Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o polcarbo

Pracowałeś w firmie polcarbo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
roooooooney - 2014-03-18 16:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no dobra, ale czy przynajmniej, np. samo wynagrodzenie później w polcarbo warte jest takiego poświecenia i ryzyka?
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-04-02 10:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie przesadzajmy, czemu inne firmy jakos potrafia korzystac z medycyny pracy i opłacają to pracownikowi, czemu polcarbo bierze za to pieniądze?
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-05-20 15:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co i jak z tą firmą? Chcę tam się dostać, ale zależy mi na aktualnych opiniach? Ktoś wie wiecej i pomoze? Pliz.
zdjecie uzytkownika
JCz - 2014-05-20 19:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ryskalok drze na wszystkim. Nie liczylbym na solidne wynagrodzenie. Chlopcze szukaj w niemczech jesli cos umiesz robic na dole.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-05-29 20:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna sprawa z ta medycyna pracy, ale chyba jest to do przebolenia, tylko bardziej martwi mnie ten komentarz powyżej, mówiący o niesolidnym wynagrodzeniu w polcarbo.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-06-01 21:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w polcarbo prawie dziesiec lat,dozor to gnoje
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-07-11 18:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zarobki
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-07-11 18:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak czytam te opinie i niewiem już nic
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-07-11 18:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a te niemcy ma ktoś namiar
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-07-12 15:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KASIA, to co napisałaś dało zmieścić sie w jednym poście... Ja niestety nie pomoge, bo sam dopiero interesuję sie polcarbo. @byly pracownik, to chyba nie było tak źle, skoro pracowałeś az 10 lat! Polecasz?
zdjecie uzytkownika
niemaźle - 2014-08-01 22:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest ciężko ale jak ktoś chce pracować to warto, można zarobić więcej niż w Polsce, a większość komentarzy to ludzie , którzy tu przyszli popracowali miesiąć i stwierdzili ,że jest jak w Polsce(tyle ze tu wiecej placa) a oni chcieliby nic nierobic a zarobic :) pomyliliscie zawód ludzie jak tak chcieliśćie
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-16 14:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, mam nietypowa prosbe. wiem ze wchodzi tu sporo osób związanych z górnictwem i pracujących w kopalniach. szukam osoby która pracowała bądź może pracuje z panem ( usunięte przez administratora )wiele lat temu stracilismy kontakt i chciałabym bardzo go odnowić. jeżeli wejdzie tu ktoś kto wie cokolwiek i mógłby mi pomoc to prosze o kontak( usunięte przez administratora ) z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
tadeusz - 2014-09-22 19:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma POLCARBO prowadzi usługi techniczne ze specjalizacją górnictwa podziemnego od 1992 roku, także posiadają sporo doświadczenia. Oferują m.in pracę w czeskich kopalniach węgla kamiennego. Świadczenia emerytalne i zdrowotne opłacane są w/g czeskiego prawodawstwa. Zapewniamy przy zatrudnieniu za ich pośrednictwem: długookresowe, stabilne zatrudnienie, interesujące zarobki, pełne świadczenia pracownicze oraz zatrudnienie korzystne dla emerytów - górników.
zdjecie uzytkownika
hodf - 2014-12-02 20:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracowałem wybudowalem dom 10 lat pracy w rubani
zdjecie uzytkownika
haks - 2014-12-09 14:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hodf, hej, a możesz napisac jak dawno temu pracowałes w polcarbo? Skoro pracowałeś 10 lat, to chyba nie było tak tragicznie. Polecasz, więc prace w firmie, czy jednak odradzasz, bowiem miałes pewien powód do odejścia, gdyz warunki pozmieniały się na gorsze? Z góry dziękuję za wszelkie informację, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-12-20 14:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma polcarbo gdzie maja swoje fydobycie, na jakich kopalniach pracuja ? Czy to sa wszystkie na karwinie ?
zdjecie uzytkownika
JCz - 2014-12-20 22:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z daleka od tych zlodzieii. Wypiją ci krew i stracisz zdrowie. Pozytywne opinie pisza sami !!!
zdjecie uzytkownika
JCz - 2014-12-20 22:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak potrzebujesz forsy to bezpieczniej sprzedać nerke niż pracowc w czechach. Zobacz w internecie o ostatnich wypadkach.
zdjecie uzytkownika
maszyniok - 2015-01-15 10:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestescie wszyscy smieszni pytacie sie o zarobki a te zalerza tylko od was ja w tej firmie pracuje juz pare lat jezeli sumiennie chodzisz do pracy niemasz bul to zarobisz jezeli jestes operatywny to oni cie docenia wiem to sam po sobie mam30 lat jezdze maszyna na dole a zarabiam tyle co kombajnista w scianie niechce mi sie czytac tych opini jednego i drugiego debila alkocholika ktorzy sie u nas w firmie przewijaja non stop i potem wypisuja na nasza firme takie bzdury!!!kto chce pracowac to bedzie pracowal i zarabial kadra jest fajna na kazdym oddziele wiem bo znam kazdego w tej firmie tu pracuje moj tata ja mu zalatwilem a w tym miesiacu przyjmoje sie moj brat niema lepszej roboty na dzien dzisejszy widze to po znajomych co sie szwendaja po bodowlance a tak ogolnie to jezeli macie chec to polecam ta firme ja jestem zadowolony pamietajcie i nie sluchajcie bzdor firma jest ok placa na czas i wszystko z nimi idzie zalatwic tylko czeba byc poprostu normalnym czlowiekiem jak wszedzie
zdjecie uzytkownika
plc3 - 2015-02-12 15:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez pracowałem w Plc i ludzie są po prostu świnie przodowni to szajbusy a zwłaszcza jeden A.Gru..kawał hama
Zarobki są takie ze do dziś nie mogę wyjść z długów ale bardzo się ciesze ze tam już nie pracuje mam prace na miejscu i zarobki mam lepsze niż w Plc A ty maszynowy jak się chwalisz ze tyle zarobisz albo dobrze kalujesz albo ktos ci zapłacił żebyś taki komentarz napisać
zdjecie uzytkownika
sitek tomasz - 2015-03-08 08:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej unikac tej firmy
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-04-05 11:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sitek tomasz - 2015-03-08 08:07:34]:
to prawda co piszesz zarobki powiem krótko zarobisz do 4 tys moze wiecej ale jest bardzo ciepło bardzo temperatury srednio 43-55 a czasem cieplej na hotelu jest czysto a hotel ma polcarbo kosmos dzienie na poskie to 250 koron a jak juz bedziesz procował to 100 koron czyli 15 zł na recepcji jest piwko gorzałka nawet tania fajne dziewczyny dyskoteki to życie dla kawarera nawet fajne nie powiem ale jak ktos nie ma auta to tez jest dobry dojazd do katowic jaworzna
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-04-11 07:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sprawa z ubezpieczeniem. Czy pracujac w czechach bede mogl korzystac z opieki medycznej w polsce i co jesli ulegne wypadkowi? Jest oplacane ubezpieczenie czy trzeba to zrobic prywatnie? Po ilu przepracowanych latach w czechach nalezy sie emerytura?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-06-20 10:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jak się kształtują zarobki obecnie w Polcarbo, ile w koronach a ile w złotówkach, warto się starać o pracę w tej firmie, jakieś dodatki mają czy tylko goła wypłata?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-06-21 19:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie mnie tez interesowałoby ile można zarobić w takiej robocie dla polcarbo, bo jednak to jest czeska firma. Wiadomo, że w Polsce górnicy wypracowali sobie bardzo dobra warunki, zarabiaja ponad 6 tysięcy, inżynierowie nawet 9 albo i lepiej, do tego trzynastki, czternastki, barbórki, darmowy węgiel. Pewnie tutaj nie ma tak dobrze znając życie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polcarbo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy polcarbo?
Zadaj pytanie
alert