Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
ania - 2010-08-17 14:25:04 odpowiedz | cytuj
.radze omijac z daleka ta firme........zostaniecie oszukani i wcyckani na maxa......pzdr
zainteresowany - 2010-11-10 20:46:11 odpowiedz | cytuj
Napisz dlaczego i jako kto tam pracowałeś. Mam propozycję współpracy z nimi jako kierowca.
dsd - 2010-11-13 14:30:00 odpowiedz | cytuj
........ogolnie kierowca ostatnio,byl tam zatrudniony na czarno...po czym zwolniony bez powdu...i oczywiscie jak to w tej firmie bywa...nie dostal wynagrodzenia.....reszte prosze sobioe dopowiedziec samemu na temat tej pseudo firmy.....
c - 2010-12-06 11:33:07 odpowiedz | cytuj
Odradzam wspolprace z ta firma...pracowalem tam rok. Jezeli chcesz odejsc to stracisz kase ktora wypracowales. Marne warunki
wspolpracy - za czasow Pana Slawomira zabierano cale pieniadze jakie zarobiles w przypadku nie splacenia faktur
klientow obslugiwanych przez przedstawiciela (zdarzalo sie ze chlopaki mieli wstrzymywane pensje na cale miesiace). Jak klient
zwinal sie z rynku -zapomnij o kasie. Auta firmowe z milionem kilometrow na liczniku,pordzewiale, luksusem byly opony z bieznikiem 2mm. Najgorsza firma
ze wszystkich na rynku alkoholi. Radze przeczytac dokladnie umowe wspolpracy - o ile pozwola wam wziasc ja do domu.
ares - 2010-12-10 10:33:06 odpowiedz | cytuj
A może wiesz coś o oddziale w Zielonej Górze. Podobno szukają kierownika?
patiii - 2011-01-11 20:10:30 odpowiedz | cytuj
NIE IDZ TAM, NIE, NIE. To co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojecie, odradzam mase nerwów i stracona kasa, zawsze cos znajada zeby udupic. wiem co mowie jak chcecie wiedziec wiecej to podajcie meila

anonim - 2011-01-11 21:56:57 odpowiedz | cytuj
jeśli masz informację to napisz proszę na maila bajbri@wp.pl
Pozdrawiam
o - 2011-01-27 21:30:50 odpowiedz | cytuj
ciekawe czy jeszcze zmywaja zmywaczem daty na piwku:D........
kapsel - 2011-02-02 13:16:00 odpowiedz | cytuj
Pamiętam, choć rekrutowali mnie mnie naprawdę bardzo dawno. Zrobili mi 3h szkolenie i propozycję pracy. Faktycznie było tak, że PH płaci za nieuczciwych sklepikarzy. Nie wziąłem tej roboty więc zażądali dużo stów za to wygięte szkolenie. A ja na to, że nie wiem o czym mowa ;). Ich miny - bezcenne!
Denzo - 2011-02-08 14:53:59 odpowiedz | cytuj
Proszę o dodatkowe informacje o firmie cd partner na emalia dykoo@o2.pl
z góry dzięki
dsd - 2011-02-10 11:18:48 odpowiedz | cytuj
uwaga uwaga.....zaczyna sie sezon i juz szukaja zeby kogos wydoic;/....uwzajcie na tych kretaczy..;/
Luki - 2011-02-21 17:20:05 odpowiedz | cytuj
dsd - 2011-02-10 11:18:48

dzięki za info, właśnie dzisiaj do mnie dzwonili żeby się umówić na rozmowę, ale skoro tak wyglądają sprawy jak mówicie to odpuszczam sobie tą firmę...
olgiert - 2011-02-25 10:36:35 odpowiedz | cytuj
Witam Chcialbym podzielic sie opinia o firmie cd partner. Kilka lat temu mialem watpliwa przyjemnosc wspolpracowac z nia:) Wiec tak....(przypominam tak bylo kilka lat temu): -szkolenie w Poznaniu....500zl -pobrane odgornie z 1 pensji;); -wlasna dzialalnosc gospodarcza....swiadczysz uslugi typu "podwykonawca" -stad zero zasad kodeksu pracy; -ponosisz odpowiedzialnosc za platnosci klientow-zdarzalo sie ze chlopaki "zalegali" cd partnerowi po 15 tysiecy-pol roku bez wynagrodzenia; -kary za brak klientow w trasowce-za kazdego 50zl....; -kary za brudne auto;) Jednym slowem..niestety najgorsza firma w branzy-ludzie zmieniaja sie killka razy w roku-samo swiadczy o sobie. A szkoda... Z plusow-nielimitowany czas pracy-w piatki mozna bylo skonczyc juz o 11;) pozdrawiam
nico - 2011-05-11 16:11:44 odpowiedz | cytuj
Jak na byłego pracownika ,to pamiec masz kiepska(albo łżesz): 500 zl za szkolenie potracaja o ile zerwiesz wspolprace przed upływem 6 miesiecy-i nigdy z pierwszej wypłaty.Kara za brak klientow-to jakies zarty-wspołpracuje z nimi 16(!!!) lat i ani razu nic nie potracali.Natomiast swietnie pamietam kilku byłych "kolegow", -zwykłych orydynarnych złodziei,ktorzy wzieli kase ze sklepu i nigdy jej nie wplacili do firmy.Nie dziw sie,ze ich wyp....li.(zreszta 2 ma wyroki sadowe )Nie sa idealni,to prawda,ale ze mna zawsze postepowali o.k. A jak potrzebowałem pomocy (pozyczka) to pomagali Mark
zbygowart - 2011-05-11 16:23:21 odpowiedz | cytuj
Pracowalem tam 8 lata do marca2011 r-wspominam dobrze ,niezla atmosfera,warunki srednie(finansowo).Odszedłem,bo miałem lepsza propozycje-niestety jak sie okazało tylko " na gebę"-jak przyszło do wypłaty to dostałem 60 % tego co obiecywali i bylem 1000 zl w plecy.Wiec szukam dalej-chociaz chetnie bym wrocił do CD partner-niestety maja juz goscia na moje miejsce-szkoda
anonim - 2011-05-15 22:29:00 odpowiedz | cytuj
Witam.

prosze napisz mi informacje na temat firmy na emaila mat102@poczta.onet.pl
jert - 2011-07-09 11:43:12 odpowiedz | cytuj
Witam
Jeśli chodzi o CD Partner to warunki podobne do innych prywatnych firm handlowych w Polsce (pracowałem w kilkunastu) Rekrutacja, po kilku dniach szkolenie w Poznaniu, które kosztuje 500-600 zł Tylko, że pracownik za nie płaci i nie pobieraja żadnych pieniedzy z pensji. Jeśli pracownik się zwalnia w ciągu 6mies to wówczas musi zapłacić. Raczej normalne, szkolenie kosztuje i nikt za darmo nikogo nie będzie uczył. Co do wypłaty, to zawsze na czas i zawsze klarowne, opisane warunki wynagrodzenia. Dużo dodatków za sprzedaż poszczególnych browarów. Płacone jest za sprzedaż, a nie za rozdawanie towaru i nie ściąganie należności. W każdej firmie tak jest, że jeśli klient nie płaci to PH ma potrącane ze swojej wypłaty. Tylko, że w CD jest to jasno opisane a w innych firmach na gębę albo wcale. Jeśli komuś się nie chce pracować, nie chce się odwiedzać klientów to nie zarobi. Mogę Wam tylko powiedzieć, że wypowiedzi typu "ktoś pracował na czarno" mocno mnie rozśmieszyły. To nie ta firma. Tutaj muszą być wszystkie dokumenty pracownika złożone, podpisane i przedłożone (świadectwa pracy, badania lekarskie, uprawnienia itd) żeby zacząć pracować. Nic na gębę i nic za kilka dni. Jedyna opcja pracy bez przedłożenia wymaganych dokumentów, to praca na umowę zlecenie, ale nie dłużej niż 2-3 dni. Ja tez zostałem na początku tak przyjęty i musiałem dostarczyć dokumenty w ciągu kilku dni. Jeśli chodzi o samochody to PH jeżdżą Pandami (2-4 letnie) Kierowcy muszą mieć uprawnienia do kierowania samochodami pow 3.5tony, magazynierzy uprawnienia na wózki.
Pracowałem kilkanaście mieś. Zakończyłem współpracę bo musiałem wyjechać. Nikt niczego mi nie zabrał i nie karał.
anonim - 2011-08-17 09:38:17 odpowiedz | cytuj
Tak o firmie może pisać tylko sam prezes, który w śmieszny sposób się broni przed racjami innych.Pozdrawiam panie Mariuszu!!!
anonim - 2011-08-17 09:47:34 odpowiedz | cytuj
16 lat nie ma w tej firmie pracownika z takim stażem(rok zał.2004) no chyba,że sami prezesi co daje do myślenia kto piszę chwalebne teksty!!!
mauro zarate - 2011-10-03 21:31:03 odpowiedz | cytuj
Pod żadnym pozorem nie idźcie do CD partner!Rotacja wśród przedstawicieli co 2-3 miesiące,wszyscy uciekają jak zobaczą co jest grane na początku, zamiast zarabiać tylko dokładasz swoją kasę a to na paliwo, ato na swoja pensję,wszyscy ex cd P wiedza o co chodzi :) i raczej do smiechu im nie jest
Mauro zarate - 2011-10-03 21:55:21 odpowiedz | cytuj
Przeczytałem listy podpisane przez prezia i super sprzedawcę marko G. kazdy wie kogo :) Dziwne jest to,że jak przychodziłem do pseudo firmy jaką jest cede to po kilku dniach opkazało się,że przychodzę na miejsce, na którym w ciagu 2 lat przewinęło się 6!!!PH.Co do pseudo-szkolenia w Poznaniu-zapatrzony w siebie narcyz, który pierdzielił 3 po 3 do dwóch osób non stop przez 6h bez przerwy-siła percepcji osłabła po 45min intensywnego wpatrywania sie nasze oczy-koleś z Leszna aż usnął :)Poprosiliśmy o przerwę-wymuszoną 10min,bo nie mieliśmy już siły, ps do Marko-.każdy wie kto to :) skoro wg Ciebie cd to taki świetny pracodawca to jak wytłumaczysz ciagłą rotację w firmie?Pewnie nie pamietasz juz imion większości kolegów/koleżanek z firmy, co do floty pojazdów auta seicento i inne graty z przebiegiem 400-800 tyś km tragedia!Rękami i nogami od cd!
ppppp - 2011-12-07 20:03:13 odpowiedz | cytuj
chyba z tą pomocą przesadziłeś.... no chyba że zrobiłeś gałe Nyce
aaa - 2011-12-12 21:15:08 odpowiedz | cytuj
he a ja tam jutro ide na rozmowe o prace w charakterze kierowcy ciekawe co mi powiedza
xx - 2011-12-13 21:32:02 odpowiedz | cytuj
To napisz tu jakie warunki, bo też mam tam iść na rozmowę:)
aaa - 2011-12-14 13:22:03 odpowiedz | cytuj
wlasna dzialalnosc