Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o polcarbo

Pracowałeś w firmie polcarbo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
instruktor strzałowy - 2012-02-08 21:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwicie sie ze jest tam tak zle, jak tam jest kierownikiem pan [usunięte przez moderatora] ktory pracujac jeszcze w jastrzębskich kopalniach mial ksywke: \\\"Jestem [usunięte przez moderatora], masz kłopoty\\\". Wielki kierownik od siedmiu boleści....
zdjecie uzytkownika
napoleon - 2012-03-04 20:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem cz 15 lat ,z czego w plc7 lat.Zaloga w 50procentach to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cze.taki przodowy z pawlowic nic nie robi i 7000 tysza pierdzenie w gacie a teraz dowiedzialem sie ze nastepny chlor dobral sie do koryta.de focto ludzie ktorzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] li kierownika teraz zajmuja wysokie stanowiska gornicze.
zdjecie uzytkownika
wilk12 - 2012-05-17 21:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie ,,instruktorze strzałowy \\\\\\\'\\\\\\\' D [usunięte przez moderatora] nie jest kierownikiem , ale głównym przodowym kierownikiem jest S [usunięte przez moderatora] to PLC 1 na PLC 3 głównym przodowym jest G [usunięte przez moderatora] a kierownikiem N [usunięte przez moderatora] więc niewypisój bzdetów.
zdjecie uzytkownika
hornik - 2012-10-14 17:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Polcarbo kilka lat i nic dobrego o tej firmie dobrego nie mogę powiedziec. Takie typy jak [usunięte przez moderatora]to urodzeni [usunięte przez moderatora] mający pracujących tam ludzi za nic.Praca z takimi [usunięte przez moderatora] to horror psychofizyczny.
zdjecie uzytkownika
JCz - 2013-01-15 15:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci [usunięte przez moderatora] nawet jak od nich odchodzilem ,chcieli odemnie wydrzec pieniadze za wydanie mojego zatwierdzenia .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 16:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/zdechlok/ czy tak ciężkie warunki panują w czeskiej kopalni? czy warto isc do polcarbo i pracować w tamtej kopalni? Jakie zarobki i co ze świadczeniami?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 11:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim a czy możesz podać konkretną sumę jaką można zarobić przez miesiąc pracy w firmie polcarbo? ile godzin w miesiącu się tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
maczelto - 2013-11-24 21:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [instruktor strzałowy - 2012-02-08 21:55:36]:
głupi jesteś pracowałem tam 8 lat i tak było a ty jestes pachołkiem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sztygar - 2013-12-25 18:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pol carbo to firma dobra troche wymaga od ludzi a ludzie narzekaja
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-02-18 23:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie od dłuższego czasu firma polcarbo, bo nie wiem, czy to aby lepsze warunki niz w polskich kopalniach, jak ktoś coś wie, to niech napisze, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
edd - 2014-03-12 11:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie jest tak najgorzej, zwłaszcza, że polcarbo szuka do pracy, ale lista dokumentów jest pokaźna, aby Cię przyjęli.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-03-15 13:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zaintrygował punkt posiadanie 1800,- Kč w celu przeprowadzenia badań lekarskich , czy aby takich rzeczy polcarbo nie powinien stawiać, zdarzyło się komuś, że wydał kasę, a go nie przyjęli?
zdjecie uzytkownika
JCz - 2014-03-15 16:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sie zdarza.Np. jak ci wykryja wade serca. (usunięte przez administratora) Za mieszkanie tez sobie zaplacisz i to slono za byle jakie warunki w hotelu kosmos.
zdjecie uzytkownika
roooooooney - 2014-03-18 16:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no dobra, ale czy przynajmniej, np. samo wynagrodzenie później w polcarbo warte jest takiego poświecenia i ryzyka?
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-04-02 10:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie przesadzajmy, czemu inne firmy jakos potrafia korzystac z medycyny pracy i opłacają to pracownikowi, czemu polcarbo bierze za to pieniądze?
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-05-20 15:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co i jak z tą firmą? Chcę tam się dostać, ale zależy mi na aktualnych opiniach? Ktoś wie wiecej i pomoze? Pliz.
zdjecie uzytkownika
JCz - 2014-05-20 19:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ryskalok drze na wszystkim. Nie liczylbym na solidne wynagrodzenie. Chlopcze szukaj w niemczech jesli cos umiesz robic na dole.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-05-29 20:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna sprawa z ta medycyna pracy, ale chyba jest to do przebolenia, tylko bardziej martwi mnie ten komentarz powyżej, mówiący o niesolidnym wynagrodzeniu w polcarbo.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-06-01 21:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w polcarbo prawie dziesiec lat,dozor to gnoje
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-07-11 18:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zarobki
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-07-11 18:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czytam te opinie i niewiem już nic
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-07-11 18:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a te niemcy ma ktoś namiar
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-07-12 15:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KASIA, to co napisałaś dało zmieścić sie w jednym poście... Ja niestety nie pomoge, bo sam dopiero interesuję sie polcarbo. @byly pracownik, to chyba nie było tak źle, skoro pracowałeś az 10 lat! Polecasz?
zdjecie uzytkownika
niemaźle - 2014-08-01 22:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ciężko ale jak ktoś chce pracować to warto, można zarobić więcej niż w Polsce, a większość komentarzy to ludzie , którzy tu przyszli popracowali miesiąć i stwierdzili ,że jest jak w Polsce(tyle ze tu wiecej placa) a oni chcieliby nic nierobic a zarobic :) pomyliliscie zawód ludzie jak tak chcieliśćie
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-16 14:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, mam nietypowa prosbe. wiem ze wchodzi tu sporo osób związanych z górnictwem i pracujących w kopalniach. szukam osoby która pracowała bądź może pracuje z panem ( usunięte przez administratora )wiele lat temu stracilismy kontakt i chciałabym bardzo go odnowić. jeżeli wejdzie tu ktoś kto wie cokolwiek i mógłby mi pomoc to prosze o kontak( usunięte przez administratora ) z góry dziekuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polcarbo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x