brak logo

NORATEL SP Z O.O.

Toruń

Opinie o NORATEL SP Z O.O.

TW 2010-06-05 09:37:01
Brak możliwości awansu, brak szkoleń i podwyżek. Jedyne na co można liczyć ekstra to bony na święta bo za fundusz pracowniczy to jeżdzi prezes i dyrektor no i może okazjonlanie ktoś jeszcze. Firma beznadziejnie zarządzana. Gdyby ktoś z jajem zabrał by się to może produkcja skoczyłaby.
1
Piotr 2010-06-13 21:37:35
bony to tez jakoś dziwnie przyznawane...
1
anonim 2011-03-07 17:52:52
pracuje w tej Firmie i uważam ze dobremu to wszędzie dobrze. a marudzie to wszędzie źle;) pozdrawiam OKO
1
anonim 2011-04-01 13:53:41
ludzie fajni więc ok, ale co do zarządzania to pozal sie panie boże! Panu prezesowi i dyrektorowi troszkę brakuje zeby to mialo rece i nogi... No ale wkoncu to oni tam rzadzą i pewnie wg nich jest ok. Szkoda ze ludzi maja za nic bo wielu to naprawde wartosciowi ludzie.
2
anonimek 2011-04-10 01:04:35
jak w wielu tego typu firmach przydałyby się związki zawodowe, wtedy MALUtki cienko by spiewal z tym popaprańcem od rozkładania jakości. Obaj mają tak genialne pomysły na "usprawnianie" produkcji że zamiast polepszać współpracę rozbijają załogę. No ale zawsze lepiej tatę zatrudnic jako podwykonawce pomimo że buble robi takie że brak słów, no i dołóżyć kilka nowych współczynników jakości żeby były podstawy do zabrania premii. Za dużo tu dziwnych interesów.
anonim 2011-09-09 19:14:39
w tej firmie brakuje sprawnegi inzyniera produkcji ktory ustandaryzuje procesy i zmieni to co sie dzieje na produkcji. jak na razie niektorzy kierownicy sa bardziej zainteresowani tym co sie dzieje na innych liniach niz kontrola na swoim grajdole. zmiania na produkcji pokazalaby jakie marnotrawstwo wystepuje (wszedzie walajace sie palety i ciagle jezdzenie z nimi z miejsca na miejsce) i produkcja jednej sztuki z prawdziwego zdarzania pokazalaby jak mozna kontrolowac tez jakosc i optymalna produkcje. ale niestety trzeba odwaznego do tego. Na razie rozwiazaniem jakosci i problemow z bledami to wrzucanie wszystkiego do dokumentacji. spawanie stop katownikowych to nie operacja ktora nalezy umieszczac w dokumentacji. takie rzeczy to umieszcza sie w instrukcjach stanowiskowych... ciekaw jestem co by powiedzieli pracownicy np. montazowni samochodow kiedy specyfikacja samochodu (silnik, kolor, wyposazenie) zawieralaby jeszcze sposob spawania karoserii. dokumentacja nie jest tez do tego zeby pokazac jak skrecic srubke z nakretka i podkladka. nawet malpa poradzilaby sobie z tym zadaniem. lean to nie nazwa ryby a poka yoke to nie imie nowego pokemona. pull a nie push !
1
JA 2012-05-12 20:56:21
Bony przyznawane sa od stazu pracy.(Mimo iz kazdemu kto przepracowal pelny rok nalezy sie taka sama wartosc bonow co temu co pracuje 3,5,czy 10 lat).Nastepna sprawa CI BIUROWI dostaja poci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od PREZESA po 100 zl dodatkowo,nawet jesli ktos pracuje na stoleczku np. pol roku.Kto przy zlobie ten ma lepiej....niestety ale tak jest.
sad 2012-05-19 21:10:58
od stazu pracy? A ktos wie ile dokladnie moze liczyc po przepracowaniu 3 lat? albo 4? Czy ma zagwarantowane, ze jak skonczy 3 to dostanie tyle samo co rok temu ten co 4. Jakie są widełki? I ten co pracuje 4 lata dostanie o 100zł wiecej od tego co 3 lata? Czy może więcej? I czy za rok i później zawsze różnica będzie taka sama? I dlaczego te kwoty ustalane są zawsze na 2-3 tygodnie przed świętami. Zasady są nie niejasne i nigdy nie były. Pula była określana na zasadzie ile zostało. A skoro nie było innych \\\"oficjalnych\\\" wydatków to wiadomo ile jest.
Burdel na produkcji i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet w zasadach przyznawania bonów.
glinko 2012-07-30 09:57:42
A jak tam placa ogolnie na produkcji-mysle tu o osobie juz z jakims doswiadczeniem?
bob 2012-08-28 23:55:28
z doswiadczeniem to szukaj pracy gdzie indziej. tutaj bedziesz mial pozory ze dostaniesz jakeis pieniadze bo zaraz pozniej zabiora tzw premie bo ktos tam zrobil zle. to jest zarzadzanie pozorami. co miesiac zabierane pieniadze z niby premii bo ktos zawalil jakas robote. ludzie sie pultaja o grosze a nie ma czasu i ochoty juz walczyc o podwyzki. szefostwo pewnie mysli ze osiagnelo szczyt piramidy maslowa a jak dla mnie to ta firma \"lepsza\" piramida jak amber gold. ja sie przekonalem po kilku miesiacach pracy ze doswiadczenie nic nie daje. wystarczy ze ktos zwali swoje bledy na drugiego to jemu zabiorą pieniadze. pojdziesz do szefa o wyjasnienie to ucieknie przed toba. gadane dopiero ma jak sie znajdzie publika.a takiemu bublarzowi to albo w morde albo zabrac dokumentacje zeby nauczyl sie najpierw pracowac i myslec a nie ropbil buble. tylko takiemu jak nie dasz dokumentacji to przez nastepne 10 lat nie skuma. taki to liczy na szczescie jak na wedkowaqniu a nie na wiedzy. a co do ludzi to tez sa elementy: potrafia zurawie zapuszczac co robisz i donosic a sami opieprzaja sie rowno i co 5 minut leca na papierosa. wykorzystuja fakt ze nie ma ocen pracownicych a szef wiedze o twoich umiejetnosciach pozyskuje od takich wlasnie pajacy i przez plotki. lepiej lepszego i ambitniejszego zrobic gorszego od siebie niz cos sie samemu nauczyc. dobremu jak to sie mowi to dobrze na swoim i tylko na swoim a lizusom to napewno wszedzie a szczegolnei w noratelu.
obserwator 2013-01-03 12:36:19
Firma p o r a ż k a!.Nie polecam pracowitym, uczciwym, ambitnym i mającym doświadczenie.Uwaga praca dla : [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy, lizusów i lewusów choć oczywiście są wyjątki i tych szkoda.Firma kompletnie niezarządzana, puszczona na żywioł. Z zewnątrz wygląda super - firma zachodnia z tradycjami ale to wszystko szlag trafił. Dawny Noratel już nie istnieje. Za dużo prywaty za mało merytoryki i konkretnej roboty. Człowieka mają za nic.Trak9tują jak szmatę.Bez pomysłu, bez koncepcji na przyszłość.Firma na chwilę choć po co komu takie doświadczenia.Szkoda czasu.
S5 2013-02-20 23:48:18
Lekka przesada z tymi negatywnymi opiniami. Wszyscy by chcieli przyjść do pracy: posiedzieć, poleżeć, piwko wypić i panienkę zaliczyć. Chcę się zabawy do do pubu zapraszam albo do hipermarketu na kasę wtedy zobaczymy ilu zarozumiałych będzie jesze fochy oddwalać.
Sylwek 2013-02-26 23:01:08
Wcale nie przesada z tymi opiniami. W firmie brak możliwości jakiegokolwiek awansu, pracownikom w ramach grupowej odpowiedzialności zabiera się premię za to że dopiero w Indiach stwierdzono wadę a nie można było ustalić który pracownik to montował bo odkleił się jakiś [usunięte przez administratora] papierowy numerek. Jak to w ogóle mogło wyjść z firmy, jak to przeszło testy w [usunięte przez administratora], niestety winny zawsze montażysta, cała góra nie ma sobie nic do zarzucenia i u nich jest wszystko the Best. To "S5" powinniście zacząć od siebie a nie od skracania pracownikom przerwy śniadaniowej do 15 minut itd.
mały 2013-02-27 11:35:39
S5 - 2013-02-20 23:48:18

Lekka przesada z tymi negatywnymi opiniami. Wszyscy by chcieli przyjść do pracy: posiedzieć, poleżeć, piwko wypić i panienkę zaliczyć. Chcę się zabawy do do pubu zapraszam albo do hipermarketu na kasę wtedy zobaczymy ilu zarozumiałych będzie jesze fochy oddwalać.
Ciekawe co za pracuś to napisał? Dajcie ludziom popracować, dajcie zarobić, oprócz raportów za złą robotę wprowadźcie jakiś system nagród dla tych co starają się i pracują dobrze. Na pewno lepiej na tym wyjdziecie, niż na tym co próbujecie zrobić teraz. A te 5 minut zabrane ze śniadania nie przyniesie wam transformatora więcej,bo wszyscy i tak pracują jak pracowali po prostu mamy krótsze śniadanie i łykamy je prawie w biegu
5 S 2013-03-03 14:00:05
2200 zł brutto po dwóch latach pracy, później co 1,5 roku 50 zł więcej. To jest "awans" w firmie Noratel.
niezadowolona/y 2013-03-05 21:52:17
Ogólnie nie polecam, zwłaszcza dla uczciwych i prawdomównych ludzi. W kadrze zarządzającej nie brakuje krętaczy i lanserów, którzy poprzez zajmowane stanowiska rekompensują własne kompleksy.
Maniek 2013-03-08 12:16:05
Praca tymczasowa!!!! nic innego(patrząc na trudny rynek pracy w tym ZachodnioPomorskim)....zgadzam się z moimi przedmówcami praktycznie we wszystkim!!!A i nie zapominajmy o smrodzie z Impregnacji gdzie powinni płacić szkodliwe a nie płacą!!!Dla tych co szukają pracy stanowczo odradzam prace w Noratelu na dłuższą metę :)
anonim 2013-04-24 13:57:44
WItam,

szukalam informacji na temat tej firmy poniewaz juz od jakiegos dluzszego czasu probujemy nawiazac z nimi wspolprace odnosnie produkcji elementow stalowych dla nich typu katowniki,ceowniki i inne elementy ciete laserowo i giete. W Twojej wypowiedzi szczegolnie zainteresowal mnie temat prywaty i czlowiek tata ktory robi buble :) Moglbys rozwinac ten temat bo strasznie ciezko byc ich dostawca, czy mialbys jakies rady jak nawiazac z nimi wspolprace.
Laser 2013-05-17 10:10:54
No to może ja Ci odpowiem,
Tata Pana szacownego dyrektora robi pierdoły dla firmy ale faktury wystawia niebotyczne, niestety jak wcześniej wspomniano nie idzie to w parze z jakością a w szczególności z dokładnością.
Żeby zostać dostawcą pół produktów niestety ale trzeba odpalić dolę pewnym osobą z działów logistyki i zamówień a wtedy jest szansa na jakiś interes,
Ja 2013-07-09 11:32:52
2200 brutto, ale z premią. Jak ci ją zabiorą, bo teraz z tej nędznej firmie już się odpowiada grupowo za bublarzy, wyjdzie mniej. Pracowałem w paru firmach i nigdy, powtarzam, nigdy nie spotkałem się, żebym finansowo odpowiadał za kogoś, kto zrobił bubla z innego stanowiska, czy też z innej hali produkcyjnej. Od dwóch lat w tej firmie zrobił się taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e szkoda gadać. A jak jeszcze pozatrudniali baby do rządzenia, to już w ogóle przechodzi ludzkie pojęcie. Zamiast zajmować się tym, za co tym babom płacą, one grzebią w śmieciach, naklejają kolorowe paski na podłodze i chodzą z rękoma w kieszeniach. Jestem ciekaw ich zarobków......
1
Ja 2013-08-08 17:01:55
Tak, jest szansa na podwyżkę......... w Zachodnich Indiach, haha. Pracuję kupę czasu w tym syfie, podwyżką są tak skromne (jak nie zapomną), że szkoda o nich wspominać. W każdym bądź razie jestem na etapie opuszczenia tej firmy.

Pozdrawiam.
3
Jurek 2014-09-10 11:18:38
W zasadzie bez zmian jaki syf był to jest choc ci z S5 staraja sie jak tylko moga aby utrudnic prace swoimi pomyslami lecz ma to swoje plusy mamy ubaw po pachy jak cos postawia a pozniej przestawiaja po 5 razy najwazniejsza jest wyglad i tabelki a nie praktycznosc i funkcionalnosc i jak mowia my nie doroslismy do tego jak dla mnie to mam wrazenie ze tu zarzadzi banda pijanych szympansow.A bym zapomnial biuro sie rozrasta jak Windows z niecierpliwoscia i ciekawoscia czekam kiedy nowy wlasciciel dopatrzy sie tego zwiazku wzajemnej adoracji i lanserstwa i wywali na pysk
2
tata 2014-09-24 15:17:02
super
tata 2014-09-24 15:19:24
Praownicy z Noratela z czegulnie z Ei 5 to sa zlodzieje miedzi
1
gacek 2014-10-08 10:05:05
a jest ktos tutaj kto jeszcze tam pracuje????? chciałbym podpytac o jedną osobe która tam pracowała na magazynie....
gacek 2014-11-05 09:34:30
chodzi o takiego kolesia co tam pracował kiedys na magazynie,chyba rok temu tam jeszcze pracował,wiek koło 50 lat ale sie zwolnił....
sad 2015-02-28 12:00:16
nie ma noratela w toruniu tylko w dobrej... Przez pomylke tutaj widnieje torun
miszcz 2015-06-18 02:28:51
To, ze znaleziono problem po wysyłce to właśnie efekt słabej organizacji produkcji w firmie.... kierownicy przez lata nie widzieli bałaganu wokół siebie a szukają problemu gdzie indziej.
malinowy 2015-07-11 11:55:25
buhahaha awansu chyba bliżej bramy
5
ja 2015-07-26 12:31:57
Fideo, czy ty tak na poważnie ?? Pracuję w tej firmie kupę czasu i się z tobą nie zgadzam. Pewnie o tym rozwijaniu się i awansach przeczytałeś na stronach noratela..... Albo po prostu walisz jakąś niesprawdzoną plotkę.
1
mazur 2015-07-31 08:16:35
Dostałem propozycję pracy w Dobrej jako konstruktor trafo. Teraz robię to samo w Żychlinie/łódzkie. Obiecują złote góry. Ale po waszych wpisach widzę, że różowo nie jest. Jechać na rozmowę, czy szkoda czasu?
2
Maciek 2015-08-13 16:49:03
Znam w firmie przełożonych co dają polecenia, które sprzeczne są z podstawowymi zasadami fizyki i elektrotechniki a nawet rozsądku. Wiele razy śmiałem się z tego ale lepiej robić zlecone głupoty i znosić cicho idiotyzmy bo można coś nowego się nauczyć niż siedzieć i patrzeć w sufit. I tutaj jeszcze ruszamy inną kwestię: problem co z zarządzaniem zasobami ludzkimi;)
2
ja 2016-03-03 12:24:02
fideo, a skąd ty wiesz, że monterzy w Noratelu mają całkiem niezłe warunki pracy ? Babcia ci powiedziała ? A może ciocia ? Na głupie noże do zaczyszczarek trzeba czekać miesiącami, bo podobno idą z USA. A dziwne jest to, że na opakowaniach tych ostrzy jest napis po niemiecku..... Co chwila nam ucinają czasy na poszczególne wyroby, więc musimy wykonać tychże wyrobów więcej. Oczywiście wiąże się to z wydajnością, za którą mamy dodatkowe pieniądze, czyli premie. Już przy tych czasach nie jesteśmy w stanie wykonać normy. Znalazłem odcinek sprzed trzech lat i mimo dwóch "podwyżek" płac i stażowego zarabiam tak samo. Dla monterów podwyżki są na papierze.
2
ja 2016-03-25 23:03:24
taaak, stabilne zatrudnienie, no cóż, widocznie jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem i chyba nie wiesz, o czym piszesz. W Noratelu nie ma ani dobrej atmosfery, a nawet z dnia na dzień się ona psuje, o pensjach z lat 30-tych ubiegłego wieku nie ma co pisać. W tej firmie nie ma co wymagać szacunku do pracownika, bo go nie ma. Dla góry jesteśmy mięsem armatnim, która bezwolnie zgadza się na coraz to mniejsze czasy na zmontowanie transformatora.
2
Nienormalny 2016-09-08 19:56:28
Człowieku, zatrudnij się w tej firmie, zmienisz zdanie, teraz nawet narzędzi zaczyna brakować, mimo wielomilionowych rocznych zysków, jakie firma Noratel generuje. 5 zaczyszczarek na 10 ludzi. Wyobraź sobie, co się dzieje rano, gdy ci ludzie dosłownie wyrywają sobie te narzędzia, bo nie będzie czym robić, a ani dyrekcji ani nikogo innego taka sytuacja nie obchodzi. Dla zarządu i dyrekcji najważniejsze jest to, ile zysku wpływa na ich konta !
2
hejo 2016-09-08 22:17:09
Posiadanie wyższego wykształcenia technicznego nie stanowi dziwnego wymogu do spełnienia, bo przecież zarobki i tak mają adekwatne do powierzanych obowiązków.
Zostaw swoją opinię o NORATEL SP Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORATEL SP Z O.O.