brak logo

Farma Snu

Poznań

Opinie o Farma Snu

ja_kaja 2015-10-16 16:09:36
Byłysmy z koleżanką na pokazie w Stargardzie sZczecinskim. Prowadzący jaki i cała ekipa bardzo mili. Spotkanie prowadzone przynajmniej z humorem nie na sztywno jak u innnych. Nie zauwazylismy zeby ktos wywieral super dużą presję na ludzi. Kto chciał brał teczki (zainteresowani) i z nimi dowiadywał się o ceny. Ci z teczkami mogli zakupić towar (materac piankowy plus kołdra całoroczna z wełny kaszmir albo camel) z większa liczbą dodatkoów niż normalnie firma sprzedaje. Na sali były też pary, nie tylko jak to się ogólnie pisze "emeryci".
Ofertąfirmy na tą chwile nie byłyśmy zainteresowane, skorzystalismy jedyni z możliwości zakupu płynu do konserwacji wyrobów wełnianych.
Jeśli chodzi o prezenty "gwarantowane", były to koce i były wporządku, chociaż różniły się kolorem, ale kolor nie najważniejszy.
6
Tomiko. 2015-10-16 17:06:59
Potwierdzam koleżankę, rzadko chodzimy na tego typu spotkania, ale w dobie "nagonki" że wszystkie takie firmy od pokazów najgorsze, chcemy napisać że w przypadku tej firmy było wszystko ok i jeśli firma jest długo a rynku to sprzedaje wszystko wporządku za dobrą cene i uczciwie! Obecność niekórych firm 8,10 czy 12 lat na rynku o tym swiadczy. Wiadomo, że zawsze będą osoby nie przekonane, albo ktos cos kupi dla kogos na prezent, dzieci nie chcą i "karzą" oddac towar. Osobiście mam pościel wełnianą starego typu i jestem z niej zadowolonaa, mimmo że kosztowałą niemało. Ekipa tej firmy prowadzi spotkania z humorem i na luzie. Plus mają fajną promocję na dwa komplety w jednej, cenie. Cenowo wychodzi porównywwalnie niż na zbliżonych prezentacjach lub nawet w internecie (chociaż tu czesto jest towar innej jakości, z polskiej wełny-zainteresowani wiedzą o co chodzi:)).
Pozdrowienia dla kadry. Jak ktokolwiek tu zajrzy, będzie wiedział o kogo chodzi.
6
FS. 2015-10-17 12:59:15
"Tomiko." - Dzięki za pozytywną opinię! Ceni się to, nawet jeśli nie są to klienci. Zawsze piszą tylko Ci rzekomo "niezadowoleni", którzy są w ogromnej mniejszości. Wiadomo, zadowolony człowiek korzysta z produktu i jak wszystko jest ok, to nie widzi potrzeby/nie ma czasu napisania choćby pozytywnego zdania. Takie czasy. Ale pozdrawiamy klientów i wszystkich gości, którzy idą także z ciekawości i dla rozrywki obejrzeć nasze produkty!
6
bAZYl67 2015-10-19 12:22:21
Widać trochę poruszenie w temacie. Ale może i dobrze, bo warto nieraz rzetelną opinie przeczytać. Ja pracuje w firmie od niecałego roku i wszystko w porządku. Przyszedłem jako handlowiec z doświadczeniem z innej firmy, jednej z większych na rynku, tylko sprzedającej inny produkt. Tutaj jest spoko atmosfera, z kierownictwem zawsze się idzie dogadać. Firma nie jest ogromna, ale przez to można wiele spraw załatwić (dogadać się z wyjazdem, z urlopem itp.). Produkt firma ma dobry, oferta bardzo konkurencyjna do innych firm (zwłaszcza promocja 3 w 1). Kto widział, albo zakupił wie że jest korzystniej, niż nawet w podobnych sklepach stacjonarnych z materacami i pościelą (patrz JYSK). Prezenty rozdawane dla gości są też fajne, może nie jakieś gigantyczne (pamiętajcie że są ludzie, którzy przychodzą też wysłuchać pokazu, żeby się czegoś dowiedzieć, albo po prostu żeby się spotkać z ludźmi - a nie tylko dla prezentu), ale wartościowe (ostatnio koce, lutownice). Tak, zgoda jest większość ludzi na emeryturze, ale dla nich też to jest jakaś forma spędzenia czasu. Chociażby to zwykłe wyjście do ludzi, jak to się popularnie mówi. Jak się szanuje ludzi(tak są tacy handlowcy w tej branży) to nie ma jakieś wielkiej presji na zakup. Jest marketing (gdzie go nie ma?), żeby zachęcić klienta, ale taki, żeby klient miał towar taki, jaki potrzebuje i w dobrej cenie. Cena wyjściowa jest spora, ale jest do negocjacji i suma sumarum, kupuje się w dobrej cenie. Gdyby tak nie było, nie byłoby tylu zadowolonych klientów. A jak komuś nie pasuje, proszę bardzo czas na zwrot - 14 dni. Firma to respektuje.

Więc jak widać, są jak najbardziej dobre strony takich spotkań, tej branży. Tak to jest pozytywna opinia pracownika, ale jak ktoś napisał wcześniej - pozytywna opinia się należy. Pisze też, bo wkurzają niektóre, nieprawdziwe opinie (także konkurencji) o firmie i branży. Niektórzy typowo kładą wszystkie firmy do jednego worka. Wolny kraj, wolny handel. Jak się robi swoje od lat, i dobrze obsługuje klientów to wszystko jest prawidłowo i ludzie są zadowoleni z usług i towaru!
4
_Szymaszek 2015-10-21 11:56:15
Byłem na pokazie w Iławie (mieli pokaz w "Starym Tartaku" - jedna z droższych sal, ale wiadomo musi być reprezentacyjnie), wszyscy prowadzący w porządku, pokaz prowadzony spokojnie i treściwie, obsługa też fajny poziom (widać, że handlowcy szkoleni, jak wszędzie w handlu i sprzedaży bezpośredniej). O dziwo nawet wytłumaczone było, że raty są z procentem (co jak wiecie bardzo mało firm robi). Mieli też w ofercie raty bez odsetkowe ale tylko na 10 M-CY. Cena wyjściowa trochę duża, ale jak później doszły dodatki i prezenty, to wychodziło korzystnie. Można było nawet się z kimś złożyć, żeby podzielić zakup na dwóch (dwa komplety w jednej cenie) wtedy wychodziło jeszcze korzystniej - zwłaszcza wg. tzw. "korektorów rehabilitacyjnych", które oferowali w zestawie. Prezent przy wyjściu to koc, na rysunku był niebieski, ładnie powiększony, ostatecznie każdy otrzymał biały (dla niektórych kolor oczywiście ważny, niektórzy pytali się "a gdzie niebieskie") jednak dla wielu kolor nie najważniejszy, przynajmniej sporych rozmiarów był. Mimo że było trochę mniej osób (pokaz wieczorny) to pokaz trochę przydługi (zwłaszcza przerwy w trakcie jego trwania), ale kto przyszedł posłuchać to nie narzekał.
4
Storczyk 2015-11-04 22:14:06
Byłam dziś na pokazie w Kutnie ,prezent gwarantowany śmiechu warte już nigdy tam nie pójde na zdjęciu był piękny polarowy duży koc i zapewnienie ,że każdy go otrzyma a otrzymaliśmy szmatę do podłogi koloru błota wymiar 70cm /100 brawo prawdziwa Farma ale kurza W S T Y D i Ż E N A D A
2
Kazimierczaku 2015-11-05 08:03:08
Ja byłem na tym samym pokazie widocznie, co prawda przedstawiciel firmy Farma, prosił aby w miarę możliwości napisać dobrą opinię, bo rzekomo pisza tylko ci nie zadowoleni, co zawsze coś nie pasuje i przychodzą tylko po prezenty. Tak czy inaczej ja akurat zakupywałem materac (rehabilitacyjny, piankowy z kaszmirowym obszyciem), i koc który dostałem jako gratis był w porządku, może nie był największych lotów, ale kolorowy i polarowy. Chociaż otrzymałem dwa na moją prośbę (drugidla wunuka). Wiadomo kupujący moze trochę więcej dostać. Ja poleca towar już użyty i sprawdzony godny polecenia. Jak ktoś przychodzi wysluchac prelekcjii lub zakupić towar zawsze wyjdzie zadowolony i nie będzie pisał negatywooww choćby w tym miejscu.
Pozdrawiam p. Bartka.
5
Karmel 2015-11-05 11:16:40
no więc niezłe oszukaństwo jak kto zakupuje otrzymuje koc a kto nie zakupuje otrzymuje ścierke do podłogi z Chin po 3zł sztuka jak pisała pani wyżej a ten sam towar można kupić w sklepach o 1/5 taniej dlatego zapraszają emerytów ,którzy z tej emerytury będą spłącać trzy lata w zamian za niby lepsze zdrowie a oni w zamian mają sowite pensje i premie od sprzedaży
1
Kaźmierczaku 2015-11-08 23:17:30
Z tego co wiem koce mają podobne, raz są większe, raz mniejsze zależy od dostawy, nie wydaje mi się żeby były z Chin, a nawet jakby, to czego teraz w Cchinach się nie produkuje hehe. Jak byyłem na pokazie to ludzie wychodzili zadowoleni, nie było narzekań, kto nie chciał koca dostawał płyn do konserwacji wyrobów czyli - lanoline (butelka średniej wielkosci koło 400ml). Utarł się stereoptyp na tych emerytów. Ja akurat jestem osobą pracującą, nabyłem towar droga na raty (materac korektor rehabilitayjny z wkładem lateksowym, obszyty wełną kaszmir), mało tego przedstawiciel firmy poinformował nawet o odsetkach, a proszę mi wierzyć nie zawsze tak jest, to się ceni, i plus za to dla tej Firmy!

U nas sporo osób w rodzinie ma pościel z wełny (kaszmir i dawniej merynos) i sobie chwalą, jak jest dobry materac dobry piankowy i wsyztsko z prawdziwej, czystej, żywej wełny to faktycznie jest odczuwalna poprawa np. na stawy - chociaż wiadomo nie od razu, trzeba trochę pospać, ale zawsze.

Wcześniej tez przeglądałem podobne strony z wyrobami, ale te rzekomo za 1/5 ceny to jest inna jakość (oryg. znak jakości wełny "Woolmark" w kolorze białym - najczystsza klasa wełny - wyroby tylko z taką metką i certyfikowane jako sprzety medyczno - rehabilitacyjne są sprzedawane na tego typu pokazachh). Nie każda firma dysonuje takimi metkami, a ważne żeby były- osoby z grupą inwalidzką, moga odliczyć taki wyrób od podatku (u nas znajoma korzystała z takiej ulgi). Nie ma takich wyrobow w slepach czy sieci, jak już to rzadko, może być ew. podobna jakość, wygląd, ale w właściwosci inne. Kiedyś mieliśmy kołdrę z promocji bazarowej za 200 zł, ale to jest zupełnie inna jakość (ta za 200 zł sozrstka , bez metek, słaba jakość, prawdopodobnie z polskiej wełny).
Więc proszę wierzyć chodzimy z żoną czasem (nie mówię, że często) na tego typu spotkania i są firmy co maja bardzo dobry, zdrowotno-komfortowo, dobry gatunkowo towar i dobre przystępne ceny plus dokładająą fajne gratisy. My się jeszcze nie zawiedliśmy. Z konkurenyjnych firm polecilibyśmy firmę Philipiak (naczynia kuchenne najwyższej klasy ze stali szlachetnej używane np. przez pana Okrasę - naczynia mają swojącene, my mamy już7 lat i bez zarzutów i zero zarysowan- stal 18/10 mówi sama za siebie). Pozdrowienia jeszcze raz i powodzenia w kupowaniu i znalezieniu dobrej dla siebie oferty!
4
rena 2015-11-21 14:41:59
Wlasnie wrocilam z pokazu na Podkarpaciu, sam pokaz spoko,produkty ciekawe,nikt nikogo do niczego nie przymuszal,ale obiecany upominek(cieply,duzy koc na chlodne wieczory) to sciema,taki kocyk dali ze hej,ledwo by w niego zawinąć stopy,robienie ludzi w balona
1
pej2604@o2.pl 2015-11-22 16:13:07
kupiłam garnki z Farmy snu tytanowe, gwarancja 25 lat, po 2 latach będąc na pokazie otrzymałam informację że nie mogę reklamować garnków, garnki nie spełniają obiecanej funkcji, przypalają są porysowane, co zrobić aby wymienić produkt ?
1
FS. 2015-11-24 23:54:34
Do "MUKI":

Niestety Firma Farma Snu absolutnie nie prowadzi pokazów gotowania! Musiała nastąpić pomyłka z konkurencyjną firmą. Za inne firmy odpowiadać nie można i nie nam to oceniać. Proszę nie kłaść wszystkich firm do JEDNEGO WORKA i nieoczerniać BEZPODSTAWNIE, tymbardziej że wiadomość po raz kolejny wydaje się być napisana przez "bardzo czujną" konkurencje. No ale cóż, takie mamy czasy. SPROSTOWANIE: Firma Farma Snu owszem, ma w ofercie naczynia kuchenne z wysokogatunkowej stali szlachetnej 18/10 typu Philipiak, Zepter lub AMC, lecz dokłada je przy dużych frekwencjach i dobrych utargach, na koniec wyjazdu jako gratis do głównego produktu tj. podwójnego zestawu rehabilitacyjnego z materacem typu korektor (na kręgosłup, odleżyny itp.). Koce jakie obecnie daje jako gratis, Firma Farma Snu są sporej wielkości i nikt nikomu nie obiecuje nie wiadomo czego - wszystko jest opisane w zaproszeniu i na pewno nie są ze sławnych "marketów chińskich i nie kosztują z zakupie 5zł. Kto przychodzi wysłuchać prezentacji, spędzić czas, czy zakupić towar zawsze wyjdzie zadowolony. A niezadowoleni, wiadomo jk w każdej branży, zawse będą. Na spotkania Farmy Snu proszę się nie martwić, przychodzą też osoby, młode, pracujące, którym zakup produktów polecają znajomi i znajomi znajomych. Może nie zawsze na spotkania w tygodniu, kiedy pracują, ale są też spotkania weekendowe, które prowadzi wiele sprawdzonych i renomowanych firm. Pozdrowienia i wszystkiego dobrego!
4
FS. 2015-11-25 00:01:11
Do wcześniejszeo postu "Żuka":

Atmosfera jest rodzinna, bo firma nie jest ogromna jak niektóre inne konkurencyjne. Jest podstawa plus prowizja (jak to w handlu). Ze wszystkim się można dogadać (czy wyjazdy na tydzień czy weekend, odnośnie wolnego itp.). Wszystkie auta 6-ścio osobowe, wygodne Sprintery. Jeśli masz doświadczenie w branży zapraszamy na rozmowę! Pozdrowienia!
2
FS. 2015-11-25 00:47:41
Do "rena".

Fajnie, że są głosy, że pokaz/spotkanie się podobało. Jak już kiedyś pisaliśmy u nas nie ma handlu na siłę, jak to niektóre "zorientowane w temacie" osoby piszą. Wiadomo każdy stosuje jakiś marketing (gdzie go teraz nie ma ?), żeby sprzedać towar, ale wszystko musi mieć swoje normy i być rzetelne i dla dobra klienta (tymbardziej każdy ma prawo zwrotu towaru jakby totowar nie spełniał oczekiwań - prosty mechanizm). Handlowcy u nas szczególnie szkoleni są pod tym kątem, Ci którzy przychodzą z innych firm, także.

Dokładamy zawsze wszelkich starań, żeby nasze wyroby i produkty spełniały oczekiwania klientów i żeby im dużo pomogły i przyniosły ulgę (bóle kręgosłupa, reumatyczne, nerwobóle - patrz korektor rehabilitacyjny), a także dały dużo oszczędności (czyszczenie/pranie korekora tyko raz na rok!). Pozostałe produkty i gratisy w naszej ofercie także staramy się mieć wysokiej jakości. Jak już ktoś kiedyś napisał i dla innych zorientowanych: wyrobów o takiej jakości i z czystej żywej zagranicznej (z szacunkiem, ale niepolskiej) wełny nie dostanie się w internecie, tymbardziej w sklepie. jest różnica w surowcu, wykonaniu i sposobie tkania (certyfikat Woolmark nadawany po przebadaniu wyrobów przez Międzynarodowy Sekretariat Wełny - www.woolmark.com).

Owszem są specjalne sklepy medyczne, które oferują podobne wyroby (zwłaszcza w dużych miastach), ale to też nie będzie taka sama jakość. Zawsze klient może kupić z takiego, bądź innego źródła, często tańszego i sobie porównać, jaka jest różnica z czystą, żywą certyfikowaną wełną typu kaszmir plus jaki jest oryginalny materac z lateksowym weypełnieniem - pianką z mleczka kauczukowego, bo takie sprzedajemy. Zainteresowani i użytkownicy doskonale wiedzą jaka jest różnica w produktach takiej jakości, a tańszymi zamiennikami/podróbkami, czy towarami drugiego gatunku. Fiatem i Mecedesem, dojedzie się na miejsce, kwestia tylko jak i jakim komfortem.

Co do kocy, to aktualna partia koców gratisowych (sezon jesień/zima) jest sporych wymiarów i klienci/goście są zadowoleni. O tym świadczy, że piszą negatywy, tylko poszczególne jednostki. Proszę zresztą spojrzeć samemu powyżej samemu. Pozdrowienia!
4
Białystok 2015-12-01 07:00:32
Nie wiem jaką macie ofertę,ale organizacje spotkań macie do " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Najpierw ze trzy telefony, zapraszacie potwierdzacie,wysyłacie zaproszenia,ponosicie koszty , które dodajecie do ceny towarów ,a nie potraficie obliczyć ile ludzi zaprosiliście.
FS. 2015-12-03 17:06:58
Do "Białystok",

Koszty mamy zawsze stałe (niezależnie od frewkwencji na spotkaniu), są one najzwyczajniej wliczone w wydatki na reklamę i promocję, żeby fachowo konsultant/przedstawiciel mógł zareklamować produkt, który jest wysokiej jakości i taką po prostu ma wartość (tańsze podróbki lub towar innej jakości można nabyć w innych miejscach).

Jeśli pisze Pani/Pan rzeczywiście z Białegostoku, to faktycznie zawsze w Białymstoku jest duża frekwencja, jest duże zainteresowanie i nie zawsze wszyscy goście mogą się pomieścić. Często sale, które wynajmuje firma, mimo zapewnień wynajmujących (nie zawsze dysponują zdjęcięm sali/lokalu, a na odległość i słowo trudno ocenić) są po prostu za małe żeby wszystkich pomieścić, dlatego bardzo często to nie zależy od firmy czy ktoś wejdzie na spotkanie czy nie. My dokładamy wszelkich starań, żeby sala byłą przestronna i żeby wszyscy goście mogli wejść i czuli się komfortowo. Pozdrowienia!
4
Polkowice 2015-12-06 18:43:13
Farma Snu to Całkowita patologia!!!
1
Slaw 2015-12-17 10:28:50
Widać w jakim celu poszłaś na prezentację , po prostu aby coś wysępić , upominek jest upominkiem nie ma znaczenia za ile i jaki .Jesteś po prostu sęp co by tylko za darmo brał
5
FS. 2016-01-05 15:19:51
Do "rt32" i "kas" - szukamy akurat przez cały styczeń prelegenta i dwóch hanadlowców do utworzenia nowej, zgranej grupy/teamu handlowego. Mile widziane doświadczenie w podobnych (rzetelnych i uczciwych) firmach z branży, aczkolwiek osoby bez doświadczenia z zacięciem handlowym, dobrą prezencją, są również bardzo brane pod uwagę. Dobrych handlowców na rynku zawse brakowało, brakuje i brakować będzie.

Praca w delegacji, wypłacana dieta plus dieta za nocleg, praca poniedziałek - środa lub piątek - niedziela. Podstawa plus prowizja od sprzedaży. Możliwość własnego doboru tras/grafików, a także wyboru asortymentu do sprzedaży (firma aktualnie zajmuje się dystrybucją jednego produktu głównego i kilku pobocznych).

Komu zależy na sumiennym wykonywaniu obowiązków, jest asertywny, dyspozycyjny, kreatywny, kto wie po co i dlaczego pracuje lub chce pracować w hanldu, zapraszamy do współpracy. CV i zapytania proszę kierować na 730 730 843 lub organizacja.farmasnu@interia.pl.
4
hankab 2016-01-06 17:35:47
Witam, byłam wczoraj na pokazzie w Sanoku, daleko przywialo firme jak odrazu na Nowy Rok biorąc pod uwaje ze firma z Poznania hehe. Pokaz niezbyt ktorki okolo 2h, prowadzony w miare zabawnie i na temat. W ofercie materace z pianka memory, zestawy poscieli rehabilitaycjnee kaszmi i camel, plus lampy infrared na podczerwień grzewczne. Najwiesze zainteresowaniem byly lampy grzewcze i materacaa. Lampa Kwota 2900 cena sklepowa, kilka osb było zainteresowanych, kto kupował do lampy zestaw poscieleowy lub naczynia ze stali szlachetnej (dosyc duzy komplet nawet z czajnikiem co nie wiele firm daję). Z tego co dało się podejrzeć:) kilka umow zostało spisanych, jedna znajoma kupowała (dalsza) mowi ze jest zadowolona bo chciała taką lampie, rzekomo b. dobrze grzeje i wyciaga wilgosc zarazem. Podobno u konkurencji było mniej korzystnie - ona tak twierdzi. Generalnie ok, tą firmę oceniłabym na plus mimo że rzadko jestem na pokazie. Z prezentem (co dla niektórych najjwazniejsze:) nie było problemu albo butelka koncentratu do wyrobow z wełny itp. lub koc. Pozdrawiam wszystkich chodzących na tą firmę, i do siego roku!
4
Adam 2016-01-10 15:30:17
Witam. Na imię mam Adam byłem na pokazie 08.01.2016 w Skierniewicach w sumie po raz 1 w życiu. Spotkanie prowadzone w miłej atmosferze konkretnie na temat.
Emocji nie brakowało po tym spotkaniu jestem posiadaczem kompletu (nawet 2)czy szczęśliwym???nie do końca
Pisze tu bo być może ktoś z firmy to przeczyta a skoro przedstawiciele mówią wszystko wszystkim na takim spotkaniu bez żadnych tajemnic to może również doradzą jak nabytą pościel zwrócić w myśl obowiązującego prawa. Na stronie firmy podany jest nr telefonu którego oczywiście nikt nie odbiera być może dlatego że jest weekend na pewno będę próbował jutro. Gdy emocje opadły i przeanalizowałem wszystko jeszcze raz doszedłem do wniosku że nie podołam finansowo płacić tego przez najbliższe 2 lata i że nie było mi to w ogóle potrzebne. Proszę o pomoc.
2
emerytka 2016-01-19 22:40:06
bylam na pokazie 17 styczen 2016 w szczecinku mala grupka pokaz jak pokaz ale po pokazie prezent ZENADA w zaproszeniu pisze kazda osoba otrzyma piekny DUZY KOC w rzeczywistosci otrzymalam kawałek lichego polara bo pielucha flanelowa jest w lepszym gatunku beznadzieja naciaganie ludzi
FS. 2016-01-25 12:06:16
W ofercie mamy nadal duże koce. Być może był to jeden z ostatnich pokazów na danej trasie i końcówka były mniejsze wydawane. Proszę odesłać koc na adres firmy, wynienimy na duży. Pozdrowienia!
3
Bartek 2016-01-28 18:24:56
Firma, ktora sprzedaje badziew i zeruje na niewiedzy klientow. Nie bez powodu na pokaz zapraszani sa glownie emeryci i osoby w podeszlym wieku, ktore nie maja rozeznania cenowego na ryku. Taka sama posciel, o takiej samej (jak nie lepszej jakosci) mozna nabyc w sklepach stacjonarnych i to za 1/6 ceny. Dlaczego? Otoz sklep stacjonarny nie wydaje kroci na wynajem sal, telefonistki, zaproszenia, gratisy, pensje dla handlowcow i samochody, wiec, co naturalne, ma urealnione ceny w stosunku do wartosci towaru.
Co do wyrobow, ktore Farma sprzedaje, to ich jakosc i wykonanie wola o pomste do nieba. Ktos tu napisal, ze sprzedaja garnki typu Zepter. Smiechu warte: te garnki, ktore oferuja na pokazie mozna nabyc w hurtowni AGD za ok. 250 zl. Maja grube dno, swieca sie, ale sa inaczej skonstruowane i sa niezywotne. Nie dziwota, ze po 2 latach taki szmelc trzeba wyrzucic.
O moralnym aspekcie wciskania tego chlamu pisal nie bede, bo slowa potepienia same cisna sie na usta. Oby wam, pracownicy tejze firemki, ktos na starosc wcisnal podobny bubel za olbrzymie pieniadze (nieadekwatne do jakosci i wartosci towaru), byscie dlawili sie pozniej splata wysokich rat!
Co mozna robic? Ostrzegac babcie i dziadkow przed takimi pokazami oraz, prewencyjne, zabierac dowod osobisty przed pojsciem na prezentacje. Wowczas te hieny beda musialy obejsc sie ze smakiem
2
FS. 2016-02-02 10:47:54
Do "Bartek".

Oczywiśćie każdy ma prawo do własnej opinii, nie wiem czy osoba, która to pisała rzeczywiście była na pokazie, czy gdzieś zasłyszała jakieś rzeczy, czy jest to nasza "miła" konkurencja - co jest ostatnio bardzo prawdopodobne.

I tak, na spotkania firmy zapraszane są osoby przez telemarketing firmowy i zewnętrzny. Korzysta on z bazy numerów ogólnodostępnej, wykupionej od specjalizującej się w tym firmy. Gwoli ścisłości nikt nie wie do kogo zadzwoni! Czy to jest osoba pracująca czy ktoś na emryturze czy ktoś niepełnoletni. Zapraszamy na jakiś pokaz w większym mieście powyżej 40 tys. mieszkańców, przychodzą ludzie młodsi, na poziomie, także pary z dziećmi i są to nawet... tak klienci. Wiedzą po prostu że przychodzą po towar wysokiej jakości, jakiego się nie kupi w sklepie. Oczywiście racje można przyznać, że sporą grupę stanowią ludzie na emeryturze, ale oni po prostu mają najwięcej czasu wolnego, aby przyjść, też ze wzgledu na godziny spotkań (pierwsze spotkanie czasami jest rano godzina 10 lub 11).

Tymbardziej ludzie tacy wiedzą co dobre, znają jakość i są wbrew pozorom bardzo dobrze zorientowani (nawet w prawie do odstąpienia od umowy) i jak najbardziej świadomi cen, maja już takie produkty zakupione, ponieważ pościel i inne sprzęty wysokiej jakości są proszę Pana B. na rynku już od wielu, wielu lat (pierwsze firmy Lama Gold, Zepter). Są osoby (niekoniecznie na emeryturze, nawet pracujące) które często na takie spotkania chodzą, bo lubią, bo po prostu chcą się rozerwać, obejrzeć jakieś nowości, zakupić towar, czy spotkać się z innymi. Każdemy należy się w każdym wieku coś dobrego do do użytku, do spania, do rehabilitacji, coś co sprawdzi się na zdrowie, komfort, wygodę i oszczędności. Ludzie wiedzą jaki towar firmy tego typu sprzedają, jaką ma jakość i nawet wymienieni przez Pana emeryci często bardzo mocno sami nagocjują ceny lepiej niż nie jeden młodszy :)

Co do wyrobów, pisaliśmy już wcześniej, nasz towar to aktualnie materace rehabilitacyjne z pianką memory plus mleczko kauczukowe, także wysokogatunkowe kołdry kaszmirowe i z wełny camel. Produkty te (wełna najwyższej jakości zgodnie z certyfikatem www.woolmark.com) pochodzą z importu, są tkane oczywiśćie w Polsce w jednej z najlepszych szwalni zajmujących się wyrobami wełnianymi i rehabilitacyjnymi z odpowiednimi certyfikatami. Ktoś powie dlaczego tyle kosztują? Ponieważ są z czystej żywej wełny zagranicznej (bez domieszki polskiej) oraz są tkane, nie klejone i mają badzo dużą gramaturę włosa na m2. Wszystkie certyfikaty mamy dostęne w siedzibie firmy, a i handlowcy mają je zawsze przy sobie. Takie produkty po prostu nie sprzedają się w sklepach stacjonarnych, ponieważ żeby kupić takie zestaw rehabilitacyjny z czystej, żywej wełny kaszmirowej, potrzebny jest fachowy opis produktu, prezentacja i tym się właśnie profesjonaknie zajmujemy. Ktoś kto to wyżej pisał, mógł widzieć po raz pierwszy kołdre lub poduszkę z typowego polskiego merynosa, który ma nieporównywalne właściowści do wyrobów oferowanych przez naszą firmę (a i tak dobry polski merynos nie kosztuje 1/6 tej ceny :), Proszę zobaczyć prawdziwe wyroby wełniane na Podhalu, Nowy Targ www.ficpol.pl, czy Zakopane lub Kościelisko).

Naczynia, które firma ma czasem w promocji, pochodzą z fabryki we Włoszech pod Mediolanem, skąd towar bierze także jedna z większych firm, zajmująca się dystrybucją luksusowych naczyń ze stali szlachetnej na Polskę. Naczynia, które firma zamawia są bezpośrednio od producenta, mamy po prostu swoją nazwę i swoją linie produkcji. Naczynia, które firma ma w ofercie, gwoli ścisłości posiadają dno 9 warstw i są wyprodukowane ze stali szlachetnej, co samo w sobie jest kosztowne. Jak komuś zależy na zdrowym odżywianiu, na bardzo dobrej jakości, na trwałości to taki wyrób po prostu swoje kosztuje (http://www.zeptersklep.pl/produkt/10188/zestaw_naczyn_zest_ipot_extra_by_zepter.html).

Kwota zakupu naczyń jest oczywiście w EURO, a i sam ZAKUP naczyń u producenta w EURO jest o wiele, wiele większy niż jest podany przez kogoś powyżej :). Oczywiście, że jest na tym marża firmy, jak w każdej branży handlowej, na większym komplecie jest większa, na innym mniejsza, tymbardziej konkurencja jest taka, że firma musi ciągle dbać i zachęcać klienta, częstymi promocjami i dokładaniem różnych dodatkowych elementów do pełnego zestawu naczyń lub też pościeli. Oczywiście wszystko jest fachowo zaprezentowane przez handlowców i taka jest misja firmy. Prawdziwych naczyń ze stali szlachetnej 18/10, za kwotę od 2000 do 4000 tys. zł, przeprszam, ale nikt Państwu nie kupi w sklepie, bez zaprezentowania wielu nowoczesnych właściwości/udogodnień i spróbowania z nich potraw! Chyba, że ktoś wcześniej widział i chcę kupić, bo akurat potrzebuje. Jest kilka sklepów stacjonarych znanej firmy, w największych miastach w Polsce, gdzie można zakupić takie same naczynia, tej samej jakośći jak na preze
4
FS. 2016-02-02 10:54:47
Firma oczywiśćie w weekend ma biuro nieczynne. Firma repsektuje prawo na zwrot towaru, tu nie ma problemu. Sprawa jednak załatwiona pozytywnie, po kontakcie w tygodniu z firmą i rozmowie z działem handlowym, nastąpiła wymiana części towaru (kompletu), z odpowiednim rabatem. Kurier na koszt firmy odebrał część towaru, na wszystko Pan dostał odpowiednie dokumenty. Mam nadzieję że Pan potwierdzi, także potwierdzi w razie czego :)

Pozdrowienia!
5
Emerytka 2016-02-05 15:12:24
Dzisiaj z mezem bylam na pokazie poscieli welnianej i garnkow. Prezentem mialy byc duze koce, jednak otrzymalismy scierki do podlogi. Wstyd ze tak zachowuja sie ludzie ktorzy wydzwaniaja do emerytow i namawiaja ich na pokazy. Stracilismy 3 godziny
1
Marcin 2016-02-06 10:52:00
W Redzie też wczoraj rozdawali zamiast kocy ściereczki i lutownice za 9zł z Auchan. Pozdrawiam wszystkich oszukanych.
1
Dubler 2016-02-09 13:26:13
Walić Farmę snu
1
Pabino 2016-02-16 12:46:51
My byliśmy w Redzie z małżonką, kupowaliśmy towar od firmy, materac korekktor piankowy z włóknem lateksowym 160 na 200cm. To juz drugi zakup od tej firmy. Wcześnie były to kołdry kaszmirowe z których byliśmy, jesteśmy nadal zadowoleni. Nie wiem jak koce, my dostalismy duze polarowe jak wiekszosc na spotkaniu, a w redzie bylo okolo 30osob, to na pewno. Jak ktos przychodzi tylko po prezent i prosty gratis, zawsze bedzie narzekal ze malo, ze drogo, ze nie takie artykuły. Spotkanie prowadzone takze ciekawie i nie na sile. My polecamy Farmę. I Pozdrowienia dla p. Bartka.
3
Pabino 2016-02-16 13:17:51
Nam sie prezenty zgadzaly. Takze nie wiem czym to idzie, czy oczekwianiami Panstwa wobec nie wiadomo czego w gratisie. My chodzimy na spotkania czesto ale nie co tydzien, ani co miesiac. Co jakis czas po prostu. Czasem sami, czasem ze znajomymi, i przychodzimy także obejrzeć, wysłuchać, spotkać się z ludźmi. Są także rożne nowości, rożne nowe sale, nowe miejsca się także zobaczy. Jest czasem co robić, czasem też się pojdzie na spacer, czasem po gratis. Nam się zawsze zgadzają upominki, raz są większe, raz mniejsze ale zawsze ku przydatności, chociaż nie one są najważniejsze. Pozdrowienia!
3
Nicram 2016-03-10 11:11:18
Pokaz w Wołominie. Byliśmy z żoną na pokazie na sali Cechu Rzemiosł, ładna przestronna. Większość ludzi starszych, dużo pojedynczych. Oprócz nas były 3 pary (tutaj akurat dwie młodsze). Nasz drugi pokaz to był w życiu, wcześniej byliśmy na firmie Philipiak (Naczynia kuchenne, kuchenki indukcyjne i gotowanie)- nie skorzystaliśmy. Tutaj na sali około 30 osoób, atmosfera kameralna, pokaz prowadzony dość konkretnie z humorem. W ofercie głównie materace z włóknem lateksowym, sprężyste, kołdry kaszmirowe i camelowe, a także naczynia ze stali szlachetnej jako dokładka. Było tak naprawdę wszystko, co na innych pokazach w 1. Sporo użytkowników tego typu towaru, chwaliło na sali wyroby na sali, dobrowolnie, że materac na kręgosłup, kołdra przepuszcza powietrze, mało się pierze, bo wysoka jakość wełny. My z żoną... skkorzystaliśmy z oferty firmy, po negocjacjach i zniżce, wyszła cena o dziwo mniejsza niż u konkurencji. Jak a te pieniądze naprawdę dużo towaru. Minął miesiąc od zakupu i jesteśmy w sumie zadowoleni. Materac się sprawdza, działa ta jak prezentowany (był małe obawy że dostaniemy coś innego, ale żona sprawdzał przy Panu dowożąccym towar). Naczynia bardzo podobne jak inne wysokiej jakości (na wszystkie rodzaje kuchenek, w tym na indukcję, która była jako gratis, z której aktualnie korzystamy), po oględzinach znajomych (użytkowników naczyń z firmy Zepter) - prawdziwa stal szlachetna i faktycznie grube dno, tak jak na innych firmach co mają w sprzedaży same takie naczynia.

Znajoma z którą byliśmy zakupiła sam materac, bo większość towaru już miała z innych firm i też jest zadowolona, mimo że wzięła trochę za mały rozmiar. Gratis do zakupu dostała poduszkę kaszmirowa, regulowaną, z wkładem na kręgosłup. Zakup mniejszy ale też w porządku. Jako gratis firma dawała koce polarowe lub jak ktoś wolał butelkę koncentratu do konserwacji wyrobów wełnianych i innych lub zestaw kluczy, takze dla par małżenskich. Nikt na prezenty nie narzekał. Forma płatności za towar, firma poszła na ustępstwo 3 raty na konto do firmy, żeby było bez banku. Więc podsumowanie, u nas wszystko w porządku, pokaz konkretny, dowcipny nawet, towar dobry i zgodny, obsługa dobra i miła, towar się sprawdza. Piszemy trochę po przeczytaniu wcześniejszych opinii i trochę od siebie, że są dobre, uczciwe i rzetelnne firmy. My polecamy!
4
FS. 2016-03-10 15:22:40
Do "Nicram"

Dzięki za pozytywną wypowiedź! Śledzimy rynek, opinie i potrzeby klientów, żeby spełniać oczekiwania ludzi, co do towaru i prezentacji. Chcemy żeby klienci i goście byli zadowoleni, żeby towar i zarówno gratisy dokładane były wysokiej jakości, po prostu dobre, pomagały na kręgosłup i schorzenia reumatyczne, polepszały komfort, a zarazem były funkcjonalne i oszczędne. Naszą misją jest pokazać Wszystkim że są uczciwe i rzetelne firmy sprzedające towar wysokiej jakości na prezentacjach, dla zdrowia, komfortu i oszczędności Mamy nadzieję że towar posłuży Państwu ładnych parę lat! Pozdrowienia!
4
Taddei 2016-04-01 00:58:51
Byłem na pokazie ww. firmy w miejscowości Kalety nieopodal Częstochowy, restauracja Figaro-lokal może mało wystawny, ale znant w naszej okolicy.
Firma przedstawiała materace rehabilitacyjne piankowe, plus pościel kaszmir i camel. W ofercie dnia (wyprzedaż kolekcji zimowej) była dokładana lampa Infrared na stawy dodatkowo z wkładem grzewczym z włókna węglowego. Największym zainteresowaniem z tego co zdążylem zauważyć cieszyły się właśnie te lampy i pojedyncze materacce. Bo to była faktycznie nowość. Koszt lampy sklepowy, we firmie w Poznaniu to 2.900 PLN. To akurat sprawdzałem, w internecie model który prezentowali kosztuje podobnie nawetz. Z tego co dało się zauważyć ludzie się targowali i cena podczass negocjacji była raczej na pewno niższa. Kilka osób skorzystało z promocji w tym moja znajoma. Do zakupu ww. lampy otrzymałą materac korektor rehabilitacyjny podówjny plus jakieś mniejsze dodatki. Mówi że jest ok, a lampe na pewno wykorzysta. Handlowiec chciał mnie wziąć do rozmowy, jak znajoma kupiła dawali spory rabat (materac plus poduszka kaszmir chyba), ale narazie odmówiłem bo kończe inne raty. Ogólnie oferta warta zainteresowania, i godna polecenia, nie dało się odczuć ani naciągania ani arogancji ze strony handlujacych. Atmosfera luźna i miła, czasem nawet z dowcipem ze strony prowadzacych spotkanie. Prezenty przy wyjsciu tez wporzadku, albo koc polarowy, kolor do wyboru, a kto nie chcial to klucze lub płyn do prania i konserwacji. Pozdrowienia dla p. Bartka, który załątwił dwa koce i klucze dla mnie i znajomej. Widac ze firmie zależy na dobrej reklamie na pokazach i tutaj.
4
babunia 2016-04-18 10:29:43
Witam
Ostatni raz jestem na podobnym pokazie :
W zaproszeniu jako prezent podano duży koc na chłodne wieczory !
Koń by się uśmiał!!
Zaproponowano jakąś szmatkę o wymiarach 100/50 w kolorze czarnym
Czekam kiedy znów pojawi się podobne zaproszenie by zbojkotować ,
by już nigdy nie odbyło się podobne kretyńskie oszustwo.
Pozdrawiam
zniesmaczona babunia
3
bgwiazdeczka@wp.pl 2016-04-23 21:46:35
Witam ! właśnie dziś w Hajnówce byłam na prezentacji wyrobów tej firmy. Podobało mi się ponieważ prezentacja była prowadzona super na luzie z poczuciem humoru. Wiadomo marketing.... ale nikt nikogo na siłę nie zmuszał do zakupu i to mi się podobało.. Pozdrawiam Bożena Starun
4
Reks. 2016-05-16 23:07:48
Witam, zakup w miejscowości Myślachowice koło Jaworzna. Pokaz skrocony bo firma wracała już do Poznania z wyjazdu tygodniowego. Pokaz prowadzony przez ekie fajnie i tematycznie. Zakup naczyń linia Diamont Line stal 18/10 do tego materax na wersalke piankowy z camela. Zakup za kwote 2500zł, natomiast na stronie producenta naczynia te są dużo droższe, wiec w dobie internetu i różnie pojętych promocji o których się slyszy to zakup udany i w dobrej cenie. Naczyni bardzo podobne i tak samo ciężkie jak innych firm np. Philipiak, a sporo taniej. Podziekowania dla kierowcy p. Jacka za wniesienie na 4 pietro i szybkii pokaz gotowania w domu :). Nic dodac wiecej, polecam!
3
FS. 2016-05-17 08:05:25
Do "babeczka":

Dzień dobry, koce mamy ciągle duże w ofercie, jedynie kolor jest do wyboru i tym się mogą różnić. Jeśli Pani otrzymała mniejszy, być może trafił się sporadycznie taki, ponieważ koce zamawiamy po kilka tysięcy sztuk od producenta spod Łodzi, w paczkach po 200 sztuk i nikt z Firmy nie jest w stanie sprawdzić wymiaru, nawet handlowcy, którzy wydają Państwu towar. Następnym razem dopilnujemy wszystkich starań, aby otrzymała Pani fajny duży, chociaż proszę pamiętać, że koc to jest tylko miły prezent/dodatek do prezentacji z naszymi zdrowotno - rehabilitacyjnymi wyrobami, które organizujemy. Pozdrowienia!
3
JannaBe 2016-05-19 01:23:52
Pokaz we Wałbrzychu - klub na osiedlu. Zakupiłam lampe na podczerwień z wkładem węglowym. Byłam wcześniej na pokazach takich lamp, długo się zastanawiając czy zakup spełni moje oczekiwania, bo wbrew pozorom nie mogłam takiej lampy, tak dobrze grzejącej znaleźć w żadnym sklepie (także szukane po internecie). Wcześniej ceny były dość wysokie, tutaj lampę udało się wynegocjować (i tu dziękuje z imienia panu Bartkowi Juchakowiczowi (Farma Snu) za wyrozumiałość co do moich finansów, wiadomo jak to na emeryturze budżetowej:)). Lampa na innych stronach dużo droższa niż ja nabyłam plus dodatkowo jest to wersja z podczerwienią na stawy i inne schorzenia ukłądu kostnego (dzialanie lampy podobnoe jak lampy SOLUX, kto jest w temacie promieniowania InfraRed).W prezencie jako gratis do lampy poducha ortopedyczna (coś jak z firmy Woolstar EX2), kapcie, lanolina i zestaw poręcznych kluczy do majsterkowania. Co prawda zakup dopiero ma tydzień, ale narazie wszystko ok, dobrze wygrzewa stawy i jonizuje, do grzania pomieszczeń nie było okazji uzywać, bo piękna wiossna. Ja polecam!
3
Emerytka 2016-05-20 18:56:06
Pracownicy Farmy Snu ! My emeryci też mamy drogi czas i Wy zapraszając nas na spotkania powinniście docenić to że my tam przyjedziemy. Musimy dojechać przecież my nie mieszkamy w budynku w ktorym reklamujecie swój towar i jeszcze siedzieć dwie godziny. Dlatego uważam że nagrody za nasz drogi czas powinny być przyzwoite a nie szmaty do podłogi (niby piękny koc)to wstyd dawać taki upominek. Nie możecie traktować starszych ludzi jak te szmaty.
1
FS. 2016-06-16 16:08:58
Do "Emerytka" - zapraszamy Państwa do takich lokali żeby było dla wszystkich blisko (to jest jeden z priorytetów!), żeby była fajna, przyjemna sala, żeby było dla każdego najwygodniej. Te dobre, ładne sale często są zajęte poprzez rozmaite imprezy (taka już specyfika sal konferencyjnych, weselnych, restauracji etc.) lub firmy konkurencyjne. Nasza baza numerów też jest dobierana po tzw. "rejonizacji", żeby nie zapraszać osób np. z drugiej części miasta/miejscowości - tak żeby dotarcie na prezentację nie było Państwu utrudnione. Zdarzą się pojedyncze przypadki wysłania zaproszenia do domów/mieszkań dość odległych od wynajmowanej sali, lecz na to nie mamy już wpływu (czasami np. zmieniają się adresy, numery telefonu pozostają te same).

Co do prezentów zawsze staramy się żeby klient był zadowolony i wrócił po raz kolejny do nas na prezentację lub polecił firmę i jej ofertę znajomym - to jest przecież logiczne i bardzo ważne w każdej branży! Prezenty jaki posiadamy, dajemy określoną ilość na każdą prezentację, biorąc pod uwagę średnią osób jaka przychodzi. Czasami bardzo, naprawdę bardzo trudno jest przewidzieć ile osób przyjdzie w danej miejscowości m.in. czy mają Państwo blisko lub daleko do sali, czy ktoś w danym dniu mimo przyjęcia zaproszenia, będzie mógł przyjść - są różne sprawy i składowe, które mają wpływ na liczbę osób na pokazie. Koce, które mamy aktualnie w ofercie dajemy zawsze duże sztuki po określoną ilość na pokaz - czasami zdarzą się mniejsze egzemplarze od producenta, jeśli przyjdzie za duża liczba osób na pokaz (mamy określony limit, także poprzez pojemność danej sali) wtedy, może się zdarzyć ze ktoś otrzyma taki koc, lub wtedy proponujemy uczciwie wymianę koca na wydajny płyn do konserwacji wyrobów wełnianych, dywanów, ubrań etc., lub zestaw kluczy do majsterkowania - proszę zwrócić uwagę, że prezenty dostaje każda osoba, nawet ta, która z przyczyn technicznych, nie może wejść akurat na pokaz - wiele firm nie daje w taki sposób upominków, jedynie za udział w prezentacji! My mamy trochę inne podejście. Zawsze chcemy dla gości jak najlepiej żeby każdy wyszedł zadowolony. Zadowoleni często nie napiszą opinii, jak to zwykle bywa, więc mamy nadzieje, że Państwo to doceniacie.

Pozdrawiamy i zapraszamy na wakacyjne spotkania, a także do zapoznania się z najnowszą wakacyjną ofertą firmy. Mamy bardzo ciekawe wyprzedaże na sezon letni jeszcze do końca lipca. Warto zawsze się zapoznać, polecić znajomym, ponieważ ceny mamy bardzo, bardzo konkurencyjne, a jakość wyrobów na nowy sezon, została jeszcze bardziej poprawiona w najnowszej kolekcji - kto był ten wie!
Tymczasem!
3
hemarek 2016-08-17 00:12:32
Byłem na pokazie Pańśtwa firmy w miejscowości Klucze koło Olkusza w Domu Kultury "Papiernik". Byłem na wielu takich pokazach (bardzo dużo telefonów swego czasu otrzymywaliśmy z malżonka). Po jakimś czasie postanowiłem pojść z czystej ciekawości, pani bardzo miło zachęcała i mówiła że dostanę upominek 100% taki jak w zaproszeniu. Pokaz powiem tak, prowadzony naprawdę kulturalnie i z humorem, dowcipem, niektórzy śmiali sie az przesadnie z żartów pana. Jednak pokaz na dobrym poziomie beż żadnej presji kupna, co uważało wielu ludzi na pokazie, nietylko ja za duży plus! Tu można pochwalić. Atmosfera fajna i pokaz też niedługi. Firma wracała akurat z trasy na przerwe wakacyjna i mieli fajne dodatki i promocje. Zaskoczony byłem, ale bardzo sporo osób skorzystało z ich oferty głównej, mimo że na sali było ponizej 30 osob (piatek, popouludnie). Ja osobiście miałem już cały zestaw pościeli plus materac z memory i skuszony zakupiłem w bardzo proomocyjnej cenie nowoczesna Lampe Infrared marki Modern Home na stawy, kręgosłup i grzanie podczerwienią. Cena na stronie producenta, jak i na innych stronach dużo wyższa. Bralem za gotówkę, może stąd taki rabat aż dali? Wiekszosc brała pewnie na raty. Lampa jak narazie dobrze funkcjonuje, żona stawy grzeje, rożnice widać. Zadowoleni jesteśmy. Urzadzenie lekki i dużo miejsca nia zajmuje. Polecamy uzywać niedługo, bo promieniowanie naprawde wydajne. Na grzanie budynku jeszcze nie korzystaliśmy - za wczesna pora. A i gratis przy wyjściu zgadzał sie, koc, kolory dawali do wyboru, komu nie pasował kolor można było wziąć zestaw kluczy, albo alkomat jak była para lub mężczcyzna. Pozdrawiam prowadzących i zapraszamy wszstkie dobre, rzetelne firmy w piękny rejon pustyni Błędowskiej!
2
FS. 2016-08-17 07:59:23
Do "hemarek".

Dziękujemy za pozytywny wpis i opinie. Staramy się być rzetelną firmą na naszym niełatwym rynku!
W Kluczach byłą dobra, zgrana ekipa z doświadczeniem, więc na pewno wszyscy wyszli zadowoleni i skorzystali z dobrej promocji. Zapraszamy tym samym na pokazy już od września, mamy nowe prezenty dla par małżeńskich m.in.: MASZYNKA DO GOLENIA, ALKOMAT lub WZMACNIACZ SŁUCHU do wyboru. Osoby pojedyncze także nie wyjdą z pustymi rękoma. Pozdrawiamy!
2
Pasola.R-D 2016-08-17 23:40:37
Przeglądam często wpisy na tym portalu i widzę sporo nowych opinii to i napiszę. Zakupowałam z mężem od firmy cały zestaw zdrowotno-rehabilitacyjny z materacem "korektor" na kręgosłup w Lędzinach koło Tychów - pokaz w jednej z lepszych restauracji u państwa Pinocy. Cena niby spora, ale zestaw na duże łoże 190x200z certyfikowanej wełny Camel. Byliśmy na pokazie z rodzicami, którzy mieli już coś takiego i chwalili sobie. Sporo ludzi na sali, jakieś zainteresowanie tego dnia było. My kupiliśmy ze względu na kręgosłup no i naczynia, które niby były gratis. Cały zakup na raty. Na razie spanie dobre, bo materac się faktycznie dopasowuje na kręgosłup i komfort jest. Pokaz prowadzony kulturalnie i sprawnie, przedstawiona konkretna oferta i dodatki. Po małych negocjacjach jeszcze można było coś utargować. Nie byliśmy tam po prezent za przyjście, zależało nam na towarze, więc myślę, że można polecić. Małżeństwo 45+.
2
joletta.ińska 2016-08-19 20:35:44
Farma Snu to jedyna firma, która daje gratisy zgodne z zaproszeniem. No jeszcze firma Philipiak, ale to już torchu inna branża. Może koc nie jest gigantycznych rozmiarów, ale każdy się okryje. Chyba że ktoś ma 2m:) Poza tym maszynka do golenia, czy alkomat-tak jak w zaproszeniu.
1
koszulinka 2016-10-16 21:57:53
Witam, zakupiłam towar od firmy Farmy Snu na początku pażdziernika tego roku. Kupno całego zestawu rehabilitacyjnego z wełny z prawdziwej alpaki. W gratisie była lampa na podczerwoień z włokna węglowego jako gratis. Pokaz był w godzinach popołudniowych w sobotę w miejscowości Czarna Białostocka sala Helios. Osób nie za wiele koło 20, może przez to że pokaz był w sobotę. Byłam zainteresowana głownie lampa na podczerwień i ogrzewaniem, ale tego dnia lampa była gratis. Używam drugi tydzien - lampa zdaję egzamin, na stawy łagodzi ból, także szybko nagrzeje pomieszczenie do 50m2. Oprócz tego wg. przedstawicieli wyciaga wilgoć z pomieszczeń, ale jeszczze na to nie używałam. Na stronie producenta lampa taka prawie 3 tyś, na innych można dostać niby taniej inny model za około 2 tyś. Zdacydowałam się głownie na cały zakup w promocji głównej bo akurat lampę dawali gratis, i wychodziło korzystnie. Prezenty przy wyjściu zgodnie z zaproszeniem, pokaz z humorem i dosyć krótki jak na obowiązujące standardy :). Pozdrawiam p. Bartka i p. Budnego Jacka.
maksia 2016-10-16 22:08:22
cieszy mnie bardzo że macie takie zaufanie do firmy i że rzeczywiście się tak sprawdza to co zaoferuję, to jednak pójdę na ich pokaz i coś kupię, bałam się to firma w stylu tych co garnki za milion dolarów sprzedają
1
Cystek Marian 2016-10-26 00:31:28
Witam, jestem świeżo po zakupie od firmy Lampy MH1800 grzewczej plus na stawuy z włóknem węglowym plus gratis kołdra rehabilitacyjna z wełny alpaka 140x200cm. Zakupu dokonałem w klubie górnika Jubilat w Bogatyni (wiekszość pokazów tu się odbywa) dosłownie kilka dni temu. Lampa wzięta na raty 24 x 121 zł. Wychodzi podobnie jak oryginalna lampa włoska na stronie producenta - procentu bankowego nie liczę bo to wiadomo osbobna sprawa. Zakup po zachęcie przestawiciela Firmy p. Bartka, ale kulturalnej zachęcie. Teoretycznie można się zastanawiać czy to dobry zakup za takie pieniądze, ale po kilku dniach użytku lampa naprawdę dobrze wygrzewa stawy, i wyciąga wilgoć z pomieszczeń. Nie wiem jak będzie dalej na sprawy reumatyczne ale na te słownie kilka godzin użytku jest bardzo ok. Rada dla tych co by kiedyś byli zainteresowani podobnym produktem po kilku moich użytkach: nie stawiać lampy za blisko ścian, przedmiotów, bo działa wysatrczająco dobrze w odległości 0,5m od obiektu (nowoczesna ogrzewanie podczerwienią), wtedy można wygodnie usiąść przy lampie i ogrzewać także stawy/ kręgosłup tą podczerwienią i mamy dwa w jednym albo nawet 3 jak ktoś cierpi na alergię bo lampa oczyszcza i jonizuje powietrze z kurzu i wszelkich roztoczy. Akurat na to nie używałem to nie powiem nic w tej materii. Nie wiem jak inne Firmy handlują, ale na tym pokazie było około 30 osób i ja nie byłem jedyną kupująca osobą. Na podobną lampe zdecydowały się conajmniej wg. obserwacji (dało się zauważyć kto wychodził z towarem) 3 osoby, więc promocja musiała być dobra. Na pokazie były osoby, które podobno miały już produkty tej Firmy, bo podobne była już 3 raz w Bogatyni i wypowiadały się pochlebnie. Osoby kojarzone z twarzy, nasza Bogatynia nie jest taka mała więc cos w tym musi być. Pokaz prowadzony kulturalnie i nawet dowcipnie - konkretne informacja wszystko było wiadomo co się kupuje za ile i jakie dodatki. Kontakt z ludźmi prowadzący mieli fajny, taki, że publiczność robiła nawet niewymuszoną reklamę sprzedawanych produktów. Do większych zakupów dokładali duże naczynia ze stali 18/10 takie jakie proponuje Firma Philipiak. Gratis za przyjście maszynka do golenia lub alkomat (byliśmy z żoną) zgadzał się z zaproszeniem.
1
Sawanna_S 2016-10-29 21:08:56
Dobry wieczór ja zakupiłam grzejnik - lampę modern home 1800, od tej firmy w miejscowości Porajów blisko Bogatyni, musiała być ta sama firma jak poprzednio była Bogatynia. Mimo że mniejsza miejscowość firma zrobiła pokaz podobno "na próbę" wg. prowadzących. Ludzi mimo że nasza miejscowość jest wsią było sporo, może przez to że tu dawno nie było żadnych takich "atrakcji". Firma z tego co mówił sprzedający stara się o jakiś laur "Bezpieczna prezentacja" - nie wiem czy jest coś takiego, ale prosili o dobrą opinię o firmie jak towar spełni oczekiwania. Tak czy inaczej towar po kilku użyciach na razie funkcjonuje dobrze, cena przystępna jak za oryginalny włoski wyrób. Wykonanie lampy solidne, włókno węglowe wydajne. Jako były pedagog powiem że, pokaz prowadzony profesjonalnie i nie było nic na siłę. Wszyscy kulturalnie rozmawiali i sprzedaż była fair. Kto nie kupował - nie był zainteresowany, nie musiał podchodzić stolików, gdzie zawierano umowy z chętnymi. Dużo braw podczas pokazu, dużo pozytywnych zachęt i zabiegów marketingowych, ale promocja była naprawdę dobra i ludzi wyszli zadowoleni.
TeresA 2016-11-28 00:08:20
Poszlysmy sprawdzilysmy, wróciłyśmy. Jedyna firma która robi "to wszystko" z humorem. Presentaja 1sza klasa, nie można powiedzieć! Jako byli handlowcy wiemy co się teraz sprzedaję dobdze,ale ta firma naprawdę ma podejście. Dziękujemy panu Budnemu Jackowi za wniesienie towaru całego na naszze piętro.Jak użyjemy wszystko napiszemy coś więcej. Za tą cenę dużo dawali. Kto idzie tlyko po prezent to wiaodomo co:) Pozdrowienia Panie Jacku mam nadzieje ze następnym razem Pan zostanie w Pucku:)
Zostaw swoją opinię o Farma Snu - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farma Snu