brak logo

CD Partner

Toruń

Opinie o CD Partner

ania 2010-08-17 14:25:04
.radze omijac z daleka ta firme........zostaniecie oszukani i wcyckani na maxa......pzdr
zainteresowany 2010-11-10 20:46:11
Napisz dlaczego i jako kto tam pracowałeś. Mam propozycję współpracy z nimi jako kierowca.
dsd 2010-11-13 14:30:00
........ogolnie kierowca ostatnio,byl tam zatrudniony na czarno...po czym zwolniony bez powdu...i oczywiscie jak to w tej firmie bywa...nie dostal wynagrodzenia.....reszte prosze sobioe dopowiedziec samemu na temat tej pseudo firmy.....
c 2010-12-06 11:33:07
Odradzam wspolprace z ta firma...pracowalem tam rok. Jezeli chcesz odejsc to stracisz kase ktora wypracowales. Marne warunki
wspolpracy - za czasow (usunięte przez moderatora) zabierano cale pieniadze jakie zarobiles w przypadku nie splacenia faktur
klientow obslugiwanych przez przedstawiciela (zdarzalo sie ze chlopaki mieli wstrzymywane pensje na cale miesiace). Jak klient
zwinal sie z rynku -zapomnij o kasie. Auta firmowe z milionem kilometrow na liczniku,pordzewiale, luksusem byly opony z bieznikiem 2mm. Najgorsza firma
ze wszystkich na rynku alkoholi. Radze przeczytac dokladnie umowe wspolpracy - o ile pozwola wam wziasc ja do domu.
ares 2010-12-10 10:33:06
A może wiesz coś o oddziale w Zielonej Górze. Podobno szukają kierownika?
patiii 2011-01-11 20:10:30
NIE IDZ TAM, NIE, NIE. To co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojecie, odradzam mase nerwów i stracona kasa, zawsze cos znajada zeby udupic. wiem co mowie jak chcecie wiedziec wiecej to podajcie meila

1
anonim 2011-01-11 21:56:57
jeśli masz informację to napisz proszę na maila bajbri@wp.pl
Pozdrawiam
o 2011-01-27 21:30:50
ciekawe czy jeszcze zmywaja zmywaczem daty na piwku:D........
kapsel 2011-02-02 13:16:00
Pamiętam, choć rekrutowali mnie mnie naprawdę bardzo dawno. Zrobili mi 3h szkolenie i propozycję pracy. Faktycznie było tak, że PH płaci za nieuczciwych sklepikarzy. Nie wziąłem tej roboty więc zażądali dużo stów za to wygięte szkolenie. A ja na to, że nie wiem o czym mowa ;). Ich miny - bezcenne!
Denzo 2011-02-08 14:53:59
Proszę o dodatkowe informacje o firmie cd partner na emalia dykoo@o2.pl
z góry dzięki
dsd 2011-02-10 11:18:48
uwaga uwaga.....zaczyna sie sezon i juz szukaja zeby kogos [usunięte przez moderatora];/....uwzajcie na tych kretaczy..;/
zbygowart 2011-05-11 16:23:21
Pracowalem tam 8 lata do marca2011 r-wspominam dobrze ,niezla atmosfera,warunki srednie(finansowo).Odszedłem,bo miałem lepsza propozycje-niestety jak sie okazało tylko " na gebę"-jak przyszło do wypłaty to dostałem 60 % tego co obiecywali i bylem 1000 zl w plecy.Wiec szukam dalej-chociaz chetnie bym wrocił do CD partner-niestety maja juz goscia na moje miejsce-szkoda
anonim 2011-05-15 22:29:00
Witam.

prosze napisz mi informacje na temat firmy na emaila mat102@poczta.onet.pl
anonim 2011-08-17 09:38:17
Tak o firmie może pisać tylko sam prezes, który w śmieszny sposób się broni przed racjami innych.Pozdrawiam panie [usunięte przez moderatora]!!!
anonim 2011-08-17 09:47:34
16 lat nie ma w tej firmie pracownika z takim stażem(rok zał.2004) no chyba,że sami prezesi co daje do myślenia kto piszę chwalebne teksty!!!
mauro zarate 2011-10-03 21:31:03
Pod żadnym pozorem nie idźcie do CD partner!Rotacja wśród przedstawicieli co 2-3 miesiące,wszyscy uciekają jak zobaczą co jest grane na początku, zamiast zarabiać tylko dokładasz swoją kasę a to na paliwo, ato na swoja pensję,wszyscy ex cd P wiedza o co chodzi :) i raczej do smiechu im nie jest
ppppp 2011-12-07 20:03:13
chyba z tą pomocą przesadziłeś.... no chyba że zrobiłeś [usunięte przez moderatora]
aaa 2011-12-12 21:15:08
he a ja tam jutro ide na rozmowe o prace w charakterze kierowcy ciekawe co mi powiedza
xx 2011-12-13 21:32:02
To napisz tu jakie warunki, bo też mam tam iść na rozmowę:)
aaa 2011-12-14 13:22:03
wlasna dzialalnosc
dlugi czas pracy
byla pr 2012-01-14 15:14:14
zmywają oczywiście a dyrektor o/zielona góra zakupił nawet specjalną farbę i pieczątkę do nabijania nowych dat
Mariusz 2012-01-26 20:29:50
Wszyscy ktorzy zapragną popracowac i sie mocno sparzyc zyciowo i finansowo to zapraszam do tej firmy pana MN. Mlodzi i naiwni nie wiezcie w jakies bajeczki nikogo z tej firmy i nie podpisujcie zadnych umow i tak bedziecie w [usunięte przez moderatora] bici.6 lat tam pracowałem;( pozdrawiam serdecznie .
lucjusz 2012-05-16 21:46:06
Ta firma to jakieś nieporozumienie.
bpr 2012-07-26 23:37:51
Tutaj piszą Ci, co nie chcieli być dłużej wykorzystywani,i co chcą ustrzec przed popełnieniem błędu,który może wiele kosztować!!!!!!!!! A ponadto chęć do pracy, ludzi wypowiadajacych się wyżej nie ma nic wspólnego z tym, że firma cd partner (celowo z małych liter) zawiązuje [usunięte przez moderatora] umowy z przedstawicielami
kitka 2013-01-23 17:21:57
halo halo, zaglada tu ktoś? jutro mam rozmowe o prace w charakterze fakturzystki-kasjerki, praca na dwie zmiany, czy wie ktos jak to wyglada w tej firmie?
nowosolanin 2013-03-14 12:15:52
Witam
Czy ktoś wie czy zmieniło się coś w realiach funkcjonowania oddziału w Zielonej Górze bo jutro mam rozmowę na stanowisko kierowcy.
A może lepiej mają tam magazynierzy bo szukają na obydwa stanowiska.
2
lulu 2014-02-17 14:26:34
I tu sie mylisz -firma działa od 1993 roku!A ludzi z takim stażem jest co najmniej kilku-sam znam 2 w magazynie,kasjerkę,kilku przedstawicieli.
Jak nie wiesz-to nie gadaj
1
kolo 2014-03-14 15:32:50
Chyba nie znacie realiów-CD Partner,pewnie nie jest bez wad,ale skoro mi jako magazynierowi(i wszystkim innym) daje UMOWE o PRACE ( a nie jakoś tam zlecenia,o dzieło,przez pośredników,gdzie ci przedłużajom-albo i nie-co 2 tygodnie),płaci za nadgodziny,soboty i termnowo przelwea kasę,to chyba nie macie zadnego porównania z innymi.Idzcie,spróbujcie gdzie indziej-to moze zmondrzejecie..Polecam np Lechpol-wrócicie na kolanach,tam jest dopiero jazda!
1
Rafik 2014-06-15 12:54:44
Witam a ile można liczyć na magazynie i czy praca jest bardzo ciężka? Co trzeba robić ??
były pracownik 2014-12-28 17:15:25
Atmosfera na magazynie i w biurze TRAGEDIA .Pracowałem długo ale jak sie zwolniłem to dopiero wiem co to jest zycie i jak moze wygladac praca w innej firmie. NIE POLECAM
3
krychu 2015-01-22 13:28:19
Zwolniłes sie ?Ciekawe pracuje tu 3 lata i nie przypominam sobie nikogo ,kto sam by zrezygnował.Chyba,ze to ciebie wywalili-za złodziejstwo, alkohol,albo dwie lewe i teraz wypisujesz głupoty.
Idz do Amazona-tam cię wyleczom po tygodniu !
2
Były pracownik 2015-01-28 15:37:26
To widocznie pan prez.. ma słabą pamięć...Pozdrawiam
3
A.C.A.B. 2015-09-09 18:55:50
nie pracowałeś?zastanów się,pilnuj się!zapamiętaj nyka,szambelan,krutnik(Wysogotowo)
1
gajowy 2016-01-26 13:34:03
CD Partner nigdy nie miał i nie ma oddziału w Toruniu ,więc nie wiem skąd te wytrzepane opinie o nich ?
No chyba ,że to wszystko piszą bajkopisarze,którzy nigdy tam nie pracowali.
Jak nie wiesz-to nie pisz głupot
1
drajwer 2016-01-26 13:48:08
Witam-owszem szukają kierowców i pomagają (finansowo też) w zrobieniu C.Tylko,ze nie oferują umowy o pracę tylko kontrakt-musisz mieć swoją działalność.
Jak to nie jest dla ciebie problem-to ok,możesz wyciągnac 4tys na rączkę,a w sezonie nawet więcej.Oczywiście w porównaniu z kierowcą międzynarodowym TIRA, kokosy to nie są ( ale oni w swojej kabince robią wszytko: śpią pracują, myją się ,gotują, baraszkują itd i jak policzysz na godziny,ale nie te jazdy ,tylko te spędzone w samochodzie,to wyjdzie ci 12 zł/godzinę -a mi dwa razy tyle .No i pracujesz 8-10 godzin/dzień,pięć dni w tygodniu,weekendy wolne, codziennie śpiśz w swoim łóżku, jesz obiad w domu i widzisz swoją kobite i dzieciaki,w sobotę idziesz na Lecha...
Bezcenne...
1
Mariusz Nyka 2016-09-12 15:15:42
Witam-gratuluję wszystkim "znawcom" warunków pracy i płacy w CD Partner. Jak wnioskuję z Waszych wpisów-nigdy tam nie pracowaliście ,a Wasze opinie -żeby użyć eufemizmu-oszczędnie gospodarują prawdą...
Wyjaśniam : firma nie działa od 16 lat tylko od 23 (powstała jako CD Partner w 1993 r, a przedtem funkcjonowała jako Partner od 1989 r) . Realizuje (stale rosnące ) obroty na poziomie 80.000.000 zł netto /rok i ma ponad 2.000 stałych, ZADOWOLONYCH KLIENTÓW.
Ciekaw jestem jak Ci" eksperci", twierdzący jakoby był to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z permanentną rotacją kadr wytłumaczą,że na 18 przedstawicieli handlowych, którzy aktualnie pracują najmłodszy stażem jest tam od 1,5 roku( drugi najmłodszy ponad 4 lata), a najstarszy od ponad 20 .Większość po kilka ,kilkanaście lat. Rozumiem,że wg tych" fachowców", są to wyprani z mózgu, poddawani terrorowi i permanentnemu mobingowani, bezwolni idioci, oszukiwani co miesiąc na kasie ,nie potrafiący wyzwolić się z jarzma CD Partner. Prawda że przekonujące ?
A może po prostu SĄ ZADOWOLENI i nie widzą potrzeby szukania innego zajęci ?. Podobnie jak kierowcy, magazynierzy i inni pracownicy współpracujący z nami od WIELU LAT .
Pozdrawiam wszystkich naszych "fanów"-speców od czarnego pijaru, oraz nierobów ,złodziei i pijaków, których (co prawda niewielu-dzięki starannej selekcji kadr) złapawszy na gorącym uczynku- wywaliliśmy na zbity pysk. To właśnie ONI są teraz,, dla tych naprawdę szukających pracy, drogowskazem i źródłem "dobrych "rad. Pamiętajcie że na dobrą rekomendację z ich strony mogą liczyć WYŁĄCZNIE takie firmy w których IM było dobrze- tzn mogli tam: nic nie robić, oszukiwać , kraść i pić !

APELUJĘ zatem do tych naprawdę szukających stałej pracy , godziwej zapłaty i możliwości rozwoju-nie zważajcie na te plugawe oszczerstwa i śmiało zgłaszajcie się na rozmowy kwalifikacyjne- dobra praca czeka ! I pamiętajcie ,że autorzy w/w negatywnych opinii są NIEWIARYGODNI ponieważ NIGDY w tej firmie nie pracowali-z bardzo prostego powodu: CD Partner NIGDY nie miał oddziału w Toruniu...
pozdrawiam i zapraszam
2
lepek 2016-09-12 16:52:24
Ciekawe jest to, że wypłata u nich jest i tak adekwatna do powierzanych obowiązków, ciekawe tylko jakich zarobków można się spodziewać, wiecie? Dzięki
mr. 2016-10-25 19:47:48
Zgadzam sie z panem Mariuszem pracowalem wiele lat w sumie od poczatku jeszcze jako firma EB partner w Poznaniu pan Nyka spoko gosc tylko Krutnik daje popalic a pan Nyka duzo nie wie jak krutnik ludzi traktuje a tak ogolnie to Praca spoko pozdro
1
Zostaw swoją opinię o CD Partner - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CD Partner