brak logo

Pol Hochbau

Köln

Opinie o Pol Hochbau

xyz 2010-06-16 21:27:34
ogólnie to syf i nędza nie polecam płacą mało i nieterminowo brak kontaktu z szefostwem nastawieni na oszukanie ludzi ciągle werbują nowych tak by sie nikt nie połapał że oszukują a warunki mieszkalne poniżej ludzkiej godności (speluna na rheinstrase).jeśli jesteś dobrym cieślą lub zbrojarzem to trzymaj się od tej firmy z daleka
rympałko 2010-07-05 12:29:38
Omijajcie tą firme szerokim łukiem.Szefostwo to nędza.Ten ,który miałby szansę zrobic jakiś porzadek siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Polsce.( usunięte przez administratora )net będzie sciagał ludzi z Ukrainy.Wrócił tam niejaki kierownik( usunięte przez administratora )pierwszej wody.Dla tego gościa strop grubszy o kilka cm .to nie problem,pijaczyna do kwadratu.Ten gość jak iparu innych to specjaliści od( usunięte przez administratora ) firm.Ci faceci ,łącznie( usunięte przez administratora ) byliby smacznym kąskiem dla moich 'piesków;
paki 2010-08-24 21:35:35
właśnie mój ojciec został wikiwany przez tą frajerską-pedals... spółę i wraca dziś do kraju nocleg-prycza bez materaca prysznic-ani jednego jak ktoś ma ochotę to pozostało umyć się w małym zlewie warunki wprost żenujące jak na ludzkie warunki pomimo tego nie wypłacają pieniędzy-ci którzy tam pracują to pieniędzy na oczy nie widzieli od dawna.A za tym wszystkim stoi frajer który mieszka w bydgoszczy nazwisko pewnie znane dla was-pracownicy powinniście się skrzyknąć i wymierzyć sami sprawiedliwość jak podłość ludzka nie zna granic-kończe bo można pisać w nieskończoność o wyczynach firmy (usunięte przez administratora)
grab 2010-08-24 22:41:57
To co piszecie chlopaki to super bo to prawda ludzie jadac z tej firmy w Polsce oplacaja wszystkie oplaty zwiazane z dzialalnoscia zusy itym podobne nie jedziecie jak zebracy jak to pisza podstawieni ludzie jak ta paniusia ktora piszac te bzdury nie wie o co wam chodzi a chodzi Wam o godnosc ale tacy ludzie ktozy razem z naganiaczem z Bydgoszczy wykozystuja ludzi za grube pieniadze prsze trzymajcie sie pieniedzy nie odzyskacie nawet sadownie i oni otym wiedza bo nie macie zadnych umow znimi dobrze sie zabezpieczyli werbujac Was
koma 2010-08-24 23:13:39
Dalem sie nabrac jak male dziecko na zapytanie co z tymi opiniami na ich stronie odpowiec werbujacego do pracy i za to ma placone odpowiedzial ze to pijacy ktorzy zostali zwolnieni tak pisza i uwierzylem mu ipojechalem a prawda jest taka ze to uczciwi ludzie ktorzy zostali oszukani przez pana (usunięte przez administratora)on nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszyl zeby sprawdzic jakie warunki tam sa Cyganie maja leprze co do pieniedzy to prawda nie ma ich a ty kobieto co wypisujesz te bzdury to to Ci za nie placa daj sie leczyc wnocy nie masz koszmarow szkoda bo to wlasnie tacy ludzie jak ty powinni sie nie odzywac nie majac pojecia oczym chce pisac bo tacy ludziejak my jadac tam zaplacilismy grube pieniadze w Polsce otwierajac dzialalnosci nie ktorzy sie zapozyczyli zeby jechac po leprsa przyszlosc dla rodziny a tacy pseldo kierowniczki wraz znaciagaczem z Bydgoszczy zeruja na nas i tak bedzie dopuki ktos madry nie skopie im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zzz 2010-11-18 11:52:25
zlodzeje wisza mi wedle umowy 4500 euro zjechalem z tego (usunięte przez administratora) pracuje w polsce za16zl ale platne terminowo na koniec zostalem wyzwany od smieci i tyle
rz niewolnik od grz....sta.... 2010-11-18 11:59:58
pracowalem tam od kwietnia do sierpnia i zarobilem NIEWIEM ILE nikt mnie nie informowal jak sie pytalem to odp. byla A CO TO JA WROZKA dostalem na reke w tym okresie 2700 euro minus z tego 2000 na oplaty hotel posilki dla rodziy wyslalem 700 euro co dalo im 180 miesiecznie z tego musieli sie wyzywic i oplacać rachunki JEDNO OGROMNE ( usunięte przez administratora ) ktorymi pojechalem pracuja nadal i zyja Mazeniami moze nas rozliczy? w nastepnym miesiacu poz( usunięte przez administratora )
anonim 2010-12-17 16:39:53
pracownik po przejsciach - 2010-01-17 13:56:11pol hochbal co tu duzo opowiadac wyzysk klamstwo goni klamstwo parodja jezeli spotkacie sie z nazwizkami ( usunięte przez administratora )to trzymajcie sie od nich daleko albo po ryju lac.ja podobnie jak koledzy zjechalem bez kasy oni nie licza sie z ludzmi.a obecnie maja problemy bo rzucili sie chciwie na duza budowe i kiepsko im to idzie.mam tylko nadzieje ze sie tam wykoleja.no to do Zollamtu ich podac trzeba... Ino skutecznie sie nimi zajma.
anonim 2010-12-17 17:06:50
pracownik po przejsciach - 2010-01-17 13:56:11pol hochbal co tu duzo opowiadac wyzysk klamstwo goni klamstwo parodja jezeli spotkacie sie z nazwizkami ( usunięte przez administratora ) to trzymajcie sie od nich daleko albo po ( usunięte przez administratora )a podobnie jak koledzy zjechalem bez kasy oni nie licza sie z ludzmi.a obecnie maja problemy bo rzucili sie chciwie na duza budowe i kiepsko im to idzie.mam tylko nadzieje ze sie tam wykoleja.no to do Zollamtu ich podac trzeba... Ino skutecznie sie nimi zajma.
pkp 2010-12-30 23:36:47
Byłem widziałem i moje zdanie jest takie kto pracuje i nie przepija pieniędzy ten będzie w miarę zadowolony ,w firmie za dużo pijaków i cwaniaków po co ( usunięte przez administratora ) ich- ściąga nie wiem reszta na nich musi pracować
tak to jest 2011-02-10 09:22:16
( usunięte przez administratora ) tak działają jak warunki pozwalają ale co tam robi jeszcze ( usunięte przez administratora )?(usunięte przez administratora).Za plecami to jak najgorzej a jak co to pod stół i szczekając przytakują.
anonim 2011-05-11 23:11:58
to najgorsza firm w jakiej pracowalem zjechalem bez kasy a kierownictwo w monheim ponizej zera sami (usunięte przez administratora)niewarto
sweatandzia 2011-05-11 23:15:20
lipa dno brak kasy szkoda dla fachowców firma obliczona na głópków i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (usunięte przez administratora)
ktosiek 2011-05-26 20:10:32
Juz wam toster z bydgoszczy nikogo nie podeśle i co teraz???
925piotr 2011-07-20 13:22:27
Wszyscy co jesteście oszukani. Ja też pracowałem w tej "FIRMIE" i zostałem oszukany. Jest możliwość zakończenia tego procederu, ale musi się znależć kilka osób chcących złożyć zeznania na tutejszej policji.Może kasy nie odzyskamy (usunięte przez administratora) a i naganiacz za to zapłaci. Sam nic nie zrobie a w sprawe jest już zaangażowana Ambasada w Koloni,Urząd Celny Niemiecki,oraz ich Policja.Jeżeli pracowałeś tam i zostałeś oszukany to daj znać na adres e-mail: oszukaniprzezchomicza@wp.pl
anonim 2011-08-05 11:11:28
pracuje dla PolHochbau od 2008 roku do teraz prawie caly czas u pana (usunięte przez administratora), różnie bywalo ale jak obliczylem ile przez ten czas zarobilem ( po odliczeniu podatku, mieszkania, jedzenia) to mi wyszlo 2500 EUR na miesiac, przedtem pracowalem wiele lat w rożnych firmach w niemczech ( np.budimex) o takich zarobkach moglem tylko pomarzyć, ja tu jestem aby zarabiać - w polsce mam zone i trojke dzieci
anonim 2011-08-07 09:26:16
stop reklamom w internecie
a bajki to o 19 ...dla dzieci
rympałko 2011-08-20 10:00:45
2500 po kosztach?.Ciekawe kto kazał tak napisać temu gościowi.Stołowski i owszem ,oswoją kasę dbał i kilku swoich (usunięte przez administratora)
cel 2012-02-28 20:58:33
to wszystko prawda ze Chomicz to złodziej niedługo rozsadzi go od dorabianiu się na biednych pracownikach a Grzanka to śmierdziel zarabiający na ludziach ale niedługo.
janek 2012-05-16 12:24:20
Panowie! przypadkiem odkryłem tę stronę, wszystko prawda. Potwierdzam stokrotnie. Nowi trzymać się z daleka. Wystarczy dosyć nas oszukał. Gdybym tę stronę odkrył to na pewno by mnie tam nie było.
Pojechałem nieświadomie za chlebem a wróciłem głodny.Pozdrawiam Kolegów oszukanych tak jak ja.
Bejbi 2012-07-30 19:55:22
Popieram tą wypowiedź. Ta firma to oszustwo i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo. Nie płacą za pracę, czasami dadzą zaliczkę 100 Euro i na tym koniec. Ludzie odjeżdżają do domu bez grosza. Ja pracowałem w Dusseldorfie. Dosłownie nie miałem za co wrócić do domu. To są oszuści i nic więcej. Ludzie nie dajcie sie zwerbować do tej firmy. Uważajcie na pana (usunięte przez administratora) to on proponuje idealne warunki do pracy a rzeczywistość jest przerażająca.
Zosia 2012-08-09 22:12:10
Mój ojciec pracuje w tej firme od listopada 2011roku.Przyjechał teraz na urlop,firma miała mu przelac na konto wypłatę jakieś 1000e,ale niestety tata czeka juz 3tygodnie za pieniedzmi i nic!Cały czas cos wymyslaja,że nie maja jego podpisu,nipu i tak dalej.Moim zdaniem to jedna wielka ściema,a ojciec cały czas sie łudzi!!!!!
kolejny oszukany 2013-03-05 07:04:32
płacą jak chcą i kiedy chcą bywa ze wcale ostatniego przelewu zwyczajnie nie robią potrącają nie wiadomo za co no i jeszcze jest Jerry to taki fachowiec ze klękajcie narody każe się nazywać kierownikiem a jest zwykłym cieciem Chomicza, dziadem i nierobem
resztę pozdrawiam
były 2013-04-11 12:44:56
(usunięte przez administratora)się znów tam załapał.Ten facet nie ma nie tylko honoru ale i wiedzy i ambicji.
anonim 2013-04-18 21:36:07
uwaga na nową firme chomicza cm hochbau
xyz 2013-05-20 22:55:53
odpowiedz dla Majki
Praca wygląda normalnie ludzie przyjeżdżają pracują ...... tyle , że nie zawsze dostają za to kasę .Dotyczy to wszystkich cieśli murarzy zbrojarzy a nawet kierowników .Szef zawsze znajdzie powód aby nie zapłacić, o dodatkach jakichkolwiek nie ma mowy krótko mówiąc firma mina pułapka odradzam z całego serca nawet desperatom co to wyjechać chcą za chlebem
xyz 2013-05-20 22:56:15
odpowiedz dla Majki
Praca wygląda normalnie ludzie przyjeżdżają pracują ...... tyle , że nie zawsze dostają za to kasę .Dotyczy to wszystkich cieśli murarzy zbrojarzy a nawet kierowników .Szef zawsze znajdzie powód aby nie zapłacić, o dodatkach jakichkolwiek nie ma mowy krótko mówiąc firma mina pułapka odradzam z całego serca nawet desperatom co to wyjechać chcą za chlebem
Longin 2013-12-12 21:55:51
Uwaga na cm hochbau to firma ktora nie liczy sie z ludźmi kłamstwo goni kłamstwo
Longin 2013-12-12 21:57:18
Uwaga na chomicza jego cm hochbau
rexs 2013-12-13 12:53:18
uciekajcie z tej firmy puki jeszcze nie wiszą wam dużo kasy cm hochbau (chomicz}
ppp 2014-09-07 16:04:13
polchohbau juz nie istnieje i dobrze ale pan ch i pani m otworzyli cm hochbau i dale oszukują a i wykopali nawet tak wiernego zołnierza niejakiego pana smietanke leslawa co to sie na niczym nie znał
nickj 2014-09-15 23:29:07
bardzo chcialbym zobaczyc tego goscia ktory pracuje tyle lat u chomicza i srednia mu wychodzi 2500 euro na miesiac pracowalem w tej firmie i zostalem oszukany i ponewaz pracuje w tych rejonach w innej firmie na biezaco kontroluje sytuacje . pryjezdzaja wciaz nowi pracownicy ktorzy sa nieswiadomi pulapki ktora na nich tu czeka to istny koszmar jesli ktos tu wyjdzie na czysto licze z tymm ze chomicz po 2 miesiacach placi coraz rzadziej a pozniej wogole i po odliczeniu kosztow prowadzenia dzialalnosci gospod. podatku . przyjazdu . wyjazdu 400 do 500 euro na miesiac to wszystko a naganiacz w bydgoszczy nijaki toster mami zarobkami na czysto powyzej 2000e.warunki mieszkaniowe pod dnemm .na dojazdy do pracy trzeba sie skladac .gdy chomicz przestaje po 2 mies. placic pod byle jakims pretekstem .czeka na przelew od inwestora a to sie z nimm procesuje .zada od pracownikow dodatkowych dokumentow byle grac na zwloke a ludzie za darmo pracowali sytuacja robila sie dramatyczna chomicz przez majstra albo kierownika dawal 50euro dla 6 ludzi na pare dni .aby przezyc posilkowalismy sie jedzeniem wystawianym przez market dla odbiorcy ktory przewozil je do zoo w Krefeld taka mala szkola przetrwania .ale jeszcze barbziej dramatyczna sytuacja robila sie w domach rodziny czekaly na pieniadze a tu nic .jesli ktos sie wpisze ze swieza data to mozemy porozmawiac ewentualnie spotkac sie pomyslec jak przerwac ten oszukanczy proceder
sikorka90 2015-01-08 12:09:58
ja również poszukuję pierwszego pracodawcy i chciałabym żeby to był pracodawca stabilny i solidny, żebym nie musiała zmieniać pracy za miesiąc. czy w takim razie powinnam starać się o zatrudnienie w Pol Hochbau? napiszcie proszę pilnie bo w końvu już muszę zdecydować się na jakąś firmę i iść do pracy. a jak kasa?
Palester 2015-03-10 12:33:57
Okej, wszystko pięknie, ale jak to ma się do ogólnych szacunków finansowych, gdzie można za pośrednictwem wspomnianej firmy zarobić w niemczech od 1500 euro w zwyż ? Chciałbym spróbować unich pracy ale czy forma wynagrodzenia jest stała? Należy wziąć pod uwagę wcale nie tanie życie, w dodatku w dużym niemieckim mieście jakim jest Koln, odliczając koszty paliwa, życie i wynajem lokalu, pozostaje niecały tysiąc ojro. może ktoś potwierdzić ?
romek 2015-03-26 12:49:27
to czy życie jest takie czy nie zalezy od tego gdzie mieszkasz, a przecież można trfić do biedniejszej i bogatszej okolwicy tak naprawde, więc nie wiem już sam, to chyba kwstia oszczędzania @Palaster, wiaodmo, że codziennie do klubów chodzic nie będziesz, a chodzi o to, zeby jak najwiecej zarobić a nie wydać.
franko 2016-05-15 22:05:21
taka stawka, jak to na minimalną, dla mnie byłaby w porządku na start :)
Zostaw swoją opinię o Pol Hochbau - Köln
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol Hochbau