logo DROGERIA NATURA-POLBITA

DROGERIA NATURA-POLBITA

Błonie

Opinie o DROGERIA NATURA-POLBITA

zzz 2017-04-13 08:19
Oczywiscie ze nie przykre ale prawdziwe otrzymalismy wysokie plany puste polki i akcje -40 % na kk
Alicja 2017-04-13 08:46
Co w takim razie zmienilibyście w DROGERIA NATURA-POLBITA? Jakie zmiany byście wprowadzili?
Naturalnanaturanatury 2017-04-13 10:15
Zmiany? Przeciez nawet gdybysmy zrobili teraz burze mózgów na forum to i tak nic nam nie pomoże... Firma jest w tym momencie bardzo zacofana... I nie mowie tutaj o nowosciach, które bardzo późno pojawiają się na półkach sklepowych ale ogólnie tok myślenia firmy jest daleko daleko za realiami... Podwyzek brak... Jakichkolwiek bonusow ot tak... Wiecej urywaja niz daja... Przeciez tutaj nie pracuja roboty tylko normalni ludzie ktorzy maja rodziny... Maja czas wolny... I cale dnie w pracy spedzaja... A jeszcze np przygotowujac gazetke o godzinie 15 dowiaduja sie ze trzeba wyciac powiedzmy 15 str kolorowki bo firma obudzila sie zee zrobi taka promocje zeby przebic konkurencje... Hhe przebic jak oni maja 49% czy cos mam wiecej dodac jakich zmian potrzebuje firma? Chyba wnioski nasuwaja sie same
1
zmiany 2017-04-13 20:47
Jakie zmiany? Smieszne!!zatowarowanie sklepow w 100% a nie jak rozpoczyna sie gazetka promocjna a po kilku dniach brak promocyjnego towaru a ,,uzupelnianie,,pustych,,polek jest w ostatni dzien gazetki .Ciekawsze promocje a nie do 40%gdzie konkurencja ma 50% a wszelkie zmiany przed gazetkowe tak jak teraz powinny byc informowane szybciej.Ilosc cen do zmiany w dniu gazetkowym nie mowie o cenach promocyjnych jest ogromna przeciez mozna to wgrac do systemu w inne dni a nie gazetkowe .Notorycznie powtarzajace sie bledne ceny na kasach w dniu gazetki czyli nie wchodza ceny promocyjne czy znizka z karta natura.Czeste awarie kas,kiepskie rozwiazanie z dzialem IT my nie mamy czasu ,,wisiec,,na telefonie aby sie dodzwonic a nasze zgloszenia serwisowe sa zbyt pozno rozpatrywane.Dostawy-tragedia pod kazdym wzgledem z poczatkiem tygodnia ilosc towaru znikoma a koniec tygodnia ilosc koszy bardzo duzo rozplanujcie to logicznie,no i ciezar koszy jest przekroczony a w sklepie pracuja kobiety.Oszukane dostawy ciagle braki w dostawach i nikt nie reaguje dziwne.W tygodniu gazetkowym zlecone inqentaryzacje ok ale powstrzymajcie sie z planogramami albo ze zwrotami.A co dla nas uczciwe wynagrodzenie,ochrona w sklepach ,stroje sluzbowe i dajcie chociaz 2 razy w roku 30% rabatu to naprawde niewiele za nasza ciezka prace.
4
Takaprawda 2017-04-13 22:16
He he ...teleconferences
Mmmx 2017-04-13 22:25
Ciekawe o czym...??
Takaprawda 2017-04-13 23:11
Pewnie nas beda szkolic....bo jak.to bylo ..jak.zwiekszyc efektywnosc zespolu.
marta 2017-04-19 14:58
od której pracujecie i do której?jak jest gazetka to ile wczesniej przychodzicie do pracy?to jest wliczane w grafik?są nadgodziny?
Alicja 2017-04-19 15:02
@marta, zastanawiasz się nad aplikowaniem? A jakie stanowisko tutaj Cię interesuje? Pamiętajmy, że na każdym stanowisku warunki pracy czy atmosfera się od siebie różnią.
1
mm 2017-04-19 15:21
Nie ma zadnych nadgodzin jezeli sa to je odbieramy
marta 2017-04-19 21:25
na stanowisko sprzedawca chce aplikowac.Tylko mnie zastanawia jesli sklep jest otwarty od 9 i sa juz ceny gazetkowe na produktach to o ktorej trzeba wczesniej przyjsc aby je rozniesc?czytajac to forum troche sie obawiam.Tym bardziej ,ze jest ciagla rotacja :(
Mmmx 2017-04-20 19:04
Byłyscie w rossmanie? Istne szaleństwo... A u nas? Pustki.
45 2017-04-20 19:31
Normalka nasza firma na wszystkim biduje poczawszy od nas po promocje ludzie zacznijmy od tego czym my mamy handlowac
Mmmx 2017-04-20 21:49
Pozatym aplikacja rosmanna była najczęściej instalowania w przeciągu kilku dni !! A masz klub natura , szkoda gadać..
Naturalnanaturanatury 2017-04-20 22:26
Ceny już są gdyż nie przychodzimy wcześniej tylko zostajemy długo... Ciężko mi określić ile czasu zajmuje gazetka w twoim mieście to zależy od pracowników ale skoro mówisz ze jest ciągła rotacja wiec pewnie brak stalych pracownikow wiec musisz liczyc mniej wiecej 4 godziny po zamknieciu sklepu to tak na oko bo tez nie wiem jaki duzy masz sklep i ile osob pracuje
gazetka 2017-04-21 19:09
CZ Wy zaczynacie gazetkę w ciągu dnia ,czy naprawdę wszystko zostawiacie po zamknięciu?ale szczerze napiszcie.
1
Naturalnanaturanatury 2017-04-22 13:11
Szczerze to cenki wycinamy w poniedzialek przy kasie... We wtorek przygotowujemy wszystko na ranery kosze itd. Sroda od rana rozkladamy cenki oczywiscie za biala tak zebynie bylo widac... Po 15 zaczynamy tworzyc ranery itd same cenki zaczynamy wyjmować dobrze po 17 sklep mamy czynny do 18 wiec jak juz zdejmiemy cenki wszystkie zaczynamy przekladac informujac wrazie potrzeby klienta o aktualnej cenie... No coz moze to nie zgodne z przepisami ale po nocach nie mamy zamiaru siedziec w tej piep....nej robocie ;)
9
Naturalnanaturanatury 2017-04-22 13:13
Aha niestety sa sklepy ktore wszystko robia po zamknieciu i potem koncza po polnocy a nastepny dzien wlasnie zoombi wiec po co nam to
Gazetka 2017-04-22 15:35
My dokladnie robimy.tak samo.
2
Izolda 2017-04-22 16:40
DROGERIA NATURA-POLBITA jest moim miejscem pracy odn kilku lat. Nie narzekam na nic, ale ja wiem, że w pracy trzeba pracować. Niestety nie wszyscy tak uważają.
2
gazetka 2017-04-22 18:24
he he he....uśmiałam się droga Izoldo, oczywiście masz rację my wszystkie tu narzekające nie wiemy ,ze trzeba pracować , dobrze ,że weszłam na to forum , to bynajmniej się tego dowiedziałam , od poniedziałku zmieni się moje życie w naturze, BO TRZEBA PRACOWAĆ,,,,he he.
2
tristan 2017-04-22 19:15
Izoldo ale my pracujemy jeszcze brakuje nam konia i pluga
4
Gazetka 2017-04-22 20:34
No I kogos z batem...o przepraszam takich.mamy.pelno.Izoldo napisz z jakiego jestes sklepu prezes przeczyta Twoj wpis I nagroda pewna.moze kupon 20% na dzien dziecka otrzymasz ...ale to moze.
5
ja 2017-04-23 20:27
Haha serio? Dziewczyno skad Ty sie urwalas... wyraz swoja opinie jak troche w naturze popracujesz bo narazie to za przeproszeniem g..no wiesz. Noz w kieszeni sie otwiera.
2
Gazetka 2017-04-23 20:34
Chyba spadla z choinki...
Gazetka 2017-04-23 21:50
Oczywiscie chodzilo mi o izolde.
Alicja 2017-04-24 12:29
@Izolda to dobrze, że jesteś zadowolona. A na jakim stanowisku jesteś zatrudniona? Oczywiście warunki pracy, jak i np. atmosfera różnią się w zależności od obejmowanego stanowiska.
lili 2017-04-29 17:04
U nas tez sie dzieje 5,10,15…... Ha,ha
2
Lula 2017-04-29 18:04
No niestety rosmman znów przebije . 2plus 2 na pielęgnację twarzy.
Renata 2017-05-03 18:49
Myśl, że DROGERIA NATURA-POLBITA ma wiele fanek. Miałam nadzieję na merytoryczne wypowiedzi lecz nic z tego, niestety poziom żenująco niski. Muszą wystarczyć opinia jaka słyszałam a słyszałam dobre rzeczy.
1
Mmmx 2017-05-03 19:34
Ty jesteś żenująca . Hahaha. Kto pracuje ten wie jak jest. I sie nie wypowiadaj.
2
Alicja 2017-05-04 09:24
@Lula proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA
Pracownik miesiąca 2017-05-04 09:33
Nudy nudy nudy. Gdyby było więcej ludzi to i sprzedaż by była a tak to pusto w sklepie i pusto w kasie.
lll 2017-05-04 10:23
I pusto na polkach,..a promocje konkurencji nas pokonaly
Lula 2017-05-04 15:38
Prosisz. To jest forum i możemy zamieszczać informacje rowniez ze konkurencja ma lepsze promocje niż my.
1
Dove 2017-05-05 08:04
He he ...jakie braki ja mam caly magazyn żeli dove.
3
Dzik 2017-05-05 08:13
Krassowska to nie odbiera telefonów ,dla mnie to pracownik widmo, widać tylko że mejle wysłane
1
Xyxy 2017-05-05 10:19
I papieru toaletowego Velvet na palecie . Hahaha
lelka 2017-05-05 22:16
Dziewczyny, powiedzcie, u Was też jest tak pusto na półkach? Nie mam co włożyć na regały, wszędzie rozciągnięte produkty na 10 twarzy, klienci pytają o rzeczy z gazetki, których fizycznie nawet nie otrzymaliśmy. Nie wspomne o runnerach.
Regionalna zwraca uwagę za nietrzymanie planogramu, ale jak mamy to zrobić bez towaru????
Druga rzecz, w dostawach są straszne pomyłki, w dodatku magazyn nie uznaje reklamacji bez numeru MSR, tylko jak im to udowodnić np miesiąc po odkryciu braku że towar nie dotarł????
kiki 2017-05-05 23:41
W dostawach wszystkich tak oszukuja nie uznaja reklamacji to jest celowo tak robione oni maja superate po inw.rocznej a my braki.Dziwi mnie ten fakt problem wielki a nikt za to sie nie wezmie,nie rozlicza magazynow za takie celowe dzialanie na szkode firmy? Podejrzana sprawa
3
awezzz 2017-05-07 01:25
lelka mówisz msc po odkryciu braków ja zgłaszalam braki dzień po dostawie (mialam mniejsza) i od razu bylam w stanie wylapac brak ze strony magazynu i co z tego reklamacja odrzucona, bo "im" sie zgadza. loteria loteria....uznamy, nie uznamy....ehhh
1
Roberto 2017-05-08 12:01
Obecnie Drogerie Natura to sieć ponad 285 sklepów zlokalizowanych na terenie całego kraju. W kontekście tej informacji widać jak mała jest liczba osób niezadowolonych z pracy. Często niezadowolenie wynika z postępowania samej niezadowolonej osoby. Takie są liczby.
4
Smiech 2017-05-08 14:04
No usmialam sie...
Socjal 2017-05-08 14:27
Czesc osob nie ma sil ,by tu pisac ,bo.I tak.tu nic sie nie zmieni.a Roberto to chyba ktos z firmy....he he
Naturalnanaturanatury 2017-05-08 17:27
Twierdzisz, że my wszystkie udzielające się tutaj źle pracujemy? Albo olewamy pracę? Raczej nie wydaje mi się. Bo pracuje 10 lat i to że od czasu do czasu napisze co mnie boli albo wkurza to nie oznaka niezadowolenia, ale te sprawy są poprostu żenujące kolace w oczy i wstyd aż że firma nic z tym nie robi... Niezadowolonych z funkcjonowania sieci natura jest wiecej na bank w kazdej z drogerii pracownicy z dluzszym stazem mogliby sie wypowiedziec jak bylo a jak jest teraz.... Ciekawa jestem czy odpowiesz bo wydaje mi sie ze mydlisz oczy ale zwrotu akcji nie bedzie... Co dziewczyny zaczniemy kolorowo pisac o naszej firmie?
4
ja 2017-05-08 20:13
Pracownicy z krotkim stazem tez maja dosyc i zle mysla o tej firmie,a 10 krokow to porazka jeszcze wieksza bedzie rotacja
3
Mmmx 2017-05-08 22:00
Ja nie wiem, ktoś myśli że jak napiszę jeden "fajny komentarz" to pracownicy będą drzwiami i oknami sie dobijac po pracy.
@Roberto podaj plusy pracy?
Bo ja po tyłu latach ich nie widzę.
Przyklady: Brak socjalu. Brak wody . ( kiedyś były dystrybutory z woda, zabrane, była rownie z kawą, herbata, cukier..) Brak odzieży, chodzimy w swoich , kupione za marna wypłatę. Zero poszanowania dla naszej pracy, my błędów popełniać nie możemy, a ze strony centrali i Cod co chwilę jakieś błędy do odkrecenia.. Mogę wymieniać i wymieniać.
15
Naturalnanaturanatury 2017-05-09 11:57
Dokładnie same minusy... Przepraszam znalazlam jeden plus i myślę że wszyscy się zgodzą ze mną wypłata choć naprawde marna to przynajmniej na czas... Apropos;) jutro 10 , a moze wy znaleźliście jakies jeszcze korzyści....
1
Natura 2017-05-09 15:13
Mozna prosić o usunięcie komentarza z forum ? Jest zbyt personalny! I jest to zniesławienie ? Admistestorze strony proszę o reakcje !
Alicja 2017-05-09 15:23
@Natura, proces składania reklamacji znajdziesz w Regulaminie Serwisu GoWork.pl w paragrafie 10 - http://www.gowork.pl/regulamin
Zostaw swoją opinię o DROGERIA NATURA-POLBITA - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROGERIA NATURA-POLBITA