brak logo

CHEM-LINE SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o CHEM-LINE SP. Z O.O.

chemic 2015-05-31 20:23:32
Uwaga! Jeśli nie jesteś z rodziny to musisz do niej dołączyć.Raczej rodzinny biznes.Tak krótko,duża rotacja w dziale sprzedażowo-technicznym, brak szkoleń wprowadzających, stanowiskowych. Mała firma więc robisz wszystko, brak określonych konkretnych zasad, jeden z prezesów notorycznie nie dotrzymuje słowa (jest ich trzech).Wypłaty pod stołem to norma. Nuda, kicha brak rozwoju osobistego.
Były handlowiec 2015-06-12 10:19:35
Zgadzam się z przedmówcą . Brak szkoleń tylko wymagania jesteś od wszystkiego .
Rotacja straszna , trzy cztery miesiące i nsatepny .Brak jasnych zasad premiowania nik nie wie ile zarobi. Szkoda bo mogło być tam całkiem fajnie , szczególnie jakktos ma chęć do pracy .
opinia 2015-06-25 09:10:27
Gorycz osób, które nie podołały podstawowym zadaniom określonym na danym stanowisku?
Zdegustowany 2015-06-25 13:47:52
Nie polecam nikomu , brak informacji o obowiązkach , nikt nic nie wie . Sprawy są spychane na kogos innego . Pracowałem tam kilka miesięcy i dowiedziałem sie , że nie wypełniam obowiązków o ktorych nikt mi nie powiedzial .
Szkoda czasu
M.T 2015-07-10 12:49:47
Witam. Jak czytam wypwowiedzi moich poprzedników to chce mi się śmiać . Pracowałem w Chemline przeszło 5 lat i nie mogę narzekać . Odnosnie obowiązków , żę jestes od wszystkiego prawda ale nie robisz tego za darmo i tych "obowiązków" nie ma tyle żeby nie dać rady . Trzeba tylko chcieć .Rotacja rzeczywiście duża ale to nie wina firmy tylko ludzi . Przez pięć lat mojej pracy przewinelo sie kilkunastu chlopaków , którzy popracowali czasami dzień może dwa i uciekali bo za duzo godzin, wyjazdy za daleko , itp... totalny brak szacunku dla pracy . Zasady premiowania każdy miał jasne
Ile zrobiłeś tyle dostałeś jak się tak umówiłeś i choc Prezesm ręce sie trzesły to premia była taka na jaką się zgodziłeś .Szkolenia jak tylko chciałeś miałeś , żaden z moich kolegów z pracy nawet o tym nie pomyślał bo po co jeszcz chodzić po 18 na szkolenie . Info o obowiązkach dostawał każdy podczas podpisywania umowy tylko trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem .
Ja odszedłem z Chemline po 5 latach nie dlatego , że musiałem ale dlatego iż chciałem czegoś nowego spróbować i teraz troche żałuje swojej decyzji szczególnie na miłą atmosferę wśród pracowników bez znaczenia czy to rodzina czy nie . Do chwili obecnej czuje duzy szacunke dla firmy . Życzę z całego serca sukcesów zawodowych oraz prywatnych wszystkim pracującym w chemline .
007 2015-07-14 06:31:02
M.T było tak dobrze i się zwolniłeś? Nie wyszło w wielkim świecie i pewno prosisz o powrót.Chcesz robić wszystko? Pracownik naszych czasów się znalazł.
Nie śmiej się z innych, każdy ma prawo do własnych odczuć i poglądów, także do krytyki.
M.T 2015-07-15 22:36:51
Nie śmieje się z innych tylko wyrażam swoją opinię . Nie po to odchodziłem aby wracać zaraz. A zwolniłem sie bo chciałem a nie musiałem. I w każdej pracy trzeba sprostać obowiązkom .
józef 2016-07-17 22:58:46
nadal jest wam potrzebny nowy Kierowca Cysterny ADR?
Zostaw swoją opinię o CHEM-LINE SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CHEM-LINE SP. Z O.O.