Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HUMAN CENTER

Pracowałeś w firmie HUMAN CENTER i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-04 03:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie praca jak praca to, że nie umiecie się dogadać z nimi to już wasz problem.
Jestem zadowolony z tej firmy przyjechałam do nich i parę godzin później już pracowałem.
Żadnych problemów, miła kadra.
Nie mówią ci od razu po przyjściu do pracy, że musisz umieć wszystko mówią, że mam czas na to dopiero co przyszedłem.
Co do płacy nie jest duża ale gdzie dostaniecie więcej.
Jeśli chodzi o telefon. Telefon to nie wszystko to, że zadzwonisz to już twój w kład w pracę, że masz lenia by przyjechać a nie tylko chcesz wszystko przez telefon, żeby na twój przyjazd czekała umowa.
NIE ROZUMIEM WAS. Moja ciotka zarabia troszkę więcej niż ja na stała umowę a dużo lat pracuje w obecnej firmie. Gdzie w Polsce dostaniesz 10 zł/g. Życzę takim powodzenia.
To, że przetwarzają twoje dane osobowe masz napisane na dole umowy. Nauczcie się czytać ludzie. NIE JA NIE JESTEM JAKIMŚ PRACOWNIKIEM HUMAN CENTER KTÓRY ROBI IM POZYTYWNĄ OPINIĘ.
zdjecie uzytkownika
dobosz - 2013-08-02 11:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a ten pośrednik pracy informuje do jakiej firmy do pracy zostanie pracownik przydzielony? i jaka u nich jest stawka za godzinę pracy?
zdjecie uzytkownika
izabella - 2013-09-25 21:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra, mam hipotetyczną sytuację, po przeczytaniu komentów powyżej - jeśli chcę zmienić jakikolwiek zapis w umowie - jestem od razu spalona w human center??
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2013-10-29 11:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2009-03-18 14:48:15]:
Umowa rozwiązana 5 lipca. Do dnia dzisiejszego nie wypłacone pieniądze za grafik. Mówi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
Euphoria - 2013-11-29 12:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje dla tej agencji i nie moge nic zlego powiedziec wyplaty na czas bez zadnych pomylek za kazdym razem kiedy dzwonie do nich zawsze mila telefoniczna obluga klienta...
zdjecie uzytkownika
trolololo - 2013-11-29 15:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-07-04 03:03:19]:
"Jestem zadowolony z tej firmy przyjechałam do nich i parę godzin później już pracowałem"

w jednym zdaniu dwukrotnie zmieniona płeć, on potem ona i znów on. A obok E nie jest i nie jest to literówka. Więc albo osoba podszywająca się albo ktoś z jawnymi zaburzeniami osobowości w stopniu ciężkim.
zdjecie uzytkownika
puma - 2014-01-29 18:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
podpisałam umowe z firma humancenter, po tygodniu nikt nawet nie poinformował czy mam isc do pracy,wiec ja zaczełam wydzwaniac,co sie okazało pani siedziaca na telefonie powiedziała ze nic nie wie na ten temat, kiedy zacznie sie praca,i mowi ze w trakcie jak sie cos poszykuje innego to przyjac oferte. to na huk podpisujecie z ludzmi umowe zlecenie,skoro nie zamierzacie wziac ludzi do pracy.jaki cel jest podpisania umowy? jakie sa korzysci dla was? czy ktos wie, na ten temat????
zdjecie uzytkownika
Kima - 2014-03-10 22:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe, i co puma poszedłeś w końcu do pracy? Ciekawy temat swoją drogą - podpisujesz umowę i nie ma roboty. Raj na ziemi ;)
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-03-12 23:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaintrygowaliście mnie tymi podejrzeniami co do prawdziwości opinii, może ktoś napisać jak aktualnie to wygląda w human center, warto pracować?
zdjecie uzytkownika
rodan - 2014-03-19 15:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta sytuacja z umowami brzmi co najmniej idiotycznie. Gdyby była jakaś podstawa to w sumie praca idealna, ale podstawy w tym przypadku pewnie brak
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-04-08 09:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jako pracownik odziezowy wydaje sie fajna. Rozmowa piekna, na nastepny dzień idziemy do pracy. I tu wszystko sie zaczyna, kierownik bluzni,nie wie ze agencja kogos znow wysyla. Wkońcu przychodzi szkolenie (tzw. przejscie po hali i opowiadanie)i idziemy na magazyn. Przyjezdza tir i mamy go rozladowac (1200 paczek po srednio 30kg). W 2 osoby i mamy na to 6 godzin. Praca dla osob naprawde karygodnych szukajacych pracy bo ja jako mloda osoba majaca zaledwie 20 lat (fakt faktem cwicze na siłowni a nie jestem jakims chudym placzkiem) to nie polecam.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-04-12 17:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos mi się wydaje, że jednak Mlody przesadzasz, bo to wychodzi 100 paczek na godzine, czyli 10 paczek na 6 minut, niby do zrobienia, ale pewnie jest ich mniej.
zdjecie uzytkownika
matematyk - 2014-05-19 18:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile jest tych paczek? @Mlody pisze, że 1200 na 6h, a @lukas że 100 na godzine. Ktoś odpowie precyzyjnie? :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-07-09 10:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) To jest firma która zatrudnia sobie ludzi jako zapas. Jak by nagle do jakieś firmy im zabrakło ludzi. 30 czerwca poszłam na rozmowę i dostałam od razu umowę co mnie zdziwiło ale byłam bardzo podekscytowana, ponieważ jestem młodą osoba szukającą pracy. Pani powiedziała ze do środy ktoś się ze mną skontaktuje i powie kiedy mam przyjść do pracy. Nie dzwonili. Napisałam e-maila. Zadzwonili i powiedzieli ze nie maja jeszcze aneksu i nie wiedza kiedy mam przyjść do pracy ale do końca tygodnia na pewno otrzymam taki telefon. Dzisiaj minął tydzień od tamtego telefonu. Postanowiłam znowu napisać e-mail.(bo nie domyślą się by zadzwonić.. zadzwonili owszem ,z informacja ze zostało wstrzymane i narazie nie ma pracy dla mnie. I tu nasuwa się pytanie to po co oni to robią korzystają z tego ze inny człowiek cierpi i czeka na telefon o pracy jak na zbawienie. Naprawdę nie polecam. LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NA TO NABRAĆ. ICH NIE INTERESUJE NASZE DOBRO.
zdjecie uzytkownika
katiusza_27 - 2014-07-09 13:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2014-07-09 10:16:51]:
dzięki za tę opinię, ale gdzieś trzeba pracować. Ja jestem z Buska Zdroju, uwierz nawet w Kielcach jest słabo z pracą. widze wogłoszeniu na sprzedawce "mile widziane osoby nie uczące się" - mam nadzieje, ze chodzilo im o absolwentów, bo jestem po anglistyce
zdjecie uzytkownika
Szczuuuu - 2014-07-31 15:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma krzak. Wystrzegajcie się jak ognia !!! To było kilka lat temu, ale miałem wątpliwą przyjemność pracować przez tą pseudo firmę.
Kontakt ze strony pracodawcy - śmieszne, ale... oni puszczają strzałkę, żeby do nich oddzwonić ;)))) Kolejne. Klauzula o karze za zerwanie krzakowej umowy 1500 zł, kiedyś było 1000. Straszą komornikiem. Przysyłają listy.
POWIEM JEDNO. WYSTRZEGAJCIE SIĘ JAK OGNIA !!!
zdjecie uzytkownika
borys - 2014-08-21 14:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się poddaję....piszę pracę z socjologii na temat haterskich wpisów i ich wpływu na opinię publiczną. I co widze ...im więcej negatywów tym firma lepiej funkcjonuje. H.C w tej chwili zatrudnia przeszło pół tysiaca osób . Jest to jeden z największych pracodawców w woj.łódzkim.
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2014-09-09 15:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowe oferty się teraz pojawiły! na magazynie odzieżowym i to w dodatku stała praca, piszą, że polega na: * metkowaniu, * kompletowaniu zamówień, * sortowaniu oraz pakowaniu odzieży * etykietowaniu, * kontroli jakości czyli wszystko to co, przeciętny Kowalski potrafi, nie ma w tym wiekszej filozofii, a i zarobić mozna zawsze :)
zdjecie uzytkownika
Żabka - 2014-12-10 15:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś podpisał umowę z agencją pracy Human Center do Textil Market w Kutnie? Ja podpisaław w piątek, a w ten poniedziałek miałam dostać telefon kiedy zaczynam.Telefonu nie było, więc we wtorek sama do nich zadzwoniłam. Pani mi powiedziała, że to ustali i oddzwoni,ale nie oddzwoniła. Byłam dziś w Textil Market zapytać pani kierownik sklepu, czy coś wie i dowiedziałam się, że agencja się ze sklepem nie kontaktuje tylko z nami i dowiedziałam się,że już kogoś im wysłali. Pytam się po co agencja robi ludziom nadzieję na pracę?Ludzie też coś czują. Bardzo potrzebuję pracy. Ucieszyłam się coś wreszcie znalazłam, a okazało się, że to lipa.Jak można tak postępować z ludźmi?
zdjecie uzytkownika
awek - 2014-12-13 17:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak zatrudniaja w tej firmie? na jakiej zasadzie ludzie sa przyjmowani do pracy? w jaki sposób pracownicy są rozliczani za wykonane zadania? jakie kompetencje wymaga pracodawca od przyszłego pracownika czy istnieją szanse rozwoju? jaka jest atmosfera w tej firmie byłbym bardzo wdzieczny za odpowedz dziekuje.
zdjecie uzytkownika
giuseppe - 2015-01-07 23:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awek - 2014-12-13 17:28:09]:
Boże tak wiele pytań... Ja skończyłbym na jednym , ale za to myślę , że na najważniejszym dla nowego pracownika. Wiem , że wszyscy myślą teraz o wynagrodzeniu ale to agencja pracy więc wiadomo , że jest różne w zależności od oferty. Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w Human Center ? to jest dla mnie istotne
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-01-14 10:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jakiś czas temu byłam na rekrutacji w jednym ze sklepów gdzie HC przeprowadzało rekrutację. Facet który przeprowadzał rekrutacje po wstepnej rozmowie ze mną poprosił o wypełnienie kwestionariusza i w konsekwencji podpisanie umowy.W trakcie wypełniania dokumentów słyszałam dosyć głośną dyskusję między rekruterem a kierowniczka sklepu co do moich kwalifikacji. Rekruter twierdził ,że jestem dobrą kandydatką i na pewno na tym stanowisku sie sprawdzę.Kierowniczka sklepu twierdziła ,że ona ma inną kandydatkę i ta na pewno będzie lepsza. Podpisałam umowę i przyznam się szczerze ,że przez jakiś czas nie było telefonów do mnie od kiedy mam zacząć pracę. Po trzech tygodniach zadzwonili do mnie z biura HC i powiedzieli kiedy mam iść do pracy. Dostałam te pracę i nadal pracuję. Jak się później dowiedziałam od dziewczyn ze sklepu ,że przez trzy tygodnie pracowała tu znajoma kierowniczki bo ona uparła się ,że żadnej innej osoby w tym sklepie w którym ona jest kierownikiem nie chce.Znajoma kierowniczki do pracy przychodziła jak chciała i robiła co chciała. Kierowniczka podjęła decyzje o jej zwolnieniu. Na jej miejsce przyszłam ja. Dlatego nie mam pretensji do rekruterów z agencji , bo wiem że czesto mają związane ręce. Pracowałam już w wielu sklepach i wiem jak to wygląda. Z wiadomych przyczyn nie podaję adresu sklepu
zdjecie uzytkownika
fiber - 2015-01-30 18:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie brzmi to zbyt dobrze, zwłaszcza, że podpisałas już umowe, a przetrzymali Cie bez pracy całe trzy tygodnie, to spory okres. Dziwi mnie w ogóle jak to mogło być możliwe, bo przecież chyba na umowie musi być jasno okreslony termin rozpoczęcia zatrudnienia. Dobrze, ze jednak Twoje kwalifikacje w końcu wygrały z kolesiostwem.
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-02-16 10:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jakis czas w Agencji jako rekruter. Pamietajcie że Agencje sa tylko pośrednikiem w pracy. Wielokrotnie zdarzało mi sie do firmy X zrekrutowac naprawde fajnych pracowników , którzy mieli zaczac prace po praktycznie trzech dniach od rekrutacji. Dzień po rekrutacji dostaje telefon od firmy X ,że oni jednak rezygnują z osób zrekrutowanych ,bo spadła im produkcja albo transport sie opóźnił. Przez dwie godziny siedziałem i nie wiedziałem co ze soba zrobić. Było mi strasznie wstyd i nie wiedziałem co tym ludziom powiedzieć. Cała moja tygodniowa praca poszła na marne. Nie było wyjścia musiałem do tych ludzi zadzwonić ,że niestety z pracy nic nie wyjdzie.Posypały sie gromy pod moim adresem , rozumiem to i było mi strasznie głupio. Oczywiście rozwiązywanie umów itp. Masakra... Za dwa tygodnie zwróciła sie do mnie firma X ,że znowu mamy przeprowadzić rekrutację na tych samych warunkach co poprzednio!!!! Tak wyglada ta robota , agencje to tylko pośrednicy. I nie maja prawie nic do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
edward - 2015-02-18 03:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To raczej każdy powinien sobie zdawac sprawe, że to nie ejst zawsze wina agencji, ale czasem klient agencji nawali i sie wycofa w ostatnim momencie. Pytanie jak wtedy właśnie zachowuje się human center? Co powiedzieliście w takiej sytuacji tym ludziom? Może jest opcja wpisania na jakąs liste pierwszeństwa i znalezienia pracy u innego - sprawdzonego klienta?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUMAN CENTER
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HUMAN CENTER?
Zadaj pytanie