logo Top Secret

Top Secret

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Top Secret

tukan 2010-01-12 18:38:19
Uwielbiasz, kiedy Cię (usunięte przez moderatora) do granic możliwości? - Idź do Top Secret! Tam dadzą Ci pracę na umowę zlecenie (bo tak im wygodnie), ustalą grafik na 12 lub 10 godzin pracy dziennie, a później zapłacą Ci niecałe 4,5zł netto za godzinę. W międzyczasie straszyć Cię będą kontrolami w wykonaniu "tajemniczego klienta" lub "przeuroczej" Pani kierownik regionalnej, która uważa, że jest najmądrzejsza i najwspanialsza na świecie, a w rzeczywistości brak jej jakichkolwiek predyspozycji do pełnienia tej funkcji. Poza tym: pracownik ma dać z siebie wszystko, a w zamian od firmy nie otrzymuje nic! Firma ma jeszcze przed sobą dłuuugą drogę, by dogonić swoich branżowych konkurentów. Tylko szkoda, że nikomu nie przyjdzie tam "na górze" do głowy, żeby zacząć od zadbania od swoich pracowników... Żałosne i tyle.
4
Pracownik 2010-02-05 13:16:42
Praca w TS zależy od tego na jakie osoby zarządzające się trafi. Część sklepów to salony własne - podległe bezpośrednio firmie produkującej odzież pod marka Top Secret, część zaś należy do prywatnych właścicieli, którzy otwierają sklepy na zasadnie franczyzy.

Ja pracuje w tym drugim sektorze i naprawdę bardzo sobie chwalę tę pracę i swojego szefa (mam nadzieję, że tego nie czyta, bo wyjdzie, że się podlizuję) :)

Generalnie zacząłem jako sprzedawca, dzisiaj jestem kierownikiem.

Nie znam żadnych sklepów zarządzanych na zasadzie(usunięte przez moderatora)", co nie znaczy, że zapewne takich nie ma.
Praca w TS jest ciężka i przysparza wiele stresów, ale pomyślcie: po co idziecie pracować? Jak chcecie żeby było łatwo, siedźcie w domu przed telewizorem i po kłopocie.

Pozdrawiam wszystkich zadowolonych ze swojej pracy a tym co jeszcze nie znaleźli takowej - życzę szczęścia!
dklm 2010-02-17 10:27:56
Witam, za dwa dni mam rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko kierownika TS, w Raciborzu
Ile zarabia kierownik w Top Secret?
makowa dama 2011-10-17 20:26:25
szalu nie ma i raczej to sie szybko nie zmieni! sprzedawca zarabia 1100zl dekorator ma maly dodatek zastepca moze wyciaga do 1600zl, kierownik moze dociaga do 2000 przy dobrym wietrze i w zaleznosci od regionu Pl.
1
anonimus 2014-02-12 14:08:00
czesc. pracowałam w ts ponad rok:)nie pisze gdzie bo i tak to nic nikomu nie da, pracy już tam nie znajdziecie... praca jak to wszędzie czasem potrafi wkurzyc ale ogolnie nie było zle. bardzo chwalilam sobie atmosferę bo ekipa była naprawdę super:) wszystko zależy od tego z kim pracujesz...(usunięte przez administratora)
kajak1990 2014-05-29 21:22:40
ostrzegam przed ts szczecin, kierowniczka jest chora na głowę na szczęście już tam nie pracuję jak i 10 innych dziewczyn które zwolniły się po niecałym miesiącu. Praca może byłaby ok. gdyby nie ta fatalna kiero, reszta zespołu bardzo sympatyczna. Niesamowite jak jedna osoba może zepsuć innym przyjemność pracy. Czepliwa, kłamliwa i buntująca. Czepia się dosłownie o wszystko a w konsekwencji przeczy sama sobie ...
2
O tak! 2014-12-09 00:40:53
Na rozmowie o pracę do Top Secret byli zachwyceni moja osoba..pracowałam przed otwarciem tego sklepu w nowo powstałej galerii, po 12 godzin. W dzień otwarcia dałam z siebie wszystko, nie było czasu na przerwę. Firma wymagała od nas abyśmy zapisywali o której wychodzimy na przerwę i kiedy z niej wracamy. Kontrolowali wszystko!wymagali jeszcze więcej. Szkolenia które odbyłam wcześniej niczego mnie nie nauczyły. Strata czasu. W pracy byłyśmy zdane same na siebie. Pracowałyśmy według grafiku po 10 godzin a w rzeczywistości wychodziłem po 12. ,,,bo było 150 rzeczy do zdobienia. ,plan dnia, system w komputerze który jakiś mając wymyślił. ,,brak słów. Po dwóch dniach po otwarciu podziękowano mi pod pretekstem że jest za dużo osób. Tak naprawdę szacownej pani trenerce, która myśli że jest wspaniała nie podobało się że mówię to co myślę. Najgorsza firma w jakiej pracowałam z tandetnymi ubraniami,
2
Ania 2015-03-12 15:10:01
Pracowałam w TS ponad pół roku. Trafiłam na super zespół i genialną atmosferę. Niestety to tylko połowa sukcesu. Centrala TS jest nie do zniesienia. Co pół godziny telefony od centrali,z żądaniem raportu i co chwila opieprz za brak wyników (nie wiem czego spodziewają się po obskurnym sklepie, gdzie farba odchodzi od ścian a manekiny mają pourywane nosy i palce, pomijam fakt, że sklep był na totalnym wypizdowie). Sklep przetowarowany, zaplecze tak małe, że ledwo da się wejść. Pretensje, że składujemy torby z rzeczami w przymierzalniach a apele z prośba o odsyłkę były ignorowane. Na 10 stronnicową odsyłkę mamy 24h - przy czym mogą się nią zająć jedynie pracownik techniczny i dekorator, a jeśli któryś ze sprzedawców pomagał, już były pretensje. Co więcej na początku roku podniesiono najniższą krajową. Osoby funkcyjne nie dostały nawet złotówki podwyżki. Świetna motywacja! Co więcej non stop robili problemy z pensją. Ciągłe spóźnienia z wypłatami i żadnego powodu: "ojej, zapomnieliśmy". Pewnego razu dostaliśmy maila, że towar nie został przyjęty. Szukaliśmy torby z towarem, baliśmy się, że coś się stało, zaginęła. Po ponad miesiącu nerwów otrzymaliśmy informację, że zapomnieli wysłać. Kpina. Chcesz pracować w Top Secret? Szkoda Twoich nerwów. Zdecydowanie nie polecam.
3
anonim 2015-04-15 23:02:21
Popieram wpis powyżej. Praca do najgorszych nie należy. Plany miesięczne czasami są do zrealizowania. Więc od czasu do czasu jest możliwość,że trafi się premia. Ale dużo zastrzeżeń jeśli chodzi o centrale. Wszelkie usterki i naprawy jakiegokolwiek sprzętu ciągną się miesiącami. Poprzedzone są ogromną ilością wykonanych telefonów, wysłanych e-maili i próśb. Osoby które pracowały w tej sieci wiedzą,że rozmowy z niektórymi pracownikami centrali nie należą do najprzyjemniejszych. Człowiek zadzwoni z pytaniem,a zostanie objechany jak ostatni śmieć. Wymagania co do pracownika są duże, ale czy płaca adekwatna do wykonywanych obowiązków ?! Jeśli ktoś ma nerwy ze stali to może sobie pozwolić na prace w tej sieci sklepów.
1
noda2005 2015-10-27 14:54:23
No właśnie że rekrutują cały czas. Czy to nie oznacza że rotacja jest ogromna?? Ciekawie dlaczego!
1
mb-1 2016-01-18 12:38:35
Pracowałam w Top secret jest tam okropnie, wciskanie na siłę ludziom ubrań a cała załoga jest niemiła nieprzyjemna tylko jak wyścig szczurów kto więcej sprzeda. Masakra
Joguśka 2016-02-13 08:10:47
Wszystko zależy od kierownika i ekipy. Kierownik decyduje ile Ci zapłaci, ekipa(wraz z kierownictwem) tworzy atmosferę. Ogólnie Top Secret oferuje głodową pensję, nawet na stanowisku starszego sprzedawcy czy dekoratora. Praca dosyć ciężka, nużąca i frustrująca. Premie rzadko, ale nawet jeśli są, to ledwo odczuwasz, bo po prostu pod koniec miesiąca nie musisz pożyczać na życie. Przygnębiająco zabawna jest strona marketingowa tej firmy, bo na materiały na witrynę potrafią wyrzucać miliony: wielkoformatowe, kolorowe plakaty i naklejki, które są zmieniane niemal co dwa tygodnie. Ale centrala firmy i tak Ci wmówi, że nie mają na podwyżki, bo w sumie pracujesz DOPIERO trzy lata i z jakiej racji niby? Nie polecam, chyba, że mieszkasz u rodziców czy jesteś przez nich sponsorowany. [ To oczywiście opinia dotycząca sklepów jednego z większych miast w Polsce, pewnie w tych mniejszych miejscowościach jest inaczej. ]
ypoa 2016-05-06 12:49:13
hej! a wiecie coś o pracy na stanowisko jako Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta internetowego? bo nie wiem ile płacą na przykład dokładnie i jaka jest średnia..
Zostaw swoją opinię o Top Secret - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Top Secret