brak logo

Producent bielizny osobistej " WADIMA "

Zielonka

Opinie o Producent bielizny osobistej " WADIMA "

Bałtyk 2011-07-20 19:53:38
Witam
Jeśli masz chęci do pracy to wszystko jest OK. Weksel podpisuje każdy pracownik i Twój mąż jeśli macie wspólność majątkową. Jeśli nie masz złych zamiarów to nie masz się czego obawiać. Znam przypadek, gdzie kobieta rozstawała się z firmą i pomimo dużego manka, szef nie wykorzystał weksla tylko jak normalny człowiek, poszedł na rękę i rozłożył na raty. Fakt, że kobiecie nic a nic nie chciało się pracować......no i wyszło jak wyszło.
nina 2011-07-21 19:52:43
Jako sprzedawca nie podpisujesz weksla ale podpisze twój mąż odpowiedzialność finansową. Jeśli będziesz miała manko to będą mieli z kogo ściągnąć . Prawdopodobnie manko ci wyjdzie !!!! i to nie wąskie bo żadna z nas pracujących w tej firmie jeszcze nie wyszła na zero!!!!
Szczepan będzie szczęśliwy bo za buble które się nie sprzedają i tak mu ktoś za nie zapłaci , na początek przyjmą cię na 3 miesiące a później jak nie będziesz donosiła i lizała odbytu Szczepanowi dostaniesz kopa w ...
Jeszcze jedno w pierwszych dniach twojej pracy będzie "szefuniu "wydzwaniał pytał jak się pracuje okazywał ci zainteresowanie, będziesz głupia jak w to uwierzysz !!!!!! Uwarzaj też na [usunięte przez administratora] to pierwsze dupolizy w tej firmie,
anonim 2011-07-31 13:42:29
A mnie bardzo podoba się praca w Wadimie. Porządna płaca, niewygórowane wymagania, możliwości rozwoju. Jestem pod wrażeniem profesjonalnego, a w zasadzie psychologicznego (czytaj: gestapowskiego) zarządzania firmą...
pracownik 2011-07-31 21:56:20
Podpisujesz weksle, pracujesz jak to w sklepie, masz regularne kontrole wszelakich podstawionych klientów lub oglądaczy, płacą ci słabiutko ,bo i ruch byle jaki, potem jest remanent a tu manko, bo sie nie da wyść do przodu. Szybko Cie zwolnią ,albo sama odejdziesz.
Wadima schodzi na psy. Pozwalniali tych co mogli, pozatrudniali nowych a i tak kręcą się w kółko, bo zapomnieli o jednym. Nie tnie się kosztów na pracownikach, mimo ,że to najłatwiejszy sposób, bo ze słabo opłacanego niewolnika nie ma dobrego pracownika! Występuje wtedy czynnik przetrwania ,ale zero motywacji do działania. Wie to kazdy dobry menager, szkoda ,że w Wadimie takowego BRAK.
anonim 2011-08-28 23:16:33
oszukany - 2010-03-21 09:24:01

Nie dajcie się zwieść premiom rozruchowym. Pracodawca odbierze je sobie z nawiązką ! Jednym słowem gangsterskie praktyki ! Omijajcie tę firmę z daleka !
[usunięte przez administratora]
Bożydar 2011-08-28 23:47:50
Czytając te wszystkie negatywne opinie o Wadimie, widzę iż są to same wypowiedzi przedstawicieli handlowych oraz sprzedawców sklepowych, czyli pracowników, na stanowiskach których występuje największa rotacja w każdej firmie. Ale w takiej firmie pracuje chyba z kilkaset osób. Co z klimatem pracy w głównej siedzibie firmy? Zamierzam tam aplikować jako pracownik biurowy.
jasio 2011-09-08 10:25:18
No to powodzenia:) Jeśli reprezentujesz jeden pasujący tam typ osobowości to może nawet popracujesz trochę ale konkurencja jest silna i przede wszystkim doświadczona w boju. Jeżeli nie jesteś takim człowiekiem to poszukaj lepiej czegoś innego.Pozdrawiam
chętny 2011-09-27 09:53:04
Mam zamiar wybrac sie na rozmowe na stanowisko z-cy kierownika oddziału, może ktoś powiedziec cos na temat tego stanowiska??
Pracawnik 2011-12-07 19:19:46
Możecie mi powiedziec po co wypisujecie te głupoty bo ja was nie rozumiem z deka praca jest praca wymaga sie czegoś i tyle a nie take cyrki piszecie zazdrościcie zarobionej kasy czy pracy
morena 2012-01-04 14:38:08
Jako sprzedawca w sklepie jesteś: sprzedawcą, sprzataczką, ochroniarzem (pilnujesz towaru a jak nie to na inwentaryzacji masz braki i jestes [usunięte przez administratora]). Podpisujesz papier o odpowiedzialnosci materialnej i musisz jeszcze miec drugiego łosia czyli żyranta, który podpisze to z Tobą.
iks 2012-01-04 21:33:31
A czy Wam się nie wydaje, że tak jest w każdym sklepie?.........czepiasz się konkretnie firmy.......a tak naprawdę, sama wiesz, że tak jest w każdym innym, innej firmy sklepie. Popatrz sobie dookoła gdzie masz w sklepie każdym innym, sprzedawcę, ochroniarza, sprzątaczkę itp............można by wymieniać itd....a tu masz wielkie oczekiwania, co najmniej jakbyś była właścicielem tego sklepu i musiała umyć na koniec dnia podłogę..............rzeczywistość jest taka, że każdy pracodawca wymaga i korona Ci z głowy nie spadnie jak umyjesz tą podłogę...................
borys 2012-01-07 15:42:40
nie jest tak wszędzie tylko w Wadimie - nie warta ta fffirma nawet pisania
YUROR 2012-01-24 20:29:12
UWAZAJCIE
DZIADOSTWO I [usunięte przez administratora] TYLE O TEJ FIREMCE
AHA JESZCZE UBECKIE METODY DZIAŁANIA
realista 2012-02-14 14:31:24
Ci wszyscy, którzy wypisują powyższe głupoty, powinni lepiej wziąć się solidnie za jakąś pracę. Podejrzewam, że osoby te chciałyby się obijać i dostawać za to jeszcze "kokosy". Tacy pracownicy w żadnej firmie niestety nie zagrzeją miejsca. A jeśli chodzi o wynagrodzenie, to chyba każy wie, jaką umowę podpisuje przed podjęciem pracy i nikt nie robi tego z przymusu.
pracownik 2012-03-03 10:39:20
Pracodawco ten portal został stworzony z myślą o Tobie!
My pracownicy wyrażamy swoje zdanie oraz realizujemy swoje konstytucyjne prawo wolności słowa i przyczyniamy się do budowy społeczeństwa otwartego.
A teraz pora na kilka słów o pracy w Wadimie....Przede wszystkim zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami.Pracodawca całkowicie NIE godny polecenia.Firma bez perspektyw,nie szanują pracowników o czym świadczą ciągłe rotacje.Opowieści o prężnie działającej i poszanowaniu praw pracownika są jedna wielka bujdą.Na zewnątrz przybierają maskę cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ego przedsiębiorstwa a wewnątrz wykorzystywanie ludzi!
6
MARKIZA 2012-03-03 12:38:48
[usunięte przez administratora]. Oczywiście że nikt nie płaci pieniędzy za nic ale ci wszyscy ludzie którzy się tu wpisują mają takie zdanie , I TO ZŁE, o firmie Wadima i jego Prezesie. Pewnie chcieli być godnie traktowani?!
A źle trafili!!!! W tej firmie nikt nie zna słowa godne traktowanie pracownika !!!
Więc mają żal i chyba słusznie!
Ps. normą jest ogół( patrz na ilość wpisów negatywnych) a nie jednostka
2
pracownik 2012-03-27 17:47:15
wyzysk okrutny,żadnej perspektywy rozwoju, a jak za dużo wiesz to won z firmy, nie można mieć swojego zdania - firma niegodna poświęcania czasu
Pracownik 2012-04-01 16:55:08
Po co wy wszyscy tak narzekacie na tego pracodawce ??? Jaka jest firma Wadima każdy wie kto choć raz miał z nią do czynienia.
Ja miałam i nie podobało mi się postępowanie odpowiedzialnych za prowadzenie firmy osób.Postanowili stworzyć sobie fikcyjne manko a mnie tym obciążyć. Jak wszystkim wiadomo stosuje się to w tej firmie od dłuższego czasu, tylko jak do tej pory nikt nie odważył się iść z tym do sądu. A JA POSZŁAM.I sprawę wygrałam bo jak to sędzia powiedział cyt"
nikt jeszcze w tym kraju na podstawie podpisanej tylko odpowiedzialności materialnej nie zapłacił za jakikolwiek nie dobór"...No tak, mam klauzulę wykonalności wyroku, ale żeby odzyskać moje 350 zł musiałam zwrócić się do komornika. Bo Pan [usunięte przez administratora] postanowił się tak łatwo nie uginać przed jakimś tam wyrokiem i nie płacić.Ponieważ nikt w tej firmie nie zna prawa {bo znać nie musi} a firma nie ma prawnika { bo pewnie nie stać} to się dzieje jak dzieje.Idźcie do Inspekcji Pracy tam was uświadomią o waszych prawach, nie dajcie się WADIMIE oszukać nawet na jeden grosz.To wy jesteście na prawie.....
2
pracownik 2012-04-03 21:58:56
Zgadzam się z Tobą i gratuluje !!!
Też byłam pracownikiem tej firmy.W kółko "sprzedawać" , " cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a rodzinna firma" ,"nasze najlepsze"...itd
Dorabianie się na fikcyjnych brakach to standard w tej firemce!!!
Także nie mam zamiaru dać się wrobić w te braki (choć jestem na początku tej drogi)
Wam wszystkim radzę to samo-wystarczy zasięgnąć informacji u radcy prawnego.Złośliwym i uporczywym naruszaniem praw pracownika do których dochodzi w tej firmie zajmują się odpowiednie organy wystarczy się tylko tam udać a nie tylko narzekać na forum,bo to efektów nie przyniesie.
PS Mam dojścia do mediów które pewnie byłyby zainteresowane nasza sprawa i wreszcie wyjdzie na światło dzienne jak się pracuje w "rodzinnej firmie"
Osoby zainteresowane proszę o odzew na forum.
Pracownik 2012-04-05 10:15:35
Ty PANI(e)X widzę że też jesteś zainteresowany wpisami o firmie Wadima?!
Nie spodziewaj się wpisów pozytywnych o tej FIRMIE ( bo chyba po to monitujesz tą stronę) ta strona powstała po to aby każdy nie zadowolony lub zadowolony(w dniu dzisiejszym "zadowolony" oznacza wyłącznie wpis osoby pracownika Wadima-Zielonka) mogł wyrazić swoją opinię. A ty X-sie jesteś ostatnią osobą która będzie komu kolwiek mówiła co ma robić ze swoim wolnym czasem. Ty możesz harować dla Wadimy,a NAS stać jest na poświęcenie czasu,aby dopilnować żeby opis o FIRMIE WAGINA , były rzetelne.Ale cieszy mnie że popularność strony rośnie!!!!!
anonim 2012-04-05 12:28:13
Pracuje się jak w każdej. W ITALIAN FASHION to dopiero syf i wyzysk. Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla Polaczków sobie Włosi zrobili. Kiedyś dla nich pracowałem. Ciekawe dlaczego na ich temat wszyscy milczą. boją się włoskiej mafii czy co ?
były ph 2012-04-05 12:51:30
Pracowałem dla tej firmy ponad dwa lata, ciągłe braki towaru i stały nacisk na sprzedaż, nie mówiąc już o śledzeniu przez GPS. Pracowałem już w wielu firmach ale ta to jest chyba jedyna w której pracownika traktuje się jak śmiecia i jak złodzieja. A więc panie X nie pisz głupot! Nikomu nie polecam tej firmy rodzinnej!
pracownik 2012-04-06 10:41:13
Pewnie Pan [usunięte przez administratora]. też czyta te wpisy i straszne go to zabolało. Niestety ale to wszystko cała prawda co ludzie piszą o Pańskiej firmie. Dzięki pracy ludzi istnieje ta firma. Pieniądze to nie wszystko. Nie ma powodu kłamać. Jeżeli by Pan dobrze traktował pracowników byłyby same pozytywne wpisy.
pracownik 2012-04-10 10:45:49
Ha ha ha WADIMY nawet na 350 zł nie stać, albo jest teraz obmyślany plan jak kogoś następnego oszukać,[usunięte przez administratora].
Telewizja wspaniały pomysł musimy zgadać się na tym forum powymieniać opinie.
Sprzedawcy i przedstawiciele dają radę dotrzyjmy jeszcze do ludzi z produkcji bo tam jeszcze większy wyzysk.
A teraz do przedstawicieli i do szwaczek do ludzi którzy pracowali na własnej działalności w tym rodzinnym bałaganie.
W prosty sposób można udowodnić iż mieliśmy nad sobą przełożonych, nie decydowaliśmy sami o tym co roimy. Od 2005 roku zostały zaostrzone przepisy prawne, których interpretacja jest bardzo prosta i jedyna – mamy prawo domagać się zwrotów kosztów ZUS-u i ekwiwalentu za urlop. Niezależnie czy w naszych umowach o współpracy było zaznaczone, że jakaś część podstawy jest na zus czy nie.

Ludzie chodźmy do sądu zniszczmy ten rodzinny bałagan tak jak oni niszczą i nie szanują innych ludzi to jest karygodne.

Dupowlazy z Zielonki nie pisać bo premii za to na pewno nie dostaniecie, nawet uścisku dłoni ani uśmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zobaczycie. Dalej będziecie harowali za 1600 zł bo nawet na lepszą pracę was nie stać – no cóż brak kwalifikacji niestety.
były ph 2012-04-10 19:39:12
Jestem za tym żeby tak zrobić, ponad dwa lata pracowałem dla tej firmy i zarabiałem marne pieniądze na własnej działalności. Traktowali mnie jak bym pracował na umowie o pracę. Robiłem dziennie po kilkaset kilometrów Pandą która nawet nie miała wspomagania kierownicy. Byłem windykatorem, handlowcem, dostawcą. [usunięte przez administratora] . Pensja na umowie agencyjnej po dokładnym przeliczeniu wynosiła 100zł. Jednym słowem pracowałem na zasadzie prowizji za zebrane pieniądze od za faktury od klientów, ale nie mogły być przeterminowane bo wtedy prowizje przepadały. W okresie wakacyjnym, gdy moi klienci urlopowali nie udawało się w terminie zbierać płatności za faktury a więc Pan[usunięte przez administratora] zacierał ręce bo nie musiał się dzielić ze mną prowizją. Jednym słowem oszustwo, wyzysk i jestem za tym żeby ktoś w końcu utarł nosa Panu[usunięte przez administratora].
kolega 2012-04-16 09:38:32
WSTYD WSTYD WSTYD jak można nie mieć 350 zł jak Panie Prezesie jak może pan patrzeć ludziom w oczy, nie wie Pan że wszyscy mają z tego niezły ubaw, śmieją się z Pana z firmy. Jak może Pan wystawić nos za swoje biurko, przejść się przez firmę nie słyszy Pan szeptów – o to ten co 350 zł nie ma ciekawe czy nam wypłatę wypłaci !!!
Teraz spadł Pan już na same dno, niżej się nie da a 350 zł i tak Pan odda.
TRAGEDIA nie wstyd przed znajomymi, kolegami z branży opinia niestety szybko się rozchodzi w branży a huczy o grajdołku wadimy

1
prezes 2012-04-18 14:36:56
LUDZIE NIE MACIE GDZIE SIĘ WYŻYĆ !!!!!!! CZY ZWRÓCIŁ CI KTOŚ JUŻ UWAGĘ ŻE JESTEŚ MONOTEMATYCZNA (Y)!!!!!
CZY TEŻ POIRYTOWAŁA CIĘ PROZA ŻYCIA, POCZUŁAŚ SIĘ NIE DOWARTOŚCIOWANA I POSTANOWIŁAŚ NAPISAĆ ... coś!!!! nie przejmuj się nie każdy musi być mądry,inteligentny.
adaś 2012-04-19 16:37:52
Od razu widać że kogoś prawda strasznie boli. Gdyby prezes Wadimy dobrze traktował swoich pracowników nie byłoby takich negatywnych wpisów. A Ty "lizusie" faktycznie nie masz czego tutaj szukać. Piszesz w kółko to samo. Chyba twój iloraz inteligencji mieści się w poniżej zera.
prawda w oczy kole 2012-04-20 14:41:58
Mega zabawne jest to że istnieje ta grupa bardzo "mądrych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] olizów " która próbuje innym wmawiać, że WADIMA jest niezła firmą.Najwidoczniej myślą, że Boga za nogi złapali a podłe warunki jakie firma funduje to ich szczyt możliwości na rynku pracy ,najprawdopodobniej jest to spowodowane ich brakiem ambicji .Ale jeśli ktoś uparcie chce tam tkwić to niech tam siedzi w końcu żyjemy w wolnym kraju i taka specyficzna odmiana masochizmu powinna być tolerowana...
A jak szczytne idee firmy mają się do rzeczywistości ? Na to pytanie mogą najlepiej odpowiedzieć wszyscy, którzy mieli do czynienia z Wadimą. Dla nich już nie jest tajemnicą, że to tylko bełkot nie mający niestety nic wspólnego z rzeczywistością.Prawdziwym obliczem firmy jest fałsz, wyzysk, brak profesjonalizmu i łamanie podstawowych praw pracowniczych.
Jeśli ktoś wierzy w to, że Wadima jest profesjonalną i uczciwą firmą, to musi być osobą wyjątkowo naiwną i równie dobrze może zacząć wierzyć w św. Mikołaja albo w to, że bocian przynosi dzieci.
1
wadimA :) 2012-10-24 08:16:55
Umowy na 3mies. a potem wpadają Panie z nową pracownicą i mówią dziękujemy a Ty nie wiesz o co chodzi, bo dzień wcześniej Cię chwalili...Umowa zawsze z odpowiedzialnością materialną i z poręczycielem, bo jak będzie manko-a zawsze jest...to z kogoś muszą ściągnąć. KATASTROFA z czymś takim się jeszcze nie spotkałam w moim życiu. Uważajcie dziewczyny, wiem że o pracę trudno, ale szkoda tych 3mies. zmarnowanych, bo pieniądze niby dobre, ale to też fikcja.
ph 2012-11-11 09:59:23
wadimA :) - 2012-10-24 08:16:55

Umowy na 3mies. a potem wpadają Panie z nową pracownicą i mówią dziękujemy a Ty nie wiesz o co chodzi, bo dzień wcześniej Cię chwalili...Umowa zawsze z odpowiedzialnością materialną i z poręczycielem, bo jak będzie manko-a zawsze jest...to z kogoś muszą ściągnąć. KATASTROFA z czymś takim się jeszcze nie spotkałam w moim życiu. Uważajcie dziewczyny, wiem że o pracę trudno, ale szkoda tych 3mies. zmarnowanych, bo pieniądze niby dobre, ale to też fikcja.
KAŻDY WIE ŻE WADIMA TO FIRMA W KTÓREJ [usunięte przez administratora] OSZUKUJE, OKRADA PRACOWNIKÓW. DZIWI MNIE ŻE JESZCZE NIKT SIĘ NIE ZAINTERESOWAŁ DZIAŁANIAMI TEJ RODZINNEJ FIRMY. OSOBY POSZKODOWANE POWINNY ZGŁOSIĆ SKARGĘ DO ODPOWIEDNICH INSTYTUCJI O KTÓRYCH WCZEŚNIEJ BYŁO JUŻ PISANE. DZIWI MNIE TEŻ FAKT, POMIMO TYLU NEGATYWNYCH WPISACH LUDZIE NADAL ZATRUDNIAJĄ SIĘ W TEJ ZŁODZIEJSKIEJ FIRMIE. PREZES JUŻ DAWNO POWINIEN MIEĆ KONTROLĘ SKARBOWĄ, KAŻDY WIE CO TAM SIĘ DZIEJE.
wadimA 2012-11-15 13:10:59
KAŻDY WIE ŻE WADIMA TO FIRMA CAŁKIEM PORZĄDNA, W KTÓREJ PREZES NIE OSZUKUJE, NIE OKRADA PRACOWNIKÓW. DZIWI MNIE ŻE WSZYSCY INTERESUJĄ SIĘ DZIAŁANIAMI TEJ RODZINNEJ FIRMY. OSOBY ZADOWOLONE POWINNY ZGŁOSIĆ TO DO ODPOWIEDNICH INSTYTUCJI O KTÓRYCH WCZEŚNIEJ BYŁO JUŻ PISANE. WCALE NIE DZIWI MNIE TEŻ FAKT, POMIMO TYLU POZYTYWNYCH WPISACH LUDZIE NADAL ZATRUDNIAJĄ SIĘ W TEJ FIRMIE. PREZES JUŻ DAWNO POWINIEN DOSTAĆ NAGRODĘ PRZEDSIĘBIORCA ROKU, KAŻDY WIE ILE DOBREGO TAM SIĘ DZIEJE
bytom 2013-01-20 00:26:59
Pracowałem w tej firmie blisko 1,5 roku i mam same pozytywne wrażenia. Owszem weksel był podpisywany ale nigdy nie miałem z tym żadnych problemów. Co do kasy to nie było takiej tragedii jak niektórzy opisują, ja miałem po prostu stawkę 6% prowizji od klientów detalicznych i 2% od hurtowych. To co irytowało najbardziej to fakt, że szef bardziej cenił sobie zdobywanie nowych klientów niż utrzymywanie relacji z obecnymi.
lukas 2013-03-28 09:24:14
LUDZIE NIE IDZCIE DO WADIMY FIRMA KTÓRA WYZYSKUJE I PONIŻA PRACOWNIKA
wada 2013-04-25 17:05:20
czy ktos w tej firmie widzial fundusz socjalny, ktory powinien byc przy takiej ilosci zatrudnionych ludzi? ja napewno nie..... a firma naprawde rodzinna z corcia szefa co to nie ma wiedzy ani o projektowaniu ...ani o zarzadzaniu dzialem.Projektantka wloska co przywozi katalogi i kopiuje wszystko jak leci....coz za awangardowa mieszanka.wspolczuje gleboko ludziom ktorzy ciezko tam pracuja.
zgadzam się 2013-04-29 10:52:11
Pewnie, a gdzie jest emerytalny fundusz pracowniczy II i III filar. Należy się. A co !!! a fundusz nagród i uznań. Każda firma to ma.
1
PH 2013-04-29 12:19:55
zgadzam się - 2013-04-29 10:52:11

Pewnie, a gdzie jest emerytalny fundusz pracowniczy II i III filar. Należy się. A co !!! a fundusz nagród i uznań. Każda firma to ma.
Pracowałem jakiś czas temu dla tej firmy. Aż prawie trzy lata. Teraz pracuję dla innej firmy i widzę różnicę. Tam był wyzysk, oszukiwanie, śledzenie, oraz marne zarobki. Tylko obiecanki że będzie lepiej. Przy podpisywaniu umowy o pracę, uważajcie bo może być tak że przeczytacie wstępną umowę a już właściwa do podpisania może być całkiem inna, na Waszą niekorzyść. Nie polecam nikomu tej firmy! Ta osoba która wypisuje pozytywne komentarze jest pracownikiem wadimy. Niestety nie jest im na rękę pisanie całej prawdy o tej rodzinnej firmie.
anonim 2013-05-01 21:35:51
Byłam nie dawno na tej rozmowie. Na początku fajnie.,Propozycja zarobków słaba, więcej zarabiałam w poprzedniej firmie.Tu mi zaproponowali przy dobrych wiatrach 1700 zł. Ale najbardziej wstrząsnęło mną kiedy podała mi dokument który ma niby podpisać ktoś z mojej rodziny. Nigdy nie spotkałam się z czymś takim. Okej. Wiem co to odpowiedzialność materialna i wiem że w wielu firmach się coś takiego podpisuje, ale ten dokument mnie zbił z tropu.O co w tym wszystkim chodzi, czy ktoś mi może coś więcej powiedzieć.
villou 2013-11-15 20:54:11
Witam mam jechać na pierwsze spotkanie do Zielonki na stanowisko Przedstawiciela Handlowego czy ktoś może powiedzieć jak to naprawdę wygląda na tym stanowisku?
2
mysza1766 2014-02-28 17:49:15
dzien dobry chcialam napisac ze ja tez bylam na rozmowie w lipcu 2013 i po prostu brak slow ,MANAGER MARZENA tez mi dala dokument dla mojego meza do podpisania niby ze on przyjmuje do wiadomosci iz ja bede pracowac w tej firmie .LUDZIE gdzie my zyjemy szukajcie dalej naiwnych ,jestesmy traktowani w naszym kraju jak biali murzyni brak slow nie dajcie sie tym prywatnym wyzyskiwaczom ,wiem ze ciezko o prace bo ja tez mam 48lat chociaz nie wygladam ale jak zobacza doswiadczenie i metryke to kreca nose a w Wadimie bardzo nalegali zeby mnie zatrudnic ale nie jestem frajerka troche juz sie nauczylam w zyciu i zycze powodzenia tym naiwnym paniom....
1
edek 2014-09-07 08:30:24
Chodzi o to że jak zrobisz jakiś przekręt, albo pomyłkę w rozliczeniu pieniędzy firma będzie ściągała od Ciebie pieniądze. Ktoś nie napisał że cała rodzina musi podpisać weksel na 100000, albo 150000zł.
tomi 2014-12-06 14:04:54
Witam bardzo bym chciala skontaktowac sie ze Wszystkimi poszkodowanymi przez Wadima sama nic nie zrobie ale wszyscy wspolnie tak mowie dosc tej firmie pozdrawiam tomazo907@interia.pl
3
xyz 2014-12-11 07:09:38
Mnie sie dobrze pracuje,nie narzekam!
Negocjator 2014-12-17 08:23:03
Witam.Nie polecam tej firmy.Pracujesz na działalności i całą kasę,którą masz ustaloną z Wadimą idzie na zus-y,opłatę samochodu służbowego i telefonu służbowego.Żyjesz z samej sprzedaży tzn: ze ściągalności kasy z faktur. Z detalu masz 6% a z hurtowni 2%.Jak ściągniesz kasę po 30 dniach to dostajesz połowę prowizji a jak nie ściągniesz kasy do 45 dni to za daną fakturę nie dostajesz kasy
bujaczek66 2016-01-04 23:56:43
Panie Adaś Niedowartościowana piszemy łącznie. Obrońca Wadimy się znalazł
szczęsciarz, bo już poza tym grajdołem 2016-01-05 00:26:54
A ja się właśnie uwalniam od firmy Wadima i czuję ogromną ulgę. Firmie, w której: maksymalny wyzysk,totalny chaos,łamanie podstawowych praw pracowniczych i zupełny brak profesjonalizmu kadry zarządzającej mówię zdecydowane NIE!!!
bujaczek66 2016-01-05 09:54:21
Irena Czyś Ty oszalała? Większość osób tutaj ostrzega Cię przed Wadimą, bo będziesz popieprzała niby to na umowie o pracę, ale sporo obowiązków poza zakresem, szans na urlop zero zwolnienie lekarskie niemile widziane, funduszu socjalnego brak Opamiętaj się, bo do mnie opamiętanie przyszło w dobrym momencie i żałuję tylko czasu straconego dla W jak Wyzyskiwacz a nie Wadima
mądrala 2016-01-10 23:14:07
Warunki w Wadimie nie mogą się spodobać, bo takiego dziadostwa to dawno nie widziałam.Ci, ktorzy tam pracują to mają przysłowiowy nóż na gardle, czy jak? Siedzieć w takim syfie, nic z tym nie robić i jeszcze mydlić innym oczy, że jest to firma z miłą, rodzinną, atmosferą. Rodzinna to może i ona jest przy dzieleniu zysków dla rodzinki, ale na pewno nie dla zapieprzających pracowników.
funia 2016-05-07 18:29:20
kwalifikacje to na pewno są potrzebne do sprzedawanie bielizny. ale z trudgiej stropny mogą się starac trzymać w tej kwestii wysoki poziom personnelu, bo przecież mają chyba już ponad dwieście sklepów w całej Polsce, robią się całkiem znane gacie z tego
normalna 2016-12-07 20:51:33
Byłam dzisiaj na rozmowie, wszystko co tu jest napisane to prawda. Jestem w szoku, czy oni zwariowali, jakieś dokumenty do podpisania w sprawie odpowiedzialności finansowej. Towar na sklepie nie zabezpieczony, cały dzień jedna ekspedientka, najniższa krajowa i jeszcze odpowiedzialność. Jak szukają osób z niedorozwojem umysłowym to powodzenia, bo tylko ktoś taki zaakceptuje ich chore warunki!!!!!
Zostaw swoją opinię o Producent bielizny osobistej " WADIMA " - Zielonka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Producent bielizny osobistej " WADIMA "