu
2
gym 2016-10-02 20:23
Praca tam to wielki wyzysk cały październik chcą aby pracować znowu po 10 godz z sobotami i niedziela mi .dyr zwariował trzeba to zgłosić do pip bo to dłużej nie może tak być na produkcji ledwojuż daje rade co raz więcej wypadków . Logistyka tez juz wymieka kierownicy podnoszą morale ale to już mniej pomaga im to współczuję bo jeszcze mają beznadziejne go planiste który wprowadza poprawki na wyjazdy gdzie chłopaki robią jedna listę cały dzień.
9
gym 2016-10-02 20:24
Praca tam to wielki wyzysk cały październik chcą aby pracować znowu po 10 godz z sobotami i niedziela mi .dyr zwariował trzeba to zgłosić do pip bo to dłużej nie może tak być na produkcji ledwojuż daje rade co raz więcej wypadków . Logistyka tez juz wymieka kierownicy podnoszą morale ale to już mniej pomaga im to współczuję bo jeszcze mają beznadziejne go planiste który wprowadza poprawki na wyjazdy gdzie chłopaki robią jedna listę cały dzień.
5
gihhhh 2016-10-03 00:24
W całym zakładzie brak wkrętów.
Niedługo widelcem będziemy wiercić a wkręcać będziemy zapałki.
5
weź kredyt prawdziwe zero procent za zero złotych 2016-10-03 14:34
Pojawia się wpis o tym co dzieje się na produkcji np że czegoś brakuje i za chwilę pojawia się kolejny wpis odwracający uwagę od poprzedniego, ciekawe zjawisko.
5
Makumba 2016-10-03 17:28
Hohoho reklama dźwignią handlu. Daniel ostro zasiada po godzinach na forum i ogień.
Czy za to pisanie to jakieś dodatkowe profity spływają?
Jeżeli tak, to jakie? -może coś dorobię.
Rotacja jak na karuzeli w lunaparku.
4
tytyty 2016-10-05 13:55
To czemu godzicie się na pracę po 10 godz i jeszcze soboty i niedziele ?
3
Am 2016-10-05 14:04
A no właśnie, totalnie nei rozumiem dlaczego narzekacie jeśli dostaliście na samym początku pracy umowę do przeczytania, zgodziliście się na wszystko.
2
koziołeczek 2016-10-27 19:28
No cio tam u doktora ?cisza jakas?czyżby pokochał was z wzajemnoscią?a moze zamknął ten przybytek rozkoszy dla rżnących go na lewo i prawo?hihihi
5
xl 2016-10-27 20:49
najlepiej rzną w gostyninie w nocy a w dzień ten ten główny
5
bbn 2016-10-27 20:51
makumba masz racje robi po godzinach bo w domu pustki
2
Rambo 2016-10-29 21:18
bez zmian...na lepsze.
2
uyfvb 2016-11-21 08:27
Reklamacje składa się w punkcie w którym została podpisana umowa, to chyba normalne. Prawda?
piytf 2016-11-21 08:30
Z urlopami to składam wniosek i idź na co czekasz?
fhjj 2016-11-23 16:16
Wniosek złóż do swojego kierownika lub do działu kadr
Nie pracuj tam 2016-11-25 21:48
Gostynin to najgorszy zakład jaki może być, niedawno zainstalowano kamery i człowiek ścigany jest dosłownie za byle co. Kierownik nakazane chodzić i pilnować aby tylko ktoś trochę nie zwolnił tempa pracy, czy cokolwiek. Dogadanie się z kierownictwem to jest poprostu kpina mają ludzi gdzieś oczywiście nie każdy kierownik ale jest tam paru takich gdzie są normalni.
3
xexe 2016-11-29 20:08
bełkoczesz.jestes wołem,to tyraj,a nie skaczesz,pan moze ci kamey założyc,jego cyrk,a ty jestes jego małpka,amen
4
ass 2016-12-13 21:05
No a mialem zamiar wyslac tam cv na specjaliste od sprzedazy ale jak produkowane okna to bubel i dotego maja ludzi za nic itylko 3000zl za 200godzin to juz na starcie podziekuje
3
stawka większa niż życie :-) 2016-12-14 11:40
w Łasku po 10 - tym przeprowadzili imitację wypłat po 13 zł za godz.(zamiast 11 zł )sprawdzając pewnie jak będą wyglądały wypłatki od Stycznia po nowej stawce:) kpina ,już wiadomo ile zabrać
2
Peter von Pizden Palcen Szturchen 2016-12-15 18:57
Szuka ktoś z was w międzyczasie coś lepszego do roboty czy wszyscy tylko płaczą jak bardzo im tu źle? Nie podoba się robota i wypłata, nie inspiruje cie doskonałość to albo cię zacznie inspirować albo na twoje miejsce przyjdzie Ukrainiec którego będzie inspirować i będzie szczęśliwy że zarabia 10 razy więcej niż w swoim kraju.
6
robi 2016-12-20 11:47
czy do Francji i Włoch też firma Petecki sprzedaje? Może wypowie się jakiś handlowiec jak wygląda atmosfera, praca i płaca
Nick 2016-12-21 13:18
spytaj lepiej jak wygląda współpraca z odbiorcami, to od tego zależy atmosfera.
1
xixi 2016-12-22 11:09
współpraca z odbiorcami nie wygląda,bo nie istnieje,dzieki wspaniałemu zbytowi....jak bys zamiast 20 zamówionych okien dostał trzy,zrozumiał bys jak działa ta >>współpraca<<
11
obiektywny_John 2017-01-18 12:58
W firmie Petecki liczy się pracownik, ale liczy się też zarobiona kwota.... mając firmę sprzedającą pewien produkt jest to raczej naturalne, że im więcej sprzedasz tym jesteś lepiej postrzegany w oczach pracodawcy...osobiście nie mam większych zastrzeżeń jeśli chodzi o samą atmosferę i miejsce pracy. Natomiast cała kultura pracy jest typowa dla firm tej wielkości i z tej branży.
Jeśli posiada się doświadczenie w pracy w firmie produkcyjnej to w zasadzie sytuacja nie powinna być zaskakująca.
2
Byly pracownik łódź 2017-01-20 18:24
Obiektywny John....Widac ze staz pracy u Ciebie jest dosc kiepski stwierdzajac ,ze taka opinia to norma ,jesli chodzi o wyksztalcenie to mysle ze mam wyzsze niz Ty ,ale co zrobic jak sie ktos sprzeda i sprzedaje innych to ciezko przyznac ze cos robisz niewporzadku wobec innych.Firmy sa rozne -oczywiscie,ale ten temat dot. Tej i ok.370 opinie w tym ok 300 prawdziwych ,znikad sie nie biora!potwierdzam slowa -Firma to masakra,zarzadzajacy po lizaniu (t...ów)_masakra,polityka firmy -totalna podstawa raczkujacych firemek ,a obgadywanie pracownikow przy innych pracownikach to juz na maksa przegiecie i Debilzm sadzac ze nikt tego nie ocenia .Sami sobie wyrabiaja marke !
9
Szczery człowiek 2017-01-20 22:24
Atmosfera między pracownikami na pewno na plus, a z drugiej strony... obiecanki cacanki płynące z samej góry. Zero kontroli nad tym co dzieje się w firmie, w zamian za to masa obietnic bez pokrycia. Jest potencjał, trzeba go wykorzystać - firmo: nie patrzcie tylko na obroty, spójrzcie na ludzi...
6
szalenie 2017-01-21 13:04
Rozumiem, że to kierownictwo uwazajace się za cezara na rudzkiej to Pan S? Bo z tego co wiem to Pan M jest Ok. Nie mam zastrzeżeń.
3
obiektywnie 2017-01-21 13:09
Czy dobrze czy źle każdy ocenić powinien sam. Podobn była kontrola pip. Wiecie co sprawdzali? Czy sprawdzali rozliczanie nadgodzin sobót i urlopów? Czy tylko warunki pracy, a może coś innego ?
bondżolo 2017-01-21 21:31
Serio była kontrola PIPu?
Sprawdzili wszystkie niepłacone nadgodziny ? Wspominali coś o magicznym słowie na M ? (m....ing)
2
obiektywny_John 2017-01-24 10:50
Tak czytam wasze pretensje i gorzkie żale i zastanawiam się… czy firma Petecki jakąś formą szantażu lub przemocy trzyma was u siebie?
Czytając te wpisy mam wrażenie, że to forum sfrustrowanych „leniwców”… w Polsce nie ma niewolnictwa, a jeśli czujecie się „wykorzystywani” zawsze możecie zmienić miejsce pracy… Pytanie czemu tego nie zrobicie? Mało jest firm z branży okiennej w woj. Łódzkim? Jeśli źle wam płacą idźcie tam gdzie zapłacą waszym zdaniem lepiej. Jeśli uważacie ze siedzicie za dużo w pracy znajdzie takie gdzie będziecie pracować krócej.
To nie jest wasza firma, nikt nie dostosuje jej funkcjonowanie pod was. Nawet jeśli waszym zdaniem to funkcjonowanie jest złe. To jest przywilej i jednocześnie problem jej właściciela. I to jego sprawa kogo zatrudnia, na jakie stanowisko i za jakie zasługi.
Jak pisałem wcześniej mając firmę produkującą i sprzedającą pewien produkt to nie dziwne, że właściciel naciska i wymaga na większą jego sprzedaż.
Pamiętajcie, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.. póki co zachowujecie się jak dzieci, które skarżą się nie wiadomo komu na tym forum, dając tak naprawdę tylko chwilowy upust swojej frustracji.
6
ptyś 2017-01-26 15:12
No nie do końca jednak. Żyjemy w społeczeństwie gdzie są przyjęte pewne normy społeczne i etyczne, i pewne zachowania jednak nie powinny mieć miejsca, jak np. obmawianie pracowników i napuszczanie ich na siebie itd itp, długo by wymieniać.
Zgadza się, można sobie zmienić , jak nie pasuje. Rozwiązanie to wydaje się jednak proste dla osoby z zapleczem finansowym, albo singla bez zobowiązań, bo większość z pracowników jest uwiązana do firmy np. kredytami, muszą wyżywić rodzinę, ubrać dzieci. Niektórzy zmieniają . Niektórzy boją się , że nie znajdą szybko czegoś nowego, a rachunki za mieszkanie płaci się co miesiąc. Osoby decydujące się na pracę w tej firmie oczekiwały czegoś, co np. obiecano im na rozmowie o pracę.
Jest też grupa osób, które się zaangażowały w firmę , bo są omamieni obietnicami i mają przeprane mózgi oraz przewartościowane życia.
Oczywiście, że firma produkcyjna musi sprzedawać swój produkt. Jest to oczywiste. Natomiast istnieje różna kultura pracy, tutaj kultura pracy to bardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niż nowoczesna firma na jaką PPHU Petecki pozuje. A dodatkowo oczekując danej sprzedaży od handlowców przy jednoczesnej amatorskiej strategii sprzedażowej, a raczej jej braku, przy nieprofesjonalnym kierownictwie przypominającym klawiszy więziennych (a gdzie nowocześni managerowie?) to już nie jest takie oczywiste.
10
a jo wim 2017-02-04 19:45
Dawno powinni już tę pralke zamkąc,hahaha
2
ugg 2017-02-05 13:23
Ja to się zastanawiam czemu ciagle wpisy znikają, czy naprawdę już nie.można mieć wolnego słowa.
5
ptyś 2017-02-05 22:32
Cezar cenzoruje.
4
guhff 2017-02-22 08:48
Jakis czas temu ktos umiescil fajny wierszyk. Widze, ze jwst skasowany. Istnieje mozliwosc umieszczenia go ponownie? Osobo ktora to pisalas dawaj gi jeszcze eaz to byl naprawde fajny
1
Zostaw swoją opinię o Petecki P.P.H.U. Ignacy Petecki - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Petecki P.P.H.U. Ignacy Petecki