brak logo

VISPOL

Włoszakowice

Opinie o VISPOL

bodzio 2010-01-22 14:39:14
Ludzie ta firma to poraszka te zdjęcia co mają aut. to te zdjęcia jakiejś innej firmy porobili. same złomy mają które nie nadają się do jazdy. kasa słaba, bardzo słaba.tylko to dobre że często w domu. nie polecam nikomu tej firmy
pracownik 2010-11-01 12:14:58
lukasz tylko na tyle cie stać musisz się pod kogoś podszywać żeby wyrazić swoja opinie
anonim 2011-01-12 17:27:33
pracowałem w tej firmie bardo długo i mogę trochę powiedzieć o firnie vispol , [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kanciarze targujesz się o każda złotówkę ! ale jeśli chodzi o np ; (telefon) odliczają od wypłaty ale bez okazania rachunku . płacą od km albo frachtu( kantują) samochody złomy było milo kiedyś ale teraz szukają oszczędności na kierowców padło nikomu nie polecam tej firmy jedno wielkie chamstwo
ro 2013-03-08 00:44:16
Zgadzam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .(usunięte przez moderatora) - samochody to złomy - nie ma często nawet szansy dojechać na czas! Szkoda czasu, nerwów i zdrowia - nie dziwię się, że Ci co zostali mają dosyć i robią to co robią. A poza tym za chwilę się pewnie zwinie - wszyscy go mają dosyć.
seba 2015-01-26 13:40:23
jaki socjal jakie warunki ja tam jezdzilem zlomy i brak kasy
stary 2015-02-03 20:24:10
co ty opowiadasz ja tu latam kasa w miare 3500 srednio idzie przezyc pod warunkiem ze 2 polowa pracuje
mrowa 2016-02-08 20:21:36
za tyton go chca wsadzic a kumpela mi mowila ze we wloszakowicach nadal mozna kupic krajanke bez akcyzy czyzby reszte sprzedaje co mu zostalo
mrowa 2016-02-08 20:24:57
bakom sa 2 aute wolne jak chcialbys u nas jezdzic odrazu cie przyjma
stan 2016-03-25 17:28:23
bedzie 3 auto wolne bo kumpel b edzie sie zwalnial takze jakby ktos byl chetny to warto do nas przyjsc na dzien dobry dostanie 4 tys i paczke tytoniu na wyjazd
koorneli 2016-05-20 12:43:00
widze, że ta firma to Importer motocykli Royal Enfield Polska. Klasyczne motocykle dla mężczyzn z klasą mają w ofercie i nie tylko, wydaje mi się, ze każdy moze coś dla siebie teraz wybrać z tego co widze jednak.
Zostaw swoją opinię o VISPOL - Włoszakowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VISPOL