brak logo

Grizzly-Polska

Toruń

Opinie o Grizzly-Polska

mały miś 2013-03-19 09:45
nie polecam , prowizje nieterminowe , jezeli odejdziesz zanim wypłaca ci kase juz jej nie zobaczysz , ogolnie braki towarowe , klienci rezygnuja z zakupu ... zastanow sie 2x zanim wejdziesz
2
aarti77 2014-03-24 17:32
czesc mam taki sam problem moze sie skontaktujesz ze mną pozdrawiam Artur
a-r-j@wp.pl .Pracowałem u nich i niestety nie otrzymałem umowy ani kasy mam raporty i inne rzeczy ale potrzebuje kilku osób .
1
szejk 2014-03-24 17:37
nie polecam ,brak umowy i kasy ,jeździłem na szkolenia z Rzeszowa straciłem kasę a jak mnie przyjęli to to co mi się należało nie dostałem ,uważajcie.
2
sm 2014-07-15 22:30
Ja także nie polecam tej dziadoskiej firmy.
Spotkania umawiane przez telemarketing słabe, sprzęty słabe, brak profesjonalnego serwisu,kasa słaba zawsze po terminiektóry został ustalony na umowie o współpracy (działalnośc gospodarcza). DNO DNO DNO. Nie polecam nikomu.
Pozdrawiam Jasia - największego dupo....właza szefa Sławiń...... Uważajcie. Ostrzegam.
4
MB 2014-08-13 11:47
Widzę, że nadal nabijają ludzi w butelkę. Też pracowałem tam pewnien czas, oczywiście o prowizje trzeba było się upominać,a i tak nie dochodziły w całości, na paliwie i naprawach grata, którego wycinąłem byłem w plecy, a na koniec jak zasugerowałem kontrolę PiPu, to się część kasy odzyskałem. Aha i jeśli ktoś będzie na tyle szalony i zacznie tam pracę to zapytajcie dlaczego dają 12m gwarancji? Bo we włoszech tyle się daje? hahaha
3
bebe 2016-03-17 20:55
chcesz to idź, choć od twojego ostatniego posta trochę minęło i być może masz już inną pracę, ale jak widzisz tyle negatywnych opinii (właściwie wszystkie) to po co w ogóle wstawać z łóżka, dla mnie te opinie są satysfakcjonujące i nawet nie pośle swojego CV. Dla mnie szkoda czasu, a jak ktoś chce miec prace, gdzie nie wiadomo czy w tym miesiącu dadzą premię czy nie to proszę bardzo.
ppiks 2016-05-17 19:49
ledo, chyba żadna to filozofia, chociaż słabo bo trzeba mieć założoną własną działalność gospodarczą. Nie wiem szczerze czy zarobki są warte tego wszysktiego.
Iwona 2017-06-21 10:15
Obecnie firma poszukuje osób do pracy jako Przedstawiciel Handlowy - Sprzedawca - Doradca Techniczny. Chętnie usłyszymy więcej od osób, które w Grizzly-Polska zajmują właśnie to stanowisko. Czego mogą oczekiwać kandydaci? Jakie możliwości rozwoju, benefity oferuje firma? Co wyróżnia ją od innych pracodawców z branży?
przedstawiciel handlowy 2017-09-06 14:58
Witam
Jestem pracownikiem tej firmy od kilku już lat. Bardzo dobra atmosfera pracy. Terminowo wypłacane prowizje i to wysokie.
Czytając poprzednie wpisy dochodzę do wniosku, że pisali je tacy nieudacznicy którzy to nic nie robili (nie sprzedawali) a chcieli dostawać kokosy za nic. Było kilka takich osób ale większość przedstawicieli pracuje w tej firmie po kilka a nawet i kilkanaście lat. Wiadomo jak w każdej firmie zdarzają się tacy co się nie sprawdzą lub sobie nie dadzą raty - nie każdy może być przedstawicielem handlowym - a potem za swoje niepowodzenia obarczają odpowiedzialnością firmę a nie siebie . Może czasami na siebie Ci ludzie powinni popatrzeć krytycznie.
Pozdrawiam
1
Iwona 2017-09-15 12:18
@przedstawiciel handlowy rzeczywiście, praca przedstawiciela handlowego wymaga posiadania pewnych predyspozycji. Nie każdy sprawdzi się na tym stanowisku. W swoim wpisie poruszasz informacje, które będą ważne dla osób, które zastanawiają się nad pracą w firmie. Możesz powiedzieć też coś więcej o możliwościach rozwoju zapewnianych przez pracodawcę? Czy można liczyć na dodatkowe szkolenia wewnętrzne, czy też zewnętrzne?
Zostaw swoją opinię o Grizzly-Polska - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grizzly-Polska