Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HUMAN CENTER

Pracowałeś w firmie HUMAN CENTER i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do P.Władysława - 2011-08-05 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posługiwanie się danymi osobowymi bez zgody w/w osoby jest karane!!!!
zdjecie uzytkownika
zet - 2012-08-08 00:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prosze was one w tym biurze same nie wiedza co robia i maja wszystko w nosie. Dali mnie na piekarnie robota luzna w sumie nudana ale cos ie spodziewac za( usunięte przez administratora ) Praca dobra na poczekaniu na miesiac max 2.
zdjecie uzytkownika
HRC - 2013-01-15 11:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez zle oceniam ta agencje pracy a dla czego bo jak wystawiaja ogloszenie i szukaja ludzi to nie odbieraja telefonu a jak sie osobiscie przejechalem to pani odp mi ze nie odbiera tellefonu ma ma dosyc powtarzania tego samego to jesli jeje sie robic nie chce tylko plotkowac kolezankami to niech sie zwolni agencja jedna gorszych lodz
zdjecie uzytkownika
isaac - 2013-02-04 15:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to nie porozumienie,odradzam,umowe jak tam proponuje żenada,pani zaproponowała mi prace od poniedziałku do piątku po czym okazało się za praca jest dorywcza,umowy zerwać nie mogę gdyż obciążaja zleceniobiorcę kosztami do 1500zł,omijać szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-10 13:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma podpisuje chyba umowy po to aby czerpać pieniądze z samych zawartych umów.Pracy to raczej żadnej z tego nie ma.Obiecują system.prac.od pon. do pt. Stawka 6 zł na rękę a tu nic.Zarejestrowana jestem od 1 lutego a w pracy byłam tylko raz.Obwarują się przepisami,wysokie kary 1600 zł za zerwanie umowy.A odstąpić można dopiero po 14 dniach.Odradzam każdemu!Strata czas i nerwów!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-10 13:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2013-02-10 13:32:42

Ta firma podpisuje chyba umowy po to aby czerpać pieniądze z samych zawartych umów.Pracy to raczej żadnej z tego nie ma.Obiecują system.prac.od pon. do pt. Stawka 6 zł na rękę a tu nic.Zarejestrowana jestem od 1 lutego a w pracy byłam tylko raz.Obwarują się przepisami,wysokie kary 1600 zł za zerwanie umowy.A odstąpić można dopiero po 14 dniach.Odradzam każdemu!Strata czas i nerwów!
Sorki za błąd kary w wysokość 1500 a nie jak wcześniej napisałam 1600
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-14 18:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
100zł w tą czy w tą;p a wypowiedzenie trwa 16 dni,mniejsza o to omijać!!!!!!!!!...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-04 03:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie praca jak praca to, że nie umiecie się dogadać z nimi to już wasz problem.
Jestem zadowolony z tej firmy przyjechałam do nich i parę godzin później już pracowałem.
Żadnych problemów, miła kadra.
Nie mówią ci od razu po przyjściu do pracy, że musisz umieć wszystko mówią, że mam czas na to dopiero co przyszedłem.
Co do płacy nie jest duża ale gdzie dostaniecie więcej.
Jeśli chodzi o telefon. Telefon to nie wszystko to, że zadzwonisz to już twój w kład w pracę, że masz lenia by przyjechać a nie tylko chcesz wszystko przez telefon, żeby na twój przyjazd czekała umowa.
NIE ROZUMIEM WAS. Moja ciotka zarabia troszkę więcej niż ja na stała umowę a dużo lat pracuje w obecnej firmie. Gdzie w Polsce dostaniesz 10 zł/g. Życzę takim powodzenia.
To, że przetwarzają twoje dane osobowe masz napisane na dole umowy. Nauczcie się czytać ludzie. NIE JA NIE JESTEM JAKIMŚ PRACOWNIKIEM HUMAN CENTER KTÓRY ROBI IM POZYTYWNĄ OPINIĘ.
zdjecie uzytkownika
dobosz - 2013-08-02 11:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a ten pośrednik pracy informuje do jakiej firmy do pracy zostanie pracownik przydzielony? i jaka u nich jest stawka za godzinę pracy?
zdjecie uzytkownika
izabella - 2013-09-25 21:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra, mam hipotetyczną sytuację, po przeczytaniu komentów powyżej - jeśli chcę zmienić jakikolwiek zapis w umowie - jestem od razu spalona w human center??
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-10-29 11:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2009-03-18 14:48:15]:
Umowa rozwiązana 5 lipca. Do dnia dzisiejszego nie wypłacone pieniądze za grafik. Mówi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
Euphoria - 2013-11-29 12:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje dla tej agencji i nie moge nic zlego powiedziec wyplaty na czas bez zadnych pomylek za kazdym razem kiedy dzwonie do nich zawsze mila telefoniczna obluga klienta...
zdjecie uzytkownika
trolololo - 2013-11-29 15:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-07-04 03:03:19]:
"Jestem zadowolony z tej firmy przyjechałam do nich i parę godzin później już pracowałem"

w jednym zdaniu dwukrotnie zmieniona płeć, on potem ona i znów on. A obok E nie jest i nie jest to literówka. Więc albo osoba podszywająca się albo ktoś z jawnymi zaburzeniami osobowości w stopniu ciężkim.
zdjecie uzytkownika
puma - 2014-01-29 18:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podpisałam umowe z firma humancenter, po tygodniu nikt nawet nie poinformował czy mam isc do pracy,wiec ja zaczełam wydzwaniac,co sie okazało pani siedziaca na telefonie powiedziała ze nic nie wie na ten temat, kiedy zacznie sie praca,i mowi ze w trakcie jak sie cos poszykuje innego to przyjac oferte. to na huk podpisujecie z ludzmi umowe zlecenie,skoro nie zamierzacie wziac ludzi do pracy.jaki cel jest podpisania umowy? jakie sa korzysci dla was? czy ktos wie, na ten temat????
zdjecie uzytkownika
Kima - 2014-03-10 22:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe, i co puma poszedłeś w końcu do pracy? Ciekawy temat swoją drogą - podpisujesz umowę i nie ma roboty. Raj na ziemi ;)
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-03-12 23:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaintrygowaliście mnie tymi podejrzeniami co do prawdziwości opinii, może ktoś napisać jak aktualnie to wygląda w human center, warto pracować?
zdjecie uzytkownika
rodan - 2014-03-19 15:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta sytuacja z umowami brzmi co najmniej idiotycznie. Gdyby była jakaś podstawa to w sumie praca idealna, ale podstawy w tym przypadku pewnie brak
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-04-08 09:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jako pracownik odziezowy wydaje sie fajna. Rozmowa piekna, na nastepny dzień idziemy do pracy. I tu wszystko sie zaczyna, kierownik bluzni,nie wie ze agencja kogos znow wysyla. Wkońcu przychodzi szkolenie (tzw. przejscie po hali i opowiadanie)i idziemy na magazyn. Przyjezdza tir i mamy go rozladowac (1200 paczek po srednio 30kg). W 2 osoby i mamy na to 6 godzin. Praca dla osob naprawde karygodnych szukajacych pracy bo ja jako mloda osoba majaca zaledwie 20 lat (fakt faktem cwicze na siłowni a nie jestem jakims chudym placzkiem) to nie polecam.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-04-12 17:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos mi się wydaje, że jednak Mlody przesadzasz, bo to wychodzi 100 paczek na godzine, czyli 10 paczek na 6 minut, niby do zrobienia, ale pewnie jest ich mniej.
zdjecie uzytkownika
matematyk - 2014-05-19 18:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile jest tych paczek? @Mlody pisze, że 1200 na 6h, a @lukas że 100 na godzine. Ktoś odpowie precyzyjnie? :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-07-09 10:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) To jest firma która zatrudnia sobie ludzi jako zapas. Jak by nagle do jakieś firmy im zabrakło ludzi. 30 czerwca poszłam na rozmowę i dostałam od razu umowę co mnie zdziwiło ale byłam bardzo podekscytowana, ponieważ jestem młodą osoba szukającą pracy. Pani powiedziała ze do środy ktoś się ze mną skontaktuje i powie kiedy mam przyjść do pracy. Nie dzwonili. Napisałam e-maila. Zadzwonili i powiedzieli ze nie maja jeszcze aneksu i nie wiedza kiedy mam przyjść do pracy ale do końca tygodnia na pewno otrzymam taki telefon. Dzisiaj minął tydzień od tamtego telefonu. Postanowiłam znowu napisać e-mail.(bo nie domyślą się by zadzwonić.. zadzwonili owszem ,z informacja ze zostało wstrzymane i narazie nie ma pracy dla mnie. I tu nasuwa się pytanie to po co oni to robią korzystają z tego ze inny człowiek cierpi i czeka na telefon o pracy jak na zbawienie. Naprawdę nie polecam. LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NA TO NABRAĆ. ICH NIE INTERESUJE NASZE DOBRO.
zdjecie uzytkownika
katiusza_27 - 2014-07-09 13:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2014-07-09 10:16:51]:
dzięki za tę opinię, ale gdzieś trzeba pracować. Ja jestem z Buska Zdroju, uwierz nawet w Kielcach jest słabo z pracą. widze wogłoszeniu na sprzedawce "mile widziane osoby nie uczące się" - mam nadzieje, ze chodzilo im o absolwentów, bo jestem po anglistyce
zdjecie uzytkownika
Szczuuuu - 2014-07-31 15:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma krzak. Wystrzegajcie się jak ognia !!! To było kilka lat temu, ale miałem wątpliwą przyjemność pracować przez tą pseudo firmę.
Kontakt ze strony pracodawcy - śmieszne, ale... oni puszczają strzałkę, żeby do nich oddzwonić ;)))) Kolejne. Klauzula o karze za zerwanie krzakowej umowy 1500 zł, kiedyś było 1000. Straszą komornikiem. Przysyłają listy.
POWIEM JEDNO. WYSTRZEGAJCIE SIĘ JAK OGNIA !!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-01
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
Zatrudnimy pracowników ochrony bez licencji na obiekt stacjonarny, który mieści się w Łodzi. System pracy: 12/24 Obowiązki:- obchody wewnętrzne i zewnętrzne- obsługa monitoringu- włączanie i wyłączanie alarmów- kontrola osobowo-towarowa Oferujemy:- wynagrodzenie + premia- praca stała- praca według grafiku Wymagania:-sprawność fizyczna-obowiązkowość-kultura osobista-dyscyplina-punktualność-sumienność Mile widziane osoby o stat
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
borys - 2014-08-21 14:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się poddaję....piszę pracę z socjologii na temat haterskich wpisów i ich wpływu na opinię publiczną. I co widze ...im więcej negatywów tym firma lepiej funkcjonuje. H.C w tej chwili zatrudnia przeszło pół tysiaca osób . Jest to jeden z największych pracodawców w woj.łódzkim.
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2014-09-09 15:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowe oferty się teraz pojawiły! na magazynie odzieżowym i to w dodatku stała praca, piszą, że polega na: * metkowaniu, * kompletowaniu zamówień, * sortowaniu oraz pakowaniu odzieży * etykietowaniu, * kontroli jakości czyli wszystko to co, przeciętny Kowalski potrafi, nie ma w tym wiekszej filozofii, a i zarobić mozna zawsze :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUMAN CENTER
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x